|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
chyba mi się należy niezły wpier..
przepraszam Was, że się nie odzywam, ale mam taki zapierdziel, że szok! Czasem nie wiem jak się nazywam. A każdą wolną chwilę chcę poświęcić dla Tż i znajomych, bo ostatnio ich też zaniedbuje ech.. Ja nadal w ciąży ![]() ![]() Ściskam mocno wszystkie, które są w pierwszych dniach 'nowej' ciąży ![]() ![]() Kwicia - aleee Ci zazdroszczę tego basenu no! ja to sobie co najwyżej na balkonie mogę nogi w misce pomoczyć ![]() Aa no i zapraszam serdecznie warszawianki na bibę nie z tej ziemi do Łodzi, urżniemy się w 3 d.py! ![]()
#2852 |
Zadomowienie
|
kocurku ratujesz mi normalnie zycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
dzasta śliczny brzuszek.
A no wychodzi stres, bo już w piatek wieczorem jedziemy do Polandii, a ja sikam ze strachu jak wrócę w tej ciąży. Jako, że dziś ostatni dzień 5 miesiąca, to wstawie Wam foto.
#2854 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu tylko Warszawianki ![]() Pisz częściej bo będzie lańsko ![]() Do usług ![]() Małe masz wymagania ![]() Cytat:
![]() Śliczny brzuszek... Lunka jak po lekarzu? Nuna coś odpisała? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wrócę z Polski to będę już praktycznie w 7, potem znajomi przyjada i pojadą, bedzie koniec 7 i jakoś zleci. Przede mna nauka języka po ślubie, pranie wszystkiego, ale doczekam się w końcu maluszka i przytulę moje największe szczęście ![]()
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek z nimi byłoby raźniej hehehe
![]() |
#2858 | |
Rozeznanie
|
ee nie, wróć
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() alee w kupie siła! im nas by było więcej tym lepiej ![]()
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, zapraszamy wszystkie do Łodzi, w końcu to centrum ![]() A co do mijania .. jeśli już to autobusem raczej, ja ostatnio jakoś rzadko bywam na bazarku, odkąd tam rozkopane to nie chce mi się tam wysiadać i czekać w korku na autobus (chociaż spacerkiem już do mnie niedaleko, ale leń jest hehe) No chyba, że gdzieś indziej się mijamy ![]()
![]() |
#2860 | |||||
Zakorzenienie
|
U mnie 25dc dzisiaj. Ale już boli brzuch
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale basen! Chyba trzeba zrobić jakąś imprezę u Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Twój też mi sie podoba ![]() Dobry! ![]()
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci kochana, ale wiesz, że ja nie mam z kim zachodzić w tą ciąże
![]() ![]()
#2863 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i brawa za rocznicę Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś zaliczylam kolejne 15 km..jutro wyzwamie...20 km nad jeziorko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Linka ja też mam do pracy jakieś 17 km. Fajnie by było tak pojeździć codziennie... ale na razie nie dam rady fizycznie, 2 - boje sie wejść do biura zalana potem
![]()
![]() |
#2866 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A siostra starsza? Młodsza? Dzieciata? Mężata? o kurka... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() już zapowiedzialam w pracy ze w czwartek mogę dojechac spoźniona i mają do mnie nie dzwonić bo i tak nie dobiore..a moim pracownikom powiedzialam ze jak cos bede dzwonic wtedy po mnie dojadą haahaha rower na pakę i wio ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() wczoraj się mijałam z ginem, bo przyszłam z małym do szpitala i dzwonie do niego (słysze że komus dzwoni telefon) i on odebrał i pytał gdzie jestem a ja że na korytarzu, a on mówi że własnie wyszedl bo mu sie pralka zepsuła i musi jechac do domu ale żebym powiedziala położnej to jak wróci to napisze mi recepte i zaniesie do mamy. I jeszcze się z nim mijałam jak wyjeżdżał z pod szpitala a ja z niego wychodziłam, a jak doszlam do mamy to on akurat wyjeżdżał znów do szpitala ![]() ![]() u pediatry gorzej... kazała nadal trzymać diete ![]() ![]() ![]() No i waży 7530g ![]() ![]() Chciałam zobaczyć jak przekłada go profesjonalnie na brzuch bo ja go tak troche szarpie, bo jest za ciężki. A ta go podniosła i "o Jezuu jakiś Ty ciężki" nie mogła sobie go przełożyć, jeszcze się zaplątał w słuchawki do badania ![]() Zwróciłam uwagę na to że jedną rączkę bardziej prostuje przy machaniu i zaciska kciuk do piątki a drugą kciuk ma na zewnątrz... na początku powiedziała że może tak przypadkowo ale po chwili stwierdziła że też to widzi i mamy skierowanie do neurologa ![]() Cytat:
![]() Kwicia Ty masz pod domem takie miejsce, że ja o takim to marze żeby na wczasy jechać ![]() zaadoptuj mnie na wakacje ![]() a psiara to ma raj! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale napewno nie urodziła bo by dała znać |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zadomowienie
|
Hejka babki,
Dzastin, Misia śliczne macie te brzuchole! Taki kcem! Linka podziwiam za taką wyczynową (km!) jazdę na rowerze, ja po rocznej przerwie jeszcze się na rower nie zebrałam - ptoków nie lubię ![]() Cebulko cieszę się, że z dzidzią wsio ok, oby tak dalej. Co do basenu... głównie urzęduje w nim mój syn, ja tylko nogi pomoczę ale zapraszam, zapraszam i imprezkę można zrobić i poopalać się trszku. Jak to się mówi: Czym chata - wariata. sija ps. Hallo Nuna! Urodziłaś już? Lunka jeśli nie przeszkadza Ci opieka nad psową to w lipcu mamy 2 tyg urlopu - zamiast ściągać do domu teściów to ściągne was i róbta co chceta ![]()
żona od 02-12-2000 mój największy skarb 02-03-2001 moja kolejna wielka miłość 05-01-2015 „Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!” S.I. Witkiewicz Edytowane przez kwitka13 Czas edycji: 2013-06-19 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
Ja tylko chcę donieść, że nuna do wczoraj wieczora nie urodziła, została na obserwacji w szpitalu, krwawi, więc czop odchodzi.
![]() Miłego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
http://zmiksowani.pl/przepisy-na/cia...zdzowe-z-serem i zawsze cos tam znajde ostatnio robilam wg tego ale bez ziemniakow http://soulcakes.blogspot.de/2012/07...godzianki.html A z twoim Kamilkiem wydaje mi sie,ze to nie jest skaza bialkowa,bo skoro unikasz wszelkiego rodzaju nabialu itp. a mimo to nadal cos Mu se pokazuje na skorze,to jedno wyklucza drugie. A myslalas moze o tym,ze to moze byc proszek do prania,plyb do plukania albo moze np kosmetyki,ktore stosujesz do kapieli?A moze jakies materialy Mu nie odpowiadaja,jakis kocyk albo ubranko. Ja mojego nadal smaruje raz dziennie przynajmniej i buzke ma ladna,ale w wew zalamaniu lokcia a mini plamke czerwona i nie chce zejsc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny strasznie spuchło mi dziąsło ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witam się słonecznie i zyczę wszystkim miłego dnia ![]() Ciekawe jak tam Nuna.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Nuna napisała, ze nie rodzi
![]() Bidulka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lunka - już pisałam na AM, że masz się nie denerwować bo wszystko będzie dobrze ![]() Kolosik Ci rośnie. Ciekawe po kim taki wielki ![]() Ja mam pytanie do mamuś: Też miałyście taką cieniutka skórę na brzuchu, że czułyście Wasze dzieci?? (ja wczoraj np. wyczułam nogę lub rękę cała) ![]() ![]() ![]() Dziś niestety mój Pierniczek milczy od rana...już się stresuje jak głupia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z dziąsłem to albo wytrzymać albo do dentysty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przymusowy, bezpłatny ![]() Dziewczyny TRAGEDIA! Wyciągłam spacerówkę, bo powoli będziemy się przesiadac, włożyłam małego tralala wszystko pięknie i chciałam mu budke rozłożyć a tam takie bydle!! ze stoma, no ośmioma nogami!!!!!!!!! aaaaa PAJĄK! zamknęlam tą bude i wytargałam szybko dziecko (cud że sie odważyłam) i teraz trzęse dupą i patrze na ten wózek czy ten skur**syn nie wychodzi! zadzwoniłam już po mame, a że wie jak mnie paraliżuje przy pająkach to już do mnie leci. Tak mi wstyd ale nie mam jak nawet do kuchni iść bo ten wózek tam stoi.. paraliż całkowity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie chce myślec co by było gdyby chodził po Kamilku.. nic by mu nie zrobił ale nie wiem jak bym go wyciągnęła.. to nie jest normalne tak się bać ![]() narazie obserwuje wózek, mam nadzieje że mi nigdzie nie zwiał bo spać po nocach nie będę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |||||
Zadomowienie
|
Hej, witam w ten piękny słoneczny, upalny dzień. Kocham taką pogodę, ja jestem stworzona do takich cieplarnianych warunków.
Cytat:
![]() Misia - też masz piękny, aż Wam zazdroszczę ale ja już miałam, teraz na Was kolej. Cytat:
To robimy bibę u Kwici, ![]() ![]() ![]() Cytat:
jak to z kim!!! Chłopa Ci trzeba. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lunka - jaki duży mężczyzna Ci rośnie. Ja z małą nie mam problemu, żeby ją na brzuch położyć, bo ja kładę ja sobie najpierw na rękę, twarzą w dól a potem na brzuszek. No ale moja waży 5700 a nie ponad 7. A co tam u Skierki, Szejdy i Lady ???
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2013-06-19 o 09:13 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() straszne to jest,wiec rozumie Cie dobrze.Ja jak slysze o pajakach i wezach to ciarki mnie juz przechodza,a co dopiero na zywo ![]() Wiesz co,teraz mi przyszlo na mysl,ze moze Kamilek na poprostu tradzik niemowlecy,moj mial tak do 4 miesiaca,byly dni ze robilo Mu sie bardziej widoczne a byly dni,ze minimalnie albo wcale nie bylo.Na poczatku polozna mowila mi,ze zwykle trwa to do 6 miesiaca,ale czasem utrzymuje sie nawet do roku,wiec kto wie moze to to.Czasem mialam wlasnie wrazenie,ze po jedzeniu to sie nasila.Zaraz znajde jakies zdjecie to dorzuce Ci tutaj. ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
Na pewno katorga popatrzec na te buleczki i obejsc sie smakiem ![]() Ty nie mozesz,a my mamy lenia,wiec podzielamy Twoj los ![]() Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-12-24 o 08:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.