|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Wiesz co, ja pewnie będę szła w butach ze studniówki, bo nie mają zadnych ozdobników. W SH kiedyś wypatrzyłam też nowe super szpilki ciemno-granatowe za 13 zł ![]() A właśnie Justyna gadałam przed chwilą z moją kuzynką, która jest w 1 klasie LO. I coś tam gadałyśmy o maturze i zapytałam się jej co ma zamiar zdawać (jest w jakiejś geograficznej klasie). A ona do mnie, że fizykę i historię sztuki Tak mi się skojarzyło, kiedyś pisałyście o tych wzorach
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Dziemki za rady odnośnie stroju.
Na pewno będę szukała sobie czegoś z podwyższonym stanem - jeśli nie ta z allegro, to coś podobnego. Podoba mi się po prostu taki styl. Odpoczywam i wietrzę mózg. Już nie mogę tego prawa, a jeszcze sporo mi zostało na dziś. Powtórki robię. ![]() Jak już będę po tych maturach, to chyba się upiję z radości ! chociaż nie mam picia w zwyczaju, ale to wyjątkowa okazja.---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- A tak wracając do tematu Tigerów i innych dopalaczy. ja biorę Sesję - czasem nawet 2 tabletki naraz, nie pomaga. Orzechy włoskie, też nie bardzo. Kawa już też działa tylko tyle, że wieczorami nie zasypiam, jeśli późno wypiję, ale żeby łatwiej zapamiętywać - nie. Aktywność fizyczna jest, sen jest, zazwyczaj (nie zawsze) w wystarczających ilościach, więc już nie wiem, co mam robić, żeby łatwiej mi ta nauka przychodziła.Jeśli uczę się mało, to szybko mi wchodzi do głowy, no ale na "małe ilości dziennie" nie mogę sobie teraz pozwolić.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-18 o 14:13 |
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko świadectwa dopiero 30 czerwca odbierzemy, czy nie?
|
|
#2854 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje czerwone chyba nie pasują chociaż myślałam, że z raz mogę założyć ![]() Powodzenia jej życz ode mnie na jakie studia taki zestaw? ![]() Cytat:
![]() Mi się chyba sam organizm przystosował Poszłam spać wpół do 2, wstałam o 9, ze 3 godziny chodziłam jak przymulona, ale myśleć normalnie mogłam. Teraz już jestem wypoczęta ), jakieś tabletki musujące energetyzujące 1-2 razy dziennie. Jeszcze staram się Therm Line Forte brać, w jednej tabletce 60 mg kofeiny, ale to jak mi mama przypomni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co się będziesz pierniczyć, zakładaj Jak to na co, ona twierdzi, że na turystykę
|
|
|
#2856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Milki Jacobs nawet nigdy nie piłam. pomagają Ci te tabletki czy to tylko tak, żeby placebo było? -- Pomaszerowałam 25min. na stepperze, jeszcze wieczorem na spacer z Sońką pójdę. Nie ma zmiłuj, trzeba się ruszać. lepsze to niż nic. A podobno jestem osobą wysokiej stymulacji - jak wczoraj zobaczyłam rower stojący przed drzwiami mieszkania B., jak do niej przyszłam i dowiedziałam się, że była na wycieczce rowerowej to mnie to zmowywowało.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-18 o 15:26 |
||
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Nie mam już siły się uczyć i boli mnie strasznie gardło Zamówiłam te testy z Omegi co mi Martyna poleciła i przysłali mi jakieś inne, co mają 70 stron, a te co chciałam 400.. Mają jutro mi wysłać kurierem te właściwe, a ja im odeślę te co mi przysłali. Zła jestem strasznie, bo do matury mało czasu, a ja nie mam już testów z WOSu, więc powtarzam sobie wszystko.. Z pozytywnych rzeczy to kupiłam sobie wczoraj spódniczkę na maturę ![]() edit. Widzę, że moją farmę odwiedzacie Wiem, że jest straszna i nic tam nie ma, ale jakoś mi się nie chce grać :P
<3 Edytowane przez malenstwo5 Czas edycji: 2010-04-18 o 16:07 |
|
|
|
#2858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() zmieniam myślę, że podejmujesz dobrą decyzję. choć weź pod uwagę, że mama może mieć też trochę racji. no i myślę, że ona też chciałaby, żebyś się nie musiała martwić o pieniądz, tak po prostu. Cytat:
![]() który w końcu Kubica skończył? ja mam tylko 1 Cytat:
![]() a nie chciałabyś? Cytat:
to co na allegro pokazałas nie do końca mi odpowiada, ale ogólnie jeśli chodzi o styl, jestem na tak te wszystkie tabletki sesje czy inne takie sa napakowane kofeiną, czyli nie usniesz za szybko, ale cała reszta składu to witaminy, lecytyna, wyciąg z miłorzębu japońskiego (ginko biloba) - które działają dobrze na pamięc, ale przy długotrwałym stosowaniu (!). lepszym rozwiązaniem było długotrwałe branie lecytyny, ginko biloba, magnezu... czy tego typu rzeczy. no i przy okazji placebo ![]() też macie wrażenie, że nie zdążycie się nauczyć wszystkiego do matury? ![]() widzę przed oczami, jak w podpisie doroty było 65! ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- mam wrażenie, jakby ilośc pąków na drzewach zwiększyła się od wczoraj o 200%
|
||||
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż mam nadzieję, że to ja będę decydować na co pójdę, a nie los za mnie. ------- Kurna, poprawiłam wszystko na 150 do prezentacji z polskiego i tusz mi się skończył w drukarce. Edit: O co Ci chodzi z tymi pająkami? ![]() Edit 2: hahahahah, nie mogę z siebie.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-04-18 o 16:57 |
|
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże Marta i to jakie mam to wrażenie. Jestem dosłownie przerażona. dlatego w tak piękny, słoneczny dzień idę wcisnąć nos w książki. miłego ;*
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
No też niby
Cytat:
Mam wrażenie, że zdam na 15%. W operonie z bio jest 15 działów, postanowiłam sobie, że codziennie przypominam jeden i już umiem na picuś glancuś. |
|
|
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O to chodzi, że dotąd kofeina na mnie działała całkiem nieźle, pobudzała, dlatego sądziłam, że takie tabletki (w Sesji jest magnez Dzięki za rady, pomyślę o magnezie w musujących tabletkach. Tak, nagle się obudziłam i mam tyyyle materiału do powtórzenia,przerobienia, tyle bym chciała zobaczyć, przeczytać, zapamiętać. Zdrzemnęłam się trochę, czuję się o wiele lepiej. Oglądałam też część transmisji z pogrzebu (trudno nie oglądać, z tatą naliczyliśmy 13 KANAŁÓW, które ją transmitowało )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-18 o 18:37 |
||
|
|
|
#2863 |
|
Konto usunięte
|
Mózg mi się zlasował przez te wiersze.
Chciałam sobie jeszcze zrobić arkusz z matmy z Operonu (którego pisaliśmy w listopadzie) ale mój mózg się sprzeciwia
|
|
|
|
#2864 | ||
|
Zadomowienie
|
do mnie nic nie doszło
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dawno temu ![]() hey ;* uczyłam się z wosu trochę i zasnęłam. katar mam, w ogóle coś mnie bierze. smarkam w papier toaletowy, bo jest bardziej miękki niż chusteczki, ale i tak mam podrażniony nos.
|
|
#2866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znów nie doszło:P Aż sprawdziłam czy dobry adres wysłałam, ale chyba coś nie tak z Twoją pocztą jest ;P Cytat:
![]() Moi właściwie nie mieliby nic przeciwko gdybym poszła na farmację, nawet z nimi na ten temat rozmawiałam, oczywiście woleliby medycynę ale jak nie wyjdzie to trudno ![]() Ano stała, aż wystała Cytat:
Nie miałam Cię w znajomych na fejsbuku ale już wysłałam zapro ![]() Cytat:
![]() Niestety spacer został przełożony z przyczyn od nas niezależnych Ale nadrobimy na tygodniu. Pozatym wreszcię babcię odiwedziłam, wyrodna wnuczka jestem Jutro zamierzam po matmie i angolu zerwac się ze szkoły, chociaż tato własnie powiedział mi że usprawiedliwiac mi tego nie będzie (już to widzę ;D ), ok idę z matmy się pouczę jeszcze i spac bo inaczej znowu niewyspana będę chodzic ;P
|
|
|
#2867 |
|
Zadomowienie
|
martus9191
rehab4181 wysłałam jeszcze raz przed chwilą, chyba faktycznie @ mi strajkuje ![]() spróbuję z innej
|
#2868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jem lody, chociaż mnie gardło boli. ale przynajmniej głos odzyskałam. Marta(jabłuszko;*) mogłabyś mi wykreślić ekonomię a w zamian wstawić zarządzanie? myślę nadal. ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- widziałyście to: http://demotywatory.pl/1421828/Naturalny-barwnik-E120
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ale jakoś niespecjalnie mnie to rusza, może dlatego że fanką parówek jestem a tam jeszcze większe świństwa są
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny od ang. rozszerzonego- Martyna, Justyna, Ala, Karolina, nie wiem kto jeszcze
- kiedy macie ustny R?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
martus9191
rehab4181 wysłałam z innej @ jak znowu nie doszło to trafi mnie szlag
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
Martyna na mnie krzyczy, że nie piszę, to piszę. Czytam Was raz na kilka dni, ograniczam komputer, uczę się i przeżywam stresy.
Martyna, Twoje opisy są niczym Infobot :O Efektywnego tygodnia Żbiki
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lodyyyy na gardło ?!?
|
|
#2874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ile już się nasłuchałam czego to w nich nie ma A co do tego barwnika z pluskwiaków - to nie wiem co gorsze, sztuczny barwnik czy pluskwiakowy?
|
|
|
#2875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja ostatnia matura.Cytat:
a Ty dostaniesz, tęsknimy , płaczemy, a Ciebie nie ma. gdzie moja przesyłko-niespodzianka od Ciebie?
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słyszałyście (już nawet nie wiem, gdzie to czytałam...) że Marta Kaczyńska chciała od samego początku Powązki? ![]() Cytat:
Weronika, Olga ![]() Cytat:
Też ograniczam
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-18 o 23:17 |
|||
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znieczulają ![]() Zrobiłam całą maturkę z matmy którą nam zadał Teraz poczytam coś z biologii jeszcze i idę spac
|
|
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale masz super duże niebieskie oczy![]() chociaż pewnie wyjdę tak -> ![]() pomogły mi na chwilę ![]() a wychodzenie na dwór to w ogóle pomaga mi najlepiej, dziwne no nie ?właśnie
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry ;*
ja chyba też dzisiaj pójdę zrobić zdjęcie do świadectwa, póki mam pieniądze i póki mam ładne włosy (maska stapiza robi cuda) haha.a tego, można te same zdjęcia do świadectwa i takie same do leitymacji studenckiej? (do legitymacji chyba nie ma znaczenia rozmiar bo i tak się wysyła elektronicznie)
|
#2880 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Ja też dziś idę zrobić zdjęcia na świadectwo Zbyt ładnie to nie wyglądam, bo smarkam cały czas i mam nos czerwony, ale jakoś to zatuszuję Zdjęcia do środy musimy przynieść, więc nie mam wyjścia ![]() Strasznie boli mnie to gardło i najchętniej to bym w domu została, ale pójdę. ![]() Miłego dnia ;* Aa wysyłajcie mi cegły, deski, gwoździe, butelki i koce
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

tzn ustne, bo tam pisemne to tam się mnie martwię. Nagle wszystkie eleganckie buty mi wsiąknęły 

gadałam przed chwilą z moją kuzynką, która jest w 1 klasie LO. I coś tam gadałyśmy o maturze i zapytałam się jej co ma zamiar zdawać (jest w jakiejś geograficznej klasie). A ona do mnie, że fizykę i historię sztuki 

chociaż myślałam, że z raz mogę założyć
na jakie studia taki zestaw? 
pomagają Ci te tabletki czy to tylko tak, żeby placebo było? 

Ale nadrobimy na tygodniu. Pozatym wreszcię babcię odiwedziłam, wyrodna wnuczka jestem