|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() ![]() pochwal się co upolowałaś jak już wrócisz ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Heroine pewnie, że napiszę jak coś kupię
![]() A brała może któraś z Was Skrzypovitę? Zastanawiam się czy kupić bo też jest w promocji, chyba po 14-15zł za 80 tabletek.
#2883 | ||||
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() Mi się chyba waga zapsuła ![]() Nie wiem już co o tym myśleć. Może baterie trzeba wymienić? ![]() Rano się zmierzyłam ![]() ![]() ![]() ![]() Biodra 88, pośladki 92 !! A miałam 90 w wakacje ![]() ![]() U mnie dziś pogoda taka sobie, śnieg troche pada ale tak lekko, po za tym na termometrze u mnie 8 stopni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
jejuuu co za straszne menu......... kolacja tylko jest ok i nic więcej. ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem sama jak udało mi się schudnąć do 49 cm, im mniej ważyłam tym nogi stawały się w końcu chudsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Co do Rossmanna to w Kwidzynie są dwa. Jeden taki nie za duży a drugi taki bardzo duży. Co ciekawe w tym bardzo dużym są zawsze jakieś promocje a w tym małym czasami nie ma wcale :/ Ja jeźdzę do tego małego bo jest bliżej i jest on w centrum handlowym więc przy okazji pochodze sobie po sklepach a ten wielki Rossmann jest daleko dosyć na takim osiedlu gdzie jest tylko obok mini Carrefour i basen kryty. Pamiętam, że jak było otwarcie jednego i drugiego Rossmanna ( każde w innym czasie, bo tego dużego później zrobili) to też były takie imprezy i mnóstwo promocji. Dawali też sporo za darmo. Ja nie pojechałam na otwarcie ale słyszałam od koleżanek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Kochanie , drogi? Mi się wydaje że nie jest wcale taki drogi. W porównaniu z bieżnią jest taniutki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() Ten sandwicz to ja głównie dla dzieci kupiłam ale sama pewnie też nie raz sobie zrobię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Cześc Wam
![]() ![]() ![]() Ja mam dziś świetny dzień ! TŻ dostał prace i pracuje jużż ! także dziś ja mu zrobiłam obiad ![]() ![]() ![]() Od 13 lutego mam brata bo ma ferie takżę mam wtedy aż tydzień urlopu ! musze mu czas zagospodarować ![]() ![]() Moniaa oo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie brałam, ale zażywałam kiedyś Silicę ![]() Ja mam zamiar kupić Vitapil ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Na bank masz zepsutą wagę ![]() ![]() ja też muszę porównać wymiar uda rano i wieczorem, skoro mówicie, że różnica jest ![]() Monia, Ty wymiary masz super ![]() ![]() Mi to zawsze wszystko idzie w brzuch i buzię ![]() ![]() Pogoda u mnie dzisiaj mroźna ![]() ![]() ![]() ![]() W sumie to lubię taką pogodę. Najbardziej nie lubię wiatru i takiej chlapy co to zawsze jest jak śnieg topnieje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na mnie to nie wiem czy kawa w końcu działa na przeczyszczenie ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też się zastanawiam nad kupnem ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde sandwicza też nie mam żeby w nim zrobić gofry ![]() ![]() Cytat:
![]() Masz młodszego braciszka? Faaajnie ![]() A ja właśnie niedawno zjadłam obiad. Trochę późno, no ale jakoś mi zeszło. Bo poszłam dzisiaj na bieżnię (po miesięcznej przerwie nareszcie się zmobilizowałam ![]() ![]() ![]() Niedługo śmigam do dentysty, a tak mi się nie chce, że szok ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
meeedzik - ja kiedys zazywalam skrzypovite - na wlosy nie dzialala za to na paznokcie tak i to bardzo
![]() ![]() tak wgl to sie wtracilam, kiedys sie udzielalam troche, ale chetnie Was podczytuje czasami ![]()
#2889 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie że możesz wiedzieć ![]() ![]() ![]() A co do Brata to mam Młodszego i to o duuuużo ! bo chodzi do 1 klasy podstawówki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci fajnie z tym bratem! Taki maluszek! Jaka jest różnica wieku między Wami? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
No i przed chwilą wróciłam, oczywiście NIC nie kupiłam
![]() ![]() ![]() Monia ja teraz biorę wyciąg ze skrzypu polnego, może on podziała coś na moje włoski ![]() Heroine no właśnie zastanawiałam się nad Vitapilem ale w ostatniej chwili wzięłam ten skrzyp. No zobaczymy, jak skończę brać i efektów nie będzie to kupię ten Vitapil ![]() Whisky a ja właśnie z paznokciami problemu nie mam, najbardziej chodziło mi o włoski, chciałabym żeby mi szybciej urosły ![]() Zelka super, że Tż już pracuje i jest zadowolony ![]() ![]()
#2892 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() jestem załamana, waga dalej stoi ![]() Moje dzisiejsze menu: - 3 łyżki musli pełnoziarnistego z owocami i jogurtem light - łodyżka selera naciowego, jabłko, kiwi - brokuły z pieczarkami i cebulą - jogurt jogobella brzoskwiniowy 150g, 1/2 banana - na kolację planuję kromke pełnoziarnsitego pieczywka z pastą z awokado (awokado, jajko na twardo, cebula, czosnek) nie wiem już co mam zrobić żeby zrzucić zbędne kilogramy, wesele zbliża się wielkimi krokami, chyba się zaraz rozbeczę ![]()
#2893 |
Zakorzenienie
|
a ja byłam na spacerku dzisiaj z moimi urwisami
![]() ![]() ![]() ![]() Posprzeczałam się trochę z mężem i już do niego w marcu nie polecę, bo on by musiał przyjechać po mnie na lotnisko do Frankfurtu a to jest 128 km od jego miejscowości i powiedział, że to za daleko i nie będzie jeździł w tą i z powrotem i za dużo na gaz będzie musiał wydać!!!!!!!!!!! brak mi słów normalnie! Stwierdził, że to bez sensu gdy ja przylecę w piątek a w niedzielę polecę do domu, nie opłaca się wydawać kasy bo to za krótko. Mi chodziło tylko głównie o to aby spędzić sobotę z nim bo ma wtedy urodziny, a nie zostawię dzieci z babcią na nie wiadomo jak długo. Ni eto nie!! dla mnie jeszcze lepiej! Spędzi swoje urodziny sam i ciekawe czy będzie mu tak miło.
#2894 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Własnie wrocilam do domku i odpoczywam ![]() ![]() A ja tylko sie opijam woda ![]() ![]() ![]() monika01011986 fajne te tuniki ![]() ![]() heroine86 kusisz tym Vitapilem ![]() ![]()
#2895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że Wam się tak fajnie układa ![]() ![]() Makijaż na prawdę łatwo się robi, pokazałabym Ci raz i już byś umiała ![]()
![]() |
#2896 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciekawe własnie co z tą wagą.... mam nadzieję że nie będę musiała kupować nowej ![]() Mam nadzieję własnie że do lata zgubię po 3 cm w tyłku i nogach, muszę się ostro postarać na wiosnę. Mi w buzię też idzie szybko, w sumie to najpierw w uda a potem w buzię.... U mnie dziś dosyć ciepło było, czapki też nie cierpię! Zawsze czoło mnie swędzi o niej ![]() Buty mi też przemakają, i to strasznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kawy to ja dzisiaj zrobiłam sobie taką mocniejszą i zaraz po wypiciu poleciałam na kibelek!!!!!!!!! Na mnie kawa przeważnie zawsze działa ale staram się nie pić takiej mocnej bo potem ręcę mi się trzęsą. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
No to jest chyba najtańszy orbitrek jakiego w życiu widziałam ![]() ![]() Co do sweterków to ten co mam w domu to ma już z 2 lata i jest super gatunkowo. W ogóle się nie zmechacił czy rozciągnął. Mam go na zdjęciu w albumie więc możesz sobie podejrzeć tylko musisz być w moich znajomych ![]() Gofrownica działa na tej samej zasadzie co sandwicz tylko ma inny kształt foremek ![]()
![]() |
#2898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak konkretnie to jaki masz problem z włosami? Wypadają Ci czy co? ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Kochana u mnie waga też stoi już tydzień, ale kiedyś mimo, że wzorowo trzymałam się diety waga stała 2 tygodnie! Ale potem jak ruszyła to moment schudłam ![]() ![]() Wyrzuć z menu wszystko co się tyczy awokado i bananów. Podczas diety tego nie powinno sie jeść. ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() w 1 klasie dzieci mają 7 lat w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
Nooooo to ja też jestem z Ciebie dumna! Wiem jak ciężko jest nie podjeść nic skoro wszyscy na około się objadają pysznościami, także super, że Tobie się udało ![]() Tą pierwszą tunikę ( którą Ty też masz) upatrzyłam u mojej kuzynki ![]() ![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
monika01011986 no ja wlasnie mam czarna
![]() ![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
Monia w sumie to nie mam problemu z włosami, chciałabym tak ogólnie, żeby były mocniejsze/grubsze i żeby szybciej rosły
![]() ![]() A co do męża to faktycznie nie fajnie się zachował :/ no ale skoro tak woli to niech sam sobie spędza urodziny. Ja pamiętam jak w zeszłym roku w maju Tż przyjechał z Holandii do mnie na weekend, ale się cieszyłam ![]() Kurcze a mnie choróbsko łapie ![]() ![]() ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam dziś zdjęcie moich włosów przy świetle dziennym ale i tak wyszły jakieś czarne ;p może one faktycznie takie są a mi sie wydaje, że są brązowe? Ale dziś potkałam koleżankę i pytała sie jaką farbą włosy farbuję bo mają piękny kolor i odrazu wiedziała że to jakiś odcień brązu tylko nie wiedziała jaki więc jak jej powiedziałam, że ciemny brąz to powiedziała, że sobie musi taki kupić. Więc chyba troche widać ten brąz a na zdjęciach wychodzi inaczej ;p
Obraz 025.jpg a tu mój książe ![]() Obraz 029.jpg Obraz 030.jpg
#2902 |
Zadomowienie
|
meeedzik - no wlasnie wiec juz predzej vitapil mi na wloski pomogl niz skrzypovita... ale vitapil drozszy. chociaz lekarz tez mi powiedzial ze zamiast brac takich typowo na wlosy i paznokcie (skrzypo, silica, vitapil) to zebym brala vitamine a+e bodajze, nie pamietam juz
![]() teraz pije tylko pokrzywe a mam zamiar pic drozdze bo podobno najlepsze efekty daja ![]() ![]() ![]() monika - piekny kocur. zreszta ja kotomaniaczka jestem ![]() ![]()
Edytowane przez whiskey Czas edycji: 2012-01-25 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() włoski piękne, oj jak ja bym chciała żeby moje były dłuższe i mocniejsze, brałam też skrzypovite ale tą 40+ włoski mi sie bardzo polepszyły i pazurki też się przestały łamać, a i cera się poprawiła bardzo. teraz stosuję maskę hennę wax i też włoski są ok, ale używam dużo prostwonicy i nie potrafię zapuścić bo końcówki cały czas mi się łamią. A co do awokado i bananów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
Whisky a patrzyłam dziś w aptece na drożdże w tabletkach
![]() ![]() ![]() Monia kociak cudny i jak szybko rośnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Whisky dzięki za linka ![]() ![]() ![]()
#2906 |
Zadomowienie
|
wlasnie jak mi nie podpasują drożdże do picia to też wezmę w tabletkach - mniej roboty przede wszystkim
![]()
#2907 |
Przyczajenie
|
Muszę się wtrącić. Sweet chocolate avocado jak najbardziej możesz jeść będąc na diecie. Nie dość, że zawiera zdrowe tłuszcze to nie ma cukru, cholesterolu ani sodu. Banany też są ok.
Banany zawierają dużo potasu i dzięki temu w sposób naturalny usuwają nadmiar wody z organizmu oraz obniżają zbyt wysokie ciśnienie krwi. Zawarte w bananach pektyny, czyli rozpuszczalne włókna roślinne obniżają poziom cholesterolu, z reguły zbyt wysoki u osób z nadwagą, oraz pomagają usuwać z organizmu metale ciężkie. Dojrzałe banany są łagodnym środkiem przeczyszczającym. Tryptofan zawarty w bananach przekształca się w organizmie w serotoninę, która ma właściwości zmniejszania aktywności komórek nerwowych. Przeciwdziała w ten sposób depresji, poprawia koncentrację, a co najważniejsze zmniejsza również apetyt. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozumiem ![]() ![]() Mąż dzwonił i dalej upierał się że mój przyjazd na 3 dni jest bezsensu bo to strasznie dużo kasy będzie kosztowało itd.! Niech mu będzie! Nie będę go na siłe uszczęśliwiać. Powiedział, że pod koniec lutego postara się przyjechać do domu na tydzień bo w Niemczech mają 3 dni karnawału i prawdopodobnie będzie wolne od pracy. A że wypada to poniedziałek, wtorek i środa to on weźmie urlop na czwartek i piatek i będzie ponad tydzień w domu. No zobaczymy..... Zdrówka życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Jestem zadowolona na maksa ![]() ![]() A Ty jak tak śnisz o kotach to czemu sobie nie kupisz? ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Prostownicę używam strasznie rzadko, tylko okazjonalnie czyli na Święta itp. Staram się też często nie farbować ![]() Co do awokado i bananów to naprawdę lepiej ich wcale nie jeść a tym bardziej na kolację! Banany to bomby węglowodanów, a awokado to bomba tłuszczu - w 100g jest 160 kcal!!!!!!!!!!!!!!!! i nie jest wcale to taki zdrowy tłuszcz, tak samo jak nie jest zbytnio zdrowy cukier w owocach czyli fruktoza. Oczywiście nie twierdze, że są szkodliwe czy coś takiego ale na diecie lepiej tego nie jeść - szczególnie na noc ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Włoski czarne na zdjęciu faktycznie ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
Ja to Was podziwiam dziewczyny, że Wy w ogóle chcecie próbować pić drożdze ![]() ![]()
![]() |
#2909 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No zobaczysz, może akurat skrzyp Ci pomoże ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a ćwiczysz coś? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no jak mi powiedziała, że tyle jej urosły to mało z krzesła nie spadłam ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() damy radę z tymi centymetrami ![]() ![]() a mi najpierw idzie w boczki, a potem w buzię :/ nienawidzę swojej okrągłej twarzy ![]() Ja czapek nie noszę od podstawówki. Mama zawsze mi kupowała, a ja i tak nie chodziłam. Tzn, wychodziłam z domu z czapką na głowie, jak minęłam dom to hyc czapkę to plecaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ręce Ci się trzęsą po jednej kawie? to ja Ci nie powiem ile ja piję dziennie bo na zawał zejdziesz ![]() Cytat:
![]() ![]() hihi, okej ![]() Cytat:
![]() ![]() a Ty na zdjęcia po prostu sexi pretty woman ![]() ![]()
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.