|
|
#2882 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
to do grilla najlepiej się sprawdzają baaardzo proste sałatki. Np. ziemniaczana zwykle jest popularna i pasuje do mięsa (no i można przyrządzić bardzo prosto, ziemniaki, szczypiorek, przyprawy, sos,ew. czasem się daje jeszcze ogórka na przykład), przebojem grillowym u mnie są też zwykle pomidory pokrojone w plastry czy ósemki, z dodatkiem oliwy, czosnku, soli, pieprzu i rozdrobnionej świeżej bazylii/pesto. Uwielbiana jest też sałatka z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i curry, ale w niej jest już mięso, więc nie bardzo do grilla. |
|
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem
Poprosiła mnie czy bym nie została do 14 lub 15. Optymalnie byłoby zostać do końca, bo wiem, że ona w średnim stanie, ale wczoraj i przedwczoraj byłam 12h i dzisiaj już kolejnych 12h nie pociągnę.. I tak nigdy nie przychodzimy więcej niż 2 dni pod rząd, dziś to wyjątkowa sytuacja.Mega mi to nie na rękę, bo miałam jechać po prezent dla przyjaciółki, a sklep jest do 16:30, stąd będę jechać jakieś 40 minut, a jutro nieczynne |
|
|
|
#2885 |
|
Konto usunięte
|
Miss prezenty fajne i praktyczne
slave i jak bigos cygański? mam nadzieję, że się udał i Wam smakuje zazdroszczę morza ale tylko troszkę bo całkiem niedawno okazało się, że też pojedziemy w połowie sierpnia na 5 dni do Świnoujścia a poza tym od 9 lat co roku jeżdżę latem nad polskie morze choćby na kilka dni i to już taka moja mała tradycja
|
|
|
|
#2886 | |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
![]() jednak to chyba siła wyższa i ciężko z tego wybrnąć Tobie i tej koleżance pewnie... na dziś ten prezent potrzebny ?? |
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zadomowienie
|
u nas od ostatniej niedzieli codziennie było +35 stopni do 16-17 i codziennie o tej godzinie burze i ochłodzenie na wieczor .. wczoraj cały dzień gorąco, dziś też grzeje, modle sie zeby pogoda sie nie zepsuła
![]() wiec nie dziekuje zeby nie zapeszyć, hehe Cytat:
Cytat:
Tz chwalił, mi tez mega smakuje no to świetnie ! odpoczniecie sobie ja tez zawsze gdzies sie wybiore trzeba odpoczac raz w roku nad morzem bo swira mozna dostac pomóżcie sprzątać, nieogarniam tego chaosu
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam nowy telefon służbowy
Całemu naszemu działowi wymienili i teraz zewsząd słychać "plumkanie".
|
|
|
|
#2889 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mexicana jest fajna, w wawie też mamy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ostatnio tutaj cichaczem zagladałam, nie poczytalam was od poczatku do konca ale sie postaram
Mam 26 lat,a Tż 30 oboje pracujemy, ja mieszkam z rodzicami w domku takze Tż u mnie pomieszkuje, mamy w domu cala gore czyli dwa pokoje. Teraz w jednym chcemy zrobic sypialnie. Nienawidze myc naczyn, prasuje bardzo rzadko. Natomiast lubie odkurzac, myc podlogi i prac recznie ![]() A no i jakos radze sobie z gotowaniem dzisiaj rybka, ziemniaki i surowka.
|
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale smakowitości. /plumkanie ustało, każdy ogarnął już telefon aby wyłączyć te dźwięki. |
|
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za mile powitanie
dzisiaj ogladalismu auto z Tz bo chcemy kupic
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak kumpela przyszła o 13, ale i tak wyszłam z pracy o 14:40, bo zanim mi poopowiadała co i jak, troche jej jeszcze pomogłam, bo dziś dostawa była i nie chciałam jej z tym wszystkim na głowie zostawiać.
Prezent kupiony, zaliczona poczta, apteka, właśnie popijam poobiednią kawę, zaraz się zbieramy na zakupy. |
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
My dzisiaj mieliśmy wolne
Miała być sesja ślubna, ale był deszcz. Wykorzystaliśmy wolny dzień na kilka zaległych spraw - oddaliśmy krew, złożyliśmy wnioski paszportowe, żeby się nie zagapić i zdążyć do października, odwiedziliśmy rodzinkę. Teraz odpoczywamy Rzadko nam się zdarzają takie wspólne spokojne chwile...Po raz 3 przełożyliśmy sesję... Już powoli mam dosyć. |
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
HEJ,
Dziękuję za wszystkie rady odnośnie mrówek: Wypróbowałam proszek do pieczenia nic nie dało.. Koleżanka z pracy mi dała jakiś proszek chemiczny. Mam nadzeję, ze to pomoże ![]() W końcu wzięłam się za rozpakowywanie dalsze. Chciałabym już w ten week zakończyć to ![]() Tylko mnie fakt, że piątek nie cieszy? Cały week pracuję W sumie dobrze, że pada Chociaż nie będzie mi smutno, że muszę siedzieć po 8 godzin w robocie
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pracuje to w weekend tez jakby bardziej intensywnie i mała znajomych o których mieszkamy w weekendy w domu dłużej wiec meczy trochę bo na swoje 3 latka to ona jest wulkanem energii.
Teraz jeszcze długi weekend. Pewnie będzie odwiedzanie rodzinki itd bo przyjechała do cioci tz- a kuzynka której kilka lat nie widział . Potem tz na kilka dni wyjeżdża bo w pracy popołudniami będzie mieć zmiany i bliżej u przyjaciela sie zatrzyma na tr kilka dni. Zawsze to te około 40 km mniej autem na dzien. A ja tez kilka dni odpoczne . Naprawdę rzadko gdzieś osobno wyjezdalismy przez te 5 lat ( w sumie zliczyć to 3 tygodnie może) . Daleko nie będzie , za kilka dni wróci. Teraz pogoda typowo z wysp ( czasem sie zastanawiam czy rzeczywiście kraj zmieniłam) ale na przyszły tydzień ma być juz pawie codziennie ponad 30C. Super te przepisy na sałatki. Zapisze . Dziekuje Wysłane z tel. |
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Niech żyje organizacja wieczoru panieńskiego przez konwersację na facebooku zamiast na wydarzeniu
Wróciłam samochodem z koleżanką która mieszka w pobliżu
|
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
Hej można?
Jestem panią na swoim od marca. Ją lat 25 tz30. Tz pracuje, ją od sierpnia zaczynam po 4 miesiącach bezrobocia. Potrzebuje czasem kopniaka bo leniuszek jestem Lubię:prasowac,myć okna,zamiatać/odkurzac Nie lubię:myć garów,myć podłóg i kibelka. Mam nadzieje,że mnie przyjmiecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2903 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze z powodu pogody? Wkurzajace---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2904 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. ja już spakowana, umyta, kłade sie spać .. jutro z rana wyjazd wiec sie zegnam z Wami kochane Panie domu dbajcie o swoje domki jak wrócę to się odezwę !
|
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja juz do pracy wychodzę. I tyle z mojego weekendu.
Miałam w planach pranie wstawić po powrocie, ale od wczoraj pada. . Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ma być aktywny dzień, mamy w planach szukanie butów, lumpeks (w soboty w moim ulubionym jest dostawa) , zoo i burgery. Żeby tylko mu się chciało wstać grrrr...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie potrafię latać po łamach. A szkoda.
My dziś na wycieczkę chcemy jechać ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Oczywiście nie łamach tylko lumpkach telefon mi swiruje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

a z tortellini to wlasnie pod koniec czerwca robilam na taty imieniny i chcialam cos innego ;/
no nie mam pomysłu
Poprosiła mnie czy bym nie została do 14 lub 15. Optymalnie byłoby zostać do końca, bo wiem, że ona w średnim stanie, ale wczoraj i przedwczoraj byłam 12h i dzisiaj już kolejnych 12h nie pociągnę.. I tak nigdy nie przychodzimy więcej niż 2 dni pod rząd, dziś to wyjątkowa sytuacja.
a poza tym od 9 lat co roku jeżdżę latem nad polskie morze choćby na kilka dni i to już taka moja mała tradycja 

cześć!
już się nie mogę doczekać
mexicana jest fajna, w wawie też mamy 

13.03.2008
Zawsze z powodu pogody? Wkurzajace