Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 11:46   #2881
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dokładnie dziewczyny, jest dużo promocji np farby do włosów z Loreala przecenione z 32zł na 25 albo wszystkie tusze z Maybelline -5zł a podkłady z Loreal -10zł, wody toaletowe c-thru z 60zł na 45
Sandera ja jeszcze nie byłam, dopiero za godzinę jadę w miasto może coś upoluję fajnego Na razie oglądam gazetkę
O kurde, to fajne te promocje podkłady z Loreala

pochwal się co upolowałaś jak już wrócisz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 12:10   #2882
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Heroine pewnie, że napiszę jak coś kupię

A brała może któraś z Was Skrzypovitę? Zastanawiam się czy kupić bo też jest w promocji, chyba po 14-15zł za 80 tabletek.
Stary 2012-01-25, 13:13   #2883
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
Mi się chyba waga zapsuła no bo żeby tydzień czasu waga ciągle była taka sama co do grama? 59,2????????????????? To jest nie możliwe.
Nie wiem już co o tym myśleć. Może baterie trzeba wymienić?
Rano się zmierzyłam w udzie 51,5 także tylko pół centymetra mniej jak wieczorem - szału nie ma ale dobre i tyle W tali schudłam centymetr bo mam 65. W brzuchu 78! A normalnie miałam 75. Ale 2 dni się nie wypróżniałam nie wiem co jest brzuch mam wyraźnie dzisiaj większy. Zrobię sobie zaraz mocną kawę to pewnie mnie przeczyści trochę (oby!).
Biodra 88, pośladki 92 !! A miałam 90 w wakacje Czyli od tyłka w dół przybyło mi po 2 cm Trzeba się na prawdę wziąć za siebie i zgubić 2-3 cm do wakacji.
U mnie dziś pogoda taka sobie, śnieg troche pada ale tak lekko, po za tym na termometrze u mnie 8 stopni ale to pewnie od słońca bo wyjdzie od czasu do czasu i przygrzeje. Idę się szykować na dwór z synkiem. Muszę iść po żwirek dla kota bo jeszcze nie kupiłam choć byłam w zoologicznym z 5 razy już w tym miesiącu ;p No i odebrać synka z przedszkola muszę. Idę wypić kawkę i lecę na spacerek

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość

Dziekuje za troske, ale nie ma sie czyms martwic
Raz na jakiś czas po np. 1 lub 2 dniach większego obżarstwa, niż zwykle i lekkim podskoczeniu wagi - stosuje taki jeden lub dwa dni "małego oczyszczenia", a po nich znów wracam do 4-5 posiłków max 1100kcal
rozregulujesz sobie tylko metabolizm. Wystarczyłoby że zjadłabyś dziś 1000 kcal i tez poczujesz się lepiej i lżej a metabolizm się nie zwolni.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane!
Tak jak obiecałam - co dziś u mnie ...:
śniadanko: 1/2 jabłka + kromka chleba (niestety pszennego), z 2 plastrami sera i 1/2 pomidora, do tego wypiłam ciepłą wodę z octem jabłkowym i łyżeczką miodu z koniczyny
II śniadanie: marchewka i 1/2 jabłka + 500ml wody
Obiad: 500 ml wody + grejfrut
Kolacja: 2 gotowane białka + szklanka wysokobiakowego kefiru

jejuuu co za straszne menu......... kolacja tylko jest ok i nic więcej.

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
To znaczy ze tobie raczej w uda idzie - witam w klubie u mnie tez wszystko siedzi od pasa w dol. Jak udalo ci sie z nich wczesniej schudnac? 49 to naprawde dobry wynik, ja na razie mam 55 cm i marze zeby sie pozbyc tego syfu.
Tak, mi tylko idzie w uda i tyłek przerabane.
Nie wiem sama jak udało mi się schudnąć do 49 cm, im mniej ważyłam tym nogi stawały się w końcu chudsze teraz jak przytyłam 2 kilo to wszystko w nogi poszło

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Hej laseczki moje
U mnie nadal waga się utrzymuje, dziś 47,9 kg dobrze, że nie wzrasta
Monia fajne te bluzeczki

Koleżanka mi pisała, że jej mama wczoraj była w Rossmannie i za darmo dostała dwa lakiery do paznokci, cienie do powiek i litrowy płyn do płukania. Widzę, że szaleją ciekawe czy ja coś dostanę
Dobra spadam się szykować i jeść śniadanko ;**
Też mi się podobają ja lubię takie proste bez dodatkowych wstawek typu kieszenie, guziki, zamki itd.
Co do Rossmanna to w Kwidzynie są dwa. Jeden taki nie za duży a drugi taki bardzo duży. Co ciekawe w tym bardzo dużym są zawsze jakieś promocje a w tym małym czasami nie ma wcale :/ Ja jeźdzę do tego małego bo jest bliżej i jest on w centrum handlowym więc przy okazji pochodze sobie po sklepach a ten wielki Rossmann jest daleko dosyć na takim osiedlu gdzie jest tylko obok mini Carrefour i basen kryty. Pamiętam, że jak było otwarcie jednego i drugiego Rossmanna ( każde w innym czasie, bo tego dużego później zrobili) to też były takie imprezy i mnóstwo promocji. Dawali też sporo za darmo. Ja nie pojechałam na otwarcie ale słyszałam od koleżanek Ponoć kolejki od nocy się juz ustawiały przed wejściem

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny,nie przypuszczalam, ze orbitrek jest taki drogi!!
Kochanie , drogi? Mi się wydaje że nie jest wcale taki drogi. W porównaniu z bieżnią jest taniutki 339 zł za orbitreka to nie dużo moim zdaniem. powinnaś się skusić i kupić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:32   #2884
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ogólnie Ciebie i włosów Strasznie mi sie podoba Twoja uroda i włosy
Dziękuję bardzo mi miło to słyszeć urodę po tacie odziedziczyłam co prawda bez makijażu wyglądam tragicznie ale to drobiazg

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:

A brała może któraś z Was Skrzypovitę? Zastanawiam się czy kupić bo też jest w promocji, chyba po 14-15zł za 80 tabletek.
Madziu ja biorę Skrzypovitę ale tą gęste włosy bo ma w składzie żelazo i cynk. Tej zwykłej skrzypovity nie warto ponoć kupować, ona w składzie nie ma a ni żelaza a ni cynku. Lepiej dołożyć pare groszy i kupić tą Gęste Włosy. Ja efekty widzę ogromne, włosy mi nie wypadają i są na prawdę ładne, błyszczące i rosną jak szalone

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Monia, bardzo ładne te tuniczki; tą drugą sama chciałam sobie zamówić ale nie wiem czy ona nie będzie mała, bo to japan style, a tam wszystko jest takie miniaturowe jak dla lalek kurcze, nie wiem sama... jak przyjdzie Ci przesyłka to powiedz czy warto kupić

Widziałam te sandwicze w Biedronce, bardzo solidnie wyglądały miałam ochotę kupić, ale stwierdziłam, że jak kupię to przepadnę i dieta pójdzie w las w ogóle to czaję się na gofrownicę, może będzie kiedyś w Biedronce niedroga zrobiłabym sobie dietetyczne gofry
Ja już mam jedną taką tuniczkę koloru pomarańczowego ale dawno ją kupowałam. Rozmiarowo jest na prawdę spora, nawet za duża troszkę na mnie. One są strasznie rozciągliwe. Jak paczuszka przyjdzie to od razu Ci napiszę jaka ta jest i zrobię zdjęcie
Ten sandwicz to ja głównie dla dzieci kupiłam ale sama pewnie też nie raz sobie zrobię Wczoraj zjadłam 6.... :/ Co do gofrów to moja teściowa robi je w takim właśnie sandwiczu i powiem Ci że super wychodzą tez musze spróbować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 14:24   #2885
zelka9o
Zadomowienie

Cześc Wam
Ja mam dziś świetny dzień ! TŻ dostał prace i pracuje jużż ! także dziś ja mu zrobiłam obiad bo jak nie pracował to zawsze On robił póki co jest zadowolony z pracy , mówi ze mu się podoba i dużo nie robi a dobrą kasę ma także póki co jest fantastycznie !
Od 13 lutego mam brata bo ma ferie takżę mam wtedy aż tydzień urlopu ! musze mu czas zagospodarować

Moniaa oo ale urodę masz ładna makijaż też robisz ładny . Bo mi sie aż wstyd przyznać ale nie umie robić makijażu
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:10   #2886
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

to czekam na relacjeee

ja nie brałam, ale zażywałam kiedyś Silicę z tego co pamiętam nie była jakaś super fajna, bo na pewno używałabym jej dłużej.
Ja mam zamiar kupić Vitapil moja przyjaciółka go używa miesiąc i włosy jej urosły 5,5 cm i mówi, że ma znacznie gęstsze i nie wypadają prawie wcale przekonała mnie :P

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
Mi się chyba waga zapsuła no bo żeby tydzień czasu waga ciągle była taka sama co do grama? 59,2????????????????? To jest nie możliwe.
Nie wiem już co o tym myśleć. Może baterie trzeba wymienić?
Rano się zmierzyłam w udzie 51,5 także tylko pół centymetra mniej jak wieczorem - szału nie ma ale dobre i tyle W tali schudłam centymetr bo mam 65. W brzuchu 78! A normalnie miałam 75. Ale 2 dni się nie wypróżniałam nie wiem co jest brzuch mam wyraźnie dzisiaj większy. Zrobię sobie zaraz mocną kawę to pewnie mnie przeczyści trochę (oby!).
Biodra 88, pośladki 92 !! A miałam 90 w wakacje Czyli od tyłka w dół przybyło mi po 2 cm Trzeba się na prawdę wziąć za siebie i zgubić 2-3 cm do wakacji.
U mnie dziś pogoda taka sobie, śnieg troche pada ale tak lekko, po za tym na termometrze u mnie 8 stopni ale to pewnie od słońca bo wyjdzie od czasu do czasu i przygrzeje. Idę się szykować na dwór z synkiem. Muszę iść po żwirek dla kota bo jeszcze nie kupiłam choć byłam w zoologicznym z 5 razy już w tym miesiącu ;p No i odebrać synka z przedszkola muszę. Idę wypić kawkę i lecę na spacerek
hej

Na bank masz zepsutą wagę nic się nie przejmuj, na pewno coś tam spadło

ja też muszę porównać wymiar uda rano i wieczorem, skoro mówicie, że różnica jest

Monia, Ty wymiary masz super do lata jeszcze kawał czasu, więc jeśli chcesz zgubić te kilka cm to zdążysz
Mi to zawsze wszystko idzie w brzuch i buzię a ja nie lubię być taka pyzata
Pogoda u mnie dzisiaj mroźna nie wiem ile jest stopni, ale jak wyszłam to tak mi ręce zmarzły, mimo że miałam rękawiczki ja w dodatku czapki nie noszę to już w ogóle ale co ja zrobię, jak wyglądam w nich jak paszczur
W sumie to lubię taką pogodę. Najbardziej nie lubię wiatru i takiej chlapy co to zawsze jest jak śnieg topnieje spodnie mam wtedy uwalone po kolana i buty przemoknięte w ogóle to muszę powiedzieć, że nie mam butów zimowych, a jest koniec stycznia i się zastanawiam czy w ogóle jest sens kupować

Na mnie to nie wiem czy kawa w końcu działa na przeczyszczenie czasem pomaga, czasem nie. Nie wiem czy akurat jest u mnie ta zależność
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-25, 15:10   #2887
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kochanie , drogi? Mi się wydaje że nie jest wcale taki drogi. W porównaniu z bieżnią jest taniutki 339 zł za orbitreka to nie dużo moim zdaniem. powinnaś się skusić i kupić
no mi też się nie wydaje on drogi widziałam dużo droższe, a bieżnia to już w ogóle
ja też się zastanawiam nad kupnem tylko muszę się szybciej zastanawiać zanim ludzie wykupią :P bo pewnie stoi 1 albo 2, jak to zwykle jest u mnie w Biedronce ;/

Cytat:
Ja już mam jedną taką tuniczkę koloru pomarańczowego ale dawno ją kupowałam. Rozmiarowo jest na prawdę spora, nawet za duża troszkę na mnie. One są strasznie rozciągliwe. Jak paczuszka przyjdzie to od razu Ci napiszę jaka ta jest i zrobię zdjęcie
Ten sandwicz to ja głównie dla dzieci kupiłam ale sama pewnie też nie raz sobie zrobię Wczoraj zjadłam 6.... :/ Co do gofrów to moja teściowa robi je w takim właśnie sandwiczu i powiem Ci że super wychodzą tez musze spróbować
Hmm, okej, jak dostaniesz to napisz, bo naprawdę mi się podoba mówisz, że są rozciągliwe; nie robi się z nich taka szmatka po kilku praniach? solidne to to?
Kurde sandwicza też nie mam żeby w nim zrobić gofry teraz nie wiem co kupić

Cytat:
Cześc Wam
Ja mam dziś świetny dzień ! TŻ dostał prace i pracuje jużż ! także dziś ja mu zrobiłam obiad bo jak nie pracował to zawsze On robił póki co jest zadowolony z pracy , mówi ze mu się podoba i dużo nie robi a dobrą kasę ma także póki co jest fantastycznie !
Od 13 lutego mam brata bo ma ferie takżę mam wtedy aż tydzień urlopu ! musze mu czas zagospodarować
Ale super!!! a mogę spytać w jakiej branży?
Masz młodszego braciszka? Faaajnie

A ja właśnie niedawno zjadłam obiad. Trochę późno, no ale jakoś mi zeszło. Bo poszłam dzisiaj na bieżnię (po miesięcznej przerwie nareszcie się zmobilizowałam ) przed 13, no i wróciłam to było po 14, zanim się wykąpałam, wybalsamowałam, nakarmiłam TŻ-ta to się zeszło
Niedługo śmigam do dentysty, a tak mi się nie chce, że szok
Stary 2012-01-25, 15:22   #2888
whiskey
Zadomowienie

meeedzik - ja kiedys zazywalam skrzypovite - na wlosy nie dzialala za to na paznokcie tak i to bardzo ale jak przestalam zazywac to lamaly mi sie nie wiem czy nawet nie bardziej niz przed braniem

tak wgl to sie wtracilam, kiedys sie udzielalam troche, ale chetnie Was podczytuje czasami

odkąd cię poznałam, noszę w kieszeni szminkę.

blog.
whiskey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:28   #2889
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
no mi też się nie wydaje on drogi widziałam dużo droższe, a bieżnia to już w ogóle
ja też się zastanawiam nad kupnem tylko muszę się szybciej zastanawiać zanim ludzie wykupią :P bo pewnie stoi 1 albo 2, jak to zwykle jest u mnie w Biedronce ;/

Hmm, okej, jak dostaniesz to napisz, bo naprawdę mi się podoba mówisz, że są rozciągliwe; nie robi się z nich taka szmatka po kilku praniach? solidne to to?

Ale super!!! a mogę spytać w jakiej branży?
Masz młodszego braciszka? Faaajnie

A ja właśnie niedawno zjadłam obiad. Trochę późno, no ale jakoś mi zeszło. Bo poszłam dzisiaj na bieżnię (po miesięcznej przerwie nareszcie się zmobilizowałam ) przed 13, no i wróciłam to było po 14, zanim się wykąpałam, wybalsamowałam, nakarmiłam TŻ-ta to się zeszło
Niedługo śmigam do dentysty, a tak mi się nie chce, że szok

Pewnie że możesz wiedzieć informatyk jest ogólnie komputery to jego mocna strona
A co do Brata to mam Młodszego i to o duuuużo ! bo chodzi do 1 klasy podstawówki ja sie ciesze ze go mam bo jest straszny słodziak i ogólnie jest bardziej do Mnie niż do Mamy
Stary 2012-01-25, 15:45   #2890
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że możesz wiedzieć informatyk jest ogólnie komputery to jego mocna strona
A co do Brata to mam Młodszego i to o duuuużo ! bo chodzi do 1 klasy podstawówki ja sie ciesze ze go mam bo jest straszny słodziak i ogólnie jest bardziej do Mnie niż do Mamy
to super niezła kasa z tego jest

Ale Ci fajnie z tym bratem! Taki maluszek! Jaka jest różnica wieku między Wami?
Stary 2012-01-25, 16:13   #2891
meeedzik
Zakorzenienie

No i przed chwilą wróciłam, oczywiście NIC nie kupiłam oprócz gumek do włosów dla psa i spożywki. W Rossmannie tyle ludzi, że masakra! Ruszyć się nie idzie trochę pochodziłam, ale nie kupiłam nic, bo tam gdzie były promocję to półki puste

Monia ja teraz biorę wyciąg ze skrzypu polnego, może on podziała coś na moje włoski
Heroine no właśnie zastanawiałam się nad Vitapilem ale w ostatniej chwili wzięłam ten skrzyp. No zobaczymy, jak skończę brać i efektów nie będzie to kupię ten Vitapil
Whisky a ja właśnie z paznokciami problemu nie mam, najbardziej chodziło mi o włoski, chciałabym żeby mi szybciej urosły
Zelka super, że Tż już pracuje i jest zadowolony cieszę się, że wszystko tak fajnie Wam się poukładało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 17:08   #2892
sweet__chocolate
Raczkowanie

Hej dziewczyny

jestem załamana, waga dalej stoi

Moje dzisiejsze menu:
- 3 łyżki musli pełnoziarnistego z owocami i jogurtem light
- łodyżka selera naciowego, jabłko, kiwi
- brokuły z pieczarkami i cebulą
- jogurt jogobella brzoskwiniowy 150g, 1/2 banana
- na kolację planuję kromke pełnoziarnsitego pieczywka z pastą z awokado (awokado, jajko na twardo, cebula, czosnek)

nie wiem już co mam zrobić żeby zrzucić zbędne kilogramy, wesele zbliża się wielkimi krokami, chyba się zaraz rozbeczę

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 17:38   #2893
monika01011986
Zakorzenienie

a ja byłam na spacerku dzisiaj z moimi urwisami na dworze nawet ciepło, w ogóle nie zmarzłam Kupiłam w końcu żwirek dla kota i już mu wsypałam do kuwety Siedzę z dzieciakami i oglądamy bajki przy okazji oni jedzą czipsy i tak mi smaku narobili, że zjadłam sobie porcję 25 g a to jest 122 kcal.
Posprzeczałam się trochę z mężem i już do niego w marcu nie polecę, bo on by musiał przyjechać po mnie na lotnisko do Frankfurtu a to jest 128 km od jego miejscowości i powiedział, że to za daleko i nie będzie jeździł w tą i z powrotem i za dużo na gaz będzie musiał wydać!!!!!!!!!!! brak mi słów normalnie! Stwierdził, że to bez sensu gdy ja przylecę w piątek a w niedzielę polecę do domu, nie opłaca się wydawać kasy bo to za krótko. Mi chodziło tylko głównie o to aby spędzić sobotę z nim bo ma wtedy urodziny, a nie zostawię dzieci z babcią na nie wiadomo jak długo. Ni eto nie!! dla mnie jeszcze lepiej! Spędzi swoje urodziny sam i ciekawe czy będzie mu tak miło.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 17:38   #2894
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dobry wieczor

Własnie wrocilam do domku i odpoczywam caly dzien glodna strasznie chodze, bo w pracy wszyscy naokraglo podjadaja non stop czipsy paluszki czekolade juz nie wspomne o orzeszkach w panierce
A ja tylko sie opijam woda ale na zdrowie mi to wyjdzie teraz jestem dumna z siebie ze nic nie podzerałam

monika01011986 fajne te tuniki mam taka jak w pierwszym linku i jest swietna bardzo wygodna i fajie sie uklada

heroine86 kusisz tym Vitapilem 5,5 cm w miesiac tez chce

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 17:39   #2895
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc Wam

Moniaa oo ale urodę masz ładna makijaż też robisz ładny . Bo mi sie aż wstyd przyznać ale nie umie robić makijażu

Super, że Wam się tak fajnie układa cieszę się bardzo
Makijaż na prawdę łatwo się robi, pokazałabym Ci raz i już byś umiała

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 17:42   #2896
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Super, że Wam się tak fajnie układa cieszę się bardzo
Makijaż na prawdę łatwo się robi, pokazałabym Ci raz i już byś umiała
możliwe , ale mi nigdy nikt nie pokazał dlatego nie umie i raczej nie robię makijażu

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
to super niezła kasa z tego jest

Ale Ci fajnie z tym bratem! Taki maluszek! Jaka jest różnica wieku między Wami?
yyy tylko 16 lat ja mam 22 lata a on chyba 6 niewiem ile sie ma w 1 klasie ale chyba 6 hehehe
Stary 2012-01-25, 17:54   #2897
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

hej

Na bank masz zepsutą wagę nic się nie przejmuj, na pewno coś tam spadło

ja też muszę porównać wymiar uda rano i wieczorem, skoro mówicie, że różnica jest

Monia, Ty wymiary masz super do lata jeszcze kawał czasu, więc jeśli chcesz zgubić te kilka cm to zdążysz
Mi to zawsze wszystko idzie w brzuch i buzię a ja nie lubię być taka pyzata
Pogoda u mnie dzisiaj mroźna nie wiem ile jest stopni, ale jak wyszłam to tak mi ręce zmarzły, mimo że miałam rękawiczki ja w dodatku czapki nie noszę to już w ogóle ale co ja zrobię, jak wyglądam w nich jak paszczur
W sumie to lubię taką pogodę. Najbardziej nie lubię wiatru i takiej chlapy co to zawsze jest jak śnieg topnieje spodnie mam wtedy uwalone po kolana i buty przemoknięte w ogóle to muszę powiedzieć, że nie mam butów zimowych, a jest koniec stycznia i się zastanawiam czy w ogóle jest sens kupować

Na mnie to nie wiem czy kawa w końcu działa na przeczyszczenie czasem pomaga, czasem nie. Nie wiem czy akurat jest u mnie ta zależność

No ciekawe własnie co z tą wagą.... mam nadzieję że nie będę musiała kupować nowej
Mam nadzieję własnie że do lata zgubię po 3 cm w tyłku i nogach, muszę się ostro postarać na wiosnę.
Mi w buzię też idzie szybko, w sumie to najpierw w uda a potem w buzię....
U mnie dziś dosyć ciepło było, czapki też nie cierpię! Zawsze czoło mnie swędzi o niej
Buty mi też przemakają, i to strasznie choć dziś jakimś cudem nie przemokły też nienawidzę chlapy ;/ ale śnieg uwielbiam Tak samo jak Ty nie mam butów zimowych.... nie kupowałam bo śniegu nie było a teraz jak chcę kupić to w sklepach nic nie ma i chyba już też sobie dam na luz bo raczej nie opłaca się kupować skoro zaraz wiosna ;p pomyślę jeszcze

Co do kawy to ja dzisiaj zrobiłam sobie taką mocniejszą i zaraz po wypiciu poleciałam na kibelek!!!!!!!!! Na mnie kawa przeważnie zawsze działa ale staram się nie pić takiej mocnej bo potem ręcę mi się trzęsą.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:

No to jest chyba najtańszy orbitrek jakiego w życiu widziałam w mojej Biedronce przywieźli ich z 10 i nie widziałam, żeby ludzie kupowali więc jak wykupią Ci wszystkie w Twojej Biedronce to zapraszam do mojej hihi
Co do sweterków to ten co mam w domu to ma już z 2 lata i jest super gatunkowo. W ogóle się nie zmechacił czy rozciągnął. Mam go na zdjęciu w albumie więc możesz sobie podejrzeć tylko musisz być w moich znajomych
Gofrownica działa na tej samej zasadzie co sandwicz tylko ma inny kształt foremek w sandwiczu dodatkowo zrobisz tosty a w gofrownicy nie bardzo - chyba że takie mega płaskie :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 18:04   #2898
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No i przed chwilą wróciłam, oczywiście NIC nie kupiłam oprócz gumek do włosów dla psa i spożywki. W Rossmannie tyle ludzi, że masakra! Ruszyć się nie idzie trochę pochodziłam, ale nie kupiłam nic, bo tam gdzie były promocję to półki puste

Monia ja teraz biorę wyciąg ze skrzypu polnego, może on podziała coś na moje włoski
No teraz to będzie szał w Rossmannie więc musisz poczekać z miesiąc aż ludziom przejdzie i się uspokoją trochę
Ale tak konkretnie to jaki masz problem z włosami? Wypadają Ci czy co?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Moje dzisiejsze menu:
- na kolację planuję kromke pełnoziarnsitego pieczywka z pastą z awokado (awokado, jajko na twardo, cebula, czosnek)

nie wiem już co mam zrobić żeby zrzucić zbędne kilogramy, wesele zbliża się wielkimi krokami, chyba się zaraz rozbeczę

Kochana u mnie waga też stoi już tydzień, ale kiedyś mimo, że wzorowo trzymałam się diety waga stała 2 tygodnie! Ale potem jak ruszyła to moment schudłam Musisz być cierpliwa
Wyrzuć z menu wszystko co się tyczy awokado i bananów. Podczas diety tego nie powinno sie jeść.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
możliwe , ale mi nigdy nikt nie pokazał dlatego nie umie i raczej nie robię makijażu

yyy tylko 16 lat ja mam 22 lata a on chyba 6 niewiem ile sie ma w 1 klasie ale chyba 6 hehehe
Jakbyś sama sobie robiła często makijaż to też byś się nauczyła

w 1 klasie dzieci mają 7 lat w Polsce

---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor

Własnie wrocilam do domku i odpoczywam caly dzien glodna strasznie chodze, bo w pracy wszyscy naokraglo podjadaja non stop czipsy paluszki czekolade juz nie wspomne o orzeszkach w panierce
A ja tylko sie opijam woda ale na zdrowie mi to wyjdzie teraz jestem dumna z siebie ze nic nie podzerałam

monika01011986 fajne te tuniki mam taka jak w pierwszym linku i jest swietna bardzo wygodna i fajie sie uklada

Nooooo to ja też jestem z Ciebie dumna! Wiem jak ciężko jest nie podjeść nic skoro wszyscy na około się objadają pysznościami, także super, że Tobie się udało

Tą pierwszą tunikę ( którą Ty też masz) upatrzyłam u mojej kuzynki ona ma fioletową. Super wygląda i fajnie leży na ciele. Jeśli będę bardzo z niej zadowolona to jeszcze sobie czarną chcę zamówić. Z tych sweterków z drugiego linku jeszcze bym biały chciała także może za miesiąc sobie zamówię o ile z tych będę zadowolona

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 18:15   #2899
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

monika01011986 no ja wlasnie mam czarna jestem dosc niska wiec fajnie wyglada i do legginsów i kryjacych czarnych rajstop tez ja pare razy ubrałam

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 18:37   #2900
meeedzik
Zakorzenienie

Monia w sumie to nie mam problemu z włosami, chciałabym tak ogólnie, żeby były mocniejsze/grubsze i żeby szybciej rosły tak żeby mieć jakieś konkretne problemy to niee, pewnie są osłabione farbami i rozjaśnianiem więc dlatego chciałabym je wzmocnić
A co do męża to faktycznie nie fajnie się zachował :/ no ale skoro tak woli to niech sam sobie spędza urodziny.
Ja pamiętam jak w zeszłym roku w maju Tż przyjechał z Holandii do mnie na weekend, ale się cieszyłam

Kurcze a mnie choróbsko łapie smarkam cały dzień i kicham kupiłam sobie w aptece witaminy i febrisan, mam nadzieję że trochę mnie to wzmocni bo nie chcę być chora
Stary 2012-01-25, 18:41   #2901
monika01011986
Zakorzenienie

zrobiłam dziś zdjęcie moich włosów przy świetle dziennym ale i tak wyszły jakieś czarne ;p może one faktycznie takie są a mi sie wydaje, że są brązowe? Ale dziś potkałam koleżankę i pytała sie jaką farbą włosy farbuję bo mają piękny kolor i odrazu wiedziała że to jakiś odcień brązu tylko nie wiedziała jaki więc jak jej powiedziałam, że ciemny brąz to powiedziała, że sobie musi taki kupić. Więc chyba troche widać ten brąz a na zdjęciach wychodzi inaczej ;p

Obraz 025.jpg

a tu mój książe :

Obraz 029.jpg

Obraz 030.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 18:43   #2902
whiskey
Zadomowienie

meeedzik - no wlasnie wiec juz predzej vitapil mi na wloski pomogl niz skrzypovita... ale vitapil drozszy. chociaz lekarz tez mi powiedzial ze zamiast brac takich typowo na wlosy i paznokcie (skrzypo, silica, vitapil) to zebym brala vitamine a+e bodajze, nie pamietam juz
teraz pije tylko pokrzywe a mam zamiar pic drozdze bo podobno najlepsze efekty daja tez nie mam problemow z wlosami raczej. ale chcialabym do wakacji juz miec dluuuugie http://anwena.blogspot.com/2011/10/p...na-jak-na.html tu mozesz troszke poczytac na ten temat

monika - piekny kocur. zreszta ja kotomaniaczka jestem sama nie mam, ale po nocach mi się śnią...

blog.

Edytowane przez whiskey
Czas edycji: 2012-01-25 o 18:44
Stary 2012-01-25, 18:53   #2903
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monika01011986 no ja wlasnie mam czarna jestem dosc niska wiec fajnie wyglada i do legginsów i kryjacych czarnych rajstop tez ja pare razy ubrałam
no ja właśnie tak do legginsów chciałabym tą tunikę ubierać do rurek w sumie też będzie ładnie wyglądać już nie mogę się doczekać aż paczka przyjdzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 18:55   #2904
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
zrobiłam dziś zdjęcie moich włosów przy świetle dziennym ale i tak wyszły jakieś czarne ;p może one faktycznie takie są a mi sie wydaje, że są brązowe? Ale dziś potkałam koleżankę i pytała sie jaką farbą włosy farbuję bo mają piękny kolor i odrazu wiedziała że to jakiś odcień brązu tylko nie wiedziała jaki więc jak jej powiedziałam, że ciemny brąz to powiedziała, że sobie musi taki kupić. Więc chyba troche widać ten brąz a na zdjęciach wychodzi inaczej ;p

Załącznik 4460501

a tu mój książe :

Załącznik 4460502

Załącznik 4460503
oooojjjjjaaaaaaaa kocham kotecki też mam kocurka jednego
włoski piękne, oj jak ja bym chciała żeby moje były dłuższe i mocniejsze, brałam też skrzypovite ale tą 40+ włoski mi sie bardzo polepszyły i pazurki też się przestały łamać, a i cera się poprawiła bardzo. teraz stosuję maskę hennę wax i też włoski są ok, ale używam dużo prostwonicy i nie potrafię zapuścić bo końcówki cały czas mi się łamią.

A co do awokado i bananów szkoda, myślałam, że jest ok, tym bardziej, że bardzo lubię. To, że awokado jest bardzo tłuste to wiem, ale to zdrowe tłuszcze u myślałam, że jeśli zachowa się umiar to ok ale szkodaaaaa

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 19:10   #2905
meeedzik
Zakorzenienie

Whisky a patrzyłam dziś w aptece na drożdże w tabletkach zastanawiałam się czy kupić i czy mogłabym je brać razem ze skrzypem polnym nie kupiłam ich, bo chciałam w domu poczytać opinie na ich temat
Monia kociak cudny i jak szybko rośnie a włoski na zdjęciu na czarne wyglądają

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Whisky dzięki za linka chyba skuszę się na drożdże ale w tabl mam nadzieję, że też przyniosą rezultat
Stary 2012-01-25, 19:27   #2906
whiskey
Zadomowienie

wlasnie jak mi nie podpasują drożdże do picia to też wezmę w tabletkach - mniej roboty przede wszystkim

blog.
Stary 2012-01-25, 19:46   #2907
VideCulFide6
Przyczajenie

Muszę się wtrącić. Sweet chocolate avocado jak najbardziej możesz jeść będąc na diecie. Nie dość, że zawiera zdrowe tłuszcze to nie ma cukru, cholesterolu ani sodu. Banany też są ok.

Banany zawierają dużo potasu i dzięki temu w sposób naturalny usuwają nadmiar wody z organizmu oraz obniżają zbyt wysokie ciśnienie krwi. Zawarte w bananach pektyny, czyli rozpuszczalne włókna roślinne obniżają poziom cholesterolu, z reguły zbyt wysoki u osób z nadwagą, oraz pomagają usuwać z organizmu metale ciężkie. Dojrzałe banany są łagodnym środkiem przeczyszczającym. Tryptofan zawarty w bananach przekształca się w organizmie w serotoninę, która ma właściwości zmniejszania aktywności komórek nerwowych. Przeciwdziała w ten sposób depresji, poprawia koncentrację, a co najważniejsze zmniejsza również apetyt.
VideCulFide6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-25, 20:10   #2908
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia w sumie to nie mam problemu z włosami, chciałabym tak ogólnie, żeby były mocniejsze/grubsze i żeby szybciej rosły tak żeby mieć jakieś konkretne problemy to niee, pewnie są osłabione farbami i rozjaśnianiem więc dlatego chciałabym je wzmocnić
A co do męża to faktycznie nie fajnie się zachował :/ no ale skoro tak woli to niech sam sobie spędza urodziny.
Ja pamiętam jak w zeszłym roku w maju Tż przyjechał z Holandii do mnie na weekend, ale się cieszyłam

Kurcze a mnie choróbsko łapie smarkam cały dzień i kicham kupiłam sobie w aptece witaminy i febrisan, mam nadzieję że trochę mnie to wzmocni bo nie chcę być chora

A rozumiem dobrze, że Ci nie wypadają A może do dermatologa idź i on Ci coś pomoże? Mi kiedyś strasznie włosy wypadały to dermatolog bardzo mi pomógł. Przepisał mi wtedy Capivit a+e, cynk i jakiś płyn robiony w aptece do wcierania w skórę głowy. Rezultaty były ogromne i błyskawiczne.
Mąż dzwonił i dalej upierał się że mój przyjazd na 3 dni jest bezsensu bo to strasznie dużo kasy będzie kosztowało itd.! Niech mu będzie! Nie będę go na siłe uszczęśliwiać. Powiedział, że pod koniec lutego postara się przyjechać do domu na tydzień bo w Niemczech mają 3 dni karnawału i prawdopodobnie będzie wolne od pracy. A że wypada to poniedziałek, wtorek i środa to on weźmie urlop na czwartek i piatek i będzie ponad tydzień w domu. No zobaczymy.....

Zdrówka życzę weź gorącą kąpiel i wygrzej sie porządnie jakieś witaminki na noc i pod kołderkę do ukochanego jutro wstaniesz zdrowa jak ryba

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
monika - piekny kocur. zreszta ja kotomaniaczka jestem sama nie mam, ale po nocach mi się śnią...
Ja nigdy wcześniej kota nie miałam i nie byłam jakąś ich wielką fanką bo wolałam psy. Ale ja wszystkie zwierzęta kocham także postanowiłam kupic kociaka bo pieska nie mogę mieć ( za dużo obowiązków z psem).
Jestem zadowolona na maksa co prawda czasami mnie wkurza bo np. wskakuje mi na blat jak robię jedzenie, albo próbuje wspinać sie po mojej nodze wbijając mi pazury w skórę ale poza tym jest słodki i kochany
A Ty jak tak śnisz o kotach to czemu sobie nie kupisz?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
oooojjjjjaaaaaaaa kocham kotecki też mam kocurka jednego
włoski piękne, oj jak ja bym chciała żeby moje były dłuższe i mocniejsze, brałam też skrzypovite ale tą 40+ włoski mi sie bardzo polepszyły i pazurki też się przestały łamać, a i cera się poprawiła bardzo. teraz stosuję maskę hennę wax i też włoski są ok, ale używam dużo prostwonicy i nie potrafię zapuścić bo końcówki cały czas mi się łamią.

A co do awokado i bananów szkoda, myślałam, że jest ok, tym bardziej, że bardzo lubię. To, że awokado jest bardzo tłuste to wiem, ale to zdrowe tłuszcze u myślałam, że jeśli zachowa się umiar to ok ale szkodaaaaa
Też mam tą maskę Waxa ale jej nie używam bo mi się włosy strasznie szybko po niej przetłuszczają.
Prostownicę używam strasznie rzadko, tylko okazjonalnie czyli na Święta itp. Staram się też często nie farbować nie używam suszarki w ogóle i cały czas łykam Skrzypovite gęste włosy, bo jako jedyna zawiera żelazo i cynk i nie jest droga.
Co do awokado i bananów to naprawdę lepiej ich wcale nie jeść a tym bardziej na kolację! Banany to bomby węglowodanów, a awokado to bomba tłuszczu - w 100g jest 160 kcal!!!!!!!!!!!!!!!! i nie jest wcale to taki zdrowy tłuszcz, tak samo jak nie jest zbytnio zdrowy cukier w owocach czyli fruktoza. Oczywiście nie twierdze, że są szkodliwe czy coś takiego ale na diecie lepiej tego nie jeść - szczególnie na noc

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Monia kociak cudny i jak szybko rośnie a włoski na zdjęciu na czarne wyglądają
Kociak rośnie w oczach sama nie mogę się nadziwić jaki on juz duży a mam go dopiero miesiąc
Włoski czarne na zdjęciu faktycznie

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez whiskey Pokaż wiadomość
wlasnie jak mi nie podpasują drożdże do picia to też wezmę w tabletkach - mniej roboty przede wszystkim

Ja to Was podziwiam dziewczyny, że Wy w ogóle chcecie próbować pić drożdze mi na sam zapach niedobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-25, 20:16   #2909
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Heroine no właśnie zastanawiałam się nad Vitapilem ale w ostatniej chwili wzięłam ten skrzyp. No zobaczymy, jak skończę brać i efektów nie będzie to kupię ten Vitapil
o kurde, to rzeczywiście szał ciał w tym rossmanie szkoda, że nic nie udało Ci się kupić

No zobaczysz, może akurat skrzyp Ci pomoże

Cytat:
Hej dziewczyny

Moje dzisiejsze menu:

wydaje mi się, że mało jesz praktycznie zero białka... śniadanie bardzo małe, a obiad mizerny... faktycznie banana i awokado powinno się unikać na diecie, ale w takich ilościach jakie Ty zjadłaś to Ci nie zaszkodzi zresztą mało kalorii Ci dzisiaj wyszło
a ćwiczysz coś?

Cytat:
a ja byłam na spacerku dzisiaj z moimi urwisami na dworze nawet ciepło, w ogóle nie zmarzłam Kupiłam w końcu żwirek dla kota i już mu wsypałam do kuwety Siedzę z dzieciakami i oglądamy bajki przy okazji oni jedzą czipsy i tak mi smaku narobili, że zjadłam sobie porcję 25 g a to jest 122 kcal.
Posprzeczałam się trochę z mężem i już do niego w marcu nie polecę, bo on by musiał przyjechać po mnie na lotnisko do Frankfurtu a to jest 128 km od jego miejscowości i powiedział, że to za daleko i nie będzie jeździł w tą i z powrotem i za dużo na gaz będzie musiał wydać!!!!!!!!!!! brak mi słów normalnie! Stwierdził, że to bez sensu gdy ja przylecę w piątek a w niedzielę polecę do domu, nie opłaca się wydawać kasy bo to za krótko. Mi chodziło tylko głównie o to aby spędzić sobotę z nim bo ma wtedy urodziny, a nie zostawię dzieci z babcią na nie wiadomo jak długo. Ni eto nie!! dla mnie jeszcze lepiej! Spędzi swoje urodziny sam i ciekawe czy będzie mu tak miło.
O kurde, nieładnie się zachował ale jak nie chce, to jego strata... będzie sam w swoje urodziny... może jeszcze ochłonie i mu się odmieni

Cytat:
A ja tylko sie opijam woda ale na zdrowie mi to wyjdzie teraz jestem dumna z siebie ze nic nie podżerałam
mój TŻ też tak samo! chodzi ciągle coś żre, a to czekolada, a to chipsy, a to ciasteczka czekoladowe jeszcze raz niech mi się pokaże na oczy to zabiję dziada

Cytat:
heroine86
kusisz tym Vitapilem 5,5 cm w miesiac tez chce
no jak mi powiedziała, że tyle jej urosły to mało z krzesła nie spadłam

Cytat:
o kurcze, fajnie tak
Stary 2012-01-25, 20:16   #2910
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No ciekawe własnie co z tą wagą.... mam nadzieję że nie będę musiała kupować nowej
Mam nadzieję własnie że do lata zgubię po 3 cm w tyłku i nogach, muszę się ostro postarać na wiosnę.
Mi w buzię też idzie szybko, w sumie to najpierw w uda a potem w buzię....
U mnie dziś dosyć ciepło było, czapki też nie cierpię! Zawsze czoło mnie swędzi o niej
to na pewno wina baterii, a nie wagi
damy radę z tymi centymetrami będziemy super laski
a mi najpierw idzie w boczki, a potem w buzię :/ nienawidzę swojej okrągłej twarzy
Ja czapek nie noszę od podstawówki. Mama zawsze mi kupowała, a ja i tak nie chodziłam. Tzn, wychodziłam z domu z czapką na głowie, jak minęłam dom to hyc czapkę to plecaka zawsze tak było :P do tej pory mi zostało; tylko teraz użera się ze mną mój mąż, zamiast mamy kupił mi czapkę w tym roku i dla świętego spokoju założyłam ze dwa razy gryzie mnie to to zawsze, no nie mogę! nie mówiąc, że zawsze zepsuje mi ona moje ułożone włosy i jeszcze je elektryzuje mówię NIE czapkom! mój TŻ jest przewrażliwiony na tym punkcie, bo jest lekarzem :P więc wiadomo, goni mnie i pilnuje :P

Cytat:
Buty mi też przemakają, i to strasznie choć dziś jakimś cudem nie przemokły też nienawidzę chlapy ;/ ale śnieg uwielbiam Tak samo jak Ty nie mam butów zimowych.... nie kupowałam bo śniegu nie było a teraz jak chcę kupić to w sklepach nic nie ma i chyba już też sobie dam na luz bo raczej nie opłaca się kupować skoro zaraz wiosna ;p pomyślę jeszcze
no ja właśnie też szukałam teraz czegoś na wyprzedażach, ale jakoś pusto same takie jakieś nieładne... nie wiem w końcu czy jest sens kupować. Jak coś znajdę super extra i jeszcze w niskiej cenie to kupię

Cytat:
Co do kawy to ja dzisiaj zrobiłam sobie taką mocniejszą i zaraz po wypiciu poleciałam na kibelek!!!!!!!!! Na mnie kawa przeważnie zawsze działa ale staram się nie pić takiej mocnej bo potem ręcę mi się trzęsą.
fajnie, chciałabym mieć taki efekt
ręce Ci się trzęsą po jednej kawie? to ja Ci nie powiem ile ja piję dziennie bo na zawał zejdziesz

Cytat:
No to jest chyba najtańszy orbitrek jakiego w życiu widziałam w mojej Biedronce przywieźli ich z 10 i nie widziałam, żeby ludzie kupowali więc jak wykupią Ci wszystkie w Twojej Biedronce to zapraszam do mojej hihi
no właśnie, bardzo mało jak na orbitreka jak to drą się u mnie na bazarku: taaaniucha!
hihi, okej

Cytat:
Co do sweterków to ten co mam w domu to ma już z 2 lata i jest super gatunkowo. W ogóle się nie zmechacił czy rozciągnął. Mam go na zdjęciu w albumie więc możesz sobie podejrzeć tylko musisz być w moich znajomych
dziękuję za zaproszenie rzeczywiście ładnie wygląda
a Ty na zdjęcia po prostu sexi pretty woman jak bym nie była hetero to bym się zakochała w Tobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości