|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() 3 jajka 2/3 szkl oleju 1 szkl jogurtu naturalnego szkl cukru 3 szkl mąki małe op proszku do pieczenia Najpierw do miski wrzucasz jajka i cukier, miksujesz mikserem. Następnie wrzucasz resztę składników i dalej miksujesz (chyba, że masz mikser z obrotową miską to już w ogóle świetna sprawa). Gotowe ciasto przekładasz na blachę, wykładasz owoce i wszystko posypujesz kruszonką. Pieczesz w 180stC przez 40min. Pychota ![]()
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiadaj szczęśliwa żonko jak po ślubie ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294725 tu jest taki fajny wątek jak dobrze dobrac biustonosz, na stronie pierwszej jest wszystko ładnie opisane
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Po ślubie tak samo jak i przed. Nie widzę żadnej różnicy prócz obrączki na palcu
![]() Cieszę się, że mam ślub za sobą, bo to stres ogromny. Dobrze, że to tylko raz w życiu się przechodzi ![]()
#2884 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry SPD
![]() pospaliśmy sobie dziś ![]() ![]() na obiad dziś będą poledwiczki wieprzowe ![]() ![]() ![]() ![]() poszukuję czegoś na stolik w pokoju (podkładki bambusowe lub bieżniczek) kolorystyka turkus, brąz, ecru cuś w tym stylu. Ktokolwiek widział ktokolwiek wie (all lub inne miejsca w sieci?) Chaigata przeczytałam informacje dla mnie ![]() ![]() TŻ robi porządek z kablami, pewnie zajął się tym żeby ziemniaków nie obierać ![]() ![]() ![]()
#2885 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oj, chyba wczoraj odrobinę za dużo wina wypiłam i mnie dzisiaj... boli głowa. ![]() ![]() Widziałam, że wczoraj wykształciła się dyskusja o typach figury i biuście. ![]() Ja niestety jestem ze swojego niezadowolona. Chociaż w sumie, jakby pomyśleć, to nie powinnam narzekać, bo to co mam złe mogę łatwo ukryć, a resztę wyeksponować. Mam spory biust (65G), szczupłe nogi, normalny tyłek i brak talii. ![]() ![]() Dobrze, że w miarę można to zakamuflować, ale o obcisłych bluzkach to ja zapomnieć mogę, bo zaraz spektakt fałdek na brzuchu będzie. ![]() Plus jedynie taki, że jak zwracam uwagę na jedzenie to mi szybko brzusio robi się płaski. Pracować muszę tylko nad talią, do czego zebrać się nigdy za bardzo nie mogę. ![]() Aporpo's dietowania jutro zaczynam podejście drugie - z TŻ podobno, sam wykazał chęć i determinację. Zobaczymy jak to będzie ![]() I jutro pierwsze zajęcia na siłowni - doczekać się nie mogę - i mam nadzieję, że pomogą w dietowaniu. ![]() Przymulona dzisiaj jestem - od tego wina pewnie i brak słońca chyba robi swoje ![]() ![]() Pospaliśmy dłuuuuuuuuugo, TŻ właściwie jeszcze leży, ja chyba pomyślę o jakimś śniadaniu. ![]() ![]()
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ciągle mam wrażenie, że za duże, albo za małe.
#2888 |
Zakorzenienie
|
A tak przy okazji, jakbyście chciały pooglądać moje przepisy to na wizażu dodałam (na razie 3 )
![]() ![]() A co do diety ![]() ![]() I nic mi się nie chce ![]() ![]()
#2889 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja wczoraj byłam 5 h na grzybach i zebrałam z mamą dwa wielkie wiadra i reklamówkę ![]() 3 godziny je potem czyściłam i nawlekałam na nitkę i się suszą ![]() co do biustu to jestem niezadowolona bo mam malutkie B czyli prawie nic ![]() dzisiaj miałam w planach posprzątać ale Tż śpi po nocce jeszcze więc nie wiem czy mi to wyjdzie ![]() dzisiaj na obiad planuję szszłyki i pieczone ziemniaczki z sosem czosnkowym ![]() jak Tż jednak wstanie po obiedzie to ogarnę trochę mieszkanie bo jest strasznie brudno oczywiście za sprawą sierści pieska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A przekładaniec możesz z jakiegokolwiek zrobić, nawet murzynka przekroić i smarować, dżemem jakimś/nutellą.
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam ciasto czekoladowe z Coca-colą
![]() I bardzo łatwe w przygotowaniu. ![]() Przepis: Składniki: - 360 g mąki pszennej - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 200 g cukru kryształu - 4 czubate łyżki gorzkiego kakao - szczypta soli - 1 opakowanie cukru wanilinowego - 200 g masła - 300 ml coca-coli - 100 ml mleka - 3 jajka na polewę: - 1 czekolada mleczna - odrobina mleka W jednej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier, kakao, sól i cukier wanilinowy. Do drugiej miski wbić jajka, dobrze je roztrzepać, potem dodać mleko, roztopione i wystudzone masło oraz coca-colę, wymieszać. Mokre składniki wlać do suchych i delikatnie, ale dokładnie wymieszać łyżką. Tortownicę o średnicy 24 cm wysmarować masłem i wysypać bułką tartą. Przygotowaną masę wylać do tortownicy i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180ºC. Piec 40-50 minut. Wyjąć i zostawić do ostygnięcia. Do rondelka wlać odrobinę mlek (ok. łyżkę) wrzucić połamaną czekoladę. Rozpuścić - polać niedbale ciasto.
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ijaa sam przepis już mi pachnie ciastem ![]()
"Idź własną drogą Bo w tym cały sens istnienia Żeby umieć żyć Bez znieczulenia Bez niepotrzebnych niespełnienia Myśli złych" 22.10 - 4.11 ![]() Edytowane przez jelonek1985 Czas edycji: 2010-09-12 o 11:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
A ja co? Zamiast iść pozmywać, albo ogarnąć sypialniany bajzel stworzony z niewyobrażalnej ilości upranych ciuchów, ja się wzięłam... za drukowanie przepisów.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2895 | |||||||
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY jakie Wy macie ślicznie mieszkania!!!!! niestety u mnie nie ma sie czym chwalic;/ wynajmowane, wszystko zrobione jak najnizszym kosztem, a zmieniac za bardzoo sie nie da;/ choc jak tak patrze na tr Wasze cuda to postanowilam ze dzisiaj pogadam z wlascicielem i oczywiscie jak sie zgodzi zeby z czynszu kupic farby to w tym tygodniu biorę sie za malowanie, taki mam plan,3majcie kciuki zeby sie zgodzil
![]() Cytat:
heeeej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kashmirka- i jakie sny na nowym miejscu? gratuluję i życzę Wam samych pięknych chwil ![]() DobraDuszo i Haniula- kiedy Wasze śluby? Nadrabiałam Was godzinę!! ale już jestem na bieżąco. wczoraj dzień był aktywny: najpierw jedne korepetycje, potem drugie (w międzyczasie pranie), kawka u przyjaciółki, potem wizyta u "teściów", a potem to było po 22 i padałam ![]() mam pytanie (szczególnie do lili, dudipopki i effie, ale chętnie skorzystam z pomocy wszystkich SPD) ![]() córeczka naszego przyjaciela skończyła roczek, mamy się do niego wybrać z prezentem, ale nie mam pojęcia co kupić takiemu szkrabowi? ![]() poza tym wczoraj się tak spieszyłam z praniem że do kolorowych ciuchów (w tym bielizny z białymi dodatkami) wrzuciłam czarne poszewki na pościel i pofarbowało mi ciuchy ![]() ah, i jeszcze jeden sposób którym się muszę z Wami kochane podzielić MYDEŁKO GALASOWE do prania bez proszku! cud- malina,wszystko fajnie wywabia szczególnie jeśli plama jest świeża, ale z zaschnietymi też sobie radzi po namoczeniu, a kosztuje 2-3 zl! polecam! a teraz lecę obejrzeć sobie Wasze foteczki, bo wcześniej nie zdążyłam ![]() alazkrainy-robię podobna zapiekanke z cukinii, tylko jeszcze pieczarki dodaje ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy Edytowane przez ssnowdrop Czas edycji: 2010-09-12 o 12:03 |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ślub tylko cywilny był, więc 15min i po wszystkim. Przyjęcie w domu robiliśmy,tylko My, rodzice i świadkowie. Następnego dnia nasze rodzeństwo i kilku znajomych na kawę przyszło. I po wszystkim ![]() Cieszę się, że mam to już za sobą, bo stresu tyle, że brak słów.
![]() |
#2897 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja chcę już własne mieszkanko! I chcę się w końcu sama rządzić i robić tak jak ja chcę! Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() eh Już siedzę ponad godzinę nad łapkami a mam dopiero 10 cm robótki. Czemu dzisiaj taki słaby dzień? I ciąglę się mylę, coś bezmózgowa dzisiaj jestem.
#2900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety ja też mam ten problem, że jak coś zjem albo mi się przytyje to zawsze wszystko idzie w brzuch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Nonono, podoba mi się jak wychodzą łapki
![]() Tylko długo się je robi... A co na obiadek macie? Ja czekam na te obrusy w biedronce. ![]()
#2903 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() dzisiaj od rana się uczę... ale podczytuję Was od czasu do czasu ![]() ![]() Snow- data mojego ślubu jest w podpisie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2904 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nadrobiłam Was ![]() widziała, ze tu o figurach. Ja niestety mam brzydki typ gruszki, i wszystko idzie mi w dolne partie ![]() U mnie dzis sliczna pogoda, słoneczko świeci, przyjemnie bardzo ![]() ![]() a na obiadek fryteczki , de volaie z maselkiem i surowa ![]() a Tz nie zjadł, bo jego kotlet był niedopieczony, i mnie wkurzył, bo wrzuciłam mu spowrote do frytkownicy zeby sie dobry zrobił, a ten jak małe dziecko sie obraził i powiedział ze tego nie zje ![]() ![]() trudno bedzie glodny chodził, a pies sie ucieszył ![]() Wczoraj byłam u "tesciowej", tez zdazyla mnie zdraznic, bio stwierdziła, ze skoro ja nie jadam ryb i grzybów to jestem jakas "wielkopańska" Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-12 o 13:21 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() obczaiłam sobie w googlach to autko ![]() ![]() Cytat:
![]() brzydki?? mi się bardzo podoba, mam dwie koleżanki z takim typem i chętnie bym się z nimi zamieniła, takie mają ponętne tyłeczki ![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ja też jestem "wielkopańska". Nie przejmuj się. Za to moja teściowa to ma takie słownictwo, że moja mama ostatnio zainterweniowała i zrobiła z tym porządek. Teściowa taka jest, zdążyłam się przyzwyczaić ale jak mama usłyszała to tak ją to zabolało, że powiedziała jej parę słów.
"Idź własną drogą Bo w tym cały sens istnienia Żeby umieć żyć Bez znieczulenia Bez niepotrzebnych niespełnienia Myśli złych" 22.10 - 4.11 ![]() Edytowane przez jelonek1985 Czas edycji: 2010-09-12 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zakorzenienie
|
ooo kurcze jakie auto :wow: ale tam chyba mało miejsca na suknie ślubną
![]() gruszki czy gitarry, podobał mi sie w momencie kiedy ważyłam 45 kg, teraz to już nie najlepiej wygląda, a jak sie staje starsza to waga przybywa wiec bedzie tylko gorzej ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Haniula- a Ty masz już jakąś upatrzoną? ![]()
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko wszystkim ale nikt Nam mówić nie będzie co mamy robić i jak żyć. Jakbym potrzebowała pomocy/porady, to bym o nią poprosiła. A jak zjedziemy do Polski to będziemy dwa obiady gotować, bo Tż mamusi kuchni nie lubi. Także ciekawie się zapowiada.
"Idź własną drogą Bo w tym cały sens istnienia Żeby umieć żyć Bez znieczulenia Bez niepotrzebnych niespełnienia Myśli złych" 22.10 - 4.11 ![]() Edytowane przez jelonek1985 Czas edycji: 2010-09-12 o 14:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.