|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
No to oni durni - mogli cos lepszego wymyslec
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio na moją ciocię najechała, siostrę mojej drugiej babci, kobieta do niej przychodzi, odwiedza, obiady przynosi, siedzi z nia. A ta co? jak tam byłam to przy mnie na nią gadała, aż się wkurzyłam i jej powiedziałam co trzeba. Krzyczała, ze co to za podły cżłowiek, najpodlejszy z podłych, że poszła i nie powiedziała jej ze idzie na działke i że jej sie telefon rozładowuje i że na noc nie przyszła jeszcze do niej. Miała pretensje, ze chodzi sobie na dzialke, że nie siedzi z nia 24 na dobre itd. Następnego dnia powiedziała też to cioci, że ciocia i moja babcia sa niewdzięczne itd. Śmiech po prostu co to jest za człowiek. Jak już tacie powiedziałam, że jak on wróci, to w tym momencie kończy się moja znajomość z nią. NIe chcę jej znać. |
|
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy!
Dziś pokonałam samą siebie i zabrałam małe do Parku Skaryszewskiego. Wiewiórki, kaczki, konie, gołębie, plac zabaw - aż piszczały z radości i nie wiedziały co gonić najpierw ![]() świadków Jehowy nigdy nie lubiłam - tych nachalnych. reszta niech sobie robi co chce, byle daleko ode mnie. Moja psiapsióła z gimnazjum (teraz już ex) była ŚJ i nie odstawała niczym od nas. Ale żeby tak się pod cudzych znajomych podszywać. podłe. ble ![]() Santom, pisałaś wcześniej, że to bransoletka? Kurczę, nie doczytałam. Dziś też zresztą - szef coś do mnie mówił, a mi wleciało jednym uchem, wyleciało drugim i była wtopa. Chyba powinnam znowu brać lecytynę bransoletka też fajna! Poka ![]() Dziś w ramach ŻPiZ (żryj połowę i zdrowo) zakupiłam melona i banany
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-19 o 19:25 |
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znam jedna dziewczynę jechowa i jest naprawde calkiem spoko
ale fakt denerwuje mnie w nich to chodzenie po domach , zaczepiania na ulicy itd a ja dzis bylam z teściowa na zakupach spozywczych i jutro jak sie wyrobie rano to ide do niej salatke robić jarzynowa bo tz jedzie z ojcem auto do warsztatu zawiezc :P mam takie mieszanie uczucia..ale zobaczymy
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-19 o 21:06 |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nie wiem czy bede miala okazje jeszcze przed wyjazdem tu zajrzec, ale uciekam. Jutro kolo 11.30 wyjazd na weselicho
trzymajcie kciuki za fryzure blagam!
|
#2890 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kajam się za to, że nie pamiętałam ![]() Cytat:
![]() Całkowicie Cię rozumiem... Ale skoro koniec @ to nie masz się czym martwić ![]() No i.... Tż już chce? O_o Cytat:
![]() A co do Tż Ekhm No widać ma fajne pomysły i bardzo chce, żebyś tam została ![]() Santom spirala jest dla kobiet, które już miały dzieci Więc Jlys - nie polecam Ale co jak co, można zapytać lekarza ![]() A co do tej Norwegii.... BOSKO!!!!! ![]() Jlys biedna jesteś z całą tą chorobą i męczeniem się z nią A z tymi dziećmi to nie mów nawet Bo ja może i teraz nie chcę ale kiedyś to coś tam bym chciała zaplanować Młodziutka jesteś, może podejście do dzieci Ci się zmieni? Kto wie? ![]() I trzymam kciuki za jutrzejszy maraton z teściową ![]() Alunia - tabsy ogólnie działają ale wiadomo, że stres czy choroba ich działanie mogą trochę osłabiać Więc lepiej dmuchać na zimne ![]() I baw się dobrze na dżamprezie ![]() Sylvuś nieźle z tymi "przyjaciółkami" Koszmar ![]() Gajuś widzę, że zdrowe odżywianie na topie A ten pomysł z parkiem świetny! Dzisiaj była bardzo fajna pogoda i warto było wywleczyć tyłek na dwór
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
brzusio i glowka mnie bolą
... a praca sie pisze;d
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Sama się?
![]() Ja wlazłam tutaj i uciekam To dobranoc Dziołszki Miłego piątku
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej, mi by było ciężko się zdecydować na powrót, na Twoim miejscu ![]() Ala, trzymamy kciuki w razie czego baw się świetnie ![]() Jlys, ale lekarze Ci orzekli, że nie bedziesz mogła mieć dzieci? Jeśli nie chcesz, to nie odpowiadaj ![]() Kamea, Santom, zaszalałyście Kamea, nie strachaj się, nie chciałabyś takiej małej Kamejki? albo małego Tomusia? ![]() Gaja, a rodzice dziewczynek nie zabierają ich do parku? ![]() A ja wczoraj znowu nocowałam u D. ale rano pojechaliśmy autem do wawy i co??? 2 h jechaliśmy, makabra
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti, Mutny ciąża w moim orzypadku to przerwanie leczenia, przerwanie leczenia chyba wiadomo co oznacza... wątpie zeby mi sie zmienilo, bo moge przysiac , ze nigdy nie chcialam mieć dzieci , a jeśli juz to adoptować więc przy tej wersji będę sie trzymac , ale to i tak nie wcześniej niż 10 czy 15 lat
ja po poludniu ide z mama na jakies zakupy kosmetyczne , a za 2 godzinki sie zbiore i pojde do teściowej![]() Bjuti kazdy medal ma dwie strony, gdyby nie to , ze jestem chora musialabym drogie Bilety kupowac a ak bede miec zawsze zniżke raczeJ, no chyba ze mi orzeczenie zabiora :p Więc jakby nie patrzec coś za coś
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-20 o 07:59 |
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
: ja dzis pierwsza ja Sylvi
![]() ps ten sam post dwa razy mi sie dodal :P
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-20 o 07:57 |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza muahahha
![]() pisania pracy ciag dalszy. polozylam sie spac o 4tej bo tak mnie glowa bolala ze masakra a w domu ani jednej tabletki przeciwbolowej, wstalam z jeszcze wiekszym bolem ale kupilam juz tabletki i jest troszeczke lepiej ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- jlys Ty lobuzie wyprzedzilas mnie:P |
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
a tak w ogole to z tesciowa dobry kontakt macie
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Ala podobasz mnie si w tym bolerku i pasku ,udanej zabawy zycze![]() Gaja fajnie ,ze znalezliscie fotografa ![]() Santom swietne widoki masz ,szkoda ,ze to nie byl pierscionek ,no ale napewno neidlugo dostaniesz ![]() Zgadzam sie w wypowiedzialm beauti co do sylvi Cos tam jeszcze mialam komus pisac ,ale zapomnialam:P Ja dzis wzielam wolne ,bo jest rocznica smierci mojej mamy i jade na msze i cmentarz,mama jest pochowana w swojej rodzinnej wsi 50 km od miasta.Teraz w zyciu dorosłym ,wsrod tylu problemow i decyzji brakuje mi jej bardziej niz kiedykolwiek .A za 3 dni ur. upieke dzis biszkopt pod okiem babci na tort.
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvi ja na bol zawsze nurofen od razu mi pomaga , a na wiekszy ketonal ale to trzeba miec od lekarza na recepte :P
ta dobry...ja juz pisalam cos o tej kobiecie kiedys:P ona jest swirnieta po prostu raz tak raz inaczej i tak w kolko , wiec trzeba sie widocznie przyzwyczaic... ale wczoraj mnie zdziwila , fakt sms mi napisala czy pojde z nia na zakupy kinia trzymaj się nawet wole sobie nie wyobrażac jak musi być Ci cięzko![]() no równo za 2 tygodnie bede hot 20 ;D , tż mi już prezent kupil, kurde ciekawe co , teraz 2 tyg niepewności :P
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-20 o 08:08 |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
jlys piona za niechcenie dzieci
![]() Kamea, ja weszlam zeby zlozyc ci zyczenia wiem, ze to nie dzisiaj tylko jutro, ale jutro mnie tu nie bedzie takze wszystkiego najlepszego no i juz OFICJALNYCH zareczyn
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
piona Ala
![]() udanej zabawy na weselu
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dzieki
ale jeszcze nie ide
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!
kamea, tez masz tomka?? my sie z moim smiejemy, ze nasz syn bedzie mial na imie PoTomek;D wczoraj bylismy na ibadku u chinczoli i podeszla dziewczyna, no o ja do niej po angielsku nawijam, a ta biedna nie wiedziala gdzie sie schowac, bo nic nie kumala po angielsku;D potem pojechalismy do tesciow i tam zebralam moje urodzinowe kwiatuszki i czekoladki i teraz sliczne rozyczki stoja mi na stole![]() w drodze zahaczylismy o jedno miejsce z wodospadami, gdzie ten wodospadzik za domem to pikus w porownaniu co tam sie dzialo. woda sie tak kotlowala, ze az para z niej leciala a obok byly sliczne owieczki, a najpiekniejsza byla czarna taki slodziaczek meczacy![]() polazilismy tez troche po sklepach i postraszylam Tz cenami akcesoriow dla dzieci biedny sie przestraszyl jak zobaczyl malusia czapeczke dla noworodka za 200koron;D a jeszcze bardziej sie przestraszyl, kiedy pokazalam mu wozek za 5tys;d ale nawet ja bym go nie chciala, bo taki jakis caly czarny;/ no a dzis zamierzamy sie polenic, bo Tz ma jutro wolne, to dzis mozemy dluzej posiedziec, jakies winko wyciagniemy, ja obiadek zrobie i bedzie BAAARDZO przyjemnie ![]() no i alunia: zebys sie wybawila za wszystkie czasy
Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-05-20 o 09:21 |
|
|
|
#2905 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
będzie dobrze, czekamy na relację z wesela ![]() Cytat:
ale Tomusia zawsze chciałam, zanim poznałam T było to moje wybrane imię dla synka ![]() Cytat:
ciekawe, czy T jutro coś wymyśli z tym pierścionkiem? ![]() Cytat:
mmm, winko do obiadu
|
|
#2906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na to spanko? ![]() Każdy by tak chciał I to nie tylko z pisaniem pracy I biedaczysko, że się kompletnie nie wyspałaś ![]() Jlys no to jest ogólnie trudna sytuacja Tak mi przykro, że musiało Cię coś takiego spotkać Ale w sumie... Tyle dzieciaczków czeka na adopcję, że to też może być świetne rozwiązanie ![]() Cytat:
Mamy są strasznie potrzebne każdemu Bo może się i psioczy, że za bardzo narzekają czy pilnują... Ale tak naprawdę tyle dla nas robią Docenia się dopiero jak już jest za późno ![]() Trzymaj się Kochana Santom, za dobrze Ci tam ![]() Cytat:
Bo jak nie to będzie wp.....wpuszczenie go w kanał
|
|
#2907 |
|
Konto usunięte
|
Zaczęła mi się @ i to jest zły dzien.
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Dziś jest paskudny dzień. Najpierw stałam w korku pól godziny, potem pędem na wydział do dziekana, a dziekan co? "Jak Pani nie zda tego egzaminu przez 2-3 lata to się zastanowimy nad uznaniem podania o obniżenie poziomu". Tak więc się kończy moja przygoda z pedagogiką. Wrócę po ślubie na podyplomówkę, a jak ogarnę angielski i się finansowo - wrócę zrobić licencjat. Za parę lat. Niby byłam przygotowana na taką odpowiedź, ale ledwo panowałam nad głosem u dziekana, a po dojechaniu do domu sobie pochlipałam. Heh. Tyle męczenia się na nic. Tyle biegania. Tyle stresu. 2 lata ciężkiej pracy. I teraz wszystko na marne, bo miałam wybór albo zdrowie psychiczne i wyprowadzka albo depresja i brak konieczności pracy, czyli możliwość kucia angielskiego "na spokojnie". Smuto, smutno, że życie robi z Ciebie szmatę. Ala, udanej zabawy i chcemy fotek! ![]() Kinia, przytulas dla Ciebie Jlys, ja Cię podziwiam. Tyle przeciwności, a Ty wciąż uśmiechnięta, pogodna, optymistyczna. Świetna z Ciebie dziewczyna. Twój TŻ ma szczęście ![]() Santom, leńcie się za wszystkie czasy! mrrr. Obiadek, winko.
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-20 o 12:21 |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti wlaśnie też tak myśle, jak kiedys ogladalam program o dzieciach z domu dziecka to
na szczęście mój tż wie o tym od poczatku i jest ok , mam nadzieje ze jemu sie nie odmieni...![]() Gaja a tam nie przesadzaj , mam i gorsze dni ale dzięki za mile slowa ![]() wiadomo mój tż ma szczęście ale chyba ja też skoro jest ze mna kurcze Gaja wspolczuje Ci z ta pedagogika...tyle czasu poswieconego ech widzisz tak to jest wlasnie w życiu :/Wrocilam od teściowej bylam na herbatce i pomagalam jej cv pisac itd :P potem tż wrocil z ojcem no i posiedzielismy , tż pojechal do pracy ja do domku wrocilam ale upaly , jutro rano idziemy po auto i od razu nad Zegrze
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-20 o 12:56 |
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Tu w każdym razie się nie uzewnętrzniasz z gorszymi dniami co może nam przekazywać Twój nieco wyidealizowany obraz, ale mimo wszystko dzielnaś
![]() Do bani z tą pedagogiką. A ja słyszalam, że jutro burze
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

bransoletka też fajna! Poka 

i jutro jak sie wyrobie rano to ide do niej salatke robić jarzynowa bo tz jedzie z ojcem auto do warsztatu zawiezc :P mam takie mieszanie uczucia..ale zobaczymy

no, ale wiadomo - nie ma co planować za bardzo w przód 
wczoraj rrr z T "bez niczego" zgadnijcie jaką mam manię od dzisiaj....
Koszmar 

nawet wole sobie nie wyobrażac jak musi być Ci cięzko
będzie dobrze, czekamy na relację z wesela
na szczęście mój tż wie o tym od poczatku i jest ok , mam nadzieje ze jemu sie nie odmieni...