Śląskie Panny Młode cz.II - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-21, 09:51   #2881
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II

Cytat:
Napisane przez dreamlady Pokaż wiadomość
ja tak na szybko

maly_czlowieczek dzięki za super relację. byłaś może w "Madonnie" na Kopernika? http://www.madonna.pl/pl/sklepy.php
pytam, bo tam jest suknia, która mi się podoba...
Umów się z Gosią i idz, to moja koleżanka z klasy

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 11:01   #2882
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
u nas dziś już miesiąc po ślubie ale to zleciało

W czwartek odbieramy film - już się nie mogę doczekać ; a już dziś mogę się pochwalić naszym teledyskiem-podziękowaniem dla Rodziców Mateusz spisał się na medal =>

Pozdrawiam
Piękny film Aż łezka w oku się mi zakręciła i to nie jedna

A mnie i TŻa w niedzielę Nasz kamerzysta załamał - cena 2400 zł, a miało być 1500 i do tego wszyscy pozostali, których mieliśmy upatrzonych, mają już zajęte... Dobrze, że chociaż ładne filmy robi i kocha to, czym się zajmuje

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja o tym zamieszaniu, które zrobiły te babki w tąpkowicach tak apropo Twojej wypowiedzi napisałam, nie miałam na myśli, że Twoje koleżanki też takie zrobią

Zresztą skoro Tobie taka duża grupa odpowiada, to nie ma się co przejmować, bierz je wszystkie
niuto, a jak w tym salonie w Tąpkowicach jest? Wart polecenia? Bo jestem tam umówiona na koniec września na przymiarkę, a że jest to trochę daleko od Bielska to zaczynają mnie nachodzić wątpliwości, czy warto jechać...

Jeszcze tyle rzeczy przede mną: makijażystka, kwiaciarnia, zakup wódki - masakra

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2011-09-21 o 11:04
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 11:17   #2883
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
A mnie i TŻa w niedzielę Nasz kamerzysta załamał - cena 2400 zł, a miało być 1500 i do tego wszyscy pozostali, których mieliśmy upatrzonych, mają już zajęte... Dobrze, że chociaż ładne filmy robi i kocha to, czym się zajmuje
niezła podwyżka

a mieliście z nim wcześniej jakąś umowę podpisaną ?

Cytat:
Jeszcze tyle rzeczy przede mną: makijażystka, kwiaciarnia, zakup wódki - masakra
dasz radę

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 11:24   #2884
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niuto, a jak w tym salonie w Tąpkowicach jest? Wart polecenia? Bo jestem tam umówiona na koniec września na przymiarkę, a że jest to trochę daleko od Bielska to zaczynają mnie nachodzić wątpliwości, czy warto jechać...

Kurcze, a mnie nie chcieli umówić i godzinę tam w sklepie czekałam
Chociaż z drugiej strony rozumiem ich, bo jedna PMka potrzebuje pół godziny, inna godzinę więc nikogo po upływie czasu nie wygonią.

Zależy czego szukasz Ogólnie wybór jest na pewno duży, w środku na wieszakach wisi mnóstwo sukni i b. dużo dziewczyn tam kupuje. Czekałam tam godzinę, tak jak wyżej napisałam, z czego dwie PMki były na któreś z kolei dopasowania ich sukien, a dwie były na przymiarki i obydwie kupiły. Ja dla siebie niczego nie znalazłam, a szukałam greckiej/linii A, konieczne z gładkim dołem i koniecznie białą. Przymierzyłam takie 2 i właścicielka powiedziała, że już nie ma mnie czym więcej "pokusić" i mam dzwonić pod koniec tego tygodnia, bo mieli przywieźć coś w moim stylu Jeżeli przywiozą to jadę tam w piątek.
Jakoś miałam wrażenie, że wiszą tam w większości ecru, ale mogę się mylić
Stary 2011-09-21, 11:28   #2885
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
u nas dziś już miesiąc po ślubie ale to zleciało

W czwartek odbieramy film - już się nie mogę doczekać ; a już dziś mogę się pochwalić naszym teledyskiem-podziękowaniem dla Rodziców Mateusz spisał się na medal =>

Pozdrawiam
piękny filmik, wzruszajacy gratuluję naturalnego zachowania przed kamerą, ja bym tak chyba nie umiała
Cytat:
o tak
pięknie się ta suknia prezentuje
Cytat:
ja tak na szybko

maly_czlowieczek dzięki za super relację. byłaś może w "Madonnie" na Kopernika? http://www.madonna.pl/pl/sklepy.php
pytam, bo tam jest suknia, która mi się podoba...
ja tam byłam i spodobała mi się bardzo jedna suknia ale jednak ceny mnie pokonały zależy jaki masz budżet ale na minimum 3 tys musisz być gotowa ja sobie spisałam suknie z ich strony, które chciałabym przymierzyć, ponad 20 tych sukien było i nie mieli na stanie żadnej
ale obsługa bardzo miła, nie żałuję ze tam poszłam bo chciałam sie przekonać, ostatecznie kupiłam jednak w innym salonie (w Evicie - tam też były wysokie ceny ale mimo wszystko za swoją dałam o 500 zł mniej niż za tą która mi się spodobała w Madonnie)
Cytat:

ja się tam wybierałam, ale po przeczytaniu kilku relacji na Wizażu się zniechęciłam bo niby duży wybór, ale sukien w moim stylu nie mieli, no i to co mają na swojej stronie zupełnie nie pokrywa się z tym co jest na stanie w salonie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-21, 11:35   #2886
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja się tam wybierałam, ale po przeczytaniu kilku relacji na Wizażu się zniechęciłam bo niby duży wybór, ale sukien w moim stylu nie mieli, no i to co mają na swojej stronie zupełnie nie pokrywa się z tym co jest na stanie w salonie
O to też słuszna uwaga wydrukowałam ok 15 modeli, ale nie przymierzyłam żadnego z nich. Sama też nie mogłam się rozejrzeć po salonie, bo na manekinach mają 8-10 modeli, a reszta ściśnięta na wieszakach. Więc raczej tam wchodzisz, opowiadasz co byś chciała i Panie szukają czegoś w tym stylu na wieszakach.

Ale wszystkie Pani z tego salonu są bardzo miłe i pomocne
Stary 2011-09-21, 13:31   #2887
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Jenny Kochana filmik cudny
Wiem, że już sporo razy pisałaś co to za kamerzysta i ile bierze, ale mogłabym jeszcze raz prosić o info
i jakiś namiar na stronkę internetową

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 00:38   #2888
dreamlady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Umów się z Gosią i idz, to moja koleżanka z klasy
poważnie? mogę się na Ciebie powołać?

Cytat:

ja tam byłam i spodobała mi się bardzo jedna suknia ale jednak ceny mnie pokonały zależy jaki masz budżet ale na minimum 3 tys musisz być gotowa ja sobie spisałam suknie z ich strony, które chciałabym przymierzyć, ponad 20 tych sukien było i nie mieli na stanie żadnej
ale obsługa bardzo miła, nie żałuję ze tam poszłam bo chciałam sie przekonać, ostatecznie kupiłam jednak w innym salonie (w Evicie - tam też były wysokie ceny ale mimo wszystko za swoją dałam o 500 zł mniej niż za tą która mi się spodobała w Madonnie)

dzięki za rady! ja jeszcze na żadnym mierzeniu nie byłam, mam rok i 4 miesiące do ślubu i czuję, że to trochę wcześnie ale ta suknia, która mi się podoba (San Patrick Pirineo) jest z kolekcji 2011 i boję się, że wkrótce zniknie co do cen, hmm powiem Ci tak, wiadomo, że chciałabym kupić piękną suknie za niską cenę, ale jak ma mi się w niskiej cenie nic nie spodobać, to wolę dołożyć i kupić sobie coś z czego będę zadowolona! nie chcę iść na jakieś duże kompromisy co do sukni mogę zaoszczędzić na innych rzeczach, ale nie na sukni. oczywiście każdy ma inne podejście, ja akurat takie. mnie czeka jeszcze kupno lub szycie płaszcza, bo biorę ślub zimą, więc u mnie koszty mnożą się razy dwa. ale to był mój własny wybór więc nie utyskuję a Wy dziewczyny, kiedy byłyście na pierwszych przymiarkach, na ile przed ślubem?

odliczanie...
dreamlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 19:52   #2889
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
poważnie? mogę się na Ciebie powołać?
Jasne, napiszę ci moje nazwisko na PW

- 25 kg
Stary 2011-09-22, 20:48   #2890
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dziewczyny......jestem z Rudy Śląskiej i potrzebuję sprawdzonej fryzjerki i makijażystki, najchętniej takich, które pracują w domu klientki......proszę bardzo o jakieś namiary......i jeszcze pytanko, na ile wcześniej trzeba mieć zaklepane terminy? do ślubu jeszcze prawie 10 miesięcy, ale mam sporo na głowie i nie wiem, kiedy się tym zająć.....
Stary 2011-09-22, 23:04   #2891
Wiktusiaczek
Zadomowienie

niut0 i Ewusia_marchew: Dziękuję za odpowiedź U siebie w mieście (Bielsko) mam salon Classy i jest w nim moja kiecka, ale kilka koleżanek poleciło mi Tąpkowice, bo ponoć jest taniej. Ale żadna tam kiecki nie kupiła... No i właśnie tu jest problem, bo niby mają mój model sprowadzić, ale czekam na kontakt od jednej z pracujących tam kobiet i na razie nic, a ma to być przełom września i października.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dziewczyny......jestem z Rudy Śląskiej i potrzebuję sprawdzonej fryzjerki i makijażystki, najchętniej takich, które pracują w domu klientki......proszę bardzo o jakieś namiary......i jeszcze pytanko, na ile wcześniej trzeba mieć zaklepane terminy? do ślubu jeszcze prawie 10 miesięcy, ale mam sporo na głowie i nie wiem, kiedy się tym zająć.....
Ja poszukuję, ale w Bielsku i postanowiłam od "andrzejek" zacząć testować makijaże i fryzury, bo trzeba wybrać najlepszą kosmetyczkę i fryzjerkę, a będzie ciężko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 07:20   #2892
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
niut0 i Ewusia_marchew: Dziękuję za odpowiedź U siebie w mieście (Bielsko) mam salon Classy i jest w nim moja kiecka, ale kilka koleżanek poleciło mi Tąpkowice, bo ponoć jest taniej. Ale żadna tam kiecki nie kupiła... No i właśnie tu jest problem, bo niby mają mój model sprowadzić, ale czekam na kontakt od jednej z pracujących tam kobiet i na razie nic, a ma to być przełom września i października.

Ja poszukuję, ale w Bielsku i postanowiłam od "andrzejek" zacząć testować makijaże i fryzury, bo trzeba wybrać najlepszą kosmetyczkę i fryzjerkę, a będzie ciężko
Na pewno lepiej by było gdybyś sama do nich zadzwoniła One tam naprawdę niezły ruch mają
Stary 2011-09-23, 09:20   #2893
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno lepiej by było gdybyś sama do nich zadzwoniła One tam naprawdę niezły ruch mają
O, to zadzwonię w poniedziałek. Dziękuję
Stary 2011-09-23, 09:38   #2894
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

dzięki za rady! ja jeszcze na żadnym mierzeniu nie byłam, mam rok i 4 miesiące do ślubu i czuję, że to trochę wcześnie ale ta suknia, która mi się podoba (San Patrick Pirineo) jest z kolekcji 2011 i boję się, że wkrótce zniknie co do cen, hmm powiem Ci tak, wiadomo, że chciałabym kupić piękną suknie za niską cenę, ale jak ma mi się w niskiej cenie nic nie spodobać, to wolę dołożyć i kupić sobie coś z czego będę zadowolona! nie chcę iść na jakieś duże kompromisy co do sukni mogę zaoszczędzić na innych rzeczach, ale nie na sukni. oczywiście każdy ma inne podejście, ja akurat takie. mnie czeka jeszcze kupno lub szycie płaszcza, bo biorę ślub zimą, więc u mnie koszty mnożą się razy dwa. ale to był mój własny wybór więc nie utyskuję a Wy dziewczyny, kiedy byłyście na pierwszych przymiarkach, na ile przed ślubem?
Skoro tak bardzo chcesz tę sukienkę przymierzyć to ja myślę ze żaden problem żebyś się umówiła teraz na przymiarkę (zawsze możesz zmyślić jakąś bliższą datę ślubu ) Tylko tak jak pisałam, upewnij się ze akurat ją mają na stanie, bo mogą nie mieć.
Ja zaczęłam chodzić na przymiarki jak miałam jakieś 10 miesięcy do ślubu, wcześniej nie czułam takiej potrzeby, z resztą było jeszcze daleko do wyprzedaży
A co do budżetu to zgadzam sie z Tobą w sumie, jeśli możesz sobie na to pozwolić to sukni sobie nie odmawiaj
Cytat:
mnie się wydaje ze jeszcze trochę za wcześnie na to... a może mi sie wydaje... co na to Mężatki? kiedy szukałyście fryzjerek i makijażystek?
Ja w sumie mam wybraną (poleconą tutaj), przynajmniej o tyle że chciałabym pójść do niej na próbny, ale wciąż mi się wydaje ze to za wcześnie a może nie?
Cytat:
a w Classie widziałaś tę kieckę już? mierzyłaś? bo jeśli tak to w sumie może w Tąpkowicach tylko zamówić jeśli faktycznie cena jest dużo niższa tylko w Twoim przypadku przydałoby się też doliczyć koszty dojazdu, bo masz dość daleko z Bielska

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 09:56   #2895
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
a w Classie widziałaś tę kieckę już? mierzyłaś? bo jeśli tak to w sumie może w Tąpkowicach tylko zamówić jeśli faktycznie cena jest dużo niższa tylko w Twoim przypadku przydałoby się też doliczyć koszty dojazdu, bo masz dość daleko z Bielska
Dokładnie to także koszty dojazdu na przymiarki i dopasowania sukni
Stary 2011-09-23, 11:51   #2896
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Jeśli chodzi o makijażystkę to ja zawsze i wszędziebędę polecała Anię Oramus
Byłam zachwycona z makijażu, nie świeciłam się przez całe wesele, nie poprawiałam makijażu. I faktem jest , że zaplaciłam 150 zł za makijaż ślubny z dojazdem do mojego domu ale widziałam makijaże (nawet dziewczyn na wizażu) które były zadowolone bo płaciły ok. 80 zł ale na zdjęciach widać było że się świecą a tego efektu chciałam jak najbardziej uniknąć. Anka świetnie potrafi dobrać kolory do urody, do bukietu, do stylu sukni. Jest perfekcjonistką w tym co robi, ma doświadczenie, uczy w szkołach makijażu. Dla mnie mistrzyni świata -> http://anna.oramus.getphoto.net/

- 25 kg
Stary 2011-09-23, 16:45   #2897
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o makijażystkę to ja zawsze i wszędziebędę polecała Anię Oramus
Byłam zachwycona z makijażu, nie świeciłam się przez całe wesele, nie poprawiałam makijażu. I faktem jest , że zaplaciłam 150 zł za makijaż ślubny z dojazdem do mojego domu ale widziałam makijaże (nawet dziewczyn na wizażu) które były zadowolone bo płaciły ok. 80 zł ale na zdjęciach widać było że się świecą a tego efektu chciałam jak najbardziej uniknąć. Anka świetnie potrafi dobrać kolory do urody, do bukietu, do stylu sukni. Jest perfekcjonistką w tym co robi, ma doświadczenie, uczy w szkołach makijażu. Dla mnie mistrzyni świata -> http://anna.oramus.getphoto.net/
ciężko to określić bo 90% jej makijaży na zdjęciach zamieszczonych na stronie internetowej jest poprawiana w Photoshopie, co niestety bezczelnie widać. Albo mało w siebie wierzy albo.. ma nieco do zatuszowania
Stary 2011-09-23, 20:16   #2898
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez olka_222 Pokaż wiadomość
ciężko to określić bo 90% jej makijaży na zdjęciach zamieszczonych na stronie internetowej jest poprawiana w Photoshopie, co niestety bezczelnie widać. Albo mało w siebie wierzy albo.. ma nieco do zatuszowania
Ja mogę to określić, bo Ania malowała mnie 3 razy w czym na ślub i na sesje plenerową

- 25 kg
Stary 2011-09-23, 21:48   #2899
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Rock...zależy mi bardzo na trwałym makijażu również dla siostry-świadkowej, która ma problem ze świecącą się cerą....czy wiesz ile u tej Pani kosztuje makijaż dla osób z otoczenia PM? no i na ile wcześniej Ty zaklepałaś sobie termin?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-23, 23:31   #2900
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Rock...zależy mi bardzo na trwałym makijażu również dla siostry-świadkowej, która ma problem ze świecącą się cerą....czy wiesz ile u tej Pani kosztuje makijaż dla osób z otoczenia PM? no i na ile wcześniej Ty zaklepałaś sobie termin?
Ja z Anką umawiałam się 2 lata przed ślubem ale dlatego, że wiedziałam że jest świetna, bo malowała moje 2 koleżanki w tym dniu i wiedziałam, że ona nikt inny. Ale pewne z 5-6 miesięcy wczesniej wystarczy, zależy też jaki to miesiąc - czy mniej, czy bardziej oblegany. Powiem Ci tak, zadzwoń do niej. Ania jest przesympatyczną dziewczyną, porozmawiaj i spytaj czy nie bedzie zniżki przy hurtowym zamówieniu
Jak pomalowała mnie do ślubu, to spytałam czy pomaluje moją mamę i nie było problemu
Nr tel jest chyba na stronie, jak nie to chętnie ci podam

I nie reklamuję jej bo mam w tym jakiś interes, po prostu wiem, że jest warta każdej pochwały którą tu piszę!!!

- 25 kg
Stary 2011-09-24, 23:15   #2901
olka_222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Anką umawiałam się 2 lata przed ślubem ale dlatego, że wiedziałam że jest świetna, bo malowała moje 2 koleżanki w tym dniu i wiedziałam, że ona nikt inny. Ale pewne z 5-6 miesięcy wczesniej wystarczy, zależy też jaki to miesiąc - czy mniej, czy bardziej oblegany. Powiem Ci tak, zadzwoń do niej. Ania jest przesympatyczną dziewczyną, porozmawiaj i spytaj czy nie bedzie zniżki przy hurtowym zamówieniu
Jak pomalowała mnie do ślubu, to spytałam czy pomaluje moją mamę i nie było problemu
Nr tel jest chyba na stronie, jak nie to chętnie ci podam

I nie reklamuję jej bo mam w tym jakiś interes, po prostu wiem, że jest warta każdej pochwały którą tu piszę!!!

nie zarzucam ci że masz z tego jakieś korzyści, moja wypowiedź była oparta na tym że ciężko ocenić jej pracę jak orzerabia zdjęcia w photoshopie. Nie wygląda ot profesjonalnie ani nie zachęca do skorzystania z jej usług
Stary 2011-09-25, 07:25   #2902
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
nie zarzucam ci że masz z tego jakieś korzyści, moja wypowiedź była oparta na tym że ciężko ocenić jej pracę jak orzerabia zdjęcia w photoshopie. Nie wygląda ot profesjonalnie ani nie zachęca do skorzystania z jej usług
Dla mnie nie liczy się to co jest na stronie tylko opinia osób które korzystały z usług tej pani. A nie ma się co czarować gros osób podrasowuje swoje prace.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 09:24   #2903
anonietka1984
Raczkowanie

To może i ja wypowiem się na temat Ani Oramus Malowała mnie łącznie 3 razy (próbny, ślubny i plenerowy) - wszystkie makijaże piękne, trwałe, super dopasowane do mnie. Nie musiałam się martwić, że coś się rozmaże, że będę się świecić, mogłam się cieszyć swoim weselem bez ciągłego patrzenia w lusterko, czy aby na pewno wszystko jest w porządku. W dniu ślubu malowała także moją mamę i siostrę. Nasz fotograf kilkakrotnie powtarzał mi, jak Ania super mnie pomalowała
A co do zdjęć to nie dziwię się, że są poprawiane, przecież to nie są zdjęcia wykonane przez Anię, ale zdjęcia od profesjonalnych fotografów, z którymi współpracuje Ania i takie zdjęcia dostaje i zamieszcza. Ja również jak tylko dostanę zdjęcia to jej prześlę i również będzie obrobione...Czy to będzie świadczyć o tym, że Ania albo ja mamy coś do ukrycia?
anonietka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 11:19   #2904
songoku
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anonietka1984 Pokaż wiadomość
To może i ja wypowiem się na temat Ani Oramus Malowała mnie łącznie 3 razy (próbny, ślubny i plenerowy) - wszystkie makijaże piękne, trwałe, super dopasowane do mnie. Nie musiałam się martwić, że coś się rozmaże, że będę się świecić, mogłam się cieszyć swoim weselem bez ciągłego patrzenia w lusterko, czy aby na pewno wszystko jest w porządku. W dniu ślubu malowała także moją mamę i siostrę. Nasz fotograf kilkakrotnie powtarzał mi, jak Ania super mnie pomalowała
A co do zdjęć to nie dziwię się, że są poprawiane, przecież to nie są zdjęcia wykonane przez Anię, ale zdjęcia od profesjonalnych fotografów, z którymi współpracuje Ania i takie zdjęcia dostaje i zamieszcza. Ja również jak tylko dostanę zdjęcia to jej prześlę i również będzie obrobione...Czy to będzie świadczyć o tym, że Ania albo ja mamy coś do ukrycia?
A jaki koszt takiego weselnego makijażu jest??? i czy byłaś na próbnym i ile on kosztuje???
songoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 11:21   #2905
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Wiesz, każdy oczywiście może mieć swoje zdanie
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dla mnie nie liczy się to co jest na stronie tylko opinia osób które korzystały z usług tej pani. A nie ma się co czarować gros osób podrasowuje swoje prace.
Dokładnie
Cytat:
Napisane przez anonietka1984 Pokaż wiadomość
No proszę, kolejna zadowolona dziewczyna Ja byłam ZACHWYCONA i wiem, że nie raz jeszcze spotkam się z Ania na makijażu

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez songoku Pokaż wiadomość
A jaki koszt takiego weselnego makijażu jest??? i czy byłaś na próbnym i ile on kosztuje???
Ja za próbny zapłaciłam 100zł, ślubny z dojazdem do domu 150 i plener gdzie Ania mnie pomalowała, uczesała, podpudrowała TŻta i cały dzień była z nami w 40 stopniowym upale (bez niej bym się rozpłynęła, poprawiała mnie co 3 minuty) 150 zł

- 25 kg
Stary 2011-09-25, 15:41   #2906
songoku
Raczkowanie

to tanio nie jest.... Widocznie musi pracować z drogimi kosmetykami że taki cennik ma!
songoku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:28   #2907
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez songoku Pokaż wiadomość
to tanio nie jest.... Widocznie musi pracować z drogimi kosmetykami że taki cennik ma!
Takie są ceny, powyżej 100zł trzeba raczej dać

Rock 150zł za cały dzień? Super cena

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:37   #2908
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Takie są ceny, powyżej 100zł trzeba raczej dać

Rock 150zł za cały dzień? Super cena
Tak, cały dzień plus fryzurka

- 25 kg
Stary 2011-09-25, 18:42   #2909
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, cały dzień plus fryzurka
W sensie fryz Ci poprawiała? Czy z fryzjerką była?
Super

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-25, 18:45   #2910
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
W sensie fryz Ci poprawiała? Czy z fryzjerką była?
Super
W sensie, że Ania najpierw pomalowała mnie, później TŻta, uczesała mnie na plener i była przez cały czas z nami
Nie licząc, że podwiozła nas do Sosnowca

- 25 kg
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości