Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-15, 22:48   #2881
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Dla mnie to odcień fioleciku taki jakby z domieszką jakiegoś niebieskawego ale ciut.Nawet sobie teraz wpisałam w grafikę w googlach kolor fioletowy i wyskoczyły podobne odcienie.

Myślę że kolor taki uniwersalny i dla dziewczynki i chłopaczka.

Jak odcień fioletu to super...bo w niecie to na każym zdjęciu inaczej wygląda...
Wkurza mnie to, że nie moge sobie go obejrzeć na żywo a przeciez nie będe specjalnie leciała do Polski, żeby sobie wózki pooglądać

No ni lecę się szałerować
Stary 2013-07-15, 22:49   #2882
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez rusalka12 Pokaż wiadomość
Wiem, tania nie jest. Ale tak nieczesto wydaje na siebie kase, wiec postanowilam sie rozpiescic. Pewnie jakbym mieszkala w Polsce to bym jej nie kupila. Odlozylam sobie na nia napiwki

Nemosek ja mam taki szlafrok i w tym kolorze koszulke ale bez kokardki pod spodem. Fajnie sie ja nosi nie lubie sypiac w koszulach ale ta mi akurat odpowiada )
Ja zawsze antykoszulowa,ale ostatnio w Reserved sobie zakupiłam koszulkę do spania i bardzo wygodna jest.
I brzuszek tak fajnie wygląda w niej,taki podkreślony i seksowny

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:51   #2883
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co,robiłam z myślą o Tobie

Czyli u Was na 100% x lander xa?

Mnie tylko trochę jego waga przeraża :/ ale pamiętam że Ty z tym nie masz problemu
Kochana jesteś

na 99%... ten kolor jeszcze muszę przemyśleć

Mi waga nie przeszkadza
Stary 2013-07-15, 22:51   #2884
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Jak odcień fioletu to super...bo w niecie to na każym zdjęciu inaczej wygląda...
Wkurza mnie to, że nie moge sobie go obejrzeć na żywo a przeciez nie będe specjalnie leciała do Polski, żeby sobie wózki pooglądać

No ni lecę się szałerować
Wszystko zależy od oświetlenia.Jedno było z lampą jedno bez i kolor różni się.Ogólnie fotki z telefonu i na szybcika robione.

Też idę się myjać

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-15, 22:56   #2885
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki!

No i potwierdziło się.... będzie Kubuś!!!!!!

Cytat:
TRELE_MORELE 28 grudzien??
Tak 28 grudzień to moja data ur. 28.09 to termin porodu póki co . Jest 9 miesięcy ? Jest
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

ćwiczyłam przez miesiąc poniedziałek, środa, piątek, niedziela ćwiczyłam skalpel, a pozostałe dni ćwiczyłam szok treningi i powiem Ci że efekty po miesiącu miałam rewelacyjne brzuch i tyłek miałam mega twardy nie były takie lejące się, i ogólnie ciało miałam całkiem inne po ćwiczeniach, także polecam Ci gorąco
teraz po ciąży co drugi dzień planuję killera, bo teraz niestety nie doszłam do niego :P a jest cięższy niż skalpel

ewentualnie Ewka wydała książkę http://od-deski-do-deski.blogspot.co...owska-ewa.html i tak jest na cały miesiąc program plus dieta więc myślę że zakupię książkę i pójdę na fitness i już chociaż nie wiem czy mi na to wszystko czasu starczy
Ja jeszcze nie rozumiem jej systemu , nie zagłębiałam się. Wiem tylko że jest cholernie ciężko .Obserwuję jej profil na facebooku i jestem w szoku jakie efekty osiągają te dziewczyny tylko ćwicząc Planuję kupić książkę i iść z nią krok po kroku .

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:57   #2886
Kabriela
Zadomowienie

ja tez dziewczyny spadam lulu. Wózek fajny, na serio fajny taki zwrotny się wydaje.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 22:58   #2887
_Peggy
Zakorzenienie

Przed chwilą odkryłam że mi się siara wydziela

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 23:01   #2888
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Dobranoc dziewczyny
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 23:05   #2889
rusalka12
Zadomowienie

Trele pyta dlatego, ze... 28 grudzien to moja data urodzin )) choc pewnie jestem wiele starsza od ciebie ;-)

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
) w pierwszej ciazy po pracy zalalo mi koszulke. Dwie mokre plamy na cyckach . Dobrze, ze mialam sweter, ktorym to moglam zakryc haha
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 23:21   #2890
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Chciałoby się powiedzieć ale siara!!!!

Dobranoc

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-15, 23:35   #2891
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak szybciutko tylko....po wizycie,Wszystko jest Ok Mały waży już 560g termin mi sie przesunał na 12listopada, na to byle co tam na dole dostałam jakas smieszna maść na raz,szyjka długa więc na dzień dzisiejszy nie bedą mnie zaszywać
Ale fajnie , a tak się martwiłaś od początku . Może w ogóle nie będzie trzeba ?
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
sałatki zimowe to takie ala szwedzkie....czyli ogórek, pomidor, papryka, cebula i wszystko w zalewie....takie sałatki do ziemniaków i mielonego
O to ja też takie chce , tylko przepis na dobrą zalewę potrzebuję

Cytat:
to co tam masz nawpisywane??? Ja mam jedną dwustronną kartkę A4...
Już Ci mówię .. 4 rozdziały -
1. Cała historia moja , mojego TZ , najbliższej rodziny . Do tego zgody na badania na ZD , HiV , WZW i inne . Do tego kilka stron , które uzupełnia położna albo lekarka przy każdej wizycie ; waga , wzrost ciśnienie i inne ..
2. Skany - tu mam prawie nic nie wypełnione , pewnie dlatego że wszystko jest ok . Ale są tu strony dla skanów przed 12 tyg z powodu jakiś problemów , echo serca , różne wykresy . Ja mam tylko dwa wpisy dot. wymiarów
3. Informacje dla ciężarnej . CO Ci przysługuje w którym tygodniu .. Kiedy powinnas zadzwonić do położnej , kiedy pojechać do szpitala ? Numery tel na które dzwonić . Tabela do liczenia ruchów dziecka od 28 tyg. - połowę z tego odkryłam właśnie teraz
4. To pare stron które wypełnia osoba przyjmujaca rodzącą do szpitala.
Oraz plan porodu .
5. TO poród jego przebieg oraz wszystkie dane dotyczące noworodka .
6. To okres porporodowy . Jak karmic , kąpać , pielęgnować i inne ..

CZyli jak widać połowa nie potrzebna , ale swoje trzeba nosić

KCIUKI DLA ANI

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-15, 23:43   #2892
rusalka12
Zadomowienie

Tak czytam i czytam i widze, ze nie mam pojecia o polowie rzeczy, o ktorych piszecie, choc to moja druga ciaza!!
Tu nie robi sie az tyle badan itp. Chodzi sie na zmiane do internisty (GP) i do szpitala.
Za kazdym razem sprawdzaja brzuch, cisnienie i mocz. Kiedy widza jakies nieprawidlowosci w moczu przepisuja suplementy lub zlecaja badanie krwi.
Na pierwszej wizycie w szpitalu spisywana jest karta przez polozna na temat ciazy, przebytych chorob alergii, chorob dziedzicznych, zbiera sie wszystkie dane osobowe ciezarnej i partnera, robi badanie krwi (pobieraja 5 fiolek i robia badania na 6 roznych rzeczy)
Jesli w najblizszej rodzinie (mama, babcia) wystepuje cukrzyca, zleca sie badania na glukoze w 28 tygodniu.
Teczka ciezarnej zawsze zostaje w szpitalu i wydawana jest przy kazdej wizycie. I tyle...
Stary 2013-07-15, 23:57   #2893
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Tak czytam i czytam i widze, ze nie mam pojecia o polowie rzeczy, o ktorych piszecie, choc to moja druga ciaza!!
Tu nie robi sie az tyle badan itp. Chodzi sie na zmiane do internisty (GP) i do szpitala.
Za kazdym razem sprawdzaja brzuch, cisnienie i mocz. Kiedy widza jakies nieprawidlowosci w moczu przepisuja suplementy lub zlecaja badanie krwi.
Na pierwszej wizycie w szpitalu spisywana jest karta przez polozna na temat ciazy, przebytych chorob alergii, chorob dziedzicznych, zbiera sie wszystkie dane osobowe ciezarnej i partnera, robi badanie krwi (pobieraja 5 fiolek i robia badania na 6 roznych rzeczy)
Jesli w najblizszej rodzinie (mama, babcia) wystepuje cukrzyca, zleca sie badania na glukoze w 28 tygodniu.
Teczka ciezarnej zawsze zostaje w szpitalu i wydawana jest przy kazdej wizycie. I tyle...
U mnie tak samo , tyle ze teczke mam w domu ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ----------

Cytat:
Trele pyta dlatego, ze... 28 grudzien to moja data urodzin )) choc pewnie jestem wiele starsza od ciebie ;-)

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

) w pierwszej ciazy po pracy zalalo mi koszulke. Dwie mokre plamy na cyckach . Dobrze, ze mialam sweter, ktorym to moglam zakryc haha
No widzisz , bedziemy na przyszlosc swietowały razem ) mialam w szkole sredniej dwie dziewczyny w klasie z ta data ur. A jak batdzo starsza jestes to nie wiem ;D ja mam 25 lat mozna powiedziec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-07-16, 00:08   #2894
rusalka12
Zadomowienie

Hmmm 8 lat :-P
Stary 2013-07-16, 01:18   #2895
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam brak mi samozaparcia no i trochę mnie to nudzi.
Ale w grupie jak najbardziej lubię
Lecz generalnie wolę jogging i rowerek
ooooj ja wtedy samozaparcia miałam kupę, 2013 rok miał być dla mnie rokiem wielkich zmian, schudnięcie kilkunastu kg, obrona pracy, zalezienie pracy w kierunku i wiele wiele innych nie skupiałam się na tym że mnie to nudzi bo miałam cel
zapomniałam dodać że codziennie oprócz Ewki kręciłam jeszcze po godzinie hula hop z wypustkami i dodatkowo 100 skoków na skakance i do tego 100 brzuszków
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
A ja już po wizycie Malutka waży ok 620g, jest zdrowa i bardzo ruchliwa Tylko coś się ginka martwi tym że tak bardzo się pępowiną bawi..
o dokładnie o co chodzi z pępowiną

Cytat:
Mąż mi przywiózł ta książkę, mam też kilka płyt z jej ćwiczeniami, więc po ciąży będę się laszczyć

Kochana ja znowu na temat wózka (nie bij ). Z małżem dziś oglądaliśmy filmik o X landerze Xa i on już teraz innego wózka nie chce...wybraliśmy kolor Antarctica i z tego co pamiętam Ty też masz zamiar go kupić i też będziesz miała dziewczynkę, ostatni raz pytam czy ten kolor się dla dziewczynki nadaje?? Jest to fiolet czy niebieski wpadający w fiolet???? Niestety nie będę go mogła na żywo zobaczyć z fotki w necie dla mnie to taki właśnie fioletowawy
właśnie też planuję zakupić jej książkę

co do wózka, dobry wybór ja się jeszcze waham nad tą Antarcticą a Ameryką, ten Ameryka jest taki fajny oczoje.bny
wiesz co, jak dla mnie to on jest taki bardziej niebieski wpadający w fiolet, zdjęcia które wrzuciła nemosek tylko tu wyszedł taki bardziej mdły, bo na żywo wg mie jest bardziej żywy

Cytat:
Ale nie maja w składzie koszenili przypadkiem(zwłaszcza te o różowym kolorze)?Bo wie
szczerze mówiąc nie pamiętam, bo czytałam skład ale jakoś nie rzuciło mi się w oczy
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

A powiedzcie mi czy te wkładki laktacyjne i majtki serio są potrzebne po porodzie ? (Nie znam się to pytam )
Wiem że któraś już pytała o coś takiego ale nie pamiętam odpowiedzi
z tego co słyszałam są przydatne
Cytat:
Paulina Widzisz przypomniałaś mi ostatnio jak oglądaliśmy wózki zrobiłam fotki tego koloru,tylko to chyba inny model x move jak się nie mylę.

Coś te wózki mają w sobie, bo tż z głowy nie chce wyjść i ciągle tylko gada że chce x landera

Zaraz wkleję fotki tylko przegram
to Twój TŻ tak jak i my tez innego wózka nie chcemy
x- movy mają większą gamę kolorów i do nich można dokupić color pack (czyli można kupić np różowy wózek i dokupić tego color packa i zmienić wygląd wózka na beżowy) więc fajna opcja niestety do x-a już nie można
mi x-move się strasznie podoba, ale nie oszukujmy się- ie stać mnie na wózek za 2500 zł no może mnie akurat wyniósł by gdzieś ze 2300 zł więc wraz drogo
Cytat:
Domi Sexy koszulka,ale miałam kiedyś podobną i rano albo w nocy jak się obudziłam zawsze cyce miałam na wierzchu bo się przekręcała.
też w takiej koszulce śpie co cycki mi wyłażą

Cytat:
Teoś tak ,Teofil nie

Tak jak Antoś,Antek super,ale Antoni

Jakby to brzmiało Teofil do domu!!! mamusia woła
mi też się Antoś podoba ale Antoni nie
Cytat:

Czyli u Was na 100% x lander xa?

Mnie tylko trochę jego waga przeraża :/ ale pamiętam że Ty z tym nie masz problemu
z tych co ja się orientuję to Tutki są najlżejsze ok 12 kg ważą
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nie rozumiem jej systemu , nie zagłębiałam się. Wiem tylko że jest cholernie ciężko .Obserwuję jej profil na facebooku i jestem w szoku jakie efekty osiągają te dziewczyny tylko ćwicząc Planuję kupić książkę i iść z nią krok po kroku .
na początku jak robiłam skalpel i szok trening było cholernie ciężko, później im więcej ćwiczyłam nie miałam problemu, czasami miałam wrażenie że mój fitnes był cięższy nić Ewka

dobry wieczór
nie mogę spać gdybym miała żelazko u siebie to bym koszulę uprasowała TŻ ale jest u mamy eh

a w ogóle witam się w 24/26 tygoddniu
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 06:47   #2896
niunia32
Zakorzenienie

ooo miałam wrzucić przepis na sałatkę:

http://www.gotujmy.pl/surowka-do-slo...5,zdjecie.html
taką robiłam

do tego jeszcze ogóreczki jako przekąski na urodziny
http://www.gotujmy.pl/ogorki---kroko...isy,99703.html

Dzień dobry

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 07:13   #2897
Azealia
Raczkowanie

Hej Piękne!

Jak mnie ten żołądek boli po żelazie biegunek na szczęście nie ma, ale ciągłe uczucie jakby miały być. No nic, liczę na to że do następnej wizyty się przemęczę i podniesie się żelazo i gin je odstawi. Kazał teraz brać co 2 dzień to tyle dobrze.

Od kolejnej wizyty poproszę go też o L4 już bo tak mi siedzenie na tyłku daje w kość (dosłownie :P) ogonową że jak wracam do domu to wypadałoby mi siedzieć na rzęsach

Ninu nie zrobiła niespodzianki, wczoraj czułam lekkie ukłucie rozczarowania, że przeczucie mnie zawiodło. Myślę że nastawialiśmy się na to dlatego, że zgodnie z tym co piszą to przytulanki w dniu owulacji zwiastują chłopca, ale jak widać to kolejny płciowy mit

Wczoraj po smyku jeździłam Maxi Cosi Mura 4- fajny zwrotny, ale czuć te kilogramy. Były xlandery ale już koło nich nie chodziłam i dużo wózków na piankowych kołach, które Mążul od razu skreślił
Stary 2013-07-16, 07:24   #2898
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Domi Sexy koszulka,ale miałam kiedyś podobną i rano albo w nocy jak się obudziłam zawsze cyce miałam na wierzchu bo się przekręcała.
hehe ja też teraz w takiej pomykam jak jest mi gorąco, ostatnio wysunął mi się sutek, i śmiałam się z mężem że jestem niczym Janet Jackson

Cytat:
ooooj ja wtedy samozaparcia miałam kupę, 2013 rok miał być dla mnie rokiem wielkich zmian, schudnięcie kilkunastu kg, obrona pracy, zalezienie pracy w kierunku i wiele wiele innych nie skupiałam się na tym że mnie to nudzi bo miałam cel
zapomniałam dodać że codziennie oprócz Ewki kręciłam jeszcze po godzinie hula hop z wypustkami i dodatkowo 100 skoków na skakance i do tego 100 brzuszków

o dokładnie o co chodzi z pępowiną

Po porodzie będziemy się wszystkie nawzajem mobilizować
Ginka martwi się że tak bardzo manipuluje przy pępowinie, żeby się nie skończyło tak że się nią owinie.
Budowniczka super zakupy
Ja się z Wami dzisiaj witam
Nie mogłam spać w nocy mała mi tak dokazywała że to szok! Kręciła się wierciła i kopała tak mocno że już myślałam że wyskoczy
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 07:29   #2899
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Po porodzie będziemy się wszystkie nawzajem mobilizować
Ginka martwi się że tak bardzo manipuluje przy pępowinie, żeby się nie skończyło tak że się nią owinie.
oj będziemy się motywować

trzeba być dobrej myśli, że się nie owinie w razie co!

dziewczyny, naszła mnie ochota na mały tatuaż za uchem
w ramach tej zachcianki idę do kosmetyczki na regulację brwi i hennę na brwi i rzęsy, a co! w ogóle siedziałam wczoraj i oglądałam zdjęcia z wątku American Girl moj TŻ stwierdził że nie ma nic przeciwko temu, żebym zrobiła sobie rzęsy itd już ja to wykorzystam, ale jeszcze nie teraz :P
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-16 o 07:32
Stary 2013-07-16, 07:33   #2900
kyte
Wtajemniczenie

Dziewczyny trzymajcie kciuki może uda mi się na dniach sprzedać suknię ślubną
Stary 2013-07-16, 07:34   #2901
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę trochę, bo ja swoją też chcę sprzedać, ale nie ma chętnych

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-16, 07:36   #2902
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ooo miałam wrzucić przepis na sałatkę:

http://www.gotujmy.pl/surowka-do-slo...5,zdjecie.html
taką robiłam

do tego jeszcze ogóreczki jako przekąski na urodziny
http://www.gotujmy.pl/ogorki---kroko...isy,99703.html

Dzień dobry
O... wygląda to pysznie! Będę próbować czynić

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
Wczoraj po smyku jeździłam Maxi Cosi Mura 4- fajny zwrotny, ale czuć te kilogramy. Były xlandery ale już koło nich nie chodziłam i dużo wózków na piankowych kołach, które Mążul od razu skreślił
Ja w ogóle omijam Smyka. Bo jak widzę wózki to mam ochotę zabrać każdy do domu

Witam Was!
Słonko Muszę dziś posprzątać mieszkanie i wybitnie mi się nie chce. Idę na kawkę
A Bejbziol to wstydniś Od wczoraj jest u mnie moja siostra i co ona przykłada rękę do brzucha, to on się uspokaja i koniec kopania. Śmieję się, ze on ufa tylko Mamusi i Tatusiowi. Obcym niet
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 07:41   #2903
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
zazdroszczę trochę, bo ja swoją też chcę sprzedać, ale nie ma chętnych
Jeszcze się nie ciesze zobaczymy jak to wyjdzie
Stary 2013-07-16, 07:58   #2904
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
O... wygląda to pysznie! Będę próbować czynić

Ja w ogóle omijam Smyka. Bo jak widzę wózki to mam ochotę zabrać każdy do domu

Witam Was!
Słonko Muszę dziś posprzątać mieszkanie i wybitnie mi się nie chce. Idę na kawkę
A Bejbziol to wstydniś Od wczoraj jest u mnie moja siostra i co ona przykłada rękę do brzucha, to on się uspokaja i koniec kopania. Śmieję się, ze on ufa tylko Mamusi i Tatusiowi. Obcym niet
ja robiłam je po raz pierwszy i wyszły super

zbieram się na spacer z córcią...

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

moja suknia wisi na tablicy chyba już rok i nikt jej nie chce

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 08:04   #2905
nasturcja7667
Zadomowienie

A i zaczęłam dziś 22 tc! Jak to leci A ja jeszcze nic nie mam dla Bejbziola Ale po ślubie się za to wezmę
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 08:09   #2906
domii29
Zakorzenienie

Witam się i ja
Moje zachcianki zaczynają mnie przerażać, wstałam i jestem w stanie oddać życie za szklankę coca coli
Jaśko się rozbrykał, wieczorem mi spać nie dał tak szalał a teraz brzuch mi tak chodzi jakby tam przynajmniej 3 dzieci było
Ogólnie wieczorem chyba ciągnął za pępowinę bo miałam uczucie takiego dość silnego ciągnięcia od środka

Gratuluję kolejnych tygodni

I trzymam za dzisiejsze wizyty

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-16 o 08:11
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 08:14   #2907
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny ja tak szybciutko tylko....po wizycie,Wszystko jest Ok Mały waży już 560g termin mi sie przesunał na 12listopada, na to byle co tam na dole dostałam jakas smieszna maść na raz,szyjka długa więc na dzień dzisiejszy nie bedą mnie zaszywać
za wizytę

Cytat:
W takim razie

Budowniczka, super te ciuszki.Zdrówka dla Was
Nasturcja za tydzień.

za dzisiejsze wizyty!

A my witamy się z Kamilem w 25 tygodniu

Miałam kiepską noc, wierciłam się,mały stukał-pukał, raz na pęcherz,raz wyżej,brzuch mi troszkę twardniał więc musiałam wstać i wziąść nospę...a jak zasnęłam to jakoś tak nie spokojnie spałam...
Budzik zadzwonił o 8:30, musiałam wstać bo do Zusu muszę zwolnienie zawieść więc może i przy okazji lumpka odwiedzę

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 08:24   #2908
nemosek
Zakorzenienie

Witam się

Trzymam kciuki za wizyty

Jadę na bureczek po czereśnie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-07-16, 08:26   #2909
89Beatka
Wtajemniczenie

Dzień dobryyyyyyyyyyyy
Miałam trochę do nadrabiania a nie było mnie w sumie tylko wieczorem. Zjadłam wczoraj kebaba i później miałam wyrzuty sumienia

Śniło mi się że rodziłam i urodziłam piękną dziewczynkę z dużą ilością czarnych włosów, 22 października, czyżbym wyśniła datę porodu i taki fajny tez sen był
Ale co najlepsze porodu wogóle nie pamiętałam, miałam cc, ale lekarz później mi wszystko opowiadał, jak się zachowywałam, a ja nic nie wiedziałam. i to było dziwne urodziłam dziecko, byłam w szpitalu ale porodu nie pamiętam

DZIŚ ZACZYNAMY 26 TC

Edytowane przez 89Beatka
Czas edycji: 2013-07-16 o 08:28
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 08:29   #2910
domii29
Zakorzenienie

nasturcja pisałaś o tym że Twoje dziecko nie chce ujawnić się Twojej siostrze... u mnie jest to samo, Jaśko aktywny od wczoraj, teraz leże brzuch mi chodzi na wszystkie strony a jak mój brat przyszedł i położył się obok mnie to cisza, wyszedł i od nowa szaleństwo w brzuchu się zaczęło, wrócił przyglądał się z każdej strony, ręce przykładał i nic
Jaśko się nawet chrzestnemu ojcu ujawnić nie chce ależ to moje dziecko niedobre Tym bardziej że mój brat mu nie raz coś do jedzenia robi albo kupuje (podkreśla że to nie dla mnie tylko dla Jaśka )
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości