Mamusie lutowe 2015 - cz. 3 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-02, 08:13   #2881
maciejka1987
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
jest jeszcze magiczny-zakatek http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=15323427
podklady absorgyn sa tam najtaniej a ja niedlugo bede kupowala wlasnie te gadzety, nie wiem jak reszta, jak porownasz to daj znac
przejrzałam i masz rację te podkłady są najtańsze, ale moim zdaniem inne rzeczy są ciut droższe, jedynie szczoteczka do włosów mnie zainteresowała. Koszule nocne też mają w dobrej cenie. Nie wiem co chciałaś tam jeszcze brać, ale ja zobaczyłabym czy wysyłka będzie opłacalna... ile tych podkładów w ogóle potrzeba??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:18   #2882
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
przejrzałam i masz rację te podkłady są najtańsze, ale moim zdaniem inne rzeczy są ciut droższe, jedynie szczoteczka do włosów mnie zainteresowała. Koszule nocne też mają w dobrej cenie. Nie wiem co chciałaś tam jeszcze brać, ale ja zobaczyłabym czy wysyłka będzie opłacalna... ile tych podkładów w ogóle potrzeba??

ja myslalam, by wziac od niego:
seni podklady 60x60 tak na wszelki wielki bo tanie
Pielucha tetrowa gruba 1,99
kompresy gaziki do oczek sztuk 100
podklady absorgyn 2x i Bella 1x
Majtki seni ,bo mam jedn canpola jednorazowe to te na wszelki wielki (albo beby ono jednorazowe)
Paklanki na zuzyte pieluszki
szczotka natur. wlosie
dwie flanelki z ceratka

i to chyba wsio od niego , ale jeszcze przejrze inne oferty, moze gdzies znajde sprzedajacego,co ma cazki do pazurow, termometr do wanienki, w sensie- wszystkie pierdołki
by potem zostaly mi tylko kosmetyki do kupienia, dobry termometr na podczerwien i inne takie drozsze rzeczy

A słuchajcie, jaki rozmiar tych podkladow poporodowych (podpasek)
bo sa dwa
wieksze 34x9 i mniejsze 27x,7,5

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach

Edytowane przez 1141655
Czas edycji: 2014-11-02 o 08:19
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:48   #2883
maciejka1987
Zakorzenienie

porównałam tych trzech sprzedawców wczesniej i ten health wychodzi jak dla mnie najkorzystniej. Także u niego kupię rożki, prześcieradła, ochraniacz na szczebelki, pieluszki flanelowe i tetrowe, organizer na łóżeczko, podkłady i ceratki i pare innych pierdół. Teraz czas na porównanie produktów dla mnie ( biustonosz, koszula itd) No i zostaną rzeczy apteczne ( musze porównać bo na allegro też jest sporo tego)

Ja na chwilę obecną nie kupuję butelek ani smoczków ( na początek mam te z warsztatów) no i zamierzam karmić piersią ( a co mi wyjdzie to zobaczymy ..)

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

http://www.aptekagemini.pl/nuk-zelow...-2-sztuki.html myślicie, że się przydadzą??

6.2.15

Stary 2014-11-02, 09:04   #2884
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek dziewczęta
Buu
Ja mam podobnie z teścien nr 2 tylko że, nie w stosunku do mnie tylko do mojego męża. Jak słyszę jak on się do niego odzywa, jakie sadzi teksty to ciśnienie mi rośnie po sam sufit. Często mam ochotę po prostu wyjść zaraz po wejściu. Dla tego tak żadko tam chodzimy, o to też są oczywiście pretensje. Faceu ma kasy jak lodu a my nie i przez to traktuje swojego syna jak nieudacznika. Niecierpię takich ludzi. Nie oglądałam tego filmu, ale sobie zapiszę tytuł i poszukam.

Iskra Boża
Wiem, że dość długo było to jeszcze stosowane, niestety! Jak Ty zostałaś przyjęta przez rodzinę męża?" Taka inna, nieczysta" ? Pocieszające je7t to, że "teraz"(powiedzmy że w 2011r) odbywało się to'w bardziej sterylnych warunkach niż na jakichś skałach.

A ja dziś miałam noc do du.. moja kocia bidulinka tak się układała, że musiałam na nią ciągle uważać i tż też bo oczywiście między nami. A szkoda mi było ją wyrzucać.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 09:34   #2885
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a widzialyscie Ukamienowanie Soray? czy sorai,nie wiem jak to sie pisze,ale w ciazy nie dala bym rady tego drugi raz obejrzec

a kwiat pustyni tez bym chetnie obejrzala,musze gdziess obie zapisac

zmykam spac,bo rano wracamy do tesciow :/

troche z tz-etem mialam sprzeczke dzis,bo wymiana zdan no i doszlo do jego rodzicow,ich pogladow i tego ze nigdy nie stanie po mojej stronie
on sie zezloscil,ja sie zezloscilam,
a skonczylo sie tak ze powiedzial mi ze on nie ma zamiaru wybierac miedzy matka a mna,wiec siejuz zdenerwowalam i powiedzialam ze ja mu nie kaze wybierac,ale czasem trzeba bo czyjejs stronie stanac,on stwierdzil ze to moje zdanie,bo ja bym sie tylko klocila ze wszystkimi klocila
no i przykro mi na sam koniec dnia,a teraz tam mamy jechac z znow bede sluchac ich wywodow a on nic nie powie,bo uwaza ze jak ja cos im powiem to jest koniec dyskusji-nie wazne ze mi truja jeszcze pol dnia
przykro mi tak tylko,bo my sie w tej kwestii chyba nigdy nie dogadamy
Buu, współczuję Ci takiej sytuacji. Może lepiej unikać tematów, które wywołują kontrowersje i odmienne poglądy . Trzymaj się kochana

Wstałam, strasznie mnie kręgosłup boli :/. W nocy cały czas mi było niewygodnie ehh....niedługo wracamy do domku, wyspię się w swoim łóżku, juz nie moge się doczekać
Miłego dnia dziewczynki !
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 09:47   #2886
Alunia79
Wtajemniczenie

Ewek
Są znów te pieluszki, które polecałam
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=7226664
Stary 2014-11-02, 09:47   #2887
IncognitoNick
Zadomowienie

Pochwalę się, że wreszcie zrobiłam i wypiłam ten koktajl pietruszkowy. Nawet nie był taki zły

Noc miałam bardzo ciężką. Od wieczora nie czułam żadnych kopniaków i oczywiście panika (wiem, wiem, ale na to nie ma siły). Całą noc tak jedynie drzemałam, aż wreszcie nad ranem poczułam kilka uderzeń i przysnęłam. Mam nadzieję, że teraz, po obfitym II śniadaniu, mały się bardziej rozrusza!
IncognitoNick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:05   #2888
Alunia79
Wtajemniczenie

Incognito
Dzieln jesteś ja się jeszcze nie zdobyłam
Ale jestem jakaś rozbita i nic mi się nie chce.
Stary 2014-11-02, 10:09   #2889
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Ewek
Są znów te pieluszki, które polecałam
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=7226664
a Ty je kupiłaś?? Ja co prawda nie chcę kolorowej tetry ( jakoś mi się nie podobają - za to kolorowe flanelki już tak). Ale widzę, że biała jest grubości 140, a ja chciałam takie kupić...fajne one? tj takie grube??

6.2.15

Stary 2014-11-02, 10:27   #2890
emdzik
Zakorzenienie

Próbowałam się wypocić w nocy ale jakoś nie wyszło choć leżałam pod 2 kołdrami :/
Wstałam, ledwo mówie, ból gardła przeokropny :/ Kichnęłam już też i nos zapchany... no cudownie :/
Aga dzięki, czytałam o tym prenalanie, jest bez cukru, chyba kupie, chociaz nie wiem czy najpierw nie napisac smsa do gina ze zaczyna mnie cos brac i co moge kupic

No dziewczyny jak macie jakiś polecanych użytkownikow z allegro to piszcie bo to przydatne informacje i trzeba je gdzies zapisac, bo co chwile ktos bedzie cos kupowal.

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:28   #2891
Asia1105
Wtajemniczenie

Hej Laski

Ja dzisiaj czuję sie fatalnie!!! Tzn. o dziwo nic mnie kłuje i nie boli, ale jestem tak zmęczona, że nawet nie miałam siły na śniadanie. Chyba za dużo ruchu wczoraj było! Jakoś zbiorę się do kościoła, później na obiad do teściów i wracam szybko do Mamy, bo marzę, żeby iść znowu spać A do domu dopiero jutro!
Także miłej niedzieli kochane
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 11:42   #2892
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
Hej Laski

Ja dzisiaj czuję sie fatalnie!!! Tzn. o dziwo nic mnie kłuje i nie boli, ale jestem tak zmęczona, że nawet nie miałam siły na śniadanie. Chyba za dużo ruchu wczoraj było! Jakoś zbiorę się do kościoła, później na obiad do teściów i wracam szybko do Mamy, bo marzę, żeby iść znowu spać A do domu dopiero jutro!
Także miłej niedzieli kochane
No nie przemęczaj się... wszystko rób powolutku.. no i obyś jak najszybciej wróciła do łóżeczka Miłego dnia

Ja to chyba cały dzień w łóżku spędze... no niestety. Czuję się coraz gorzej napisałam smsa do gina. Ciekawe czy odpisze
Mama poszła mi już cebule w słoik robić ble

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 12:00   #2893
buu007
Zakorzenienie

Hej
Asia wypoczywaj duzo

Emdzik biedna,wiem cos o tym,jak wczoraj plukalam gardlo to mialam nadzieje ze dzis bedzie lepiej,a sie z jeszcze gorszym bolem obudzilam

U rodzicow moich zimno,juz wracamy dalej
Ale oni jakos rozumieja to wszystko,a moi tescie :-(
Nawet moj wujek mowi ze teraz chyba te podroze powinnismy ograniczyc,kazdy to wie no oprocz nich
Ale nie bede sie denerwowac na zapas

Vexi moze byc,to panna migotka czekamy az napiszesz czy Tobie pasuje xD

Aaa mala mnie tak kopie strasznie
I w ogole rak gadalam ze wzielam dwa plaszcze,i jeden cienki ledwo zapinam a drugiego juz sie nie da

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 12:05   #2894
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
No nie przemęczaj się... wszystko rób powolutku.. no i obyś jak najszybciej wróciła do łóżeczka Miłego dnia

Ja to chyba cały dzień w łóżku spędze... no niestety. Czuję się coraz gorzej napisałam smsa do gina. Ciekawe czy odpisze
Mama poszła mi już cebule w słoik robić ble
a może grzanki z czosnkiem

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 12:16   #2895
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
Hej
Asia wypoczywaj duzo

Emdzik biedna,wiem cos o tym,jak wczoraj plukalam gardlo to mialam nadzieje ze dzis bedzie lepiej,a sie z jeszcze gorszym bolem obudzilam

U rodzicow moich zimno,juz wracamy dalej
Ale oni jakos rozumieja to wszystko,a moi tescie :-(
Nawet moj wujek mowi ze teraz chyba te podroze powinnismy ograniczyc,kazdy to wie no oprocz nich
Ale nie bede sie denerwowac na zapas

Vexi moze byc,to panna migotka czekamy az napiszesz czy Tobie pasuje xD

Aaa mala mnie tak kopie strasznie
I w ogole rak gadalam ze wzielam dwa plaszcze,i jeden cienki ledwo zapinam a drugiego juz sie nie da
To Ty też powinnaś się kurować a nie na wyjazdach...
Eh Ci Twoje teście...
Brzuchy rosną

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a może grzanki z czosnkiem

Eeee nie słyszałam o czymś takim?

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 12:19   #2896
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Magda zdrówka dla Ciebie.
Maciejka byłam i nie wierzyłam w to co widzę. Jakiś horror, gorzej niż w Lidlu jak jest coś fajnego.
Dla małej nic nie kupiłam, dla sis syna wzięłam tylko 2 pary spotni. Już mi chyba przeszło szaleństwo ciuszkowe. Tyle tego w domu mam po Zuzi że dokupie tylko pajacyk jeden cieplejszy 56 i finoto

Pogoda piękna, zaraz idziemy na spacer
Stary 2014-11-02, 12:29   #2897
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
To Ty też powinnaś się kurować a nie na wyjazdach...
Eh Ci Twoje teście...
Brzuchy rosną

Eeee nie słyszałam o czymś takim?
na patelnie daje chleb na to wycisniety czosnek ser żółty i keczup
wczoraj jadłam na noc z chleba ig z serem o małej zawartości tłuszczu i pomidorem
pyszne i zdrowe no i cukier nie skoczył

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 12:43   #2898
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

Madzia biedna Ty
Leż, kuruj się i oby przeszło
Ciekawe czy ten Twój gin ci odpisze i kiedy
Stary 2014-11-02, 12:51   #2899
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Magda zdrówka dla Ciebie.
Maciejka byłam i nie wierzyłam w to co widzę. Jakiś horror, gorzej niż w Lidlu jak jest coś fajnego.
Dla małej nic nie kupiłam, dla sis syna wzięłam tylko 2 pary spotni. Już mi chyba przeszło szaleństwo ciuszkowe. Tyle tego w domu mam po Zuzi że dokupie tylko pajacyk jeden cieplejszy 56 i finoto

Pogoda piękna, zaraz idziemy na spacer

Zazdroszczę spaceru.. u mnie w sumie też 16 stopni i słońce... ehh nic tylko wyjść... no ale boje sie że się bardziej załatwie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
na patelnie daje chleb na to wycisniety czosnek ser żółty i keczup
wczoraj jadłam na noc z chleba ig z serem o małej zawartości tłuszczu i pomidorem
pyszne i zdrowe no i cukier nie skoczył

W sumie brzmi ciekawie.. jak mój mąż wróci z pracy to może mi zrobi bo sama jakoś siły nie mam dzisiaj

Cytat:
Napisane przez przeklete_pragnienia Pokaż wiadomość
Madzia biedna Ty
Leż, kuruj się i oby przeszło
Ciekawe czy ten Twój gin ci odpisze i kiedy

Eh no ciekawe... fakt głupio mi było pisać bo niedziela i w ogóle no ale jednak.. mógłby odpisać.

27.01.2015 <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 12:58   #2900
IncognitoNick
Zadomowienie

Oj, Dziewczyny, strasznie Wam współczuję tych przeziębień. Może czosnek normalnie pokrojony na chleb (np. pod wędlinkę) by pomógł? Albo herbata z pigwą, ale też nie wiem jak taka dawka pigwowa witaminy C ma się do ciąży. Przede wszystkim pewnie musicie odpoczywać, odpoczywać, odpoczywać.

Buu - pomyśl, że już jutro będzie po teściach Niestety, jedni mają fajnych teściów, inni niestety nie. Tak, czy siak to rodzice Twojego TŻ, więc kontaktów się nie zerwie. Można jednak nauczyć olewać się i tyle Poza tym zbliża się trzeci trymestr, to wyjazdy zdecydowanie trzeba ograniczyć - chyba, że Twój TŻ jest na siłach odbierać w razie czego (odpukać) poród w drodze, po jakichś wybojach.

Ja po ciężkiej nocy nadal się lenię. Mąż poszedł coś tam robić w garażu, a ja cały czas zbieram się pod prysznic i planuję jakoś poprzekładać rzeczy w szafie, żeby mieć pod ręką te, w które się jeszcze mieszczę. Nie mogę jednak zdecydować się na tak radykalny krok, jakim jest zdjęcie szlafroka i wejście pod wodę No jakoś tak dzisiaj przywiązało mnie do łóżka A tyle miałam na dzisiaj planów!
Stary 2014-11-02, 13:19   #2901
emdzik
Zakorzenienie

Inco nie martw się... też dopiero co się umyłam i wracam do łóżka... tu mi dzisiaj najlepiej...

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 13:33   #2902
IncognitoNick
Zadomowienie

Emdzik, ale Ty jesteś chora i POWINNAŚ leżeć w łóżku. Ja czuję się bardzo dobrze - chyba, że nieprzespana noc jest usprawiedliwieniem Niemniej, jestem już (wreszcie!) po kąpieli i biorę się za odgrzewanie obiadu. A ty zdecydowanie wracaj do łóżka!

Czy mi się wydaje, że Meire się dawno nie odzywała?
Stary 2014-11-02, 13:38   #2903
Alunia79
Wtajemniczenie

Maciejka
Są super! Nwet po prniu nic się z nimi nie stło. Nie widać specjalnie różnicy w grubości białych i kolorowych. Przypominają grubością te bawełniane z ikei a cena znacznie lepsza.
Współczuję wam dziewczyny chorób. Mnie coś brało ale się nie dałam.
Ja już się dziś tak narobiłam, że nwet nie chce mi się iść nigdzie. Jeszcze tylko w kuchni została podłoga do umycia, bo dziś mąż tam urzędował, to się z mopem nie pakowałam.
Stary 2014-11-02, 14:02   #2904
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość

[/COLOR]http://www.aptekagemini.pl/nuk-zelow...-2-sztuki.html myślicie, że się przydadzą??
Moja kolezanka ta od ciuszkow dala mi takie gratis
jestem ciekawa, ale moze wlasnie jak bedzie nawal, cycki cieple i w ogole to sie to przyda,....dala to wzielam, kupowac bym bez potrzeby nie kupowala chyba...

Cytat:
/
Wstałam, ledwo mówie, ból gardła przeokropny :/ Kichnęłam już też i nos zapchany... no cudownie :/
Aga dzięki, czytałam o tym prenalanie, jest bez cukru, chyba kupie, chociaz nie wiem czy najpierw nie napisac smsa do gina ze zaczyna mnie cos brac i co moge kupic
Mi na bol gardla, co wtedy chora w 2 miesiacu bylam
dosc pomogl imbir
do herbaty i w plastry kroilam i ssalam
dziala antybakteryjnie

a ja mialam akcje spontan
tata wpadl ok 11 , bo mama przyslala go gdy sie dowiedziala,ze jestem dzis sama z obiadem dla mnie, golabki itd
ja w pizamie, syf w chacie, no dobra
a tata mowi,ze szkoda,ze nie jestem ubrana, to bym pojechala z nimi na groby, a potem by weszli do mnie na kawke
to ja dawaj w 15 minut
umylam sie, ubralam,podmalowalam , starlam kurze, sprzatnelam kuchnie i umylam podloge

i dopiero wyszli ode mnie pojechalismy na groby na dwa cmentarze, potem do galerii do rossmana wjechalismy i do Sowy po ciastka czekoladowe

zmierzylam sobie tez dzis cukier po sniadaniu obfitym (pasztecik, ekler, bulka z szynka i pol sloika salatki jarzynowej) i po 1godz z malym ogonkiem mialam 100
wiec sie chyba nie boje cukrzycy, chyba nie mam

mialam dzis lezec w pizamie, nic nie robic , odpoczywac bo wczoraj za duzo lazilam i wszystko bolalalo
ale taka piekna pogoda, ze ah
takze teraz sie zapakowalam do wyrka
pozniej cos zjem,bo na razie jestem po ciastkach :P
wstawilam pranie i tak dzien mi zleci

Stary 2014-11-02, 14:13   #2905
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IncognitoNick Pokaż wiadomość
Emdzik, ale Ty jesteś chora i POWINNAŚ leżeć w łóżku. Ja czuję się bardzo dobrze - chyba, że nieprzespana noc jest usprawiedliwieniem Niemniej, jestem już (wreszcie!) po kąpieli i biorę się za odgrzewanie obiadu. A ty zdecydowanie wracaj do łóżka!

Czy mi się wydaje, że Meire się dawno nie odzywała?
Oczywiście, że to też usprawiedliwienie kobieta w ciąży powinna jak najwięcej wypoczywać... jak miałaś nie wyspaną noc to tym bardziej!

Możliwe.. kilka dni już na pewno nic nie pisała.

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Maciejka
Są super! Nwet po prniu nic się z nimi nie stło. Nie widać specjalnie różnicy w grubości białych i kolorowych. Przypominają grubością te bawełniane z ikei a cena znacznie lepsza.
Współczuję wam dziewczyny chorób. Mnie coś brało ale się nie dałam.
Ja już się dziś tak narobiłam, że nwet nie chce mi się iść nigdzie. Jeszcze tylko w kuchni została podłoga do umycia, bo dziś mąż tam urzędował, to się z mopem nie pakowałam.
I dobrze.. też się połóż i odpoczywaj...
Mąż po sobie powinien podłoge umyc :P

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Moja kolezanka ta od ciuszkow dala mi takie gratis
jestem ciekawa, ale moze wlasnie jak bedzie nawal, cycki cieple i w ogole to sie to przyda,....dala to wzielam, kupowac bym bez potrzeby nie kupowala chyba...

Mi na bol gardla, co wtedy chora w 2 miesiacu bylam
dosc pomogl imbir
do herbaty i w plastry kroilam i ssalam
dziala antybakteryjnie

a ja mialam akcje spontan
tata wpadl ok 11 , bo mama przyslala go gdy sie dowiedziala,ze jestem dzis sama z obiadem dla mnie, golabki itd
ja w pizamie, syf w chacie, no dobra
a tata mowi,ze szkoda,ze nie jestem ubrana, to bym pojechala z nimi na groby, a potem by weszli do mnie na kawke
to ja dawaj w 15 minut
umylam sie, ubralam,podmalowalam , starlam kurze, sprzatnelam kuchnie i umylam podloge

i dopiero wyszli ode mnie pojechalismy na groby na dwa cmentarze, potem do galerii do rossmana wjechalismy i do Sowy po ciastka czekoladowe

zmierzylam sobie tez dzis cukier po sniadaniu obfitym (pasztecik, ekler, bulka z szynka i pol sloika salatki jarzynowej) i po 1godz z malym ogonkiem mialam 100
wiec sie chyba nie boje cukrzycy, chyba nie mam

mialam dzis lezec w pizamie, nic nie robic , odpoczywac bo wczoraj za duzo lazilam i wszystko bolalalo
ale taka piekna pogoda, ze ah
takze teraz sie zapakowalam do wyrka
pozniej cos zjem,bo na razie jestem po ciastkach :P
wstawilam pranie i tak dzien mi zleci
Hehe.. no widzisz... przynajmniej miły poranek miałaś i sama nie byłaś
Szybciej Ci dzień zleciał i świeżego powietrza trochę nabrałaś

Ha widać możesz wszystko jeść spokojnie... zazdroszczę

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 14:18   #2906
1141655
Zakorzenienie

No musze isc zrobic tą glukozę i mieć z głowy...ale w tym tyg moj maz nie ma wolnego, a wolalabym chyba by byl , choc nie sadze by mi jakos zle po tej glukozie w drodze na pobranie po wypiciu bylo...do clinica medica pojde a mam 500m chyba

Stary 2014-11-02, 14:21   #2907
emdzik
Zakorzenienie

No myślę, że do słodkiego jesteś przyzwyczajona

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 14:23   #2908
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
No myślę, że do słodkiego jesteś przyzwyczajona

tez tak sadze
a jak Ty sie czujesz? troszke lepiej ?? lezysz ?

Stary 2014-11-02, 14:28   #2909
emdzik
Zakorzenienie

No dzisiaj oprócz leżenia nic innego nie robię w sumie jeszcze do wc biegam..bo pije dużo... bo nawet jeść nie mam ochoty...

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Właśnie czuję, że Córa się obudziła i ma czkawkę

27.01.2015 <3
Stary 2014-11-02, 14:29   #2910
1141655
Zakorzenienie

No to dobrze, leż, wylegiwuj sie, niech chorobsko sobie idzie precz hehe czkawke mowisz? Moj ma imprezke, ale to normalka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości