![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myslalam, by wziac od niego: seni podklady 60x60 tak na wszelki wielki bo tanie Pielucha tetrowa gruba 1,99 kompresy gaziki do oczek sztuk 100 podklady absorgyn 2x i Bella 1x Majtki seni ,bo mam jedn canpola jednorazowe to te na wszelki wielki (albo beby ono jednorazowe) Paklanki na zuzyte pieluszki szczotka natur. wlosie dwie flanelki z ceratka i to chyba wsio od niego , ale jeszcze przejrze inne oferty, moze gdzies znajde sprzedajacego,co ma cazki do pazurow, termometr do wanienki, w sensie- wszystkie pierdołki by potem zostaly mi tylko kosmetyki do kupienia, dobry termometr na podczerwien i inne takie drozsze rzeczy A słuchajcie, jaki rozmiar tych podkladow poporodowych (podpasek) bo sa dwa wieksze 34x9 i mniejsze 27x,7,5
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-02 o 08:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
porównałam tych trzech sprzedawców wczesniej i ten health wychodzi jak dla mnie najkorzystniej. Także u niego kupię rożki, prześcieradła, ochraniacz na szczebelki, pieluszki flanelowe i tetrowe, organizer na łóżeczko, podkłady i ceratki i pare innych pierdół. Teraz czas na porównanie produktów dla mnie ( biustonosz, koszula itd) No i zostaną rzeczy apteczne ( musze porównać bo na allegro też jest sporo tego)
Ja na chwilę obecną nie kupuję butelek ani smoczków ( na początek mam te z warsztatów) no i zamierzam karmić piersią ( a co mi wyjdzie to zobaczymy ..) ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- http://www.aptekagemini.pl/nuk-zelow...-2-sztuki.html myślicie, że się przydadzą??
#2884 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczęta
![]() Buu Ja mam podobnie z teścien nr 2 tylko że, nie w stosunku do mnie tylko do mojego męża. Jak słyszę jak on się do niego odzywa, jakie sadzi teksty to ciśnienie mi rośnie po sam sufit. Często mam ochotę po prostu wyjść zaraz po wejściu. Dla tego tak żadko tam chodzimy, o to też są oczywiście pretensje. Faceu ma kasy jak lodu a my nie i przez to traktuje swojego syna jak nieudacznika. Niecierpię takich ludzi. Nie oglądałam tego filmu, ale sobie zapiszę tytuł i poszukam. Iskra Boża Wiem, że dość długo było to jeszcze stosowane, niestety! Jak Ty zostałaś przyjęta przez rodzinę męża?" Taka inna, nieczysta" ? Pocieszające je7t to, że "teraz"(powiedzmy że w 2011r) odbywało się to'w bardziej sterylnych warunkach niż na jakichś skałach. A ja dziś miałam noc do du.. moja kocia bidulinka tak się układała, że musiałam na nią ciągle uważać i tż też bo oczywiście między nami. A szkoda mi było ją wyrzucać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wstałam, strasznie mnie kręgosłup boli :/. W nocy cały czas mi było niewygodnie ehh....niedługo wracamy do domku, wyspię się w swoim łóżku, juz nie moge się doczekać Miłego dnia dziewczynki ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Wtajemniczenie
|
Ewek
Są znów te pieluszki, które polecałam http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=7226664 |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Zadomowienie
|
Pochwalę się, że wreszcie zrobiłam i wypiłam ten koktajl pietruszkowy. Nawet nie był taki zły
![]() Noc miałam bardzo ciężką. Od wieczora nie czułam żadnych kopniaków i oczywiście panika (wiem, wiem, ale na to nie ma siły). Całą noc tak jedynie drzemałam, aż wreszcie nad ranem poczułam kilka uderzeń i przysnęłam. Mam nadzieję, że teraz, po obfitym II śniadaniu, mały się bardziej rozrusza! |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Wtajemniczenie
|
Incognito
Dzieln jesteś ![]() ![]() Ale jestem jakaś rozbita i nic mi się nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2890 |
Zakorzenienie
|
Próbowałam się wypocić w nocy ale jakoś nie wyszło choć leżałam pod 2 kołdrami :/
Wstałam, ledwo mówie, ból gardła przeokropny :/ Kichnęłam już też i nos zapchany... no cudownie :/ Aga dzięki, czytałam o tym prenalanie, jest bez cukru, chyba kupie, chociaz nie wiem czy najpierw nie napisac smsa do gina ze zaczyna mnie cos brac i co moge kupic No dziewczyny jak macie jakiś polecanych użytkownikow z allegro to piszcie bo to przydatne informacje i trzeba je gdzies zapisac, bo co chwile ktos bedzie cos kupowal.
#2891 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laski
![]() Ja dzisiaj czuję sie fatalnie!!! Tzn. o dziwo nic mnie kłuje i nie boli, ale jestem tak zmęczona, że nawet nie miałam siły na śniadanie. Chyba za dużo ruchu wczoraj było! Jakoś zbiorę się do kościoła, później na obiad do teściów i wracam szybko do Mamy, bo marzę, żeby iść znowu spać ![]() Także miłej niedzieli kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to chyba cały dzień w łóżku spędze... no niestety. Czuję się coraz gorzej ![]() ![]() Mama poszła mi już cebule w słoik robić ble ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Hej
Asia wypoczywaj duzo ![]() Emdzik biedna,wiem cos o tym,jak wczoraj plukalam gardlo to mialam nadzieje ze dzis bedzie lepiej,a sie z jeszcze gorszym bolem obudzilam U rodzicow moich zimno,juz wracamy dalej Ale oni jakos rozumieja to wszystko,a moi tescie :-( Nawet moj wujek mowi ze teraz chyba te podroze powinnismy ograniczyc,kazdy to wie no oprocz nich Ale nie bede sie denerwowac na zapas Vexi moze byc,to panna migotka czekamy az napiszesz czy Tobie pasuje xD Aaa mala mnie tak kopie strasznie I w ogole rak gadalam ze wzielam dwa plaszcze,i jeden cienki ledwo zapinam a drugiego juz sie nie da |
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eh Ci Twoje teście... ![]() Brzuchy rosną ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
Magda zdrówka dla Ciebie.
Maciejka byłam i nie wierzyłam w to co widzę. Jakiś horror, gorzej niż w Lidlu jak jest coś fajnego. Dla małej nic nie kupiłam, dla sis syna wzięłam tylko 2 pary spotni. Już mi chyba przeszło szaleństwo ciuszkowe. Tyle tego w domu mam po Zuzi że dokupie tylko pajacyk jeden cieplejszy 56 i finoto ![]() Pogoda piękna, zaraz idziemy na spacer ![]()
#2897 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wczoraj jadłam na noc z chleba ig z serem o małej zawartości tłuszczu i pomidorem pyszne i zdrowe no i cukier nie skoczył Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Madzia biedna Ty
![]() Leż, kuruj się i oby przeszło ![]() Ciekawe czy ten Twój gin ci odpisze i kiedy
#2899 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę spaceru.. u mnie w sumie też 16 stopni i słońce... ehh nic tylko wyjść... no ale boje sie że się bardziej załatwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eh no ciekawe... fakt głupio mi było pisać bo niedziela i w ogóle no ale jednak.. mógłby odpisać.
![]() |
#2900 |
Zadomowienie
|
Oj, Dziewczyny, strasznie Wam współczuję tych przeziębień. Może czosnek normalnie pokrojony na chleb (np. pod wędlinkę) by pomógł? Albo herbata z pigwą, ale też nie wiem jak taka dawka pigwowa witaminy C ma się do ciąży. Przede wszystkim pewnie musicie odpoczywać, odpoczywać, odpoczywać.
Buu - pomyśl, że już jutro będzie po teściach ![]() ![]() Ja po ciężkiej nocy nadal się lenię. Mąż poszedł coś tam robić w garażu, a ja cały czas zbieram się pod prysznic i planuję jakoś poprzekładać rzeczy w szafie, żeby mieć pod ręką te, w które się jeszcze mieszczę. Nie mogę jednak zdecydować się na tak radykalny krok, jakim jest zdjęcie szlafroka i wejście pod wodę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
Inco nie martw się... też dopiero co się umyłam i wracam do łóżka... tu mi dzisiaj najlepiej...
#2902 |
Zadomowienie
|
Emdzik, ale Ty jesteś chora i POWINNAŚ leżeć w łóżku. Ja czuję się bardzo dobrze - chyba, że nieprzespana noc jest usprawiedliwieniem
![]() Czy mi się wydaje, że Meire się dawno nie odzywała? |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
Maciejka
Są super! Nwet po prniu nic się z nimi nie stło. Nie widać specjalnie różnicy w grubości białych i kolorowych. Przypominają grubością te bawełniane z ikei a cena znacznie lepsza. Współczuję wam dziewczyny chorób. Mnie coś brało ale się nie dałam. Ja już się dziś tak narobiłam, że nwet nie chce mi się iść nigdzie. Jeszcze tylko w kuchni została podłoga do umycia, bo dziś mąż tam urzędował, to się z mopem nie pakowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa, ale moze wlasnie jak bedzie nawal, cycki cieple i w ogole to sie to przyda,....dala to wzielam, kupowac bym bez potrzeby nie kupowala chyba... Cytat:
dosc pomogl imbir do herbaty i w plastry kroilam i ssalam dziala antybakteryjnie a ja mialam akcje spontan ![]() tata wpadl ok 11 , bo mama przyslala go gdy sie dowiedziala,ze jestem dzis sama z obiadem dla mnie, golabki itd ja w pizamie, syf w chacie, no dobra a tata mowi,ze szkoda,ze nie jestem ubrana, to bym pojechala z nimi na groby, a potem by weszli do mnie na kawke to ja dawaj w 15 minut umylam sie, ubralam,podmalowalam , starlam kurze, sprzatnelam kuchnie i umylam podloge ![]() i dopiero wyszli ode mnie ![]() ![]() zmierzylam sobie tez dzis cukier po sniadaniu obfitym (pasztecik, ekler, bulka z szynka i pol sloika salatki jarzynowej) i po 1godz z malym ogonkiem mialam 100 ![]() wiec sie chyba nie boje cukrzycy, chyba nie mam mialam dzis lezec w pizamie, nic nie robic , odpoczywac bo wczoraj za duzo lazilam i wszystko bolalalo ale taka piekna pogoda, ze ah ![]() takze teraz sie zapakowalam do wyrka pozniej cos zjem,bo na razie jestem po ciastkach :P wstawilam pranie i tak dzien mi zleci ![]()
![]() |
#2905 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Możliwe.. kilka dni już na pewno nic nie pisała. Cytat:
Mąż po sobie powinien podłoge umyc :P Cytat:
![]() Szybciej Ci dzień zleciał i świeżego powietrza trochę nabrałaś ![]() Ha widać możesz wszystko jeść spokojnie... zazdroszczę ![]()
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
No musze isc zrobic tą glukozę i mieć z głowy...ale w tym tyg moj maz nie ma wolnego, a wolalabym chyba by byl , choc nie sadze by mi jakos zle po tej glukozie w drodze na pobranie po wypiciu bylo...do clinica medica pojde a mam 500m chyba
![]()
#2907 |
Zakorzenienie
|
No myślę, że do słodkiego jesteś przyzwyczajona
![]()
#2908 |
Zakorzenienie
|
tez tak sadze ![]() a jak Ty sie czujesz? troszke lepiej ?? lezysz ?
#2909 |
Zakorzenienie
|
No dzisiaj oprócz leżenia nic innego nie robię
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Właśnie czuję, że Córa się obudziła i ma czkawkę ![]()
#2910 |
Zakorzenienie
|
No to dobrze, leż, wylegiwuj sie, niech chorobsko sobie idzie precz
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.