|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Na razie sernik zgryzam kanapka z nutella ale małosolnemu pewnie też nie odpuszczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Otworzyłam kompot od Teściowej, pomieszałam ze swoim i mam teraz jabłkowo- wiśniowy
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Rozeznanie
|
o ja bym zjadła ogórka
![]() mi w sumie też się przesunęło z usg do przodu ale zobaczymy, czy tak czy tak to też masz na grudnia ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jeżeli mowa o jedzeniu to jak lubicie jogurty, to polecam Wam z czystym sumieniem jogurt z Biedronki Wyśmienity są po 0,69 gr chyba a niebo w gębie
![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja tak szybciutko tylko....po wizycie,Wszystko jest Ok Mały waży już 560g termin mi sie przesunał na 12listopada, na to byle co tam na dole dostałam jakas smieszna maść na raz,szyjka długa więc na dzień dzisiejszy nie bedą mnie zaszywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny miłego wieczorku
![]() Mam ochotę na frytki jedziemy z Tżtem do mc donalds ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zadomowienie
|
sałatki zimowe to takie ala szwedzkie....czyli ogórek, pomidor, papryka, cebula i wszystko w zalewie....takie sałatki do ziemniaków i mielonego
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- A ja MaCa mam 5 min od domu, szyld widzę z okna....hihii |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 | ||||||||
Raczkowanie
|
Olenka_24 czyli polecasz Elancyl?
![]() Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41798090]Ja byłam bardzo grzeczna i spokojna w poprzedniej ciąży- nawet w 8,9 miesiącu stałam spokojnie w kolejce, a nikt mnie nie przepuścił... A 19kg bagaż trochę ciąży... Pod koniec było mi na prawdę ciężko ustać w kolejce te 20 minut... W tej ciąży (nie wiem dlaczego ![]() ![]() i tak trzymaj, bardzo dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez grulla Czas edycji: 2013-07-15 o 20:40 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tych zachcianek o których pisałyście to zjadłam gumy mamby po czym wyzbierałam ogórki kiszone z wierzchu pizzy, aleee to było dobre ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
ANTIBIA super
![]() Ja nie mam zadnych zachcianek. Jem jakos tak normanie, jak przed ciaza. Na poczatku tylko chcialo mi sie wody gazowanej z cytryna, truskawkami i pomarancza i w ten sposob odkrylam pyszny napoj gazowany na bazie swiezych owocow, bez dodatku cukru ![]() Co do zbednych kilogramow... Przed pierwsza ciaza bylam bardzo wysportowana - silownia 4 -5 razy w tygodniu, cwiczenia silowe z ciezarami, kilka razy w tygodniu jogging, takze bieznia na silowni. Mialam ladny 6cio pak na brzuszku. Po ciazy zostal mi keg. Nie mogalam zupelnie sie zmusic do cwiczen, od ktorych niegdys bylam uzalezniona :-( do tego zaliczylam dolek z powodu rany po cesarce, ktora nie goila mi sie przez 5 i pol miesiecy. Historia zakonczyla sie operacja i wycieciem chorej tkanki. Zajmowanie sie malutka, domem i praca na popoludnia nie bardzo mi pomogly. Kiedy po pol roku wrocilam do wagi z dnia porodu kompletnie sie zalamalam. Przeszlam na diete i zrzucilam 12 kg. do cwiczeni nie mialam sily i motywacji wrocic... Pnad dwa lata po porodzie postanowilam, ze to sie musi skonczyc. Rozpoczelam diete i zaczelam cwiczyc (mam w domu rower stacjon.). Na silownie nie wrocilam z powodu braku czasu wlasnie. Mala nie chodzi do przedszkola wiec nie moge bunvsobie isc po prostu na silownie. Zaczelam tez z powrotem biegac i...okazalo sie, ze jestem w ciazy hehe. Zapalilam sie na nowo do cwiczen (yupppie) do tego stopnia, ze wzielam udzial w biegu na 10km (6 przebieglam, 4przeszlam) w 15tygodniu ciazy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Następna Panna Młoda ![]() Adosienka Słodki Kuba ![]() ![]() Sylwia Udane łowy ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41800834]Mam tak samo- a najgorsze, że mam ochotę przywalić mężowi jak mnie wkurza ![]() ![]() Ale jakbym przywaliła to by powiedział, że jestem wariatką więc jakoś się powstrzymuję, choć on mi w tym nie pomaga ![]() He he ale by potem było, że stosuję przemoc w rodzinie ![]() To tak jak ja ![]() Nawet śmiał się że musi stępić noże żeby mnie nie kusiło ![]() Ja już przywaliłam ![]() Ulżyło ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |||||
Zakorzenienie
|
Miki To cała sala taneczna dla Ciebie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje młode ma tez długie nogi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niunia Słodka niunia juniorka ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Nie wiem czy za wiele pomogłam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2838 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
Osobiście nie jestem fanką Ewy.. jak dla mnie jest to wszystko strasznie nudne... po kilku dniach można już mieć jej dosyć. poza tym żeby ją zacząć ćwiczyć trzeba mieć już trochę formy. Ja przed ciążą wciągnęłam się w ćwiczenia z tiffany ruth. Serdecznie polecam!! Cytat:
![]() Niestety nie zacytowała mi wszystkiego dlatego "z palca" dodam żę gratuluję wszystkich wizyt i pozałatwianych spraw przedślubnych!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chciała tu : http://www.sw-elzbieta.pl/galeria.html Cytat:
![]() Ale chyba nie zawiedzeni? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() Tylko u mnie nie boję się o poród, a to że wyskoczy jakiś problem prędzej czy później.Staram się jednak odganiać te złe myśli bo do tej pory TFU TFU wszystko w jak najlepszym porządku. Nawet tarczyca. Cytat:
Cytat:
![]() Ale w grupie jak najbardziej lubię ![]() Lecz generalnie wolę jogging i rowerek ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2840 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już po wizycie ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana ja znowu na temat wózka (nie bij ![]() ![]() Cytat:
![]() Kyte ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-15 o 21:41 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochłonęłabym małosolnego ![]() Cytat:
![]() Ale nie maja w składzie koszenili przypadkiem(zwłaszcza te o różowym kolorze)?Bo wiem że któreś z Biedry miały,ale to chyba te serki Vitello. Antibia Duży kawaler ![]() Cytat:
Już wiem ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postanowiłam poszperać w necie i jutro na spokojnie zrobię sobie listę co ile kosztuje z tych rzeczy których mi jeszcze brakuje. Dzisiaj wstępnie przeglądnęłam koszule dla kobiet karmiących i wszystkie jakieś takie babcine są ![]() W oko wpadła mi jedynie ta http://allegro.pl/seksowna-koszula-k...352095868.html A powiedzcie mi czy te wkładki laktacyjne i majtki serio są potrzebne po porodzie ? (Nie znam się to pytam ![]() Wiem że któraś już pytała o coś takiego ale nie pamiętam odpowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2844 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3352217076 śmiesznie będzie pomykać w niej w szpitalu ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Uciekam do spania jutro jade na Szczecin mam nadzieje że ogarnie mnie szał zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Zaglądam cały czas na pierwszą stronę z nadzieją że przybyło nam ujawnionych dzieciaczków a zapomniałam że przecież Ryba ma "urlop" od wizażu
![]() Tak w ogóle ciekawe kiedy do nas wróci ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.