![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
![]()
Beatko no to ja juz zaczynam trzymac kciuki aby sie all udało
![]() ![]() ![]() zobaczysz bedzie dobrze ![]() a tak poza tym to hmm myslisz o pedagogice ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i głowa do góry ![]() buziaki i przytulanki dla wszystkich dzisiejszych smutasków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Rozeznanie
|
![]()
no tej pedagogikimjest mnóstwo
![]() np pedagogika ogólna, przedszkolna, wczesno-szkolna, specjalna, pedagogika- animacja społeczno-kulturalna -to własnie ta moja ![]() pedagogika- edukacja regionalna . . . i wiele wiele innych zalezy to tez od miasta i uczelni oczywiscie ![]()
#2887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
do natuski.
![]() ![]() tamto lico tej pani z dlugimi peknymi rudymi piorami to bylo lico pameli-kobiety jima morrisona ![]() piekna baba nie? byla bo se umarla. z reszta tak jak jim. beataa skonczylam wieki temu studium ekonomiczne fuj ochyda nienawidze ekonomii ,poszlam na nie z braku kasy i na tym skonczylam swoja edukacje,nawet gdy poszlam do pracy to nie bylo mnie stac na studia,no i umowa ciagle na czas okreslony ,na rok ,na pol roku,i tak zeszlo... w tej chwili nie mam co sie wybierac na studia bo na kredyt juz jestem za stara/studencki/ a poza tym to nie wiem czy bym dala rade. moim marzeniem zawsze bylo dziennikarstwo i historia,ale to juz pozostalo tylko marzeniem. a ty poki masz szanse to smigaj,mam nadziej e ze sie uda,bede trzyamc kciuki!!! a ja musze sie wyzalic ze jutro jestem ostatni dzien w pracy,wygasa mi umowa,i pani z kadr powiedzaia ze mam sie szykowac na jutro z obiegowka. ![]() i jest m izle bo po 6 latach mowia mi do widzenia. i czuje sie jak niepotrzebny papeć!!!! ![]()
![]() |
#2889 |
Rozeznanie
|
![]()
mnie tez w sumie zaciekawiła ta specjalizacja i w sumie zdecydowałam sie na nia nie wiedzec dokładnie co to jest, ale ogólnie jestem zadowolona
jestem pierwszym rokiem nowego systemu- zmian na tym kierunku dowalili nam strasznie duzo przedmiotów tzw zapchaj dziury ale og.ólnie nie narzekam jakos leci do przodu miałam na pirwszym roku psychologie ![]()
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pracy, to widocznie to nie to miejsce, w którym powinnaś być. Na pewno znajdziesz coś nowego, przynajmniej masz doświadczenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz znowu się zmutam ale już nie przez maturkę. Zawsze jak TŻ zmieni opis na taki jak ma w tej chwili to ja oczywiście odazu smutek, schiza, już wkręcam sobie różne filmy ![]() ![]() ![]() ![]() Boże jak mi jest ciężko. Wiedziałam,że związek na odległość łątwy nie jest. ale nie myślałam że aż tak to będzie wyglądać. To wszystko dlatego, że nie mam na razie jak się z nim zobaczyć, a najwceśniej to się stanie w lipcu, kiedy pójdziemy na wesele kuzynki. Oczywiście mam nadzieję, że to tylko moje schizy i że się zgodzi pójść ze mną, jeśli nie to wtedy chyba utwierdzi mnie w tym że jestem naiwna czekając tutaj na niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]()
mój skarb Bartuś ![]() przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764 Edytowane przez gusinek Czas edycji: 2006-06-01 o 07:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
witajcie moje dziewczyny
![]() jest mi zle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest mi baaaaardzo zle!!!! zwolnili mnie!!!!! nie przedluzyli mi umowy!!!! czuje sie jak śmieć,nic nie znaczacy dla nikogo!!! w dodatku chyba z nerwow jak wrocilam do domu sie dwa raxzy porzygalam. samą zolcią ![]() ![]() boje sie przyszlosci,boje sie o siebie. mam tego wszystkiego DOOOOOOOOOOOOOOOOOOŚĆ:CRY :
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
ja dzis prawie stracilam mojego chlopaka przez moja chora zazdrosc....dlaczego ja jestem taka glupia?i jeszcze nie wytrzymuje napiecia w szkole i caly czas rycze bez powodu mojejmu TŻ-owi
![]()
#2896 |
Rozeznanie
|
![]()
ruda7816
![]() ![]() adulka.p ![]() ![]() ![]() beatko ![]() ![]() ![]()
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2899 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oooo...ale ja sie tu naczytam...sama mnie uczuliłas na Wizaz---> wielka siostra czasami natyka się na Ciebie, szkoda ze juz tylko na wizażu. No...głowa do góry- jak sama piszesz, chyba nie jest wam az tak tragicznie. Pozdrawiam.
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
jestem przerażona wyjazdem. nie wiem dlaczego się na to zgodziłam. jestem małym wrażliwcem, który potrzebuje ciągle kogoś do pocieszania. i nagle zostanę sama, tam gdzieś w obcym miejscu, bez nikogo, wszyscy których kocham zostaną tu. nigdy bym nie przypuszczała, że będę tak to przeżywać.
#2901 |
Zakorzenienie
|
Uuuaaa, grrrr, bbbfffff, bleeehuuaaa...
![]() Dooo duuupyyy, ooo!
#2902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
jest mi zle bo zaczelam brac tabletki anty (dzis jakis 7 dzien biore) i wali mi ostro na glowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2904 |
Zakorzenienie
|
buziaki dla wszystkich smutasów
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez sobie troszkę po cichutku z Wami popłacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Podróżniczka
|
Dzis tez pomarudze, jestem zla, zla na wszytsko [ bede gryzc bo PMS
![]() ![]() Praca u promotora nie przeszla - wiec musze poprawiac. Musze oddac ja w poniedzialek by obronic sie w czerwcu. W poniedzialek mam tez egzamin nie do przejscia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
gonek nie boj sie!!!
a gdzie ty jedziesz?bo nie wiem czy wiem czy nie wiem...?mam zaduzo na glowie i nie mysle. ahinsa ty no przestan ze jest do dupy.... ![]() kokoro minie ci jeszcze troszke musisz wytrzymac olusia ty mi tu przestan plakac no!!!!! magdzia niunia no ciezk oz tyloma stronicami....ale cosik tam zapamietasz... ![]() mi tez jest dzis zle,ale jakos sie przyzwyczajam do bezrobotnosci. byle nie na dlugo...
![]() |
#2907 |
Podróżniczka
|
Rudasku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
koKOro
![]() ![]() ![]() ![]() olusia... ![]() ![]() ![]() ![]() magdziaS ![]() ![]() ![]() ![]() ruda7816 ![]() ![]() ![]() ![]() No i już koniec, nie smutamy się i nie płaczemy więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() proszę mi się tutaj nie smucić, zbyt ładny wieczór na to mamy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Dziewczynki
![]() ![]() I dla Was wszystkich wielkie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.