|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Lunka- ja się też boje panicznie pająków.
![]() Isia - wiem..i wydaje mi się to cudowne ![]() W brzuchu dalej cisza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak go czujesz pod ręką to nim poruszaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja też ma kaszkę na twarzy. Od 3 tyg życia, teraz już zbladła jej, bo kiedyś były czerwone te krostki, teraz widać je tylko pod światło. I fakt, niektóre dzieci mają a potem to znika, więc ja też już nie schizuje. Skaza to nie jest, więc może to trądzik niemowlęcy. Ja małej smaruje twarz kremem Linomag bobo A+E, w aptece za ok 10 zł. Czasami jak więcej wyskoczy albo robi się czerwone to smaruję Emolium i znika. Co do pająków to pdaj sobie rękę z moją starszą córką. Wczoraj wchodzę do domu, a tam drzwi do ubikacji otwarte, komórka ze słuchawkami na podłodze. Mówię do niej, że ma zabrać komórkę z ubikacji i drzwi zamknąć. To ona, że tam nie wejdzie bo tam jest pająk. zerkam a tam nie jeden a dwa pająki. Rozłożyły się koło wentylacji i to z tych długonogich. Też nie lubię pająków, raczej z powodu ich brzydoty ale się ich nie boję. To ona wymyśliła, że wciągnie je odkurzaczem. Nie dała rady bo się bała, że spadną jej na głowę. Prosiła mnie, żebym je zabiła. Aż miała łzy w oczach. Nie jestem za bezmyślnym zabijaniem zwierząt, nawet tak brzydkich jak pająki. Złapałam je do słoika i wypuściłam przez balkon. chciałam jeszcze jej pokazać, że są tam na pewno oba, to uciekła z płaczem do pokoju. A jak Twój strój pajączka który kiedyś mu kupiłaś? Ubrałaś go w to?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
Po porannej sesji,mozemy sie juz pochwalic
![]() dzis Szon skonczyl 6 miesiecy i dzisiejsze pomiary wskazuja na 8400 g i 72 cm. Czas leci jak ![]() buziaczki dla Wszystkich Cioc od mojego Skarba ![]() Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-06-24 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze jak widze dzieci styczniowe - zastanawiam się jak by wyglądała moja Marysia ![]() Marcello się obudził ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
bry
lunka,bazile slodcy ci wasi synowie ![]() lunka-taakpozdrow nune ![]() linka fajnie masz z tym rowerem ... lubie jezdzic. a ty szczecinianka ?zaapisuj sie na rajd rowerowy mtb dookola miedwia ![]() ![]() bylam w poradni diabetolog. dostalam glukometr iod jutra zaczynam jazde. dam rade ![]() ![]() a mamom daje znac ze w realu promocje ubranek niemowlecych.bodziaki pajace za 3 ,5,10 zl Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-06-19 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
Magbes - dużo wytrwałości kochana i nie stresuj się bo na początku wcale nie jest łatwo z cukrami
![]() Kup sobie na dzień dobry chlebek IG w Bagietce bo on najlepiej wpływa na cukry.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z herbatką zieloną.!
Isiu - popieram, robimy bibkę u Kwici, koniec kropka. Ja chcę w ten basen! Wczoraj może mniej ale dziś tylko tam! Bo upały się zaczęły takie konkret .. A ja upałow nie lubię. I tak już jest nieźle, bo mam wymienione okna i ocieplony blok to i mniej isę nagrzewa, ale rok temu to uaa .. sauna ! ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak tak jestem ze szczeina ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No widzisz ![]()
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam w urzędzie pracy się podpisać. Kupiłam rumianek do płukania. Robią remont koło bloku i w całym mieszkaniu śmierdzi mi jak cholera jakimś klejem ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-06-19 o 11:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to swojej trzaskam tyle zdjęć, że chyba myśli, ze mama ma przyrośnięty do nosa aparat fotograficzny ![]() ![]() Moja ma identyczną cerę jak Twój na poprzednich fotach. To trądzik? Pojawia się i znika...
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz raczej juz nie widze,jedynie co jakies 2-3 tyg temu mial czerwony jeden policzek,no i tak jak pisalam bylam na szczepieniu i podeszla do mnie lekarka i poprosilam ja o "kosulatacje" i przepisala mi masc.I tak samrowalam przez tydz 2 razy dziennie,teraz robie to raz dziennie,zeby nie wrocilo.Balam sie,ze to moze s.bialkowa,ale na szczescie jak widac nie. A z tym zdjeciami idzie oszalec.nie idzie sie powstrzymac,a komp juz ledwo co hula od nich.Dopiero 6 miesiecy a juz 28 gb ![]() z tym,ze nagrywam tez na aparacie filimiki a sa bardzo duze i chyba musze wkoncu zmniejszyc ich jakosc na srednia,bo czasem nagram 3-4 min i 700 mb jest.Suma sumarum i sie nazbieralo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zjadłam batona,leżałam sobie i nagle zaczełam czuć takie ożywione"bulgotanie"w brzuchu.Dwa razy poczułam wyrazne pykniecie..Kurcze to chyba za wcześnie żeby to były ruchy
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem w którym Ty już jesteś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zadomowienie
|
linka tobedziesz bliziutko mnie
![]() ![]() ![]() ![]() jest 33 stopnie w cieniu ;mdleje; ja chce do kwitki basenu! ![]() ide do kuchni bo mi sie obiad robi... a dzidz plywa od prawej do lewej... ciekawe jak nuna... |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Bazile słodki synuś ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie upału nie czuję, klima w biurze .. ale aż się boję wyjść z pracy ...
#2901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Iza, to chyba za wcześnie na ruchy, co? Który masz tc? I jak duża jest Twoja dzidzia?
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Pewnie tak
![]() W sobote zaczynam 14 .
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zadomowienie
|
albo moze Twoja Dzidzia ma czkawke.Moj tak mial.Dziwne to bylo dla mnie bo czasem trwalo to troche i bylo w mniej wiecej jednakowych odstepach czasowych.A dopiero pare tygodni pozniej poczulam prawdziwe kopniaczki
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
Śpi zawsze tak, że zasłania sobie twarz jakby mówiła - weź daj mi spać, nie rób zdjęć.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-06-30 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
ślicznotka.
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy wszystkie dzieci są takie śliczne?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
kocurku mysleze dam rade. od wczoraj staram siejesc juz dobrze.obiad byl ok.pomiary zaczynam od jutra,tylko teraz po godz od obiadu cuker 69..... o co chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Magbes a co jadłas? Dokładnie ile i czego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
kocurku mysleze dam rade. od wczoraj staram siejesc juz dobrze.obiad byl ok.pomiary zaczynam od jutra,tylko teraz po godz od obiadu cuker 69..... o co chodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.