Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-18, 08:30   #2881
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Tenebrosa:
Buty bardzo ładnie się prezentują na nóżce, szczerze myślałam, że będą gorzej wyglądać. Na szczęście tak nie jest. Muszą popracować nad zdjęciami na stronce internetowej, by bardziej zachęcić do kupna swoich produktów. Mam nadzieję, że będą się dobrze nosić, no i posłużą godnie!!
Z tym nauczaniem na naukach odnośnie rodziny teraźniejszej i po ślubie to się zgodzę. W końcu za niedługo to my będziemy dla siebie najważniejsi, to dla siebie nawzajem będziemy żyć i to sobie mamy życie ułatwiać. A mama (niestety) to już będzie na drugim planie. Mój TŻcik oczywiście to wszystko rozumie, tylko póki co woli swoje zrobić i mieć spokój. Trochę zagmatwane to jest, ale do kwietnia wytrzymamy jeszcze trochę. I tak jego stosunki z mamą bardzo sie zmieniły, no ale szacunek pozostał, więc swoje trzeba odbębnić. I mój TŻcik ma takie samo podejście jak Twój- bo zaręczyny ( przynajmniej w naszym przypadku) to już był ogromy krok naprzód i bardzo ważny krok. To tak jakbyśmy już byli razem na zawsze. Z tą różnicą, że jeszcze nie mieszkamy razem, nie dzielimy wspólnego łóżka, garderoby, łazienki. Ale bardzo się kochamy i chcemy ze sobą spędzić całą wieczność i jeszcze więcej
Na koniec życzę Tobie i Chatce przyjemnego i udanego tourne po salonach. I jeszcze życzę możliwości robienia fotek Pozdrów tam Chatkę!
Co do firmy od obuwia tanecznego, to wydaje mi się, że i tak ich zdjęcia w porównaniu ze zdjęciami innych firm nie wyglądają najgorzej Ale na pewno trochę liftingu im nie zaszkodzi, tym bardziej, że w realu buciki wychodzą naprawdę ładne.
Rozumiem, że TŻ woli zrobić swoje, ja też czasami mojemu mówię, żeby zrobił co tam mama prosi, jeśli to coś rzeczywiście pilnego i ważnego, bo nie chcę tak jakby powodować między nimi niepotrzebnych konfliktów (w sensie, że jest ze mną, a mama coś od niego chce i jak nie przyjedzie to się obrazi). Ale to tylko czasami. Oni i tak często na siebie fuczą :P Boję się tylko, żeby po ślubie prośby teściowej nie zaczęły mi przeszkadzać bardziej niż teraz.
A Chatkę pozdrowię, o 12 wyruszamy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ja tylko witam sie z rana i zaraz wybywam do pracy..
Wogole to ledwo zyje bo chyba mam male ehemmm a racze mocniejsze zapalenie pecherza i zwijam sie z bolu.. Cala noc nie spalam bo tak promieniowal bol do nerek ze myslelam ze umre.. Juz mialam tate budzic aby na pogotowie mnie zawiozl, jednak zasnelam.. A teraz z rana czuje sie srednio.. Dyskomfort jak nic, a praca czeka

Milego dnia i tez zycze dziewczyna udanego mierzenia sukienek No i olsniewajacych odbic w lustreze
Dużo zdrówka!

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28822078]
Tenebrosa uważam że butki na nodze wyglądają super! Zdjęcie z katalogu nie bardzo mi się podobało, a teraz całkowicie zmieniłam zdanie. Czekamy na relację po tańcach[/QUOTE]

Dzięki, fajnie, że się kolejnej osobie podobają

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
ha, a ja pierwsze mierzenie mam jeszcze przed sobą może we wrześniu
Wrzesień już niedługo Ani się obejrzysz, a już i Ciebie będziemy w sukniach oglądać.

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
dziekuje, pozdrów mamę
mysle, że to doskonały argument dla Pań z salonu, jednak nie wszystkie mają miekkie serduszka... ja dopiero po deklaracji kupna mogłam strzelic fote w Evicie, w dodatku nie wyszła bo robiona telefonem, czyli na moje foty w sukni musicie poczekać do stycznia 2012, wtedy mam pierwszą przymiarkę.
Pozdrowię, dzięki My się wybieramy do takich mniejszych salonów, więc może jakoś uda się po kryjomu fotkę strzelić.

MagdziaS, również dołączam się do życzeń! Samych pięknych dni z TŻtem, wielu spełnionych marzeń i szybko płynących dni do ślubu!

OK, zmykam się szykować, bo na 12 jestem z Chatką umówiona, a jestem w totalnym proszku. Zdjęcia z przymiarek pewnie wrzucę jutro, bo potem od razu widzę się z TŻtem i chyba nie opuści mnie do rana...

Zatem miłego dnia dla Wszystkich i prawdopodobnie do jutra!
Stary 2011-08-18, 08:36   #2882
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A Chatkę pozdrowię, o 12 wyruszamy

Zatem miłego dnia dla Wszystkich i prawdopodobnie do jutra!
No to udanego mierzenia i wieczorku z TŻecikiem

Cytat:
Wrzesień już niedługo Ani się obejrzysz, a już i Ciebie będziemy w sukniach oglądać.
mam nadzieję

Nattiv, jak się czujesz Kochana?
Stary 2011-08-18, 08:42   #2883
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Po pierwsze: MagdziaS, wszystkiego co najwspanialsze, spełnienia marzeń z przyszłym mężem w roli głównej dużo miłości i pomyślności!!!

Po drugie: tenebrosa, co to jest top4?

Cytat:
Jak dla mnie to numery 2, 3 i 4 ze wskazaniem na 2. Zresztą bardzo niedawno któraś dziewczyna wklejała tu dokładnie te same bolerka Rosa Clara i pisałam wtedy, że mi się właśnie takie tiulowe/muślinowe bolerka bardzo podobają i o takim myślę też dla siebie
Musiałam to jakoś przegapić ale dzięki za radę Zadzwoniłam do mamy, która jest razem z tatą nad morzem, i powiedziałam jej o tym pomyśle na bolerko, spodobał jej się powiedziała, że w takim razie uszyjemy je u naszych dziewczyn (mama szyła tam mnóstwo spódnic, a ja moją sukienkę studniówkową), które specjalizują się w ślubnych tematach to one: http://juda-pietkiewicz.com/

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
ehh ja mieszkałam 3 dni u TŻta jak jego rodzice pojechali na urlop, nie mogę się już doczekać wspólnego mieszkania

Bolerka są absolutnie cudowne!!!
"Moja" PMka też miała tydzień temu śliczne, koronkowe bolerko. Muszę zapytać gdzie kupiła.
Co do wspólnego mieszkania - skąd ja to znam... Ostatnie tygodnie tak nas do tego przyzwyczaiły (bo a to mama TŻta na urlopie, a to moi rodzice), że nie wiem, jak przeżyjemy zimę... Chyba szybciutko wykończymy mieszkanko i zaczniemy z niego korzystać

Co do bolerek - dzięki, też się w nich zakochałam Tak jak mówię - będę szyła, ale namiary na koronkowe możesz dać, zawsze jak nie mnie, to komuś innemu mogą się przydać

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Pisałyście o butach: ja mam problem kupić jakiekolwiek, bo mam rozmiar 38 (czasem jakieś 37) i bardzo szczupłą stopę - wszystkie są za szerokie, a jak są moje ulubione "open toe" to mi noga przodem wypada W Deichmannie i CCC są jak dla mnie porównywalne cenowo do allegro i wolę w tym zestawieniu allegro (no, chyba że Lasocki z CCC, ale tylko jedną parę miałam).

P.S. Miałam wczoraj dodać zdjęcie mojej sukni ślubnej - jest w załączniku Mam rozmiar 34, wzrost 167 do tego buty wysokie (12 cm, o czym pisałam wcześniej), długie blond włosy i to pierwsza suknia, którą przymierzyłam, śni mi się po nocach i dosłownie ją kocham Zobaczymy, czy uda się kupić (3300 zł, ale znalazłam taniej, bo za 2700). Kolekcja Wings, model: Queenstone
No to widzę, że mamy ten sam problem ze stopami - chudzinami Myślę, że takie buty z tanecznego sklepu, na miarę, mogą być dla nas świetnym rozwiązaniem!

A suknia śliczności, uwielbiam tiuuuuuuuuuuuul

Cytat:
Ogólnie daję im 9,5 w skali od 1 do 10. A to za to, że przy dziurkach na paseczku wystają delikatnie włókna tkaniny, chyba niezbyt ostrożnie ktoś je poprzebijał. I brakuje mi jednej dziurki, żeby zapiąć buty tak zupełnie "bez luzu" na pasku, będę musiała pójść do szewca, żeby mi przebił dodatkowe dziurki. Chociaż i teraz mam je zapięte na ostatnią dziurkę, to mi nigdzie stopa nie ucieka, nie wychodzi z buta itp.

A tak poza tym są genialne! Wręcz idealnie dopasowane do stopy. Jak w nich chodzę to czuję się jak kotek - pod przednią częścią stopy mam taką jakby poduszkę, że w ogóle nie czuję podeszwy jak stawiam nogę. Domyślam się, że to ta wkładka pro-comfort jest tam wszyta.

Oto i one. Jak się Wam podobają?
Cudne te butki! Naprawdę, i o wiele lepiej się prezentują na stopie niż same lub w internecie. A jaki w końcu typ i wysokość obcasa zamówiłaś, bo nie pamiętam?

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Wkleję wam jeszcze te które dzisiaj mierzyłam pierwsze dwie podobały sie mojej świadkowej najbardziej ale mi tak sobie , no i jeszcze mam chrapkę na tą "pierzastą" bo jest taka inna ale jest to suknia salonowa za 2500;/
W pierzastej bosko wyglądasz!!!

Cytat:
No to jak nie straszą, to mogę iść w nich na wesele w sobotę, ufff
Lilith, ja zamawiałam konkretnie ze strony Akces 2 (ta dwójka w nazwie ma znaczenie). A prawdziwy crash-test pod względem wygody to zrobię im dopiero w sobotę - jak przetrwam w nich całą noc na parkiecie i nie będę mieć obolałych stóp, to uznam je za moje najwygodniejsze buty na obcasie
Ta moja koleżanka, co tańczy, powiedziała mi właśnie wczoraj, że na wszystkie wesela chodzi w swoich butach tanecznych i nie ma wygodniejszych, więc czekam z niecierpliwością również na Twoją opinię!

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
wrzucam obiecane fotki podwiązki i bucików, które dostałam od Tż-ta
Po pierwsze: ja też myślałam, że jesteś Ewa

Po drugie: skoro tak zachwalasz, to też zaraz sobie zamówię podwiązeczkę

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
dużo z Was ma już kupione lub zamówione suknie tak na 100 % ??
Na pierwszej stronie tematu jest lista z linkami do sukien

Cytat:
Maxwelka miałam wcześniej napisać o bolerkach, ale jakoś mi się zapomniało. Najbardziej podoba mi się 2. Wydawało mi się, że ciężko dopasować bolerko do rozłożystego (księżniczkowego) dołu sukni, by później nie wyglądało zbyt przytłaczająco. Chociaż coś w stylu tego 2, 3 może pasować.
No właśnie też myślałam, że ciężko mi będzie coś dopasować, ale te tiulowe bolerka z długimi rękawami, akurat na kwiecień, moim zdaniem prezentowałyby się super. To drugie bolerko na razie wygrywa, aczkolwiek trzecie, z tymi drobniuśkimi koronkami też mnie kusi, no i to ostatnie, z kokardkami...

A tak poza tym dziewczynki, to od dwóch dni jestem strasznie pociągająca Lecę na Grpiexie, Sudafedzie i Acatarze, jakieś dziadostwo się mnie uczepiło, to samo, na które cierpi pół mojego biura - masakra!

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-18 o 08:44
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:58   #2884
gosiulka22
Wtajemniczenie

hej dziewczynki
MadziaS wszystkiego co najlepsze
u mnie piękny dzień, ide sie opalać
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 08:58   #2885
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość

Po drugie: tenebrosa, co to jest top4?

Musiałam to jakoś przegapić ale dzięki za radę Zadzwoniłam do mamy, która jest razem z tatą nad morzem, i powiedziałam jej o tym pomyśle na bolerko, spodobał jej się powiedziała, że w takim razie uszyjemy je u naszych dziewczyn (mama szyła tam mnóstwo spódnic, a ja moją sukienkę studniówkową), które specjalizują się w ślubnych tematach to one: http://juda-pietkiewicz.com/

A tak poza tym dziewczynki, to od dwóch dni jestem strasznie pociągająca Lecę na Grpiexie, Sudafedzie i Acatarze, jakieś dziadostwo się mnie uczepiło, to samo, na które cierpi pół mojego biura - masakra!
co do top 4 to może ja odpowiem, bo mnie dotyczyło, wielka czwórka ślubnego załatwiania - sala, kościół, zespół, fotograf hehe, dla mnie to było najważniejsze, bo liczą się terminy, a kamerzysty nie chcę, teraz to będę szukać fryzjerki i makijażystki dobrej

Niezłe macie te dziewczyny! Profeska na maksa!

no i przede wszystkim duuuużo zdrówka!
Stary 2011-08-18, 08:58   #2886
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień doby

Madziu wszystkiego najlepszego w dniu urodzin spełnienia wszystkich marzeń tych ślubnych i nie tylko

W kwestii kupowania sukni to ja swoją znalazłam jak miałam jakiś rok i 2msc do ślubu. Zamówiłam ją pod koniec maja i nie żałuję choć pokusa pojścia do salonu jest. Ale po co. Co do samej sukni to pewnie jakbym ją miała w domu to by mi się znudziła bo bym ją mierzyła a tak mam tylko zdjęcia na które czasem spoglądam i myślę że skoro w tej za dużej i za szerokiej się sobie podobam to już w mojej będzie super

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
ceny ma bardzo przystępne
ja mierzyłam 1 welon, jak kupowałam moją suknie, był naprawdę piekny (nie jestem fanką welonów) obszyty takimi diamencikami, ale sorka 450 zł za welon nie dam
poza tym uważam, że do mojej sukni nie pasuje welon z racji tych falban.
Też mierzyłam taki welon z kryształkami i znalazłam na allegro taki za 150zł. Powiedziałam że po wypłacie sobie go kupię ale wtedy jeszcze nie wiedziałam że będę pracować aż 3dni mniej a to ponad 300zł różnicy w wypłacie i jakoś narazie się nie zdecydowałam.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:04   #2887
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
co do top 4 to może ja odpowiem, bo mnie dotyczyło, wielka czwórka ślubnego załatwiania - sala, kościół, zespół, fotograf hehe, dla mnie to było najważniejsze, bo liczą się terminy, a kamerzysty nie chcę, teraz to będę szukać fryzjerki i makijażystki dobrej

Niezłe macie te dziewczyny! Profeska na maksa!

no i przede wszystkim duuuużo zdrówka!
Aha No to ja top4 będę miała dopiero w październiku, jak klepnę kościół... Póki co mam top3 sala + DJ + kamerzysta.

Moja mama ma nosa do takich osób. Wynalazła je tuż po tym jak się sprowadziły do Warszawy, a teraz ze zdziwieniem skonstatowałam, że reklamuje je strona http://www.slubclick.com/, która ogólnie, z tego co widzę, reklamuje bardzo ekskluzywne usługi Tak samo było z naszą fryzjerką, Jagą Hupało. Strzygłyśmy się u niej jeszcze zanim stało się o niej głośno jako o "fryzjerce gwiazd"...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 09:08   #2888
whitepower
Raczkowanie

sto lat MagdziuS

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:16   #2889
magdziaS
Podróżniczka

Dziękuję Wam serdecznie za życzenia

Dzisiaj taki piękny dzień Idę do sklepu się przejść, mam lenia, nie chce mi się pracować, a czas tak wolno leci

Myślę nad jakimś ślubnym zakupem (zainspirowałyście mnie ) i wreszcie chyba zamówię taśmę i różyczki na kokardki do wódki

Maxwelko - szybkiego powrotu do zrówka Może macie tak od klimatyzacji? Kiedyś, dawno temu jak pracowałam w szpitalu, połowa moich koleżanek też była chora prze lato, wszytskie miałyśmy klimę w pokoju

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:19
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:18   #2890
doniczka18
Przyczajenie

Dziewczyny ja trochę z innej beczki, widzę że wy już o sukienkach rozmawiacie a ja nie mam jeszcze zespołu a wesele w październiku 2012 i co robić? Jak wszystko co lepsze pozajmowane nawet na 2013, już nie chodzi mi o pieniądze bo mogą być drodzy ale niech wiedzą po co na wesele przyjeżdzają, żeby grali i młodym i starszym..
Interesował mnie zespół z Korczyna ale o wolnym terminie można tylko pośnić no chyba ze ostatnia sobota października parę dni przed Wszystkimi Świętymi ...
Zespół Jolana z Radlina ale oni też zajęci na mój termin tylko w lipcu mają jakieś 2 soboty wole o dziwo..
Zespół Anex z Górna też zajęty chociaż to mój ulubiony ;-(
I teraz zastanawiam się nad zespołem Sukces z Kielc, nad Kapelą Piaseckiego ( nie pamiętam dokładniej nazwy zespołu) z Jędrzejowa oraz nad Kapelą Braters z Micigozdu ale oni nie mają perkusji...

Dziewczyny może coś doradzicie mi...
doniczka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:25   #2891
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam serdecznie za życzenia

Dzisiaj taki piękny dzień Idę do sklepu się przejść, mam lenia, nie chce mi się pracować, a czas tak wolno leci

Myślę nad jakimś ślubnym zakupem (zainspirowałyście mnie ) i wreszcie chyba zamówię taśmę i różyczki na kokardki do wódki

Maxwelko - szybkiego powrotu do zrówka Może macie tak od klimatyzacji? Kiedyś, dawno temu jak pracowałam w szpitalu, połowa moich koleżanek też była chora prze lato, wszytskie miałyśmy klimę w pokoju
leniu ty

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 09:27   #2892
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ja tylko witam sie z rana i zaraz wybywam do pracy..
Wogole to ledwo zyje bo chyba mam male ehemmm a racze mocniejsze zapalenie pecherza i zwijam sie z bolu.. Cala noc nie spalam bo tak promieniowal bol do nerek ze myslelam ze umre.. Juz mialam tate budzic aby na pogotowie mnie zawiozl, jednak zasnelam.. A teraz z rana czuje sie srednio.. Dyskomfort jak nic, a praca czeka

Milego dnia i tez zycze dziewczyna udanego mierzenia sukienek No i olsniewajacych odbic w lustreze
Oj współczuję bardzo, wiem coś o tych zapaleniach. Tak jak dziewczyny radziły, do lekarza po receptę- bez furaginu się nie obędzie. Do tego żurawina. Polecam jeszcze picie herbaty z pokrzywy. W Lidlu są ziołowe herbatki i między nimi na półce powinna być pokrzywa.
A i jeśli nie masz przy sobie lactacytu, to zawsze możesz użyć kwaśnego mleka- wiem, brzmi bardzo staroświecko, ale posiada kwas mlekowy, który jest niezastąpiony w tych sprawach.

Cytat:
Hmm czyli ta pierzasta to jest z obniżonym stanem? Bo mi sie wydawało ze nie hmm czy mówisz o tej pierwszej która mierzyłam? Bo tam juz nie wracam bo też mi coś nie gra z tym salonem (z reszta tylko tam babka mi powiedział ze obniżony stan skraca) ponadto wczoraj wszystkie Panie stanowczo twierdziły ze suknia musi być szeroka i wysoko.

A i co proponujesz do przymierzenia?
Pierzasta jest z obniżonym stanem, ale akurat w niej Ci bardzo ładnie. Tak jak pisałam wcześniej- najlepiej z tych co wstawiłaś.
Mi się szczupłe i wysokie osoby podobają w sukniach empire, ale wiem, że Ty takiej pod uwagę nie bierzesz. A coś z fasonów "A" przymierzałaś może??

Wiecie co???? Juro w nocy przyjeżdża mój TŻcik
Już się nie mogę doczekać!!!!!
I powiem Wam, czasem taka rozłąka bardzo sprzyja. Zatęskniliśmy za sobą i to bardzo, znowu czujemy ile dla siebie znaczymy. A wczoraj wieczorem jak myślałam o naszej przysiędze małżeńskiej to się poryczałam jak dziecko.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:28   #2893
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Jest to bardzo możliwe, jako że wszędzie jest klima i często mam nagłe zmiany temperatury otoczenia - pewnie stąd się to bierze... Chyba po raz pierwszy w życiu jestem przeziębiona w lecie
Stary 2011-08-18, 09:31   #2894
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
[B]
Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń

Jest znalazłam gorset tej sukni jest on zdobiony kryształkami swarovskiego i pięknie sie mieni wczoraj nie byłam pewna czy to ta ze zdjęcia ale dzisiaj jestem Szkoda ze nie ma zdjęcia w całości

http://www.suknieslubne.szczecin.pl/.../panorama1.jpg
to jest ta w środku a i te kwiatki z dołu znikną

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 09:33   #2895
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

MagdziaS wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Samych cudowności, dużo uśmiechu, spełnienia marzeń i mnóstwo miłości!!!

Taki mały torcik dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2987599575_4df42fec49.jpg (28,3 KB, 12 załadowań)

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18

Edytowane przez gosza_m
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:34
Stary 2011-08-18, 09:42   #2896
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
leniu ty
Oj tam, oj tam

Cytat:
I powiem Wam, czasem taka rozłąka bardzo sprzyja. Zatęskniliśmy za sobą i to bardzo, znowu czujemy ile dla siebie znaczymy. A wczoraj wieczorem jak myślałam o naszej przysiędze małżeńskiej to się poryczałam jak dziecko.
Wiem coś o tym. Jak mój TŻ swego czasu jeździł jeszcze do Londynu na reklamacje to nawet przez 3 dni potrafiliśmy za sobą porządnie zatęsknić Także czasem rzeczywiscie dobrze jest się rozstać na jakiś czas by potem się cieszyć jak nastolatki z powrotu

Cytat:
Dzięki Jest to bardzo możliwe, jako że wszędzie jest klima i często mam nagłe zmiany temperatury otoczenia - pewnie stąd się to bierze... Chyba po raz pierwszy w życiu jestem przeziębiona w lecie
Kurcze, ja ostatnio coś w lato nie mam szczęścia. Odkąd pierwszy raz złapałam zapalenie gardła, tak teraz co jakiś czas w wakacje się mnie czepia i nie chce odczepić. Także dobrze jest wyleczyć porządnie nawet najlżejsze przeziębienie, by potem nie mieć problemów.

Paulinko, nie podcytwało mi Ciebie. Gorset sukni piękny, ale suknie po bokach: pierwsza i trzecia - boskie, szczególnie trzecia

Paulinko, goszu - dziękuję za życzenia Gosza - świetny torcik

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-08-18 o 09:46
Stary 2011-08-18, 09:49   #2897
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, ja ostatnio coś w lato nie mam szczęścia. Odkąd pierwszy raz złapałam zapalenie gardła, tak teraz co jakiś czas w wakacje się mnie czepia i nie chce odczepić. Także dobrze jest wyleczyć porządnie nawet najlżejsze przeziębienie, by potem nie mieć problemów.
Nawet mnie nie strasz... Ja w ogóle jestem odporna i mało choruję, ale ten rok jest dla mnie jakiś trefny - najpierw w marcu jakieś zapalenie oskrzeli połączone z grypą i temperatura prawie 40 stopni, a teraz to przeziębienie. Nigdy tak nie miałam
Stary 2011-08-18, 09:52   #2898
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Nawet mnie nie strasz... Ja w ogóle jestem odporna i mało choruję, ale ten rok jest dla mnie jakiś trefny - najpierw w marcu jakieś zapalenie oskrzeli połączone z grypą i temperatura prawie 40 stopni, a teraz to przeziębienie. Nigdy tak nie miałam
Może podświadomie stresowałaś się ślubem cywilnym, pracą, kredytem... to też wpływa na stan zdrowia. I to jest paradoks, że zimom nie chorujemy, a latem tak.

I własnie ja jak już choruję to przeważnie w okolicach sytuacji stresowych. Później wszystko mi wychodzi "na wierzch". A z klima w samochodzie zwyczajnie nie jeżdżę, bo gardło moje na tym cierpi. Nie mówiąc już o stawach.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-18, 09:54   #2899
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Może podświadomie stresowałaś się ślubem cywilnym, pracą, kredytem... to też wpływa na stan zdrowia. I to jest paradoks, że zimom nie chorujemy, a latem tak.

I własnie ja jak już choruję to przeważnie w okolicach sytuacji stresowych. Później wszystko mi wychodzi "na wierzch". A z klima w samochodzie zwyczajnie nie jeżdżę, bo gardło moje na tym cierpi. Nie mówiąc już o stawach.
To poprzednie choróbsko było właśnie wywołane końcowym etapem pisania magisterki, ale teraz nie stresuję się absolutnie niczym, to jest dziwne. Po prostu musiałam podłapać u kogoś w pracy...
Stary 2011-08-18, 10:00   #2900
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:

Święta racja Spada wtedy gwałtownie odporność i dużo łatwiej o infekcję niestety.

Stary 2011-08-18, 10:02   #2901
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Oj współczuję bardzo, wiem coś o tych zapaleniach. Tak jak dziewczyny radziły, do lekarza po receptę- bez furaginu się nie obędzie. Do tego żurawina. Polecam jeszcze picie herbaty z pokrzywy. W Lidlu są ziołowe herbatki i między nimi na półce powinna być pokrzywa.
A i jeśli nie masz przy sobie lactacytu, to zawsze możesz użyć kwaśnego mleka- wiem, brzmi bardzo staroświecko, ale posiada kwas mlekowy, który jest niezastąpiony w tych sprawach.

Pierzasta jest z obniżonym stanem, ale akurat w niej Ci bardzo ładnie. Tak jak pisałam wcześniej- najlepiej z tych co wstawiłaś.
Mi się szczupłe i wysokie osoby podobają w sukniach empire, ale wiem, że Ty takiej pod uwagę nie bierzesz. A coś z fasonów "A" przymierzałaś może??

Nie biorę bo ani tż sie nie podobają ani mi. Zresztą empire to mnie jeszcze bardziej wyszczupli i wydłuży - miałam raz na sobie i nawet źle sie w niej czułam pokaże wam zdjęcie ... Ale dzięki za rady przymierze jeszcze jakieś w fasonie A

Edytowane przez paulinka009
Czas edycji: 2011-08-18 o 17:52
paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 10:10   #2902
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Nie biorę bo ani tż sie nie podobają ani mi. Zresztą empire to mnie jeszcze bardziej wyszczupli i wydłuży - miałam raz na sobie i nawet źle sie w niej czułam pokaże wam zdjęcie ... Ale dzięki za rady przymierze jeszcze jakieś w fasonie A
wooow, ale z Ciebie modelka! wiesz jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie gdzieś czytałam, że kobiety o takiej idealnej figurze mają gorzej, bo jest zbyt duży wybór aaa, chyba Triny i Susanah coś tam o tym mówiły
Stary 2011-08-18, 10:18   #2903
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego i spełnienia marzeń

Jest znalazłam gorset tej sukni jest on zdobiony kryształkami swarovskiego i pięknie sie mieni wczoraj nie byłam pewna czy to ta ze zdjęcia ale dzisiaj jestem Szkoda ze nie ma zdjęcia w całości

http://www.suknieslubne.szczecin.pl/.../panorama1.jpg
to jest ta w środku a i te kwiatki z dołu znikną

zapowiada się bardzo ciekawie góra bardzo mi się podoba
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 10:20   #2904
M_ilkaa
Rozeznanie

MagdziaS wszystkiego najlepszego !!!
Stary 2011-08-18, 10:29   #2905
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Witajcie kochaniutkie
Troche mnie nie było, bo tak jakoś stado spraw na głowie (nie wiem skąd sie one wzięły ) a każda wolna chwila z TŻtem.
Naprodukowałyście postów, jak wściekłe. Uprzejmie informuję, że z treścią się zapoznałam, ale na odpisywanie i jakiekolwiek komentarze sił mi zbrakło - wybaczcie

Życzę sto lat i uśmiechu słońca dla Jubilatek Zdrówko
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-18, 10:33   #2906
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Witajcie kochaniutkie
Troche mnie nie było, bo tak jakoś stado spraw na głowie (nie wiem skąd sie one wzięły ) a każda wolna chwila z TŻtem.
Naprodukowałyście postów, jak wściekłe. Uprzejmie informuję, że z treścią się zapoznałam, ale na odpisywanie i jakiekolwiek komentarze sił mi zbrakło - wybaczcie
Wybaczamy
Stary 2011-08-18, 10:38   #2907
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Wybaczamy
O dzięki Ci
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-18, 10:40   #2908
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
O dzięki Ci
Nie ma za co, zawsze do usług, polecam się na przyszłość
Stary 2011-08-18, 10:51   #2909
evoonia86
Zakorzenienie

o matko dziewczyny, czy wy tez macie dziś takiego lenia jak ja ?
Stary 2011-08-18, 10:54   #2910
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
o matko dziewczyny, czy wy tez macie dziś takiego lenia jak ja ?
Weź nic nie mów. My z moim katarem położylibyśmy się tylko pod kocykiem i spalibyśmy cały dzień...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości