|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Katalinka MD (K)
i co tu tak nikogo nie ma? |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
ja jestem z doskoku bo szykujemy sie na przyjecie ksiedza. zaczyna w naszym bloku o 16.30 i znowu pewnie pol wieczoru bedziemy siedziec i na niego czekac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zadomowienie
|
Aniu tak zwykle bywa. Tylko ze u mnie w Ostrowcu to jeszcze rodzice chodza z okna do okna i wypatruja a pozniej na klatce
![]() ![]() ![]() Ninuska wszystko sie wyjasni. Moze komus nerwy pusciły a wszystko pozniej sie uspokoji. Ja wyslałam TŻ po słodycze do sklepu bo mnie nie starczyło pieniążków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
nie odpisalam bo nie chce cie wprowadzic w blad. nie mam pojecia jak to jest z tymi pinami
michel cos dla ciebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391924
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-12 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Rozeznanie
|
Hej, ale miałam dziś dzień, siłownia i sauna zaliczone
![]() Igoolek najważniejsze ze teraz wszystko jest ok, czasem burza musi przejsc by potem zaswieciło słonce ![]() Qdlatek, nie martw się bo to pewnie to nic poważnego ![]() No własnie ciekawe jak tam justys, pewnie szaleje w salonach slubnych ![]() Aga też miała wczoraj być u lekarza i nic sie nie odzywa ![]() Madziaciu odnośnie kart i pinów nie mam pojecia |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zadomowienie
|
Ech, ja dziś miałam ciężko dzień. Coś mi się komp zrąbał, do tej pory nie wiem co się stało, non stop się restartował... w każdym razie na szczęście w tym laptopie jest taka funkcja, że można zrobić kopię danych i udało mi się wszystko odzyskać., nawet systemu nie musiałam od nowa instalować Na szczęście, bo mam na nim ważny dokument-projekt na psychologie. Ale ze mnie haker!
![]() ![]() Zapomniałam się pochwalić, że dziś mija rok i 6 miesięcy odkąd powiedzieliśmy sobie TAK!!! ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2010-01-12 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | ||||||||
Zakorzenienie
|
No ro jestem i ja
![]() A wczoraj jak wróciłam o 00.30 to komputer już miałam wyłączony. Grzesiek wyłącza mi go prawie zawsze jak wychodzę. Ja u kiedyś też wyłączę - ciekawe co na to powie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ksiądz wiedział, że mieszkamy ze sobą już bardzo długo i nie robił nam żadnych wywodów. Wiedział też, że się mamy pobrać za pół roku. Wizyta była nawet bardzo przyjemna ![]() Cytat:
Kasiu dostałam ale coś mam nie tak ze skanerem i musi mu się Grzesiek przyjrzeć. Coś chyba z lampą nie tak jest. Jak tylko małż naprawi to prześlę Ci te skany. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ten opis - jeszcze nie dawno był inny - ten już nie jest taki optymistyczny. Cytat:
![]() Grzesiek mi kompa wyłączył i już mi się nie chciało go włączać. Jajniki bolą mnie dzisiaj jak diabli - aż ból promieniuje do nogi. Na monitoringu wyszło, że z tych trzech jajeczek na pewno jeden dojrzał - prawym jajniku a lewego nie było widać więc nie wiadomo co się tam dzieje. Endometrium mam podobno idealne. Tylko ovitrela nie wezmę bo mnie nie stać. Muszę liczyć na to, że same z siebie pęknie jajeczko (albo jajeczka ![]() Pisałam do Ewelki - jest w 24 tc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Aga to trzymam kciuki za jajeczko
![]() ale fajnie ze Ewelka caly czas sie dobrze czula ![]()
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2010-01-12 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Rozeznanie
|
Ulżyło mi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Ewelka oczekuje synka i najprawdopodobniej będzie miał na imię Sebastian
![]() Mam pogratulować wszystkim przyszłym mamusiom wątkowym co niniejszym robię ![]()
#2861 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to super, świetna wiadomość! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja juz po koledzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Madzia wydaje mi się, że to jest tak samo jak z kartą sim. Jak 3 razy wstuka się błędny pin to karta się blokuje. Więc za trzecim razem może ci bankomat zatrzymać kartę i będziesz musiała ja osobiście w banku odebrać.
Powiedz mi jeszcze jak warunki w Lublinie? Chodzi mi o trasę. Bardzo zaśniezona? W czwartek jadę na 3 zaliczenia i egzamin ![]() Cytat:
![]() Azakowana to teraz bierzcie się z męzusiem do roboty. Może coś z tego wyjdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Mehja to samo mi powiedziała moja ginekolog. Tyle, że z przekąsem, bo my pracujemy nad tym przez cały czas. A nie tylko wtedy kiedy "trzeba"
![]()
#2865 |
Zakorzenienie
|
no tak katalinko oczywiscie gratulacje!!! mialam napisac juz wczesniej i zapomnialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Kasiu zleciało strasznie szybko - prawda
![]()
#2867 |
Zadomowienie
|
Mehja nie wiem jak trasa do Lublina bo nie wyruszam poza UMCS ale nic nie mowia zeby był tragicznie. Trzeba uważać bo pewnie ślisko ale przejezdna. Sniegu duzo jest ale np. dzis nie było bardzo zimno.
Aniu to mieliscie szczescie. Mam nadzieje ze my tez bedziemy miec, chociaz jakos wątpie... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
Oj dziewczynki......problem mam taki-brat mojego Tżta nie chce mieszkać z rodzicami więc chce zostac w blokach,, Tż nie chce mieszkac u moich rodziców a ja u jego. I koło sie zamyka.
![]() Aniu to fajnie,że tak się skończyło ![]() katalinka17 o super rocznica ![]() justys1358 koniecznie daj znac jak ci sie udał wypad ![]()
#2869 |
Zakorzenienie
|
Mehja, ja jechałam w niedziele i było nieźle, może się tak dużo nie zmieniło.
Beatrice, do centrum chodzisz nadal?? Ja dzisiaj też na siłowni byłam, łykam sobie jeszcze L karnitynę, aerobik, pilnuję posiłków i czekam na efekty, mam nadzieję że przyjdą szybko. Iga, super że się ułożyło, najważniejsze że się potraficie dogadać, a może to już stresik przedślubny powoli ![]() Veroeve ![]()
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gusiak, Madziaciu Dziewczyny dzięki za odpowiedzi co do trasy do L. ![]() Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-01-12 o 19:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja. Dopiero wrocilam po pracy i korkach...brrrr....Padam, zimno takie ze o malo nie zamarzlam.
Katalinka- gratulacje! Igolek- dobrze ze znowu jestes z nami! |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Rozeznanie
|
Iga, życzę jak najmniej konfliktów w przyszłości, ale jeśli się jakieś zdarzą, to mądrego ich rozwiązywania, tak aby Was związek się scalał, a Wasze uczucie rosło. Z resztą tego mogę życzyć wszystkim, włącznie z sobą samą.
![]() Właśnie grzeję piekarnik, żeby wsadzić weń moją pierwszą w życiu pizzę przygotowaną od zera, bez użycia gotowej mieszanki na ciasto. Ciekawe, co mi wyjdzie.
#2873 |
Zakorzenienie
|
Mehja - brat jechał trasą Lublin-Ostrowiec w niedzielę i było fatalnie - ale wtedy padał ten marznący deszcz. Teraz powinno być lepiej.
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
hej kobietki...eh....wiem zanidbuje was..ale jakos brak nastroju do czekokolwiek...jutro mojostatni dzien w pracy...
![]() sztrasznie ciezko mi sie pozegnac z tymi malymi kochanymi berbeciami...i zabawa choinkowa jutro. pewnie sie poplacze ze szok...
#2875 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi czy znacie piosenke bernadety kowalskiej kochani rodzice???
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- wlasnie szukam...i szukam jakiejs innej... a ta jest inna. od reszty. chociaz moj tz jest za cudownymi rodzicami ![]()
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
Dziękuję wam wszystkim za gratulacje i życzonka
![]() Qdlatek, wiem jak to jest się przyzwyczaić do dzieciaków z przedszkola ![]() Edytowane przez katalinka17 Czas edycji: 2010-01-12 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zadomowienie
|
mehja chyba żartujesz????????!!!!!!!! On tak powiedział Twojemu mężowi?? Że jak chcecie, to Wam wynajmie to mieszkanie?? Ciekawe, ciekawe.....?? A może cos jeszcze o nim wspomniał?? A sprzedać nie chciał
![]() Qdlatek kiepska sprawa. Eh....... nie ma szans bys została tam na umowę??
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2010-01-12 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.