|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
Balbinka, bo ona ma 15 lat
![]() ![]()
![]() ![]() 07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy usmiech juz za nami,a teraz na zabki czekamy!Mamy Wiosenne 2012 ___
![]() Cholera ostatnią tabletke anty wzięłam w niedziele dziś już środa, a okresu nie ma ![]() Kiedyś jak brałam tabsy to jak ostatnią brałam w soboty to zawsze okres był we wtorek. Michałek skończył dzisiaj 12 tygodni ![]() Co do butelek TT ja mam 3x150ml i 1x260ml teraz chce zamówić ale zastanawiam się czy 260ml czy te większe chyba 340ml - czy takie duże będą potrzebne ? Cytat:
![]() ![]() ![]() wniosek dzisiaj złożyłam a więc cały macierzyński razem z tym dodatkowym mam do 18września. Cytat:
![]() chciałam kupić antykolkowe, ale już nie ma sensu więc chce normalne. Cytat:
![]() więc wyjście z Nim to koszmar mam nadzieje, że wyjdzie z tego za jakiś czas. a te 340ml też zamawiasz? Adaś jak się obraca ciekawe kiedy mój tak zacznie póki co to wygina się strasznie ![]() Cytat:
No właśnie mamy problem i ciekawe co z tym będzie dalej... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sprawa z pracodawcą już (prawie) zamknięta, tzn w przeddzień rozprawy wysłali fax do sądu, że uznają moją rację i dostałam cały zwrto należności... a to prawie, to dlatego, że jeszcze czekam na zaświadczenie o zatrudnieniu, żeby dostawać wychowawczy przez cały rok, bo na razie mam tylko przyznany na pół roku dziekuję ![]() twoja niunia też jest śliczna, taka roześmiana ![]()
![]() |
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to mam nadzieje, że Michałkowi główka się odpłaszczy. Póki co robie co mogę, ale on i tak swoje robi po czasie i się obraca. Gratuluje 15 tygodnia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem po co mi ta miska ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Zariah Mała boska, Rodzice mają talent, na tej focie w kurteczce i czapce ( jeszcze raz szacun dla Dziadków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
też oglądam mecz a TŻ i Eliza śpią
![]() a ja mam pierwszy wieczór od porodu tylko dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Mravka ślicznego masz Synka
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() he he a ja byłam jak to moja mama z czułością podkreśla "asynchronek ruchowy" ![]() przekażę rodzicom, że kurteczka Ci się podoba - bardzo się ucieszą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak mąż też mi potem powiedział, że spóbował tego mleka, bo dziwnie wyglądało i że nie smakowało zbyt dobrze, ale myslał, że tak ma być (bo niby skąd ma wiedzieć jak takie mleko powinno smakować ![]()
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do wygibasow to skoro po Tatusiu ten talent to....ciekawie musi u Was być gdy gaśnie światło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
kumkura
![]() a torcik taki to marzenie każdego malucha ![]() ---------------- coś nie mogą gola strzelić no.. jestem za Hiszpanią, Ronaldo nie lubię chyba się poddam i idę spać, karnych nie doczekam już ![]() Edytowane przez Zariah Czas edycji: 2012-06-27 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj odebralam dwie paczki,jedną z hippa jedną z bobovity, w hippie jest kupon i można drugą pakę dostać w rossmannie ....
pewnie każda z nas dostanie po ukończeniu 4 miesiąca, jeśli wypełniła te świstki w szpitalu , które były przy kartonach prezentowych |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() moja mama ma swój mały zakład kuśniersko-krawiecki ale nie szyje od podstaw bo się boi ![]() A jak już coś uszyje to za pół darmo bo się mało ceni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no potrafi być ciekawie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
My dopiero w przyszłym tygodniu wybieramy się na kolejne szczepienie więc przy okazji zapytam lekarza co o tym sądzi. Ale myślałam żeby wlasnie po ukończeniu 3 miesięcy zacząć dawać mu soczki. Do tej pory dostaje tylko mleczko, pare razy dostał herbatkę koperkową, aby mu pomóc na brzuszek- ale odniosłam wrażenie że zadziała wręcz odwrotnie. Bo moja teściowa w 5 dzień po porodzie kazała Filipowi zrobić grysik na krowim mleku ![]() Choć karmiłam małego 2 miesiące to ona codziennie mi wmawiała że nie mam pokarmu i że mały ma kolki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |||
Gang Iren
|
Cale popoludnie bylismy na lonie natury,spacerow duzo,ale mnie nogi bola
![]() ![]() I ja chyba wiem co odpowiada za moje zmeczenie i brak energii: to brak slonca,ciagle brzydka pogoda,deszcze!! Cytat:
Nie karmie na lezaco,nie chce go uczyc brania do lozka i jak w trojke spimy to wcale nie jestem wyspana,bo Radek ma za duza powierzchnie ciala,z samym Eryczkiem spi sie lepiej ![]() Super prezentuja sie twoi mezczyzni,w szczegolnosci ten najmniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A na tym zdjeciu WOW!Ale on silny mega jest,ze tak sie garnie do siedzenia!
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu się talenty marnują ![]() Dlatego trzeba od małego tym naszym dzieciom jakoś tą wiarę w siebie wyrabiać , bo to dużo w życiu ułatwia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Rozeznanie
|
Emigra- malutka wygląda ślicznie i te buciki
![]() Co do butelek, my wcześniej mieliśmy dr brownsa (2 sztuki), teraz AVENT ( 2 sztuki 260ml+ 1 szt. 125ml. Smoczki nr 2+ taki do kaszek( ale Aga nie bardzo go lubi, bo za szybko leci, więc na razie nie zagęszczam mleka ![]() Dziewczyny, jakie mięsa przygotowujecie na chrzciny? a sałatki? chciałabym coś nowego zrobić, bo na imprezkach rodzinnych ciągle to samo ![]()
![]() |
#2901 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Jak ja zie urodzilam, wzrostem i waga bylam ponizej 5 centyla. Pozniej nadgonilam i jak zaczelam chodzic bylam w okolicy 25 centyla. I do dzks jestem szczuplakiem. Wazne, ze rosnie, przybiera na wadze i jest zdrowy. Chyba za szybko pochwalilam Ewelinke bo dzis usypialam ja 1,5 gldziny. Dostal lpzeczko turystyczne Coto baby samba lux.
![]() |
#2902 | ||
Zakorzenienie
|
My dzisiaj nockę przespałyśmy dobrze. Pogoda nie za ciekawa już mam jej dość
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() najzwyklejszej z kranu przegotowanej w najnormalniejszym czajniku ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
![]() co za noc ogólnie padam ![]() ![]() ja daje żywca ale zastanawiam się czy nie przejść już na tą z kranu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale gdybym miała jednak wybierać pod swój gust to: polędwiczki w sosie kurkowym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie też ma być tradycyjnie- babcie nie przepadają za owocami morza, choć ja mogłabym je jeść na okrągło ![]() Na poprzednich chrzcinach upiekłyśmy z teściówką indyczkę, była super, a robiłyśmy "na oko" i własną intuicję.Teraz myślę: o sznyclach indyczych w sosie własnym z pieczarkami, żeberkach ( tylko nie wiem jeszcze jakich) i te roladki z kury mi się podobają, tylko właśnie nie chcę, by były suche...
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najpierw uzywalam zwyklej przegotowanej, ale mala miala twarde kupki i chyba Balbinka mi powiedziala ze to od wody moze byc to zmienilam na wode dla dzieci z humany, a pozniej jakos mi zabraklo i zaczelam robic na naszej mineralnej i mala bardzo dobrze znosi wiec jest na mineralnej mleczko robione ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w ogole dziekuje wszystkim za mile slowa pod naszym adresem ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
Nasza nocka moznaby rzec ze super
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Oj dawno na mailu a tam takie śliczności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.