|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Kubek super że możesz coś w miarę normalnego zjeść. Pamiętam jak ja kombinowalam z dietą bezmleczna i bezjajeczna :/ tylko u mnie dochodziły jeszcze ciągłe wrzaski Olka więc nawet specjalnie czasu ani sił nie miałam
Jojla piękna beta. No i przydały by się na wątku jakieś bliźniaki albo trojaczki ![]() Berbie dobrze że pojechaliście na IP. Pewnie nerwy by cię wykonczyly. Sprzątaniem się nie przejmuj, ja też nie mam za bardzo ogarniete. Wszystko tak powierzchownie :/
#2882 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Spokojnych i Radosnych Świąt Dziewczyny, oby wielu z was wiosna przyniosła nadzieję
![]() Byliśmy święcić, a potem się zerwała taka wichura.. Poszliśmy jeszcze na cmentarz, a potem do Biedry, co chwila inna pogoda. Wracałam przy takim wietrze, że teraz się modlę, żeby Artek tego nie odchorował. A w mieszkaniu zostały mi tylko kurze w kuchni i poprasować, zaraz kończę porządki. Meire, ja też byłam w spowiedzi, trafiłam na bardzo fajnego księdza ![]() Edytko, przecież wiesz, że nie musisz jeszcze czuć regularnie.. Oby ten Twój zły okres już minął. Berbie dobrze, że pojechaliście na IP i super, że wszystko OK! Kubku, podziwiam Cię, Ty to jesteś fighterka z tą dietą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję Tobie i Alfie chorych dzieciaczków, dużo zdrówka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
panika mam nadzieję, że jednak tak na prawdę nie przejęłaś się, że zabrakło ci trochę do perfekcyjnej pani domu. przy chorym dziecku nie o malowaniu jajek człowiek myśli.
ja dziś obniżyłam swoje standardy o kolejny stopień ![]()
#2884 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuki ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46103056] Byliśmy święcić, a potem się zerwała taka wichura.. Poszliśmy jeszcze na cmentarz, a potem do Biedry, co chwila inna pogoda. Wracałam przy takim wietrze, że teraz się modlę, żeby Artek tego nie odchorował. A w mieszkaniu zostały mi tylko kurze w kuchni i poprasować, zaraz kończę porządki. [/QUOTE] Mam nadzieję, że tej zmiennej pogody żadne z Was nie odchoruje ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chciałam dziś spróbować coś poogarniać ale dostałam burę od TŻ więc odpuściłam. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do pupowych spraw- u nas mąka ziemniaczana zawsze super się sprawdzała ale każda pupa inna ![]() Alfa- zdrowiejcie kochana, spokojnie, masz tp dość troszkę za mną a ja dopiero dzisiaj poczułam ruchy ( trzy dni temu lekkie potem trzy dni cisza, dzisiaj jeden maleńki kopniak)
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-04-19 o 22:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że pojechaliście na ip. A Krzysiu leniuszek, ciekawe czy po porodzie dalej będzie tyle spał ![]() Cytat:
No lekko nie jest na pewno ![]() ![]() Cytat:
Nie zamartwiaj się ![]() Rena jak jajcory?? Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Kucyk_Truskawkowy Czas edycji: 2014-04-20 o 06:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
|
Witam
My dziś idziemy na obiad do mojej mamy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Jojla gratulacje
![]() ![]() ![]() Berbie dobrze ze pojechalas na IP spokoj wlasny najwazniejszy... Paniczka tak jak Zeberka powiedziala ze najwazniejsze ze jest z Wami Torresik, a porzadki, pisanki itp sa drugoplanowe... A u mnie wiecie co ciasto 3 bit nie wyszedl ![]() ![]() ![]() ![]() Anitka ja tez myslalam ze jak wejde na wizaz to juz bedzie Twoja Corcia po drugiej stronie brzuszka ![]() Madzia super ze wszystko jedzonko swojskie. A mozesz mi podac przepis na chlebek!? ![]() ![]() Dziewczeta wesolego Alleluja i mooooooooooookrego dynkusa ![]()
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kundzia mogę ci podać przepis. Tylko ja ten chlebek pieke na zakwasie. ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Olek oczywiście pogardzil moją wedlinka. Dobrze że mu wcześniej dałam płatki owsiane bo przy śniadaniu tylko skubnal chlebka
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Witam się w ten wielkanocny poranek. my po śniadanku. Krzyś już od 7 rano nie mógł się doczekać na jajeczko a ja myślami wybiegałam o rok marząc jak będą wyglądać nasze święta w 2015
![]() kucyk myślę, że Krzyś teraz się wysypia, żeby później dać czadu ![]() ciekawe jak anitka...
#2891 |
Zakorzenienie
|
J. gardzi większością rzeczy, jakie dostaje. wczoraj wsuwał sernik, stał przy stole, sępił, stawał na palcach, żeby więcej widzieć, nawet nie krztusił się rodzynkami, i tak na mnie patrzył jak zjedliśmy cały kawałek, że miałam wyrzuty sumienia, że więcej nie ukroję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Konto usunięte
|
Artek też gardzi, do tego stopnia, ze zastanawialam sie, czy do swieconki nie dorzucić sloiczka, bo nie widzę przejścia na moje jedzenie...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Monika, Perse Dajcie dzieciaczkom czas na polubienie innych smaków. Pamiętacie jak sama przeżywałam, że S. nie chce pić? Sprawa ostatnio zmieniła się nie po doznania. Kiedy nauczył się picia prosto z butelki, a potem samodzielnie z kubka to tylko jak widzi butelkę wody to chce pić i wypija około 1 litra dziennie wody niegazowanej
![]() Mam nadzieję, że i u was samo przyjdzie ![]() Barbie Dobrze, że pojechałaś na IP, to chyba naturalne, że około 30 tc dzieci mniej się ruszają, sama pamiętam jak spanikowałam przy Stasiu, tylko on wtedy zaczął się więcej ruszać przed szpitalem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Zakorzenienie
|
Zdróweczka Laseczki! i radości, i słońca bez końca ![]() ![]() ![]() Cytowanie bez ładu i składu... ![]() hehe witaj w klubie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oby Twoje marzenia się spełniły i Krzyć 10 miesięczny dospał do 7ej ![]() ![]() a!!! i dziękuję za kartkę! (ile Ty masz adresów?) [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46103056] i poprasować, zaraz kończę porządki.[/QUOTE]jeżżżżżżuuuu, jak zazdroszczę... u mnie suszarka z praniem w sypialni (może bukszpanem ją ozdobić ![]() ![]() ![]() a jak się to objawia? płaczem??? chętnie ssie pierś (jak dostaje)? Dzielna jesteś bardzo. Współczuję nocnego Marka... wypas!!!! najlepsze babeczki ever, c'nie? ![]() i jak?? chyba?! ![]() ![]() ![]() Krzanić ich myślenie, dobrze, że pojechałaś ![]() trzymam kciuki! Anitka, znów nie trafiłam ![]() ![]() ![]() Zapisałam sobie wszystkie Wasze rady i poszłam do apteki. Imazolu maści nie było (ino pasta), a farmaceuta mi polecił wszystko to co mam (smectę, probiotyk + alantan maść, bepanthen, sudo). W ogóle poczułam się jak wyrodna matka, że nie byłam z nim u lekarza ![]() T. na kleiku ryżowym, pieczonym jabłku i bananie jedzie. dziś z święconki dostał kawałek chleba ![]() ale lepiej. duuuużo lepiej. dziękuję za wszystkie rady, ciepłe słowa i... otuchę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
KOCHANE!
Cały czas z krzacorów Was czytam! JOJLA! bardzo się ciesze i spokojnych 9 miesięcy. Popatrz na to w ten sposób teraz z racji nogi (wspólczuje bardzo) będziesz więcej lezec to i kropeczka bezpiecziejsza! ![]() ![]() BERBIE! dziekuje za kartke! ( jesteś niesamowita)! Dobrze ze wczoraj pojechałaś na IP i się uspokoiłaś! ![]() PANI! Dobrze ze Torresowi lepiej! a porządkami się nie przejmuj chyba każda staraczka zamieniłaby wymyte okna, super porządek i udane wypieki na świeta w bałaganie (choć ja wątpie ze masz tak źle jak piszesz ![]() KUBEK! super ze jajeczka można jesc! MAGA! szacun za specjały kuchenne! RENA! Ty tu na wizaz nie zaglądaj tylko z męzem pracujecie nad wielkanocnym cudem!! Twoje i Tz jajka poswiecone wiec będzie super! IZA! i jak z jedzonkiem!!?????? Lepiej Domis je? w sumie do tej pory to miałas lajt z syneczkiem ![]() WADERKA, AGATKO, ZEBERKO, FIOL, KUCYK, EDYTTKO! pogłaskać dzidziusie!!! ciesze się zawsze gdy vcczytam o waszych wizytach!!!! MLEB! aaa zazdraszczam wyjazdu!!! PERSE! uśmiałam się jak poczytałam o słoiczku w świeconce w sumie z barankiem z klocków Pani to całkiem fajny koszyk by powstał :-* ANITKA! i jak tam? Rodzisz??????? ja obstawiam 25!!!!!!!!!!!!! MONIA! J. dba o mamy figure i nie pozwala podjadać sernika! Kochane późne tak ale składam Wam najlepsze życzenia świąteczne - radości, nadziei, zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!! Niech Zmartwychwstały darzy łaskami!!!!!!! i jeszcze do posłuchania http://pl.gloria.tv/?media=422987 a i Z. tez się dołacza (to tak na przeproszenie ze się długo nie odzywałam) Edytowane przez eseska Czas edycji: 2014-04-20 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Konto usunięte
|
Pani ale ja prasuje coś na święta, a więc 2 razy w roku plus pościel Artka raz w tygodniu, a suszarke z praniem schowalam drugi raz od 10 miesięcy - pierwszy raz był na chrzciny. I nikt nie narzeka
![]() Zdrowka dla T., dobrze, ze już lepiej! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt Wielkiej Nocy dla Wszystkich
![]() ![]()
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Zapisałam sobie wszystkie Wasze rady i poszłam do apteki. Imazolu maści nie było (ino pasta), a farmaceuta mi polecił wszystko to co mam (smectę, probiotyk + alantan maść, bepanthen, sudo). W ogóle poczułam się jak wyrodna matka, że nie byłam z nim u lekarza
![]() T. na kleiku ryżowym, pieczonym jabłku i bananie jedzie. dziś z święconki dostał kawałek chleba ![]() ale lepiej. duuuużo lepiej. dziękuję za wszystkie rady, ciepłe słowa i... otuchę ![]() ![]() ![]() ![]() Ciesze sie że jest lepiej ![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
panika ja mam 2 adresy
![]() ![]()
#2900 |
Zakorzenienie
|
Ja zrozumiałam że Panika pyta skàd masz tyle adresöw z wizażu.
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
pani-przypomniało mi się, że na SR p. Beatka mówiła, że przy mocnych odparzeniach warto zastosować tormentiol maść
(właśnie uprzątnęłam suszarkę z piątkowym praniem ![]() esesia- Zosia śliczna, chyba waga poszła troszkę w górę? wydaje się, że jest pełniejsza na buzi BERBIE- pani chyba o wizażowe adresy chodziło ![]() dziewczyny- ale dzisiaj wypoczęłam.... ![]()
#2902 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no wieeeeszz, w święto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Jojla piekna beta
![]() ![]() Kucyk, Pani wczoraj pecherzyk okolo 20 mm ale endometrium slabo okolo 6mm wiec wczoraj wzielam jeszcze gonal a dzis ovitrell... Ratunku! Pekam ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam u kuzynki zobaczyc maluszka - cudo ![]() ![]() Milego wieczoru kochane ![]()
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
Jejku, czy ludzie nie mają co w święta robić tylko nas czytać?
![]() 40 niezalogowanych użytkowników ![]() Ja dziś się obżarłam, jutro będę odpoczywać. Powiedzieliśmy w końcu (dopiero ![]() Życzę dalszego miłego wypoczynku ![]() ![]() I mam jeszcze nieśmiałe pytanie. Kiedy kupiłyście jakąś pierwszą rzecz dla maluszka?...
#2906 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam pierwsze ubranka po 12 tc
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
i wzajemnie, Tobie szczególnie miłego życzymy
![]() Cytat:
w ogóle ostatnio sobie rozmyślałam jaki to komfort, że mamy tak dużo rzeczy po Kasi... łóżeczko tradycyjne i turystyczne, wózek 3 w 1, spacerówkę-parasolkę, przewijak, dwa większe foteliki samochodowe, krzesełko do karmienia, matę edukacyjną, karuzelę (o ile uda się j a naprawić;( ), laktator elektryczny z medelli, nianię elektroniczną....i wiele drobnych rzeczy- termometry do wody i ciała, katarek, zabawki... chyba nie mam w domu ani jednego ubranka na dziecko od 0-1 roku, pożyczone małe ciuszki oddałam, a nasze wszystkie posłałam w obieg, ostatnią partię w styczniu nie wiedząc, że jestem w ciąży ![]() pewnie część rzeczy wróci za jakiś czas a jak nie to w wakacje lumpeksy będą moje ![]()
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-04-20 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Konto usunięte
|
hej. ja już wróciłam ale nie wiem co komu pisać...
wypoczelam i sporo przytylam. ledwo się w spodnie mieszcze trochę mi smutno że nie mogliśmy się starać ale mam nadzieję że za miesiąc już nie będę chorować Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zakorzenienie
|
czyli urlop udany?
co do starań- trzymam kciuki za szybkie ich rozpoczęcie ![]()
#2910 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.