Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-07, 08:41   #2881
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Connff - dasz radę, przecież wiesz

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Ja lubię siebie w tej wadze, jaką mam teraz, wprawdzie nie mam już płaskiego brzuszka (pewnie bym mogła mieć, jakbym ćwiczyła, ale ja nienawidzę ćwiczyć, mogliby mi zadawać ćwiczenia za karę. Sport - jak najbardziej, przy czym mało który sport spala tylko z brzuszka ), ale mam czym wypełnić dżinsy i ołówkowe sukieneczki
Ja też lubię siebie w obecnej wadze, gorzej z moją skórą, która niestety okazała się mieć już swoje lata, jak przytyłam to się okazało, że jędrność już nie ta, oj nie ta
Dobrze że jest sezon na pływanie.

Cytat:
Przerobiłam
Ja nie, aczkolwiek w okresie wzmożonego stresu przyspiesza mi przemiana materii - wpierniczam jak dzika i chudnę
Stary 2012-07-07, 10:38   #2882
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja się nigdy nie będę lubić dopóki nie schudnę jeszcze z 10kg ale ogólnie nie wiedzieć czemu zaczęłam mniej jeść sama z siebie, i palić dużo więcej zamiast tego, chyba z tych nerwów i problemów jakie mi się przyplątały. No i schudłam 3kg, co mnie w sumie bardzo cieszy ha. Teraz to już się celowo będę ograniczać

Powodzenia Connff
Ja bym zamiast diety i odchudzania zaczęła jeść zdrowo i wywaliła wszystkie bezsensowne zapychacze, zaraz Ci waga pójdzie w dół
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja też lubię siebie w obecnej wadze, gorzej z moją skórą, która niestety okazała się mieć już swoje lata, jak przytyłam to się okazało, że jędrność już nie ta, oj nie ta
Dobrze że jest sezon na pływanie.
Ale jak przytyłaś, to skóra powinna się napiąć, nie? W sensie rozstępy się robią?

Cytat:
Ja nie, aczkolwiek w okresie wzmożonego stresu przyspiesza mi przemiana materii - wpierniczam jak dzika i chudnę
Ja w okresie stresu nie mam wielkich zmian w jedzeniu, ale problemy z eksem, to u mnie zawsze było niejedzenie. Boże czemu ja byłam z nim tyle czasu
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:39   #2883
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjj ja też tak chcę

Cytat:
Ja bym zamiast diety i odchudzania zaczęła jeść zdrowo i wywaliła wszystkie bezsensowne zapychacze, zaraz Ci waga pójdzie w dół
No właśnie w związku z tym, że po prostu z tego wszystkiego co się ostatnio dzieje nie chciało mi się jeść, to wywaliłam większość. Ale dziwne, zawsze jak miałam doła albo byłam zestresowana to wpieprzałam jak głupia

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-07-07 o 10:42
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:45   #2884
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
ja tez, wpadłam na wątek napisac zyczenia dla bejbe i ich nie napisałam, także ...

STO LAT ZJEDZMNIE żeby Cie jednak żaden bejbe nie zjadł
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
oooo, jak było?
Okropnie..
Ciągle mi szarpał, co chwile wyłączał silnik bo za szybko sprzęgło puszczałam i w ogóle porażka. Chłopak który jest ze mną i te jeździł poszedł już na plac manewrowy. A ja dalej będę walić kółka na takim dużym "parkingu" żeby nauczyć się odpalać, hamować i jechać bez szarpania. Za.je.bi.s.cie.. myślałam że to prostsze

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:45   #2885
Fubizka
Zakorzenienie

Ale jak Ci się nie chce jeść, to i tak dostarczaj wszystkiego, co niezbędne organizmowi, bo minie Ci stres czy co tam powoduje mniejszy apetyt i zaczniesz jeść 2x tyle i odkładać tłuszcz, bo organizm stwierdzi, że co jakiś czas mamy wojnę, suszę czy inny nie urodzaj i wtedy nie jemy, więc trzeba tkankę tłuszczową na te czasy odłożyć
Stary 2012-07-07, 11:00   #2886
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ale jak przytyłaś, to skóra powinna się napiąć, nie? W sensie rozstępy się robią?
No właśnie się nie napięła, tylko taka jakaś...nie mam rozstępów, ona sprawia wrażenie jakbym była po odchudzaniu, a nie po tyciu - marszczy się jakoś, fałduje, dziwna jest. Jakby się organizm nastawił na więcej kilogramów niż mam Jak wypnę brzuch, to jest pięknie

Cytat:
Ja w okresie stresu nie mam wielkich zmian w jedzeniu, ale problemy z eksem, to u mnie zawsze było niejedzenie. Boże czemu ja byłam z nim tyle czasu
Prawo do błędów młodości

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Za.je.bi.s.cie.. myślałam że to prostsze
Connff też tak pisała po pierwszej jeździe a teraz szaleje
Stary 2012-07-07, 11:03   #2887
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Muszę sobie ponarzekać

Prawko do dupy, w ogóle sobie nie radzę, praktyki do dupy.. załamuję się jak słyszę od innych osób że w innych szpitalach robią wszystko - ekg, podają leki, kroplówki, wkłuwają się i pobierają krew a ja tylko stoję i patrzę. NIC nie umiem, w ciągu 2 lat studiów nie nauczyłam się żadnej praktyki, sama teoria. Jak widzę ich szał jak mają iść na kolejne 8h to aż mi się przykro robi, bo oni z nich dużo wyciągają, a ja kompletnie nic. Nawet po praktykach nie będę umiała głupiego wenflonu założyć.. zaj.eb.iście.
No i już mam humor do dupy. Marudnik dodał zdjęcie na fb, jak stoimi grupą w kurtkach na moto, z kaskami w rękach itd, stoję tam ja jedna dziewczyna nad nim, i jakiś jego kolega napisał "Fajne zdjęcie. A ta dziewczyna to X?" *

* X - ta jego była, z którą pisał o tym jak to jej Marudnika brakuje. Ta która spowodowała że się prawie rozeszliśmy. Ta która go zostawiła dla 8lat młodszego. Pamiętacie?

Noo świetnie, genialne porównanie mnie z tą ☠☠☠☠ą. Made my day.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:31   #2888
elvegirl
po drugiej stronie szafy

zjedzmnie - masz praktyki w dużym szpitalu klinicznym?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

P.S. FB to zuo, nie wiem czy kiedykolwiek dodam swojego białogłowego do znajomych :P
Stary 2012-07-07, 11:54   #2889
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:

P.S. FB to zuo
Zgadzam sięęę

Właśnie się dowiedziałam, że narzeczony mojej znajomej, z którą pracowałam zmarł. Nie znałam jej bardzo dobrze, ale jednak trochę tak. No i jakoś smutno. Wiem, że był poważnie chory od jakiegoś czasu i ona codziennie jeździła odwiedzać go w szpitalu, ale wiadomo wszyscy mieli nadzieję, że się poprawi. I wczoraj umarł... miał z 40 lat może.
Stary 2012-07-07, 12:01   #2890
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Prawo do błędów młodości
Ta, tylko że młodość zmarnowana
Stary 2012-07-07, 12:10   #2891
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Ja nie myślę tak o swoich doświadczeniach, o kretynizmach które wyczyniałam. To nie był, nie jest czas zmarnowany. Mogło to trwać nieco krócej ale nie żałuję, że to było.
Stary 2012-07-07, 12:24   #2892
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Co Ty Fubi przecież Ty jesteś młodą dziewczyną Myślę, ze każdego nachodzi taka myśl, że zmarnował czas etc. Jasne nie mówie o takich typowo toksycznych związkach. U Ciebie z eksem były wzloty i upadki, jak w większości związków. Niejedna z nas, majac tę wiedze co dzisiaj, kopnełaby w tyłeczek faceta dużo wczesniej Ale niestety, to tak nie działa.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 12:40   #2893
Fubizka
Zakorzenienie

W sumie uświadomiłam sobie, że ja mu też robiłam jazdy na początku i sama bym tego nie zniosła. A jemu to zostało w głowie i nagle się odezwało. Gdyby nie to, co odstawił na koniec, to pewnie bym nie mogła odżałować tego rozstania. Relacje międzyludzkie są popieprzone

Niby jestem młoda ale wszyscy na około mnie układają sobie życie. A ja mam wrażenie, że będę sama przez bardzo długi czas i że "żyli długo i szczęśliwie" nie będzie moim udziałem.

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2012-07-07 o 12:41
Stary 2012-07-07, 18:00   #2894
Connff
Zadomowienie

Bym coś napisała, ale nie mam siły. Napiszę więc tylko, że możecie być ze mnie dumne, zrobiłam dychę w 55,36 podczas gdy ludzie wokół padali jak muchy, bo temperatura była powalająca. Ogólnie stwierdziliśmy, że jesteśmy ekstremalnie głupi, że coś takiego w ogóle zrobiliśmy, ale...

... zrobiliśmy i jest super i czas mam ekstra i jest ekstra i zaraz padnęęęę a tu się trzeba myć, ubierać i wychodzić
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 19:16   #2895
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
i jakiś jego kolega napisał "Fajne zdjęcie. A ta dziewczyna to X?"
A to kolega nie wie, jak ona wygląda?
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
... zrobiliśmy i jest super i czas mam ekstra i jest ekstra i zaraz padnęęęę a tu się trzeba myć, ubierać i wychodzić
Jesteś hardkorem!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-07, 23:06   #2896
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak Ci się nie chce jeść, to i tak dostarczaj wszystkiego, co niezbędne organizmowi, bo minie Ci stres czy co tam powoduje mniejszy apetyt i zaczniesz jeść 2x tyle i odkładać tłuszcz, bo organizm stwierdzi, że co jakiś czas mamy wojnę, suszę czy inny nie urodzaj i wtedy nie jemy, więc trzeba tkankę tłuszczową na te czasy odłożyć
Wiem, wiem... dzisiaj w siebie obiad wcisnęłam, ale ogólnie to niby jestem głodna, ale otwieram lodówkę i mi się odechciewa. Taka przygnębiona chodzę, w ogóle masakra jakaś co się ze mną dzieje...

Cytat:
Woooohoooo
Stary 2012-07-07, 23:20   #2897
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
No i zaebicho
Cytat:
Wiem, wiem... dzisiaj w siebie obiad wcisnęłam, ale ogólnie to niby jestem głodna, ale otwieram lodówkę i mi się odechciewa. Taka przygnębiona chodzę, w ogóle masakra jakaś co się ze mną dzieje...
Ale dlaczego, co się stało?
Stary 2012-07-08, 04:51   #2898
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dlaczego, co się stało?
Nie wiem, stres związany z salonem + sprawy sercowe, które osiągnęły szczyt beznadziejności
Stary 2012-07-08, 10:47   #2899
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Nie wiem, stres związany z salonem + sprawy sercowe, które osiągnęły szczyt beznadziejności

Też mam kryzys od jakiegoś czasu.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 11:00   #2900
Connff
Zadomowienie

I wiecie co, nawet dzisiaj jestem w stanie chodzić .

Dziewczyny, ja wiem, że to pewnie zabrzmi jak frazes, ale znajdźcie sobie coś swojego, coś w czym się można rozwijać. Od razu się zapomina o pierdołach. Jak wygląda moje życie uczuciowe każda wie, a powiem wam, że od wczoraj mam to w głębokim poważaniu. Chodzę dumna z siebie jak paw z zacieszem na twarzy, i nawet jeśli to ma potrwać tylko dwa dni to... naprawdę warto .
Stary 2012-07-08, 11:05   #2901
Malla
Nie depcze krokusów

Totalnie się z Tobą zgadzam

To nawet nie musi być wyczyn fizyczny, może być szydełkowanie lub reżim nauki 10 obcych słówek dziennie.
Stary 2012-07-08, 11:40   #2902
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Też mam kryzys od jakiegoś czasu.
Ja też Jest mi strasznie źle
Cytat:
Dziewczyny, ja wiem, że to pewnie zabrzmi jak frazes, ale znajdźcie sobie coś swojego, coś w czym się można rozwijać. Od razu się zapomina o pierdołach. Jak wygląda moje życie uczuciowe każda wie, a powiem wam, że od wczoraj mam to w głębokim poważaniu. Chodzę dumna z siebie jak paw z zacieszem na twarzy, i nawet jeśli to ma potrwać tylko dwa dni to... naprawdę warto .
Ja mam kilka takich "swoich rzeczy". Fakt, pomaga się oderwać, ale na dłuższą metę niczym nie zatuszujesz bólu.
Stary 2012-07-08, 11:41   #2903
Connff
Zadomowienie

Jasne, że nie musi to być wyczyn fizyczny, w końcu nie każdy ma warunki albo możliwości (chociaż można się spierać, bo mi niby nie wolno, a co! ). To może być absolutnie cokolwiek, byleby dawało satysfakcję. Tutaj dla przykładu dla osoby tak upośledzonej manualnie jak ja odpada wspomniane szydełkowanie, ponieważ szydełko wbiłabym sobie w oko, a nawet jeśli nie, to szybko szlag by mnie z nerwów trafił .

Ale serio, cokolwiek. Później patrzysz na to, jak stopniowo stajesz się coraz lepsza i... magia, magia, panie!

Acha, jak się okazuje w klasyfikacji generalnej kobiet też wypadłam zaskakująco dobrze

Edytowane przez Connff
Czas edycji: 2012-07-08 o 11:43
Stary 2012-07-08, 12:58   #2904
kopamatakawa
Rozeznanie

Hejka
Podaję przepis na sałatkę z pałeczek krabowych:
10 dag ryżu ugotowanego
20 dag pokrojonych paluszków krabowych
5 jajek na twardo
1 puszka kukurydzy
1 mały ogórek
no i wiadomo majonez, sól, pieprz

Robiłam też dobrą sałatkę z tuńczyka z ananasem i kukurydzą, mniam.

O losie! Jak mnie praca wkurza! Na szczęście już niedługo urlop i odpocznę od tego wszystkiego. Już nie mogę się doczekać. Na studia jednak nie idę w tym roku, jeszcze mnie nie stać na takie rzeczy, ale się zrobi. Do października jeszcze trochę czasu, a papiery trzeba składać do września. Może wygram w totolotka. Poza tym jakimś dziwnym trafem mam chłopa. Młodszy, ale to nic i tak jest słitaśny.

Zafascynowałyście mnie tymi komarami i komarnicami, aż sobie poczytałam Człowiek uczy się całe życie, a i tak durny jest.
Stary 2012-07-08, 13:39   #2905
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kopamatakawa Pokaż wiadomość
Poza tym jakimś dziwnym trafem mam chłopa. Młodszy, ale to nic i tak jest słitaśny.
Też chce!!!

Póki co muszę się zadowolić dwiema nowymi sukienkami

enjoy - myślę o Twoim biznesie
I tak się zastanawiam - myślałaś o tym, żeby zrobić sobie portfolio z różnymi wzorkami? W internecie i takie fizyczne w salonie na jakimś stojaku np. Oglądam sobie pazurki w necie, bo mnie naszło na wzorka jakiegoś i stwierdzam, że miałabym problem ze zrobieniem większości z nich, szczególnie na prawej ręce a ja i tak mam w miarę sprawne łapki Nie wiem jak w uk ale u nas jest ogromny szał na wzorki. Np:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/szukaj/6?query=paznokcie
I są też tam bardzo ładne zdjęcia, da się je zrobić zwykłą cyfrówką + trochę fotoszopa
Stary 2012-07-08, 14:17   #2906
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak mam jak robię paznokcie np, ale narazie nie mam komu robić ale fakt, dobrze byłoby coś jeszcze znaleźć...

Cytat:
Fakt, pomaga się oderwać, ale na dłuższą metę niczym nie zatuszujesz bólu.

Cytat:
Poza tym jakimś dziwnym trafem mam chłopa. Młodszy, ale to nic i tak jest słitaśny.
Dużo młodszy?

Cytat:
enjoy - myślę o Twoim biznesie
I tak się zastanawiam - myślałaś o tym, żeby zrobić sobie portfolio z różnymi wzorkami? W internecie i takie fizyczne w salonie na jakimś stojaku np. Oglądam sobie pazurki w necie, bo mnie naszło na wzorka jakiegoś i stwierdzam, że miałabym problem ze zrobieniem większości z nich, szczególnie na prawej ręce a ja i tak mam w miarę sprawne łapki Nie wiem jak w uk ale u nas jest ogromny szał na wzorki. Np:
http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/szukaj/6?query=paznokcie
I są też tam bardzo ładne zdjęcia, da się je zrobić zwykłą cyfrówką + trochę fotoszopa
Już mi wcześniej chyba Królowa o tym wspominała myślę, żeby kupić sobie stojak z tipsami (są takie, np 60 tipsów) i pobazgrać coś na nich, żeby ludzie mieli jakiś wybór.
Co do takich zdjęć jak np pokazałaś, to nie bardzo mam na czym robić, bo moje naturalne paznokcie to masakra jakaś ale o tych tipsach myślę, tylko czekam na przypływ gotówki
Stary 2012-07-08, 14:21   #2907
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Ja mam kilka takich "swoich rzeczy". Fakt, pomaga się oderwać, ale na dłuższą metę niczym nie zatuszujesz bólu.
Dokłądnie, można sie zrelaksować, ale nie ucieknie się od siebie.

Cytat:
Acha, jak się okazuje w klasyfikacji generalnej kobiet też wypadłam zaskakująco dobrze
gratki, super się to czyta

Cytat:
Też chce!!!

Póki co muszę się zadowolić dwiema nowymi sukienkami
Ja kupiłam wczoraj 3 paczki serwetek: w kwiatki, muszelki i takie wzory kwatkowe, ale wyglądają, jakby były anomowane i kubek w kwiatki. Kupiłam jeszcze koszulkę w Orsay, ale chyb ją oddam, bo czuję się w nij trochę, jak w worku postnym.
Marzą mi się jakieś fajne ciuchy.

Świetny pomysł z tymi stojakami.

Spotkałam sie wczoraj z Królową w Katowicach, zastanawiamy się nad spotkaniem w wakacje we Wrocku albo w Krk.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-07-08 o 14:27
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 14:29   #2908
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Już mi wcześniej chyba Królowa o tym wspominała myślę, żeby kupić sobie stojak z tipsami (są takie, np 60 tipsów) i pobazgrać coś na nich, żeby ludzie mieli jakiś wybór.
Co do takich zdjęć jak np pokazałaś, to nie bardzo mam na czym robić, bo moje naturalne paznokcie to masakra jakaś ale o tych tipsach myślę, tylko czekam na przypływ gotówki
Widziałam o tych tipsach ale mi chodziło bardziej o zdjęcia prawdziwych paznokci, bo to można zamieścić w internecie.
A sobie nie robisz jakichś żeli? W końcu Twoje paznokcie to musi być Twoja wizytówka I na nich mogłabyś sobie malować
Cytat:
Dokłądnie, można sie zrelaksować, ale nie ucieknie się od siebie.
Lepiej bym tego nie ujęła.

Cytat:
Ja kupiłam wczoraj 3 paczki serwetek: w kwiatki, muszelki i takie wzory kwatkowe, ale wyglądają, jakby były anomowane i kubek w kwiatki. Kupiłam jeszcze koszulkę w Orsay, ale chyb ją oddam, bo czuję się w nij trochę, jak w worku postnym.
Marzą mi się jakieś fajne ciuchy.
Ja muszę dorobić sobie trochę biurowej garderoby ale kurcze mam problem z dobraniem jej, bo z jednej strony muszę wyglądać elegancko ale z drugiej nie chcę wyglądać jak 10 lat starsza pani prezes, bo moje stanowisko tego nie wymaga. Czyli ma być elegancko, ale jednocześnie modnie, wczoraj jak się ubrałam w końcu na wyjście w "swoje" ciuchy to aż mi ulżyło Pewnie trochę potrwa wyrobienie sobie jakiegoś stylu do pracy. Największy problem mam z wierzchnim okryciem, bo żakiety są takie trochę krępujące ruchy a blezerko-sweterki mnie wkurzają
Idę na wyprzedaże, może coś wpadnie fajnego
Stary 2012-07-08, 14:29   #2909
kopamatakawa
Rozeznanie

enjoy dwa latka tylko

A co powiecie o malowaniu paznokci metodą wodną? Fajnie to wygląda całkiem Teraz mam taki lakier, co to się przykłada magnes i robią się kreski, fajnie wygląda, ale kolory brzydkie były. Wzięłam najbardziej znośny - bordowy
Stary 2012-07-08, 14:50   #2910
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Spotkałam sie wczoraj z Królową w Katowicach, zastanawiamy się nad spotkaniem w wakacje we Wrocku albo w Krk.
Czekajcie do września to się w Krk spotkamy (jak znajdę chwilę, zależy jeszcze na ile przyjadę i czy w ogóle )

Cytat:
Widziałam o tych tipsach ale mi chodziło bardziej o zdjęcia prawdziwych paznokci, bo to można zamieścić w internecie.
A sobie nie robisz jakichś żeli? W końcu Twoje paznokcie to musi być Twoja wizytówka I na nich mogłabyś sobie malować
No to fakt mam żele, takie zwykłe migdałki, może coś pobazgram jak będę mieć czas

Cytat:
enjoy dwa latka tylko
A ile ty masz lat?

O masakra, nie mam siły w ogóle na nic. Przeraża mnie to ile ostatnio palę, ale nie potrafię się ograniczyć narazie. Muszę coś ze sobą zrobić bo zwariuję.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości