![]() |
#2881 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7
Czy jest cześć 8?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Zadomowienie
|
ooooo wizaż w końcu działa
![]() Hej ![]() Nadrobiłam, ufff ![]() Santilia mój mąż ma to samo. Ciągle wszystkim pomaga, stara się być dobry itd.. i wszystko byłoby ok, tylko, że są takie dni, że ja po prostu potrzebuję, żeby był ze mną i nawet NIC nie robił, tylko był obok, a on też mi zawsze z tekstami wyjeżdża, że przecież jak wraca z pracy to zawsze jest w domu ![]() Nadzieja ja tak co 2-3 dni mam, że bym cały dzień jadła. dosłownie CAŁY. ![]() ![]() Baset karuzelę mam po Kubusiu, a matę dostaliśmy dla Kuby taką hmm..jakby na materac zakładaną ![]() ![]() Chociaż z drugiej strony, to Kuba nie miał i jakoś specjalnie nam jej nie brakowało. SzaraMyszka zdrówka życzę ![]() Widziałam, że pisałyście o szczepieniach. Ja szczepić będę na pewno. Raczej refundowanymi. Co do pneumo, rota itd.. to powiem tak, Kuby nie szczepiłam. Mimo tego, że chodził do żłobka, nigdy nie miał żadnych ostrych rota.. ALE teraz myślę, że zaszczepię Franka. Ze względu właśnie na to, co Kuba może znosić do domu ze żłobka, przedszkola. Poza tym, ja też będę chciała szybko znaleźć pracę (w żłobku ![]() Dziękuję za wszystkie kciuki ![]() Test zaliczony 28/30 pkt, kurs skończony, teraz tylko czekam na zaświadczenie z MENu.. ale to pewnie za jakieś 2 miesiące. w sobotę byliśmy na meczu, spoko było nawet ![]() ![]() A wczoraj byliśmy na zakupach, małżowi koszulę kupić. A on taki niewymiarowy, że nic nie możemy znaleźć ![]() ![]() A poza tym, to nie wiem czy widziałyście ale w Rossku są Babydream 1 za 9,99 (30 szt) ![]()
Edytowane przez maartussss Czas edycji: 2015-03-09 o 06:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
Ooo jest i wizaz!
Ja juz po kawie i śniadaniu. Miałam jechać na pobranie krwi ale tak mnie moja córka w nocy wymeczyla ze nie mam na nic siły i chyba zaraz idę dospać... No tak się wiercila cala noc i non stop dostawałam w Bożene i w pęcherz, co za ból masakra... Zero snu ![]() ![]() Byliśmy wczoraj w Tesco, cudna ta nowa kolekcja f&f ale jakie ceny fiu fiu... Trzeba czekać na wyprzedaże ![]() Kupiliśmy za to książeczkę kontrastowa w biedronce ![]() Chciałam wam jeszcze napisać ze jak szukacie koszul i nie chcecie dużo wydać to polecam te co zamawiala Tien, są naprawdę spoko i za małe pieniądze. Nie żadna szmata no i bez tych dziecinnych nadruków. Polecam ![]() Dziewczyny te co zamawialy te koszule dobranocka czy jakoś tak, to one w rzeczywistości tez tak fajnie wyglądają jak na tych modelkach ze zdjęć? ![]() Ehh idę chyba spać, chociaż pewnie nie żadne juz. Dzisiaj ciąg dalszy prania i prasowania miniaturek ![]() Do kupienia jeszcze został fotelik (ale to mój ojciec wciąż zbiera), lampka, kołderko kocyk minky do łóżeczka,koszyczki i jeszcze chciałam 1-2 ładniejsze koszule tylko nie wiem czy są warte tej ceny ![]() ![]() Apka mi pokazuje 49 dni do porodu ![]() Edytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-03-09 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |||
Zadomowienie
|
hanka - trzymaj się dzielnie w szpitalu, bo opis warunków ciągnie prlem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kocyk prześliczny. Wam też nie działał wizaż? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/wkladka-materacyk-...097557972.html Proszed bardzo wszystko można kupić ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Loluska znów są reczniki dostępne u tego sprzedawcy na allegro
![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
Teściowa zroiła dla mnie sernik na dzień kobiet z małą ilością cukru a teściu powitał mnie z kwiatami i bombonierką
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- jakie te ręczniki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...101490384.html
takie, mam jeden taki ręcznik dla syna bo dostał w prezencie i jest bardzo spoko, więc teraz mam zamiar dokupić
#2889 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Crumble, bardzo Ci współczuję, że musisz zostać w szpitalu. Trochę wydaje mi się to na wyrost, ale z drugiej strony - mną w cholestazie nie zaopiekował się nikt. Nikt mnie do szpitala nie wysyłał na monitoring stanu dziecka. Mój gin od siedmiu boleści pozwolił mi przeterminować się tydzień, byłam w domu i żarłam Essentiale Forte. Córka była w stanie ciężkim, dostała 3 punkty w pierwszej minucie. Myślę, że jednak lepiej chuchać i dmuchać, niż dopuścić do takiej sytuacji, w jakiej ja się znalazłam ![]() Ja chyba zrobię do końca zakupy wyprawkowe - wprawdzie nie mam ich gdzie składować przy remoncie, ale przynajmniej już będą w domu i w razie czego można je będzie jedynie przygotować/spakować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Przyczajenie
|
Chciałam Wam opowiedzieć dzisiejsze pobranie krwi które jest Hitem dla mnie!!!Pan w gigantycznej kolejce mówi do mnie:"Prosze,Pani w ciazy niech pani przejdzie pierwsza.", ja na to ze bardzo dziekuje i ide przed drzwi na co baby z kolejki krzyczą:"Hola,hola ja nie przepuszczę,NIECH SIE UCZY ZA WCZASU STAĆ!!!!
No powiedzcie ze hit heheheh!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Ooooo rany, wizaż działa
![]() Cytat:
![]() Wiem, co czujesz... Też mi siadało na psychikę, jak leżałam w szpitalu. Ale ciągle sobie powtarzałam, że to dla Małej. Trzeba mieć nadzieje, że Cię wypuszczą ![]() ![]() Będzie dobrze Kochana, jesteśmy z Tobą, zawsze możesz do nas napisać. ![]() Martuss Gratuluje ![]() Tien podasz linka do koszul? ![]() Idę zrobić śniadanie ![]() Niewyspana jestem -.-' Was też tak kręgosłup w łóżku boli?
![]() |
#2892 |
Zadomowienie
|
Baset Dzięki
![]() Mnie strasznie boli kręgosłup. Ale najbardziej w spaniu wkurza mnie to, że wstaję o 5-6 i już nie mogę zasnąć ![]() ![]()
![]() |
#2893 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Wtajemniczenie
|
Ah ten wizaż...wczoraj nie działał a dziś nie cytuje mi
![]() Crumble ![]() ![]() Ja dziś znów pojechałam o 7:30 do rodzinnego żeby się dostać <otwarte od 8 ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Baset mnie też boli kręgosłup ale da radę jeszcze wytrzymać...bardziej męczy mnie krocze/pachwiny ![]() ![]()
![]() |
#2895 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Powiem Wam po cichu że zamówiliśmy wózek - bebetto z fotelikiem maxi cosi cabriofix w ciągu dwóch tygodni ma być u nas, już się nie mogę doczekać ![]() I z ciekawszych rzeczy to co mówili na SR o pielęgnacji noworodka - przez pierwszy miesiąc kąpać co drugi dzień, potem jak maluch polubi - można codziennie, na kikut pępowinowy octanisept, ewentualnie spirytus, ale to bardzo wysusza, szpital i położne rekomendują kąpiel w emolientach, i nie smarować oliwką, która zatyka pory (można też zamiast tego jakiś delikatny płyn do kąpieli i potem balsam) do pupy - albo tylko wietrzenie i nic, albo maść linomag/ alantan - to już jak kto woli, ważne żeby od razu maścią z cynkiem nie smarować. Ahhh, i katarek to złooooo!!!! ![]() I tyle zapamiętałam z najważniejszych rzeczy - już widzę że masę różnych rzeczy mówią niż to co czytam od Was ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
W końcu działa!
Witam siee w 8-mc! ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 |
Zakorzenienie
|
Musze poprasować tetry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
Ym, czyli nie tylko ja słyszałam, że katarek to zło
![]() Jaka pogoda u Was? Bo ja mam dziś ambitnie plan, ogarnąć auto, ale bez większych wysiłków. ![]() Częstuje zapiekankami z serem ![]()
#2899 |
Zadomowienie
|
U mnie szaro, buro i ponuro
![]()
![]() |
#2900 |
Konto usunięte
|
U mnie dziś pięknie, robie pranie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zakorzenienie
|
U mnie słońce i podobno ma być 11 stopni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Zadomowienie
|
To przyślijcie mi trochę tego słońca tutaj
![]()
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Crumble ściskam i całuję
![]() ![]() Dziewczyny wizaż i tapatalk mi szwankuje.
![]() |
#2904 | |||
Rozeznanie
|
Hej też mi wczoraj nie działał wizaż- to chyba taki prezent dla nas na Dzień Kobiet
![]() A tak odnośnie wczorajszego święta Wszystkiego najlepszego mamusie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
![]() ![]() ![]() Jak po dniu kobiet? Wszystkiego najlepszego ![]() Mi Tż zrobił śniadanko, dostałam róże, Maja całusa a potem pojechaliśmy do znajomych w odwiedziny. Małej bardzo spodobała się zabawka do pchania ![]() ![]() ![]() W sobotę grilowaliśmy i przez to że tak dawno nie jadłam kiełbaski smakowała mi wyśmienicie ![]() Cytat:
![]() ![]() Tien dzięki za info ![]() ![]() Ta rozgadana dziewczynka na końcu rozbroiła system ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jagodowa czemu katarek to zuooo? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2906 |
Rozeznanie
|
Ja cały dzień śpię. Płaczę. Wszyscy mi gadają, że najważniejsze dziecko, że pewnie się martwię... No więc nie. Jestem wyrodna, ale na chwilę obecną jest mi źle bo jestem w szpitalu. A nie chcę tu być. Mogłam odmówić
![]() W ogole ten szpital mnie smieszy. Dotorka na IP mowi, ze na wynik kwasow poczekam kilka godzin, po czym ich nie zleca.. Oddaje im eutyrox, po czym go rano nie dostaje bo nie mam zleconego ![]()
#2907 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Crumble trzymaj się kochana!! Najważniejsze, że jesteście pod dobrą opieką. Edit. Doczytałam Twój ostatni post.. współczuję Ci strasznie, bo szpital może nieźle podłamać człowieka;/ Tym bardziej, jak jest tak, jak piszesz, że trzymają w sumie nie wiadomo po co ![]() Jagodowa, Baset a jakie są argumenty przeciw katarkowi?? Znowu niewyspana jestem, dziecko mi wstaje o 6 ![]() Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-03-09 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Rozeznanie
|
Od piątku nie działał mi wizaż
![]() Tak więc weekend miałam intensywny. W końcu zakupy prawie dopięte na ostatni guzik. Kupiliśmy wózek. Poszliśmy tylko zobaczyć i oboje z mężem zakochaliśmy się w jednym i wzięliśmy ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to mamy już 33 tydzień ![]() A jak u was? |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- My mamy malować ale mój mąz się nie spieszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
Crumble wiem co czujesz... Ja też modlę się żebym nie musiała leżeć w szpitalu... Nie dałabym rady psychicznie..
W piatek byłam na pobraniu, zrobili mi morfologie, mocz, przeciwciała znów i wziełam toxo. Mam też pięknego wielkiego siniaka... Zrobiłam sobie wolne od neta na weekend bo miedzy mną a TŻ trochę się dziwnie działo od jakiegoś czasu ale najpierw sprzeczaliśmy się, potem bardziej, potem lekki foch , aż wczoraj piękny bukiet dostałam, 4 czekolady milka oreo i upojny wieczór ![]() Dziecko się wygina, wypina, nie mogę doczekać się do czwartku i USG ![]() A w ogóle to zdałam wszystkie egzaminy i na razie jestem na czysto. Jeszcze muszę zrobić dwa projekty do końca marca, skończyć mgr. Powoli widzę koniec mojego kształcenia ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.