Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-19, 10:43   #2881
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hej ja pospałam troche. Zjadłam śniadanie pije kawke. Odpoczne po jedzeniu i biore sie za pierwszy dzień wyzwania. Swoją drogą nie wiem czy to coś da, bo po moim postanowieniu noworocznym wyszła du.pa Diety nie przestrzegałam jak powinnam i efektów nie było co zniechęca do dalszej walki i tak cud, że 5 miesiecy ćwiczyłam Teraz musicie mi dopingować i pilnować czy ćwiczę i jem ładnie. Chce w końcu jakoś wyglądać. Od października wracam na fit Także teraz mam plan ćwiczyć w domu przez miesiąc. Zrobiłam pomiary rano, zważyłam sie 60 kg czyli ja sie zarąbiście utrzymuje w wadze to mi wychodzi doskonale porobiłam fotki za miesiąc porównanie.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 11:04   #2882
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Ja zaczynam od dziś low car ale u mnie to będzie 0 pieczywa, 0 ziemniaków i 0 makaronu bo to potrafię sobie odmówić. Ryż brązowy, kasze, owsiankę to ja będę jeść bo czymś muszę żyć
No pewnie, cos z wegli musi byc przeciez ja chce jesc duuuzo wiecej warzyw niz teraz, to sie zapcham

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
aż mi się zachciało tych tabletek mm pyszne śniadanko, a parówka jak jedna to spoko też miałam dzisiaj ochotę na parówki, ale nie mam w domu, a nie chciało mi sie wychodzić i dalej siedze w piżamce

Noo to super dzień się zapowiada pełen pyszności które jak najbardziej pasują do naszej dietki, a raczej stylu odżywiania i owsianka pycha ale Ci zazdroszczę będziesz wypoczywać ale chociaż trochę pamiętaj o dobrym odzywaniu chociaż pewnie będzie pelno pyszności, którym ciężko będzie się oprzeć
No niby bede wypoczywac, ale musze tam zabrac troche materialow do nauki wlasnie wczoraj rozmaiwalysmy tutaj z Heroine- ja bym sie cieszyla, jakby w hotelu bylo greckie jedzenie, a nie na zachodnia modle, typu frytki, pizze, i burgery jakies
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 12:35   #2883
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Melduje pierwszy dzień wyzwania wykonany. W sumie było tak rozgrzewa z Jilian, ABS z Tiffany, Pośladki z Mel B, 7 minut Legs z Panem nic & esasy, ode mnie 5 minut skakanki która mnie dobiła, że mi z nosa pot kapał i rozciąganie na koniec z Mel B Fajnie że codziennie są inne zestawy do robienia przynajmniej nie jest monotonne

Na śniadanie była bułka słodka z serem ( szkoda mi wyrzucać)
na 2s- będzie banan
o- gołąbek
p- nie mam pomysłu narazie może coś doradzicie
k-serek wiejski z ciemną bułką z szynką i pomidorem
Stary 2013-08-19, 12:44   #2884
heroine86
Zakorzenienie

Coctail, no to brawoooo za ćwiczenia! jeśli u Ciebie jest tak gorąco jak u mnie to szacun, że dałaś radę
Co ten gołąbek taki samotny na ten obiad?

Właśnie wróciłam z rynku i oeeesuuu, jaka duchota nie ma czym oddychać nie wiedziałam, że jest tak gorrrrąco bo rano było dosyć chłodno
Kupiłam dynię! będzie kremik z dyni! byłam też w Biedrze, kupiłam kilka jogurtów bo -20% to śmieszne ceny zapłaciłam ale te jogurty to głównie dla TŻ-ta sobie kupiłam activię naturalną no i winogronka
Wypiłam właśnie pół litra wody duszkiem i chcę jeszcze

No to idę się rozprawić z tą dynią
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 12:56   #2885
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Coctail, no to brawoooo za ćwiczenia! jeśli u Ciebie jest tak gorąco jak u mnie to szacun, że dałaś radę
Co ten gołąbek taki samotny na ten obiad?

Właśnie wróciłam z rynku i oeeesuuu, jaka duchota nie ma czym oddychać nie wiedziałam, że jest tak gorrrrąco bo rano było dosyć chłodno
Kupiłam dynię! będzie kremik z dyni! byłam też w Biedrze, kupiłam kilka jogurtów bo -20% to śmieszne ceny zapłaciłam ale te jogurty to głównie dla TŻ-ta sobie kupiłam activię naturalną no i winogronka
Wypiłam właśnie pół litra wody duszkiem i chcę jeszcze

No to idę się rozprawić z tą dynią
U mnie wczoraj była duchota straszna i wieczorem troche polało wiec w domu jest ok nie wiem jak na zewnątrz
Gołąbek z sosem pomidorowym na obiad wiecej nie trzeba
Kurde a ja wczoraj w biedrze jogurty kupiłam, ale jak dzisiaj -20 to moze podjade z Tż to będą na zaś
Stary 2013-08-19, 14:23   #2886
tinekk
Zadomowienie

Cześć dziewuszki wróciłam z pracy, załatwiłąm jeszcze pocztę i Biedre odwiedziłam i na dziś koniec teraz lenistwo i dojadanie czyli podwieczorek i kolacja :d

Heroine gorąc u nas jak fiks jakbym nie była dziś w pracy to na pewno wylądowałabym na basenie, można opalać dziś dupkę
A w B. dobra promocja
P.S nigdy nie jadłam kremu z dyni, ale to musi byc pycha

Cocktail za ćwiczenia, mi się nic nie chce. Na pewno na razie nie ruszę tyłka, na razie mam plan trzyma dietkę idealnie

Pipson Zazdroszczę łososia
CO do masła orzech. to znam to. U mnie małe uzależnienie, ogólnie nie potrafię bez niego życ, ale na rozsądne ilości potrafię go podzielić- uff

Ewelcia ja od masła jestem uzależniona:d ale właśnie tylko samo mi smakuje najlepiej na łyżeczce lub w owsiance na ciepło, jak się rozpuszcza na chlebie nie skusiłby mnie, bo wtedy dla mnie za mdły. Ale ogólnie to cudo

Czekoladka faktycznie supcio izotonik

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 14:50   #2887
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ahh jeszcze sobie zrobiłam peeling kawowy, wymasowałam się bańką i posmarowałam żelem antycell

Teraz czekam na Tż zjemy obiadek i będzemy razem siedzieć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 15:10   #2888
heroine86
Zakorzenienie

Ugotowałam kremik i sama jestem ugotowana wyszedł pycha odpocznę chwilę i dopiero zjem, bo dosłownie płonę odechciało mi się jeść z tego gorąca
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-19, 15:12   #2889
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł a mnie dziś tak głowa na.pier.da.la że zaraz nie wytrzymam wzięłam niedawno ibum no i czekam na to bum, aż przestanie boleć zaraz chbya strzelę sobie kawkę, bo nie piłam, a ciśnienie mam niskie ( co u mnie normą jest, ale dziś się kiepsko czuję, spać mi się chce ). Może później pokręcę tym hh jak obiecałam i moooże pościskam agrafkę

Czekoladko no jak to nie ma płatków owsianych w lidlu to co ja kupiłam o te mam klik jeszcze nie jadłam, ciekawe czy dobre będą
Heroine dziś skończyłam jeść te płatki lion, a od jutra owsianeczka kupiłam dziś brzoskwinie więc może sobie wkroję jutro ale mam smaka na takie czekoladowe z nutellą
Paula tak mam te w niebieskim opakowaniu dziękuję wykorzystam dziś
Pipson niby duży wybór jest c dodatkami do owsianki, ale ja nie lubię suszonych owoców, cynamonu, a orzechów się boję jeść, bo z moimi słabymi zębami to zaraz bym pewnie złamała więc będę wkrajać świeże na razie zrobiłam zapas brzoskwiń, bo uwielbiam muszę jeszcze kupić banana i może maliny
Aaa kiedyś pytałas o zdjęcie w rozpuszczonych włosach, więc dziś zrobiłam, bo w takich wybrałam się na miasto, ale długo nie pochodziłam. bo poszłam do Tż rodziców i związałam w kucyk, bo źle się w nich czułam jeszcze na foto widać jaki mam puch brzydkie i smętne są, na pewno coś z nimi zrobię po powrocie z Niemiec.
Cocktail chyba teraz mi się zaczyna dziac z włosami to co Tobie kiedyś
Brawo za ćwiczenia

Zrobiłam dziś foto włosów i są paskudne odrost na pół głowy nie podobają mi się wcale, jeszcze jakiś puch od wilgotnego powietrza mi się zrobił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 102_0964.jpg (76,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0959.jpg (100,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0960 (2).jpg (53,0 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 102_0962 (2).jpg (82,3 KB, 41 załadowań)
Stary 2013-08-19, 15:25   #2890
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, ja też wzięłam ibum forte i czekam na bum z tym, że mnie boli brzuch rano wzięłam nospę, gów.no pomogła i teraz ten ibum mam nadzieję, że przejdzie, bo chcę coś poćwiczyć
Dla mnie i tak Twoje włosy są piękne od wilgotnego powietrza zawsze się robi taki puch...
Stary 2013-08-19, 15:58   #2891
dzaga1989
Zakorzenienie

Leżę po obiadku i Was nadrabiam. Zjadłam 4 pierogi i już mi niedobrze - jeju mam nadzieję że niedługo to się skończy
Dziś nieźle pocisnęłam - poleciałam na piechotę do Tesco i jescze potem do Apteki i do 2 ciuchlandów więc mi wyszło ok. 10km Miałam na rwr pokręcić ale dziś odpuszczę
Kupiłam maskę Bingo i koszulę jeansową za 5zł Yayyyy
A partacze dziś nie przyjechali bo jeszcze jednej głupiej szafki nie przycięli. TŻ mówił że to 15 min roboty Ale jutro rano już mają być
Do pośmiania wyszukane na fejsie: KLIK

Pipson
, zgadzam się z tym komentarzem o cieniowaniu włosów. Ja dłuuugo oszczędzałam swoje kłaczki, ale potem doszłam do wniosku że co z tego że rosną skoro ja brzydko w nich wyglądam.I zrobiłam grzywkę A teraz właśnie planuję je pocieniować jak pojedziemy następnym razem na wieś (bo tam mam swoją fryzjerkę ).
Włosy - brak słów Zawsze chowasz buzię i nigdy Cię nie widziałam ale musisz być prześliczną dziewczyną sądząc po tych urywkach buzi
Mr. Krzak Ja zawsze mało wyskubuję - podobno mam takie ładne brwi, a ja uważam że są przeciętne A jak na rzęski odżywka działa?
Widzę że łowsianki to czasem masz takie "na bogato" jak ja Najlepsiejsze są takie miksy!

Margot, no weeeź wcale tak źle nie wyszło. Mi się wydaje że za bardzo się przejmujesz, no i ja nie rozumiem po co to ważenie Myślę że podchodziłabyś do tego inaczej gdybyś nie ważyła tylko po prostu jadła. Dziś będzie lepiej, więc jeden dzień "grzeszny" to jeszcze nie koniec świata Najważniejszy jest tygodniowy bilans Pipson mądrze Ci napisała

Zoska, wiem, że ciężarówce nie przystoi, ale zazdroszczę Ci tych browarków Dziś to mi się nawet śniło że Radlera sączę A to dopiero początek "odwyku"

Kisiej, pewnie dziewczyny już Ci to napisały, ale 3 posiłki dziennie to po prostu wolniejszy metabolizm. Im częściej jesz i mniejsze porcje tym lepiej. A czemu jesz śniadanie dopiero o 12? Pracujesz do późna i tyle śpisz? Ale wiesz że skoro siedzisz do późna to w nocy też możesz jeść?

Czekoladko, za te wyprawy rowerowe Dziś u nas faktycznie pogoda taka sobie, ale jest ciepło, tylko mocno duszno. Ale bardzo dużo rowerzystów mijałam po drodze
A że tak się wtrącę - płatki w Lidlach stoją w okolicy zwykłych płatków albo przy kawach i herbatach (przynajmniej na Romantycznej ). I są dwie wersje: niebieska - błyskawiczne; żółta - górskie. Kosztują coś ponad 2zł.

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-08-19 o 16:12
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 15:58   #2892
dzaga1989
Zakorzenienie

Ewelcia, bardzo dobry plan z "racjonalnym" low carbem Ja uważam że jak się jadło sporo węgli to wyeliminowanie ich np. z dwóch posiłków już zdziała cuda
Jenyyy zapomniałam o spódniczce, ale zaraz ją kliknę Dzięki że mi przypomniałaś
Ja lubię botki Kupiłam rok temu w Deichmannie takie klasyki klik i naprawdę pasują do wszystkiego. Teraz będę musiała poszukać jakiegoś zamiennika na czas ciąży I do spódniczki też planuję nosić kryte rajtki - pewnie 40den bo 60-tki dla mnie już za grube są

Heroine, mnie się wydaje że to chyba pobyt na wątku nam w końcu uświadamia którędy droga Bo jest wiele osób które dołączają do wątków "dieta cud", wytrzymują tydzień i załamka, cały świat przeciwko mnie, nigdy nie schudnę, te sprawy A jeśli tutaj ktoś "wytrzyma" nasze komentarze, czasami zawierające krytykę, zastosuje się do rad to uświadomi sobie to samo co my
A widzę już praktycznie dobrze, dziękuję Na razie mogę chodzić tylko w okularach, ale to nic. Dobrze że to zaczerwienienie zeszło. Jeszcze dodatkowe krople dostałam Ech, kolejny wydatek..
Co do posiedzenia (które na pewno było b. ważne ) - ja cieszę się że u mnie ciągle odbywają się regularnie. Podobno w ciąży tak różnie z tym bywa, ale mnie na razie zapraszają codziennie na obrady

Cocktail, przypomniałaś mi nice & easy Aaaaa jak ja to dawno widziałam Dżizas, chyba dziś go sobie włączę i poćwiczę.

Madziu, ładne masz włoski co chcesz od nich Ale może sobie je faktycznie jakoś "wyreguluj" u fryzjera to zupełnie inaczej będą się układały, ożywisz trochę fryzurkę. Chociaż i tak uważam że są śliczne I podoba mi się Twoja koszulka Lubisz Riri? Ja miałam kupić sobie podobną bo były po 15zł na targu ale że oszczędzamy to odpuściłam już
Stary 2013-08-19, 17:23   #2893
meeedzik
Zakorzenienie

Heroinko Ty to zawsze potrafisz mnie podnieść na duchu kochana
Paula wiesz na razie z fryzjerem odpuszczam, bo za 3 tyg do Niemiec jadę do pracy na 2 miechy, a tam tylko w kitku, albo koku chodzę, więc nie ma sensu, bo przez te dwa miechy i tak odrosną i nie będą się już fajnie układały więc w ten czas mogę je jeszcze trochę zapuścić a w Niemczech wygodniej mi będzie w równych nawet do tego koka na wypełniaczu
A co do bluzki to do Rihanny nic nie mam, ani nie mogę powiedzieć, że lubię ani że nie a bluzeczki kupiłam dwie własnie dlatego, że po 15zł na targu były ta jest z tyłu taka brzoskwiniowo- łososiowa, a druga miętowa i ma czarno-białe foto, ale nawet nie wiem kto na nim jest
Stary 2013-08-19, 17:32   #2894
tinekk
Zadomowienie

Medzik takie masz piękne te włoski. Chyba żartujesz, że jest z nimi coś nie tak jak pamiętam Cię w tamtym blondzie, w którym Ci było bardzo do twarzy, a etraz gdzie sama natura, to bez porównania. Widać od razu jakie masz zdrowe i super układające się włoski. Masz proste śliczne i zdrowe!

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 17:42   #2895
heroine86
Zakorzenienie

Paula, pokazuuuuj koszulinęęę
Mówisz, że majstry zawiedli? a to mendy oby jutro skończyli bez marudzenia
Ciesz się z regularnych obrad póki Cię z sejmu nie wyrzucili
Co do oczka- wydatek wydatkiem, ale w końcu będziesz widzieć dobrze i nie będziesz wampirem

Madziu, ale ja Ci prawdę zawsze piszę, no
Wstawię Ci moje cienkie i zniszczone od prostownicy kudły to może docenisz to co masz
Stary 2013-08-19, 18:00   #2896
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Paula wiesz na razie z fryzjerem odpuszczam, bo za 3 tyg do Niemiec jadę do pracy na 2 miechy, a tam tylko w kitku, albo koku chodzę, więc nie ma sensu, bo przez te dwa miechy i tak odrosną i nie będą się już fajnie układały więc w ten czas mogę je jeszcze trochę zapuścić a w Niemczech wygodniej mi będzie w równych nawet do tego koka na wypełniaczu
A co do bluzki to do Rihanny nic nie mam, ani nie mogę powiedzieć, że lubię ani że nie a bluzeczki kupiłam dwie własnie dlatego, że po 15zł na targu były ta jest z tyłu taka brzoskwiniowo- łososiowa, a druga miętowa i ma czarno-białe foto, ale nawet nie wiem kto na nim jest
Ja też jak przeglądałam to niektórych ryjów w ogóle nie rozpoznawałam Miałam też ochotę na koszulkę z Mirandą Kerr, ale nie wzięłam z tego samego powodu co z Rihanną
A to oczywiste z tym fryzjerem - pewnie że lepiej się wstrzymać. Ja miałam tak samo przez całe lato. Nie ścinałam bo i tak przelatałam całe lato w koku, więc długość tylko sprzyjała bo i kok większy i łatwiej się go robiło. Ale coś mnie ostatnio korci obciąć "na Honoratę Skarbek" albo teraz też Beyonce chyba sobie tak ciachnęła (wczoraj na Pudlu widziałam) - że tak w ramiona, ale mi trochę szkoda, bo wtedy bez koczka będzie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Paula, pokazuuuuj koszulinęęę
Mówisz, że majstry zawiedli? a to mendy oby jutro skończyli bez marudzenia
Ciesz się z regularnych obrad póki Cię z sejmu nie wyrzucili
Co do oczka- wydatek wydatkiem, ale w końcu będziesz widzieć dobrze i nie będziesz wampirem
No właśnie właśnie Już TŻ się ze mnie śmiał że to przez to całe moje zaczytanie w sagę Tym bardziej że czytam teraz część w której zmienią Bellę (chyba? bo szczerze mówiąc tej jednej jedynej chyba nie widziałam albo nie pamiętam)
Hahaha
Mam nadzieję że jutro już będzie picuś glancuś, narożnik i ława w końcu przyjadą z Abry i już będzie po remoncie Zostaną tylko jakieś firanki, pojemniki na mydło - ale na razie trzymamy kasę "na czarną godzinę" jakby się gdzieś noga podwinęła
A koszula taka oooo: klik tylko moja tych "dodatków" nie ma - ćwieków, nitów, łotewa Nie wiem czy to takie modne jeszcze ale zawsze chciałam mieć jeansową koszulinę
Stary 2013-08-19, 18:06   #2897
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No właśnie właśnie Już TŻ się ze mnie śmiał że to przez to całe moje zaczytanie w sagę Tym bardziej że czytam teraz część w której zmienią Bellę (chyba? bo szczerze mówiąc tej jednej jedynej chyba nie widziałam albo nie pamiętam)
Hahaha
Mam nadzieję że jutro już będzie picuś glancuś, narożnik i ława w końcu przyjadą z Abry i już będzie po remoncie Zostaną tylko jakieś firanki, pojemniki na mydło - ale na razie trzymamy kasę "na czarną godzinę" jakby się gdzieś noga podwinęła
A koszula taka oooo: klik tylko moja tych "dodatków" nie ma - ćwieków, nitów, łotewa Nie wiem czy to takie modne jeszcze ale zawsze chciałam mieć jeansową koszulinę
Też mi się skojarzyło ze Zmierzchem ale nie chciałam nic mówić
No to trzymam za koniec remontu i czekam na fotki
Łaaadna! też mi się taka marzy
I co, zamówiłaś tą kiecunię?
Stary 2013-08-19, 18:58   #2898
czbasia
Zakorzenienie

nie bijcie na usprawiedliwienie mam tyle, że jestem na bieżąco co u Was
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 19:01   #2899
heroine86
Zakorzenienie

Baśka! gdzie żeś była jak Cię nie było?! jak się czujesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 19:12   #2900
czbasia
Zakorzenienie

A dziękuję bardzo dobrze Ale brzuch mam jak w 6 mies ciąży. A to dopiero 12 tydzien.. Masakrraa.. Na wadze co prawda nie odnotowałam jakiegoś skoku.. Nooo może z pol kg na plus.. Ale brzuch mi wywaliło masakratycznie. Puchne czy jak??!!! . Zreszta dodam fote to zobaczysz.. Juz nie wiem co ubierac i jak ukryc a chciałabym jeszcze do wizyty u gina poczekac zeby potwierdzil ze ok jest!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05014.jpg (39,1 KB, 49 załadowań)
Stary 2013-08-19, 19:19   #2901
czbasia
Zakorzenienie

Wybaczcie, że nie odp ale jakos nie potrafię się wszczelić w rozmowę
Stary 2013-08-19, 19:21   #2902
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam dziś foto włosów i są paskudne odrost na pół głowy nie podobają mi się wcale, jeszcze jakiś puch od wilgotnego powietrza mi się zrobił
To mnie rozśmieszyłaś przecież Twoje włosy nawet jak mówisz że masz bhd wyglądaja super, masz naturalne ombre także przeczekamy jeszcze troche i będziemy miały naturalne

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Do pośmiania wyszukane na fejsie: KLIK
.
W takim razie musze wymyślić nową nazwę na moje nogi Bo moje nogi to jak 2 parówki razem także teraz to balerony chyba będą

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-08-19 o 19:20
Stary 2013-08-19, 19:53   #2903
meeedzik
Zakorzenienie

Tinek piękne zdrowe i proste to Ty masz kochana ja mam cienkie, liche i końce zniszczone właśnie przez tą platynę którą wcześniej nosiłam no ale nic, niech sobie jeszcze rosną, ale chce je troszkę pocieniować, bo gdy miałam lekko, tak z 10 cm końcówki pocieniowane to lepiej się czułam
Heroinko i za to dziękuje
Hehe no kiedyś moje blondziaki to wiadome, że duuużo gorzej wyglądały, teraz są w ok kondycji, no ale wiesz jak to kobiety lubią narzekać i zawsze będą a ja mam @ to se mogę pomarudzić troszkie chciałabym mieć już je wszystkie naturalne i dłuugie albo może inny kolorek sama nie wiem co bym chciała
Paula no właśnie dlatego tak odwlekam a później pewnie ciężko będzie mi się zdecydować na pocieniowanie/podcięcie, bo zwyczajnie będzie mi szkoda wiadomo, że z długimi jest wygoda, bo i koka zrobisz i zepniesz jak chcesz
Aa pokaż fryzurki, bo nie kojarzę
Czbasiu jaki brzusiu śliczny trzymam kciuki, żeby wszystko ok było i odzywaj się częściej

A zrobiłam na jutrzejszy obiad leczo i zjadłam na kolację dwie chochelki, przepyszne wyszło muszę do Niemiec zrobić sobie do słoików to będę miała szybkie obiadki i zdrowe

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cocktail nie bo takie spuszone są i brzydkie ja to bym się z chęcią zamieniła o Twoje takie gęste i zdrowe, a nie moje cienizny

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Właśnie Cocktail chciałam powiedzieć, że teraz to mogę się zgodzić, że masz nogi jak parówki takie zgrabne hehe i teraz już się nie masz co wykręcać

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

dziś mogę skromnie zameldować 15 minut kręcenia hula hop ( chciałam dłużej, ale za długą przerwę miałam w kręceniu i mnie kości bolały, a nie chcę siniaków sobie narobić ) i 100 ścisków agrafką
Na wadze dziś rano były 48,8 kg muszę tą końcówkę zgubić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 19:55   #2904
kisiej25
Tajka

U mnie dzisiaj:
ABS Mel B
25 min HH
50 przysiadów
40x5kg na ręce

I chyba zaraz jeszcze na skakance poskaczę

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:14   #2905
heroine86
Zakorzenienie

Melduję skalpel
Stary 2013-08-19, 20:29   #2906
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine Kisiej
Stary 2013-08-19, 20:30   #2907
kisiej25
Tajka

Cytat:
muszę do Niemiec zrobić sobie do słoików to będę miała szybkie obiadki i zdrowe
Mieszkasz w Niemczech ?

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-19, 20:40   #2908
meeedzik
Zakorzenienie

Kisiej nie, ale raz do roku na 2 miesiące jeżdżę z Tż tam do pracy
Stary 2013-08-19, 20:50   #2909
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A dziękuję bardzo dobrze Ale brzuch mam jak w 6 mies ciąży. A to dopiero 12 tydzien.. Masakrraa.. Na wadze co prawda nie odnotowałam jakiegoś skoku.. Nooo może z pol kg na plus.. Ale brzuch mi wywaliło masakratycznie. Puchne czy jak??!!! . Zreszta dodam fote to zobaczysz.. Juz nie wiem co ubierac i jak ukryc a chciałabym jeszcze do wizyty u gina poczekac zeby potwierdzil ze ok jest!!!
Słodki masz ten brzusio a ile ogólnie masz na plus od początku?

Cytat:
Heroinko i za to dziękuje
Hehe no kiedyś moje blondziaki to wiadome, że duuużo gorzej wyglądały, teraz są w ok kondycji, no ale wiesz jak to kobiety lubią narzekać i zawsze będą a ja mam @ to se mogę pomarudzić troszkie chciałabym mieć już je wszystkie naturalne i dłuugie albo może inny kolorek sama nie wiem co bym chciała

No taka już nasza natura, lubimy sobie pomarudzić ja właśnie jestem przed @ i wszystko mnie wkurza nic mi się w sobie nie podoba na dodatek moje włosięta musiały przejść na odwyk od prostownicy bo mi się zepsuła a ja się czuję jak niedorobiona w takich niewyprostowanych

Cytat:
dziś mogę skromnie zameldować 15 minut kręcenia hula hop ( chciałam dłużej, ale za długą przerwę miałam w kręceniu i mnie kości bolały, a nie chcę siniaków sobie narobić ) i 100 ścisków agrafką
Na wadze dziś rano były 48,8 kg muszę tą końcówkę zgubić
Tobie to to raz dwa spadnie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj:
ABS Mel B
25 min HH
50 przysiadów
40x5kg na ręce

I chyba zaraz jeszcze na skakance poskaczę
Stary 2013-08-19, 21:05   #2910
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Wrociłam z roweru

Jezdzilam od 17 z malymi przerwami oczywiscie

Ale pol Lublina no i Zalew z kazdej strony objezdzilam
Nog nie czuje a tyłek mi chyba zaraz odpadnie

Tylko jest jeden minus, wyruszylam po podwieczorku i no przez to nie zjadlam kolacji

Cytat:
Czekoladko, za te wyprawy rowerowe Dziś u nas faktycznie pogoda taka sobie, ale jest ciepło, tylko mocno duszno. Ale bardzo dużo rowerzystów mijałam po drodze
A że tak się wtrącę - płatki w Lidlach stoją w okolicy zwykłych płatków albo przy kawach i herbatach (przynajmniej na Romantycznej ). I są dwie wersje: niebieska - błyskawiczne; żółta - górskie. Kosztują coś ponad 2zł.
Jezu tyle ludzi jezdzi ze głowa mala
W ogle fajnie jest patrzec ze tylu ludzi zamiast marnowac czas w domu przed telewizorem tak aktywnie spedza czas

Jezu ze ja tych płatkow nigdy nie widzialam
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości