|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
a jaka jest w ogóle idea robienia tych powtórek komunii?? dla mnie to jest mega dziwne
![]()
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Dziewczyny, czy któraś z was może mi polecić jakiś naprawdę dobry tusz wydłużający do rzęs? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Kur...a, ogladslam częściowo mecz i tego gola widzialam... Po cholerę go faulowal? Nie dość że w 10stke graliśmy to jeszcze przegraliśmy... Wrr!
O Legii chciałam coś napisać, ale nie napisze bo mnie zbanuja :p Krooliczek, ja używam wydluzajaco-pogrubiajacy z firmy essence (różowo czarne opakowanie, bodajże multi action jest na nim napisane, można go kupić w naturze). Kosztuje 10zl i ja jestem z niego bardzo zadowolona. Koleżanka mojej mamy mi go kiedyś poleciła i od tamtego czasu tylko tamten używam. Ja nie miałam poprawki komunii. To chyba później weszło w życie, że tak powiem. Dla mnie to bez sensu, nie jest to konieczne moim zdaniem. A impreza po tym to już w ogóle jest przecięcie. Ja bym kasy nie dała, ewentualnie jakąś bombobierke. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() ![]() 2740g 52 cm ![]() Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-05-18 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() No ale cóż. Nic tylko się teraz upić ![]() ![]() A tusz dziś kupiłam byle jaki, w osiedlowej drogerii, taki żeby mi wystarczył do kupna nowego - lepszego ![]() chętnie jeszcze poczytam jakich używacie i polecacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...dluzajacy.html -> dla mnie jest najlepszy, ale jak widac po opiniach nie u każdej osoby się sprawdził. Polecam Ci też ten polecany przez poznianake firmę essence: miałam ich czarny i niebieski tusz i też nie mogę narzekać ![]() ![]() ![]() Dzisiaj grom problemów i komplikacji spadło na mnie, aż się wszystkiego odechciewa. Uciekam na ślub Edit: Jeszcze dodam, że dla przedłużenia żywotności tuszu dodaje pod koniec kilka kropelek toniku, bądź wody micelarnej - to działa! ![]() ![]() Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-05-18 o 14:53 Powód: dopisanie informacji |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Krooliczku, ja używam max factor 2000 kcal ![]() ![]() właśnie odmroziłam i wymyłam lodówkę, zajęło mi to 3 h ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20
Cytat:
![]() ![]() duzo osob zamawia u mnie tez z ori wondera, ale u mnie sie nie sprawdzil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Winter is coming
|
przegrali
![]() Anka, ja bym też na twoim miejscu dała bombonierkę i maksymalnie stówę, a najlepiej samą bombonierkę. Co to w ogóle jest jakaś poprawka komunii ![]() ![]()
#2890 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Niedługo zrobią poprawki chrztu
![]() Ja ostatnio trafiłam na promocję firmy essence - kup dwa produkty, trzeci w kasie dostajesz gratis. Kupiłam dwa tusze i wybrałam sobie cien do powiek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2891 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie jaka piękna suknia
![]() Nie kojarzycie czegoś podobnego w kolekcjach dostępnych w Polsce? kurcze, mam taki właśnie wymarzony typ jak ta suknia, ale nawet za bardzo nie widziałam takich na stronach salonów...
#2892 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze cena nie wydawac sie straszna, ale przyrownuje do panujacych w okolicy. wkurzylo mnie to zdieranie kasy na wszystkim.. Ich ceny nie sa konkurencyjne przy pozostalych, wiec tez dodatkowo dziwi mnie ich postawa..zadnych kompromisow :/ Cytat:
![]() Sama mam chrzesniaka i na twoim miejscu nie dawalabym zadnych pieniedzy, ewentualnie 50 zl- niech sobie na cos odlozy albo na wakacje zostawi. Przeciez masz wesele nie dlugo, mnostwo swoich wydatkow, wiec na pewno pieniadze na cos przeznaczysz. Poza tym czy dawanie takich pieniedzy(dla mnie jest to duzo, a z takiej okazji to juz ewidetnie) czy dawanie prezentow przy kazdej mozliwej okazji nie nauczy dzieci nie doceniania wlasnie takich podarunkow? Zastanawiam sie skad takie celebrowanie ponad miare kazdej mozliwej okazji- czy to wynika z kosciola, czy z natury ludzkiej "zeby sie pokazac"? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Chyba nie nadrobię ![]() ![]() U nas bez zmian. Miniony tydzień pracowity, więc padliśmy wczoraj jak muchy stosunkowo wcześnie jak na piątek. Dzisiaj od rana też aktywnie i... ślubnie. ![]() ![]() ![]() Robiliśmy plenerowe ślubne zdjęcia naszym przyjaciołom - tym u których byliśmy na ślubie w kwietniu. Bosko było! ![]() ![]() ![]() ![]() Później jeszcze pizza i piwko na świeżym powietrzy i tak fajnie nam minął dzień. A teraz relax - pewnie przy kompie jak znam życie. ![]() ![]()
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena 13zł w drogerii Drogerie DP Polskie
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko a ja Twoja mama ![]() Nasze szczęście jest juz z nami ![]() Edytowane przez docik10 Czas edycji: 2013-05-18 o 17:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Winter is coming
|
Z tanich tuszy to ja lubię zielony wibo
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html
![]() |
#2896 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...h-mascara.html - byłam mu wierna chyba z 20 opakowań pod rząd. Świetny tusz. ![]() ![]() ![]() - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html - tusz rewelacja! Kosztuje grosze (ok. 10 zł) a jak dla mnie robi z rzęsami cuda. ![]() ![]() ![]() W kwestii info: rzęsy mam średniej długości, nawet podkręcone (nie potrzebuję zalotki), ale delikatnie i naturalnie bardzo jasne (jak nie pomaluję to ich nie widać). Lubię efekt mocniejszego podkreślenia rzęs. ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Winter is coming
|
![]() ![]() ![]() A i pochwalę się, pisałam niedawno opinię prawną u profesora, który będzie mi sprawdzał egzamin zawodowy i wczoraj się dowiedziałam, że dostałam piąteczkę ![]()
#2898 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękiuję za kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też mamy psa ze schroniska, jesteśmy w szoku, że ktoś zostawił takiego kochanego psiaka... ślicznego, mądrego, posłusznego, spokojnego, kochającego pieszczoty ![]()
![]() |
#2900 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki za wszystkie miłe słowa w sprawie siostry ![]() Tż nie wkurzył i nie gadam do niego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, ponieważ mam ślub o 10 rano (muszę wyjść z domu 8.45) nie będę szła do fryzjera. Mam włosy do łopatek, ale cienkie, rozpuszczone nie wyglądają najlepiej, skrętu nie trzymają wcale. Nie wiem co z tym dziadostwem zrobić ![]() Obcięłabym przed ramiona i poszłabym w rozpuszczonych, bo tak wyglądają dobrze, ale chciałam zapuścić do kościelnego, a rosną mi bardzo wolno. Sukienka już wybrana, jeszcze nie kupiona, ale na 99% będzie ta. Mierzyłam, jak dla mnie jest przed kolano, nie aż tak krótka jak na zdjęciu ![]() edit: z domu spróbuję załadować większe zdjęcie, jestem w pracy i coś nie przechodzi :/ Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-05-18 o 18:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2902 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
zaraz ide na x factora
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2904 |
Zadomowienie
|
A mnie ten wynik cieszy, bo mój TŻ przynajmniej ma idealny humorek
![]() ![]() PS. I nie piszcie tych pioseneczek, bo jak TŻ zobaczy to zakaże mi wchodzenia tutaj ![]() Osobiście czekam na finał Voice i liczę na serię wzruszeń! ![]() Ach, i mam za sobą pierwsze egzaminy! Z pisemnego zobaczymy, a ustny poszedł na 5 ![]() ![]()
#2905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my poszliśmy do schroniska po małego psa. wszystkie psy szczekały na nas, tylko jedna czarna sunia położyła uszy po sobie, wytknęła nos przez siatkę i patrzyła na nas tak słodko.. i co z tego, że waży 30 kg i jest bardzo duża ![]() ![]() sama wizyta w schronisku była straszna, przez kilka dni nie mogłam się pozbierać. chciałam tam wrócić i zabrać wszystkie zwierzaki do siebie ![]()
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
Dlatego bałabym się iść do schroniska
![]() ![]() Ale jest takie piękne zdanie: "przygarniając kotka nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego jednego kotka" ![]() Oczywiście do pieska i do każdego innego zwierzaczka też by pasowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Ja mam żółwia stepowego Tuptusia, niby to tylko żółw którego nie da się przytulić pogłaskać ale kocham go jak żadne inne zwierzę, mam też psa i nie jestem tak z nim związana jak z moim Tuptusiem. Dostałam go jak miałam 10 lat był moim marzeniem i jest ze mną do dziś a mam 26 lat
![]() ![]()
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Winter is coming
|
Ja za to mam dwa myszoskoczki. Jeden ma prawie 3 lata, drugi 2. Najpierw miałam rodzeństwo, ale jeden umarł i dokupiłam młodszego towarzysza. Niestety straszy choruje, bardzo się o niego boję, bo mimo że to tylko myszki, to są kochane. I bardzo lubią przebywać z ludźmi
![]() Chłop ma za to jamnika i kocham go bardzo.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.