|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Connff - dasz radę, przecież wiesz
![]() Cytat:
Dobrze że jest sezon na pływanie. Ja nie, aczkolwiek w okresie wzmożonego stresu przyspiesza mi przemiana materii - wpierniczam jak dzika i chudnę
|
|
|
#2882 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-07-07 o 10:42 |
||
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okropnie.. Ciągle mi szarpał, co chwile wyłączał silnik bo za szybko sprzęgło puszczałam i w ogóle porażka. Chłopak który jest ze mną i te jeździł poszedł już na plac manewrowy. A ja dalej będę walić kółka na takim dużym "parkingu" żeby nauczyć się odpalać, hamować i jechać bez szarpania. Za.je.bi.s.cie.. myślałam że to prostsze
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak Ci się nie chce jeść, to i tak dostarczaj wszystkiego, co niezbędne organizmowi, bo minie Ci stres czy co tam powoduje mniejszy apetyt i zaczniesz jeść 2x tyle i odkładać tłuszcz, bo organizm stwierdzi, że co jakiś czas mamy wojnę, suszę czy inny nie urodzaj i wtedy nie jemy, więc trzeba tkankę tłuszczową na te czasy odłożyć
|
|
|
|
#2886 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jak wypnę brzuch, to jest pięknie ![]() Cytat:
![]() Connff też tak pisała po pierwszej jeździe a teraz szaleje
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sobie ponarzekać
![]() Prawko do dupy, w ogóle sobie nie radzę, praktyki do dupy.. załamuję się jak słyszę od innych osób że w innych szpitalach robią wszystko - ekg, podają leki, kroplówki, wkłuwają się i pobierają krew a ja tylko stoję i patrzę. NIC nie umiem, w ciągu 2 lat studiów nie nauczyłam się żadnej praktyki, sama teoria. Jak widzę ich szał jak mają iść na kolejne 8h to aż mi się przykro robi, bo oni z nich dużo wyciągają, a ja kompletnie nic. Nawet po praktykach nie będę umiała głupiego wenflonu założyć.. zaj.eb.iście. No i już mam humor do dupy. Marudnik dodał zdjęcie na fb, jak stoimi grupą w kurtkach na moto, z kaskami w rękach itd, stoję tam ja jedna dziewczyna nad nim, i jakiś jego kolega napisał "Fajne zdjęcie. A ta dziewczyna to X?" * * X - ta jego była, z którą pisał o tym jak to jej Marudnika brakuje. Ta która spowodowała że się prawie rozeszliśmy. Ta która go zostawiła dla 8lat młodszego. Pamiętacie? Noo świetnie, genialne porównanie mnie z tą ☠☠☠☠ą. Made my day.
|
|
#2888 |
|
po drugiej stronie szafy
|
zjedzmnie - masz praktyki w dużym szpitalu klinicznym?
---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- P.S. FB to zuo, nie wiem czy kiedykolwiek dodam swojego białogłowego do znajomych :P
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sięęę
![]() Właśnie się dowiedziałam, że narzeczony mojej znajomej, z którą pracowałam zmarł. Nie znałam jej bardzo dobrze, ale jednak trochę tak. No i jakoś smutno. Wiem, że był poważnie chory od jakiegoś czasu i ona codziennie jeździła odwiedzać go w szpitalu, ale wiadomo wszyscy mieli nadzieję, że się poprawi. I wczoraj umarł... miał z 40 lat może.
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2891 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ja nie myślę tak o swoich doświadczeniach, o kretynizmach które wyczyniałam. To nie był, nie jest czas zmarnowany. Mogło to trwać nieco krócej
ale nie żałuję, że to było.
|
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
Co Ty Fubi przecież Ty jesteś młodą dziewczyną
Myślę, ze każdego nachodzi taka myśl, że zmarnował czas etc. Jasne nie mówie o takich typowo toksycznych związkach. U Ciebie z eksem były wzloty i upadki, jak w większości związków. Niejedna z nas, majac tę wiedze co dzisiaj, kopnełaby w tyłeczek faceta dużo wczesniej Ale niestety, to tak nie działa.
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie uświadomiłam sobie, że ja mu też robiłam jazdy na początku i sama bym tego nie zniosła. A jemu to zostało w głowie i nagle się odezwało. Gdyby nie to, co odstawił na koniec, to pewnie bym nie mogła odżałować tego rozstania. Relacje międzyludzkie są popieprzone
![]() Niby jestem młoda ale wszyscy na około mnie układają sobie życie. A ja mam wrażenie, że będę sama przez bardzo długi czas i że "żyli długo i szczęśliwie" nie będzie moim udziałem. Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2012-07-07 o 12:41 |
|
|
|
#2894 |
|
Zadomowienie
|
Bym coś napisała, ale nie mam siły. Napiszę więc tylko, że możecie być ze mnie dumne, zrobiłam dychę w 55,36 podczas gdy ludzie wokół padali jak muchy, bo temperatura była powalająca. Ogólnie stwierdziliśmy, że jesteśmy ekstremalnie głupi, że coś takiego w ogóle zrobiliśmy, ale...
... zrobiliśmy i jest super i czas mam ekstra i jest ekstra i zaraz padnęęęę a tu się trzeba myć, ubierać i wychodzić
|
|
|
|
#2895 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dlaczego, co się stało? |
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, stres związany z salonem + sprawy sercowe, które osiągnęły szczyt beznadziejności
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam kryzys od jakiegoś czasu.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|
|
|
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
I wiecie co, nawet dzisiaj jestem w stanie chodzić
.Dziewczyny, ja wiem, że to pewnie zabrzmi jak frazes, ale znajdźcie sobie coś swojego, coś w czym się można rozwijać. Od razu się zapomina o pierdołach. Jak wygląda moje życie uczuciowe każda wie, a powiem wam, że od wczoraj mam to w głębokim poważaniu. Chodzę dumna z siebie jak paw z zacieszem na twarzy, i nawet jeśli to ma potrwać tylko dwa dni to... naprawdę warto .
|
|
|
|
#2901 |
|
Nie depcze krokusów
|
Totalnie się z Tobą zgadzam
To nawet nie musi być wyczyn fizyczny, może być szydełkowanie lub reżim nauki 10 obcych słówek dziennie.
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Jest mi strasznie źle ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, że nie musi to być wyczyn fizyczny, w końcu nie każdy ma warunki albo możliwości (chociaż można się spierać, bo mi niby nie wolno, a co!
). To może być absolutnie cokolwiek, byleby dawało satysfakcję. Tutaj dla przykładu dla osoby tak upośledzonej manualnie jak ja odpada wspomniane szydełkowanie, ponieważ szydełko wbiłabym sobie w oko, a nawet jeśli nie, to szybko szlag by mnie z nerwów trafił . Ale serio, cokolwiek. Później patrzysz na to, jak stopniowo stajesz się coraz lepsza i... magia, magia, panie! ![]() Acha, jak się okazuje w klasyfikacji generalnej kobiet też wypadłam zaskakująco dobrze
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2012-07-08 o 11:43 |
|
|
|
#2904 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Podaję przepis na sałatkę z pałeczek krabowych: 10 dag ryżu ugotowanego 20 dag pokrojonych paluszków krabowych 5 jajek na twardo 1 puszka kukurydzy 1 mały ogórek no i wiadomo majonez, sól, pieprz ![]() Robiłam też dobrą sałatkę z tuńczyka z ananasem i kukurydzą, mniam. O losie! Jak mnie praca wkurza! Na szczęście już niedługo urlop i odpocznę od tego wszystkiego. Już nie mogę się doczekać. Na studia jednak nie idę w tym roku, jeszcze mnie nie stać na takie rzeczy, ale się zrobi. Do października jeszcze trochę czasu, a papiery trzeba składać do września. Może wygram w totolotka. Poza tym jakimś dziwnym trafem mam chłopa. Młodszy, ale to nic i tak jest słitaśny. Zafascynowałyście mnie tymi komarami i komarnicami, aż sobie poczytałam Człowiek uczy się całe życie, a i tak durny jest.
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co muszę się zadowolić dwiema nowymi sukienkami ![]() enjoy - myślę o Twoim biznesie ![]() I tak się zastanawiam - myślałaś o tym, żeby zrobić sobie portfolio z różnymi wzorkami? W internecie i takie fizyczne w salonie na jakimś stojaku np. Oglądam sobie pazurki w necie, bo mnie naszło na wzorka jakiegoś i stwierdzam, że miałabym problem ze zrobieniem większości z nich, szczególnie na prawej ręce a ja i tak mam w miarę sprawne łapki Nie wiem jak w uk ale u nas jest ogromny szał na wzorki. Np: http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/szukaj/6?query=paznokcie I są też tam bardzo ładne zdjęcia, da się je zrobić zwykłą cyfrówką + trochę fotoszopa
|
|
|
|
|
#2906 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt, dobrze byłoby coś jeszcze znaleźć...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
myślę, żeby kupić sobie stojak z tipsami (są takie, np 60 tipsów) i pobazgrać coś na nich, żeby ludzie mieli jakiś wybór. Co do takich zdjęć jak np pokazałaś, to nie bardzo mam na czym robić, bo moje naturalne paznokcie to masakra jakaś ale o tych tipsach myślę, tylko czekam na przypływ gotówki
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupiłam wczoraj 3 paczki serwetek: w kwiatki, muszelki i takie wzory kwatkowe, ale wyglądają, jakby były anomowane i kubek w kwiatki. Kupiłam jeszcze koszulkę w Orsay, ale chyb ją oddam, bo czuję się w nij trochę, jak w worku postnym. Marzą mi się jakieś fajne ciuchy. Świetny pomysł z tymi stojakami. Spotkałam sie wczoraj z Królową w Katowicach, zastanawiamy się nad spotkaniem w wakacje we Wrocku albo w Krk.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . Edytowane przez kimi1000 Czas edycji: 2012-07-08 o 14:27 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sobie nie robisz jakichś żeli? W końcu Twoje paznokcie to musi być Twoja wizytówka I na nich mogłabyś sobie malować ![]() Lepiej bym tego nie ujęła. Cytat:
Pewnie trochę potrwa wyrobienie sobie jakiegoś stylu do pracy. Największy problem mam z wierzchnim okryciem, bo żakiety są takie trochę krępujące ruchy a blezerko-sweterki mnie wkurzają ![]() Idę na wyprzedaże, może coś wpadnie fajnego
|
||
|
|
|
#2909 |
|
Rozeznanie
|
enjoy dwa latka tylko
A co powiecie o malowaniu paznokci metodą wodną? Fajnie to wygląda całkiem Teraz mam taki lakier, co to się przykłada magnes i robią się kreski, fajnie wygląda, ale kolory brzydkie były. Wzięłam najbardziej znośny - bordowy
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jak znajdę chwilę, zależy jeszcze na ile przyjadę i czy w ogóle )Cytat:
mam żele, takie zwykłe migdałki, może coś pobazgram jak będę mieć czas ![]() A ile ty masz lat? ![]() O masakra, nie mam siły w ogóle na nic. Przeraża mnie to ile ostatnio palę, ale nie potrafię się ograniczyć narazie. Muszę coś ze sobą zrobić bo zwariuję.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

), ale mam czym wypełnić dżinsy i ołówkowe sukieneczki 

żeby Cie jednak żaden bejbe nie zjadł