|
|||||||
| Notka |
|
| Piel璕nacja w這s闚 i fryzury Podyskutuj o piel璕nacji w這s闚 kr璚onych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd modne fryzury: ci璚ia, koloryzacje, fryzury na 郵ub, wesele, Komuni, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2881 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 557
|
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w這s闚 - cz窷 VII
animale z ust mi to wyje豉!瞠by nie byc go這s這wnym prosze bardzo zestawienie: zdjecie 1 tylko do takiej d逝go軼i uda這 mi si zawsze wyhodowac w這sy jak je rozja郾ia豉m,co mi uros這 by這 zdrowe, potem rozja郾i豉m ,ale ko鎍e 軼iana豉m regularnie co 3 miesi帷e bo by造 przesuszone,po豉mane etc. wida niestety by這 zawsze te 2,3 cm naturalnych, wi璚 jako to wyglada這 prze miesi帷, potem odrost robi si z馧to-bazarowy,w這sy w miare wygl康a造 tylko jak je wyprostowa豉m,a wiadomo jak temperatura dzia豉 na rozja郾ion fryzure, zdjecie nr 2 z ostatniej Wielkanocy, to oczywi軼ie jeszcze nie m鎩 kolor, ale rany boskie gdzie ja mia豉m oczy: ten blond podkresla tylko blado嗆 mojej sk鏎y, kt鏎a w lato zmienia豉 si w 鈍i雟k r騜owato嗆, teraz jest jednak o wiele lepiej, uwierzcie mi na s這wo bo ca貫j buzi jednak nie poka瞠
ca造 dzie mi si odbija, czy to mo瞠 byc po 1 tabletce Vitapilu? bra豉m rano podczas posi趾u...
|
#2882 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 156
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam aloes w doniczce, ale w豉郾ie nie chce mi si bawi z mi捫szem ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- A ja gdy patrz na zdj璚ia z czas闚 farbowania to podoba mi si jak wygl康a豉m w czerwonym/ rudawym kolorze
Edytowane przez swan999 Czas edycji: 2015-04-21 o 20:07 |
||
|
|
|
#2883 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Cytat:
Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
#2884 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Jestem studentk pi徠ego roku Kosmetologii i w豉郾ie jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej. Poniewa tematem mojej pracy s w這sy i sk鏎a g這wy, prosz o pomoc w pozyskaniu danych statystycznych.
Poni瞠j zamieszczam link do ankiety. http://www.ankietka.pl/ankieta/17137...ora-glowy.html Pozdrawiam. |
|
|
|
#2885 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 174
|
Cytat:
|
|
|
#2886 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 888
|
R闚nie wypelnialam
Lubie takie ankiety
|
#2887 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 444
|
Cytat:
. teraz ju nie s造sz pyta o moje zdrowie, komentarzy o podkr捫onych oczach, bladej, ziemistej sk鏎ze. ba, us造sza豉m nawet wczoraj komplement ![]() monika, wow! blond fryzura na 40ch, a te drugie jak laleczka <3 mo瞠, mo瞠, dlatego jestem za tym by szuka kolor闚 podobnych do naszych naturalnych w這s闚, albo pokry jedynie farbowa鎍e. |
|
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 490
|
Monika bardzo 豉dne jest to drugie zdj璚ie, naprawd
Dziewczyny ja si zastanawiam nad sensem naturalek, bo mam wra瞠nie 瞠 w najbli窺zym czasie osiwieje ze stresu |
|
|
|
#2889 |
|
Rozeznanie
|
animale ...i teraz wyt逝macz mi rozumowanie mojego faceta: wg niego ten blond by pi瘯ny....
I ona ja si podda豉m za pierwszym razem z zapuszczaniem naturalnych wlasnie z powodu siwych w這s闚, uwierz mi, 瞠 mam ich juz troch, ale teraz przesta這 mi to przeszkadza,stresu mia豉 bardzo bardzo du穎 jeszcze jak by豉m nastolatk, dlatego pewnie siwe wysz造 mi tak wcze郾ie bo ju w liceum wczoraj duzo sobie czyta豉m o tym Vitapilu - jest tam napisane : mied zawarta w preparacie pozytywnie wp造wa na utrzymanie prawid這wej pigmentacji w這s闚, czy kt鏎a mnie o鈍ieci? czyli co? mied b璠zie mia豉 wp造w na siwienie w這s闚? bede ich miala mniej ? to ja poprosz kilo miedzi codziennie dla moich w這sk闚![]() ankieta done
Edytowane przez monika1983k Czas edycji: 2015-04-22 o 10:34 |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 556
|
Cze嗆 dziewczyny! Mam nadziej, 瞠 mo積a do陰czy do waszej dzielnej grupy
. Ja rownie staram si zapuszcza naturalki ale aktualnie dosz豉m do 軼iany i sama ju nie wiem co robi...W這sy farbowa豉m przez prawie 12 lat! Ostatnio malowa豉m w這sy w grudniu 2014. W ci庵u ostatniego miesi帷a 2 razy zrobilam domow dekoloryzacje Rene Blanche. Pozby豉m si czerwonego ale zosta rudy Podcie豉m w這sy nad karkiem (scinaj帷 farbowa鎍e) i generalnie mocno skrocilam w這sy, ale jako falowaniec/kr璚ona nie mog szale z dlugo軼i bo b璠 wygl康ala 幢e. Pomijaj帷 fakt 瞠 mam okrag陰 buzi i nie znalaz豉m jeszcze fryzjera kt鏎y odwa篡豚y si zrobi mi kr鏒k fryzurk. Najgorsze jest to, 瞠 moje w這sy rosn wolno.. i na zdj璚iach ten odrost wygl康a STRASZNIE Powa積ie my郵 nad jak捷 szamponetk albo pigmentacj..bo ta r騜nica w kolorach mnie dobija ;((((. Co radzicie? |
|
|
|
#2891 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 459
|
Potrzebuj kilka profesjonalnych fotek, taka to sesja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2893 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 441
|
CptCook moim zdaniem nie wygl康a to wcale a tak 幢e
Ale wiesz, my tu jeste鄉y do widoku odrost闚 przyzwyczajone wi璚 nas nic nie rusza Laski, od podci璚ia i dodania do piel璕nacji p造nnej keratyny kocham swoje w這sy
|
#2894 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 17 201
|
Cytat:
Podoba mi si. Zw豉szcza to zdj璚ie z kokiem
|
|
|
|
|
#2895 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
Cytat:
![]() mo瞠sz spokojnie u篡wa szamponetki, ale one lubi wychodzi rudo. Mo瞠sz tonera, p逝kanki, czegokolwiek. Odrost masz ciemniejszy, wi璚 nie musisz rozja郾ia farbowa鎍闚, mo瞠sz od razu przyciemnia. ζdne naturalki!
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
![]() co do miedzi to czyta豉m kiedy, 瞠 zahamuje siwienie kolejnych w這s闚 i te kt鏎e dopiero zacz窸y siwie mog si wybarwi p鏦i z cebulki nie zosta usuni皻y ca造 barwnik ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
Edytowane przez 201604291140 Czas edycji: 2015-04-22 o 21:42 |
||
|
|
|
#2897 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 556
|
Dzi zlikwidowa豉m tego koka
i pierwszy raz od roczniczy komunii obcie豉m si na kr鏒ko tzn na boba. Troch krzywo...ale T wyr闚na My郵 o jakiej szamponetce..bo nied逝go b璠 szuka nowej pracy i taki odrost to chyba niechlujnie wygl康a... .---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
. Mam nadziej, 瞠 dojd do siebie i z豉pi jaki fajny odcie...nie mog si doczeka. |
|
|
|
|
#2898 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 5 219
|
Cytat:
Jutro id na oficjaln kolacj z uczelni i ju wymy郵i豉m, 瞠 zwi捫 w這sy tak, aby by這 mi wida g堯wnie odrost, pasuj帷y mi do "twarzy"
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Rozeznanie
|
CptCook lepiej nic nie r鏏 z w這sami, na pocz徠ku trzeba sie po prostu przem璚zy i dac w這som rosn望,ja juz pr鏏owa豉m z farbami i mysleniem "nie wjade na odrost" i d...a
a szamponetka tez Ci mo瞠 nie zej嗆 do ko鎍aanimale na blogu eve wyczyta豉m, 瞠 "g堯wn przyczyn siwienia w這s闚 jest brak witamin z grupy B,oraz miedzi. Dzi瘯i wy瞠j wymienionym substancjom mo積a op騧ni, lub cz窷ciowo odwr鏂i proces siwienia", trzeba wiec spr鏏owa je軼 wi璚ej tych sk豉dnik闚, a przynajmniej zadbac o ich dzienna dawk trzeba by si po prostu zdrowo od篡wia, ot ca豉 filozofia
|
#2900 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 5 219
|
Mi szamponetki zawsze schodzily
Z tym, ze ja mialam wiele lat rozjasniane na blond, wiec wyplukiwalo mi sie absolutnie wszystko, wlacznie z trwalymi ciemnymi farbami. Wiec dalam sobie spokoj i rosna na spokojnie
|
|
|
|
#2901 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 288
|
Mia豉m identycznie. Po latach ko鎍e w這s闚 s豉bo przyjmuj i szybko wyp逝kuj farb. Moje ostatnie farbowanie to by豉 pora磬a. Robi豉m baleja, przy skalpie normalnie by這 wida 2 kolory farby, od po這wy w這s闚 wszystko zla這 si w jedno wielkie 鄴速ko...
|
|
|
|
#2902 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
. jestem pewna 瞠 nie. co do ro郾i璚ia nier闚no - u wielu tak jest. mi na czubku g這wy ros造 1,5cm/mies, a przy twarzy nawet 1cm nie ros造.kolor na pewno si zmieni. mi niesamowicie 軼iemnia, by豉m wielokrotnie pos康zana o farbowanie - nie do嗆 瞠 przez osoby kt鏎e nie wiedzia造 瞠 zapuszczam naturalki, to jeszcze wyra穎ne oskar篡cielskim tonem . do tego z ch這dnego odcienia po 軼i璚iu zrobi si ciep造, ale to jeszcze 鈍ie瘸 sprawa. lubi t ewolucj koloru naturalek, cho czasem mnie doprowadzaj do pasji. ale wystarczy je umy i mi przechodzi . u mnie by造 2 momenty w przeskoku kolor闚: gdy odrost si璕a gdzie ramion, a potem to po 軼i璚iu wszystkich farbowa鎍闚. |
|
|
|
|
#2903 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
Co do szybko軼i, to moje po 16 miesi帷ach maj ponad 23 cm... |
|
|
|
|
#2904 |
|
Zadomowienie
|
19 miesi璚y bez farbowania
|
|
#2905 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 888
|
Nysiak, gratuluj !!
Dziewczyny, a ja z這篡豉m wym闚ienie pracy. W salonie fryzjerskim pracuj do ko鎍a miesi帷a i id pracowa zupe軟ie gdzie indziej, nic zwi您anego z fryzjerstwem. W zwi您ku z tym przed odej軼iem z salonu chyba obetn w這sy tak z 5 cm, porz康nie.... bo wiecie ... potem b璠zie trzeba p豉ci za wizyty ;P haha i ju tak szybko si nie pojawi u fryzjera. Jakby nie by這, tutaj mam codziennie okazj do podcinania w這s闚 a potem to ju tylko w nag造ch przypadkach Zastanawiam si tylko czy 軼i望 tak porz康nie z 5 cm (schodzi z cieniowania) czy tylko ko鎍e i zapuszcza dalej.
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 156
|
CptCook Witaj
my郵, 瞠 wcale nie masz kr鏒kiego odrostu, zawsze mo瞠sz zmierzy. Je郵i wyjdzie chocia 1cm/miesi帷 to w這sy rosn normalnie Je郵i r騜nica w kolorach ci denerwuje to chocia瘺y ta szamponetka mo瞠 by dobrym rozwi您aniem ![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
W sumie to znowu nie a tak du穎.
|
|
|
|
|
#2907 |
|
Konto usuni皻e
|
16 miesi璚y mi stukn窸o
|
|
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!
|
#2909 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2910 | |
|
Konto usuni皻e
|
gratuluje
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ja bym ciachn窸a te 5cm, niewycieniowane w這sy przy farbowa鎍ach to skarb, mi bardzo to u豉twi這 zapuszczanie naturalek, nie niszczy造 mi si tak farbowane ko鎍e. no, ale kilkadziesi徠 cm musia這 p鎩嗆, by zej嗆 z tego dziadostwa... ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- gratuluje |
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Wybieram si na sesj zdj璚iow i chc wygl康a najlepiej jak mog. 

.. kolejne planowane na ostatni tydzie czerwca 2016 r 

mo瞠sz spokojnie u篡wa szamponetki, ale one lubi wychodzi rudo. Mo瞠sz tonera, p逝kanki, czegokolwiek. Odrost masz ciemniejszy, wi璚 nie musisz rozja郾ia farbowa鎍闚, mo瞠sz od razu przyciemnia. ζdne naturalki!
.