Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-18, 13:39   #2881
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

a jaka jest w ogóle idea robienia tych powtórek komunii?? dla mnie to jest mega dziwne
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 13:50   #2882
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a jaka jest w ogóle idea robienia tych powtórek komunii?? dla mnie to jest mega dziwne
Nie wiem Księża chcą zarobić

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Dziewczyny, czy któraś z was może mi polecić jakiś naprawdę dobry tusz wydłużający do rzęs?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 14:38   #2883
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Kur...a, ogladslam częściowo mecz i tego gola widzialam... Po cholerę go faulowal? Nie dość że w 10stke graliśmy to jeszcze przegraliśmy... Wrr!

O Legii chciałam coś napisać, ale nie napisze bo mnie zbanuja :p

Krooliczek, ja używam wydluzajaco-pogrubiajacy z firmy essence (różowo czarne opakowanie, bodajże multi action jest na nim napisane, można go kupić w naturze). Kosztuje 10zl i ja jestem z niego bardzo zadowolona. Koleżanka mojej mamy mi go kiedyś poleciła i od tamtego czasu tylko tamten używam.

Ja nie miałam poprawki komunii. To chyba później weszło w życie, że tak powiem. Dla mnie to bez sensu, nie jest to konieczne moim zdaniem. A impreza po tym to już w ogóle jest przecięcie. Ja bym kasy nie dała, ewentualnie jakąś bombobierke.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-05-18 o 14:41
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 14:48   #2884
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Kur...a, ogladslam częściowo mecz i tego gola widzialam... Po cholerę go faulowal? Nie dość że w 10stke graliśmy to jeszcze przegraliśmy... Wrr!

O Legii chciałam coś napisać, ale nie napisze bo mnie zbanuja :p

Krooliczek, ja używam wydluzajaco-pogrubiajacy z firmy essence (różowo czarne opakowanie, bodajże multi action jest na nim napisane, można go kupić w naturze). Kosztuje 10zl i ja jestem z niego bardzo zadowolona. Koleżanka mojej mamy mi go kiedyś poleciła i od tamtego czasu tylko tamten używam.

Ja nie miałam poprawki komunii. To chyba później weszło w życie, że tak powiem. Dla mnie to bez sensu, nie jest to konieczne moim zdaniem. A impreza po tym to już w ogóle jest przecięcie. Ja bym kasy nie dała, ewentualnie jakąś bombobierke.

Pofarciło się kur om... Dobrze Lechici grali! Ten wynik jest niesprawiedliwy... Możdżeń niepotrzebnie faulował, Kotor by sobie dał radę...
No ale cóż. Nic tylko się teraz upić

A tusz dziś kupiłam byle jaki, w osiedlowej drogerii, taki żeby mi wystarczył do kupna nowego - lepszego
chętnie jeszcze poczytam jakich używacie i polecacie

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 14:48   #2885
KaEs
Wtajemniczenie

Hej!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy któraś z was może mi polecić jakiś naprawdę dobry tusz wydłużający do rzęs?
Jaa używam tego rimmela:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dluzajacy.html -> dla mnie jest najlepszy, ale jak widac po opiniach nie u każdej osoby się sprawdził.
Polecam Ci też ten polecany przez poznianake firmę essence: miałam ich czarny i niebieski tusz i też nie mogę narzekać jest tani, więc na Twoim miejscu najpierw sprawdziłabym ten z essence czasami jest promocja 2 za 11,99 (ja tak zakupiłam), więc właściwie grosze

Dzisiaj grom problemów i komplikacji spadło na mnie, aż się wszystkiego odechciewa.

Uciekam na ślub

Edit: Jeszcze dodam, że dla przedłużenia żywotności tuszu dodaje pod koniec kilka kropelek toniku, bądź wody micelarnej - to działa! zachęcam do wypróbowania tej metody

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-05-18 o 14:53 Powód: dopisanie informacji
KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 14:57   #2886
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem Księża chcą zarobić

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

żółty tusz lovely kosztuje 10zł a super wydłuża.
Stary 2013-05-18, 15:14   #2887
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Ale jestem wku**********

Mój chrześnik ma jutro poprawkę Komunii. Wiedziała o tym od mojej babci 9siostry babci komunisty), przypadkowo kiedyś napomknęła. Z uwagi, że Oni nie zadzwonili stwierdziam, że nie idę i taką informację przekazałąm babci (chociaż Ona twierdziła że powinnam bo nawet tort zamówli

Dzisiaj godz. 11 dzwoni mama komunisty i mówi, że chcieli mnie zaprosić na poprawkę Komuni jutro i na obiad do nich później. Nie dzwonili wcześniej bo nie chceli abym czułą się zobowiązana bo dała duży prezent na Komunię w ubiegłym roku
Na moje próby wymigania się od obiadu dali mi chrześniaka do telefonu, który mnie zaprosił. To był dla mnie cios poniżej pasa - jak odmówić dziecku??

Dodam, że zaprosili mnie z D i moją siostę z chłopakiem. Trzeba dzisiaj kupić jakąś bombonierke i przygotować trochę kasy (mam nadzieję, żę 200 zł starczy)
poprawka komunii, tzn rok po? U nas też była msza, ale żadnej imprezy chyba, że po kościele chrzestna przyszła na ciasto czy coś, ale na pewno żadnych prezentów już nie dostałam na Twoim miejscu też bym nie dała, z jakiej racji?

Krooliczku, ja używam max factor 2000 kcal mi wydłuża i pogrubia rzęsy bo mam lichę

właśnie odmroziłam i wymyłam lodówkę, zajęło mi to 3 h

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 15:20   #2888
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Pofarciło się kur om... Dobrze Lechici grali! Ten wynik jest niesprawiedliwy... Możdżeń niepotrzebnie faulował, Kotor by sobie dał radę...
No ale cóż. Nic tylko się teraz upić

A tusz dziś kupiłam byle jaki, w osiedlowej drogerii, taki żeby mi wystarczył do kupna nowego - lepszego
Ja lubie tusze maybelina, collosal-ten zołty pogrubia i wydluza

duzo osob zamawia u mnie tez z ori wondera, ale u mnie sie nie sprawdzil

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 15:32   #2889
velika
Winter is coming

przegrali
Anka, ja bym też na twoim miejscu dała bombonierkę i maksymalnie stówę, a najlepiej samą bombonierkę. Co to w ogóle jest jakaś poprawka komunii dobrze, że nie mam chrześniaka i nigdy w życiu się nie dam wpakować w coś takiego. Mój chłop ma chrześniaczkę, która w przyszłym roku idzie do komunii, ale jej rodzice się rozwiedli i matka tej dziewczynki udaje, że nie zna już rodziny swojego byłego męża tak więc wątpię, czy w ogóle na komunię mój chłop pójdzie...

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 15:50   #2890
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.

Niedługo zrobią poprawki chrztu

Ja ostatnio trafiłam na promocję firmy essence - kup dwa produkty, trzeci w kasie dostajesz gratis. Kupiłam dwa tusze i wybrałam sobie cien do powiek

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 16:19   #2891
say-hello
Zakorzenienie

Zobaczcie jaka piękna suknia

Nie kojarzycie czegoś podobnego w kolekcjach dostępnych w Polsce? kurcze, mam taki właśnie wymarzony typ jak ta suknia, ale nawet za bardzo nie widziałam takich na stronach salonów...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 57e25c366fbf866eb37cf05da680e921.jpg (61,5 KB, 35 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 16:21   #2892
helcia86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
dzien dobry!

ja dzisiaj wybywam do pracy na caluuuutki dzien, wiec wpadłam sie z rańca przywitać.
TŻ wrócił z pracy o 1 w nocy, obudził mnie i urządziliśmy sobie pogaduchy nie omieszkał mi oczywiście w środku nocy włączyć swoją maszynkę elektryczną, którą wczoraj odebrał ze sklepu.

co do pierwszego tańca i w ogóle tanczenia, to my też się wybieramy na kurs, ale nie wiem, kiedy go zrobimy. Masakra, coś trzeba ruszyc w tym temacie, bo nie chce potem na szybko. Mielismy juz w zimie isc i jakos nie wyszło... poszukam czegos.

Helcia a co Ci wyszło w tej umowie?? Gdzie robisz wesele?
Wesele robimy na Podhalu, sale mielismy wstepnie zarezerwowana w okolicach zakopanego. Podwyzszyli cene o 10zl/ os w stosunku do cen z tego roku.. Menadzerka wczesniej wspomniala ze moga podwyzszyc, ale mowila o 5zl.. wg umowy mielibysmy placic za osobe 145zl. niby nie jest duzo, ale w cenie nie ma ciast, tortu, owocow no i alkoholu. N W porownaniu do cen w okolicach to jest to cena raczej z gornej polki. W innych lokalach albo musielismy tez zajac tortem i ciastami ale ceny byly nizsze od tej podanej przeze mnie o 10-40; albo wyzsze ceny o 15-20 zl ale w tym juz bylo wszytko bez alkoholu. W wiekszosci lokali dawali nam takze apartament, a w tym nie wogole pokoji.
Moze cena nie wydawac sie straszna, ale przyrownuje do panujacych w okolicy. wkurzylo mnie to zdieranie kasy na wszystkim.. Ich ceny nie sa konkurencyjne przy pozostalych, wiec tez dodatkowo dziwi mnie ich postawa..zadnych kompromisow :/

Cytat:
Ale jestem wku**********

Mój chrześnik ma jutro poprawkę Komunii. Wiedziała o tym od mojej babci 9siostry babci komunisty), przypadkowo kiedyś napomknęła. Z uwagi, że Oni nie zadzwonili stwierdziam, że nie idę i taką informację przekazałąm babci (chociaż Ona twierdziła że powinnam bo nawet tort zamówli

Dzisiaj godz. 11 dzwoni mama komunisty i mówi, że chcieli mnie zaprosić na poprawkę Komuni jutro i na obiad do nich później. Nie dzwonili wcześniej bo nie chceli abym czułą się zobowiązana bo dała duży prezent na Komunię w ubiegłym roku
Na moje próby wymigania się od obiadu dali mi chrześniaka do telefonu, który mnie zaprosił. To był dla mnie cios poniżej pasa - jak odmówić dziecku??

Dodam, że zaprosili mnie z D i moją siostę z chłopakiem. Trzeba dzisiaj kupić jakąś bombonierke i przygotować trochę kasy (mam nadzieję, żę 200 zł starczy)
Poprawka czyli ze rocznica komuni? 2 tygodnie temu miala moja siostrzenica, najpierw bylismy w kosciele a pozniej poszlismy do domu na kawe i ciastko. Zadnych ceregieli w stylu tortu, prezentow nie bylo
Sama mam chrzesniaka i na twoim miejscu nie dawalabym zadnych pieniedzy, ewentualnie 50 zl- niech sobie na cos odlozy albo na wakacje zostawi. Przeciez masz wesele nie dlugo, mnostwo swoich wydatkow, wiec na pewno pieniadze na cos przeznaczysz. Poza tym czy dawanie takich pieniedzy(dla mnie jest to duzo, a z takiej okazji to juz ewidetnie) czy dawanie prezentow przy kazdej mozliwej okazji nie nauczy dzieci nie doceniania wlasnie takich podarunkow?
Zastanawiam sie skad takie celebrowanie ponad miare kazdej mozliwej okazji- czy to wynika z kosciola, czy z natury ludzkiej "zeby sie pokazac"?
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 17:48   #2893
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Chyba nie nadrobię , chociaż zerknę pewnie kilka stron o czym piszecie, coby się może trochę wbić.

U nas bez zmian. Miniony tydzień pracowity, więc padliśmy wczoraj jak muchy stosunkowo wcześnie jak na piątek.
Dzisiaj od rana też aktywnie i... ślubnie. Co nic w kwestii naszego, ale takie momenty przypominają nam, że i taka zabawa czeka i nas niedługo.
Robiliśmy plenerowe ślubne zdjęcia naszym przyjaciołom - tym u których byliśmy na ślubie w kwietniu.
Bosko było! Wiadomo, że do profesjonalistów na bardzooooo daleko, ale co się ubawiliśmy to nasze i efekty muszę powiedzieć całkiem, całkiem. Coś z ponad 700 zdjęć jakie pstryknęliśmy się na pewno wybierze.

Później jeszcze pizza i piwko na świeżym powietrzy i tak fajnie nam minął dzień.

A teraz relax - pewnie przy kompie jak znam życie.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 17:50   #2894
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

eveline dla mnie najlepszy jaki dotychczas miałam i jedyny do którego po pierwszym użyciu wróciłam już 3 razy http://www.youtube.com/watch?v=e8PJd71DsKg

cena 13zł w drogerii Drogerie DP Polskie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-05-18 o 17:52
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 17:54   #2895
velika
Winter is coming

Z tanich tuszy to ja lubię zielony wibo rzęsy mam po nim super.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 17:56   #2896
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mimo, że próbowałam sporo z różnych półek cenowych to mam ulubione dwa które są tanie:
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h-mascara.html - byłam mu wierna chyba z 20 opakowań pod rząd. Świetny tusz. Ładnie wydłuża i rozdziela rzęsy. Na promocji można dorwać za 13-14zł.
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html - tusz rewelacja! Kosztuje grosze (ok. 10 zł) a jak dla mnie robi z rzęsami cuda. Wydłuża bardzoooo fajnie, super rozdziela. Ma malutką szczoteczkę więc wszędzie dotrze no i ta cena (w stosunku do jakości) przecudowna!

W kwestii info: rzęsy mam średniej długości, nawet podkręcone (nie potrzebuję zalotki), ale delikatnie i naturalnie bardzo jasne (jak nie pomaluję to ich nie widać). Lubię efekt mocniejszego podkreślenia rzęs.

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Z tanich tuszy to ja lubię zielony wibo rzęsy mam po nim super.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
Siostro!

Stary 2013-05-18, 18:01   #2897
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Siostro!
no to mój namber łan Lubię też tusze diora, ale mnie nie stać, efekt niewiele lepszy niż po wibo, więc po co przepłacać
A i pochwalę się, pisałam niedawno opinię prawną u profesora, który będzie mi sprawdzał egzamin zawodowy i wczoraj się dowiedziałam, że dostałam piąteczkę

Stary 2013-05-18, 18:05   #2898
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
może to przez upały jest osowiała i nie ma ochoty jeść? mam nadzieję, że to nic poważnego
Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Chcemy na jesieni wyprowadzić się za granicę, tż ma już załatwioną pracę, a nie wiadomo czy ja coś znajdę od razu. Ślub ułatwi nam sprawy z ubezpieczeniem i z wizą
Cywilny robimy malutki tylko dla rodziców i rodzeństwa, szaleć będziemy w 2014

Trzymam kciuki za psiaka
My adoptowaliśmy pieska miesiąc temu
Rozumiem w takiej sytuacji też bym pewn9ie zdecydowała się na cywilny.
Dziękiuję za kciuki i oby psiak się dobrze chował dla mnie ludzie biorący psiaki ze schroniska to anioły nie ludzie
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Szybko do weta
Moja ostatnio też chorowała, jeszcze do końca dobrze nie jest, ale apetyt powrócił, humor też, dolegliwości ustąpiły, a mi kamień z serca spadł
No niestety mała ma zapalenie macicy, dostała antybiotyki, w pon operacja. jednak intuicja mnie nie zawiodła

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 18:20   #2899
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziękiuję za kciuki i oby psiak się dobrze chował dla mnie ludzie biorący psiaki ze schroniska to anioły nie ludzie

No niestety mała ma zapalenie macicy, dostała antybiotyki, w pon operacja. jednak intuicja mnie nie zawiodła
biedaczka... podrap za uszkiem ode mnie

my też mamy psa ze schroniska, jesteśmy w szoku, że ktoś zostawił takiego kochanego psiaka... ślicznego, mądrego, posłusznego, spokojnego, kochającego pieszczoty już nigdy nie kupię psa, skoro można biedakowi ze schroniska uratować życie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 18:25   #2900
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Zobaczcie jaka piękna suknia

Nie kojarzycie czegoś podobnego w kolekcjach dostępnych w Polsce? kurcze, mam taki właśnie wymarzony typ jak ta suknia, ale nawet za bardzo nie widziałam takich na stronach salonów...
śliczna fakt ale ja nie widziałam, chyba, że całe z koronki, a ta na dole nie jest koronkowa

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

zdrówka dla pieska
Cytat:

my też mamy psa ze schroniska, jesteśmy w szoku, że ktoś zostawił takiego kochanego psiaka... ślicznego, mądrego, posłusznego, spokojnego, kochającego pieszczoty już nigdy nie kupię psa, skoro można biedakowi ze schroniska uratować życie.
ja też jestem za przygarnianem zwierzątek ze schroniska podobają mi się koty sfinksy (te łyse ), ale nigdy sobie nie kupię bo po świecie i schroniskach błąka się tyle zwierzątek, które pragną domu

dzięki za wszystkie miłe słowa w sprawie siostry

Tż nie wkurzył i nie gadam do niego

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-05-18, 18:33   #2901
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:

Nasza mała (6kg) była w boksie z samymi dużymi psiakami, wyciągnięta do adopcji przez fundację. Jak ją zobaczyłam wiedziałam, że musi być nasza, tż zaakceptował, i oto jest

Dziewczyny, ponieważ mam ślub o 10 rano (muszę wyjść z domu 8.45) nie będę szła do fryzjera. Mam włosy do łopatek, ale cienkie, rozpuszczone nie wyglądają najlepiej, skrętu nie trzymają wcale. Nie wiem co z tym dziadostwem zrobić
Obcięłabym przed ramiona i poszłabym w rozpuszczonych, bo tak wyglądają dobrze, ale chciałam zapuścić do kościelnego, a rosną mi bardzo wolno.

Sukienka już wybrana, jeszcze nie kupiona, ale na 99% będzie ta. Mierzyłam, jak dla mnie jest przed kolano, nie aż tak krótka jak na zdjęciu

edit: z domu spróbuję załadować większe zdjęcie, jestem w pracy i coś nie przechodzi :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg conceptshop_prd_97_1357552859.jpg (6,6 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez tajik girl
Czas edycji: 2013-05-18 o 18:37
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 18:38   #2902
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
padłam

wystawiłam aukcje z sandałkami i patrze wiadomość od jakiegos kolesia, cytuję: "niestety bucików zakupić nie chce, ale nie mogłem się oprzeć by napisać, że Twoje stópki wyglądają w nich bardzo seksownie. Mam nadzieję ze nie uraziłem"

oł maj gad
omg, masakra, choć chyba w pamiętniku z księżniczki też było takie coś niet?

Cytat:
Ale jestem wku**********

ja bym dała max 100 !! u mnie na rocznicy komunii był tylko chrzestny i oczywiście nic nie dostałam

Cytat:

Moja "druga" komunia święta skonczyła się na kościele... Potem powrót do domu i normalna niedziela... A nie przyjęcie. Ludzie coraz bardziej wymyślają, tylko po to żeby się pokazać :/

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kurde to może powtórkę ślubu też można zrobić i kasę ściągnąć od gości Dla mnie paranoja. Skąd tej kasy nabrać
klask i: też tak zrobię
Cytat:
no to mój namber łan Lubię też tusze diora, ale mnie nie stać, efekt niewiele lepszy niż po wibo, więc po co przepłacać
A i pochwalę się, pisałam niedawno opinię prawną u profesora, który będzie mi sprawdzał egzamin zawodowy i wczoraj się dowiedziałam, że dostałam piąteczkę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 18:48   #2903
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

zaraz ide na x factora

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-18, 18:48   #2904
Kishlaczkowa
Zadomowienie

A mnie ten wynik cieszy, bo mój TŻ przynajmniej ma idealny humorek Miałam iść z nim na ten mecz, ale niestety przeszkodziły mi egzaminy, bo zawsze byłam ciekawa, jaka jest atmosfera

PS. I nie piszcie tych pioseneczek, bo jak TŻ zobaczy to zakaże mi wchodzenia tutaj

Osobiście czekam na finał Voice i liczę na serię wzruszeń!

Ach, i mam za sobą pierwsze egzaminy! Z pisemnego zobaczymy, a ustny poszedł na 5 Poszłam prosto po wykładzie, zamiast jutro ze wszystkimi znajomymi, bo oni nie umieli, a ja wczoraj się nauczyłam

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 18:51   #2905
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Ach, i mam za sobą pierwsze egzaminy! Z pisemnego zobaczymy, a ustny poszedł na 5 Poszłam prosto po wykładzie, zamiast jutro ze wszystkimi znajomymi, bo oni nie umieli, a ja wczoraj się nauczyłam

Stary 2013-05-18, 18:51   #2906
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
Nasza mała (6kg) była w boksie z samymi dużymi psiakami, wyciągnięta do adopcji przez fundację. Jak ją zobaczyłam wiedziałam, że musi być nasza, tż zaakceptował, i oto jest

/
dobrze, że ją wzięliście, zmieniliście jej cały świat

my poszliśmy do schroniska po małego psa. wszystkie psy szczekały na nas, tylko jedna czarna sunia położyła uszy po sobie, wytknęła nos przez siatkę i patrzyła na nas tak słodko.. i co z tego, że waży 30 kg i jest bardzo duża ale po prostu nas wybrała i tyle. wzięliśmy ją, nie mieliśmy żadnych problemów. jest kochana, najwspanialsza na świecie
sama wizyta w schronisku była straszna, przez kilka dni nie mogłam się pozbierać. chciałam tam wrócić i zabrać wszystkie zwierzaki do siebie
Stary 2013-05-18, 19:17   #2907
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dlatego bałabym się iść do schroniska na razie nie musiałam bo wszystkie koty same nas znalazły

Ale jest takie piękne zdanie: "przygarniając kotka nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego jednego kotka"

Oczywiście do pieska i do każdego innego zwierzaczka też by pasowało

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-05-18, 19:28   #2908
docik10
Zakorzenienie

Ja mam żółwia stepowego Tuptusia, niby to tylko żółw którego nie da się przytulić pogłaskać ale kocham go jak żadne inne zwierzę, mam też psa i nie jestem tak z nim związana jak z moim Tuptusiem. Dostałam go jak miałam 10 lat był moim marzeniem i jest ze mną do dziś a mam 26 lat Lata temu dałam mu "wolność" nie mogłam patrzeć jak biedny trzaska się akwarium i zlikwidowałam go. Od lat nasz mały członek rodziny chodzi po mieszkaniu, nauczyliśmy go, że jedzenie dostaje tylko w kuchni i jak jest głodny to tam drepta, też się tam po jedzeniu załatwia. W lato wygrzewa się na słońcu przy balkonie,całą zimę przesypia w przedpokoju przy kaloryferze. Jak pójdę mieszkać do tż to Tuptuś idzie ze mną
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 19:34   #2909
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Ja mam żółwia stepowego Tuptusia, niby to tylko żółw którego nie da się przytulić pogłaskać ale kocham go jak żadne inne zwierzę, mam też psa i nie jestem tak z nim związana jak z moim Tuptusiem. Dostałam go jak miałam 10 lat był moim marzeniem i jest ze mną do dziś a mam 26 lat Lata temu dałam mu "wolność" nie mogłam patrzeć jak biedny trzaska się akwarium i zlikwidowałam go. Od lat nasz mały członek rodziny chodzi po mieszkaniu, nauczyliśmy go, że jedzenie dostaje tylko w kuchni i jak jest głodny to tam drepta, też się tam po jedzeniu załatwia. W lato wygrzewa się na słońcu przy balkonie,całą zimę przesypia w przedpokoju przy kaloryferze. Jak pójdę mieszkać do tż to Tuptuś idzie ze mną
ojeeej !!! ale słodko !!! pokażesz go??
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-18, 19:36   #2910
velika
Winter is coming

Ja za to mam dwa myszoskoczki. Jeden ma prawie 3 lata, drugi 2. Najpierw miałam rodzeństwo, ale jeden umarł i dokupiłam młodszego towarzysza. Niestety straszy choruje, bardzo się o niego boję, bo mimo że to tylko myszki, to są kochane. I bardzo lubią przebywać z ludźmi A branie zwierząt ze schronisk to super sprawa i chciałabym kiedyś tak jakiegoś psiaka przygarnąć.
Chłop ma za to jamnika i kocham go bardzo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kulcia.jpg (71,2 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg misz.jpg (65,1 KB, 28 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości