|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
apsiiiiiiik, hello all ;*
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() a ja nie jadłam, a wstałam dzisiaj z bólem gardła i z katarem ![]() dzień dobry martus ![]() Cytat:
![]() i tu Cię zaskoczę, bo oczy mam zielone ![]() kocie ![]() ślicznotka z Ciebie, wiesz? ![]() wychodzenie na dwór?!? ale z Ciebie okaz ![]() ![]()
![]() |
#2882 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Cytat:
Podobno pomagają ![]() Na polskim byłam tylko. Starczy ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- http://rozrywka.msstudio.com.pl/cgi-bin/murphy.cgi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Cytat:
![]() ![]() A Karolina, 17 maja o której godz.? ![]() --- Dzisiaj tylko 5 lekcji. Miły dzień, ale jak wróciłam, to.. ech. Tata jest strasznie smutny. Dawno go takiego nie widziałam.. ciężko mu się pogodzić z tą sytuacją. Tak mi go szkoda.. A mi nie. Nie wiem, dlaczego, jestem jakaś bezuczuciowa. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ustnym R to się nie przejmuję, żeby to 30% było i starczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy ja jakieś scenki czy obrazki ostatnio ćwiczyłam ![]() I coś z mózgiem mi się zrobiło. Co noc mi się śni, że się z kimś kocham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dzień dober ;*
Idę do fryzjera zaraz;D Chce ładnie jakoś te włosy ściac zanim zrobię zdjęcie, chociaz pewnie skonczy się na podcieciu koncowek ;P Oddał nam nasze super matury z matmy ( napisaliśmy je w 90 min yeah) miałam całe 32 % ![]() ![]() Dzisiaj mieliśmy dzień otwarty w szkole ![]() ![]() ![]() ![]() Ok ide bo po fryzjerze od razu na angielski biegnę do domu, a jeszcze musze w pokoju posprzątac ![]()
![]() |
#2888 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Ale mnie to nie rusza, bo nie jem słodkich jogurtów, tylko naturalny. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My ćwiczymy, ćwiczymy, bo nam na lekcjach spokoju nie daje. Ale to dobrze. O nie. ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to się boje z ustnego Ang takiej sytuacji, że będę miała ten cały materiał a tam będzie jakiś obrazek np. na którym coś będzie, a ja nie będę wiedziała jak to jest po angielsku ![]() idę się uczyć ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dużo osób mówi, że mam czarne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobry bobry ;* pisałam, pisałam.. była burza, piorun trzasnął i światła nie było ![]() jem pierogi ![]() nic mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- no jakby nie patrzeć, to Marta Kaczyńska ma teraz daleko do grobu rodziców.
![]() |
#2893 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle mam dzisiaj szczęśliwy dzień ![]() Okazało się, że nie muszę jutro pisać sprawdzianu (specjalizacja), bo nauczycielka wystawiła mi 3 na koniec (taaak z 3 i 1 wychodzi ![]() z polskiego odpowiedziałam na 4, z wosu napisałam na 4+ i jest świetnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja baba od matmy jest %^&$%&%#@#%@^%8 ! Zadała nam na jutro klejenie graniastosłupów i ostrosłupów ( w sumie 4). I teraz, zamiast uczyć się biologii, kleję te ***.ane figurki. ![]() A angielski ustny mam 20 maja dopiero. Do 14 leżałam w łóżku, praktycznie cały czas spałam. Nie wiem co się stało, ale jestem strasznie osłabiona i jakby wymięta, mam objawy grypy. Teraz jest trochę lepiej. Podejrzewam, że to efekt szczepionki. Boję się tej cholernej matury. Wszyscy nam o tym mówią, jakbyśmy nie wiedzieli. ![]()
![]() |
#2895 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-19 o 18:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, to ja chyba nie mam tego IRK(?) ![]() ![]() Ok Mi potrzeba czterech gwoździ ![]() ![]() Jeszcze zależy, co kto określa pod pojęciem najbliższa rodzina. Dla mnie to Marta, która straciła oboje rodziców, a nie J.K. (on ma takie inicjał jak ja! ![]() ![]() ![]() Pomysł pochowania na Wawelu podobno od Dziwisza wyszedł... Dzisiaj jak rozmawialiśmy o tym w klasie, to aż mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Kolejna spragniona ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmobilizowałaś się tym, że możesz nie wiedzieć, jak coś jest po ang. i poszłaś się uczyć? ![]() Cytat:
U mnie z ang. dwie osoby w klasie "mają szansę" nie zdać. ![]() Jaka spragniona, ja mam tżta! ![]() A szczerze mówiąc to mu momentami współczuję, bo nieustannie mu truję o maturze, a on musi tego słuchać. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-19 o 19:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
mam okropnego doła
jest mi przykro, smutno i źle czuję się sama i do d... ![]() byłam w Klinice, mam tego wszystkiego dość dość mam swojego stanu zdrowia, studiów, pracy, a nawet Tż-ta ![]() ;( ![]()
#2899 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
własnie
![]() Ściełam te włosy, oczywiście przyszłam do domu i poprawiałam ![]() ![]() ![]() A Olga będzie przez pewien czas niedostepna tutaj, jakby co bywa na gg więc jak któraś chce jej nr to pisac ![]()
#2901 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() o 5??? Wyśpij się kobieto ![]() Olga ogranicza Wizaż, by uczyć się do matury? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() myśli, że przezwycięży to uzależnienie ![]() ![]()
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
eh, ![]() dobiła mnie dzisiaj rozmowa z lekarzem, w ogóle ta wizyta w klinice. dobija mnie mój dziwny związek, mój tż ciągle pracuje (codziennie od 13 do 24 lub nawet do 2-3 gdy ma nadgodziny, a ma je częściej niż często, wrr), ciągle się mijamy, nawet nie wie co u mnie i jak się czuje. zero jakiegokolwiek oparcia z jego strony. co prawda nie mogę narzekać, kiedy ma czas rozpieszcza mnie jak może, ale ja już mam dość takiego życia. wynajmuję mieszkanie w Łodzi, (nie chciałam mieszkać ciągle u rodziców mimo że mają duży dom, chciałam się usamodzielnić i być Panią swego losu) mieszkam w nim już 5 rok, będę musiała zmienić lokum, co dla mnie jest jednoznaczne z tym że albo wracam do rodziców albo inwestuję w mieszkanie. pieniążki mam, resztę dołożą rodzice lecz nie mogę się z nimi dogadać co do kwestii samego mieszkania oraz położenia. ogólnie czuję się dziś jakaś samotna i smutna. zawiodłam się na przyjaciółkach, ale o tym już nawet nie ma sensu pisać. ludzie są tylko wtedy koło nas kiedy czegoś chcą... przykre. przykro mi, że nawet nie mam komu się dzisiaj wypłakać w rękaw. a jest mi wyjątkowo źle. jeszcze mam gorączkę i okropny katar. jakby mi mało było. ale nie zdołujcie się moim gadaniem. uczcie się, jesteście młode, ładne i szczęśliwe.
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-04-19 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzułfik ![]() Jestem Olga, uzależniona od Wizażu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tym mieszkaniem, teraz już chcesz kupić? Wiesz, że chcesz zostać w Łodzi? ![]() ![]() Z Tżtem, sama mówisz, że rozpieszcza ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-19 o 22:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a żebyś wiedziała, że w podeszłym wieku ![]() przekonasz się jak czas zapierdziela po 20-stce. wiem, że chcę zostać mieszkam tu już tyle lat, że nie wyobrażam sobie innego miejsca na ziemi... szukam mieszkania na osiedlu Ustronie niedaleko CZMP jednak mieszkania są tutaj najdroższe i o strasznie dużym metrażu sięgającym nawet 120m2, a w takim bym się zgubiła mieszkając sama jak na razie. znalazłam piękne M na Nowosolnej, ale troszkę mi stamtąd za daleko wszędzie, mimo że mam auto. rozglądam się też na Nowym Widzewie bądź Retkinii. na pewno nie na Bałutach, Teofilowie, Dąbrowie, Górnej i Śródmieściu. jeśli mieszkanie używane to czyste, wyremontowane, urządzone od A do Z gdzieś z dala od tłoku i hałasu, ale jednocześnie z dobrym dojazdem jednak bardziej skłaniam się ku decyzji na zupełnie nowe mieszkanko od developera, cenowo wychodzi (o dziwo!) podobnie, a miałabym urządzone tak jak chcę, w nowiutkim bloku, na strzeżonym osiedlu jestem wymagająca troszkę, koniecznie musi mieć balkon i nie może być to parter bądź ostatnie piętro i w wieżowcu ![]() mieszkanie to nie zabawka, którą można wymienić kiedy się znudzi skoro teraz mam wkład finansowy to chcę dobrze zainwestować, nie chcę później stresować się duperelami. teraz mam czas na myślenie o swoim miejscu na ziemi co do tż-ta, to ja nie czuję że to ten jedyny... choć naprawdę bardzo mnie kocha i zrobiłby dla mnie wiele nie czuję już motylków tkwimy ze sobą jak w starym małżeństwie. ostatnimi czasy nawet współżycia między nami nie ma ![]() praca, dom. praca, dom. wynagradza mi to, stara się jak żaden mój eks. na Walentynki zabrał mnie do SPA. 4-dniowy pobyt. potrafi być romantyczny jak chce i widzi, że ten związek mnie nie cieszy, ale... zawsze jest jakieś ALE ?!? ![]()
http://zakupoholizm-pelna-geba.blogspot.com Edytowane przez chiddy Czas edycji: 2010-04-19 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
Chiddy nie ma co narzekać
![]() wyobraź sobie, że masz tżta, który może ale nie chce się z Tobą spotykać, zapomina o walentynkach i przypomina sobie o Tobie tylko kiedy Cię potrzebuje. i że jesteś ze wsi, w rodzinie nieciekawie, nawet na studia nie możesz wyjechać, bo Ci nikt grosza nie da nawet na bilet. wiesz, takie rzeczy się zdarzają i całe szczęście większość z nas jest w milion razy lepszej sytuacji ![]() tak pomyśl następnym razem i w każdej gorszej chwili ![]() i na takiego tżta proszę nie narzekać ![]() jestem z Łodzi i odstąpię jak coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mogie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze jak zobaczyłam terminy na uczelniach i to, że forum rekrutacji na UG już działa to ... ![]() Cytat:
u mnie na angolu próbne podstawy zdali wszyscy na 60+ , więc w sumie myślę, że na właściwej też sobie wszyscy poradzą. w mojej szkole rzadko ktoś nie zdaje matury (1-2 osoby w ciągu roku, najczęściej na ustnym polskim, jak mają takiego jednego faceta w komisji, chociaż w tamtym roku jedna osoba nie zdała chemii R jako tego przedmiotu obowiązkowego; ja się też zaczęłam o ustny polak dygać bo mam z taką babą, że ![]() Cytat:
![]() cześć i czołem, zamiast czytać o filozofiach to siedziałam na wizażu i was nadrabiałam 20 minut ![]() miłego dnia ;*
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
Takiego tematu to jeszcze nie widziałam jak przeglądałam zestawy. ![]() ![]() My na podstawie też, do tego odpowiedź z obrazka była na ocenę, która liczy się jak sprawdzian. (5 ![]() U mnie też wszyscy zdali próbną, ale jest jedna dziewczyna, która była w 1sem. zagrożona i w 2-gim też jakoś sobie nic z tego nie zrobiła, znów jest zagrożona. A jeden chłopak ledwie na 2 wyciągnął, jego wiedza z ang. jest dość niewielka. Ale myślę, że zdać na te 30% mimo wszystko dadzą radę. W końcu moja wiedza z matmy też jest mało imponująca, a bez problemu matury zaliczam. A jakie to filozofije? Bergson, Nietzsche? Czyżby spr. z polaka? ![]() --- Nie poszłam do szkoły. Powiedziałam tacie, że od dzisiaj nie będę go uprzedzała, że nie idę, po prostu pójdę albo nie. Zgodził się - "tylko żebyś nie przesadziła". ![]() Miłego dnia Żbajkosławy. ;**
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A dzisiaj taaaaakie nudy. Poszłam wyrobić to zdjęcie do świadectwa. Jakoś chyba wyglądam. ![]() W ogóle chora żem. Muszę matmę odwołać. ![]() Idę do łóżka, Villeego poczytam może. Miłego. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.