|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
miałam ten program, ale też szczerze mówiac, nie chciałoby mi sie uzupełniać, bo ja czasami robie dziwnie mieszanki
![]() np na śniadanie (owsianka z dodatkami -otręby pszenne, otręby porzeczkowe, zarodki, pestki dyni, rodzynki, 1 łyżka nesvity cynamonowej z jabłkiem, tarte jabłko, cynamon, ciutka dżemu truskawkowego) --> wiec długo by trwało naliczanie ![]() Ayo no 47 to był taki mój marzeniowy cel ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Wtajemniczenie
|
Do końca miesiąca zostało mi 230zł. Nie bede juz wyszczegolniać ile wydałam, bo mam do tego oddzielne miejsce
![]() Jezeli chodzi o odchudzanie to dwa lata temu wzielam sie za siebie, jak po zimie wazylam 50kg, przy wzroscie 152cm. Załamałam się, bo wygladałam jak słonica. Spadłam wtedy do 44kg. Rok temu w wakacje, przez stres i problemy miłosne doszłam do 42kg. Wygladałam jak wrak człowieka. Najlepiej czułam się ważąc 43-44kg i do takiej wagi teraz dąże. W tej chwili waże 45,5kg i te 1,5kg mi bardzo przeszkadza. Na takiej niskiej osobie widac każdy jedzeniowy grzech, niestety ![]() Ogolnie nie stosowalam jakiejs super diety. Po prostu zamienilam smazone na gotowane, pieczywo jasne na ciemne ziarniste, na sniadanie musli, duzo warzyw i owocow, posilki co 3 godziny, mało, a częściej. Do tej pory stosuje te zasady i tyje tylko zima jak sobie za duzo pozwole ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
after hours
|
ja jestem zadowolona z tego programu, jak nie znam czegoś dokładnej wartości kalorycznej, to nie będę szukać, mierzyć, warzyć, sprawdzać, tylko określam na oko zaokrąglając
![]() a wracając do oszczędzania to w sobotę i dzisiaj łącznie wydałam 16 zł na jedzenie + 2 zł na przejazdy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Oddacie Ani parę kg?
![]() Może znacie dobry sposób na przytycie. Z tym, że tak - jem wszystko co mi wpadnie w ręce. I to co jest najbardziej kaloryczne. Ja się potrafię obudzić o 3 w nocy żeby coś zjesc i potem dalej iść smacznie spać. Jestem niesamowity żarłok, ale ani kg mi nie przybędzie ;/ To jest cholernie męczące bo każdy mi dokucza, że wyglądam jakbym miała anoreksję(wzrost 166 - 48 kg <hmmm> ) Ja tak nie uważam, no ale ... Duży wpływ mają na to geny. Nikt w mojej rodzinie oprócz 1 ciotki nie jest gruby. Tak to same patyki. A ja bym chciała ważyć chociażby 50 kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wydalam 19,90 na tusz do rzes...z przeceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja chyba jutro też na lumpki. Ściągnęłam sobie adresy warszawskich, które sa podobno w miarę. Co do wydania kasy dziś już 2,5 Fantasia i 2 bułki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na Targowej ten z serii żółto - niebieskich podobno bardzo fajny. Na Świętokrzyskiej jest także z tej serii ciekawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
aparatka ![]() 15.02.2008 - aparat na dolne ząbki 25.02.2008 - hass + maska brrrr - juz go nie ma!!! 04.14.2009 - aparat na górne ząbki Edytowane przez Lawinia2007 Czas edycji: 2010-03-09 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś : 29,90 spodnie dresowe na siłownie ![]() 2.99 gumy do żucia i zaraz ide jeszcze z mamą na zakupy bo mam ochotę na jakieś buciki ![]() i przyszło mi dziś rozliczenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
AAAAAAAAAAAAAAAA....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja się zdrowo odżywiam, przy tym także sporo jem ![]() ![]() No, ale co mogłabym do swojego jadłospisu wprowadzić takiego, co jednocześnie mnie choć troszkę "utłucze" a jednocześnie sprawi, że będę najedzona? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
albo wstawię wieczorem fotki, bo moi współlokatorzy będą się głupio patrzeć jak będę robiła zdjęcia ciuchów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Wtajemniczenie
|
3.50 - wydruk cv.. oby sie przydało
![]() 1.69 - danone pitny (uzależniłam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
to i tak dużo
![]()
#2901 | ||
Zakorzenienie
|
Coffee to czekam z niecierpliwością
![]() ![]() pewnie bede miala czego pozazdrościc ![]() po tej emotce ![]() ![]() ![]() ja mam złu humor ! ! ! ![]() mialam cięzki dzień w pracy, w dodatku dziś miałam wypłatę i załamka ![]() ![]() ![]() okazało, że podwyżka to takie coś o którym wszyscy mówią, ale nikt nie widział, a dodatkowo obcieli nam premię ![]() ![]() musze pomyslec o dodatkowym zarobku z allegro i poszperac w szafach ![]() na dzień dobry -900 zł na książeczkę oszczędnościową - na mieszkanie ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-09 o 15:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kupiłam 5 bluzek i torebkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | ||
Zakorzenienie
|
Coffee noo jestem zaintrygowana
![]() ![]() tak wiec zostanie mi 730 zł ( kasa od męża pójdzie do mamy, "na życie" ) za tv już zapłacilam za 2 miesiace, mąż zapłąci za internet, wiec praktycznie to 730 zł to na jedzenie- .. ale przy mojej diecie to tyle kosztuje, że szok ![]() ![]() za 2 tyg wyjazd do mega lumpa ![]() ![]() zaraz pojde obczaić moje szafy ![]() Pocieszam sie, że kwiecień będzie lepszy, mam urodziny i imieniny i dobrze, że 10ty jest w sobotę, to wypłata bedzie wcześniej ![]() ![]()
Edytowane przez foltynka Czas edycji: 2010-03-09 o 15:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zadomowienie
|
To tylko tak się wydaje, w rzeczywistości mam "trochę" za dużą pupę i uda.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jem straaaasznie dużo, wszyscy z tego powodu ze mnie żartują. ![]() Jak sobie podliczyłam to wyszło, że muszę przez najbliższe miesiące kupić rzeczy w sumie za ok. 760 zł. ![]() ![]() Dzisiaj - 5 zł na słodkości w szkolnym sklepiku - w rzeczywistości byłoby więcej, ale od mamy wzięłam 2,5 zł [M&Msy, batonik Kinder Country, sok pomarańczowy i moccacino z automatu - od tej kawy z czekoladą jestem absolutnie uzależniona ![]() Czyli pozostało całe 7,98 zł ![]() Jestem rozrzutnym żarłokiem, który w przyszłości przeje całą wypłątę swoją i męża [ o ile chętny się znajdzie. ![]() Dziewczyny, aj jakoś nie mogę się przekonać do kupowania w SH, nie potrafię tam nic fajnego znaleźć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
foltynka- czy opłaca się wystawianie na Allegro rzeczy?mi się wydaje,że dużo się straci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||
Zakorzenienie
|
mimo wszystko mi sie wydaje, że można nawet czasami zyskać, zalezy co sie wystawia.. jak mam wyrzucic ciuchy w ktorych nie chodze do konteenera dla biednych to wole je sprzedać choćby za 150 zł jako mega pakę
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | ||
Zakorzenienie
|
to ja CI mogę oddać moje 2-3 kg ale z ud !!
![]() ![]() ![]() wysyłka P R I O R Y T E T O W A gratis ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Wtajemniczenie
|
Chyba tez zrobie mega pake i pozbede sie wszystkich niepotrzebnych ubran.. to nie jest glupi pomysl
![]() Dzisiaj wydałam 22zł - 17 w lumpie (3 bluzeczki) i 5zł na maszynkę do golenia. Tak w temacie maszynek... uzywam meskich nozykow gillette mach 3, za jeden place 8zł, ale starcza na dosyc dlugo. Kupowalyscie moze na allegro kiedys wklady? bo sa w calkiem korzystnych cenach, ale nie wiem czy są w porządku. Ewentualnie napiszcie czego Wy uzywacie i co mozecie polecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie zostało bo wydałam jeszcze wczoraj i dziś wiec może ze 150 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.