|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2882 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc nie dziwie się Darusia,że było to przykre dla was bo ja też czułam się z tym fatalnie. Cytat:
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
matkooooo,dopiero Was nadrobiłam,a nie było mnie 2lub3 dni na wizażu.
jak pojechaliśmy "naszą trójcą" na grilla do moich rodziców,tak nam się z Nadią zostało na kilka dni tż musiał wracać do pracy![]() od tamtej pory Was podczytuję,oglądam wszystkie fotki -bosssssskie są! i dzieciaczki i mamusie-lasencje!!! często jestem na pasku,bo mam laptopa włączonego właściwie cały czas,ale nie mam kiedy doczytać,napisać itp:/ normalnie myślałam,ze padnę jak czytałam o pos.ranej siostrze Natalki tżta ![]() pewnie więcej bym wynalazła,ale z kilku dni nie pamiętam! ![]() spóźnione życzenia imieninowe wszystkim Madziom!!!! a to blenderowe szaleństwo- wow..Madzia współczuję!nawet nie chcę sobie znów wyobrażać! Mrowak..-doskonale Cię rozumiem,ja też czasem miewam takie chwile,ale na szczęście potrafię się jakoś wyluzować..niestety to kwestia zmęczenia materiału z drugiej str wiem też,że nie umiałabym teraz tak po prostu Nadii komuś zostawić na dłużej,jak ja z zakupów (gdy babcia z wnusią siedzi) pędzę na złamanie karku i nic na to na razie nie poradzę,tłumaczę sobie,że żadna krzywda jej się nie dzieje,że mogę już teraz zrobić coś dla siebie i o sobie pomyśleć,ale...taka tęsknica mi się załącza za tym Skarbem moim,że mimo zmęczenia,pędzę do niej jak na skrzydłach![]() dużo by o tym pisać,nie uważam,że to jakieś nienormalne(chcieć odpocząć czasem)-takie zmęczenie macierzyństwem(choć różne rzeczy nas męczą nie tylko to), tym bardziej w sytuacji gdy mama nie ma nikogo do pomocy.. trzeba łapać oddech-jakoś.. ![]() [zaraz sobie przypomnę co ja miałam jeszcze.. ]- jak ja mogłam pominąć zaj.ebistą pachnącą paczuszkę!!!
Edytowane przez cynamonkowa Czas edycji: 2011-05-29 o 21:38 |
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ktoś chce komuś wysłać gówniany prezent to jest stronka
![]() http://krowiplacek.pl/regulamin.html założył to koles z mojej wsi ![]() miał chłopak pomysła natala Twoje tesciowa to już wszelkie rekordy bije
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Evitka na chwasty najlepszy Randap < czy jakoś tak się to pisze >
![]() u nas są działki z widokiem na Zamek Książ zaz 50zł za m2 ale co z tego jak sa w strefie wietrznej i ciągle wieje Darusia niezla ta Twoja tesciowa choć ja nigdy mojemu tesciowi nie pokazałam żadnego zdjecia Juli ani z USG ani takiego normalnego a moje dziecko nauczyło się to znaczy ktos ja nauczyl jak cos do niej mowie Jula pokaz cos to ta zatyka uszy i robi buzia tak ze wywala jęzor i robi lelelelele le i ubaw z tego ma nieziemski i jeszcze nauczyla sie robić Ojca Syna amen dotyka czola i brzuszka i robi amen rączkami słodko wtedy wygląda jak aniołek z różkami
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze Nadinkę Wam pokażę,bo ostatnio nacieszyć się nią jakoś nie mogę..tak wydoroślała..
aż mnie na sentymenty bierze![]() a ogólnie u nas..na szczepieniu jeszcze nie byłyśmy,bo nie dość,że dopiero kilka dni temu Nadii kaszel zniknął..to jeszcze się nad tym wszystkim zastanawiam. Nadia śmiga jak szalona takiego tempa nabrała nie wiem kiedy,że sama nie ogarniam a ona taka zadowolona z siebie,aż widać..![]() fotki: 1. z tatusiem (choć mało go widać) 2. kwiatki,trawki i te sprawy 3. z Przyjacielem.. taka "dorosła"jutro może coś jeszcze dorzucę,bo mam tego tyyyle,a znaleźć nic nie mogę..chyba pora się dziś "wyłączyć" (o myślenie mi chodzi)
|
#2887 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Zmykam spać kochane, udanych i przespanych nocy życze
|
|
#2888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oryginalnie i nietuzinkowo!
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Natala może warto teściowej wysłać ?
Nadia słodziutka
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
cudowny prezent dla "cudwnych " tesciowych i teściów seseseseses
![]() Aniap dzieki za tego linka hehe mam pomysła a reszty domyslcie się same link na pewno sie nie zmarnuje Darusia co Twój Tż wymyslił z łóżeczkiem Oliwki ?? ja wykreciłam jeden długi bok te trzy zostawiłam a do tego jednego dokreciłam taka długa i gruba listewke aby sie trzymało i nie rozlaziło na boki materacyk ustawiłam na wysokosci naszego łóżka i dzisiaj Jula bedzie miała debiut spania w swoim łózeczku zmożliwością przejścia do naszego bo dzisiaj rano obudziłam sie jak jej pupa mnie podduszała połozyła się mi na głowie i spała w najlepsze dodam ze nogi miała na głowie tżeta nasz mały łazik
|
#2891 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieci jak zwykle super słodkie
Cytat:
.Operacja to zawsze duże ryzyko jest Cytat:
. Teraz już się trochę naprostowałam z prasowaniem Zosia zajmuje sporo czasuCytat:
Cytat:
. Ciężko było ją złapać do pomiarów. Nawet gin przyznał i rację że mogę wcześniej odczuwać ruchy niż to możliwe przy takiej ruchliwościCytat:
Moja teściowa bardzo lubiła oglądać bo za jej czasów nie było takich możliwości
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
to swiadczy o normalnosci twojej tesciowej-gratulacje.
Laski nie majac firmy nie mozna kogos podac o to ze nie chce zaplacic nie?;/ kurr tz juz tydzien lazi za gosciem -1000 zl mu zaplacic nie chce, ciagle sie czyms swir miga!
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
ana kremu w domu nie mam;/ dostałam awizo ale nie wiem na co bo w piatek wyjezdzalismy i nie mialam czasu na poczte....
a wogole myslaam ze juz sie do was nie dostane bo nie pamitalam hasla, ani poczty ktora mialam podpieta a przegladarka zlikwidowala mi zapamietane hasla.... ale po powrocie cos sie jej odwidzialo i znowu bylo haslo zapamietane.... i zaraz wszytsko pozmneialam .... ale prosic tu admina o jakas pomoc to normalnie bez zadnego odzewu grrr... |
|
|
|
#2894 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za to w pasie pozwężane![]() Cytat:
ona to Cię ewidentnie nie lubi![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
o nie wypraszam sobie mój razem ze swoją klarysą pobija wszystkich
nawet dwukrotnie w sobote zaś wpadł na genialny pomysł żeby od nas kase wyłudzić ale się nie dałam powiedziałam ze wszystkie sprawy finansowe z Tżtem niech rozwiazują Tż ma ich w tyłu i nic im nie da oczywiscie za wodę i prad płacimy bo jakby było inaczej choć w tym miesiacu nas wkurzyli to dstaną dopiero na drugi a dzisiaj w ramach zemsty julki grajace zabawki są włączone od 6.01 przy czym moje dziecko słodko spi a mamusia się bawi ale musza pozałować tego ze zaś stanęli mi na odcisk proszę o jakieś pomysly ![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Słyszałyscie o tym ze już 82% nauczycieli uzyskało maksimum mozliwosciawansu i nie ma szan na jakiekolwiek podwyżki tym samym nie podnosi swoich kwalifikacji to smutne a my dzisiaj dostaniemy klucze później wkleję zdjęcia ekstra czerwonycvh kolorów ścian i cudnej kuchni
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz z "laleczką" na jednym palcu wózka nie wniosę, więc wciągam mały w niebo wzięty jak podskakuje co schoda a mi też łatwiej większe zakupy robić jak nie muszę wnosić
|
|
|
#2897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
natalka, ilościowo zaszalałam, ale kasowo, to nie- wszystko niecałe 300zł wyszło, ale jestem zadowolona
A temat masz bardzo ciekawy- mnie zawsze temat reklamy interesował. Ale to całer miganie to rozumiem bardzo dobrze i pamiętam, że u mnie podobnie było. I zależało mi żeby wszystko pozakańczać przed dzieckiem bo wiedziałam, że potem to se u mnie ne da. Zawsze będzie miała wyższe, a sama wiesz jak mało ludzi w zawodzie pracuje... dzięks Cytat:
). Normalnie mi się takie chamstwo w głowie nie mieści Cytat:
i jak wszystko zorganizowane ![]() Cytat:
ale słodko musi to wyglądać ![]() cynamonkowa, nadunia faktycznie wydoroślała i piękna jest ![]() o widzisz, dobrze gada, wódki jej nalać ![]() Cytat:
chciałabym zobaczyć jak jula na was tak śpi a lenka 11,200kg
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
ja odkad sie przeprowadzilismy zawsze "zjeżdżam" po schodach i mala po nich wciagam, chyba wszysyc na klatce słyszą jak sie wtedy ze śmiechu zanosi:P
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie po weekendzie,
Tym razem byłam pod Kielcami i nie mam tam internetu nawet blueconnect tam nie chciodzi więc dopiewro wczoraj wieczorem Was nadrobiłam ale pisac jużnie miałam siły. Megi - Igorek jest cudny. Cynamokowa - Nadia jest przeurocza Cytat:
Darusia - śliczny ten Twój "obcy" w brzuszku. Teraz już wiem jak to jest . A na ulicy to sie oglądam za każdym dzieckiem i bardzo często łapię sie na tym że myślę jakie to niesamowite że :JA MAM DZICKO
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
O w mordę - Natalka - ja bym powiedziała parę słów teściowej - moi ze mną już jak z jajkiem, bo kilka słów ode mnie usłyszeli, a daleko im do Twojej teściowej - ohydna baba.
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz po ciązy jak widziałam kobietę z małym dzieckiem, to najpierw myślałam tylko o tym, że on je musiała URODZIĆ i przypomniałam sobie jak to BOLAŁO. A zaraz po tym była myśl, że to CUD
![]() i czasem dalej nie wierzę, że lenka była w moim brzuchu i jest taka nasza....
|
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
evitk aja w 2 ciazy i nadal mega obstrakcja jest dla mnie to jak mozna mieszkac u kogos w brzuchu
|
|
#2903 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem kocie a trzoda chlewna jakoś ujdzie![]() buty to Ninie dokupiłam,bo ja już je mam 3 rok. http://allegro.pl/mega-wyprzedaz-but...618564116.html fajnie jej się w nich lata,takie ni to sandałki-ni adidaski Cytat:
Tak jak Natalka już napisała-w szambie wymoczona ta Twoja teściowa Chociaż ze zwykłej ludzkiej uprzejmośći spojrzałaby![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Evitka zapomniałam napisać-gratuluje mega obkupienia się
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj przeżyłam szok uwierzcie mi to nie zbieg okoliczności ani jakieś omamy była u nas dzisiaj w domu teściowa razem z Julką ją widziałam Jula spała z Tżtem w sypialni ja oglądałam tv i mi się przysneło koło 2 Julka zaczęła krzyczeć Tż nie mógł jej uspokoić a jakąś minute o niej ja zaczęłam wrzeszczeć Tż nie wiedział którą miał uspokajać na początku myślalam że już zwariowałam ale Julka też ?! troche to dziwne
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
ana, odpisałam ci o stopkach- podają ok. rozmiar na 3 miesiące, ale to szacunkowo bardzo, wiadomo w praktyce może być zupełnie inaczej
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
drcron ja cio wierze, u mnie jak sie Oliwia urodzila byla i babcia moja i dziadek.
Jak bylam mniejsza nie mialam swojego pokoju, mieszkalismy z dziadkami i ja mialam pokoj tak jakby z nimi, spalismy w jednym. Najpierw zmarl dziadek. On mnie zawszde przykrywal jak sie odkrywalam w nocy!zawsze! i pamietam to jak dzis, ktorejs nocy sie obracam i mowie dziadzius zostaw mnie, prosze cie, mi jest goraco.... obudzilam sie i zdalam sobie sprawe ze przeciez nie zyje, po czym tej samej nocy w barku u moich rodzicow stala odkrecona butelka wodki z ktorej pol bylo wypite i stala nie zakrecona i brudny kieliszek.... a dziadek lubil sobie wypic. Babcia byla u mnie pierwszy raz po porodzie Oliwii , powiedziala ze mala jest cudowna i ze szkoda ze nie dozyla tego momentu i zniknela..... i to tez nie sa brednie, chociaz ja myslalam ze jak sie ktos boi duchow to one nie przychodza a jednak....
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
Ana fajne te buciki my z Julą mamy takie same dresy jeansy i koszulki
teraz idziemy na wesele i krawcowa bedzie nam szyla takie same sukienki tylko w innych rozmiarach---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Darusia przychodza przychodza tylko cholera czemu do mnie powinna zejsć do teścia mojego i go nastraszyć a nie mnie bo ja sie panicznie boję postaci niematerialnych ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- wiece jakie moje dziecko jest smieszne wczoraj jak ją rozbierałam to brudne ubranka rzuciłam koło łóżka a że jeszcze nie wstałam ona biega już od 8.00 wzięła te brudy mówi nunu i do kosza na pranie zaniosła
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
drcron ja tak samo!
jak ogladam jakies programy o nawiedzonych domach albo cos w tym stylu to i o 3 i o 4 potrafie obudzic tezeta zeby wstal i mi swiatla pozqapalal bo chce siku a mi sie wydaje ze w lustrze cos zobacze;D
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mój niezmiennie twierdzi że alladynki są najbardziej paskudne ze wszystkich ale on to najbardziej lubiałby żebym sobie kupila leginsy z koronką na dole, bo mu się to bardzo podobaAna nogi takim małym rosna właśnie jeden rozmiar na 3 mc, ale od 2 rż to już około rozmiar na pół roku. Ale jak zawsze jest to sprawa indywidualna, bo są wyjątki
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=pl_madzia;27199931]A co twój tz na spodnie bo mój niezmiennie twierdzi że alladynki są najbardziej paskudne ze wszystkich ale on to najbardziej lubiałby żebym sobie kupila leginsy z koronką na dole, bo mu się to bardzo podobaMój tż na moje alladynki jak najbardziej jest na tak ![]() Kurczę czyli wychodzi a to,że Niny sandałki 23 za rok będą za małe ![]() To nie zamawiam tych butów na pałe
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

)

tż musiał wracać do pracy

hehe mam pomysła a reszty domyslcie się same
.

ona to Cię ewidentnie nie lubi
i jak wszystko zorganizowane
potem kocie
a trzoda chlewna jakoś ujdzie