|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta niełączenia i pogaduchy stosujących cz.II
Jak tam mija sobota? U mnie dużo pracy związanej z malowaniem pokoju ale nadal trzymam się diety
Dziś było tak:Ś: 1 kromka chleba żytniego z dynią z sałatą ogórkiem i papryką P: śliwka i brzoskwinia 2 Ś: 2 kromki chleba żytniego z dynią z ogórkiem i papryką O: udko z kurczaka i fasolka szparagowa P: grejfrut K: serek homogenizowany naturalny z aromatem migdałowym i papryka A taki aromat do ciasta np migdałowy (taki dziś miałam) można? Bo użyłam go ale sama niewiem jak się ma do naszej diety? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2882 |
|
Wtajemniczenie
|
tak sobie myślę, że nieliczący kalorii też schudną na tej diecie - tylko trochę wolniej. ja nie licze kalorii (ale dużo cwiczę) i nie przytyłam ani grama. normalnie waga leciałaby jak szalona
|
|
#2883 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() u mnie dziś: ś: grahamka (grzanka) posmarowana masłem z pomidorkiem II ś: serek wiejski o: waniliowe ciacho otrębowe z cynamonem i jogurtem naturalnym k: jajecznica na kiełbasce z pomidorem i szczypiorkiem picie: duuuużo herbaty Edytowane przez harlow0 Czas edycji: 2011-08-20 o 20:49 |
||
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
hej, hej, hej........ trzymam się diety no i może nie liczę za bardzo kalorii ale czuję się lżejsza
![]() co do activi......... hmmmm dla mnie zależy, ta naturalna to jak jogurt czyli neutralna?? a z owocami to białko |
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
owocowe jogurty czy maślanki to węgle nie białko
|
|
#2886 |
|
Przyczajenie
|
Hejka
U mnie dziś dużoooooo jedzenia. Jakiś taki dzień miałam.Ś: 2 kromki chleba żytniego z dynią z sałatą ogórkiem i papryką 2Ś: 2 kromki chleba żytniego z dynią ogórkiem i papryką O: warzywa na patelnię i pierś z kurczaka P: 2 jabłka winogrono maliny K: 2 kromki chleba zwykłego z masłem i śledziem (bardzo nie dietetycznie ale miałam smaka) A tak wogóle to u mnie kryzys. Mam ciągotki do jedzenia i wiem, że z nudów. Muszę przetrwać a jak nie to trudno. |
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
dziś:
ś: grahamka z masłem i pomidorem II ś: serek wiejski z mlekiem o: rumowo-pomarańczowy omlecik otrębowy z jogurtem naturalnym k: 2 małe kabanosy z ogórkiem, pomidorem i sosem tatziki (na bazie j. naturalnego) ![]() cze dziewczyny. słuchajcie, a jak to jest u nas na niełączeniu z kakaem naturalnym? czy jeśli zaliczamy je do węgli to i tak mogłabym go czasem dodawać do jogurtu/maślanki skoro te produkty są neutralne?
Edytowane przez harlow0 Czas edycji: 2011-08-22 o 09:21 |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.......
myślałam, że wszystko już przepadło z niełączeniem, ale staram się trzymać dzielnie i jakoś mi to wychodzi
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Raczkowanie
|
Wracam od nowa do niełaczenia bede sie starać bo oatatnie wyjazdy uroczystosci nie sprzyjały i powiem wam jak jałam łaczyłam ziemniaki z miesem znów zaczełam czuć sie ciezko
|
|
|
|
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
Harlowo ja widze że Ty tu się dzielnie trzymasz od dłuższego czasu... ile to już czasu? I ile schudłaś?
|
|
|
#2891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasami grzeszki się zdarzą, ale ogólnie nie brakuję mi niczego, więc nie narzekam. taki sposób żywienia stosuję już od ponad roku. przeplatam to sobie czasami właśnie z jakimiś wyskokami (jak mam chcice na coś max to sobie właśnie pozwalam) a jak przytyję to wtedy staram się trzymać reguł. najlepsze jest to, że za każdym razem mi się udaję i dieta haya nadal działa
|
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Raczkowanie
|
hej! nie bylo mnie tyle czasu, nie stosowalam sie do diety, przytylam do 65 kg i jestem tlusta!
bylam teraz w Chorwacji 2 tygodnie i w kostiumie wygladalam nie tak jak bym chciala. Poza tym mam jakby wiecej cellulitu na udach, nie wiecie moze z wlasnego doswiadczenia jakie sa najlepsze sposoby na pozbycie sie tego okropienstwa? Od 1.09 znow zaczynam, w przyszle lato bede super laska
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
halo halo, jestescie?
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
jestem ale mi nie zawsze wychodzi nie łączenie
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Raczkowanie
|
melduję się ;D poza tym muszę powiedzieć, że namówiłam swoją kumpelę na zamianę odżywiania i spróbowania niełączenia. po 1,5 tygodnia ubyło jej ok. 2kg
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczynki, ciesze sie, ze ktos sie odezwal!
ja dzisiaj: sniadanie (8:30)- dwie kromeczki bulki z dzemem truskawkowym II sniadanie (12:00)- salatka z brokulow z feta i jogurtem z czosnkiem- maly pojemniczek obiad (15:00)- warzywa z ziemniakami- duzo warzyw, malo ziemniakow kolacja (18:30)- bedzie rybka wedzona z pomidorkiem i jak dobrze?
|
|
#2897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama chętnie bym zjadła tą twoją sałatkę brokułową, bo je uwielbiam ![]() ja dziś: śniadanie - grahamka (w formie grzanek) z masełkiem i pomidorem II śniadanie - nektarynka obiad - płatki kukurydziane (taki obiad dziś bo byłam max głodna, późno wróciłam z miasta) kolacja - prawdopodobnie serek wiejski zmieszany z maślanką, słodzikiem i a. waniliowym lub jajecznica
|
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Raczkowanie
|
platki kukurydziane? ja jakos nie moge sie przekonac do jedzenia jakis platkow, jogurtow, czy maslanek- nie lubie!
Ale wiem, ze sa wartosciowe i zdrowe.. Ja dzis: śniadanie- 2 jajka na miekko z malym pomidorkiem II śniadanie- banan obiad- kotlet mielony z buraczkami kolacja- kawaleczek rybki wędzonej z salatka brokulowa
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pochwalę, że waga poleciała w dół
czyli nie łączymy dalej
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja od pierwszego zaczynam od nowa. nie wiem co się ze mną dzieje, popłynęłam całkowicie....
|
|
#2901 |
|
Raczkowanie
|
madziolinapjeju jakie ty masz posiłki wydają sie takie małe przy tym co ja jem moze przesadzam z iloscia najadasz sie tym??
lilijka jeszcze raz gratki ja na sniadanko 2 jaja na twardo i pomidor 1,5 pomidora i czerwona herbata |
|
|
|
|
#2902 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze jedzonko:
śniadanie: grahamka z masełkiem i pomidorem II śniadanie: nektarynka obiad: zupa brokułowa krem z serkiem topionym i klopsikami kolacja: serek wiejski zmieszany z maślanką, jogurtem naturalnym, słodzikiem i aromatem śmietankowym picie: herbata owocowa, mleko ![]() słuchajcie... a jak to jest z drożdżami w diecie niełączenia? do jakiej grupy należą? czy skoro to grzyby to są neutralne? Edytowane przez harlow0 Czas edycji: 2011-08-31 o 18:04 |
|
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze jedzonko:
śniadanie- grahamka z masełkiem i ogórkiem II śniadanie- nektarynka obiad- cała wędzona makrela z ogórkami kiszonymi kolacja- serek wiejski zmieszany z maślanką i słodzikiem picie- zielona herbata z cytryną, mleko, woda ![]() proszę pomóżcie mi z klasyfikacją drożdży
|
|
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze jedzonko:
śniadanko- grahamka posmarowana masłem z pomidorem II śniadanie- nektarynka obiad- migdałowo-mleczne ciacho otrębowe nadziewane pestkami słonecznika i dyni kolacja- serek wiejski zmieszany z maślanką, jogurtem naturalnym, słodzikiem i a. śmietankowym picie- hektolitry herbaty nie ma to jak pierwszy wzorowy dzień w szkole haha. no ale jutro chyba cisnę ze znajomymi na piwko wieczorkiem. no, ale w końcu myślę, że mogę sobie pozwolić. w końcu to ostatnie dni rozluźnienia bo trza spinać się w klasie maturalnej.
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Raczkowanie
|
ale tutaj cisza... zupełnie jak nie tutaj
![]() Ja wracam na poprawną ścieżkę bo niby jakoś specjalnie nie utyłam ale jakoś z chudnięciem też mi nie idzie... Tylko ja mam galopującą sklerozę.... czy mógłby mi ktoś podesłać jakąś sprawdzoną stronkę o naszej diecie? Wiem że pełno tego w necie ale nie pamiętam jakie były fajne... Na początek zrobię sobie 3-4 dni białkowe a potem dołącze warzywka a potem węgle (taki szybki Dukan ) i niełączenie ![]() Pozzzzdrawiam
|
|
|
#2906 |
|
Przyczajenie
|
witam !! od kiloku dni czytam wasze forum i doszlam do wniosku ze równiez zaczne stosowac diete nielaczenia !! problem w tym ze od dwóch dni sie z nia spieram bardzo mi odpowiada ale jakos nie mam apetytu...spozywam zaledwie dwa posilki dziennie .pierwszy posilek o 12 bo po wstaniu z łuzka pije kawe z tabletka słodzika puzniej kolo 12 jem dopiero sniadanie i o 17 obiadokolacje nie chodze głodna i nie moge sie zmusic by jadac czesciej ...startuje z waga 65kg i brdzo bym chciala wazyc chociaz 57 bede codzieniie pisala moje menu i mam nadzieje ze bedziecie mnie poprawialy jak bedzie cos ne tak
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2908 |
|
Przyczajenie
|
witam !!
Chcialabym zaczoc diete nielaczenia ... waze 65kg i mam 167 cm wzrostu prze urodzeniem dziecka wazylam 56 kg moim marzeniem jest wrócic do swojej wagi! czy ktos sie przylaczy by wspólnie opisywac swoje zmagania??
|
|
|
|
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Bardzo dawno mnie tu nie było. W lutym jakoś ostatni raz. Chciałabym powrócić i ponowić próbę z dietą niełączenia. |
|
|
|
|
#2910 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Od 2 tygodni jestem na diecie niełączenia połączonej z dietą Diamondów ![]() W sumie odchudzam się od prawie 3 tygodni i pozbyłam się 3,3 kg Kalorii nie liczę, jem tyle ile chcę i to co uwielbiam i czuję się świetnie! ![]() Codziennie staram się biegać i wyrobiłam w sobie nawyk jedzenia surówek :P Teraz to nawet makaron jem np. z pesto i surówką ![]() Mam nadzieję, że przygarniecie mnie do swojego grona?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.

Dziś było tak:

67,5 67 66 65 64 63 62 61 60,7