![]() |
#2881 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
'I choć kłócimy się 10350697 razy dziennie, to i tak nie wyobrażam sobie bez Ciebie życia.'
`pytasz co u mnie ? tak poza tym że wyżywam się na ludziach , nosi mnie trochę , powoli tracę sens życia i najważniejszą osobę w życiu to wszystko w porządku .` 'mogę obrażać się na Ciebie milion razy w ciągu jednego dnia, ale nikogo nie wpuszczę na Twoje miejsce.'
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2882 |
Raczkowanie
|
dziewczyny mogę prosić o opisy coś w tym stylu że sram na to z kim mój ex jest i życze mu powodzenia z dwoma pustakami - jedna gruba a jedna typowa głupia.
takie ośmieszające go i te dwie lalunie ![]()
![]() |
![]() |
#2883 |
Raczkowanie
|
coś o tym, że jade na zakończenie lata będą tam koncerty i w ogóle napewno będe się świetnie bawić ze znajomymi i rodziną, a w poniedziałek na spływ kajakowy do wtorku. COś o tym, że mam zamiar świetnie zakończyć te wakacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
a macie jakieś smutne ? ;((
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
Na twarzy uśmiech. a w sercu ból, to najtrudniejsz z życiowych ról... Nigdy nie jest tak jak chcielibyśmy żeby było ... Kochamy tych którzy naszej miłości nie potrzebują Moje ,życie to prawdziwy cmentarz umarłych.... A teraz śpij, teraz śpij i zapomnij o tym co widziałes co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się tak będzie lepiej śpij. niewiem czy pomogłam .. ;/
![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
pewnie że pomogłaś . ;*
a ktoś jeszcze ? takie bardzo smutne . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2887 |
Raczkowanie
|
soniss.
* O miłości? O miłości w Moim życiu nie ma. Koniec. * Przychodzi moment, kiedy uzmysławiasz sobie, że pustka przeszywająca Twoje źrenice już nigdy nie będzie wypełniona odbiciem osoby od której zależny jest rytm bicia Twojego serca ... \\ nie mój . * Aktualnie jest mega fatalnie .. * I chcę te czasy, kiedy uśmiechałam się nawet do krzesła .. * Czy tylko ja jestem w stanie rozpadania się na kawałki ? * zasnę , obudzę się .. popatrzę w lustro i znów twierdzę, że jest Mi cholernie źle . * może to kiedyś minie, baa ! napewno minie .. ale obecnie jest tak, że nawet nie potrafię wyobrazić sobie lepszych chwil .. Może coś wybierzesz ![]() Ktooś odpowie na Moją prośbę ? :kwiatek: ![]()
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
hmm, mam coś...
z moich zbiorów wizażowych i nie tylko: Nie Wszystko Co Pozytywne Jest Realne .. Dlaczego płaczesz? -Zgubiłam instrukcję. -Do czego? -Do życia.. .Optymistka, która spadła z huśtawki marzeń :/ Bezradna. Coraz częściej. W każdej sytuacji ![]() Kolejny dzień po brzegi wypełniony żalem. uśmiecham się. to wcale nie oznacza, że jestem szczęśliwa. Najpierw zabolał upadek, a później bolało już całe życie.. Tylko ty widzisz kolorowe chmurki na niebie ... nie ogarniam świata. sens życia wylatuje mi z kieszeni. - widziałem dziewczynę, miała śliczny uśmiech, tylko... - Tylko co ? - jej oczy były najsmutniejsze na całym świecie. Są godziny liczone podwójnie , i lata nie warte ani jednego dnia... Śmiech przez Łzy... Zapomnienie przez nienawiść... Niespełnione marzenia pomalutku umierają w bólu... melanż cudnych urojeń i potwornych koszmarów. Rzeczywistość jakaś smutna ... znów niebo poszarzało, i znów smutek pojawił się w jej oczach... Życie to wielka paranoja do potęgi entej.. czasem chcielibyśmy zmienić los, ale tego się zmienić nie da.;-/ nie wiem czy trafiłam..ale moze coś wybierzesz... ![]()
![]() |
#2889 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
pogrubiony na opisie . ktoś jeszcze ?? ;P ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() w sam środek ![]() niewiem nawet teraz który wybrać ;** podkreślone najlepsze . podkreślone pozwól że ukradnę <33 .
![]() |
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
soniss .
Na opisie ?! oo , jak miło .. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2891 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A może tak na prawdę nigdy nas nic nie łączyło? Związek z nim był jak picie gorzkiej herbaty. Gdy chciałam posłodzić, zawsze brakowało cukru. Moim zdaniem to niczego nie jestem pewna nie lubię też czuć się tak bezsilnie bezsilna. stać bezradnie, nieruchomo, gdy w głowie rozgrywa się wojna o moje własne marzenia. Jeśli coś kochasz, puść to wolno. Jeżeli powróci - jest Twoje, jeżeli nie - nigdy Twym nie było. bo ' tęsknić ' i ' czekać ' to prawie to samo . Pod warunkiem , że czekając się tęskni , a tęskniąc czeka. nie wiem kiedy piszesz bo tęsknisz, a kiedy bo jesteś znudzony życiem nie wiem czy o takie coś chodziło..tylko takie znalazłam w swoich zbirach.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() kradnij ile chcesz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2892 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
oo , megaa ! ![]() właśnie o to chodziło ![]() wszystkie już są w notesiku .. aa ten: Moim zdaniem to niczego nie jestem pewna na opisie ! ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
chciałabym wrócić do czasów, kiedy naszą największą kłótnią było to, kto bardziej kocha ... ten od razu Mi wpadł do głowy po przeczytaniu Twojej prośby . ![]() przydałam się ? ![]()
![]() |
![]() |
#2893 |
Raczkowanie
|
A coś o tym, że jutro z Moim TŻ wyjeżdzamy do Bieszczad na weekend ? Proszę.. ;* Ja wiem że umiecie xD
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
a coś o tym, że jego już nie ma? odszedł.. a raczej to ja odeszłam, a ona nawet nie powiedział nic, wręcz, że ma to gdzieś. na pewno coś macie, dziewczynki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, na nowo zaiskrzyło między mną a ex. Zapowiadało się genialnie, ale od tygodnia ma mnie gdzies, wrócił do innej dziewczyny, coś.. że jest mi naprawde źle ? że wszystko sie ***bie ? proszę !
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
macie jakies fajne o szczęsliwej miłosci? ale chodzi mi o takie nie oklepane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2897 |
Raczkowanie
|
przecież my nie mieliśmy nawet siebie w planach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2898 |
Przyczajenie
|
Mam ogromną prośbę.
Już spory czas piszę z pewnym chłopakiem i chciałabym mu dać do zrozumienia,że coś do niego czuję... Przydałoby się parę jakiś fajnych opisów. Będę wdzięczna ;D _________________________ _________________ Chciałabym Ci zadać mnóstwo pytań, ale nie potrafię wypowiadać słów. To cholerne milczenie staje się moim zwyczajem. -.- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2899 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Też będę wmawiać sobie że mam Cię gdzieś ! </3 Jedną z najbardziej absurdalnych sytuacji w życiu była ta, kiedy po moim odejściu nawet się tym nie przejąłeś.. Może coś wybierzesz ;] Cytat:
O ten drugi raz za dużo ! Nie każda chwila radości zapowiada coś dobrego. A miało być tak pięknie . </3 Ej wiesz co ? ****e mnie to już ! Każda ale ja już nie ! Chyba nic z tego..? Hm ? ![]() Cytat:
Nie oddalaj się teraz.. trzymasz w dłoniach mój świat ! Sprawiasz że czuję się najwspanialsza.. Porwała księcia i już nigdy go nie oddała.. chroniła go i kochała ! Z Tobą nawet szarość nabiera barw.. <3 Nieważne po ile mamy lat, nieważne ile się znamy. Nieważne ile przez ten czas straciliśmy, nieważne.. Ważne jest to, co teraz jest. Ważne jest to, że siebie mamy ! Ja już wiem, że to na Ciebie czekałam.. Każdego dnia utwierdzasz mnie w przekonaniu jak doskonale do siebie pasujemy.. ;* Starałam się pomóc.. ![]()
![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
dodam kilka od siebie, może któryś się spodoba
![]() 'Musisz być dla mnie jak doping.
'Now let me blow ya mind Teraz pozwól uderzyć mi w twoje zmysły 'Lubi gorzką herbatę a ciągle ją słodzi. 'Podłączona do rurek z megamiłością. 'Gdybym nie miała kilku cech, o których wiem.. 'Marzenie Każdego ' I pomidory też kupuję. Bo przecież lubi jajecznicę z pomidorami...' Chce żebyś pokochał moją podniesioną brew kiedy się denerwuję. Mój pieprzyk który ukryty jest w takim miejscu, że nikt prócz nas nie będzie o nim wiedział. Moje skręcające się włosy gdy robi się wilgotno. Ciche szepty gdy chce powiedzieć Ci co myślę, ale czuję, że to nie najlepszy moment. Chcę żebyś pokochał moje wielkie małe serce z toną miłości i nutką zabawnej nienawiści. 'Nieświadoma moc Twych dloni, gdy przypadkiem dotkniesz moją twarz .. 'Wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić. 'Moje szorty, biodrówki, dodatki, dużo bielizny, pomadki, pierścionki i wszystko, żebyś znów był zapatrzony..
![]() |
#2901 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Czekając na Twój pierwszy krok w Moją stronę .. ;* Głuptasku .. Nadal niewidzisz , że jesteśmy sobie przeznaczeni ;D Byc przy Tobie 25h na dobę <3 ;D Świat , który teraz widzę jest perfekcyjny . Jesteś wszędziee ;** Rozpal ogień wokół Mnie <3 Co mi zrobisz ja Cię złapie ? ;D A teraz kup mi plastikowy pierścionek , spójrz w Moje oczy i krzyknij , że Mnie Kochasz <33 ;* Kocham Cię .. wiesz o tym Smerfiee ? ;D Znasz to gorące uczucie w serduszku ? no znasz ? .. ;* niewiem czy pomogłam ;D ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
Przyjmuję oto postawę wdupiemiejącą ... ! (...) wiem jak to jest , kiedy sen kończy się . ;( ... zaczęło się niewinnie ... czasami chciałabym nauczyc się byc obojętna na błedy , które tak często popełniasz, czasami wolałabym miec serce z kamienia niż codzień czuc w sobie, że nic się nie zmienia. ^^ byłam tylko chwilą, nie tą wybraną tą jedyną .. ^^ dopiero się zaczyna wbijanie gwoździ do trumny ... ;( nie powiem nigdy wróc znów ;( niewiem czy pomogłam . _________________________ ___________________ (...) zatrzymaj mnie w obięciach, otul pocałunkiem i pozwól wierzyć, że tak będzie już zawsze <3 Hubczasek Mój ;* ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Staliśmy nieruchomo , szczelnie w siebie wpasowani, a pożądanie rosło między nami <3 i będzie nam przedoskonale ♥ ! ;* Podjechałeś na obłoku i zabrałeś na tęczowy spacer <3 niewiem nie myśle już ;D ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
coś o tym że upadłam ale potem podniosłam się i nie moge rozpaczać bo żyje się dalej.tylko nie o miłości.prosze
![]()
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
|
Marzenka, Inspiracja pomogłyście.. dziękuje kochane
![]() ![]()
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2905 |
Raczkowanie
|
Coś o rozpoczęciu szkoły... Że znowu ta szkoła...;(
![]() |
#2906 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
szkoda czasu na czekanie. trzeba wziąć los w swoje ręce i zająć się swym życiem, a nie czekać aż coś się zdarzy. bo może nie zdarzyć się nic. ..słońce świeci dziś inaczej. bo jest parę złudzeń, które warto mieć, by żyć... Spalić za sobą mosty, zamknąć rozdział, udawać, że nic się nie stało Potrafiła uśmiechać się mimo wszystko. I to jak! Uśmiechać oczami. Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Nie mamy wtedy żadnego wyboru. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś,jak potrafimy być nimi jutro? nie wszystkie dosłowne..ale może coś wybierzesz.. ![]() [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Malwis/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-18.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Malwis/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-19.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
a więc. byłam pół roku z chłopakiem którego serio kocham. On też mnie kochał. Rozstawaliśmy się dłużo razy, ale po dniu wracaliśmy do siebie. Najdłuższa nasza przerwa to 12 dni. Było nam razem dobrze. Do dziś. Pokłuciśmy się po raz kolejny, a ja już nie wytrzymałam i z nim zerwałam oboje teraz cierpimy. A on aby mnie bardziej dobić to zadzwonił i powiedział że mnie już nie kocha i mnie nienawidzi. A więc coś mimo tego że mnie zranił tymi słowami to go kocham i dziękuje mu za wszystko bo było nam razem bardzo dobrze i każdy dziwił się że tworzymy taki wspaniały związek. ![]()
![]() |
![]() |
#2909 | |
żona
|
Cytat:
Nieproszona miłość nie pyta, nie wybiera chwili ani dnia, niespodzianie porywa nas ![]() Jedno spojrzenie, a w głowie się przewraca... ![]() To przez Ciebie moje zeszyty zamieniły się w krainę serduszek! Od kiedy Cie pokochalam moja samotnosc zaczyna sie 2 kroki od Ciebie... pewnie jesteś bardzo zmęczony,bo cały dzień biegasz w moich myślach Pierwszy znak,gdy serce drgnie, Ledwo drgnie,a juz sie wie.. "Ona zagubiona i on zagubiony. Tego samego chcą i tak samo się boją" Modlimy się aby sierpień miał 60 dni!!! Raz, dwa, trzy... powrót do rzeczywistości... Matma 1h,Polski 1,5h Historia 2h -stracony czas, bezcenny Szkoła jest jak Media Markt-powinni tego zabronić ![]() Czy to możliwe że już 65 lat po wojnie,a ja ciągle boję się 1 września.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2910 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Zraniłeś . , ale i tak Cię Kocham ;( (...) te słowa zabolały Mnie tak strasznie , co czułam nie pytaj nie ważne . dziękuję za Miłośc ;( Twoje spojrzenie było ukojeniem , teraz został tylko ból .. powiedz mi skarbie czy tak musiało byc ?? .. W rzeczywistości pozostało mi podziękowac Ci za to wszystko, w marzeniach ciągle tęsknię za Tobą .. ;( nie mam głowy ;( ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ![]() Dziewczyny mam problem . 01.09.2010r. mam drugą rocznicę z Moim Skarbem . potrzebuję nie opisów tylko długich wierszyków o miłości . Że go Kocham ponad wszystko i dziękuję mu za te dwa lata, że chcę z nim spędzic resztę życia , bo liczy się tylko on nikt więcej , że przepraszam za to że sprawiałam mu problemy , ale już będę grzeczna . Pomóżciee ;* ale żeby były naprawdę długie . _________________________ ________________ `Każdego dnia udowadniasz jak bardzo mnie kochasz. Każdego dnia twój pocałunek daje mi siłę do życia. Każdego dnia czy jest dobrze czy źle Ty jesteś ze mną... Każdego dnia pokazujesz mi że jesteś moim najlepszym przyjacielem... Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok... a ja każdego dnia Kocham Cię jeszcze mocniej... i każdego dnia przekonuję się, że nie jestem już w stanie żyć bez Twojej miłości...` Hubczasek <3 ;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.