Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-12, 12:30   #2881
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
no to jest w sumie to samo tylko tu używa się oznaczeń literowych ja od dłuższego czasu opieram się o tą roaszerzoną kwalifikację trinny i susany i chyba na razie dobrze na tym wychodzę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

ja w sumie mam 4 i na tym sie nie skończy ...
no tak to samo tylko wlasnie rozni sie oznaczeniami jak pierwszy raz to zobaczylam to sie zdziwilam hehe bo sie uzywalo okreslen klepsydra, gruszka a tu taki psikus
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
no może nie chude ale szczupłe, łydki mam chude

to później pokaż

to według tego klepsydra nie pasuje bo nie mam szerokich ramion ani dużej pupy
bliżej już typ O chyba

a z ubieraniem to z wiekiem sama się nauczyłam co zakrywać a co pokdreślać
ok pokaze

wiesz te opisy typow urody to tak orientacyjnie sa najlepiej jest sie zobaczyc dokladnie w lustrze lub zeby ktos inny cie oblukal bo moze akurat Ty widzisz inne proporcje (samoocena itp)

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:33   #2882
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
no może nie chude ale szczupłe, łydki mam chude

to później pokaż

to według tego klepsydra nie pasuje bo nie mam szerokich ramion ani dużej pupy
bliżej już typ O chyba

a z ubieraniem to z wiekiem sama się nauczyłam co zakrywać a co pokdreślać
Do jabłka (O) szczupłe nogi bardziej pasują Tylko wtedy talia nie jest taka kobieca.
Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Przygarniasz jakieś potrzebujące domu, czy masz ciężarówkę?

Ja mam same dziewczyny, ale nie korzystają z życia
Znajdy z ulicy Jeden wzięty od pani chorej na raka co szła do szpitala i nikt go nie chciał.
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:33   #2883
isabele
Wtajemniczenie

Cześc Dziewczyny Ja jak zwykle pisze z pracy

Miałam trochę nadrabiania i juz jestem z Wami. Ktoś sie pytał o poprawiny - my robimy na sali, z tego względu że cała rodzina mojego TŻ jest przyjezdna i nie opłacałoby się im przyjeżdzać na jeden dzień

Honolinka - ciąglę czekam aż częsciej zaczniesz się tu u nas udzielać. Trzymam ckiuki za ciebie i Twoją mała kruszynkę

Wiecie co dziewczyny, mówiłam Wam że wysyłam juz CV do pracy do Warszawy. Odezwała się do mnie już jedna firma na takie samo stanowisko jak teraz tutaj mam. Chca żebym przyjechała na rozmowę kwalfikacyjną w ten czwartek. ale nie wiem czy powinnam jechać, bo na razie jeszcze dokłądnej daty przeprowadzki do wawy nie znamy. Jestem w kropce. co radzicie?? Jechać czy nie jechać??

Ciekawe co tam u hecate?? Dawno sie nie odzywała

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:33   #2884
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
co do kotów, nasz zmienił sposób budzenia mamy o 4-5 rano na mniej drastyczny
zawsze nawalał w klucze które wiszą w drzwiach, dziś dotykał jej nosa swoim

w ogóle on chyba kocha moją mamę , potrafi cały dzień za nią chodzić i tylko czekać aż usiądzie żeby się tulić na kolanach
ona ma już dość
Moja zwykle budzi mnie ok. 7, bo zaczyna szaleć po pokoju, oczywiście w sposób który jej nie wolno - drapanie ściany i drzwi
Ale ogólnie koty są różne, wszystkie mają chwile słabości i przychodzą na tulenie
Może znajdzcie mu jakieś zajęcie żeby Twoja mama nie zdąrzyła go znienawidzić za "męczenie"
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:34   #2885
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
wiesz te opisy typow urody to tak orientacyjnie sa najlepiej jest sie zobaczyc dokladnie w lustrze lub zeby ktos inny cie oblukal bo moze akurat Ty widzisz inne proporcje (samoocena itp)
pewnie tak
na nk mam jedno zdjęcie że prawie cała jestem ale tam średnio widać
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:36   #2886
paciulka
Przyczajenie

GG do paciulka

Cześć dziewczyny trochę mnie tu nie było a wy tyle napisałyście ze nadążyć nie można. Ja biorę ślub 13. 08.2011 więc już nie dużo czasu zostało a ja mam tylko sale rezerwowaną. A u was jak przygotowania?? Pewnie już wszystko macie_
paciulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:37   #2887
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny, mówiłam Wam że wysyłam juz CV do pracy do Warszawy. Odezwała się do mnie już jedna firma na takie samo stanowisko jak teraz tutaj mam. Chca żebym przyjechała na rozmowę kwalfikacyjną w ten czwartek. ale nie wiem czy powinnam jechać, bo na razie jeszcze dokłądnej daty przeprowadzki do wawy nie znamy. Jestem w kropce. co radzicie?? Jechać czy nie jechać??
ja bym próbowała ale ja to wiesz strasznie mam ciśnienie żeby coś znaleźć

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Moja zwykle budzi mnie ok. 7, bo zaczyna szaleć po pokoju, oczywiście w sposób który jej nie wolno - drapanie ściany i drzwi
Ale ogólnie koty są różne, wszystkie mają chwile słabości i przychodzą na tulenie
Może znajdzcie mu jakieś zajęcie żeby Twoja mama nie zdąrzyła go znienawidzić za "męczenie"
no to załóżmy ona mi chce go położyć na kolana a on się zapiera najpierw łapami a potem ucieka do mamy

do mnie przyłazi 2x na tydzień jak zaczepki szuka żeby się ganiać albo mu rzucać jakieś piłki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 12:41   #2888
isabele
Wtajemniczenie

Ja takze mam tylko salę a ślubuje miesiąc po Tobie

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Dzięki T'ai. Ja na razie takiego ciśnienia nie mam. Ale im szybciej się tam przeprowadzimy tym lepiej. potrzeba nam jakiegoś kopniaka - przydałby sie ze strony rodziców Ale i moi i mojego TŻ sa tacy, że się nie będa wtrącać - a nam by się przydało oj przydało

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-12, 12:42   #2889
dottta
Zakorzenienie

a ja nic a ślubuje w maju
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:46   #2890
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paciulka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny trochę mnie tu nie było a wy tyle napisałyście ze nadążyć nie można. Ja biorę ślub 13. 08.2011 więc już nie dużo czasu zostało a ja mam tylko sale rezerwowaną. A u was jak przygotowania?? Pewnie już wszystko macie_
ja tylko salę i orkiestrę, ale niektóre już mają prawie wszystko

dziś gadałam z P że trzeba foto i kamery poszukać ale on mówi że jest czas
Stary 2010-01-12, 12:50   #2891
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
a ja dzisiaj do fryzjera ide
Też bym poszła do fryzjera,coś niecoś zmienić
Mam włoski ciut za ramiona,jestem szatynką,ufarbowaną Castingiem L'Oreal na brąz,ale ostatnio mi się zamarzyła czekolada,też z Castinga...Ten kolro na opakowaniu urzekł mnie bardzo,ale zapewne nie wyszedł by taki sam
Przemknęła mi również przez myśl opcja zrobienia pasemek blond,ale odpuściłam,nie wspominając o tym,że chciałam sie obciąć na krótko,ale mi przeszło...do ślubu zapuszczam...i nie zmieniam nic,a potem coś się zmieni
Ja na ślub jeszcze nic nie mam
Nawet koncepcji na to jakby to miało wyglądać
Tyle jest tych wszystkich dodatków,gadżetów,że nie sposób się zdecydować
Wczoraj byłam z TŻ na półmetrowej zapiekance z kebabem
Podczas jedzonka rozmawialiśmy o aucie ślubnym,że dla mnie nie jest to zbytnio istotne,co to za auto by było,mysleliśmy o limuzynie,ale to podobno kicz jest...Dla mnie nie musi być jakieś zachodnie auto,chciałabym żeby było na wesoło troszkę,czyli np.trabancik stary lub syrenka eskortowane przez samochód strażacki...mój TŻ jest członkiem orkiestry strażackiej,więc chłopaki na pewno coś wymyślą...widziałam nie raz różne akcje...
Fajnie ,takie wiejskie zwyczaje mi się podobają
W ogóle TŻ jest z wioski...a tam wszyscy lubią wesela po wiejsku...a film Kogel Mogel kultowy jest-"łoj córuś córuś ,już ty niedługo panienką pobędziesz, łoj córuś córuś
Tata TŻ skakała na spadochronach kiedyś,a że lotnisko jest blisko to zapewne będzie jakaś atrakcja w postaci wysypanych płatków róż z samolotu
A dziś mój TŻ idzie na rozmowę,do naszej wspólnej znajomej kierowniczki domu kultury,a w którym byśmy chcieli wesele mieć i ma zapytać ją dyskretnie o koszta...
A w ogóle w niedziele byłam u TŻ i razem z jego rodzicami i dziadkami oglądalismy wesele siostry teściowej i brata teścia
Rocznik 92,wesele w miejscowości TŻ...ojacie jak ja się naśmiałam
Jakie fryzury,jakie ubrania...Teściowie jacy
Mój TŻ mały fąfelek z kiteczką
I niezapomniane białe buty,białe skarpetki,do czarnego garnituru
Impreza przed 7 rano sie skończyła,a że to był lipiec i cieplutko to z sali impreza przeniosła sie na trawnik przed, razem z orkiestrą...Goście zaczęli tańczyć boso na trawie...jedna ciotka wyskoczyła z dwoma blaszanymi pokrywkami od garnków i zaczęła tłuc jedna o drugą
nie no masakrycznie wesoło-leżałam na dywanie Pannę Młodą chłopaki wywieźli na takim wózku jak złomiarze czasem maja i były wykupiny potem...ale wesoło byłoTypowe wiejskie wesele,aż się łezka w oku kręci
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 12:57   #2892
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
wow ryzykownie ;P

Stary 2010-01-12, 12:58   #2893
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Miejmy nadzieję, że jeszcze mamy czas

Ja dziewczyny nie mogę sie zdecydować na fotografa. Obecnie obstaje przy dwóch fotografach. Chyba sa podobni stylem. Ale zdecyduję się na tego tańszego, który robi tylko zdjęcia i nie zapewnia żadnych albumów ani prezentacji. ?Jest bardzo tani jak na jakość wykonywanych przez siebie zdjęć. Ale rezerwacje na nasz termin - prosił o przyjście około lipca tego roku. boje się, że jak z tym fotografem nic nie wyjdzie to ten drugi juz dawno będzie miał zaklepany nasz termin. I znów nie wiem co mam zrobić

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2010-01-12, 13:02   #2894
cobra115
Zakorzenienie

isabele ja bym pojechała:P

Kurde głodna jestem chyba sobie pizzę zamówię
Stary 2010-01-12, 13:02   #2895
niunia32
Zakorzenienie

Micia a jak wrzucę zdjęcie to mi powiesz jaką mam figurę i co powinnam nosić i w ogóle ??

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 13:04   #2896
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
wow ryzykownie ;P
nooo
Dottta poszukajcie chociaż sali i orkiestry bo z tym czasem ciężko

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

u nas była w sobotę, a wczoraj sphagetti dlatego muszę z tydzień-dwa przerwy zrobić z takim jedzenien
Stary 2010-01-12, 13:04   #2897
RNG
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki! Nadrobiłam już wszystko.;
Alleluja, moja fretka po raz pierwszy od paru dni dała mi pospać i nie szarpała klatką przez całą noc
Tak rozmawiacie o fryzurach i jak zaczęłam własnie myślec na tym co ja mam ze sobą zrobić do ślubu, o ile coś się jeszcze da, bo moje włosy mają jakieś 4cm (ścielam zeby wrocic do naturalnego koloru, choc w sumie rudy ladnie kontrastuje z bielą ) i teraz tak mysle, ze nie wiem czy jednak chce takie krociutkie na slub.

RNG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:05   #2898
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Micia a jak wrzucę zdjęcie to mi powiesz jaką mam figurę i co powinnam nosić i w ogóle ??
postaram sie a Dotta mam nadzieje mi pomoze ;P

Stary 2010-01-12, 13:05   #2899
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Miejmy nadzieję, że jeszcze mamy czas

Ja dziewczyny nie mogę sie zdecydować na fotografa. Obecnie obstaje przy dwóch fotografach. Chyba sa podobni stylem. Ale zdecyduję się na tego tańszego, który robi tylko zdjęcia i nie zapewnia żadnych albumów ani prezentacji. ?Jest bardzo tani jak na jakość wykonywanych przez siebie zdjęć. Ale rezerwacje na nasz termin - prosił o przyjście około lipca tego roku. boje się, że jak z tym fotografem nic nie wyjdzie to ten drugi juz dawno będzie miał zaklepany nasz termin. I znów nie wiem co mam zrobić
ja bym zarezerwowala na Twoim miejscu tego drozszego a duzo drozszy jest??nie chcesz miec slicznego albumu ze zdjeciami??
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:06   #2900
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
isabele ja bym pojechała:P

a ja na diecie...ehhh
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-12, 13:07   #2901
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki! Nadrobiłam już wszystko.;
Alleluja, moja fretka po raz pierwszy od paru dni dała mi pospać i nie szarpała klatką przez całą noc
Tak rozmawiacie o fryzurach i jak zaczęłam własnie myślec na tym co ja mam ze sobą zrobić do ślubu, o ile coś się jeszcze da, bo moje włosy mają jakieś 4cm (ścielam zeby wrocic do naturalnego koloru, choc w sumie rudy ladnie kontrastuje z bielą ) i teraz tak mysle, ze nie wiem czy jednak chce takie krociutkie na slub.
do ślubu Ci urosną

Malinka

Haniusia
Stary 2010-01-12, 13:08   #2902
RNG
Raczkowanie

hm, czyli zapuszczac?

Stary 2010-01-12, 13:10   #2903
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
hm, czyli zapuszczac?
przez rok urosną sporo
ja bym zapuszczała
ja mam już dość długie i nudne ale po ślubie dopiero coś zmienię
Stary 2010-01-12, 13:14   #2904
niunia32
Zakorzenienie

pierwsze dwa sa z maja, ostatnie z Krynicy z września - najbardziej aktualne - z kilkoma kg na plusie

Malinka

Haniusia
Stary 2010-01-12, 13:14   #2905
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
hm, czyli zapuszczac?
ja do ślubu też zapuszczam

Malinka

Haniusia
Stary 2010-01-12, 13:16   #2906
RNG
Raczkowanie

Ja mam problem z tym że najchętniej stale bym zmieniała kolory (juz sobie teraz obiecuje ze nie bede tego robic, co najwyzej lekkie jasne refleksy) i fryzury - nie boje sie zmian i je uwielbiam i przez to mam problem z zapuszczeniem :P

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

niunia32 aby dobrze ocenic musialabys pokazac zdjecie od przodu w czyms w miare przylegającym bo inaczej mozna sie pomylic.

Stary 2010-01-12, 13:16   #2907
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja na diecie...ehhh
ja tez powinnam być - może nie tyle co na diecie, ale powinnam się bardziej przypilnować. a wczoraj wylądowaliśmy po pracy w kfc i mc donaldzie

Malinka

Haniusia
Stary 2010-01-12, 13:17   #2908
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
pierwsze dwa sa z maja, ostatnie z Krynicy z września - najbardziej aktualne - z kilkoma kg na plusie
Hm... ja bym sie sklaniala ku H ale nie widze czy masz wciecie w talii i w sumie pupa nie jest plaska ale tez nie jest pelna. Biust nie za duzy no i ramiona sa rowno z biodrami.. Nie wiem.. Dottta a Ty co myslisz?
jesli H(M) tu ubior taki:
Bluzki dopasowane, maxymalnie do polowy posladkow; bluzki koszulowe, zwykle koszule, krotkie spodnie jakiekolwiek byle nie z podwyzszonym stanem. Zaznaczaj talię!

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:19
Stary 2010-01-12, 13:18   #2909
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
niunia32 aby dobrze ocenic musialabys pokazac zdjecie od przodu w czyms w miare przylegającym bo inaczej mozna sie pomylic.
to chyba musialabym w stroju kapielowym wstawić, tyle, że jedyne jakie mam w całości są troszkę nieaktualne

Malinka

Haniusia
Stary 2010-01-12, 13:19   #2910
RNG
Raczkowanie

Mysle z e z tych zdjec ciezko stwierdzic, latwo sie pomylic, bo na jednym ramiona wydaja sie troszke potezniejsze niz dol ciala, na innym podobne. Trzebaby zdjecie od przodu w czyms przylegajacym.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości