![]() |
#2881 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
I picia alko i ogólnie gospodarowania pieniędzmi i tego, że nie jest gotów do założenia rodziny i nie wiadomo czy i kiedy będzie...itd itp.
#2882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, że Was zamęczam. Ale tak mi teraz źle. Siedzę i cała się telepię. Chyba łyknę procha mojego uspakającego.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Rozeznanie
|
Tego nie wiesz. Życie (na szczęście) nie jest aż tak przewidywalne. Jeśli eks zrozumie, że mu na Tobie zależy to się z Tobą skontaktuje choćbyś zmieniła numer i przeprowadziła się na drugi koniec Polski...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
czyli co utrzymujesz z nim kontakt, zeby kogoś nie poznał? jak się kogoś kocha to żeby się poznało nie wiem ile osób to się i tak będzie to konkretną osobę chciało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie nie trzymam dlatego kontaktu bo wiem że tak czy siak pozna... Trzymam bo, go kocham? ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Spróbuj. Co będzie, to będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
my wszystkie jesteśmy w podobnej sytuacji, wiec wiemy jak trudno, ale trzeba zacisnąć zęby, pomysl o swoim zdrowiu,bo naprawdę się zamęczasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zadomowienie
|
Czekam już na 3.01. i wizytę u psychologa.... Wiem, że będę całą wizytę ryczeć... Ale też może doradzi mi co zrobić...bo od rozstania (zaraz miną 2 miesiące) nie było ANI JEDNEGO dnia kiedy bym nie stosowała wspomagaczy na uspokojenie. Albo w postaci alkoholu albo w postaci tabletek. I boję się, że.... się wykończę. A też myśl o odstawieniu obu rzeczy sprawia, że boję się że zwariuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2893 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Rozeznanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3827514 1]Wysłał smsa z życzeniami. Jego mama zadzwoniła i życzyła spokoju, zdrowia, a na koniec, że jej smutno...
Ta, jakbym ja była radosna...[/QUOTE] Mojego byłego mama tez zadzwoniła z życzeniami, ex nawet o tym nie wiedział. Później zadzwonił on, bo ja stwierdziłam, że składaliśmy sobie życzenia w realu i przez gg, więc po co mam dzwonić. Pogadaliśmy chwile i tyle. Bez bólu, bez pretensji, normalnie jak starzy dobrzy znajomi. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Robicie jakieś postanowienia noworoczne? Ja nigdy nie robiłam, a nawet jak o jakichś myślałam to i tak nigdy nie wychodziły. Teraz mam zamiar spisać i egzekwować od siebie do skutku, bo życie mi przez palce za bardzo na nicnierobieniu przecieka.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
U mnie swieta beznadziejne a do tego jeszcze ten koniec roku... wiedziałam ze to bedzie ciezki okres. Jak juz pisałam eks wysłał mi jakiś''biedny wierszyk'' w przeciwienstwie do tego co wysłał mojemu rodzenstwu i znajomym. Do tego dowiedziałam sie ze jedzie w gory na sylwestra. dokładnie tam gdzie bawilismy sie rok temu razem... dziwie sie mu troche . mi kazde miejsce przypominało by o tym co było nie zalżnie od tego czy kocha czy nie kocha... ale widać faceci maja inną mentalność
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Och znowu się odezwał. Wysłał smsa co tam u mnie.. Czyli jednak robi podchody. 2 suche smsy napisane od niechcenia i ostatnia wiadomosc ze musi konczyc bo zbiera sie z kumplem.. Sama nie wiem co myśleć
![]() Widzę, że teraz nawałnica odzywających się eksów na wizażu.. Łączymy się w bólu i w niewiedzy ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.dlasiebie.pl/artykuly/roz...sobistych.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() I tak wam poniekąd zazdroszczę powodów rozstania.Mój już 3x zmienił zdanie co do powodu..a najgrszym ciosem było dla mnie jak mi powiedział,że mnie nie kocha. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Też tak uważam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, smutki mnie dopadły na wieczór. Strasznie brakuje mi eksa. Ten dzień miałam spędzić z nim. Mieliśmy wręczyć sobie prezenty, objeść się do bólu, obejrzeć film, przytulić się i rozmawiać godzinami. Oddałabym wszystko, żeby cofnąć czas o te kilka miesięcy i nie dopuścić do tego, żeby nasz związek się popsuł. W końcu tak bardzo go kochałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Vandaris jak ja Cię dobrze rozumiem.Dobrze,że mamy tu siebie nawzajem, bo bym chyba ześwirowała sama.Rodzicom nie chcę truć ani ich martwić a przyjaciółki nie rozumieją,bo jedna nigdy nie była w związku dłużej niż miesiąc i nigdy po nich nie rozpaczała a druga ma 1 chłopaka.
Też dzisiaj cały dzień przypominam sobie jak wspaniale było się do niego przytulać..a najgorzej,że w łazience u wujka wyniuchałam te same perfumy,które kupowałam eksowi...ehh.Strasznie mi go brakuje a on zapewne ma mnie gdzieś.Nie wiem co mi sie stało w te święta a tak mi cholera dobrze szło.eh. kangu fajna strona ![]() ![]() Seph a pytanie z innej beczki- czego ty chcesz? Kochasz go jeszcze? Brakuje Ci go? CHciałabyś znowu z nim być i spróbować i widzisz go jako osobę z którą chciałabyś spędzić resztę życia? sadomasoto nie ja ja też nie ogarniam jak im się udaje to wszystko tak szybko zgarnąć pod dywan i nie myśleć o tym,nie wspominać, zwyczajnie olać i zapomnieć.No nie rozumiem,ale cholera-za☠☠☠iscie zazdroszczę. Boli mnie t też strasznie,bo czuję się tak,jakbym nic dla niego nie znaczyła nigdy. Chociaż on uparcie twierdził ostatnio,że nikt nigdy tyle dla niego nie znaczył co ja. Fajnie,to po co ze mną zrywał,skoro tak było/jest? No właśnie ja też nigdy nie robię,bo nigdy nie dotrzymuję. Ale w tym roku może zrobię wyjątek- nie myśleć o eksie i się z tego wyleczyć. Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2012-12-26 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Z Warszawy. Niestety jest to płatny psycholog. I najgorzej bo bardzo oblegany. Przyjęła mnie "po znajomości" (znajoma osoba do Niej chodzi)...ale przez to upycha wizyty w wolne okienka (jak ktoś odwoła). Najpierw miałam co tydzień...ale teraz byłam ostatnio pod koniec listopada!!!! Tak się ludzie "rzucili" na wizyty
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja też.... Ale tylko czekam aż się dowiem że kogoś już ma :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie potrafię zrozumieć jak ktoś może być dla kogoś wszystkim a 5min później już...no nikim. Zachwiało mi to wiarę we wszystko,w miłość..jaką mam gwarancję,że mi mąż po 5 latach kiedyś nie powie że odchodzi albo znowu usłyszę' nie kocham cię już" i co wtedy? Eh. Ja mam dodatkowo "gorzej" bo dla mnie ślub to tylko kościelny i już do grobowej deski, nie wyobrażam sobie rozwodu itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.