|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
gdzie ja chuda no way bęciął mam (od żarcia nawet teraz jem)
|
#2852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
odezwala sie ta gruba ![]() dziewczyny w niedalekiej przyszlosci szykuje mi sie wizyta rodziny, na oko bedzie 7 osob, beda u mnie pierwszy raz wiec chcialabym zrobic na nich pozytywne wrazenie- kulinarne , czy znacie jakies ciekawe przepisy na dania na taka wizyte? w planie mam zrobic ze 3 salatki, moze jakies jajka na twardo z majonezem ale przydaloby sie jeszcze cos na cieplo (zrobie chyba parowki w ciescie francuskim ale to nadal malo, jeszcze ze dwa, trzy dania by sie przydaly), oczywiscie najbardziej zalezy mi na tym aby bylo to smaczne i przede wszystkim tanie, chcialabym mozliwie jak najnizszym kosztem ich ugoscic bo ciezko z kasa jak wiadomo, a poza kolacja bede musiala jakies ciasta jeszcze kupic (chcialam upiec ale jak policzylam wstepnie koszt skladnikow to wyjdzie prawie tyle co kupne, a przynajmniej se roboty zaoszczedze, jak znade chwile to moze ewentualnie biszkopta z galaretka zrobie)
Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2010-09-11 o 22:50 |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2854 |
|
kobieta za ladą
|
ninona ja kilka stron podawałam przepis na salatke z wedzonym kurczakiem bardzo jest fajna no i tania
2 woreczki ryżu ugotwanego 2 udka wędzone(z biedronki)--pokroić w kostke,najpierw obrać od kosci puszka kukurydzy puszka ananasa --jak w plasterkach to pokroić w kostke majonez(tak by składniki sie połączyły) pieprz sol ewentualnie tego naprawde wychodzi duża micha więc na 7 osób ci starczy ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- aa z soli to najlepiej zrezygnować bo wędzony kurczak jest dość słony i majonez też więc jak to sie przegryzie wszystko bedzie oki,ewentualnie pieprz najlepiej bialy
|
#2855 | |
|
Konto usunięte
|
ano wsumie dobry pomysl
![]() Cytat:
![]() ta tez mi sie podoba, ale ja nie lubie kukurydzy, a i ananasa nie toleruje w polaczeniu z nieslodkimi dodatkami wiec musialabym to czyms zamienic, tylko czym? ![]() dziekuje dziewczynki za pomoc ![]() Tz juz wylaczyl laptopa wiec wypadaloby zeby ja tez to zrobila , tak wiec zegnam sie juzdobranoc |
|
|
|
|
#2856 |
|
kobieta za ladą
|
kurcze niby kukurydzy możesz nie dać ale bez ananasa ta salatka nie bardzo bo ona jest w założeniu słodko(ananas)slona(wędzo nka)
może z pieczarek tą co kiedyś podawałam hmmm a ile masz czasu ..to wtedy na bank coś wymyślimy
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2010-09-11 o 23:45 |
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale denerwuje mnie wtedy gdy musze kupic bluzke czy kurtke bo wtedy to masakra bo pod biustem jestem szczupła ale cóż zrobic każdy ma to co ma---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
a potem dobrała stanik który super przylega i trzyma tylko fakt faktem nie jest to tania rzecz ale z dobrych materiałów więcdługo się trzyma
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mogę spać od 5
![]() Od 6 leci radio maryja z góry...
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to ja je kupowałam 7 miesięcy temu więc się nimi nawet nie nacieszyłam.świetne są-też tak myślę ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------
|
|
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, dzisiaj znowu druty w ruch ![]() Nadia ja mam pewien pomysł, lekką modyfikację na te łapki.
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle to wstałam, bo mała mnie obudziła, bo butlę jej trzeba było dać
chyba dziś zrobię na obiad tortillę w ogóle to wczoraj byłam w Carrefour i były te naczynia na wagę ![]() patelnia taka kwadratowa naprawdę dobrej jakości za 18 zł ![]() ja potrzebowałam garnek do frytek więc jej nie kupiłam ![]() były talerze, kubki, talerze kwadratowe, garnki emaliowane (wychodziły około 15 zł dość duże) i kupiłam pieluchy pampers, ale w megapromocji w Carrfeour ![]() 78 sztuk+ paczka chusteczek dla dzieci pampers za 35 zł ![]() także uważam, że w Carrefour się opłaca ja już po kawie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-12 o 07:32 |
|
|
|
#2862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja przy wzroście 164 warze 55, więc nie narzekam jednak moim jedynym zmartwieniem jest wystający brzuszek , chociaż muszę się pochwalić, że przed wakacjami wzięłam się za siebie i nawet mi się udało go zmniejszyć ale niestety znowu powraca bo nie chce mi się ćwiczyć ![]() |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() motylku chciałaś obejrzeć moją małą, więc jakby co to wejdź na mój profil- album jest dostępny ![]() ja chyba dobrze rozumiem, że jak zrobiłam album prywatny, to tylko te osoby co dodalam do przyjaciół mogą oglądać, tak nie że wszyscy??![]() w ogóle to mała ponownie usnęła, Tz spi, ja mam dosłownie kilka naczyń do zmycia, a mam lenia i siedzę przy laptopie i mi się wstać nie chce muszę się zmotywować
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-09-12 o 08:17 |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
Ja też się dziś lenię... szukam rudych farb do włosów i ogólnie czytam o pielęgnacji rudych i odechciewa mi się tyle zachodu mieć z włosami
![]() Nie do wiary, że tylko dwa tygodnie do przeprowadzki! A pracy jak nie było, tak nie ma. Ciekawe jak kashmirka w nowym lokum
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
no pomyłam
i poskładałam pranie.zaraz jak Tż wstanie to lecimy do marketu przy nas po buły i fileta z kurczaka, bo tortille zrobię. tzn buły to na śniadanie, tortilla obiad .fileta w sumie mam, ale zamrożonego, to zostawię na obiad w tygodniu. muszę mięsne zapasy porobić. i tak nam te filety starczyły na mega długo, także stwierdzam, że pomysł z mięsem bardzo udany jest a wątróbkę mam do dziś w zamrażalce
|
|
#2867 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny!
wczoraj rozpakowałam już wszystkie rzeczy poza ciuchami, nimi zajmę się dzisiaj jak tylko wypiję kawkę widzę, że szalejecie w wątku, kilka nowych stron przybyło nadrobię Was chyba dopiero jutro w pracy chciałam Wam tylko powiedzieć, że czuję się świetnie, niesamowite uczucie być tutaj, widzieć moje rzeczy na półkach i wiedzieć, że teraz będę tu codziennie cieszę się jak dziecko jak tylko znajdę chwilę to pozapraszam Was do znajomych i też wrzucę jakieś swoje zdjęcia, tymczasem widziałam dwie z Was w albumach- Lily i Ijaa bardzo ładne z Was dziewczyny miłej niedzieli Kochane Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2010-09-12 o 09:21 |
|
|
|
#2868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do dziś pamiętam swoją pierwszą noc w mieszkaniu mojego TŻ
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za zaproszenie, twoja mała jest przeurocza
|
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- o nie jak przeczytałam swoja wypowiedz to się załamałam, jak to jest niepoprawnie napisane a pomyślec, że na maturze polski rozszerzony zdawałam;/ |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na balkonetce chyba jest jakiś kalkulator. A miseczka zależy od obwodu, więc może jest ok. Wiesz, trzeba by było przymierzyć, bo jak liczyłam sobie to wychodziło H/I, a na żywo co innego ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Naaadia mogę zmienić wzór? Warkoczyk bym wplotła zamiast tych pasków, bo one są mało widoczne, tak się jakoś chowają w tym wszystkim.
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2010-09-12 o 09:39 |
|
|
|
|
#2872 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć SPD
Cytat:
i dwie osoby się mieszczą, a tam skąd zdjęcie robione jest murek tzw barek zrobiony i jeszcze są mebelki, kiedyś tam zrobię fotki to poogladacie, bo teraz faktycznie patrzę, że to zdjęcie nie oddaje całego otoczenia Sliczne te Twoje golfiki ![]() kashmirka widzisz, widzisz niepotrzebne były żadne obawy najważniejsze że jest dobrzegardło mnie boli
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Ajajajaj ale mam wizję na te mitenki Zrobię Ci Nadio takie trochę cieplejsze, bo z tych włóczek nie ma takich grubych, ale mam jeszcze jakieś fiolety w domciu
|
|
#2875 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Twoje wymiary: 84/93
UK 34C (75C) PL 75C Zazdroszczę, to najbardziej spotykany rozmiar w zwykłych sklepach i sieciówkach. Jest tyyyyyle śliczności W moim rozmiarze najtańsze są koło 100zł
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki.
Pewnie nikt mnie tu nie będzie pamiętał, bo rzadko się udzielam. Pracuję po 10h/dziennie i ciężko mi się wbić w jakikolwiek wątek. Siadam do komputera wieczorem, po wszystkich domowych obowiązkach, nadrabiam zaległości, czasem coś napiszę jeśli temat mnie dotyczy i uciekam spać. Dlatego wątpię, żeby ktoś mnie tu pamiętał ![]() Przez dwa tygodnie w ogóle mnie nie była na wizażu, bo na urlopie byliśmy z Tż a w Polsce nie mamy w domu internetu. Czasami u mamy skorzystałam z neta ale wiecie jak to jest, gdy się wizaż włączy, że się siedzi i siedzi ... a mi było szkoda czasu marnować ![]() A teraz znowu pranie, sprzątanie, gotowanie ... Eh, że też wszystko co dobre tak szybko się kończy
|
#2878 |
|
Konto usunięte
|
Nie jesteś sama
![]() Dzisiaj mężowi zachciało się naleśników na obiad, więc będzie robił, bo ja nie umiem... I muszę ciasto upiec - murzynka - bo innego nie umiem :/ Macie pomysły jeszcze na jakieś inne proste smaczne ciasto bez żadnych śmieci? Bo to co dzisiaj zrobię pójdzie do męża do pracy, a chciałabym mieć jakieś w domu |
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I u nas naleśniki też dziś ![]() Hmmm... ja uwielbiam miodownik, ale to dużo pracy jest. A może piernik, albo jakiś przekładaniec?
|
|
#2880 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ostatnio o Tobie myślałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

, czy znacie jakies ciekawe przepisy na dania na taka wizyte? w planie mam zrobic ze 3 salatki, moze jakies jajka na twardo z majonezem ale przydaloby sie jeszcze cos na cieplo (zrobie chyba parowki w ciescie francuskim ale to nadal malo, jeszcze ze dwa, trzy dania by sie przydaly), oczywiscie najbardziej zalezy mi na tym aby bylo to smaczne i przede wszystkim tanie, chcialabym mozliwie jak najnizszym kosztem ich ugoscic bo ciezko z kasa jak wiadomo, a poza kolacja bede musiala jakies ciasta jeszcze kupic (chcialam upiec ale jak policzylam wstepnie koszt skladnikow to wyjdzie prawie tyle co kupne, a przynajmniej se roboty zaoszczedze, jak znade chwile to moze ewentualnie biszkopta z galaretka zrobie)

więc się nimi nawet nie nacieszyłam.

, chociaż muszę się pochwalić, że przed wakacjami wzięłam się za siebie i nawet mi się udało go zmniejszyć ale niestety znowu powraca bo nie chce mi się ćwiczyć 
nie że wszyscy??
chciałam Wam tylko powiedzieć, że czuję się świetnie, niesamowite uczucie być tutaj, widzieć moje rzeczy na półkach i wiedzieć, że teraz będę tu codziennie
ja do dziś pamiętam swoją pierwszą noc w mieszkaniu mojego TŻ