Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-18, 19:50   #2821
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

jolja wiem, że się boisz, bo w taki dziwny czas to się zdarzyło, ale i tak bardzo bardzo się cieszę cudny prezent na święta. jutro spojrzysz na to spokojniej i odczujesz wielką radość.
i będę nieskromna i samozwańczo ogłaszam się ciążową wróżką aż chyba sprawdzę kiedy pisałam Ci, że śniło mi się, że jesteś w ciąży

madziu brawo za koszyczek szacun

perse zazdroszczę świecenia z dzieckiem.

mój Krzyś dziś mało aktywny zaraz chyba będę go nawoływać.
Stary 2014-04-18, 20:00   #2822
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII

Joila spokojnie wszystko bedzie dobrze::cmok

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 20:04   #2823
Maga83
Zakorzenienie

Jojla to będziesz miała święta spokojnie, tak jak Berbie napisała
Ewunia bardzo mi przykro. Witaj
Berbie tak naprawdę to przygotowanie tego wszystkiego wcale dużo czasu nie zajmuje. Chleb pieke już sama od jakiegoś czasu. A babeczki ala muffinki też często robię. Ale dziś pierwszy raz zrobiłam z żurawiną i gorzką czekoladą. Są przepyszne-spróbowałam jak dałam Olkowi na deser a wędlinke jutro spróbuję- podjęłam się eksperymentalnie schabu z dzika

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 20:20   #2824
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić że w tym roku mam do koszyka na święconke własnoręcznie upieczony chlebek, wedlinke i babeczke. I to wszystko oczywiście ze względu na Olka żeby mógł z nami jeść świąteczne śniadanie
cos pięknego.
my wszystko na szypkensa, bo jednak inaczej miało to wygladać...

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

pani a temperatura u T. wysoka? może to od zębów...?
być może.

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli nie będę się odzywać, np. jutro czy prze święta to wcale nie musi oznaczać, że rodzę
hehe, wieje optymizmem

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość

jestem przerażona...
Kochana, to Ty bądź przerażona a ja się cieszyć będę!!!

Cytat:
nie spodziewałam się, jakoś wyparłam w tym cyklu w ogóle taką możliwość...
czyli tak jak zawsze powinni w klinikach leczenia bezpłodności sprzedawać tableki wyparcia

Cytat:
podjęłam się eksperymentalnie schabu z dzika
ambitna bestia jesteś!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 20:59   #2825
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Jak to nie ma sensu?! Bierz i clexane i acard, one mają różne znaczenie

Gadałam z ginką i nic nie mówiła teraz o acardzie, więc nie bardzo wiem co mam robić... A acard bierze się w jakimś konkretnym odstępie czasu od clexane?

A Ty weź napisz coś więcej o wizycie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
jolja wiem, że się boisz, bo w taki dziwny czas to się zdarzyło, ale i tak bardzo bardzo się cieszę cudny prezent na święta. jutro spojrzysz na to spokojniej i odczujesz wielką radość.
i będę nieskromna i samozwańczo ogłaszam się ciążową wróżką aż chyba sprawdzę kiedy pisałam Ci, że śniło mi się, że jesteś w ciąży

Faktycznie sen okazał się proroczy

Mam nadzieję, że Krzyś posłuchał mamy i się odezwał

Edit: sprawdziłam - śniło Ci się dwa tygodnie temu (post z 05.04) Wróżka jak nic!

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Joila spokojnie wszystko bedzie dobrze::cmok

Cytat:
Jojla to będziesz miała święta spokojnie, tak jak Berbie napisała

za te wszystkie pyszności

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Kochana, to Ty bądź przerażona a ja się cieszyć będę!!!

czyli tak jak zawsze powinni w klinikach leczenia bezpłodności sprzedawać tableki wyparcia

Dziękuję Kochane, już mi trochę lepiej. Trochę popłakałam, pogadalam z siostrą i muszę postarać się nie panikować. Boję się bardzo powtórki ale chyba nie mam wpływu na to jak będzie wyglądać przyszłość, więc muszę starać się myśleć pozytywnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez jojla
Czas edycji: 2014-04-18 o 21:53
jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 22:44   #2826
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:

Boję się bardzo powtórki ale chyba nie mam wpływu na to jak będzie wyglądać przyszłość, więc muszę starać się myśleć pozytywnie.
nie masz wpływu ale w kolejnym cyklu też byś nie miała więc skoro dzidziuś przyszedł to pozwól mu się rozgościć i oswajaj się z tym, że do Bożego Narodzenia zostanie
(świąteczny ten mały człowiek-imprezowicz z niego będzie)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 23:16   #2827
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Pierwszy raz od 10 miesięcy zobaczyłam w całości film. I to nie byle jaki, a 2-godzinny! A mianowicie Czarny Łabędź. Wprawdzie już go widziałam kilka razy, nawet byłam w kinie, ale to jest ten rodzaj obrazu, który można oglądać wiele razy i zawsze się zobaczy coś innego...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 05:23   #2828
Kubek29
Zadomowienie

Joila- gratulacje!!! cudowne wieści!
(po teście z T plakLam, bałam sie cieszyć, teraz żałuje ; ) )

Berbie- dziekuje za piękne życzenia, TZ mi wczoraj wieczorem kartkę przywiózł.

Pani- jak sobie z tym tyłkiem pawiana(pożyczkami genialne określenie!) radzisz? U nas tez przy tej biegunce czerwone dupsko było. Pomogło wietrzenie i krem sos nivea. Bepanthen sobie nie radził juz a ten pieknie to wyciszył i obyło sie bez odparzenia.

Perse- przepiorcze jajko wydaje mi sie delikatniejsźe w smaku, żółtko takie bardziej hmmm aksamitne. Nie jest chyba tez tak 'ciężkie' jak kurze.
Film w całości .. . mala rzecz a cieszy

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2014-04-19 o 07:11
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 06:21   #2829
iza243
Zakorzenienie

Witam

Zbieramy się do tej Wisły.

Stary 2014-04-19, 06:28   #2830
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:

Gadałam z ginką i nic nie mówiła teraz o acardzie, więc nie bardzo wiem co mam robić... A acard bierze się w jakimś konkretnym odstępie czasu od clexane?

A Ty weź napisz coś więcej o wizycie
Ale jak to w odstępie czasu, nie rozumiem? Ja zaczęłam brać w tym samym czasie, no może acard trochę wcześniej.
Ale się cieszę

Co do wizyty
Kubek miałaś rację, w pamięci najbardziej zapada jedna baba, która chyba siedzi tam za karę mój mąż chciał się jej zapytać, czy ona się nie przeniosła w czasie z prl-u
Ani dra G. ani dra R. nie widziałam. Najpierw zaczął mnie badać jakiś młodziak, który chyba nie bardzo znał się na rzeczy. I ta dziewczyna (położna?) mu pomagała. Nie umiał nawet obrazu ustawić na szczęście on (z pomocą) tylko zmierzył długość i akcję serca, a resztę badania zrobiła dr K. Młoda, miła. Wyniki wyszły podobnie. NT trochę więcej, bo 1.7mm, ale i tak ryzyko mniejsze jej wyszło.

Ale jak patrzę na jakość tych wszystkich usg to mam wrażenie, że mój miejscowy gin ma najlepszy sprzęt, wszystko jakoś tak wyraźnie widać. Wczoraj dołączyli mi tylko jedno kiepskie zdjęcie, na którym nic nie widać...

Z ulgą (nie tylko ze względu na wyniki) opuszczaliśmy to miejsce

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 06:31   #2831
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam, wchodzę a tu takie wieści!

Jojla cieszę się bardzo i będzie ok!
Co do leków to jedno rano drugie wieczorem i teraz walcz u swojej gin o clexane!nie odstawiaj skoro już bierzesz ewen szukaj gina który ci go przepisze!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 06:32   #2832
wadera4
Wtajemniczenie

Aha, i jakoś tak się rozpieściłam u mojego gina, że lubię leżeć i patrzeć w ekran przed sobą, taki oddzielny, specjalnie dla pacjentki jakoś u żadnego innego gina się z tym nie spotkałam, a szkoda.

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
Stary 2014-04-19, 07:00   #2833
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam, wchodzę a tu takie wieści!

Jojla cieszę się bardzo i będzie ok!
Co do leków to jedno rano drugie wieczorem i teraz walcz u swojej gin o clexane!nie odstawiaj skoro już bierzesz ewen szukaj gina który ci go przepisze!
Jojla bardzo się ciesze! I o tym samym pomyślałam, żebyś Clexane nie odstawiała.! Być może dzięki niemu się tak ładnie zagnieździł robaczek! Ja clexane biorę w południe a acard o 19. Jedna działa inaczej od drugiego,.

Wadera ciesze się że wszystko ok. No i że przetrwałaś podróż

Rena trzymam kciuki za endometrium i jajcory!

Wysłane z mojego SGP321 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 07:03   #2834
fiolusiek
Zakorzenienie

Jola Gratulacje Nie dziwię się, że jesteś przerażona, z czasem przywykniesz do tej wiadomości, szczęśliwych 10 miesięcy

Witajcie Wybaczcie, ale nie mam kiedy nadrabiać, przygotowania do Świąt pochłaniają sporo czasu, S. wymaga ciągłego nazdoru, do tego dochodzi cukrzyca mierzenie, jedzenie i ta w kółko.
Wczoraj byłam u diabetologa, był zachwycony moją HbA1 bo wynik miałam 4,7 Powiedział, że dawno nie widział tak niskiego wyniku. Ale i tak dostałam insuline do śniadania. Od początku ciąży spadło mi -3kg

Coraz lepiej i częściej czuję Maluszka, wczoraj nawet miał czczkawkę
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 07:08   #2835
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
trochę lepiej. choć dalej lekka gorączka, sraka-padaka i pierwszy raz od 13 miesięcy ma tyłek jak pawian
ale zjadł ciut lepiej

biedna pupcia

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Hej!

U nas ok.
Możecie życzyć mi "smacznego jajka" bo Tymon zaakceptował przepiorcze. Wpierdzielam ile wlezie jajecznica, sadzone, na twardo..dzisiaj zrobię babeczki

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Miałam usg tydzień temu i wczoraj, za każdym razem nie było jeszcze pęcherzyka, wczoraj gin powiedział ze endometrium mam bardzo grube. Ale wyniki bety mówią same za siebie, tydzień temu w poniedziałek było 98, po 48h było 283, a wczoraj 366. Gin powiedział ze nie ma się juz co łudzić bo nie ma szans

Bardzo mi przykro Rzeczywiście beta za mało przyrasta.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46095241]Pierwszy raz od 10 miesięcy zobaczyłam w całości film. I to nie byle jaki, a 2-godzinny! A mianowicie Czarny Łabędź. Wprawdzie już go widziałam kilka razy, nawet byłam w kinie, ale to jest ten rodzaj obrazu, który można oglądać wiele razy i zawsze się zobaczy coś innego...[/QUOTE]

Stary 2014-04-19, 07:25   #2836
agatkaa1
Zakorzenienie

Pani zdrowia dla Michasia!

Jojla jakby coś to mogę Ci podać imię i nazw ginki z krk która raczej przepisze clexane....

Kubek smacznego jajka

Jak mi się nic nie chce....:/

Anitka trzymam 21 już niebawem

Kupiłam wczoraj farbę teraz tylko musze przekonać tz żeby mi ja nałożył

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-04-19, 07:33   #2837
iza243
Zakorzenienie

Agatko jaki kolor?

Stary 2014-04-19, 07:46   #2838
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Agatko jaki kolor?
Jasny brąz w piance

Fiol no to dobrze idzie!

Hope wszystkiego naj, spełnienia marzeń,spokoju i radości!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-04-19, 08:02   #2839
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, i jakoś tak się rozpieściłam u mojego gina, że lubię leżeć i patrzeć w ekran przed sobą, taki oddzielny, specjalnie dla pacjentki jakoś u żadnego innego gina się z tym nie spotkałam, a szkoda.
Moj gin tez tak ma.. I to jest rzeczywiscie super rozwiazanie..

Joila!!... Gratuluje z calego serca!!...

Cudownych Swiat, Kobitki..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 08:35   #2840
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ma ekran dla pacjentki ale i tak patrzę na jego.

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Witajcie Wybaczcie, ale nie mam kiedy nadrabiać, przygotowania do Świąt pochłaniają sporo czasu, S. wymaga ciągłego nazdoru, do tego dochodzi cukrzyca mierzenie, jedzenie i ta w kółko.
Wczoraj byłam u diabetologa, był zachwycony moją HbA1 bo wynik miałam 4,7 Powiedział, że dawno nie widział tak niskiego wyniku. Ale i tak dostałam insuline do śniadania. Od początku ciąży spadło mi -3kg

Coraz lepiej i częściej czuję Maluszka, wczoraj nawet miał czczkawkę
No to brawa że tak ładnie dietę trzymasz. Jesteś bardzo dzielna.
Najważniejsze że maluszek ma się dobrze.

Kurde... Ten krążek to masakra. Wczoraj miałam mega zaparcie i mam wrażenie że się trochę przesunął... Pewnie to tylko moja wyobraźnia. Mąż zaoptrzył mnie w czopki glicerynowe i Lactulosum, bo to co wczoraj przeżyłam w kiblu nie mam zamiaru powtórzyć

Stary 2014-04-19, 08:45   #2841
fiolusiek
Zakorzenienie

Kucyk Skoro masz problemy zaparciowe to staraj się jak najwięcej płynów pić, ten syrop jest skuteczny, ale na krótko.. U mnie sprawdza się jeszcze picie na czczo wody przegotowanej letniej z cytryną, możesz też jeść więcej błonnikowych owoców, ale jednak picie odpowiedniej ilości płynów też robi swoje.
Będzie dobrze, każda ciężarówka ma prędzej czy później z tym do czynienia
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 08:59   #2842
wadera4
Wtajemniczenie

Życzę Wam, moje kochane, zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, miłych spotkań w rodzinnym gronie i wiosennego nastroju. Czerpcie nadzieję i otuchę z tych Świąt ile tylko wlezie!

Stary 2014-04-19, 09:40   #2843
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Kucyk Skoro masz problemy zaparciowe to staraj się jak najwięcej płynów pić, ten syrop jest skuteczny, ale na krótko.. U mnie sprawdza się jeszcze picie na czczo wody przegotowanej letniej z cytryną, możesz też jeść więcej błonnikowych owoców, ale jednak picie odpowiedniej ilości płynów też robi swoje.
Będzie dobrze, każda ciężarówka ma prędzej czy później z tym do czynienia
Pije 1,5 litra wody dziennie i do tego inka, sok itd. Więc chyba nie jest źle. Jem śliwki, morelki suszone. Do wczoraj nie było aż tak źle. I jak na złość dzień po założeniu krążka taka akcja
Dzisiaj użyłam czopka glicerynowego i podziałał

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 09:43   #2844
ciociami
Raczkowanie

ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY.
SPEDZONYCH W GRONIE RODZINY.
SMACZNEGO JAJKA.
MOKREGO PONIEDZIAŁKU.
ABY NADZIEJA NIEDZIELNA ZOSTAŁA Z WAMI NA CAŁY KOLEJNY ROK.

Hope wszystkiego dobrego z okazji urodzinek.

Jojla GRATULACJE!!!!!!!!!

Bedzie wszystko dobrze. W takim pieknym czasie wszystko sie zaczelo.

Waderko gratuluje dobrych badan.

Pani oby T szybciutko doszedl do siebie.

Buziaki

Edytowane przez ciociami
Czas edycji: 2014-04-19 o 09:44 Powód: ☺
ciociami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 10:02   #2845
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ja również dołączam się do wszystkich życzeń. Spokojnych przede wszystkim Świąt, pogodnych, spędzonych w miłej atmosferze rodzinnego grona Dziękuję Wam, że jesteście

Hope dla Ciebie wczorajsze 100 lat urodzinowe

Ciociami dla Ciebie też
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 10:51   #2846
Konto usunięte

Hope 100 latek

My po drzemce i obiadku pójdziemy święcić. Zrobiłam pisanki! TYLKO takie są na miarę moich możliwości manualnych (=zerowych)
(to termokurczliwe naklejki).
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-19, 11:18   #2847
Maga83
Zakorzenienie

Perse mi się podobają twoje pisanki. I uratowalas mnie, zapomniałam jajka ugotować na święconke teraz z Olkiem leżę bo on sam do 45 minut śpi. A później musi się do mnie przytulić ja wstaniemy to zaraz ugotuje

Dziewczyny ja też życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-19, 11:32   #2848
Konto usunięte

Też tak czasami mam, ze Artek sam pospi pół h, a potem go muszę ponownie usypiac, czasami na mnie. Ale wiatr sie zerwał, potarga mi koszyczek.. potem jeszcze na cmentarz pójdziemy.

Stary 2014-04-19, 11:39   #2849
Maga83
Zakorzenienie

Perse uczysz Artka schodzić z łóżka?
Pani jak Torres?
Jojla dziś już lepsze samopoczucie masz?

Stary 2014-04-19, 12:02   #2850
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46095241]Pierwszy raz od 10 miesięcy zobaczyłam w całości film. [/QUOTE]
to są te magic-momenty... heh, jeszcze 14 miesięcy temu myslałabym że to dyrdymały

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
U nas tez przy tej biegunce czerwone dupsko było. Pomogło wietrzenie i krem sos nivea.
no u nas też "tylko" () czerwone. nie wyobrażam sobie co by wyrabiał przy jakiejś rance... teraz wariuje...
wietrzyć nie ma jak... on jest zbyt mobilny na wietrzenie (i zbyt zainteresowany swoim ogonkiem...). po kąpieli wietrzenie skończyło się wieeeelllkim praniem
mąka ziemniaczana poszła w ruch. sudo nie daje rady, przeprosiłam się z alantanem maścią - widać że nałożenie sprawia mu ulgę...

Cytat:
A

Z ulgą (nie tylko ze względu na wyniki) opuszczaliśmy to miejsce

Cytat:
Aha, i jakoś tak się rozpieściłam u mojego gina, że lubię leżeć i patrzeć w ekran przed sobą, taki oddzielny, specjalnie dla pacjentki
hehe. mój też taki ma. i ma chyba miliard cali a i tak - jak Kucyk - ziorałam na jego komputerowy monitorek

Cytat:
Wczoraj byłam u diabetologa, był zachwycony moją HbA1
klask i:
pokiziaj brzuch od e-ciotki. no i pokaż Stasia. na bank się bardzo zmienił

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;46097364] Zrobiłam pisanki! [/QUOTE]piękne!!!
u nas jedna pisanka (ale wyjątkowej urody - jajko w ubranku z nitkowej koronki albo czegoś szydełkowego? grunt że ładna) miała być gościńcem dla teściowej

Torres tak se. Widać, że nie czuje się bidul komfortowo...

Po prostu nasza tegoroczna wielkanoc to obraz mnie jako ch.jowej pani domu.... wczoraj w nocy spaliłam 4 jajka (+ garnek of course) - smród pierwsza klasa :/ (chłop był u znajomych po auto; T. najpierw jadł a potem strzelił bulgotnika giganta, więc mu musiałam tyłek ratować), babkę wlałam do formy nie usuwając jednej warstwy blaszki i mam co najmniej dziwną babkę, w koszyczku lego-baranek, bo innego nie mamy... normalnie szał...
T. śpi, wiec sprzątać nie mogę, czekam aż warzywa na sałatkę ostygną.

Przynajmniej mięsiwo mi wyJszło

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości