|
|
#2881 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi tez się zdarzył raz klaps ale jeszcze jak Daniel w pampersie łaził(trudno to nazwac klapsem ale powiedzmy,bo dla mnie klaps to jest danie w dupe aż zaszczypie)-tez zostałam zlinczowana ale teraz nie wie co to klaps,dla niego karą jest nawet jak się na niego głos za coś podniesie.Wanał tate zabawką w głowę,może trochę niechcący ale go zabolało więc krzyknął na niego co robi i że to zabolało,po czym Danielek leci z płaczem mówiąc"tata mnie skrzyczał "
Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2013-01-25 o 22:46 |
||
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co ja nie wiem czy jak byłabym na miejscu Edzi to też bym tego nie zrobiła zresztą niektóre z was pisały że wpieniacie się na jakis pierdoły co dzieci robią to psychiczna presja na dziecko jest lepsza? wściekła matka rzucająca oczami gromy czy dym z uszu,piana z pyska? każdej z was może się dziecko wyrwać i uciec na ulicę wszystkich sytuacji się nie da przewidzieć |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już się wzięłaś za temat to trzeba go skończyć i nie liczyć na przedawnienie.Co do ojca to raczej nie z powodu bicia czy nie bicia.
|
|
#2885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- dzieki Bogu to nie ja , kazdy ma swoje pierdniecia |
|||
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka właśnie i karny jeż się zamieni w ulubione miejsce odpoczynku
![]() Monka czyli mamy te same przekonania ,kobieta musi byc silna a nie jakiś chuchro ![]() Ja myślę że to byłby dobry pomysł z tą szyną jeśli nie naruszyłaby konstrukcji, ja myślałam swój dać w garażu ale tak żebym mogła też go zawieszać i ściągać bo musiałby wisieć gdzieś na środku żebym mogła swobodnie jakiś kickboksing uprawiać
|
|
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
monka nie o to chodzi ze od czasu do czasu wole zeby nie było takich sytuacji , napisałam ze tylko kiedy zagrozone jest jej zycie a nic nie pomaga ... ja tez dostałam apre klapsów od mamy i miałam do niej wielki szacunek była mi blizsza niz ojciec który reki na mnie nie podniósł ... niestety tez wiem jak to jest sie wychowac z pasem i znieczulica
|
#2889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to lezie za mną żeby mnie wkurzyć jeszcze bardziejAsiulek dobrze że są dobre wieści. Pozdrów mamę ![]() To się odhaczyłam
|
|
#2890 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiecie co to jak już wolę użyć bardzo stanowczego tonu żeby zamierzony cel osiągnąć. Jakoś bardziej moja mamę pamiętam jak "prawiła kazania" i ciągle tłumaczyła
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- ja też,i niezawodne u mnie jest w ostateczności liczenie do 3 |
||
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a wiecie że ja mam worek bokserski w domu ? Stoi na oknie bo nie ma go gdzie powiesić. To jest chyba bardziej taka grusza, diabli wiedzą. Tż kiedyś w lumpie kupił dla Wojtka do zabawy
. Faktycznie potrafił się zmęczyć. Teraz nie pozwalam bo Zośka nie ma zahamowań i potrafi kogoś trzepnąć bo uważa że to zabawa.
|
#2894 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na hak zawiesisz , Worek dobrze, jest oblepic tasma klejaca lepiej ciosy siadaja , ale to pewnie po jakims czasie , bo na poczatku to walisz na oslep . Sa jeszcze worki ze stojakiem , taki przyklad tylko pierwszy lepszy http://www.sklepy24.pl/sklep/healtha...i-gruszka/7494 tez jest dobrym rozwiazaniem .Cytat:
|
||
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2896 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak samopoczucie"? idę spać, Monka jak się bawić to się bawić ![]() a na mrozie faktycznie ciężko, właśnie spytałam tż
|
|
|
|
|
#2898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, moja mama jak to slyszala to sie gotowala u mnie tyz Cytat:
, ale ten maly tez fajny bo dobry do cwiczenia szybkosci , sily uderzenia, jednak wiekszy jest bardziej wszechstronny
|
|||
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Nataszka- xl to juz starawbylam
z wiekszym sentymentem wspominam klub- pierwsze podrywy i delfina- tez podrywy ![]() W xl to juz z facetem wiec wiesz jak jest byl pod nosem. Przeszlam deptak i na miejscu
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Lind- do poniedzialku- mam nadzieje
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
patrzcie
jak malej wbila sie kredka w oczodol, schodzila z krzesla w rece miala kredke i upadla http://www.sfora.pl/To-prawdziwy-cud...-s51890-slide3
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
tz stoi w kuchni i robi chleb do pracy ... podbiega Amelia i woła ...
ej ciu..l..u co robisz oczkiem tz mignełam ze niby nie dosłyszał Amelia ciagnie go za nogawke i woła głosniej - ej c..iu..l..u słyszysz poszłam sie do łazienki wysmiać pewno podsłyszała pod drzwiami jak koledzy braci sie odywaja i prosze moja gąbeczka zaraz na tatusiu słowa wypróbowała ![]() a dzis płakała bo zobaczyła w automacie swój ukochany reczniik ![]() mówiła ze on nie moze oddychać , na kolacje zjadła kiełbaske siedzi i kombinuje mówie idziemy myc ząbki amelia - niee mamo bo wiesz tak mi sie przypomniało ze mam ochote na mleko (czyt sinlac) zdziwiłam sie bo juz dawno nie jadła wieczorem zjadła umyła zeby i mówi no teraz to moge isc spać bo brzuszek juz nie mówi ze jest głodny przed snem siedzi mi na kolanach przytula sie mówie ze ja bardzo kocham , a ona mi mówi ja tez cie kocham mamo wiesz i co idziemy sie połozyc i puscic kołysanki dorotke mamo ? no jesli chcesz dorotke to bedzie dorotka cmok spi
Amelcia http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-01-25 o 23:19 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kupię sobie na pewno ,jednak wolę ten wiszący
|
||||
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój tż dzisiaj rozpala w kominku a Miko do niego: " kur wa chyba się nie rozpali"
|
||
|
|
|
#2907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
twoj jeszcze w lozeczku spi? nie kupowalas lozka czasem Moje bylo juz rozwalne, . U mnie chyba sprawdzi sie na slupie, bo juz mowilam tz-towi o szynie to popatrzyl na mnie jak na wariatke , zapytam jeszcze wujka . Tylko ze te slupy tez sa duze bo musi byc stabilny wiec najlepszy bylby na szynie albo ejjjj na hak w suficie , co nie no przeciez ja tez moge go sciagac i pod lozko dawac . To mnie oswiecilo zapytam wujka , o ile przyjedzie ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Monka no na haku przy suficie byłoby jeszcze lepiej ,przecież wieszają też różne huśtawki ,albo te takie fotele łupinki to i owrek może wisieć
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sobie mysle ze to najlepsze rozwiazanie- zobaczymy co z tego wyniknie .
Mialam pytac jak z twoim mlodym i jego problemem skornym, jest jakas poprawa? po kuracji z czarnuszki czy jeszcze nic nie widac? przemywa twarz? lyka tabletki ? Edzia twoja mala to bedzie taka wygadana ze szok, dzieki wujkom oczywiscie i ich znajomym az wam w piety pojdzie , juz z reszta jest . Moj mlody chodzi i malego uczy teraz shut up , a ja chodze i truje, zeby przestal, to po kryjomu go uczy , moj maly jeszcze nie wyraznie mowi, to wychodzi SIA PAP .ide sobie kwas na ryju zrobic bo juz 2 tydz o nim zapominam , a powinno sie co tydz robic. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2013-01-25 o 23:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.

ale teraz nie wie co to klaps,dla niego karą jest nawet jak się na niego głos za coś podniesie.Wanał tate zabawką w głowę,może trochę niechcący ale go zabolało więc krzyknął na niego co robi i że to zabolało,po czym Danielek leci z płaczem mówiąc"tata mnie skrzyczał
"

. Faktycznie potrafił się zmęczyć. Teraz nie pozwalam bo Zośka nie ma zahamowań i potrafi kogoś trzepnąć bo uważa że to zabawa.
jak malej wbila sie kredka w oczodol, schodzila z krzesla w rece miala kredke i upadla
no przeciez ja tez moge go sciagac i pod lozko dawac . To mnie oswiecilo
, moj maly jeszcze nie wyraznie mowi, to wychodzi SIA PAP .