Żonki 2009 cz. XXXIV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-10-22, 20:37   #2851
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXIV

Noszą bo kupiły rok temu A tak serio w zeszlym roku chciałam kupić grubszy swetr to wszędzie były z futrem, do tego w większości z takim "leniącym się" więc zupełnie nie dla mnie.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-22, 20:52   #2852
india83
Zakorzenienie

Marta dużo zdrówka dla Pata, oby szybko mu przeszło

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
witam po długim weekendzie nie chciało mi się dzisiaj wstać do pracy

byłam tam w sobotę ( w Toruniu więc myślami byłam z Indią :D) i pani mówiła, że tylko na ten dzień maja dodatkowy rabat. Przymierzałam boską sukienkę ale musiałbym mieć chyba połówki rozmiarów Chociaż wczoraj żałowałam, że jej jednak nie kupiłam
wczoraj zrobiłam zupę dyniową - bardzo dobra ( wrzucę przepis do k.)

martucha84
życzę zdrówka dla Patryka

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Zastrzyki to kolejna rzecz której nienawidzę i podziwiam Patryka, że tak do tego podchodzi... Dzielny chłopczyk!

Mam nadzieje, że ta dziewczyna zrobi tak, żeby Tobie było dobrze!
Mam nadzieje, że zgodzi się na ten wychowawczy, bo co jej zależy!

czerwone!

SAmba ale się obkupiłaś! Super!
Samopoczucia nie zazdroszczę! Głowa do góry przyjdą lepsze dni

A propos zakupów, to byłam z moją przyjaciółką na zakupach. Ja to na prawdę mogłabym się czasami ugryźć w język. Tylko do niej weszłam, zapytałam co ona ma na sobie? Na co ona, że jak to co spodnie... ja mówię, ale po domu nie? A ona, że nie... że do pracy w nich chodzi. To jej obwieściłam, że chyba sobie żartuje! Idziemy na zakupy i to zaraz! Kupiłyśmy jej 2 pary rewelacyjnych spodni! Ale dopiero później sobie uświadomiłam co powiedziałam i w jaki sposób. Czasami na prawdę powinnam się ugryźć

Ale na szczęcie nie ma mi tego za złe, bo dzwoniła do mnie wczoraj, że jak tylko przyjadą w listopadzie to jedziemy razem na zakupy bo okazuje się, że ma sporo potrzeb
Doradzać to ja mogę! W tym jestem dobra, gorzej jak siebie mam ubrać
Gucia dobrze się stało a szczerze to najlepiej nie zrobiłaś tego złośliwie tylkow trosce o wygląd koleżanki. Mi jest miło jak niektóre koleżanki do mnie przychodza i mówią, że proszą o opinie bo wiedzą, że bedzie szczera (choć przyznam, że nie wszystkie mają odwage pytac|)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia oj tam, lepiej prawdę powiedzieć

Marta biedny Pat.

Samba super, że wizyta umówiona.

Byłam dzis z Mają i męzem na długim spacerku. Kupiłam sobie butki do biegania z małą (nie na obcasie). Załatwiłam lekarza med. pracy. I śmiech na sali. Lekarz wypisuje mi kartę i mówi, to niech Pani idzie do pielgniarki i się zwazy, zmierzy, sprawdzi wzrok i ciśnienie - zapisał to wszystko. Poszłam. A ta do mnie "wzrost??" podałam, "waga??" podałam. Pytam się czy nie sprawdzi a ona, ze nie ma potrzeby. I teraz - najlepsze badanie oczu- dobrze Pani widzi?? buahaha Jedyne co to zmierzyła mi ciśnienie, powiedziała, ze jest niskie i czy mi się w głowie nie kręci, więc mówię że tak , a ona " bo Pani musi kawę pić... ale nie... kawa wywołuje agresję a Pani jest nauczycielem , to nie... ooo... musi Pani lampkę wina dziennie pić " ja na to, że nie mogę bo karmię. A ona "eee tam, to niech pani podgrzeje troszkę to procenty uciekną" :wow:
Magda padłam

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
aaa ja zapomnialam pochwalic sie butami,
podobne do tych z fotki, tylko moje sa grafitowe i tylko czubek i zapietek maja lakierowany czarny - w rylce nabylam

gucia no ja to bym sie obrazila chyba no ale przynajmniej terz bedzie Ciebie zabierac na zakupy czesciej
fajne cichobiegi
a ja mam w mej głowie nadal kozaczki, musze je sobie wybić o tak by mi się przydało po mojej łepetynie
Stary 2012-10-22, 21:42   #2853
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia no ja to bym sie obrazila chyba no ale przynajmniej terz bedzie Ciebie zabierac na zakupy czesciej
nie dziwie Ci się Mnie też nie byłoby do śmiechu

Ale cel został osiągnięty!

Bardzo ładne buty! A mogę zapytać ile dałaś? Z Ryłki to pewnie tanie nie były, ale bardzo ładne!

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Gucia - może prosto z mostu ale zadziałało nie? Na mierzenie sukni ślubnej wzięłam przyjaciółkę, co to prawdę Ci powie i której opinii ufam, wolę to niż fałszywe komplementy. Do tego przyjaciółka zadowolona, czego chcieć więcej
:
Wiem, że z nią moge sobie pozwolic na totalną szczerość dlatego tak zareagowalam. Później mi się głupio zrobiło, no ale sie udało

Co do sukni, to ja wybrałam jedną i w zasadzie byłam do niej przekonana. Może sama mi się z wyglądu nie podobała ale podobało mi się to jak ja w niej wyglądam. No i zanim zdecydowałam się kupić poszłam z moją Trojcą... jak Daniel zobaczył tą sukienkę to zabronił mi jej nawet przymierzyć. Powiedział, że w szmatowatej firance nie pójdę. Poszedł pokręcił się po sklepie i przyniósł moją sukienkę Chyba do końca życia będe mu wdzięczna !

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
...my po weselu, pogoda była cudna, wręcz wymarzona,
dziś moja przyjaciółka wróciła do "siebie" więc przez parę dni będę Was podczytywać jakoś nie mam nastroju, brak mi jej tu na miejscu
cieszę się, że wesele udane! Faktycznie pogode mieli wymarzoną!

Kochana, głowa do góry

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Gucia dobrze się stało a szczerze to najlepiej nie zrobiłaś tego złośliwie tylkow trosce o wygląd koleżanki. Mi jest miło jak niektóre koleżanki do mnie przychodza i mówią, że proszą o opinie bo wiedzą, że bedzie szczera (choć przyznam, że nie wszystkie mają odwage pytac|)
ja nie pozwalam sobie na taka szzczerość do wszystkich. Ale z krulikiem znamy się na wylot więc wiem, że mogę Poza tym nie wiem z czego to wynika ale ja uwielbiam z nią chodzić na zakupy, bo ona lubi przymierzać to co mi się podoba A zazwyczaj jej pasują rzeczy, które mi się szalenie podobaja a sama ich nie ubiorę . Zresztą zauważyłam, że prościej mi kogoś ubierać niż siebie, Ze sobą zawsze mam problem.

Magda pielęgniarka no cóż... dno...
Ty chciałaś zobaczyć zdjęcie pazurów czarnych? to ma! Tylko nie zwracaj uwagi na moje koślawe palce...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pazu.jpg (51,4 KB, 34 załadowań)

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-22 o 21:44
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 03:22   #2854
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć Żabciu
hej kochana

Cytat:
...my po weselu, pogoda była cudna, wręcz wymarzona,
dziś moja przyjaciółka wróciła do "siebie" więc przez parę dni będę Was podczytywać jakoś nie mam nastroju, brak mi jej tu na miejscu
super ze wesele sie udalo

Cytat:

Wiem, że z nią moge sobie pozwolic na totalną szczerość dlatego tak zareagowalam. Później mi się głupio zrobiło, no ale sie udało

Magda pielęgniarka no cóż... dno...
Ty chciałaś zobaczyć zdjęcie pazurów czarnych? to ma! Tylko nie zwracaj uwagi na moje koślawe palce...
najwazniejsze ze miala dobre checi

super ten czarny wyglada

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 08:20   #2855
celi25
Rozeznanie

martucha84 mam nadzieję, że dogadasz się z koleżanką, bo w sumie dla niej to nie ma znaczenia

Cytat:
Byłam dzis z Mają i męzem na długim spacerku. Kupiłam sobie butki do biegania z małą (nie na obcasie). Załatwiłam lekarza med. pracy. I śmiech na sali. Lekarz wypisuje mi kartę i mówi, to niech Pani idzie do pielgniarki i się zwazy, zmierzy, sprawdzi wzrok i ciśnienie - zapisał to wszystko. Poszłam. A ta do mnie "wzrost??" podałam, "waga??" podałam. Pytam się czy nie sprawdzi a ona, ze nie ma potrzeby. I teraz - najlepsze badanie oczu- dobrze Pani widzi?? buahaha Jedyne co to zmierzyła mi ciśnienie, powiedziała, ze jest niskie i czy mi się w głowie nie kręci, więc mówię że tak , a ona " bo Pani musi kawę pić... ale nie... kawa wywołuje agresję a Pani jest nauczycielem , to nie... ooo... musi Pani lampkę wina dziennie pić " ja na to, że nie mogę bo karmię. A ona "eee tam, to niech pani podgrzeje troszkę to procenty uciekną" :wow:
Postawa pielęgniarki - porażka u nas najpierw kierują cię do okulisty a potem do medycyny. Jeszcze krew i prześwietlenie płuc dla chętnych

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 09:01   #2856
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie!

Mój mąż dzisiaj idzie ostatni dzień do pracy i ma 5 dni wolnego... nie powiem, zżera mnie zazdrość!!!

Stary 2012-10-23, 09:07   #2857
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Aniu super, ze wesele sie udało.

Gucia lakier super.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
i co wracasz potem do pracy??

a jak mezowi w nowej pracy? dalej sie podoba? bo przez moja nieobecnosc chwilowa nie jestem w temacie
Tak wracam To znaczy od 14 grudnia dokładnie
A mężowi baaardzo sie podoba. Generalnie to wcale nie odczuwamy, ze on pracuje, więc bosko A najbardziej to bym chciała aby miał same nocki ale musi być sprawiedliwie więc ma tylko ok. 8 w miesięcu.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Magda padłam

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
Postawa pielęgniarki - porażka u nas najpierw kierują cię do okulisty a potem do medycyny. Jeszcze krew i prześwietlenie płuc dla chętnych
Ja miałam wszystkie badania aktualne dlatego już mnie nie kierował.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 09:11   #2858
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 09:21   #2859
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
tak mi kazali iść. Bo macierzyński mi się chyba kończy 1 listopada a potem wypoczynkowy mam 6 tyg, ale już wtedy musze mieć ważne od lekarza med. pracy.

Neska to możemy sobię 5 przybić
ja dopiero pierwszego dnia w pracy idę do lekarza, bo do tego czasu mogło się wiele zmienić z moim zdrowiem
tam gdzie moja firma ma umowę z przychodnią, jest stara babcia która każe stanik ściągać i maca węzły chłonne, teraz jak pomaca to jej może i mleko tryśnie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej
w ten szary dzień

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 09:23   #2860
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta - kurcze, mówili, że z tego wyrośnie, ale jak jest coraz gorzej, to chyba nie tak powinno być? Może zasięgnijcie innej opini, bo ja Cię kręce, osiwiejesz dziewczyno! Buziaki dla małego
no wyrośnie wyrośnie, aczkolwiek jeszcze jest mały, podobno najwięcej ataków jest w okolicach 2-3 roku życia, potem mniej, po 4 bardzo bardzo bardzo rzadko a po 7 w ogóle..
Pat miał trzy - przełom luty/marzec potem czerwiec teraz październik wiec co 4 mce..

Cytat:
Marta ucałuj Pata - krtań to jest cholerstwo żal mi go bo wiem jak to męczy
a sytuacja z dzieckiem ...masakra, ale zachowałyście zimną krew to najważniejsze
no tak bo wy w domu też przez to przehodziliście... ale dajesz mi nadziję ze szybko przejdzie...
ciesze się że wesele udane, acz przykro mi że już bez przyjaciółki..

Cytat:
Witajcie!

Mój mąż dzisiaj idzie ostatni dzień do pracy i ma 5 dni wolnego... nie powiem, zżera mnie zazdrość!!!
ale mu dobrze..

Cytat:
Treść usunięta
ho!!

patrze na tą pogodę i czarno widze te nasze jesienne zdjęcia..
Stary 2012-10-23, 09:24   #2861
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

śliweńko a widzisz, mnie wezwali teraz. Dostałam skierowanie i musiałam to załatwić. A niej jej tryśnie a po co obmacuje??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 09:31   #2862
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja dopiero pierwszego dnia w pracy idę do lekarza, bo do tego czasu mogło się wiele zmienić z moim zdrowiem
tam gdzie moja firma ma umowę z przychodnią, jest stara babcia która każe stanik ściągać i maca węzły chłonne, teraz jak pomaca to jej może i mleko tryśnie
a ja tam uważam, że bardzo dobrze, że bada! Zresztą kobiety są tak nie uświadomione, rzadko kiedy same badają sobie piersi, wiec fajnie, że starsza lekarka - a taka świadoma zagrożenia. Jak dla mnie - brawa dla niej!

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no wyrośnie wyrośnie, aczkolwiek jeszcze jest mały, podobno najwięcej ataków jest w okolicach 2-3 roku życia, potem mniej, po 4 bardzo bardzo bardzo rzadko a po 7 w ogóle..
Pat miał trzy - przełom luty/marzec potem czerwiec teraz październik wiec co 4 mce..
mam nadzieje, że ataki będą coraz rzadziej!
A powiedz mi, coś wskazywało na to, że może mieć atak? Był przeziębiony, pokaszliwał?

Ja się zanosiłam bardzo długo. Po 5-6rż mi przeszło. Ale pamiętam jak mnie rodzice i wujkowie podrzucali do góry, żebym dech złapała, wiec musiałam być już świadoma.

Martuś mam nadzieje, że będzie jeszcze jeden ładny dzień, żebyście mogli sobie zrobić sesje! Szkoda, że w ten weekend się nie udało, kiedy było tak pięknie... ale nic się nie martw! Uda się na pewno!

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-10-23 o 09:38
Stary 2012-10-23, 10:26   #2863
śliweńka
Zakorzenienie

madzia sprawdza czy z węzłami wszystko gra i czy nie ma zmian żadnych
Gucia to pierwszy lekarz który badał mi piersi i węzły, ginekolog żaden nawet nie pytał o to

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 10:41   #2864
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
madzia sprawdza czy z węzłami wszystko gra i czy nie ma zmian żadnych
Gucia to pierwszy lekarz który badał mi piersi i węzły, ginekolog żaden nawet nie pytał o to
no widzisz! Tylko się cieszyć, że w medycynie pracy pracują jeszcze tacy lekarze!

Stary 2012-10-23, 10:59   #2865
bzyczka1
Zakorzenienie

dzień dobry!

Co do lekarzy, to moja przyjaciółka chodziła do takiej pani doktor która do badania osłuchowego kazała ściągać biustonosz. A co do badania piersi, zawsze można poprosić ginekologa by to zrobił i zrobi bez problemu

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-10-23, 11:02   #2866
śliweńka
Zakorzenienie

bzyczka koleżanka chodziła 3 lata do gina po tabsy i ani razu jej nie zbadał

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 11:16   #2867
bzyczka1
Zakorzenienie

a chciała żeby zbadał? wystarczy poprosić o badanie i nie robią problemu.

Nasz skarb
Stary 2012-10-23, 11:29   #2868
śliweńka
Zakorzenienie

ale nie piersi, tylko w ogóle jej nie badał,ona też wystraszona pierwszej wizyta i nawet nie pow mu by ją zbadał

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 11:35   #2869
bzyczka1
Zakorzenienie

no to co, chodziła do gina a on jej dawał recepty bez badania? no to jest też i jej wina w tym, bo ja bym zmieniła gina po pierwszej wizycie. Kobiety są dziwne. Idzie po tabsy, dostaje receptę i wszystko inne już jest nieważne. Rozumiem pierwsza wizyta, stres itd. Ale przez 3 lata? no sorry.

Nasz skarb
Stary 2012-10-23, 11:53   #2870
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
ale nie piersi, tylko w ogóle jej nie badał,ona też wystraszona pierwszej wizyta i nawet nie pow mu by ją zbadał
szczerze? To on jest głupia! Zmieniłabym go bardzo szybko!
Tak jak Bzyczka pisze, za pierwszym razem - stres, ale za drugim, piątym, dziesiątym! W życiu bym do kogoś takiego nie chodziła. Mamy XXI wiek i lekarzy na pewno jest więcej niż ten jeden!

Stary 2012-10-23, 11:53   #2871
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, że ataki będą coraz rzadziej!
A powiedz mi, coś wskazywało na to, że może mieć atak? Był przeziębiony, pokaszliwał?

Ja się zanosiłam bardzo długo. Po 5-6rż mi przeszło. Ale pamiętam jak mnie rodzice i wujkowie podrzucali do góry, żebym dech złapała, wiec musiałam być już świadoma.

Martuś mam nadzieje, że będzie jeszcze jeden ładny dzień, żebyście mogli sobie zrobić sesje! Szkoda, że w ten weekend się nie udało, kiedy było tak pięknie... ale nic się nie martw! Uda się na pewno!
co wskazywało, dwa dni wcześniej miał katar, potem jeden dzień nic, a potem obudził się taki trochę świszczący, nie wiem jak co to opowiedzieć, ale my to już jakby czujemy, nie mam pojęcia jak ale widzimy po nim po jego zachowaniu jakoś hmm nie wiem intuicyjnie wiemy że to to..
ja sie też zanosiłam, mnie obracali dogóry nogami..
a teraz w weekend się nie dało bo byłam na uczelni.. dupa i tyle...
Stary 2012-10-23, 12:15   #2872
śliweńka
Zakorzenienie

ja raz byłam u gina bo było coś nie halo, nawet nie zbadał tylko na moje objawy dał globulki, więc to była pierwsza i ostatnia wizyta u niego, a byłam u wielu ginów i mało co, który bada jak jest jakiś stan zapalny

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 12:19   #2873
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Ale się wyspałam! Wstałyśmy o 9.30 Zdążyłam już wyprać dywan nawet
Obiad mam, więc się lenię

Co do zanoszenia się to i ja i moje dziecko z tych zanoszących się Z tym, że widzę po Marceli, ze już coraz rzadziej trzeba jej dmuchać w buźkę, zaczyna sobie radzić ze złapaniem oddechu, więc chyba idzie ku lepszemu
Stary 2012-10-23, 12:22   #2874
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
co wskazywało, dwa dni wcześniej miał katar, potem jeden dzień nic, a potem obudził się taki trochę świszczący, nie wiem jak co to opowiedzieć, ale my to już jakby czujemy, nie mam pojęcia jak ale widzimy po nim po jego zachowaniu jakoś hmm nie wiem intuicyjnie wiemy że to to..
ja sie też zanosiłam, mnie obracali dogóry nogami..
a teraz w weekend się nie dało bo byłam na uczelni.. dupa i tyle...
Najważniejsze, że już umiecie to rozpoznać, wiecie jak zareagować. O tym świszczeniu mi pisałaś, więc na pewno to się powtarza. Biedny Patruś, uściskaj go ode mnie!

Mnie do góry nogami nie, ale podrzucali

Trzymam kciuki za pogodę!

Stary 2012-10-23, 12:31   #2875
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-10-23, 12:36   #2876
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
zgadzam się! A gdzie badania krzepliwości, te całe ATT, ATP, bilirubina i co tam jeszcze!

Stary 2012-10-23, 12:53   #2877
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2012-10-23, 13:13   #2878
śliweńka
Zakorzenienie

mnie drażnią lekarze co tabsy wciskają a o choroby ani badania krwi nie zapytają

co mogę zrobić z mięsa prócz schabowych

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-10-23, 13:42   #2879
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
mnie drażnią lekarze co tabsy wciskają a o choroby ani badania krwi nie zapytają

ale masz schab? Roladki schabowe z szynką i serem. Kilka stron temu podawałam Magdzie przepis

Stary 2012-10-23, 13:45   #2880
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Noszą bo kupiły rok temu A tak serio w zeszlym roku chciałam kupić grubszy swetr to wszędzie były z futrem, do tego w większości z takim "leniącym się" więc zupełnie nie dla mnie.
oj nie... leniacym sie mowimy stanowcze nie!!

Cytat:
Cześć

Aniu super, ze wesele sie udało.

Gucia lakier super.

Tak wracam To znaczy od 14 grudnia dokładnie
A mężowi baaardzo sie podoba. Generalnie to wcale nie odczuwamy, ze on pracuje, więc bosko A najbardziej to bym chciała aby miał same nocki ale musi być sprawiedliwie więc ma tylko ok. 8 w miesięcu.

Ja miałam wszystkie badania aktualne dlatego już mnie nie kierował.
nio to super a finansowo tez lepiej niz w sklepie?

Cytat:

hej
w ten szary dzień
bedziesz miala od razu zaswiadczenie o karmieniu

Cytat:

niestety malo ktory lekarz zaleca badania przed tabsami ja kiedys bralam przez 1,5 roku i tez nie mialam zadnych badan przeszlam przez kilku lekarzy i nikt nie zaproponowal.... a potem odstawilam i teraz po poronieniu kolejny lekarz stwierdzil ze nie wolno mi przez pol roku zajsc w ciaze i chcial mi wypisac tabsy... oczywiscie bez badan wzielam recepte ale jej nie zrealizowalam

teraz bede testowac niemieckich lekarzy w czwartek mam wizyte u ogolnego, a w przyszly poniedzialek gina... jeszcze endokrynologa musze wyhaczyc ale na wlasna reke nikogo nie znalazlam w poblizu a i tak musze miec skierowanie od ogolnego wiec czekam do czwartku

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
ale masz schab? Roladki schabowe z szynką i serem. Kilka stron temu podawałam Magdzie przepis
albo pieczarki mozna tez zawinac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości