Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-23, 13:52   #2881
agus87
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

nie słyszałam, by gin wciskał tabsy
przeważnie to babki same chcą

mnie tam często bada piersi

chyba znów będę musiała do niego iść bo mam problem...
a miałam iść po nowym roku na cytologię...

Ktosiu zazdroszczę ci tego spania do 9.30
o której wieczorem mała idzie w kime?

jak byliśmy w Sopocie teraz w weekend to Ola rano wstawała o 7 i zamiast budzić nas, leciała obudzić babcię
Stary 2012-10-23, 14:14   #2882
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że już umiecie to rozpoznać, wiecie jak zareagować. O tym świszczeniu mi pisałaś, więc na pewno to się powtarza. Biedny Patruś, uściskaj go ode mnie!

Mnie do góry nogami nie, ale podrzucali

Trzymam kciuki za pogodę!
uściskam

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
zgadzam się,
idioci podwójni i lekarz i pacjentka
ja znam lekarza który nie dość że nie zleca badań to jeszcze jest tak uważny że mojej przyjaciółce w zaawansowanej ciązy - ledwo weszła do gabinetu, a ten wyskoczył ooo była pani u mnie ostatnio 5lat temu brała pani cilest to co przepisujemy!
paranoja!!
Stary 2012-10-23, 14:17   #2883
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ale się wyspałam! Wstałyśmy o 9.30 Zdążyłam już wyprać dywan nawet
Obiad mam, więc się lenię

Co do zanoszenia się to i ja i moje dziecko z tych zanoszących się Z tym, że widzę po Marceli, ze już coraz rzadziej trzeba jej dmuchać w buźkę, zaczyna sobie radzić ze złapaniem oddechu, więc chyba idzie ku lepszemu
mam nadzieje, że faktycznie już z tego wyrasta!

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

jak byliśmy w Sopocie teraz w weekend to Ola rano wstawała o 7 i zamiast budzić nas, leciała obudzić babcię
mnie lekarz przepisywał tabsy... miałam 17 lat, ale nie chciałam ich brać i nie wykupiłam, chodziło o uregulowanie cyklu, bolące miesiączki itp

A Ola widać dobrze wyszkolona, wie kogo budzić o wczesnej porze

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
uściskam

zgadzam się,
ja znam lekarza który nie dość że nie zleca badań to jeszcze jest tak uważny że mojej przyjaciółce w zaawansowanej ciązy - ledwo weszła do gabinetu, a ten wyskoczył ooo była pani u mnie ostatnio 5lat temu brała pani cilest to co przepisujemy!
paranoja!!
a to dobre! Paranoja!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 14:51   #2884
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

ja za pierwszym razem mialam "wskazania" tzn strasznie nieregularne cykle, a do tego problemy z cera, wiec w sumie sama chcialam... ale teraz po poronieniu babka sama mi wystartowala z tabletkami... ale ja nie chcialam

Cytat:
uściskam

zgadzam się,
paranoja!!
niektorzy lekarze to sa nastawieni tylko na tabletki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:11   #2885
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
uściskam

zgadzam się,
paranoja!!

mam schab
a z domu nie mogę wyjść po pieczarki bo karo chora a TŻ jeszcze w pracy, już myslałam by dac suszonego pomidora albo ser fromage

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:12   #2886
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
a chciała żeby zbadał? wystarczy poprosić o badanie i nie robią problemu.
dokładnie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 15:19   #2887
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

mam schab
a z domu nie mogę wyjść po pieczarki bo karo chora a TŻ jeszcze w pracy, już myslałam by dac suszonego pomidora albo ser fromage
mysle ze mozesz dac ja czesto eksperymentuje i zawijam co tylko mam pod reka zawsze bylo smaczne
Stary 2012-10-23, 15:57   #2888
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Ja też trafiałam na konowałów, którzy nie zlecają żadnych badań przed przepisaniem tabletek, zresztą u nas to rzadkość lekarz, który takowe zleca. Ja przez branie pigułek przytyłam ok 7 kilo, które bardzo ciężko było potem zrzucić. Teraz zdecydowałam się na założenie wkładki na 5 lat bo na razie powiększania rodziny już nie planujemy.

Aguś haha Ola dała rodzicom wypocząć

Marta a to się lekarz trafił, ginekolog, który nie widzi pięciomiesięcznej ciąży.
Ja mam takiego lekarza rodzinnego, że zaniżam mu średnią wiekową pacjentów, sami emeryci w poczekalni i też jakoś koło 5-6 miesiąca ciąży dopadłą mnie taka infekcja gardła, że nie mogłam nic przełykać a ten chciał mi przepisać antybiotyk, dopiero jak powiedziałam, że jestem w ciąży to on na to "tak? a ja myślałem, że ten brzuch to z jedzenia"

Co do badań w medycynie pracy to u nas też podobne, widzi pani? zdrowa? to dobrze
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 16:12   #2889
śliweńka
Zakorzenienie

u mnie tak było u lekarza na prawo jazdy
"głowę pani ma, ręce i nogi, a to pani zdrowa, 50zł"

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 16:40   #2890
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
dzień dobry!

Co do lekarzy, to moja przyjaciółka chodziła do takiej pani doktor która do badania osłuchowego kazała ściągać biustonosz. A co do badania piersi, zawsze można poprosić ginekologa by to zrobił i zrobi bez problemu
i tu się mylisz kochana miałam kiedys taki przypadek, że poprosiłam o zbadanie piersi bo miałam konkretny powód... coś wyczułam. na to babka mi odpowiedziała, że ona mi piersi badać nie będzie a jak mam jakieś obawy czy wątpliwości to mam iść do poradni onkologicznej ginekologicznego też nie zrobiła, bo po sprawdzeniu w karcie uznała, że od ostatniego nie mineło jeszcze pół roku ogólnie wizyta była fatalna, tak jak szybko to niej przyszłam tak szybko wyszłam, chyba nie musze mówić, że to była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tej czarownicy.
Stary 2012-10-23, 16:51   #2891
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:

O 19

Cytat:
mam nadzieje, że faktycznie już z tego wyrasta!

mnie lekarz przepisywał tabsy... miałam 17 lat, ale nie chciałam ich brać i nie wykupiłam, chodziło o uregulowanie cyklu, bolące miesiączki itp

A Ola widać dobrze wyszkolona, wie kogo budzić o wczesnej porze

a to dobre! Paranoja!
Też mam taką nadzieję Teraz już to nas nie stresuje, ale na początku każde zapowietrzenie się to był strach. Rodzina też przeszkolona co robić w razie wu
Stary 2012-10-23, 17:56   #2892
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

Rany dziewczyny, skąd wy bierzecie tych ginekologów?? ja chodzę regularnie co pół roku (z poślizgiem do 2-3 tyg ) i ZAWSZE ZAWSZE ZAWSZE mam badanie gienkologiczne, ZAWSZE badane piersi i co drugą wizytę zlecane badania (krew, krzepnięcie, wątrobowe itp) i co rok mam cytologię. teraz mam maleńką nadżerkę i miałam tez wycinek pobierany. tak samo wiem z wątku mamusiowego, ze w ciązy często dziewczyny nie są badane- ja byłam badana co wizytę (Co miesiąc a na koniec co 2 tyg). jak juz wybieram lekarza prywatnie to chociaz trzeba wybrac konkretnego A jak chodzilam kilka razy na nfz to masakrejszyn... tez tabsy bez zadnego badania ale mi sie nie spodobało to bardzzzzzo....
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 18:00   #2893
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry!

Co do zanoszenia się to i ja i moje dziecko z tych zanoszących się Z tym, że widzę po Marceli, ze już coraz rzadziej trzeba jej dmuchać w buźkę, zaczyna sobie radzić ze złapaniem oddechu, więc chyba idzie ku lepszemu
Zazdroszcze spania do 9.30
Na szczęście Kuba miał tylko kilka przypadków kiedy się zanosił jak był mniejszy, dmuchanie w byzię pomogło, a teraz już dawno sie nie zanosił.

Cześć,
nie mam na nic czasu od kiedy chodzę na ten kurs, tipsy mi w niedzielę odpadły i nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Ale pwnie jutro koleżanka bdzi mi zakładać od nowa. a dzisiaj bawiliśmy sie w robieni wzorków farbami akrylowymi.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 18:01   #2894
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
nie dziwie Ci się Mnie też nie byłoby do śmiechu

Ale cel został osiągnięty!

Bardzo ładne buty! A mogę zapytać ile dałaś? Z Ryłki to pewnie tanie nie były, ale bardzo ładne!

Wiem, że z nią moge sobie pozwolic na totalną szczerość dlatego tak zareagowalam. Później mi się głupio zrobiło, no ale sie udało

Co do sukni, to ja wybrałam jedną i w zasadzie byłam do niej przekonana. Może sama mi się z wyglądu nie podobała ale podobało mi się to jak ja w niej wyglądam. No i zanim zdecydowałam się kupić poszłam z moją Trojcą... jak Daniel zobaczył tą sukienkę to zabronił mi jej nawet przymierzyć. Powiedział, że w szmatowatej firance nie pójdę. Poszedł pokręcił się po sklepie i przyniósł moją sukienkę Chyba do końca życia będe mu wdzięczna !

cieszę się, że wesele udane! Faktycznie pogode mieli wymarzoną!

Kochana, głowa do góry

ja nie pozwalam sobie na taka szzczerość do wszystkich. Ale z krulikiem znamy się na wylot więc wiem, że mogę Poza tym nie wiem z czego to wynika ale ja uwielbiam z nią chodzić na zakupy, bo ona lubi przymierzać to co mi się podoba A zazwyczaj jej pasują rzeczy, które mi się szalenie podobaja a sama ich nie ubiorę . Zresztą zauważyłam, że prościej mi kogoś ubierać niż siebie, Ze sobą zawsze mam problem.

Magda pielęgniarka no cóż... dno...
Ty chciałaś zobaczyć zdjęcie pazurów czarnych? to ma! Tylko nie zwracaj uwagi na moje koślawe palce...
u mnie wygladają na bordowe

sama bym sprobowała
chyba se kupie

a jak mi nie podpasi to ci wyślę

ulżyło mi troche...

tate wypisali
znaczy wieczorem miał zabieg w koncu wycieli mu woreczek wstawili mu jakas proteze i rano zadzwonił ze on to stoi z torbą bo go wypisali.....

A.... a ty po mnie mozesz przyjechac?????
rece mi opadły

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 18:03   #2895
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
miałaś szkolenie wstępne-stanowiskowe. A teraz będziesz miała okresowe, ono już jest aktualne na kilka lat. Jest to rozszerzenie tego wstępnego i dostajesz zaświadczenie, że odbyłaś takie szkolenie.
oo widzisz to jest wytłumaczone rzeczowo dziękuję
a takie okresowe w innej branży też się robi?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Byłam dzis z Mają i męzem na długim spacerku. Kupiłam sobie butki do biegania z małą (nie na obcasie). Załatwiłam lekarza med. pracy. I śmiech na sali. Lekarz wypisuje mi kartę i mówi, to niech Pani idzie do pielgniarki i się zwazy, zmierzy, sprawdzi wzrok i ciśnienie - zapisał to wszystko. Poszłam. A ta do mnie "wzrost??" podałam, "waga??" podałam. Pytam się czy nie sprawdzi a ona, ze nie ma potrzeby. I teraz - najlepsze badanie oczu- dobrze Pani widzi?? buahaha Jedyne co to zmierzyła mi ciśnienie, powiedziała, ze jest niskie i czy mi się w głowie nie kręci, więc mówię że tak , a ona " bo Pani musi kawę pić... ale nie... kawa wywołuje agresję a Pani jest nauczycielem , to nie... ooo... musi Pani lampkę wina dziennie pić " ja na to, że nie mogę bo karmię. A ona "eee tam, to niech pani podgrzeje troszkę to procenty uciekną" :wow:

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Uwierz mi ja też mam 4-dniowy, obmyślam pozycje do byczenia się

ja tam i z 2 dni byłabym zadowolona

Cytat:

Wiem, że z nią moge sobie pozwolic na totalną szczerość dlatego tak zareagowalam. Później mi się głupio zrobiło, no ale sie udało

Magda pielęgniarka no cóż... dno...
Ty chciałaś zobaczyć zdjęcie pazurów czarnych? to ma! Tylko nie zwracaj uwagi na moje koślawe palce...
Twoje krzywe palce są bardzo podobne do moich krzywych palców
serio jakbym widziała swoje jak to zrobiłaś

Cytat:
Dzień dobry!

jej przy zanoszeniu trzeba dmuchać w buzię?

witajcie!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 18:59   #2896
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
i tu się mylisz kochana miałam kiedys taki przypadek, że poprosiłam o zbadanie piersi bo miałam konkretny powód... coś wyczułam. na to babka mi odpowiedziała, że ona mi piersi badać nie będzie a jak mam jakieś obawy czy wątpliwości to mam iść do poradni onkologicznej ginekologicznego też nie zrobiła, bo po sprawdzeniu w karcie uznała, że od ostatniego nie mineło jeszcze pół roku ogólnie wizyta była fatalna, tak jak szybko to niej przyszłam tak szybko wyszłam, chyba nie musze mówić, że to była moja pierwsza i ostatnia wizyta u tej czarownicy.

ja miałam kiedyś pod pachą jakby ziarenko grochu pod skórą, poszłam do gina a ta kazała iść do chirurga

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 19:13   #2897
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

sliwenka jak obiad?? ja dzisiaj mialam bigosik pierwszy raz gotowalam i strachu mialam co nie miara ale mega pyszny mi wyszedl

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
masakra... i skasowala za ta wizyte??

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

sama bym sprobowała
chyba se kupie

ulżyło mi troche...

tate wypisali
znaczy wieczorem miał zabieg w koncu wycieli mu woreczek wstawili mu jakas proteze i rano zadzwonił ze on to stoi z torbą bo go wypisali.....

rece mi opadły
nie ma to jak nasza sluzba zdrowia... ale dobrze ze tata juz w domu - duzo zdrowka dla niego
Stary 2012-10-23, 19:16   #2898
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no wyrośnie wyrośnie, aczkolwiek jeszcze jest mały, podobno najwięcej ataków jest w okolicach 2-3 roku życia, potem mniej, po 4 bardzo bardzo bardzo rzadko a po 7 w ogóle..
Pat miał trzy - przełom luty/marzec potem czerwiec teraz październik wiec co 4 mce..

no tak bo wy w domu też przez to przehodziliście... ale dajesz mi nadziję ze szybko przejdzie...
ciesze się że wesele udane, acz przykro mi że już bez przyjaciółki..

ale mu dobrze..

ho!!

patrze na tą pogodę i czarno widze te nasze jesienne zdjęcia..
Marta - to zrób sesję w stylu halloween, przebierzcie się, skombinuj dynię, byle nie lało, powinno wyjść super

Cytat:
mnie drażnią lekarze co tabsy wciskają a o choroby ani badania krwi nie zapytają

co mogę zrobić z mięsa prócz schabowych
Pewnie już późno, ale roladki jak pisały dziewczyny tylko jako nadzienie szpinak i feta, a roladka owinięta w plasterek boczku, do tego sos. Mniam.

Cytat:
uściskam

zgadzam się,
paranoja!!

Buhaha może te tabletki to prewencyjnie Co by z drugim nie zaszła

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Cześć

Ja też trafiałam na konowałów, którzy nie zlecają żadnych badań przed przepisaniem tabletek, zresztą u nas to rzadkość lekarz, który takowe zleca. Ja przez branie pigułek przytyłam ok 7 kilo, które bardzo ciężko było potem zrzucić. Teraz zdecydowałam się na założenie wkładki na 5 lat bo na razie powiększania rodziny już nie planujemy.

Aguś haha Ola dała rodzicom wypocząć

Marta a to się lekarz trafił, ginekolog, który nie widzi pięciomiesięcznej ciąży.
Ja mam takiego lekarza rodzinnego, że zaniżam mu średnią wiekową pacjentów, sami emeryci w poczekalni i też jakoś koło 5-6 miesiąca ciąży dopadłą mnie taka infekcja gardła, że nie mogłam nic przełykać a ten chciał mi przepisać antybiotyk, dopiero jak powiedziałam, że jestem w ciąży to on na to "tak? a ja myślałem, że ten brzuch to z jedzenia"
Co do badań w medycynie pracy to u nas też podobne, widzi pani? zdrowa? to dobrze
no uroczy po prostu

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

sama bym sprobowała
chyba se kupie

ulżyło mi troche...

tate wypisali

rece mi opadły
A ja myślałam, że trzymają ludzi raczej na siłę niż wykopują coby kasę z NFZ dostać.

Ja miło wspominam badania do pracy, okulista, laryngolog, krew plus mocz, pielęgniarka, ogólny. Wypas. Tylko gina brak w komplecie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 19:19   #2899
śliweńka
Zakorzenienie

zrobiłam z fromage czosnkowym i pomidorem suszonym kieszonkę i były pyszne aż TŻ się zdziwił że takie dobre

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 19:29   #2900
iwka28
Wtajemniczenie

Brzmi pysznie!

Żabcia - świętujecie w tym roku Halloween? Jakieś przebieranki?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2012-10-23 o 19:31
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 19:36   #2901
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
zrobiłam z fromage czosnkowym i pomidorem suszonym kieszonkę i były pyszne aż TŻ się zdziwił że takie dobre

suuuper

a ja dzisiaj korzystajac z pogody umylam dwa wielgachne okna jeszcze tylko jedno malutkie mi zostalo bo przyszedl tz i mnie gonil na spacer
nio to do wiosny czuje sie rozgrzeszona haha a w ogole to tutaj jest zupelnie inne powietrze niz w pl bo w pl to za tydzien po umyciu okno bylo brudne, a tak po miesiacu to juz czarne... a tutaj tz przetarl je w maju raz i to nie jakos bardzo tylko troche i o dziwo dalej bylo niczego sobie nio ale stwierdzilam ze przed zima trza umyc
Stary 2012-10-23, 19:49   #2902
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
sliwenka jak obiad?? ja dzisiaj mialam bigosik pierwszy raz gotowalam i strachu mialam co nie miara ale mega pyszny mi wyszedl

masakra... i skasowala za ta wizyte??

nie ma to jak nasza sluzba zdrowia... ale dobrze ze tata juz w domu - duzo zdrowka dla niego
nie, bo to było na NFZ
Stary 2012-10-23, 20:09   #2903
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Zazdroszcze spania do 9.30
Na szczęście Kuba miał tylko kilka przypadków kiedy się zanosił jak był mniejszy, dmuchanie w byzię pomogło, a teraz już dawno sie nie zanosił.

Cześć,
nie mam na nic czasu od kiedy chodzę na ten kurs, tipsy mi w niedzielę odpadły i nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Ale pwnie jutro koleżanka bdzi mi zakładać od nowa. a dzisiaj bawiliśmy sie w robieni wzorków farbami akrylowymi.
Rzadko się to zdarza pospać do 9.30, ale tfu tfu nie narzekam Dobrze, że Kubuś się juz nie zanosi!
Długo jeszcze będziesz chodzić na ten kurs?

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
jej przy zanoszeniu trzeba dmuchać w buzię?

(...)
Jak nie może złapać tchu to jej to pomaga
Stary 2012-10-23, 20:33   #2904
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

śliweńko musze tez zrobić, akurat mam schab

Anika dobrze, że tata już wyszedł.

Byłam dziś 2 godziny poza domem. Mąz został z Mają. Wracam a ona wielki uśmiech na twarzy Wzięłam ją na ręczki a ona się tak zaczęła do mnie słodko tulić i nosek w moje ramiona chowała dopiero jak się natuliła to zaczęła się normalnie rozgladać Jak ja kocham jak ona tak się tuli, widac , ze tęskniła za mamusią

Stary 2012-10-23, 20:49   #2905
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
suuuper

a ja dzisiaj korzystajac z pogody umylam dwa wielgachne okna jeszcze tylko jedno malutkie mi zostalo bo przyszedl tz i mnie gonil na spacer
nio to do wiosny czuje sie rozgrzeszona haha a w ogole to tutaj jest zupelnie inne powietrze niz w pl bo w pl to za tydzien po umyciu okno bylo brudne, a tak po miesiacu to juz czarne... a tutaj tz przetarl je w maju raz i to nie jakos bardzo tylko troche i o dziwo dalej bylo niczego sobie nio ale stwierdzilam ze przed zima trza umyc
racja z tymi oknami :/ koło nas są wielkie drzewa i zaraz jakiś pyłek w lato jest na nich jak umyję
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
śliweńko musze tez zrobić, akurat mam schab

Anika dobrze, że tata już wyszedł.

Byłam dziś 2 godziny poza domem. Mąz został z Mają. Wracam a ona wielki uśmiech na twarzy Wzięłam ją na ręczki a ona się tak zaczęła do mnie słodko tulić i nosek w moje ramiona chowała dopiero jak się natuliła to zaczęła się normalnie rozgladać Jak ja kocham jak ona tak się tuli, widac , ze tęskniła za mamusią
gdzie ty to wycieczkujesz
to karo zaczyna coś innego mówić sobie niż gege, i ostatnio nieświadomie mówi mamamama

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 20:53   #2906
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko super Ja często jak leżę z Mają, to mówię do niej "mama" i ona sie wtedy uśmiecha i rączki wyciąga, łapie mnie za twarz. Ale wiem, że to takie nieświadome jeszcze.

Autem jeżdżę Nie wiem jak kiedyś mogłam nie jeździć hehe. Ale byłam cykorem U koleżanki byłam.

Stary 2012-10-23, 20:56   #2907
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta - to zrób sesję w stylu halloween, przebierzcie się, skombinuj dynię, byle nie lało, powinno wyjść super
nie nie nie
my chcieliśmy is do parku na spacer i takie po prostu naturalne fotki..

byli u nas przyjaciele, zrobiłam kolacje - bułki nadziewane farszem (grzyby szynka ser papryka pomidory) na to dużo sera i do piekarnika
pychaaaa
Stary 2012-10-23, 21:33   #2908
ktosia86
Zakorzenienie

Martuś ale pyszności A ja się musiałam zadowolić jajecznicą z pomidorami

Magda dobrze, że już nie boisz się jeździć Ja się muszę zmobilizować do jazdy po mieście, bo poza miastem bez problemu
Stary 2012-10-23, 23:39   #2909
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu stwierdziłam, ze jak już zapłaciłam za te 5 lekcji, to teraz musze jeździć, bo potem znowu mnie cykor ogarnie i dopiero będzie. Ja się boję tylko parkować jak jest ciasno.

Stary 2012-10-24, 02:57   #2910
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Brzmi pysznie!

Żabcia - świętujecie w tym roku Halloween? Jakieś przebieranki?
Oczywiscie ze tak

W tym roku pierwszy raz w naszym miescie jest festyn dyniowy Bylam odebrac dynie ktora bede robila na konkurs. Ma byc w sumie zaswieconych ich ponad 1.500 Beda jakies kokursy , zabawy dla dzieci itp oby tylko pogoda dopisala.

Ja wczoraj udekorowalam troche dom na zewnatrz jeszcze tylko slodycze musze kupic. Przebranie dla Domino kupione Juz sie nie moge doczekc jak w niego wskoczy No a my w sobote idziemy na impreze dla doroslych a maly zostaje z babcia.W niedziele planujemy rodzinny dzien na tym festynie. Pierwsze Halloween Domino . A w srode wyprawa po cukierki dla taty

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-10-24 o 02:58
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości