|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
takie z mięśni a nie tłuszczu ja zrobiłam skalpel powiem Wam, że myślałam że gorzej mi pójdzie, że będę miała gorszą kondycję , pamiętam jak we wrześniu pierwszy raz robiłam skalpel, to bardziej się zmachałam niż dziś więc z kondychą nie jest tak tragicznie ale gorzej mi się robiło tzn ciężej niż pod koniec września wtedy, czyli jednak troche spadła kondycja:Pcieszę się, że się podjęłam wyzwania ferii z Ewką dzięki Karolinek i będziesz miała super ciałko !
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Lenik musiałam zrobić rano, bo o 7 wyjeżdżaliśmy z TŻem na cały dzień i bałam się, że wieczorem nie będzie siły na ewke, ale jednak chyba zrobię jeszcze teraz Mel b
Ja też brałam enkorton-od dziecka miałam straszna alergię-nic nie mogłam prawie jeść, i tez tyłam na tym cholerstwie ![]() Lenik dasz radę do wiosny, tak jak dziewczyny mówią-dużo ruchu, baaaardzo mało słodyczy, chociaż zdarzały nam się grzechy, ale potem od razu wracałyśmy na dobre tory ![]() Babeczki nie ma za co, aj też skorzystam na tym, ze się przyłączyłaś i nie powiem zachęciły mnie twoje efektyKocie ja tez bym najbardziej chciała zrzucić z ud… powiem Wam, ze pofolgowałam sobie ostro od poniedziałku, ale wczoraj i dziś już ładnie i brzuch jest o dziwo płaski ![]() zrobiłam dzis zakupy na przecenach, nakupiłam bluzek, spodni wszystko w takich śmiesznych cenach, ale jestem zadowolona mogę się Wam już pochwalić, oficjalnie się dowiedziałam, że dostałam przydział mieszkania służbowego zaraz na przeciwko mojej pracy byliśmy dziś z TŻ w ikei i zrobiliśmy pierwsze zaku[y-talerze, kubki, miski, kieliszki-ale super sprawateraz nic nie robię tylko szukam inspiracji wnętrz
|
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już taka cisza była ![]() ale Ci fajnie będziecie sobie razem mieszkać, we własnym mieszkanku i wszystko zrobione pod was ja od tygodnia czy dłużej jem dużo za dużo i słodycze/paluszki/chipsy/ zapiekanki ![]()
|
|
#2884 |
|
Konto usunięte
|
Karolinek super wiadomość! Cieszę się razem z Tobą
![]() Ja właśnie zjadłam obiad: 2 ziemniaczki ugniecione z masełkiem i śmietaną, 2 jajka sadzone i mizeria chodziło za mną już kilka dni i musiałam zaspokoić apetyt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie widać to dobrze-jedz dalej ![]() ja właśnie byłam na zakupach i kupiłam notesik...narazie zapisuję co jadłam, zastanawiam się czy nie liczyć znowu kalorii ale to było takie męczące, no i problemem jest to, że rodzice się strasznie cieszą ,że jem normalnie, jak mama mnie zobaczy z wagą to się chyba załamie ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44942979]Karolinek super wiadomość! Cieszę się razem z Tobą ![]() Ja właśnie zjadłam obiad: 2 ziemniaczki ugniecione z masełkiem i śmietaną, 2 jajka sadzone i mizeria chodziło za mną już kilka dni i musiałam zaspokoić apetyt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] dzięki, ja też się strasznie ciesze ale fajny obiadek-taki letni Babeczki, Kocie powiedzcie mi czy Wy na stabilizacji dalej liczycie kalorie|? nie wiem jak to ogarnąć, żeby się nie rozpuścić
|
|
|
|
|
#2886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak waga nie będzie rosła to super, a jak zacznie to dopiero wtedy zacznij liczyć i troszkę kontrolować ![]() chociaż teraz jak ćwiczysz codziennie, to pewnie waga troszkę podskoczy, ale tak dobrze, mięśniowo a Ty od stycznia robisz ćwiczenia HH i coś tam jeszcze jak efekty?![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() najpierw to było moje uzależnienie, a teraz jakoś samo wychodzi, że mnie to nawet nie ciekawi ![]() staram się w miarę kontrolować, ale pozwalam sobie na 2 paski czekolady dziennie (jem tak chyba od 3 dni ) na pare paluszków dziennie, ja ciastko do obiadu... nie wiem, wydaje mi się, że za dużo jem znów słodyczy, ale dlatego właśnie wróciłam do ćwiczeń, żeby sobie móc pozwalać na to nie mam zamiaru do końca życia patrzeć przez szybę na czekoladę
|
|
#2887 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wrzucaj swoje inspiracje - może też skorzystam ![]() TŻ mnie na zakupy wyciągnął i trochę sie obkupiliśmy zawsze jak planujemy zakupy to mało kupujemy a jak jedziemy spontanicznie to zawsze wracamy obładowani torbami ![]() ale żeby nie było ćwiczenia zaliczone
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2888 |
|
Konto usunięte
|
Z naszym mieszkaniem sprawa w lesie. Może luty przyniesie nam jakieś rozwiązanie
A mówiłam Wam, że w piątek znalazłam 50 zł na chodniku? Ale miałam radochę ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Czy przyjmiecie mnie do swego grona? Mój cel to -8/10 kg
|
#2890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakupy chyba we wtorek i ja skoczę wreszcie akurat nowy miesiąc to i pieniążki wreszcie będą ![]() ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44944178]Z naszym mieszkaniem sprawa w lesie. Może luty przyniesie nam jakieś rozwiązanie A mówiłam Wam, że w piątek znalazłam 50 zł na chodniku? Ale miałam radochę ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] taa? ale super nie dziwie się, że byłaś szczęsliwa ![]() pewnie mniej szczęśliwy był ten co zgubił ![]()
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas już niby resztki ale i tak jak widać można się obkupić ![]() mógł nie gubić ![]() Neska ile masz lat, wzrost, waga i jaki masz cel no i jaki masz plan działania
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2014-02-02 o 20:26 |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
oo neska
jasne że przyjmiemy !Grapefrutka przepraszam, oczywiście, że pamiętamy ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-02-02 o 20:30 |
|
|
|
|
#2893 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
napewno sie uda!
i super, że masz w planach chodakowską bo akurat wczoraj zaczęłyśmy robić sklapel no i jak coś nagrzeszymy to od razu trzeba się przyznać i zgarnąć baty więc z obżarstwem nie będzie łatwo- mi tu dziewczyny bardzo pomogły w zmniejszeniu ilości objadania no i zdrowe odżywianie jest podstawą, ja po pięciodniowym obżarstwie wróciłam na łono zdrowego odżywiania pisz nam codziennie co jadłaś a jak będziesz czuła, że chcesz zjeść co popadnie pisz od razu!ja teraz zjadłam na kolację płatki z mlekiem i słodzikiem, poszłam po dokładkę i już miałam myśl "a zjedz jeszcze czekoladę, dobra jest, leży w półce samotna i czeka na Ciebie" ale NIE za to na śniadanie będzie omlet z dżemem i kiwia i od wczoraj pij.ę bardzo dużo wody, jedyna sensowna rada którą mi dała dietetyczka to picie szklanki ciepłej wody z cytryną rano i dwóch na noc, w ciągu dnia też piję teraz ciepła i jakoś lepiej mi wchodzi, więcej jej wypijam i przez to czuję się super Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-02-02 o 20:45 |
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzeczkę ustawiłaś sobie wysoko więc trzymam mocne
|
|
|
#2896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poowdzenia jak chcesz, piszę się w tabelkę w której wpisujemy wymiary, jest w pierwszym poście wątku wpisz się za kogoś, kto jest na czerwono bo to znaczy, że już się z nami nie odchudza ![]() tak jak dziewczyny pisały pisz co zjadłaś, staraj się omijać słodycze oddziel to co było grubą krechą i zacznij od nowa, na nowo zdrowo się odżywiać trzymam kciuki
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ;-) Mam motywację i samozaparcie więc myślę, że jak nie wyskoczy nic złego po drodze to dam radę. No i to jest taki cel idealny, jak schudnę 5 kg to również będę zadowolona. Ważne by ustabilizować w końcu się emocjonalnie i poradzić z tym skrajnościami głodówka-obżarstwo, to jest moim priorytetem.
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skoro zaczęłam znów ćwiczyć
to zaczęłam znów jeść 'większą' kolacje tzn pieczywo na kolacje a nie jogurt:Pdziś zjadłam 2 kromki razowca jedna z białym serkiem i miodem druga z serkiem chrzanowym i chudą polędwiczką
|
#2899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze wskoczyłam na orbitreka co do efektów to sama nie wiem, tŻ mówi ze mam "dupkę jak dzidziuś" ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
i co to jest projekt denko |
||
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli Alterrą z rossmana migdały&papaja albo oliwą z oliwek ![]() ja włosy olejuję w tej najłatwiejszej formie czyli wieczorem 2 pompki tego olejku nakładam od ucha na całej długości w dół a rano myję normalnie włosy ale jestem pozytywnie nastawiona ![]() a projekt denko, to wykańczanie starych kosmetyków zanim kupie coś nowego np chciałabym kupić nową pomadkę/baslam do ust , ale nie kupuję dopóki nie zużyję zapasów ![]() ![]() teraz np mam w torebce 5 ulubionych kosmetyków do ust i już chętnie kupiłabym następne, ale przecież 6 nosić nie będę więc czekam, aż mi się skończą tamte ![]() tak samo z balsamami do ciała/ odżywkami do włosów ![]() próbuje wykańczać stare rzeczy aż zobaczę 'denko'
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2014-02-02 o 22:02 |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w lublinie u siebie / w lublinie u TŻ / w domu rodzinnym koło lublina i w każdym mam ze 2 balsamy, kilka pomadek, kilka żeli pod prysznic itd ![]() chciałabym dojść do tego, żeby w każdym mieć JEDEN i jak się skończy to kupić sobie coś nowego fajnego a nie tak wszystko pozaczynane a dalej kupuję nowe ![]() dlatego od stycznia mało co kupuję
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zescie naspamiły :P
Witam tez nową osóbke w naszym gronie Trzymam kciuki za Twoje postanowienia ![]() A ja jutro jade do TZta az mi trudno w to uwierzyc ze sie doczekalam Dluga podroz przede mna bo jade busem a nie lece, ale co mi tam Jutro o tej porze bede juz odliczac minuty ![]() Z sesja na uczelni tez mam spokoj w koncu !Diete dzis zawalilam przez pozegnalna pizze u siostry ale juz trudno. Ostatnio dietowanie w ogole mi nie wychodzi. Wracam do Was we wtorek i jednak tez do odchudzania i liczenia kalorii. Ostatnio sobie naprawde pofolgowalam przez to wszystko
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2014-02-03 o 00:21 |
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to udanego wypoczynku i nie myśl tam za dużo o diecie tylko ciesz się TŻemczyli jednak liczysz na stabilizacji? ja stwierdziłam, że zrobię tak jak Babeczki mówi-na razie spróbuję opanować ilość i zobaczę jak mi to idzie 3 skalpel zaliczony-jest moc
|
|
|
|
|
#2905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, potraktuj to dobre jedzenie jako nagroda za zdaną sesję : P
|
|
#2906 |
|
Konto usunięte
|
Neska ja też Cię witam
Jak masz ochotę to możesz zająć moje miejsce w tabelce - przez jakiś czas nie będę się odchudzać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tu sobie smacznie śpie, budzę się idę do kompa, czytam wizaż, a ta już po skalpelu ![]() ![]() i jak człowiek ma normalnie funkcjonować jak z góry wie, że już jest do tyłu, bo Ty już masz dziś za sobą no nic, ogarnę się trochę i też sobie zrobie już i będę miała na dziś z głowy ![]() zważyłam się dziś i jestem w szoku 51,9 kurdę, ostatnio o 23 jadłam wielką zapiekankę, wczoraj z mamą zrobiłyśmy sobie spa (maseczki i te sprawy) i piłyśmy do tego alkohol, jadłyśmy paluszki/czekoladę/ptasie mleczko ![]() coś za dobrze by było, jeśli waga by się trzymała przy takim jedzeniu ![]() chyba muszę trochę 'przyhamować' żeby się nie okazało, że nagle mi wskoczy na 55 ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
brawo! ale musisz się cieszyć, że wreszcie się spotkacie jak TŻ Cię zobaczy taką nową, odchudzoną to mu pewnie oczy wyskoczą ![]() ile takim busikiem się jedzie do niego? i ile taka przyjemność kosztuję? dużo taniej, niż teraz mogłabyś kupić bilet lotniczy?
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;44949958]Neska ja też Cię witam
Jak masz ochotę to możesz zająć moje miejsce w tabelce - przez jakiś czas nie będę się odchudzać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Hej, dziękuję Bardzo fajna atmosfera panuje na tym forum, bardzo się cieszę, że założyłam tu konto. Jesteście wspaniałe!!!
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak jak Ci wcześniej napisałam, z nami na pewno Ci się uda my tu się próbujemy na prawdę mocno wspierać i pomagać ![]() nasz watek jest najlepszy, co nie dziewczyny? ![]() ![]()
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że najlepszy
Babeczki a jak Ty to robisz, że tak jesz i waga Ci stoi tak ładnie-ja też tak chcęNeska jak samopoczucie? jak menu na dzisiaj? ja jadłam rano omleta ala KotBury z dżemem i kiwi, teraz ciemny chlebek z ogórkiem i rzodkiewką a obiad zjem u rodziców-mam nadzieję, że nie będzie ziemniaków i kotleta, bo nie chcę takich jeść, ale mama jak zobaczy, ze nie jem to znowu będzie załamka Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2014-02-03 o 11:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

Jestem troche zła na siebie, to jednak chciałabym jeszcze, żeby na udach było mnie
. Więc troszkę więcej rygoru od dziś