![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Karolka ja poza granicami kraju tez nie mogę oglądać żadnych programów w internecie...
Mandi fajny jest garnuszek na klocuszek, u nas sprawdza sie http://vtech.trefl.com/zabawki-vtech...ik-gawedziarz/ , kierownica, telefon grający... ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ![]() ![]()
#2882 |
Zakorzenienie
|
Mandi zgadzam się z Ewką, garnuszek jest super, u nas to ulubiona zabawka małej (na równi z kulą hulą) z tych grających. Szczeniaczek uczniaczek robi furorę, ale tylko jak się bawimy razem z nią, sama nie ogarnia jeszcze tego naciskania.
Poza tym dostaliśmy od znajomej takie pianinka dla dzieci i też je uwielbia, leży jeden na bujaku a ona ciągle się wspina i sobie na nim gra ![]()
#2883 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale miałam przeżycia z godzinę temu!
Dziecko siedzi sobie na macie piankowej i się bawi a przy okazji ćwiczy przechodzenie z siedzenia na czworka i wylądowała buzią na bąku ![]() ![]() ![]() Dzisiaj rano byłam u lekarza sama z sobą bo znów się gorzej czuję, a w nocy serce znów mi tak waliło, że myślałam że wyskoczy mi. No i dostałam po 3 mieś skierowanie do kardiologa, heh dzwonię i najbliższy termin na 28.08 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obok kuchenki zabawką lubianą (i dużą, więc stoi u dziadków) jest interaktywne drzewko. Mała bacznie przygląda się zjeżdżającym piłeczkom, naciska klawisze pianinka i te guziki na górze. Melodii i dźwięków jest mnóstwo, jakość też dobra ![]() Ponadto mamy coś w tym klimacie i też jest lubiane. I dwa zwierzęta Vtech - motyla i ptaszka, które w zależności od tego, co się na nich dotknie, gadają lub śpiewają (np. "moje serce bije tylko dla ciebie" - oczywiście po niemiecku ![]() ![]() Mamy też tego ślimaka, ale mała się go trochę boi. Kot też. A nawet ja ![]() ![]() Mamy też komórę Fisher Price, ale jest konsekwentnie olewana ![]() a tak w ogóle to pamiętam jak zarzekałam się, że żadnych grających badziewi, to nie na moje nerwy i uszy. Słowa dotrzymałam, sama nic nie kupiłam ![]() Ale czy Zosia takich zabawek nie ma? ma, a jakże! co chwilę coś od kogoś w prezencie dostaje ![]() Edytowane przez depoison Czas edycji: 2013-03-15 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Rozeznanie
|
Karolina ja te rozpuszczone płatki normalnie wlewam do pralki między ciuszki, bo jak wlewałam tam gdzie proszek to często część zostawała.
A co do słoiczków, brzoskwinie z hipp zawierają sok jabłkowy, morele nie, ale mają inne dodatki skrobię i chyba jakieś zagęszczacze. Być może problem tkwi w tym. Moja bo takim słoiczku dostała strasznego bólu brzuszka. Czasem kupię jej deserek z gerbera,mają 100% owoców, a próbowałaś gruszkę np z gerbera?jest bez dodatków, moja ją bardzo lubi, bo morele i brzoskwinie są niestety z dodatkiem jabłek, a wiem że twój ich nie może. |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
hej na usg wszytsko ok. Wyniki nie za bardzo dobre ale nie chce mi sie o tym pisac.
Jestem niedo☠☠☠ana dzis. ide spac bo mała spi
#2887 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w koncu weekend!
Masakra to jest po prostu prseseane bo czlowiek wroci z pracy przeorany na wszystkie strony i odpoczac nie idzie bo jak? Masakra nie wiem kiedy sie przyzwyczaje. Ide sie nafaszerowac lekami ![]() Byle tylko mala sie nie zarazila. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Lu i Martynki
![]() Aga myśl już o imprezce na roczek ![]() Zrobiłam wczoraj watykański chlebek szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() U nas ok. Ja byłam u fryzjera, a mały został z tatą. Fryzura odświeżona, włosy wyfarbowane. Mogę wracać do pracy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sąsiadka ma pomysły... ech, szkoda gadać. Ja takie rady wpuszczam jednym i wypuszczam drugim uchem. Nie chce mi się z tym dyskutować bo skoro ktoś ma takie zdanie to niby jak mam go przekonać? No i co do bloga Dep - ZAKŁADAJ!!! Wszystkie będziemy czytać ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My mamy garnuszek na klocuszek i mały go lubi. Podobnie szczeniaczka uczniaczka. Zakupiłam też kulę hulę bo Maniuś zbyt szybko uciekał ![]() ![]() Cytat:
Ja w kwestii kup nie bardzo pomogę ale może spróbuj odstawić ten gluten na kilka dni i zobaczysz co będzie ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Malwina nie zazdroszczę przeżyć
![]() Młody zasnął mi na rękach no i nie mogę sie ruszyć bo sie budzi od razu... Chciałabym aby sobie powstał troszkę, bo niedługo na zakupy spożywcze jedziemy i wolałabym aby nie marudzil. Ogólnie to lenia zalapalam, nic mi sie nie chce. Czeka na mnie sterta do prasowania ale udaje ze tego nie widzę ![]()
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
Mała śpi, mleko pije normalnie więc nie jest najgorzej. Dziąsło nie wygląda dobrze, jest rozcięte ale w sumie to gorzej wyglądało jak sobie ostatnio zaczeła po nim jeździć dolnymi jedynkami.
Najlepszego dla Lu i Martynki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
![]() Umów się czym prędzej prywatnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Malwina współczuję przeżyć i malutkiej też, ale zagoi się i będzie wszystko dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
A! Grające cuda: szczeniaczek fp, bębenek v-tech (woli jeść jego "nogi" niż uderzać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Widziałam, że pisałyście jakie macie zabawki grające. Poczytam potem, bo mam niesamowitą ochotę coś zakupić małej. Tymczasem uciekam bo zaraz będziemy mieć gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
dziękujemy raz jeszcze wszystkim za życzonka
![]() oj tak, o roczku trzeba będzie zaraz zacząć myśleć... Lu śpi, małż śpi, ja już wykąpana i wymaseczkowana ![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() Linka a może zapiszcie ją na casting do "pamiętników z wakacji"? ![]() ![]() Dep jestem za pomysłem na bloga!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co to takiego? Agunia, natchnęłaś mnie i też się wymaseczkowałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach i muszę się pochwalić, bo mamy taki mały sukces. Dzisiaj wieczorem Lu jak zwykle najpierw przydreptała do mnie, ale jak małż ją zaczął zaczepiać, to "zeszła" z pozycji stojącej na podłogę i podreptała do niego. No tego to jeszcze nie grali, bo zwykle było mama i koniec ![]() ![]() optymizmem napawa mnie też wczorajszy basen, bo była zabawa w przekazywanie sobie wzajemnie dzieciaczków, i Lu nie dość, że nie protestowała, to jeszcze pełen relaks i minki stroiła, nawet gadała szeptem "babababa" czym rozbroiła instruktorkę ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-03-15 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Agunia Vicki to jakas telepatyczna łączność -właśnie wyszłam z kąpieli wybalsamowana i wymaseczkowana-cuuuuuudowny relaks
![]()
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bębenek: http://sklep.megadyskont.pl/pl/inter...k-dv-6260.html Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-03-15 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Ty jak najszybciej idź prywatnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no właśnie ostatnio mi kumpela mówiła, że z tym lękiem tak może być. Oby nie!
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na sekundkę. Przypomniało mi się, że nie pożyczyłam dzisiejszym solenizantom
![]() Najlepszego dla Lu i M ![]() Jak co miesiąc jestem w szoku, że to minęło już tyle miesięcy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Rozeznanie
|
Poczytałam Was ale nie mam siły pisać. Młodemu idą zębole na maksa i nawet fajnie zasnął ale teraz co jakis czas jest ryk (bez budzenia). Żal mi go i zastanawiam się nad podaniem czopka...
Życzonka dla Naszych solenizantek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie kupowałam nic jeszcze z gerbera, jakoś straciłam do nich zaufanie po aferze z mom-em w ich produktach, ale ich owoce mogę wypróbować ![]() Cytat:
![]() Idź prywatnie, nie ma na co czekać ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.