Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-07, 14:38   #2881
Elfka86
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

svelta ponoć żeby wykonywać usg prenatalne i połówkowe trzeba mieć jakiś certyfikat i nie każdy ginekolog go ma, dlatego wysyłają do innych akurat na te badania mój gin akurat sam robi, ale np. moja szwagierka chodziła do innego gina w tej samej poradni co ja i on ją wysłał na połówkowe do zupełnie innego gościa, bo nie miał uprawnień do robienia tak szczegółowego usg
Stary 2014-03-07, 14:40   #2882
mamaya
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
svelta ponoć żeby wykonywać usg prenatalne i połówkowe trzeba mieć jakiś certyfikat i nie każdy ginekolog go ma, dlatego wysyłają do innych akurat na te badania mój gin akurat sam robi, ale np. moja szwagierka chodziła do innego gina w tej samej poradni co ja i on ją wysłał na połówkowe do zupełnie innego gościa, bo nie miał uprawnień do robienia tak szczegółowego usg
jest dokładnie tak jak piszesz żeby wykonywać tego typu usg trzeba mieć certyfikat FMF
mamaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 14:41   #2883
malwiska
Zakorzenienie

hartany są najlepiej ocenianymi wózkami wśród ekspertów dużo bardziej mi sie podobają niż mutsy ale różnica w cenie między nimi chyba też jest

ja uciekam do pracy, później jedziemy na wioche do tż więc będę wpadać na chwile
miłego dnia i weekendu
Stary 2014-03-07, 14:45   #2884
mamaya
Zakorzenienie

między Hartanem a Mutsy (3w1) jest różnica tysiąc złotych, więc aż tak dużej tragedii nie ma
piszę tutaj o różnicy między tymi wózkami w Świecie Dziecka, ale to sklep, w którym ceny w ogóle mają dość wysokie
Stary 2014-03-07, 14:56   #2885
svelta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez mamaya Pokaż wiadomość
jest dokładnie tak jak piszesz żeby wykonywać tego typu usg trzeba mieć certyfikat FMF
Chyba rzeczywiście się trochę nakręcam. Dobrze, że mnie na ziemię sprowadziłyście
svelta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 15:09   #2886
Nautiz
Raczkowanie

debesciara dobrze, że z coreczką już lepiej.

Rybko13, przepraszam, że przegapiłam twoje pytanie.
Karuzelę kiedyś wrzucałam taką:
http://www.osesek24.pl/product-pol-1...e-gallery.html

kto chce kupić niech jednak zwróci uwagę, że do karuzeli trzeba oddzielnie dokupić karty.

a tu coś w ten deseń do zrobienia samodzielnie:
http://wronek.pl/czarno-biala-karuzela/

ja zamierzam robić sama, już się czaję na filc na allegro

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
ja też uwielbiam beże i też zastanawiałam się nad beżami ale mój tż wybił mi pomysł z głowy mówiąc że to taki babciny kolor nie wiem jak mógł tak powiedzieć bo mi się podobają - ale tutaj widać że każdy ma swój gust.
Jak planowałam wesele to wszystko było po mojemu, nawet pierwszy taniec, prezenty dla rodziców, sala, usadzenie ludzi itp aleee widze że z dzieckiem już nie jest tak łatwo i trzeba iśc na kompromis i z imieniem i z wózkiem
Mój tż powiedział mi kiedyś, że faceci to ślubują przed ołtarzem tej jedynej, a kobiety biorą ślub, czyli to im najbardziej zależy na tym przyjęciu i oprawie ceremonii.
Ja w stopniu umiarkowanym byłam zafiksowana na punkcie naszego ślubu, dzięki temu nie stresowałam się przygotowaniami zbytnio. Jak coś nie poszło po mojej myśli, to trudno, nie przeszkadzało mi to jakoś zbytnio, do wszystkiego raczej z rozsądkiem i planem podchodziliśmy, dzięki czemu też nie wydaliśmy jakieś horrendalnej sumy.
Dopiero w nawie, w wejściu do kościoła, już w sukni itd. powiedziałam do mojej przyjaciółki i świadkowej "Monia, spier...lamy stąd" a ona do mnie "ale Ewcia, ty tego chcesz, kochasz tego faceta" i przyznałam jej rację no ale to już inna para kaloszy.
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 15:12   #2887
wisienka1000
Wtajemniczenie

Dziewczyny która tu pisała o kurierze z GB do PL za 15gbp? Bo potrzebuję na przyszły tydzień. Będę wdzięczna za info na PW.
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 15:18   #2888
mamaya
Zakorzenienie

wisienka, Fame o tym pisała

Nautiz, jak mnie przyjdzie brać ślub to pewnie powiem to samo
Stary 2014-03-07, 15:20   #2889
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
wisienka, Fame o tym pisała

Nautiz, jak mnie przyjdzie brać ślub to pewnie powiem to samo
Stary 2014-03-07, 15:42   #2890
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
witam się popołudniowo

byłam dziś w Świecie Dziecka, przymierzyłam się do wózków, którymi jestem zainteresowana i na ten moment minimalnie wygrywa Joolz, bo prowadząc Mutsy 4rider wyglądam jak 10 - latka bo on jest wysoki i masywny, a ja mimo 170 cm jestem raczej drobna, więc pasujemy z Mutsy 4rider jak pięść do oka
muszę jeszcze to przemyśleć na spokojnie i zdecydować

moja mama jest zakochana w wózkach Emmaljunga, ale do mnie nie przemawiają jedynie te ze skrętnymi przednimi kołami mogą jako tako być, ale mimo wszystko Emmaljunga ma te wózki jakieś takie "za duże", napakowane, napchane, a ja lubię w wózkach prostotę i nowoczesny design

Mamaya to jakbyś określiła moje 158 cm wzrostu do Mutsy 4 rider
przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem
by każdy poznał dzień narodzin.
Miłością tą największą
zrodzisz się w bólu swej matki,
by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki.
joanna2228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 15:44   #2891
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna2228 Pokaż wiadomość
to Ty masz chyba przy zębach gondolę bo innej opcji nie widzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 15:48   #2892
joanna2228
Wtajemniczenie

Cytat:
to Ty masz chyba przy zębach gondolę bo innej opcji nie widzę
Jak idę to z przodu nie widać kto pcha wózek
Miłością tą największą
Stary 2014-03-07, 15:51   #2893
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Jak idę to z przodu nie widać kto pcha wózek
tak myślałam
Stary 2014-03-07, 15:59   #2894
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
ejj noo mam tyle samo a wcale się z nim nie czułam dziwnie...
Stary 2014-03-07, 16:02   #2895
joanna2228
Wtajemniczenie

Ale niestety przy moim wzroście to musiałabym kupić zabawkowy wózek żeby dobrze przy nim wyglądać

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez wisienka1000 Pokaż wiadomość
ejj noo mam tyle samo a wcale się z nim nie czułam dziwnie...
Wisienka na moje to nie jest tak źle, a w zasadzie to widzę gdzie jadę , rozłożoną budkę gondoli mam na wysokości ust miej więcej więc jak dla mnie spoko
Miłością tą największą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 16:14   #2896
mamaya
Zakorzenienie

to ja nie wiem dziewczyny ja jestem 12 cm od Was wyższa i czuję się przy 4riderze jak mały kurczaczek

Asia, no dla Ciebie wysokościowo to Joolz albo bugaboo jak w mordę szczelił
Stary 2014-03-07, 16:56   #2897
Integra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Po spacerze oboje z T. zaliczyliśmy kimę, a potem czekaliśmy na kuriera ze zlewem - piękny jest
No wiesz? A co na to mąż?

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
Podpowiesz czym wypychasz swoje (s)twory?
Jak zobaczyłam tego smoka, to cały net przeszukałam, żeby wykrój zdobyć Wszystkie maskotki, poduchy i literki wypycham kulką silikonową. Kupowałam swego czasu jaśki od sprawdzonego sprzedawcy na all i one miały naprawdę bardzo dobrej jakości wypełnienie. Teraz widziałam, że kulkę można już osobno tez kupić.
Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Ty robiłaś te smoki??
Yap
Cytat:
Napisane przez Caramel 85 Pokaż wiadomość
Integra Twoje smoki też fajne, znów żałuję że mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o szycie choć kolczyki czasami robię sama.
A jakie? Składaczki czy inne? Pochwal się...

Integra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:11   #2898
mamaya
Zakorzenienie

co tutaj dziś taka cisza?

wracając ze spaceru myślałam, że będę miała przynajmniej jedną stronę do nadrobienia a tu zaledwie kilka postów lenicie się dziewczyny

Edytowane przez mamaya
Czas edycji: 2014-03-07 o 18:16
Stary 2014-03-07, 18:22   #2899
debesciara
Zadomowienie

Cytat:
co tutaj dziś taka cisza?

wracając ze spaceru myślałam, że będę miała przynajmniej jedną stronę do nadrobienia a tu zaledwie kilka postów lenicie się dziewczyny
Też o tym pomyślałam, ale nie wywołuję wilka z lasu, bo tak nie mam wymówek żeby oderwać się od pracy tżta...
Weekend się zaczął, zawsze to w wątku widać
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:27   #2900
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Oh wreszcie weekend... będę mogła spokojnie odpocząć.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:28   #2901
mamaya
Zakorzenienie

a mnie właśnie wzięło na wspominki i weszłam na I część naszego wątku pamiętam jak ją zakładałam nie dowierzając, że jestem w ciąży a teraz brzuchol już taki duży
Stary 2014-03-07, 18:30   #2902
i like it
Rozeznanie

hej ja niestety musiałam zrezygnować z bugaboo bo gondola przy moich 178 cm była stanowczo za nisko i kręgosłup by mi padł po 3 dniach. Hartan topline jest za ciężki - ale znowu ta przekładana rączka...- w tym momencie faworytem jest hartan vip bo jest bardzo zwrotny i lekki, tylko że... nie podoba mi sie design hartanów, znowu teraz każdy inny wózek wydaje mi się badziewnie wykonany.... i tak o to od 2 tygodni pytanie mojego tż , kiedy kupimy wózek wywołuje u mnie spazmy
i like it jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:44   #2903
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Integra Pokaż wiadomość
Jak zobaczyłam tego smoka, to cały net przeszukałam, żeby wykrój zdobyć Wszystkie maskotki, poduchy i literki wypycham kulką silikonową. Kupowałam swego czasu jaśki od sprawdzonego sprzedawcy na all i one miały naprawdę bardzo dobrej jakości wypełnienie. Teraz widziałam, że kulkę można już osobno tez kupić.
dzięki
ech, mam w domu kilogram granulatu poliuretanowego, chciałam nim wypchać rogala, ale chyba już go nie uszyję ale do dzieciowych rzeczy chyba też kupię tę kulkę, poliuretan wydaje mi się jakiś nie teges

jeżu, ale miałam dzień, padam na cycki
Stary 2014-03-07, 18:45   #2904
debesciara
Zadomowienie

Integra kurczę wiszę Ci jakieś dobre bezalkoholowe piwo (o ile takie istnieją ), sprzedawca, którego dałaś mi namiar od łóżeczek dla starszych dzieci ma swoją siedzibę jakieś 20km ode mnie zdaje się że przy najbliższej okazji pojedziemy pooglądać te łóżeczka i zapewne kupimy Dzięki wielkie!
debesciara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:47   #2905
robaczek-85
Rozeznanie

Czuję się wśród was dziwnie bo już mam wózek po pierwszym dziecku, jest czerwono szary, więc i dla dziewczynki będzie dobry.
No i my z młodym w wózku to do 3 roku życia, ale to głównie dlatego, że preferowaliśmy długie, kilkugodzinne spacery (oczywiście czasami, więcej czasu spędzaliśmy na rowerze). Na krótkich przechadzkach to młody szalał na rowerku biegowym

Miałam dzisiaj przejścia, byłyśmy z koleżanką na zakupach i gdy miałyśmy wracać auto padło. Dzwoniliśmy po wujka, no ale trochę musiałyśmy postać na dworze i zmarzłam, oby tylko nie dopadło mnie przeziębienie :/

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:50   #2906
Eydrith
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debesciara Pokaż wiadomość
Integra kurczę wiszę Ci jakieś dobre bezalkoholowe piwo (o ile takie istnieją ), sprzedawca, którego dałaś mi namiar od łóżeczek dla starszych dzieci ma swoją siedzibę jakieś 20km ode mnie zdaje się że przy najbliższej okazji pojedziemy pooglądać te łóżeczka i zapewne kupimy Dzięki wielkie!
istnieją, nawet wino bezalkoholowe jest
Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
Czuję się wśród was dziwnie bo już mam wózek po pierwszym dziecku, jest czerwono szary, więc i dla dziewczynki będzie dobry.
też już mam wózek ... i szczerze mówiąc jestem bardzo szczęśliwa że nie muszę się już zastanawiać nad wyborem

zdrówka
Stary 2014-03-07, 18:51   #2907
Vegetka
Zakorzenienie

Witam się po całym dniu...

Dziewczyny dziś przelała się miarka i zmieniłam przychodnię...
Byłam rano w laboratorium na tsh, w tym czasie mąż stanął w kolejce żeby mnie zarejestrować do lekarza, okazało się że mojej lekarki nie ma więc zapisał mnie do innego... przyszłam na wizytę powiedziałam najpierw o moich kołataniach serca, poprosiłam w imieniu swoim i mojej ginki o ekg - zapytał tylko czy chodzę do ginki do przychodni, powiedziałam że nie - pokręcił nosem ale normalnie wypisał skierowanie. potem powiedziałam o tym że byłam do poniedziałku na l4 wróciłam na jeden dzień do pracy i niestety znowu źle się czuję, rozsadza mi głowę katar, dzisiaj rano krew leciała mi z nosa no i czuję ogólne osłabienie, dostałam l4 do środy. Wyszłam z gabinetu i czekam grzecznie na ekg pod drugim gabinetem, wchodzę daję babce pielęgniarce skierowanie a ona pyta czy mam wrócić z wynikiem do doktora, mówię że nie że dr powiedział że nie muszę bo to wynik jest dla mnie i mojej ginekolog, a ta się oburzyła i mówi to ona nie wie czy ona może mi zrobić to badanie bo chyba pan doktor nie zrozumiał że pani chodzi prywatnie a w przychodzi chce robić ekg, tłumaczę babie że dr wie że chodzę prywatnie... poszła się zapytać, wraca i mówi no tak jak myślałam... ale pan doktor się zgodził żebym zrobiła to badanie.... i już myślałam że kobieta da spokój a ona zaczęła się nakręcać i na mnie naskakiwać że jak chodzę prywatnie to mam sobie robić ekg prywatnie a nie tu w przychodni, że jej córka też jest w ciąży i też robi badania i ciągnie temat... w końcu jej mówię że przyszłam na badanie ekg jestem w ciąży a pani sprawia że jeszcze bardziej się denerwuję... zamknęła się zrobiła mi badanie i w tym czasie puściły mi nerwy poleciały łzy i kobita już nic nie mówiła nagle zrobiła się miła...
Na prawdę tak mnie wyprowadziła z równowagi... w tej przychodni jest jak za komuny, kolejki od 7 rano, nie ma umawiania na konkretne godziny, telefonicznie się nie da dodzwonić, wiecznie problemy...

zawiozłam l4 do pracy i pojechałam się przenieść do innej przychodni... trwało to 3 minuty, babka komputerowo wypełniła deklarację złożyłam podpis i dziękuję. mogę się zapisać dzień wcześniej na konkretną godzinę inny świat...

Powiedzcie mi proszę, jakie najdłuższe l4 może przepisać lekarz pierwszego kontaktu ?
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-07, 18:51   #2908
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez i like it Pokaż wiadomość
hej ja niestety musiałam zrezygnować z bugaboo bo gondola przy moich 178 cm była stanowczo za nisko i kręgosłup by mi padł po 3 dniach. Hartan topline jest za ciężki - ale znowu ta przekładana rączka...- w tym momencie faworytem jest hartan vip bo jest bardzo zwrotny i lekki, tylko że... nie podoba mi sie design hartanów, znowu teraz każdy inny wózek wydaje mi się badziewnie wykonany.... i tak o to od 2 tygodni pytanie mojego tż , kiedy kupimy wózek wywołuje u mnie spazmy
u mnie właśnie Hartan odpadł ze względu na design i teraz zostawiam sobie tylko wybór pomiędzy Joolz a Mutsy
ale powiem Ci, że ostatnio będąc w takim małym sklepie z wózkami, który prowadzi jakoś od lat '80 jedna babeczka widziałam nowy bugaboo, który jest zdecydowanie wyższy i ma przednie koła dużo większe (pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że przednie koła ma identyczne na wielkość jak te, które są w Mutsy 4rider, więc naprawdę spore) niestety widziałam go tylko tam, bo i na ich stronie internetowej nie ma tego bugaboo ani na żadnej innej stronie z wózkami, które przeglądałam
Stary 2014-03-07, 18:54   #2909
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez robaczek-85 Pokaż wiadomość
No i my z młodym w wózku to do 3 roku życia, ale to głównie dlatego, że preferowaliśmy długie, kilkugodzinne spacery (oczywiście czasami, więcej czasu spędzaliśmy na rowerze). Na krótkich przechadzkach to młody szalał na rowerku biegowym

Miałam dzisiaj przejścia, byłyśmy z koleżanką na zakupach i gdy miałyśmy wracać auto padło. Dzwoniliśmy po wujka, no ale trochę musiałyśmy postać na dworze i zmarzłam, oby tylko nie dopadło mnie przeziębienie :/
Trzymam kciuki ja we wtorek wymarzłam i w domu do dziś siedzę.

Co do wózka to u nas emmaljunga. Dostaniemy od rodziny więc nie marudzę Ha! Mam nadzieję że ruszymy od przyszłego tygodnia z remontem. A poza tym przyszły mi wykroje maskotek więc w wolnej chwili rozpocznę relaks

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-07, 18:59   #2910
mamaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
istnieją, nawet wino bezalkoholowe jest
też już mam wózek ... i szczerze mówiąc jestem bardzo szczęśliwa że nie muszę się już zastanawiać nad wyborem

zdrówka
powiem Ci więcej, jest już wódka bezalkoholowa

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Witam się po całym dniu...

Dziewczyny dziś przelała się miarka i zmieniłam przychodnię...
Byłam rano w laboratorium na tsh, w tym czasie mąż stanął w kolejce żeby mnie zarejestrować do lekarza, okazało się że mojej lekarki nie ma więc zapisał mnie do innego... przyszłam na wizytę powiedziałam najpierw o moich kołataniach serca, poprosiłam w imieniu swoim i mojej ginki o ekg - zapytał tylko czy chodzę do ginki do przychodni, powiedziałam że nie - pokręcił nosem ale normalnie wypisał skierowanie. potem powiedziałam o tym że byłam do poniedziałku na l4 wróciłam na jeden dzień do pracy i niestety znowu źle się czuję, rozsadza mi głowę katar, dzisiaj rano krew leciała mi z nosa no i czuję ogólne osłabienie, dostałam l4 do środy. Wyszłam z gabinetu i czekam grzecznie na ekg pod drugim gabinetem, wchodzę daję babce pielęgniarce skierowanie a ona pyta czy mam wrócić z wynikiem do doktora, mówię że nie że dr powiedział że nie muszę bo to wynik jest dla mnie i mojej ginekolog, a ta się oburzyła i mówi to ona nie wie czy ona może mi zrobić to badanie bo chyba pan doktor nie zrozumiał że pani chodzi prywatnie a w przychodzi chce robić ekg, tłumaczę babie że dr wie że chodzę prywatnie... poszła się zapytać, wraca i mówi no tak jak myślałam... ale pan doktor się zgodził żebym zrobiła to badanie.... i już myślałam że kobieta da spokój a ona zaczęła się nakręcać i na mnie naskakiwać że jak chodzę prywatnie to mam sobie robić ekg prywatnie a nie tu w przychodni, że jej córka też jest w ciąży i też robi badania i ciągnie temat... w końcu jej mówię że przyszłam na badanie ekg jestem w ciąży a pani sprawia że jeszcze bardziej się denerwuję... zamknęła się zrobiła mi badanie i w tym czasie puściły mi nerwy poleciały łzy i kobita już nic nie mówiła nagle zrobiła się miła...
Na prawdę tak mnie wyprowadziła z równowagi... w tej przychodni jest jak za komuny, kolejki od 7 rano, nie ma umawiania na konkretne godziny, telefonicznie się nie da dodzwonić, wiecznie problemy...

zawiozłam l4 do pracy i pojechałam się przenieść do innej przychodni... trwało to 3 minuty, babka komputerowo wypełniła deklarację złożyłam podpis i dziękuję. mogę się zapisać dzień wcześniej na konkretną godzinę inny świat...

Powiedzcie mi proszę, jakie najdłuższe l4 może przepisać lekarz pierwszego kontaktu ?
o ile się nie mylę to na miesiąc, ale pewna nie jestem więc niech któraś z dziewczyn się ustosunkuje

a z tą przychodnią... cóż, ja już z typowo państwową służbą zdrowia mam niewiele wspólnego i od dawna nie korzystam ze starych przychodni, które kiedyś były rejonowymi. chodzę do prywatnej przychodni z tym, że lekarza pierwszego kontaktu mam w ramach NFZ no i tam też jest tak - przychodzę, mówię, że chciałabym się dostać do dr X i zazwyczaj wchodzę od razu do gabinetu zdarza się, że trzeba poczekać na wejście 20 minut albo umawiam się na następny dzień, ale to rzadkość

no ale babsztyl robiący ekg przeszedł samą siebie jak w ogóle można robiąc ekg tak zdenerwować kogoś?! w dodatku kobietę w ciąży?!
mam nadzieję, że badanie wyszło dobrze

ja ostatnio też miałam kiepskie doświadczenie z ekg, ale opieprzyłam babę i było już ok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości