|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiesz te opisy typow urody to tak orientacyjnie sa ![]() ![]()
![]() |
#2882 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny
![]() ![]() Miałam trochę nadrabiania i juz jestem z Wami. Ktoś sie pytał o poprawiny - my robimy na sali, z tego względu że cała rodzina mojego TŻ jest przyjezdna i nie opłacałoby się im przyjeżdzać na jeden dzień ![]() Honolinka - ciąglę czekam aż częsciej zaczniesz się tu u nas udzielać. Trzymam ckiuki za ciebie i Twoją mała kruszynkę ![]() Wiecie co dziewczyny, mówiłam Wam że wysyłam juz CV do pracy do Warszawy. Odezwała się do mnie już jedna firma na takie samo stanowisko jak teraz tutaj mam. Chca żebym przyjechała na rozmowę kwalfikacyjną w ten czwartek. ale nie wiem czy powinnam jechać, bo na razie jeszcze dokłądnej daty przeprowadzki do wawy nie znamy. Jestem w kropce. co radzicie?? Jechać czy nie jechać?? Ciekawe co tam u hecate?? Dawno sie nie odzywała ![]()
#2884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ogólnie koty są różne, wszystkie mają chwile słabości i przychodzą na tulenie ![]() Może znajdzcie mu jakieś zajęcie żeby Twoja mama nie zdąrzyła go znienawidzić za "męczenie" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na nk mam jedno zdjęcie że prawie cała jestem ale tam średnio widać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny trochę mnie tu nie było a wy tyle napisałyście ze nadążyć nie można. Ja biorę ślub 13. 08.2011 więc już nie dużo czasu zostało a ja mam tylko sale rezerwowaną. A u was jak przygotowania?? Pewnie już wszystko macie_
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do mnie przyłazi 2x na tydzień jak zaczepki szuka żeby się ganiać albo mu rzucać jakieś piłki |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Ja takze mam tylko salę a ślubuje miesiąc po Tobie
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Dzięki T'ai. Ja na razie takiego ciśnienia nie mam. Ale im szybciej się tam przeprowadzimy tym lepiej. potrzeba nam jakiegoś kopniaka - przydałby sie ze strony rodziców ![]() ![]()
#2889 |
Zakorzenienie
|
a ja nic a ślubuje w maju
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś gadałam z P że trzeba foto i kamery poszukać ale on mówi że jest czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
Też bym poszła do fryzjera,coś niecoś zmienić
![]() Mam włoski ciut za ramiona,jestem szatynką,ufarbowaną Castingiem L'Oreal na brąz,ale ostatnio mi się zamarzyła czekolada,też z Castinga...Ten kolro na opakowaniu urzekł mnie bardzo,ale zapewne nie wyszedł by taki sam ![]() Przemknęła mi również przez myśl opcja zrobienia pasemek blond,ale odpuściłam,nie wspominając o tym,że chciałam sie obciąć na krótko,ale mi przeszło...do ślubu zapuszczam...i nie zmieniam nic,a potem coś się zmieni ![]() Ja na ślub jeszcze nic nie mam ![]() Nawet koncepcji na to jakby to miało wyglądać ![]() Tyle jest tych wszystkich dodatków,gadżetów,że nie sposób się zdecydować ![]() Wczoraj byłam z TŻ na półmetrowej zapiekance z kebabem ![]() Podczas jedzonka rozmawialiśmy o aucie ślubnym,że dla mnie nie jest to zbytnio istotne,co to za auto by było,mysleliśmy o limuzynie,ale to podobno kicz jest... ![]() ![]() Fajnie ,takie wiejskie zwyczaje mi się podobają ![]() W ogóle TŻ jest z wioski...a tam wszyscy lubią wesela po wiejsku...a film Kogel Mogel kultowy jest-"łoj córuś córuś ,już ty niedługo panienką pobędziesz, łoj córuś córuś ![]() Tata TŻ skakała na spadochronach kiedyś,a że lotnisko jest blisko ![]() ![]() A dziś mój TŻ idzie na rozmowę,do naszej wspólnej znajomej kierowniczki domu kultury,a w którym byśmy chcieli wesele mieć i ma zapytać ją dyskretnie o koszta... ![]() A w ogóle w niedziele byłam u TŻ i razem z jego rodzicami i dziadkami oglądalismy wesele siostry teściowej i brata teścia ![]() Rocznik 92,wesele w miejscowości TŻ...ojacie jak ja się naśmiałam ![]() Jakie fryzury,jakie ubrania...Teściowie jacy ![]() Mój TŻ mały fąfelek z kiteczką ![]() I niezapomniane białe buty,białe skarpetki,do czarnego garnituru ![]() ![]() ![]() ![]() Impreza przed 7 rano sie skończyła,a że to był lipiec i cieplutko to z sali impreza przeniosła sie na trawnik przed, razem z orkiestrą...Goście zaczęli tańczyć boso na trawie...jedna ciotka wyskoczyła z dwoma blaszanymi pokrywkami od garnków i zaczęła tłuc jedna o drugą ![]() nie no masakrycznie wesoło-leżałam na dywanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
#2893 |
Wtajemniczenie
|
Miejmy nadzieję, że jeszcze mamy czas
![]() Ja dziewczyny nie mogę sie zdecydować na fotografa. Obecnie obstaje przy dwóch fotografach. Chyba sa podobni stylem. Ale zdecyduję się na tego tańszego, który robi tylko zdjęcia i nie zapewnia żadnych albumów ani prezentacji. ?Jest bardzo tani jak na jakość wykonywanych przez siebie zdjęć. Ale rezerwacje na nasz termin - prosił o przyjście około lipca tego roku. boje się, że jak z tym fotografem nic nie wyjdzie to ten drugi juz dawno będzie miał zaklepany nasz termin. I znów nie wiem co mam zrobić ![]()
#2894 |
Zakorzenienie
|
isabele ja bym pojechała:P
Kurde głodna jestem chyba sobie pizzę zamówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Micia a jak wrzucę zdjęcie to mi powiesz jaką mam figurę i co powinnam nosić i w ogóle ??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
nooo
![]() Dottta poszukajcie chociaż sali i orkiestry bo z tym czasem ciężko ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- ![]() u nas była w sobotę, a wczoraj sphagetti dlatego muszę z tydzień-dwa przerwy zrobić z takim jedzenien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki! Nadrobiłam już wszystko.;
Alleluja, moja fretka po raz pierwszy od paru dni dała mi pospać i nie szarpała klatką przez całą noc ![]() ![]() Tak rozmawiacie o fryzurach i jak zaczęłam własnie myślec na tym co ja mam ze sobą zrobić do ślubu, o ile coś się jeszcze da, bo moje włosy mają jakieś 4cm (ścielam zeby wrocic do naturalnego koloru, choc w sumie rudy ladnie kontrastuje z bielą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
hm, czyli zapuszczac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
przez rok urosną sporo
![]() ja bym zapuszczała ja mam już dość długie i nudne ale po ślubie dopiero coś zmienię |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
pierwsze dwa sa z maja, ostatnie z Krynicy z września - najbardziej aktualne - z kilkoma kg na plusie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
|
Ja mam problem z tym że najchętniej stale bym zmieniała kolory (juz sobie teraz obiecuje ze nie bede tego robic, co najwyzej lekkie jasne refleksy) i fryzury - nie boje sie zmian i je uwielbiam i przez to mam problem z zapuszczeniem :P
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- niunia32 aby dobrze ocenic musialabys pokazac zdjecie od przodu w czyms w miare przylegającym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
ja tez powinnam być - może nie tyle co na diecie, ale powinnam się bardziej przypilnować. a wczoraj wylądowaliśmy po pracy w kfc i mc donaldzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jesli H(M) tu ubior taki: Bluzki dopasowane, maxymalnie do polowy posladkow; bluzki koszulowe, zwykle koszule, krotkie spodnie jakiekolwiek byle nie z podwyzszonym stanem. Zaznaczaj talię! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2010-01-12 o 13:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Mysle z e z tych zdjec ciezko stwierdzic, latwo sie pomylic, bo na jednym ramiona wydaja sie troszke potezniejsze niz dol ciala, na innym podobne. Trzebaby zdjecie od przodu w czyms przylegajacym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.