|
|
#2881 |
|
Dolce vita
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wg mojej wiedzy SM to Sclerosis Multiplex - Stwardnienie Rozsiane, ale nie sadze zeby Kawka by chciala o tym ogladac na poprawienie humoru ![]() Boze ale ja dzisiaj smece, co sie kurde ze mna dzieje
|
|
#2884 |
|
Zadomowienie
|
I się doczekałam deszczu, ale ja to bym chciała taką porządną wielką burzę z piorunami, ale mam zachcianki
ewe każdy musi sobie czasami ponarzekać, ważne żeby to zbyt długo nie trwało. |
|
|
|
#2885 |
|
Dolce vita
|
A ja wieczorkiem ide na piwko....nie chce mi sie...za bardzo, ale...no nie bede dzikusem, skoro mam okazje.
|
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Jejuuu no, Sailor Moon ciołki
|
|
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
o moj avatar chodzi teraz dopiero zajarzylam ![]() ale porazka, a ja ze stwardnieniem rozsianym wylatuje
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-05-27 o 16:23 |
|
|
|
#2888 |
|
Dolce vita
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czasami lepiej dla własnego komfortu psychicznego pewne kontakty ograniczyć, a zachowanie Twojej koleżanki z domaganiem się zapłaty za nią było co najmniej nie na miejscu. Mam nadzieję, że zwróciłaś jej uwagę i postawiłaś do pionu. Jutro będzie lepiej
|
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogole to juz jest lepiej, tylko musze jeszcze z kolega pogadac. Bo jeszcze jemu sie oberwalo znowu.
- Acheron Parthenopaeus - Edytowane przez ewe_jodko Czas edycji: 2011-05-27 o 17:37 |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powiem szczerze, sama znam parę osób, które jeśli chodzi o pracę to mają takie samo podejście jak Twoja koleżanka. Co do tej sytuacji z pieniędzmi to powiem szczerze, że mi się to w głowie nie mieści bo sama znam sporo troszczeczkę 'egoistycznych' ludzi nawet takich co mają tendencję do wykorzystywania innych , ale w życiu nie zdarzały mi się takie sytuacje. A z kolegą na pewno sobie wszystko wyjaśnicie
|
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tacy ludzie się nie zmieniają. Pomyśl, czy chcesz tracić swój czas i nerwy dla kogoś, kto ma w nosie wszystko co dla niej robisz.
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
o to to! ja już Ci pisałam na gg, trzeba zrywać takie znajomości.
Dla przykładu - miałam paczkę trzech przyjaciółek jeszcze od podstawówki, no, powiedzmy że w gimnazjum zaczęła się "na poważnie" przyjaźń. I co? kontakt zerwany od 2 lat, bo w ramach bycia dobrymi przyjaciółkami wiecznie miały o coś pretensje, jak nie miałam czasu się spotkać, bo sesja - moja wina i foch, nie odebrałam telefonu - moja wielka wina i foch... Miarka się przebrała jak przyszły na moje urodziny i życzyły mi żebym się zmieniła |
|
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja to generalnie uważam, że z niektórych znajomości się po prostu wyrasta i niektóre przyjaźnie są 'ok' tylko w jakimś określonym etapie życia natomiast po pewnym czasie bywa czasami tak, że trzeba iść dalej z nowymi ludźmi i zaczynając nowy etap. Jutro weekend, co planujecie?
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
ja wlasnie w ramach odreagowania, wypilam male piwko z sokiem. Leze juz w wyrku i odpoczywam. jestem zmekolona samymi nerwami. Wykoncza mnie kiedys. A co do kolezanki tak swieta racja - do wora z ludzmi toksycznymi a wor do jeziora
a i z kolega dobrze pogadalismy chwilke. Musze sobie maly odwyk zrobic, i zaczac mala medytacje uspokajajaca.
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czuję się strasznie samotna, o ironio, bo 100% mojego wolnego czasu spędzam z jedną osobą. Dobrze się dogadujemy, jednak często brakuje mi większego grona osób, ekipy, z którą można gdziekolwiek wyjść, a nie tylko ciągle we dwie. Wiecie, o co chodzi, brakuje mi ludzi, większej ilości osób, po prostu. W pewnym sensie zaniedbałam kilka osób, ale to znajomości dosyć powierzchowne, na zasadzie, że gdy się spotkamy to pogadamy, pośmiejemy się i znowu dłuższy okres czasu musi minąć do kolejnego spotkania. Nie ma żadnej ciągłości w relacjach. Właśnie zastanawiam się, ile jest tych osób. Dwie. Nie mam tutaj wielu znajomych. U mnie weekend pracowity. Uczelnia, pierwsze zaliczenia. Jeżeli uda mi się do jutrzejszego wieczora sklecić referat na historię to wieczorem będzie impreza
|
|
|
#2900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja juz zasypiam z lapkiem na kolanach ;d
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
paula to trzymam kciuki za powiększenie grona znajomych, ale Ewelinka ma rację, czasami mniej znaczy więcej
![]() ja jutro idę na piweczko ze znajomą ze studiów, staram się podtrzymywać znajomości. oj dziewczyny, kocham Was
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry Paniom
![]() ale mi sie dzisiaj pospalo, a jeszcze musze na uczelnie jechac
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja się zastanawiam czy u nas nie lunie, jak myślicie?? |
|
|
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Paula w sumie to Ciebie rozumiem. Niby mam sporo znajomych, ale to na studiach, w moim mieście nie mam nikogo i tego mi strasznie brakuje, żeby gdzieś wyskoczyć wieczorem, bo z ludźmi ze studiów jest wiele okazji, tylko, że dla mnie takie wyjście to spory kłopot. Mi też się dziś strasznie wstawać nie chciało. |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jeszcze sniadania nie zjadlam
|
|
#2908 |
|
Dolce vita
|
A ja dochodzę do siebie po wczorajszym wyjściu. Wróciłam późno w nocy
w stanie nieco chwiejnym a dziś główka boli....to i tak sukces, że nie umieram.Ja na dzisiaj planó nie mam....czekam na Tż...i nie wiem co porobimy...chciałam jechać na zakupy....ale szczerze..z nim to bez sensu, a samej autobusem się nie chce (bo umyśliłam na końcu miasta)...no pomyślę, mam czas
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie chodzi o to, żeby mieć stado byle jakich znajomych, żeby tylko mieć
![]() Brakuje mi tego co było kilka miesięcy temu, gdy wychodziłam z grupą znajomych na piwo, chodziliśmy do kina na projekcje niezależnych filmów, jaraliśmy się tymi samymi rzeczami, rozmawialiśmy o swoich pasjach, zajawkach, planach. To byli mega inspirujący ludzie. Ale zepsuło się, bo wśród nich był także kumpel, do którego czułam coś więcej (a teraz się z tego śmieję ). Gdy on się dowiedział o moim podejściu do niego to zaczęliśmy oddalać się od siebie. Wyszło mi to zdrowie, jednak ubolewam nad tym, że jednocześnie moje kontakty z resztą uległy zaniedbaniu, ponieważ tam, gdzie oni także i on, a ja wolałam go unikać. Znajomości z liceum nie mam żadnych, choć większość osób siedzi tutaj. Z niektórymi kontakty popsuły się już w szkole, sporo znajomości zakończyłam będąc tutaj, bo wynikły pewne sytuacje, które sprawiły, że totalnie straciłam zaufanie do niektórych. Doszłam do wniosku, że ludzie z mojego dawnego środowiska mnie nie lubią. Ktoś z kim miałam dobry kontakt nagle przestaje odpisywać na moje wiadomości. Przypuszczam, że życzliwi co nieco powiedzieli na mój temat... Dlatego muszę zacząć z nową kartą, bo mam dosyć plotek, intryg i kombinowania.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

(avatar
)

trzymaj sie nam dzielnie
no ja zesz pierdz .... po drodze bluzgajac, że mu nie chce pomoc wspierajac finansowo tylko innym pomagam. Jestem taka wkur .... ze bez kija do mnie dzisiaj nie podchodz. Jeszcze jestem przed okresem

w stanie nieco chwiejnym