Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII. - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-01, 15:45   #2881
Alguien
Zadomowienie

Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

aniaa bedzie dobrze a lada dzien bedziesz miala swojego synka przy sobie
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:45   #2882
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. VIII

cześć Mamusie!!!!!
Ja się położyłam po 14 i zasnęłam i dopiero wstałam.Mały poleciał do kolegów się bawić.
Zuziunia śliczny mały brzuszek.
Anoxa twój też słodki i nie taki duży.
Mój jest ogromny a to dopiero początek 36 tyg.Jakoś wydaje mi się że tak jest dziwnie nisko. Może nasza mała wyjdzie wcześniej......W sobotę mam wizytę więc zobaczymy co tam u niej bo będę miała też usg. A akurat są moje urodzinki więc zobaczę się z córcią

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:56   #2883
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
hahahah... PO WIZYCIE tak jak mówiłam rodźcie sobie rodźcie ja mam czas Nic sie nie dzieje rozwarcie na pół kciuka, mały pozamykany na 15 spustów. Ale ból w dole brzucha świadczy o wstawieniu sie małego w kanał rodny. POza tym nic, przytyłam jeszcze, miala to byc ostatnia wizyta i d.upka, kolejna za tydzieńmoze zdazy mąz te płytki położyć

AA miałam powiedzieć: w czasie badania gin wsadziła mi taaak głeboko palca, czy ręke już sama nie wiem i boolało jak cholera, tylko dlaczego? (po co wsadzala tak strasznie głęboko...rozwarcie chciala zrobic czy jak?)
no to chyba jednak cie wyprzedze a to badanie to mysle ze masaz szyjki tak jak u mnie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ale Tobie sie udalo i masz super te ciuszki

Ja wklejam swoje ostatnie zdobycze w rampersach jestem zakochana
slicznosci

zuziunia i anoxa sliczne brzuszki

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
aniaa bedzie dobrze a lada dzien bedziesz miala swojego synka przy sobie
do mnie nie dociera narazie
nadrobilam tylko po lebkach bo nie kontaktuje za bardzo, mysle co jeszcze powinnam zrobic itd. nakupilam tyle pycha owockow musze zdazyc zjesc no i grzywke bylam podciac przed wizyta to przynajmniej jak czlowiek bede wygladac
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:56   #2884
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
hej!!!! my po wizycie. nie nadrabiam was bo jak narazie jestem w szoku

szyjka zgladzona i rozwarcie na 2,5 palca walnela mi masaz szyjki (tak bolalo ze myslalam ze z tego fotela spadne ) no i skonczyla ja na tym fotelu a ona sobie poszla do biurka i mowi: "no to jak sie dzisiaj nie zacznie to jutro rano prosze jechac do szpitala" chyba sobie wyobrazacie moja mine. zlazlam z tego fotela, ubralam sie no i sie pytam jak to a ona ze nie moge chodzic z takim rozwarciem dlugo i jak masaz nie pomoze to do szpitala i tam mnie zbadaja i podejma decyzje czy wywolywac itd chyba jeszcze do nas to nie dociera a brzuch mnie tak boli ze chyba zdechne i juz nie wiem sama czy to po tym masazu dalej czy to skurcze bo juz sobie wkrecam oczywiscie...
aaaaaa boje sie!!!!!
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaałłłł w koncu cos sie dzieje!!!! gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!nie boj sie-niejedna z nas Ci zazdrosci!!!!!!!trzymaj sie i informuj nas na biezaco
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:56   #2885
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

widzę, że dzisiaj jakiś dzień spania, bo ja też poszłam się zdrzemnąć i wstałam dopiero. Chyba ta pogoda tak działa. Wstałam i mnie tak naszło na słodkie, że zrobiłam sobie bułkę z miodem
ania trzymam kciuki, może jutro już będziesz mamą
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:59   #2886
Zuziunia
BAN stały

anoxa ładniutki

a mój naprawde mały??? czuje sie jak słonica
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 15:59   #2887
agravka
Wtajemniczenie

anuszka -ja tez spalam niecale 2 h ale wcale mi nie lepiej!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:02   #2888
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
ja 2 razy miałam zapalenie dróg moczowych i właśnie były bezobjawowe ale mój gin.powiedział że tak też się zdarza,dopiero wyniki badań to wykazywały... no cóż jak widać taka moja natura ale antybiotyk nigdy nie był potrzebny wystarczył furagin lub w większej dawce urosept i duużżżoooo pić! po 5dniach wszystko wracało do normy
Tylko mnie zdziwilo ,ze na ulotce mam napisane ,ze to lek na zapalenie pecherza ,a to chyba bym czula bo raz w zyciu mialam i chyba nie da sie tego pomylic z niczym innym. No boje sie brac te antybiotyki bo zawsze mialam problem z flora baktyryjna ,a jak bede brala antybiotyk w takiej dawce to juz calkiem ja sobie wyniszcze. Dzwonilam juz do jednego gina i ma ferie ,pozostal jeszcze drugi ,wybiore sie do niego jutro. I moze jeszcze dzis skocze po takie domowe testy dzieki ktorym mozna sprawdzic czy ma sie infekcje czy nie. Jak sie potwierdzi to nie zostaja mi nic innego jak brac to cholerstwo. Cholera czemu teraz

aniaa22 ale masz fajnie ,ja tez tak chce

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-07-01 o 16:08
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:03   #2889
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

szyjka zgladzona i rozwarcie na 2,5 palca walnela mi masaz szyjki (tak bolalo ze myslalam ze z tego fotela spadne ) no i skonczyla ja na tym fotelu a ona sobie poszla do biurka i mowi: "no to jak sie dzisiaj nie zacznie to jutro rano prosze jechac do szpitala" chyba sobie wyobrazacie moja mine. zlazlam z tego fotela, ubralam sie no i sie pytam jak to a ona ze nie moge chodzic z takim rozwarciem dlugo i jak masaz nie pomoze to do szpitala i tam mnie zbadaja i podejma decyzje czy wywolywac itd chyba jeszcze do nas to nie dociera a brzuch mnie tak boli ze chyba zdechne i juz nie wiem sama czy to po tym masazu dalej czy to skurcze bo juz sobie wkrecam oczywiscie...
aaaaaa boje sie!!!!!
nie bój się dobrze bedzie
fajnie już wkrótce maleństwo zobaczysz
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:05   #2890
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Wow aniaa ale fajnie!!! Może rozpoczniesz serie porodów?

Jestem padnięta chociaż nic nie zrobiła, bo byliśmy na wsi i siedziałam w cieniu. Ale jest duszno i chyba będzie burza. Mama zaraz przyjdzie i będziemy łazienkę sprzątać. Nie chce mi się ale wole mieć to za soba.
Stary 2010-07-01, 16:07   #2891
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość

a mój naprawde mały??? czuje sie jak słonica
przstań gdzie ci do słonicy masz naprawde mały zgrabniutki brzuś
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 16:13   #2892
papeteria
Zakorzenienie

żabka bedzie dobrze lepiej wez te antybiotyki, dobrze jakbys do tego brala globulki z kwasem mlekowym dopochwowo
ania no ładnie ...nie ma głupich musze w końcu przemówić mojemu do rozsądku ...ja nie chce takiego masażu na fotelu wole żeby TZ mnie wymasował ...mówisz dziś lub jutro szok trzymam mocno !!!
anoxa no jak każdej z nas własny brzuś
lilka przypomnialas mi ze mam w domu miod ...wogole od dwoch dni jestem mega głodna prawie non stop
Cytat:
nonakupilam tyle pycha owockow musze zdazyc zjesc

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:15   #2893
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

papeteria nawet mi nie mów o głodzie bo ja mam tak od wczoraj, że non stop coś jem. Przez tydzień przybyło mi 2 kilo i nie wiem czy to młody tak urósł czy to moje głodomorstwo
Stary 2010-07-01, 16:22   #2894
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Aniaa bądź dzielna.
Ty już po tych wszystkich bólach jesteś zahartowania, to będzie pikuś- zobaczysz .
Kolejny mały mężczyzna nam się szykuje .
A gdzie dziewuszki!!!

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:25   #2895
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
34tc i 6d
ale malutki brzusio - śliczny

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
ale Tobie sie udalo i masz super te ciuszki

Ja wklejam swoje ostatnie zdobycze w rampersach jestem zakochana
śliczne te ciuszki

anoxa wcale Twój brzusi duży nie jest widywałam 100 razy większe
Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Spałam 2 godziny
a ja tez spała a teraz jestem jak jakiś niedobitek chyba z kawką się przejdę na ogródek co by się otrząsnąc z deczka.

Cytat:
Aniu no ja też jestem w szoku a tyle co odpisałam na posta farminki, ze to nasze nierozpakowywanie się to cisza przed burzą i co czyżbym wykrakała
Idę ściągnąć ciuszki z suszarki z ogród i wieczorkiem wezmę sie za prasownaie a teraz pewnie kawa i może pokój potem posprzątam bo już kurz mi sie do rąk klei, co do tych ciuszków co M wczoraj przytachał to niestety większość się do niczego nie nadaje chociaż znajoma mi mówiła że one są w różnym stanie bo niektore to ona jeszcze miała po swojej bratanicy i te bardzo zmechacone i poplamione spakowałam spowrotem a te, które mało używane poprałam.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:27   #2896
aniaa22
Zakorzenienie

no ja tez w szoku jestem wydawalo mi sie ze nic sie nie dzieje... krew mi leci caly czas po tym masazu ale gin powiedziala ze to normalne i mam sie nie martwic
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:27   #2897
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
ania no ładnie ...nie ma głupich musze w końcu przemówić mojemu do rozsądku ...ja nie chce takiego masażu na fotelu wole żeby TZ mnie wymasował ...mówisz dziś lub jutro szok trzymam mocno !!!
Mnie mój wczoraj masował, jeśli można to tak nazwać i co i nic skończyło się na bólu brzucha dzisiaj rano jak na @ a teraz, który później zresztą przeszedł.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:29   #2898
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

ANOXA - ślicznie

ania - nio to chyba dobrze i bedziesz miec malenstwo przy sobie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:34   #2899
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
jaszczka matko ile żelaza! Mi gin kazała brać tardyferon co 2 dzień, miałam hemoglobinę 11,1 a Ty??

edit: jusdan przepraszam, to do Ciebie a nie do jaszczki
Ja miałam 10,8 i 10,3 ale powiedziała mi że jakby spadło poniżej 10 to zastrzyki będą- obeszło się

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
a to moj brzus 38tyg i 3 dni

Załącznik 3225436
Śliczny brzuszek,ładniutko wyglądasz i te pazurki- wooow!!!!

Cytat:

aaaaaa boje sie!!!!!
Masażyku nie zazdroszczę ale tej świadomości że juz niebawem maleństwo przytulisz to zazdroszczę i to bardzo!!!Niczego się nie bój, nie będzie źle, pomyśl że nie ty jedna i nie ostatnia.Dasz radę!!!!Może nawet któraś jutro z Tobą do pary wyląduje na porodówce
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 16:37   #2900
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
A ja głaskałam córcie po główce przed porodem Pisałam Wam o tym? Zanim poszliśmy na salę porodową jak sprawdzały mi rozwarcie to okazało się,że już główkę widać i położna powiedziała,że jak chcę to mogę Lenkę po włoskach pogłaskać.No i jak wzięłam rękę między nogi to faktycznie główkę poczułam (nie musiałam jej sobie nigdzie wsadzać ) Dziwne uczucie,zwłaszcza jak potem trzeba było wstać i iść na salę z tą świadomością,że główka już między nogami
Ale to musialo byc fajne uczucie.

[QUOTE=AGAMARCIO;20394228]
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Witam Was Mamusie w to upalne popołudnie!!

My po wizycie... szyjka dłuuugaśna... nic nie zapowiada żeby Wojtek miał nas zaskoczyć... W przyszłym tygodniu mam zrobić posiew...
Jedyne czym mnie pani doktor zaskoczyła to stwierdzeniem że za dużo przytyłam mamy 34 tc i 10 kg na plusie wydawało mi się do tej pory że to nie tak strasznie??
No cóż narazie postanowiłam ograniczyć słodycze i chlebuś... zobaczymy

dziwna ta twoja pani doktor ja przytyłam 16kg i jestem w połowie 34tc moj gin. i położna mówią że jest ok i nie ma sie czym przejmowac bo kazdy organizm jest inny!jedne tyją mniej drugie kobitkie o wiele więcej a książkowo to jest od 10 do 14kg- też się tym martwiłam że tyle przybrałam ale ja wcale dużo nie jem a przy tych upałach to wręcz zmuszam się żeby nie mieć pustego żołądka mogę wsuwać same owocki słodyczy jem bardzo mało więc nie ma reguły moja koleżanka przytyła 34kg a teraz patrzac na nia w zyciu bym nie powiedziala ze byla w ciazy w przeciagu 3mc wszystko zgubila...
10 kg to duzo??? Ja w sobote zaczynam 34 tydz. i mam juz 17 kg na plusie.
Cytat:
34tc i 6d
Boski.
Cytat:
Napisane przez anoxa;203962

[ATTACH
3225436[/ATTACH]
Sliczniutki!!!
Stary 2010-07-01, 16:41   #2901
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cześć dziewczyny.
W sumie podczytuję Was cały dzień, ale jakoś nie mam weny do pisania.

Przyszłam tylko powiedzieć, że widziałam się z kuzynką i ona się pochwaliła, że chłopak jej się oświadczył, za dwa lata ślub... cieszę się jej szczęściem, ale jakieś małe ukłucie zazdrości też się pojawiło...

Przyszło łóżeczko dla Małej. Wszystko zgodne z opisem.. tylko nie wiem kto mi je złoży, bo jak powiedziałam tacie, że ma składać według instrukcji a nie wymyślać swoje teorie (a wierzcie mi, że potrafi) i będę go pilnowała żeby nic nie poobijał (kiedyś z bratem moim składali szafę do sypialni rodziców i tak ją poobijali, że szok) to mi powiedział, że mam sobie zatrudnić fachowca... no ale powiedzcie czy nie mam racji?

Powinnam się zabrać za prasowanie. Nawet przyniosłam sobie deskę do prasowania i żelazko... ale jakoś nie mam weny...

Dzidziadziumdzia- zadania zrobione?
Stary 2010-07-01, 16:43   #2902
papeteria
Zakorzenienie

lazurowa pewnie ze masz racje ...i powiedz ze w taki gorac bedziesz prasowac

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:44   #2903
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
duzy juz jak dla mnie to rodz, nie przenos ciazy do 42 tyg

Cytat:
O nie, nie ginka zepsula cala zabawe, wolalabym z zaskoczenia by mi porod sie rozpoczal teraz bedziesz sie stresowac caly dzien i noc , ale chyba i tak wolisz by sie sam rozpoczal porod niz by Ci wywolywali w szpitalu?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 16:47   #2904
wiolek1
Zadomowienie

mini i jak ?

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Wiolek a co do kremów z filtrem... to nie wiem jak tam wygląda... ale chociaż kremem bambino czy nivea trza by smarować buzinkę, bo w cieniu w gondoli i tak buzinka się opalić może, to niech choć natłuszczona będzie
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
....Co do kremów z filtrem to trzeba używać,bo takie maleństwo jest bardzo wrażliwe na słońce i w takie upały nawet jak nam się wydaje,że jest w cieniu to może i tak mieć za dużo słońca,więc przed każdym wyjściem trzeba smarować.My mamy Linomag z filtrem-jest od pierwszych dni.Kiepsko się rozsmarowuje,ale lepiej się trochę pomęczyć niż żeby się dziecko miało poparzyć.
no właśnie co lekarz to opinia. ja też myślałam, że trzeba bo wiadomo i gondola i ubranka przepuszczają promienie ale ostatnio wyczytałam że nie mozna do 6 miesiąca i to samo lekarz Alguien mówi. i już nic z tego nie wiem

Zuziunia maluuutki brzusio

niezawsze no rampersiki rządzą

anoxa tak jak dziewczyny mówią wcale nie jest ogromny !!!

aniaa22 no nareszcie coś ruszy na pewno było to dla ciebie okropne ten masaz ale może faktycznie wywoła ? oby
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:49   #2905
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
Ja właśnie wróciłam z TkMaxxa, kupiłam sobie sukienkę w prezencie od tż-ta było duuuużo fajnych rzeczy, ale muszę poczekać aż brzuszysko zgubię, bo strasznie ciężko cokolwiek przymierzyć
Uwielbiam ten sklep
Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Czesc mamuski!
Ja dzis jestem troche zaniepokojona po wizycie . Po pierwsze hemoglobina spadla mi do 10,7 ,a lekarka nic nie przepisala i stwierdzila ,ze jest ok. Po drugie w moczu wyszly mi jakies leukocyty i bakterie ,zesz cholera tez nie mialy kiedy ,cala ciaze nic ,a tu bach na koncowce. Zapisala mi jakis antybiotyk ,mam lykac go 3 razy dziennie ,troche sie obawiam bo ja jakos nie czuje zebym miala klopoty z pecherzem. Jutro chyba pojde prywatnie do ginekologa zeby jeszcze raz sprawdzic czy to na pewno jakas infekcja drog moczowych ,niestety moja lekarka i polozna wyjedzaja teraz na wakacje i nie mam sie z kim skonsultowac.
Widze ze to samo co u mnie - caly czas mialam mocz w porzadku a tu infekcja, bakterie i leukocyty, tez nie mam zadnych objawow! Dostalam Urosept i mam duzo pic. Hemoglobine mam podobna, mimo ze biore zelazo (no dobra, czasem sie zdazy zapomniec )
Cytat:
aaaaaa boje sie!!!!!
O kurcze, dzieje sie

Cytat:
Napisane przez AGAMARCIO Pokaż wiadomość
10 kg to duzo??? Ja w sobote zaczynam 34 tydz. i mam juz 17 kg na plusie.
Ja mialam w 31tc +14kg, teraz pewnie w 34 bedzie 16-17 bo brzuch mi urosl

Lazurowa
masz racje z tym lozeczkiem
Anoxa fajny brzus, ciekawe czy jeszcze urosnie Patrzac na Twoje paznokcie stwierdzam ze ide pomalowac swoje na taki sam kolor

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-07-01 o 16:50
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:49   #2906
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Dzidziadziumdzia- zadania zrobione?
Ech...zrobione, ale to tylko połowa sukcesu. Teraz jeszcze trza się części wykładowej nauczyć. Kto wymyślił tak durny przedmiot jak Metodologia . Nie mogę się zabrać .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-01, 16:49   #2907
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
bo jak powiedziałam tacie, że ma składać według instrukcji a nie wymyślać swoje teorie (a wierzcie mi, że potrafi) i będę go pilnowała żeby nic nie poobijał (kiedyś z bratem moim składali szafę do sypialni rodziców i tak ją poobijali, że szok) to mi powiedział, że mam sobie zatrudnić fachowca... no ale powiedzcie czy nie mam racji?
Masz calkowita racje... moj tez kiedys mi pomagal zlozyc szafe...najlepsze bylo to jak wywiercil dziury na uchwyty otwierajaca szafe. 3 skrzydla mialam i kazda klamka byla na innej wysokosci...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-01, 16:54   #2908
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

dziewczyny dam wam radę..........nigdy nie popijajcie kapusty kiszonej wodą mineralną, bo ja mam teraz masakrę
Stary 2010-07-01, 17:00   #2909
jaszczka
Zadomowienie

Cytat:
o kurczaki!!!!!! aleee fajnieeeee!! zazdroszczę!!! szkoda tylko, że masaż bolał, ale teraz to już nie masz wyjścia i musisz urodzić
i będziesz miała już maluszka przy sobie...

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Uwielbiam ten sklep
ja też

Anoxa - fajny brzuś
Lazurka - masz absolutną rację z łóżeczkiem!

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
dziewczyny dam wam radę..........nigdy nie popijajcie kapusty kiszonej wodą mineralną, bo ja mam teraz masakrę
Stary 2010-07-01, 17:00   #2910
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

[QUOTE=caprica

Ja mialam w 31tc +14kg, teraz pewnie w 34 bedzie 16-17 bo brzuch mi urosl
ja jestem w połowie 34tc i na plusie 16kg więc uważam że 10kg to normalka a nawet mało coś mnie tu zle zrozumiałyście i dziwie się że pani doktor stwierdziła że to za dużo ciekawe ile jej zdaniem powinno się przytyćmoże najlepiej w ogóle.....
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości