|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2881 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Jak zrobiæ fryzurê Seana Paula?
Mam obecnie takie warkoczyki tzw. murzyñskie
![]() Mi robi³a fryzjerka, która by³a na pokazie w Londynie, robi³a mi je w Anglii. Trzymaæ bêd± siê tak oko³o 2-3 tygodnie. Niestety w³osy w ma³ych ilo¶ciach, te które na codzieñ nam wypadaj± trochê po jakim¶ czasie zaczynaj± wystawaæ. Mo¿na sobie je ¿elem delikatnie u³o¿yæ, ¿eby nie by³o tego tak widaæ. Warkoczyki bêd± odstawaæ, nie bêd± opinaæ siê idealnie na szyji, poniewa¿ murzyni maj± zupe³nie inny uk³ad w³osów. Dlatego je¿eli twój brat chce fajn± fryzurkê to niech pójdzie do lepszego fryzjera, bo ja muszê chodziæ w kucyku bo strasznie odstaj±. |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 717
|
Dot.: Jaka FRYZURA bêdzie mi pasowaæ ? - W¡TEK ZBIORCZY ;)
czy taka fryzura jak dalam w zalaczniku pasuje do grubuch w³osów czy cieñkich?mam ciekie i podatne na wilgoæ i stad moje pytanie czy wogole warto!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Przyczajenie
|
Fryzura 17lat / Ch³opak
Nie wiem czy to dobra sekcja czy forum ale chyba wybaczycie, ¿e tu zapytam, co?
Chce sobie trochê przyci±æ w³osy, tak jak zwykle (na krótko, boki i ty³ trochê bardziej - na marine czy jak to tam sie nazywa). Ale pomy¶la³em sobie, ¿e mo¿na by co¶ dodaæ - np. jaki¶ wzorek z boku. Macie mo¿e jakie¶ fajne przyk³ady? Tylko nie chodzi mi o takie na pó³ g³owy, tylko co¶ ma³ego. Pozdrówko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 666
|
Dot.: Fryzura 17lat / Ch³opak
Dla mnie wzorki to tadeta
![]()
#2885 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 103
|
nikt nie pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Przyczajenie
|
![]()
Cze¶æ!
![]() ![]() Moje w³osy s± d³ugie, ani cienkie ani grube, mniej wiêcej do po³owy pleców. S± pocieniowane z przodu i minimalnie z ty³u. Koñcówki niezdarnie siê krêc±. Grzywkê mam na boku obciêta "na skos" :P (Wybaczcie, nie wiem jak to inaczej nazwaæ bo pocieniowane to ona nie jest) Tak¿e bardzo prosi³abym Was o rady co z nimi zrobiæ, tzn. jak je obci±æ, a mo¿e raczej pocieniowaæ. Ale tak bardzo. Podkre¶lam ¿e dalej chcê mieæ d³ugie w³osy. Mile widziane zdjêcia ![]() Edytowane przez KaPa93 Czas edycji: 2010-07-19 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 159
|
pocieniuj na ca³ej d³ugo¶ci nie obcinaj±c ich
![]()
#2888 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Zmiana fryzurki.
Dzieñ dobry.
![]() http://www.photoblog.pl/#kasiarzynkaa - tutaj s± moje zdj ![]() Teraz mam gdzie¶ tak w³osy za ramiona. |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 898
|
Dot.: Zmiana fryzurki.
Moim zdaniem powinna¶ jako¶ urozmaiciæ swój wizerunek. Masz ³agodn± urodê, s³owiañsk±, regularn±, wiêc mo¿esz trochê poszaleæ z w³osami. Ja na Twoim miejscu bym je przede wszystkim podnios³a u nasady, mo¿e spróbowa³a pokrêciæ, ale z tego co widzê masz w³osy proste jak druty, wiêc bez jakiej¶ ³agodnej trwa³ej mo¿e siê nie obyæ.
Je¿eli nie zale¿y ci na utrzymaniu d³ugich w³osów popróbowa³abym z odwa¿niejszym ciêciem, mo¿e jaka¶ asymetria, krótkie w³oski?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dot.: jak u³o¿yæ w³osy do okr±glej twarzy
w³±snie ja mam pusz przy okr±g³ej buzi - obcie³am ostatnio w³osy i wygl±da to jakbym mia³a twarz jeszcze wiêksz± ni¿ normalnie. Ogó³em powied¼cie mi dziewczyna mam okr±g³y kszta³t twarzy bo nie mam pojêcia a mêczy mnie to ( zdjêcie dosyæ ¶mieszne ale znalaz³am tylko takie
![]()
#2891 |
Przyczajenie
|
Nie mam tak zupe³nie prostych w³osów,ani loków ;D S± takie "powyginane" ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 898
|
No to tak jak ja - ani krêcone, ani proste - najgorszy typ wg mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Przyczajenie
|
Dziêkujê Ci bardzo za radê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 23
|
Dot.: Fryzura 17lat / Ch³opak
Popieram kole¿ankê z góry. Wzorki - nie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 120
|
Dot.: jak planujecie zmienic swoja fryzure?? dlugie wlosy
Proszê o usuniêcie posta. Zawarty tu w±tek nie zosta³ poci±gniêty, a autorka stwierdzi³a, ¿e to, co napisa³a jest kretyñskie.
Dziêkujê. Edytowane przez Azaya Czas edycji: 2010-09-20 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 77
|
No wlasnie, jaka? Zamieszczam swoje zdjecie, prosze pomozcie mi okreslic jaki mam mniej wiecej ksztalt twarzy i co mi pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Bardzo proszê o radê
Witam! Mam bardzo jasne w³osy ...nawet za jasne co wiêcej maj± odcie¿ ¿ó³tawy ..;/;/;/ Chcia³abym mieæ jasne w³oski ale nie tak "¶wiec±ce siê" niewiem czy baleja¿ ;/ czy co robiæ ;/ s³ysza³am o tonerach w naturalne odcienie blondu tylko dok³adnie niewiem co wyjdzie ;/ proszê o poradê jedno jest pewne sama ju¿ w³osków nie bd farbowaæ ..mo¿e nie s± a¿ tak tragiczne aale moim zdaniem kiczowate ..wole co¶ bardziej stylowegoo podobaja mi sie jesne w³osy ale nie w takich odcieniac;/proszê o poradê
.Bêdê wdziêczna. Pozdrawiam wszystkich ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
Dot.: Bardzo proszê o radê
spróbuj fioletowej p³ukanki lub fioletowego szamponu lub/i balsamu z serii Joanna ultra color system. Likwiduje ¿ó³ty odcien rozjasnianego blondu i daje efekt zimnego, popielatego po kilku zastosowaniach. Mozesz kupic tez szampon profesjonalny do takich w³osów. I jeszcze jedna mozliwosc- stonowac farb± np z joanny go³ebi popiel- po³ozyc na 5minut z wod± i masowac, sp³ukac lub np. z pallete 9.1 z tej serii color&gloss szmapon ton w ton czy jakos tak.
zajrzyj te¿ do w±tku o najlepszych farbach blond, tam jest mnóstwo porad i niejedna z dzieczyn mia³a taki k³opot.
#2899 |
Przyczajenie
|
Dziekujê za radê
![]() Wypróbujê ten szapon ....mam nadzieje ,¿e wyeliminuje ten ¿ó³tawy odcien fuuuj xD |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2900 |
Przyczajenie
|
![]()
Wogóle to chcia³abym miec takie w³oski ...niewiem czy mój fryzjer bd w stanie zrobiæ na g³owie co¶ takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Przyczajenie
|
Przynajmniej wygl±da ten kolor naturalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
Oczywi¶cie, ¿e dobry fryzjer zrobi Ci co¶ tak piêknego na g³owie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Dot.: Co ZROBIÆ Z W£OSAMI?
Moim zdaniem lepiej podcinac co jakis czas, wlosy zawsze niszcza sie na koncach chocby od tarcia o ubranie... Zdecydowanie lepiej podcianac co jakies 4-6 tygodni.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 81
|
Jê¶li s± zniszczone to proponuje mocno podci±æ a pó¼niej podcinaæ, w³osy musz± byæ co jaki¶ czas podcinane, inaczej klops z d³ugich w³osków, bo co zapu¶cisz przez d³ugi czas to tak siê zniszcz±, ¿e znowu trzeba bêdzie du¿o podci±æ, i tak w kó³ko... wtedy zapuszczanie bêdzie mozolne...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Przyczajenie
|
Jak u³o¿yæ tak± fryzurê??
Witam
Chcia³abym ¿eby¶cie mi poradzi³y jak u³o¿yæ tak± fryzurê http://ikf.styl.fm/fryzury-grzywki/fryzura374834.htm bo chcia³abym sobie tak ¶ci±æ ale najpierw chcia³abym dowiedzieæ siê jak j± uk³adaæ ¿eby efekt by³ taki jak na zdjêciu.Z góry dziêkuje za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
![]()
S³uchajcie. . wiem ze po to tu jestescie zeby doradzic
![]() wiec nigdy ale to nigdy nie moge trafic na zadna fryzure zeby pasowala do mojej twarzy. chodzi dokladnie o sciecie ich a nie sam kolor. wszyscy mowia ze lepiej w ciemnych ;p wiec sluchajcie mam nadzieje ze wy mi doradzicie bo nikt inny nie bedzie potrafil tak jak wy! Buziaki! ![]() tutaj wysylam wam moje zdjecia: http://i28.tinypic.com/1zy7l8h.jpg Myslalam o tej fryzurce jak myslicie pasowalaby..? http://i30.tinypic.com/16k3tki.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Rozeznanie
|
witajcie!
jak myslicie jaka fryzurka by mi pasowala??? zaczelam zapuszczac wlosy, urosly- niedawno pocieniowalam. Ogolnie ukladaj± sie dobrze tylko nie wiem co z ta grzywka.. kiedys mialam taka na bok- sredniej dlugosci, teraz odrosla i nie wiem co z ni± zrobic.. wklejam fotki obecnego wygl±du i prosze bardzo o sugestie ![]()
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 658
|
Dot.: Kochane doradzicie.?!:)
Jak najbardziej bedzie Ci pasowa³a,pozatym jak to mówia '³adnemu we wszystkim ³adnie'.Ja proponuje tak±
|
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Cytat:
![]() a nie uwazasz ze do okraglej buzi one sa zbyt "przyciete" bo mam owalna twarz a nie chcialabym tego bardziej wyeksponowac:P tylko bardziej zakryc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 658
|
Cytat:
![]() Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2010-07-25 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.