![]() |
#2881 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Nienawidzę Cię!
Cieszę się, że nie jestem Ci obojętna. -Zaśpiewaj mi kołysankę! Tak pięknie dobierasz słowa.... -Co to strach ? -Strach to cień który chodzi za mną każdego dnia -Na co masz ochotę? -Mam ochotę dać Ci w pysk i powiedzieć Wypierdalaj! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
Dziękuję
We were given 2 hands to hold, 2 legs to walk, 2 eyes to see, and 2 ears to hear but why 1 heart? Because the other was given to someone for us to find /Dano nam dwie ręcę do trzymania, dwie nogi do chodzenia, dwoje oczu do patrzenia i dwoje uszu do słuchania, ale czemu jedno serce? Dlatego, że drugie dano komuś innemu, aby nas znalazł/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kamisha - talenciaro ! zabieram wszystkie ! <3 __ i jak małe dziecko krzyknij, że kochasz ! ♥ - nie widzisz jak ona się do Ciebie uśmiecha ?! - widzę.. piękny ma uśmiech.. - to zagadaj do niej ! - nie.. - dlaczego ?! jesteś zwykłym idiotą, który nie wie co to są 'uczucia' ! - wiem. ale nie chcę jej narobić nadziei, a później zostawić jak skończony dupek. kocham Cię, wiesz ? ♥ 'wolę być sama' - te słowa mogą zrujnować najpiękniejszą znajomość w twoim życiu. ![]() + weno jeśli mnie słyszysz przybądź ! ![]()
![]() |
#2884 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Raczkowanie
|
po co mieszasz mi w głowie?
i bez ciebie mam tam niezły burdel. pamiętasz, jak kiedyś podskakiwałam, żeby móc dotknąć choć Twojej brody? a Ty wtedy złapałeś mnie za ramiona i odsunąłeś od siebie. potem usiadłeś wziąłeś mnie na kolano, przytuliłeś i powiedziałeś "kochanie, to ja tu muszę się starać nie ty". żyjemy w czasach, gdzie litera M kojarzy się bardziej z melanżem niż z miłością.
#2886 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że na dłluuuuugo, czyż tak ![]() buziak dla Ciebie ![]() + kradę oba . _____________________ - w czym tkwi szczęście ? - hmm, nie wiem. niedoświadczyłam. lekcja matematyki - przed oczami cyfry, w głowie Twoje inicjały. - miłośc to stan rozumu. - a co jeśli ktoś go nie ma? Mówisz, że Mnie kochasz, tak? Ale jak ja mam to rozumiec, skoro Twoim mottem jest "mam wyj^e.ane" ? .. gdy chłopak jest zmienny jak kobieta w ciąży .. nie mam Ciebie, nie mam szczęścia. chyba jedyne co mam, to doła. a w mojej głowie milion myśli na raz boję się sama siebie. za dużo książek, i historii o prawdziwej miłości której .. nie ma? może jest i tu znowu, za dużo telewizji..
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-10-01 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Raczkowanie
|
głupota, która podpowiada sercu
jesteśmy sami sobie winni nie pokazuj na mnie palcem jak skrzywdzony przedszkolak to nie ja złamałam Ci serce duszące opary miłości tego rozwoju wydarzeń nie przewidział nawet Darwin
#2889 | |
Zadomowienie
|
jak zwykle
![]() Cytat:
![]() ----------------------------------------------------------------- 1. przed wcześnie pozbawiona złudzeń . 2. rzygam na sztuczność uczuć . 3. chciałabym, abyś kiedyś, bez względu na wszystko co zrobię lub powiem, przytulił mnie, nie mówił jaka jestem, nie krytykował, nie krzyczał, żebyś chociaż raz uświadomił sobie że ja jestem Ci potrzebna . 4. zakochałam się . na amen . 5. o zgrozo ...
![]() |
#2890 |
Zadomowienie
|
♥♥
cieszę się kamiszu ♥♥
![]() Nastąpił ciąg łez.
#2891 |
Zadomowienie
|
Ponieważ tak naprawdę rzadko kiedy wypisuję te, które mnie zachwyciły,zachwycają do tej pory i zachwycac będą i również dlatego, że jest to mój 1000 post chciałabym wreszcie to uczynic.
Kolejnośc jest zupełnie przypadkowa : Kamisha, Toogether93, blondi69,Cherry pie, Tajemnicza panna, latin, oto jest, ciiri, agrr, Primadonna, Kofeina w RedBullach, Sharmila, Drift, agatte, ouu, Nensie, Paralogiczna, istny_paradoks, Onax3, marikab, Martussssia, RozowaSkeyterka, SparklyAngel, z innej bajki, katastroficzna, naiwnie_, happyend, nastychick, xxgroszek07xx, nienaruszona,myCh,LadyBerry_, rudawiewióra, DorotaComa,Mrs Unfabulous,TwojaKokaina,dontgivemenames, keeendy, poprostuAsiss,_mandarynka,Yakarta, kontrastowa0, CaMa,_zagubionaOna_, minimum4znaki,Naughty_,KaMa2704, caroline060,abunee,me9so3horny,Magari91,nieliczylamwcale, kreskowa,katrin_love,boundlesslly,wreeednia,ratatamm, xDJakJaCieLubiexD...pewnie nie wymieniłam wszystkich z czego jest mi ogromnie przykro...wszystkie jesteście wspaniałe ![]() Dziękuję Wam dziewczynki za te wspaniałe opisy które wymyślacie z taką ogromną pasją,którymi się dzielicie... a dzięki którym ja mogę wzbogacic swoje gg, bloga czy inne rzeczy. Podziwiam Was i chcę więcej ![]() ![]() Wielkie serduszko dla Was <3 z mojego malutkiego serducha. ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję też że mogę na Was liczyc (w wątku opisowym) i że jesteście kiedy tego potrzeba ![]() "Czasami jest tak ze siedzę cicho gdy wszystko we mnie krzyczy. Czasem nieufna by za chwile nie okazać się naiwną. Czasem zbyt bardzo...chce. Czasem nie potrafię przyznać się do błędu- bo tak łatwiej. Czasem smutna, bez powodu Czasem wredna, mam wyrzuty sumienia. Czasem mówię nie, chcąc powiedzieć tak. Czasem nie pewna siebie. Czasem zamknięta w sobie, a tak wiele chce powiedzieć. Czasem nieposłuszna, wbrew własnej naturze. Czasem zazdrosna, mimo woli. Szukam wciąż siebie i wciąż się gubię. Za mocno chcę kochać..." facebook
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-10-01 o 23:13 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2892 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() , Poza nami jest ta miłość jedna, która nie istnieje bez nas. ' ,, Za każdym razem więcej tych słów, przez które cierpię Za każdym razem głębiej, a wciąż wracam po więcej '' ,, uśmiechem budujesz nadzieje..' ,drżałam gdy chwyciłeś mnie za rękę..' ,czasami chciałabym nauczyć się być obojętna na błedy które tak często popełniasz..' ,czasami wolałabym mieć serce z kamienia...' ,niż co dzień, niż to wiem, że wciąż nic się nie zmienia.. ' ,Ty zawsze będziesz moim księciem prowadzącym mnie za rękę Będziesz zawsze chronił moje serce, aby czuło się bezpiecznie' , potrzebuje twych czułości, twych słów, a najbardziej to Ciebie..' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zadomowienie
|
♥♥
Gloriuś ♥♥
Ten pokój jest ogromny.
#2894 |
Adwokat diabła
|
Dot.: ♥♥
![]() ![]() autor nieznany. ![]() ![]() teraz spotyka się dziewczyny co potrafią chlać jak ich ojcowie." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
3. chciałabym, abyś kiedyś, bez względu na wszystko co zrobię lub powiem, przytulił mnie, nie mówił jaka jestem, nie krytykował, nie krzyczał, żebyś chociaż raz uświadomił sobie że ja jestem Ci potrzebna .
Cudo! <3 1.Jedz sobie tą czekoladę, szpieguj szuflady, wypij całą dużą nestea, rób bałagan w całym pokoju,denerwuj się na mój wolniejszy niż Twój transfer, fałszuj piosenki, obijaj mi ściany, gub kolczyki, możesz nawet używać mojej szczoteczki i kraść płyty.. Tylko bądź. 2. A krzyk nawet nie wie czy cisza go słucha... 3.Rozstanie boli tak bardzo dlatego, że nasze dusze stanowią jedno. Może zawsze tak było i może na zawsze tak pozostanie. Może przed tym wcieleniem żyliśmy po tysiąc razy i w każdym życiu siebie odnajdowaliśmy. I może za każdym razem z tego samego powodu nas rozdzielano. Co oznaczałoby, że dzisiejsze pożegnanie równa się pożegnaniu sprzed dziesięciu tysięcy lat i stanowi preludium przyszłego pożegnania.
Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2010-10-02 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
|
a kiedy za mną zatęsknisz,
pamiętaj, że pozwoliłeś mi odejść. ♥
![]() |
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ona go kochała, a on najnormalniej w świecie robił ją w h*ja.
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Rozeznanie
|
Nieodkrytaxd - wzajemnie Królewno <3
![]() Emaa x3, siatkaara, Artistic soul - dziękuje ![]() istny_paradoks, zakichanakrolewna - okradam ![]() ![]() Mrs Unfabulous - <3 ![]() natchnął mnie tą Jego cholerną chęcią do życia. nie było nam dane uśmiechać się w milczeniu i gonić złote liście w parku przy centrum. Coś nie do końca mi tu współgra, ale nie można mieć wszystkiego, prawda? Rozrywana przez przepaść, trzeba skoczyć w lewo, albo w prawo by przeżyć, ale zbyt ciężko jej wybrać. To nie jest prawdziwe, wszystko to purpurowa utopia. Niestety nie można czuć nie swoim sercem. Złamałeś jej organ pompujący czarną krew, musisz być w tym całkiem niezły. Bo alkohol i fajki nigdy Cię nie zranią i nie powiedzą, że miłość wygasła, ani nie sprzedadzą wymówki, że nie mają czasu bo pomagają rodzicom. Wystarczy poszukać w skarbonce kilku groszy, a oni już są. Łzy to słabość, uczucia to bzdura, a my ludzie się im poddajemy.
#2899 |
Raczkowanie
|
"
Następnym razem. Nie będzie następnego razu.. Kur.a, jeśli ona znów spróbuje odejść Przywiążę ją do łóżka i podpalę dom Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać? Kiedy jesteś z tą osobą, Spotykacie się i żadne z was nie wie, co was do siebie ciągnie. Teraz chce ci się rzygać jak na niego patrzysz. " i moje: Napisałam na zimnym piasku Pewne imię po to aby je kochać.. Nadeszło morze i wszysto zatarło.. Twoja głupota nie pozwala ci dostrzec że ja cię kocham.! moja miłość do Ciebie jest o wiele większa aniżeli wszystko co istnieje.
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
spadamijuz - nowe nie wiedzą - opisy nie swojego autorstwa dajemy w cudzysłów , kochanie .
![]() + dziękuję za pamięć . ![]() __ 'życie to freestyle chwila nie uwagi i asta la vista.'
nie stanę na wysokim wieżowcu i nie będę krzyczeć, że jesteś dla mnie najważniejszy. nie będę chwalić się przed koleżankami, jak mi z Tobą dobrze, bo umarły by z zazdrości. nie będę opowiadać byłemu, że dajesz mi więcej szczęścia niż on, że masz więcej w spodniach. nie będę skakać z radości jak głupia i dawać bezsensownych opisów na gg jaki ogromny mam uśmiech na twarzy. po prostu, ****a będę z Tobą zawsze, w każdej sekundzie życia i jeśli nikt ma nie wiedzieć o moim ogromnym szczęściu to ja wolę takie życie niż miłość na pokaz. zwariowałam. po prostu oszalałam w chuj. non stop wpierdalam czekoladę, płaczę godzinami, a codzienny makijaż to tylko strata pieniędzy i czasu w ostateczności i tak spłynie razem ze łzami. i co z tego, że zapaliłam, no przecież każdy ma czasem chwile słabości, czy moja to wina, że tylko papieros mi pomaga? - czemu tak go nienawidzisz, przecież jeszcze nie dawno zabiłabyś za niego, był twoim najlepszym przyjacielem. - ale właśnie dzisiaj powiedział, że kocha mnie bardziej niż Ty. - czy coś w tym złego? - skłamał. nikt bardziej nie kocha mnie niż Ty, tak sobie wmawiam. 'brak weny' ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
; *
Artistic soul dziękuję, love love! <3 " to dziwne kiedy idę ulicą i widzę czerwoną bluzę, serce bije mi zupełnie inaczej niż zawsze, dlaczego? to proste - czerwoną bluzę miałeś na sobie tamtej nocy nie stój nad mym grobem i nie szlochaj, nie ma mnie tam - nie śpię, jestem tysiącem podmuchów wiatru, jestem diamentowym skrzeniem się śniegu, jestem światłem słońca na dojrzałym zbożu, jestem delikatnym jesiennym deszczem, nie stój nad mym grobem i nie płacz, nie ma mnie tam, nie umarłam wystarczy, że zamknę oczy, a od razu cię widzę przestaję oddychać, aby poczuć twój zapach staję twarzą do wiatru, aby domyślić się twojego oddechu świadomość, że gdzieś jesteś na tej ziemi będzie w moim piekle malutkim kącikiem raju "
![]() |
#2902 |
Rozeznanie
|
Nie możliwe, ja między takimi wielkimi talenciarami ? Oł ; ) . Cieszę się że doceniasz moje starania ; p . Cofnij sie już. Nie podchodź za blisko . Ona gryzie. Twoje marzenia . '' Słodko jest umierać za ojczyzne '' - Magda Morawska '' Ziele na kraterze '' - Pamiętasz jak 2 dni temu powiedziałeś mi ze mnie kochasz? A ja odpowiedziałam że muszę sobie to przemyśleć ? - Tak pamiętam . - I przemyślałam . - I co ? - Nie chcę żebyś zostawił mnie tak jak inni . - Nie zostawię . - Obiecujesz ? - Nie . Nie da się zmuścić kogoś do miłosci, miłosć jest albo jej nie ma. Więc nie mam zamiaru zmuszać kogoś by mnie pokochał, ubierać się jak na wybieg, czy paradować z dekoltem po szkole. Ten jedyny zakocha się we mnie nawet z rozmazanym makijażem, rozczochranymi włosami i obgryzionymi paznokciami . [ . To właśnie jest miłość , mojego autorstwa ![]() ![]()
#2903 |
Raczkowanie
|
Artistic soul, Emaa x3 - ;* miło mi
![]() LoveYourEyes, Primadonna - ![]() BananowaDelma - jednak masz czas ! <3 Jedyne za co mogę Ci dzisiaj podziękować to odwyk od miłości, na który mnie zapisałeś. Gdyby nie on, pewnie nigdy nie zobaczyłabym jakim jesteś dupkiem, jak bardzo zapatrzona w Ciebie byłam idiotka. Dziś jedyne co kocham to przeszłość.
Obiecałam Ci że Cię nie zostawię, Ale Ty obiecałeś mnie kochać. Wiem że to dla Ciebie dziwne, że przestałam latać za Tobą jak małe dziecko za zabawką. Doskonale zdaję sobie sprawę że byłeś pewny iż zawsze będę na każde Twoje zawołanie. Być może powinnam Cię za to przeprosić, aczkolwiek znudziła mi się rola niekochanej księżniczki podsuwającej Ci pod nos pantofelek. Nie potrafisz niczego docenić. Żegnam Pana, wracam do wieży, czekać na kogoś bardziej wartościowego. cos bez weny jakos. ![]()
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
wzruszyłam się, dziękuję kochana. kolejnych 1000 życzę <3
i ja cieszę się, że jesteś <3 Kochana, dziękuję Ci ślicznie i mam nadzieje, że tych postów będzie coraz więcej i więcej <3
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-10-02 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zadomowienie
|
![]() ubiorę złotą sukienkę i spełnię wszystkie twoje życzenia. bo ty nie wiesz jak to jest, spotkałam osobę która tak samo jak ja kocha Cię.. zapomniałam że ty przecież nie umiesz kochać jak chciałam narysować Ci uśmiech, a ty narysowałeś mi łzy..
#2906 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________ Czy można kogoś znienawidziec za to, że z Tobą nie rozmawia ? oczy mnie bolą, może czas spać. aczkolwiek, coś czuję, że i tak nie zasnę. odwiedź mnie. chcę nad morze. chcę leżeć naciepłym piaskui oglądaćniebo<3. nie jest łatwo,jeszcze przez jakiś czas łatwo nie będzie. Ale co racja, to racja. Trzeba skończyć sięmartwići szybko sięogarnąć. Spróbować czegośinnego..
"A girl doesn't need anyone who doesn't need [COLOR="rgb(0, 191, 255)"]her[/COLOR]." - Marilyn Monroe Edytowane przez Emaa x3 Czas edycji: 2010-10-02 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
-Jesteś nienormalna!
-Ale Twoja. -Ale Moje <3 Pomyśl, że jedna z tych gwiazd na niebie jest tylko dla Ciebie. Jak możesz mówić mojemu serca na kogo widok ma tak nie zapi*erdalać.? Trudno jest się przyznać do błędu, który się popełniło, trudno jest za Niego przeprosić, nie łatwo jest błagać o drugą szansę. Kochaliśmy. Przestaliśmy. Proste! Chciałabym być silna i powiedzieć sobie: "To był zwykły dupek". Jednak Bóg postanowił, że będę zbyt uczuciowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Dziękuję Słońce
![]() ![]() Okejka, bardzo mi miło ![]() Cytat:
![]() ________________
Nie mogłam powiedzieć wprost, że Go potrzebuję, przecież byłam doskonałą singielką, a moim samotnym koleżankom dawałam wiarę w to, że sama równa się szczęśliwa, więc ukrywałam wszystkie problemy w sobie. Nawet mamie, która była dla mnie jak przyjaciółka nie mówiłam kompletnie nic, bo ona zaś uważała, że wpadłam w sidła chorej miłości, a przecież z tatą kłócili się ciągle, po co ją zamartwiać z tym ambarasem. Wolałam palić papierosy i nie chodzić na lekcje, przebywać w swoim towarzystwie i uczyć się żyć na nowo. Zamiast być zwykłą panienką lekkich obyczajów i kopią drugiej osoby, popracuj nad wizerunkiem, Dziewczynko. Plastikowość nie jest w modzie, a zazwyczaj ludziom szkodzi. Zrozum wreszcie, że ten "blond" na który farbujesz swoje włosy to żółty. Nie bądź Barbie. Wydawało mi się, że życie bez Ciebie nie będzie trudne. Próbowałam wejść w coś nowego, nauczyć się kochać kogoś innego, ale w 99% przypadków całując się z innym wyobrażałam sobie Twoją osobę nachylającą się nade mną i dostarczającą mi czułości. Jeśli ma być tak dalej, to błagam byś wrócił, przecież sobie nie poradzę.
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
''Just gonna stand there
And hear me cry But that's alright Because I love The way you lie Będziesz tu po prostu stał i słyszał jak płaczę. Ale to dobrze, bo kocham sposób w jaki kłamiesz. He fucking hates me And I love it On cholernie mnie nienawidzi, a ja to kocham. Now you're getting fucking sick Of looking at him. '' Teraz chce Ci się rzygać na jego widok.
![]() ''To przed bez Ciebie było tylko po to żebym mógł przeżyć to po już z Tobą'' Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-10-02 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm wróciłam tak na weekend ![]() i te opisy z piosenki ![]() ![]() a ten Twój kradnę ![]() ![]() życzę kolejnych 1000 ![]() ![]() _________ "I never want to see you unhappy I thought you'd want the same for me Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego Myślałam że chcesz tego samego dla mnie" "Trying to be what they need But I'm so very tired Staram się być taka, jak oni chcą Ale to tak męczy"
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.