Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :) - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 19:49   #2881
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)

miałam ten program, ale też szczerze mówiac, nie chciałoby mi sie uzupełniać, bo ja czasami robie dziwnie mieszanki
np na śniadanie (owsianka z dodatkami -otręby pszenne, otręby porzeczkowe, zarodki, pestki dyni, rodzynki, 1 łyżka nesvity cynamonowej z jabłkiem, tarte jabłko, cynamon, ciutka dżemu truskawkowego) --> wiec długo by trwało naliczanie hehe

Ayo no 47 to był taki mój marzeniowy cel ale ja już nosze spodnie 34 niektóre i bluzki zdecydowanie XS tak mi ręce i górna czesc ciała wychudła.. i gdybym jeszcze 5 kg zeszła to by mnie musieli szukać za miotłą jak to mówią

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 20:04   #2882
malaczarna885
Wtajemniczenie

Do końca miesiąca zostało mi 230zł. Nie bede juz wyszczegolniać ile wydałam, bo mam do tego oddzielne miejsce

Jezeli chodzi o odchudzanie to dwa lata temu wzielam sie za siebie, jak po zimie wazylam 50kg, przy wzroscie 152cm. Załamałam się, bo wygladałam jak słonica. Spadłam wtedy do 44kg. Rok temu w wakacje, przez stres i problemy miłosne doszłam do 42kg. Wygladałam jak wrak człowieka. Najlepiej czułam się ważąc 43-44kg i do takiej wagi teraz dąże. W tej chwili waże 45,5kg i te 1,5kg mi bardzo przeszkadza. Na takiej niskiej osobie widac każdy jedzeniowy grzech, niestety
Ogolnie nie stosowalam jakiejs super diety. Po prostu zamienilam smazone na gotowane, pieczywo jasne na ciemne ziarniste, na sniadanie musli, duzo warzyw i owocow, posilki co 3 godziny, mało, a częściej. Do tej pory stosuje te zasady i tyje tylko zima jak sobie za duzo pozwole Ale jest to gora 2kg, nie wiecej. Noszę rozmiar xs , a najczesniej ubrania z działu dzieciecego, np. spodnie, ktorych juz nie musze obcinac
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:21   #2883
Ayo22
after hours

ja jestem zadowolona z tego programu, jak nie znam czegoś dokładnej wartości kalorycznej, to nie będę szukać, mierzyć, warzyć, sprawdzać, tylko określam na oko zaokrąglając
a wracając do oszczędzania to w sobotę i dzisiaj łącznie wydałam 16 zł na jedzenie + 2 zł na przejazdy.
Ayo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:36   #2884
joyeuxe
Wtajemniczenie

Oddacie Ani parę kg?

Może znacie dobry sposób na przytycie. Z tym, że tak - jem wszystko co mi wpadnie w ręce. I to co jest najbardziej kaloryczne. Ja się potrafię obudzić o 3 w nocy żeby coś zjesc i potem dalej iść smacznie spać. Jestem niesamowity żarłok, ale ani kg mi nie przybędzie ;/ To jest cholernie męczące bo każdy mi dokucza, że wyglądam jakbym miała anoreksję(wzrost 166 - 48 kg <hmmm> ) Ja tak nie uważam, no ale ...

Duży wpływ mają na to geny. Nikt w mojej rodzinie oprócz 1 ciotki nie jest gruby. Tak to same patyki. A ja bym chciała ważyć chociażby 50 kg
joyeuxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 23:22   #2885
sylvi_86
Zakorzenienie

ja dzisiaj wydalam 19,90 na tusz do rzes...z przeceny wczesniej kosztowal 25,50
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 07:45   #2886
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Oddacie Ani parę kg?

Może znacie dobry sposób na przytycie. Z tym, że tak - jem wszystko co mi wpadnie w ręce. I to co jest najbardziej kaloryczne. Ja się potrafię obudzić o 3 w nocy żeby coś zjesc i potem dalej iść smacznie spać. Jestem niesamowity żarłok, ale ani kg mi nie przybędzie ;/ To jest cholernie męczące bo każdy mi dokucza, że wyglądam jakbym miała anoreksję(wzrost 166 - 48 kg <hmmm> ) Ja tak nie uważam, no ale ...

Duży wpływ mają na to geny. Nikt w mojej rodzinie oprócz 1 ciotki nie jest gruby. Tak to same patyki. A ja bym chciała ważyć chociażby 50 kg
a ile masz lat? ja mam koleżankę, która jadła 5 razy tyle co ja, a była chodzącym patyczakiem, ale tak poważnie, była strasznie chuda i próbowała tyć, jadła tyle, że się w głowie nie mieści i nic... Dopiero tak, jak wyszłyśmy z gimnazjum, może już tak pod koniec liceum zaczęła tyć, ale tak umiarkowanie i dzisiaj już nie jest chuda, tylko taka akurat

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeWithMilk Pokaż wiadomość
a ile masz lat? ja mam koleżankę, która jadła 5 razy tyle co ja, a była chodzącym patyczakiem, ale tak poważnie, była strasznie chuda i próbowała tyć, jadła tyle, że się w głowie nie mieści i nic... Dopiero tak, jak wyszłyśmy z gimnazjum, może już tak pod koniec liceum zaczęła tyć, ale tak umiarkowanie i dzisiaj już nie jest chuda, tylko taka akurat
Dzisiaj mój wielki dzień, niedługo wybieram się na LUMPY!!! Trzymajcie kciuki, żebym wróciła obwieszona reklamówkami chociaż raz
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:00   #2887
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Dzisiaj mój wielki dzień, niedługo wybieram się na LUMPY!!! Trzymajcie kciuki, żebym wróciła obwieszona reklamówkami chociaż raz
Lat mam rocznikowo już 21 Więc w sumie to taki wiek, że powinnam przytyć. Rozumiem gdybym się obżerała mało kalorycznymi daniami, ale ja przeważnie jem bobmy kaloryczne. A w dodatku mam taki zwyczaj, że minimum 2 razy w nocy się przebudzę głodna i z reguły zawsze wstaję coś przekąsić po czym znów się kładę grzecznie do łóżka. Z tego powodu powinno mi przybyć trochę

A ja chyba jutro też na lumpki. Ściągnęłam sobie adresy warszawskich, które sa podobno w miarę.

Co do wydania kasy dziś już 2,5
Fantasia i 2 bułki Zapewne jeszcze coś potracę bo do 21 w pracy siedzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 09:03   #2888
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Lat mam rocznikowo już 21 Więc w sumie to taki wiek, że powinnam przytyć. Rozumiem gdybym się obżerała mało kalorycznymi daniami, ale ja przeważnie jem bobmy kaloryczne. A w dodatku mam taki zwyczaj, że minimum 2 razy w nocy się przebudzę głodna i z reguły zawsze wstaję coś przekąsić po czym znów się kładę grzecznie do łóżka. Z tego powodu powinno mi przybyć trochę

A ja chyba jutro też na lumpki. Ściągnęłam sobie adresy warszawskich, które sa podobno w miarę.

Co do wydania kasy dziś już 2,5
Fantasia i 2 bułki Zapewne jeszcze coś potracę bo do 21 w pracy siedzę
Kochana, daj mi znać o tych warszawskich lumpkach, proszę Bo ja w piątek będę w Warszawie i chcę trochę polatać
Stary 2010-03-09, 09:28   #2889
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana, daj mi znać o tych warszawskich lumpkach, proszę Bo ja w piątek będę w Warszawie i chcę trochę polatać
Spoko, ale to tak po 22 jak wróce do domu i dorwę się do swojego kompa. A Ty bardziej chcesz te w centrum?

Na Targowej ten z serii żółto - niebieskich podobno bardzo fajny. Na Świętokrzyskiej jest także z tej serii ciekawy
Stary 2010-03-09, 09:32   #2890
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Spoko, ale to tak po 22 jak wróce do domu i dorwę się do swojego kompa. A Ty bardziej chcesz te w centrum?

Na Targowej ten z serii żółto - niebieskich podobno bardzo fajny. Na Świętokrzyskiej jest także z tej serii ciekawy
ja tak ulicami warszawy nie znam, ale będę z warszawianką, więc obojętnie gdzie, ale najfajniej by było gdzieś w okolicach dworca, bo akurat jak wysiądę z pociągu to będę miała czas na łażenie
Stary 2010-03-09, 09:46   #2891
Ayo22
after hours

joyeuxe
spróbuj mimo wszystko zdrowo się odżywiać - jedzeniem takich posiłków jak opisałaś zniszczysz sobie zdrowie, a jak masz nie przytyć, to i tak nie przytyjesz.
Ayo22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:26   #2892
Lawinia2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ayo22 Pokaż wiadomość
joyeuxe
spróbuj mimo wszystko zdrowo się odżywiać - jedzeniem takich posiłków jak opisałaś zniszczysz sobie zdrowie, a jak masz nie przytyć, to i tak nie przytyjesz.
zgadzam sie w 100% . Choruje na lesniowskiego i kiedys tez tak bezkarnie sie objadalam a Ty poki jestes zdrowa to po prostu dbaj o zdrowa diete i profilaktycznie idz do lekarza. Jesli nie ma juz nastu lat a chudosc mimo duzych ilosci jedzenia sie utrzymuje to lepiej to sprawdzic

15.02.2008 - aparat na dolne ząbki

25.02.2008 - hass + maska brrrr - juz go nie ma!!!

04.14.2009 - aparat na górne ząbki

Edytowane przez Lawinia2007
Czas edycji: 2010-03-09 o 13:29
Lawinia2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:37   #2893
carmen20
Zadomowienie

Cytat:

Trzymam kciuki

Ja dziś :
29,90 spodnie dresowe na siłownie
2.99 gumy do żucia

i zaraz ide jeszcze z mamą na zakupy bo mam ochotę na jakieś buciki

i przyszło mi dziś rozliczenie zwrócą mi 30 zł podatku ale zawsze to coś
carmen20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 13:57   #2894
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

AAAAAAAAAAAAAAAA.... niedługo wstawię foty moich zdobyczy
Stary 2010-03-09, 14:02   #2895
joyeuxe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lawinia2007 Pokaż wiadomość
zgadzam sie w 100% . Choruje na lesniowskiego i kiedys tez tak bezkarnie sie objadalam a Ty poki jestes zdrowa to po prostu dbaj o zdrowa diete i profilaktycznie idz do lekarza. Jesli nie ma juz nastu lat a chudosc mimo duzych ilosci jedzenia sie utrzymuje to lepiej to sprawdzic

Ja się zdrowo odżywiam, przy tym także sporo jem U mnie jak wspomniałam każdy w rodzinie jest sczupły. Mój brat, mój ojciec potrafią zjeść jeszcze dużo razy więcej ode mnie a też wyglądają jak patyki

No, ale co mogłabym do swojego jadłospisu wprowadzić takiego, co jednocześnie mnie choć troszkę "utłucze" a jednocześnie sprawi, że będę najedzona?
Stary 2010-03-09, 14:07   #2896
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

albo wstawię wieczorem fotki, bo moi współlokatorzy będą się głupio patrzeć jak będę robiła zdjęcia ciuchów
Stary 2010-03-09, 14:15   #2897
nunny
Wtajemniczenie

3.50 - wydruk cv.. oby sie przydało
1.69 - danone pitny (uzależniłam sie)
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 14:23   #2898
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
3.50 - wydruk cv.. oby sie przydało
1.69 - danone pitny (uzależniłam sie)
czemu tak dużo ?

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:09   #2899
nunny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
czemu tak dużo ?
drukowałam to 2 razy tyle to kosztowało tam gdzie poszłam :/
nunny jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 15:11   #2900
nikki999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
drukowałam to 2 razy tyle to kosztowało tam gdzie poszłam :/
to i tak dużo

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 15:44   #2901
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Coffee to czekam z niecierpliwością
pewnie bede miala czego pozazdrościc
po tej emotce czuje, że było ostrOooO

ja mam złu humor ! ! !
mialam cięzki dzień w pracy, w dodatku dziś miałam wypłatę i załamka 1 630 zł a w zeszłym miesiacu miałam 1 655 zł a dwa miesiące temu 1890 było
okazało, że podwyżka to takie coś o którym wszyscy mówią, ale nikt nie widział, a dodatkowo obcieli nam premię liczyłam na conajmniej 1750 zł a tu wielka duupa
musze pomyslec o dodatkowym zarobku z allegro i poszperac w szafach

na dzień dobry -900 zł na książeczkę oszczędnościową - na mieszkanie

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )

Edytowane przez foltynka
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:45
Stary 2010-03-09, 15:46   #2902
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
Coffee to czekam z niecierpliwością
pewnie bede miala czego pozazdrościc
po tej emotce czuje, że było ostrOooO

ja mam złu humor ! ! !
mialam cięzki dzień w pracy, w dodatku dziś miałam wypłatę i załamka 1 630 zł a w zeszłym miesiacu miałam 1 655 zł a dwa miesiące temu 1890 było
okazało, że podwyżka to takie coś o którym wszyscy mówią, ale nikt nie widział, a dodatkowo obcieli nam premię liczyłam na conajmniej 1750 zł a tu wielka duupa
musze pomyslec o dodatkowym zarobku z allegro i poszperac w szafach

na dzień dobry -900 zł na książeczkę oszczędnościową - na mieszkanie
ja i tak Was podziwiam, że potraficie tyle odłożyć z wypłaty

Kupiłam 5 bluzek i torebkę Nie za dużo, ale to moje pierwsze zdobycze w lumpkach
Stary 2010-03-09, 15:54   #2903
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Coffee noo jestem zaintrygowana

tak wiec zostanie mi 730 zł ( kasa od męża pójdzie do mamy, "na życie" ) za tv już zapłacilam za 2 miesiace, mąż zapłąci za internet, wiec praktycznie to 730 zł to na jedzenie- .. ale przy mojej diecie to tyle kosztuje, że szok musze w tym miesiacu wszystkie zapasy z szafek pojeść i kupować jak najmniej! Na jedzenie moje i zachcianki męża.. ale w tym miesiacu go ogranicze, bo inaczej nie wbije sie w garnitur a przecież za miesiac wesele
za 2 tyg wyjazd do mega lumpa w chwili obecnej mam odlożone w kopercie 150 zł + 50 zł jutro mi odda kolega z pracy któremu pożyczyłam... i musze coś jeszcze opylić na allegro

zaraz pojde obczaić moje szafy

Pocieszam sie, że kwiecień będzie lepszy, mam urodziny i imieniny i dobrze, że 10ty jest w sobotę, to wypłata bedzie wcześniej

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )

Edytowane przez foltynka
Czas edycji: 2010-03-09 o 15:55
Stary 2010-03-09, 16:01   #2904
Clevleen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmen20 Pokaż wiadomość
ojeej jaka Ty szczuplutka jesteś, zazdroszcze
To tylko tak się wydaje, w rzeczywistości mam "trochę" za dużą pupę i uda. Ale dzięki.
Cytat:
Napisane przez foltynka
też zazdroszczę, w dodatku ten wzrost mmmm
Wzrost nie taki fajny, tym bardziej, że boję się, że jeszcze urosnę kilka cm. Ale też dzięki.

Ja jem straaaasznie dużo, wszyscy z tego powodu ze mnie żartują.

Jak sobie podliczyłam to wyszło, że muszę przez najbliższe miesiące kupić rzeczy w sumie za ok. 760 zł. Pilnujcie mnie, żebym nie kupowała głupot.

Dzisiaj - 5 zł na słodkości w szkolnym sklepiku - w rzeczywistości byłoby więcej, ale od mamy wzięłam 2,5 zł [M&Msy, batonik Kinder Country, sok pomarańczowy i moccacino z automatu - od tej kawy z czekoladą jestem absolutnie uzależniona ].

Czyli pozostało całe 7,98 zł .

Jestem rozrzutnym żarłokiem, który w przyszłości przeje całą wypłątę swoją i męża [ o ile chętny się znajdzie.]

Dziewczyny, aj jakoś nie mogę się przekonać do kupowania w SH, nie potrafię tam nic fajnego znaleźć.
Stary 2010-03-09, 16:20   #2905
Iwona 25
Zakorzenienie

foltynka- czy opłaca się wystawianie na Allegro rzeczy?mi się wydaje,że dużo się straci
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:27   #2906
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

mimo wszystko mi sie wydaje, że można nawet czasami zyskać, zalezy co sie wystawia.. jak mam wyrzucic ciuchy w ktorych nie chodze do konteenera dla biednych to wole je sprzedać choćby za 150 zł jako mega pakę

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2010-03-09, 16:34   #2907
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
Coffee noo jestem zaintrygowana

tak wiec zostanie mi 730 zł ( kasa od męża pójdzie do mamy, "na życie" ) za tv już zapłacilam za 2 miesiace, mąż zapłąci za internet, wiec praktycznie to 730 zł to na jedzenie- .. ale przy mojej diecie to tyle kosztuje, że szok musze w tym miesiacu wszystkie zapasy z szafek pojeść i kupować jak najmniej! Na jedzenie moje i zachcianki męża.. ale w tym miesiacu go ogranicze, bo inaczej nie wbije sie w garnitur a przecież za miesiac wesele
za 2 tyg wyjazd do mega lumpa w chwili obecnej mam odlożone w kopercie 150 zł + 50 zł jutro mi odda kolega z pracy któremu pożyczyłam... i musze coś jeszcze opylić na allegro

zaraz pojde obczaić moje szafy

Pocieszam sie, że kwiecień będzie lepszy, mam urodziny i imieniny i dobrze, że 10ty jest w sobotę, to wypłata bedzie wcześniej
chyba też tak zacznę odkładać sobie pieniądze na lumpka Dzisiaj to w ogóle siedzę i pukam się w czoło, jak ja mogłam wydawać tyle pieniędzy na ciuchy, jak w lumpie można kupić za cenę jednej w sklepie - pięć

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Clevleen Pokaż wiadomość
To tylko tak się wydaje, w rzeczywistości mam "trochę" za dużą pupę i uda. Ale dzięki.

Wzrost nie taki fajny, tym bardziej, że boję się, że jeszcze urosnę kilka cm. Ale też dzięki.

Ja jem straaaasznie dużo, wszyscy z tego powodu ze mnie żartują.

Jak sobie podliczyłam to wyszło, że muszę przez najbliższe miesiące kupić rzeczy w sumie za ok. 760 zł. Pilnujcie mnie, żebym nie kupowała głupot.

Dzisiaj - 5 zł na słodkości w szkolnym sklepiku - w rzeczywistości byłoby więcej, ale od mamy wzięłam 2,5 zł [M&Msy, batonik Kinder Country, sok pomarańczowy i moccacino z automatu - od tej kawy z czekoladą jestem absolutnie uzależniona ].

Czyli pozostało całe 7,98 zł .

Jestem rozrzutnym żarłokiem, który w przyszłości przeje całą wypłątę swoją i męża [ o ile chętny się znajdzie.]

Dziewczyny, aj jakoś nie mogę się przekonać do kupowania w SH, nie potrafię tam nic fajnego znaleźć.
ja też tak mówiłam, ale dzisiaj poszłam z koleżanką, podejrzałam jak ona to robi, czyli każdy wieszak po kolei przewraca i jak załapałam już o co chodzi to szalałam tak, że hohoho Ale najlepiej jest chyba zaraz po dostawie, ja dzisiaj kupiłam ciuchy w SH, gdzie wczoraj były dostawy, dzisiaj cena dnia była 45zł/kg , bo w innych, w których ceny były 15zł/kg albo 10zł/kg to już nic nie znalazłam, tak było przebrane ale już wiem, który będzie moim ulubionym, trochę daleko, ale jestem w stanie jeździć co tydzień

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 16:38   #2908
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Cytat:
Oddacie Ani parę kg?
to ja CI mogę oddać moje 2-3 kg ale z ud !! bo tam ich nie potrzebuję

wysyłka P R I O R Y T E T O W A gratis

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2010-03-09, 16:54   #2909
malaczarna885
Wtajemniczenie

Chyba tez zrobie mega pake i pozbede sie wszystkich niepotrzebnych ubran.. to nie jest glupi pomysl
Dzisiaj wydałam 22zł - 17 w lumpie (3 bluzeczki) i 5zł na maszynkę do golenia.

Tak w temacie maszynek... uzywam meskich nozykow gillette mach 3, za jeden place 8zł, ale starcza na dosyc dlugo. Kupowalyscie moze na allegro kiedys wklady? bo sa w calkiem korzystnych cenach, ale nie wiem czy są w porządku. Ewentualnie napiszcie czego Wy uzywacie i co mozecie polecic
malaczarna885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 16:57   #2910
marchewkowe pole
Zakorzenienie

GG do marchewkowe pole

Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Do końca miesiąca zostało mi 230zł. Nie bede juz wyszczegolniać ile wydałam, bo mam do tego oddzielne miejsce
a myślałam że tylko mi tyle zostało
no nie zostało bo wydałam jeszcze wczoraj i dziś wiec może ze 150

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości