|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
Cytat:
Cytat:
![]() krolewna wieczór panieński mega! Dziewczyny jakie biura podróży poleciacie? Koleżanka była z Itaki i jest zadowolona. I jakimi liniami wtedy się leci? I kupowałyście może last minute? Bo się zastanawiamy czy kilka dni przed ślubem nie kupić wycieczki bo za te kasę co teraz damy wtedy byśmy mieli sporo więcej - lepszy hotel, all inclusive. |
||
|
|
|
#2882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda, my dawaliśmy po prostu wódkę, ale dwa kata temu tez były takie prezenty jak farb? Dodawala.. Ekspres do kawy- kawa z gazeta espress, odkurzać to miotla z wtyczka i deskorolka- deska kuchenna z rolka papieru, śmiesznie ![]() Ja nie odczuwalam w tych emocjach takiej temperatury a ze wesele bylo nad jeziorem to bylo przyjemnie, nie bylo parno a nawet ta woda lekko ochladzala klimat gorzej na sali, mimo ze klima chlodzila nawet na 17 stopni to ja musiałam wachlować sobie suknia, bo 9 warstw to za duzo :P ale w sumie wolalam 35 niż 22 chyba bo wtedy na pewno byloby mi zimno :P a przy wodzie to chlod straszny ![]() Jeszcze 10 dni i urlop, jeszcze 12 i będziemy na wakacjach <3 |
|
|
|
|
#2883 |
|
Rozeznanie
|
Hej... Nadrobilam i idę robić śniadanko... Później z mamusią na miasto i do domku odpoczywać bo teraz przedemna 9 dni wolnego <3
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
morning.. ja z lozeczka sobie pracuje cudnie odpowiadajac na pytanie Vivy - bylismy na slubie i weselu przyjaciolki z dziecinstwa ogolnie znam ją od 2giego roku zycia i z 20 lat zylysmy jak siostry pozniej ja na studia, ona zostala, bywalo roznie a teraz raczej jak kolezanki niz zzyte przyjaciolki ![]() ale! slub sobota na 16 kosciol ladnie ubrany, choc sam w sobie ladny wiec wiele nie trzeba bylo ![]() mloda suknia MEGA KSIEZNICZKA, tak duzej sukni nie widziałam.. mega! ale BARDZO jej pasowało mimo ze raczej jest drobna,,,tzn chuda/szczupla do konca nie jest ale suknia to za nią zrobiła i ten ogromny dóóóół wygladala spoko jak tata ją prowadził do ołtarza to sie popłakałam...stałam i ryczałam... no jest mi bliska to byl wazny slub i wygladała MEGA! do tego krotki welon zakonczony perełeczkami, sliczna fryzura, makijaz!! okrzyknelam ją najladniejszą PMką tego roku i wiem ze no ja taka ladna nie bede![]() mlody garniak czarny, klasyka, kwiatek w butonierce bukiet z frezji białych ![]() przysiega, znow moj szloch ale mlodzi dali rade choc powatrzali powoli..ksiadz ...gleboki wdech..i dopiero powtórkajedyne co to dalo sie zauwazyc ze dla mniej ta suknia za duża (na szerokosc), poczatkowo nie radzila sobie z wchodzenima na stopien. byla tak duza ze nie ogarniala jak tu ją podniesc ) no i raz stanela sobie na jej przód to gdyby nie mąż to nie wiem, chyba skonczylaby leżąc w kosciele;Dkazanie tekie calkiem spoko, moja mama zachwycona, a mi sie nie podobało. ksiadz raz nie ogarnal bo mlodzi jeszcze przekazywali znak pokoju rodzicom a ten juz podniesienie, wiec wszyscy kleczeli a Ci sie całowali i biegli do ołtarza klekac... mogl zaczekac ![]() na sali najpierw byly zyczenia a pozniej szampan i sto lat- to wg mnie kiepsko, tak jak zawsze - szampan i sto lat, a pozniej zyczeniadla mnie lepsze rozwiazanie ![]() dekoracje - w wysokich kielichach kule - dol gipsówka, góra bordowy gozdzik, w drugim obok mala swieca i tak kilka na stole - stoly prostokątneładnie ![]() pierwszy taniec do jakies piosenki, sami sobie ulozyli kroczki, raz zauwazylam ze sie pomylili ale ogolnie super bo jakby nie poszli to nie ogarnialam czy to do rytmu czy nie baaardzo dobrze wygladalo, a dodam że Oni bez rytmu są oboje![]() ![]() tort kilka smaków, z mojej cukierni - pyyyycha zespol sie mega spisał, caly czas parkiet full zabawy spoko BARDZO mi sie podobało że nagle byl moment ze ludzie robią kółko, mlodzi do srodka, leci muzyka i każdy kto chce moze zatanczyc z mlodą/mlodym podbiegasz klaszczesz i odbijany super 5min a kto chciał komu zalezało to sie troche pobujał.hm...o podziekowania dla rodziców - film + cos, nie wiem co rodzice dostali... impreza dla mnie dzwnie sie skonczyla, bo godzina 4 zespol przestał grac, kelnerzy zaczeli sprzatac stoly, kazdy ustalil kto kiedy wyjezdza, mlodzi ustalili że ONI pierwsi,,,wiec sobie poszli a my siedzielismy przy sprzatanych stolach czekajac na transport. punkt 4 i wszystkim sie tryb "zabawa" wylaczyl ![]() poszukam jej suknie i Wam wstawie ![]() jakby ktos mial jakies pytania to piszcie![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Kelpie ja bylam na wakacjach z exim, na objazdówce, to było tak ze i rainbow i suncostam byli krok w krok z nami (rainbow kosztował z 10-15% wiecej niz nasza wycieczka, a jak widac to samo robili, widzieli, spali i jedli) na lasta my planujemy leciec
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czek na pociąg i jadę na kawę do koleżanki ze studiów.. ze 3 lata się nie widzialysmy :p
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
sQ szacun dla koleżanki ze w Mega Księżniczce dała radę. Moja psiapsia teraz w maju miała przyjęcie -obiad i miała taką Mega to już przy koncowce mówiła że nie może doczekać się żeby ją zdjąć.No ale tu tańców nie było.
A ja właśnie jadę po swoją księżniczkę
|
#2889 |
|
Zadomowienie
|
Magic, pokazesz nam się w niej?
|
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Farb a bo to raz !
Na fb wrzucę
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie obiecane relacje :p
Ślub i wesele 23.05.2015 Ślub ok, bez jakichś wielkich wzruszeń dla mnie ale znowu młodych tak dobrze nie znam, byłam tam raczej dla rodziców Młodej ale i tak mi się podobało. Kościół ładnie przystrojony na co drugiej ławce ale jak się okazało sztucznymi kwiatami :p choć zauważyłam to dopiero jak się przyjrzalam i dotknelam więc ogólnie ok (zdj 1)Młoda w bardzo prostej odcinanej pod biustem sukience, trochę za długiej, musiała ją podnosic. Młody w granatowym garniaku. Oboje bardzo ładnie wyglądali zakochani w sobie na zaboj ![]() Z kościoła na salę szliśmy ba piechotę bo to chyba że 150 metrów ale strażacy zdążyli zrobić bramę z prądów wodnych ![]() Sala ładnie przystrojona. Stoły prostokątne bez winietek opisane tylko stoly. Tort bardzo fajny jak z inspiracji(zdj w załączniku) wielkie serce Z zabaw było tylko rzucanie welonem i muszka i sztafeta dla druzyny młodej i młodego - bardzo śmieszna - jeździli na hulajnodze w kaskach i kamizelkach odblaskowych :p Do tego była jeszcze belgijska ale ja się nie skusiłam bo już mnie nogi bolały tak się wyszalalam wcześniej :p Zespół fajnie grał i dostosowywal się do gości - nikt nie chciał wolnych piosenek to silniejsza grali dopiero jako ostatnia x bloku więc kto nie chciał tanczyc to szybciej szedł do stołu :p Przed ślubem i do początku wesela była ładna pogoda, potem padało i dobrze że był zadasPny taras bo było chociaż gdzie wyjąć na chwilę. Potem zeszła mgła to powroty do domu trwały bardzo dlugo... Wspolczulam kierowcom... hmmm co ja jesvze mogę napisać... Goście dopisali. Ja wiedziałam że ta rodzina jest zabawowa ale ze az tak to nie - świetnie się bawiliśmy i to była pierwsza impreza, na której wykorzustywalismy to czego uczyliśmy się na kursie więc dodatkowo ciekawie było :p Prezenty dla gości standardowe wódka i ciasto dawane na poprawinach. Poprawiony od 16 wiec dla bas późno. Wpadliśmy na chwilę na żurek i ruszyliśmy w 6 godzinna drogę do domu. Przepraszam za wszelkie literówki ale pisze z komórki... Jak są jakieś pytania to pytajcie
Edytowane przez Kimitri Czas edycji: 2015-06-22 o 10:44 |
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
jedyne co z tą suknią to mowila ze ją tak zasznurowali że bolą ją plecy
ze sa tak nienaturalnie scisniete i proste ze juz masakra:...
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dodały się wcześniej zdjęcia...
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
A to widzisz moja psiapsia mówiła że jest tak mocno osadzona na biodrach, że coraz ciężej jej bylo i ja zaczął boleć każdy ruch.
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie realizuję zamówienie na paperconcept na ponad 150 zł
A drugie na 100 zł czeka na dekormania
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz druga relacja
.Ślub i wesele 13.06.2015 baaaardzo gorący dzień ![]() Wesele bardzo dbregi znajomego, przyjaciela rodziny i jego wybranki przefantastycznej dziewczyny ![]() Nie spoznilismy się do kościoła więc się przywitalismy że wszystkimi czekając na młodych :p młody strażak więc przyjechali służbowym na gongach W kościele skromna dekoracja ale ładna. Za to oprawa muzyczna, ksiądz i osoby młodych sprawiły ze sie kilka razy prawie poryczalam a rzadko mi się to zdarza... Na wejście zaśpiewają polską wersją alleluja przez znajoma tak że łzy w oczach stanęły ogólnie muzyka to było pomieszanie występów siłowych Znajomej i organisty ale bardzo ładne połączenie- niby coś innego odswietnego a jednak organista zachowywal ducha tamtej parafii więc mi wszystko pasowało parafie znam z normalnych mszy wiecmi to ładnie zagrało ![]() Cała mszę, przysięgę oraz kazanie była prowadzone przez przyjezdnego księdza. Tego samego, który przyjeżdża do mnie i M. Więc ja się skupilam dodatkowo bo w końcu nas czeka to samo za 3 msc cała msza fajnie prowadzona, do młodych a kazanie fantastyczne takie dedykowane dla nich a najlepsze ze Ksiądz zanim zaczął kazanie do nich to zrobił taki wstęp i wywołał mnie z ambony :p większość znajomych się zorientowałam ze to o mnie i potem pół wesela mi dokuczali :pNie mogę się doczekać naszego ślubu ale boję się będę wyczec skoro ujich się tak wzruszylam... Przed kościołem koledzy Młodego zrobili szpaler a młodzi do sali pojechali podnosnikiem. My ruszyliśmy za nimi samochodem i się wzięliśmy ze taki Lorem się zrobił a tu pod salą był postój bo Młodzi wsiedli w kosz I ich wywiezli kilkanascie metrów nad ziemię :p od razu powiedziałam M. Ze też tak chce ![]() Wesele na nowoodnowionej sali jakies pół km dalej. Bardzo ładnie sala przystrojona przez profesjonalną formę. Zdjęcia są na fb firmy więc jak coś to mogę potem fax linka. Było bardzo gorąco zwłaszcza tam gdzie siedzieliśmy a że miejsca winietkowane to nie mogliśmy sobie usiąść gdzie indziej... Ale i tak chodziliśmy na dół przy parkiecie do stołu znajomych, tam było chłodniej. Przez to że byli tak gorąco to wekszosc wesela spędziliśmy na zewnatrz, nie chciało nam się schodzić tańczyć itp. Ale i tak odjechslismy z wesela koło 3 chyba :p tańce nadrobilismy na poprawinach :p Zabawy weselne to belgijska, rzucanie mucha i welonem oraz Test ile i jakiej płci dzieci będą mieli młodzi. Innych zabaw nie zauważyłam.. ale niż mi coś umknęło bo nie byłam na sali. Mój brat brał udział w grze dla spr z zatrzynywaniem muzyki i zatrzymaniem w figurach typu ziemi dotykają dwie nogi, dwie ręce itp ale to było koło 21 Wesele super ale wiadomo że jak dużo znajomych dawno jiewidziqnych to to podnosi wrażenia ![]() Poprawiony jeszcze lepsze :p A w poniedizslek byliśmy w sali jak sprzataki się pożegnać to też było wesoło :p Tort był jako deser podany mały trzy piętrowy na stelażu z różową wstążka ale dla gości tort był krojony także z blach w kuchni Kończę się rozpsisywac bo muszę wysiadac. Na wszystkie pytania odpowiem jak bd wracać więc się nie krepujcie pisac :p---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Ta moja relacja to totalny haos :p |
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie jakby moi goście też tak miło wspominali nasze wesele
|
|
|
|
#2898 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Wczoraj byliśmy u takiej cioci i wujka Tż z zaproszeniem. I powiedzieli nam, że nasze wesele to 50 na którym będą (!!!) Wracam z miasta, farby Loreal w Rossmanie po 25zł. I kupiłam 2 koszyczki ratunkowe w Jysku po 10 zł (przecenione z 20 )
|
|
|
|
#2899 |
|
Czerwcowa PM
|
Relacja dla PM2016 - nooooo, wyszłam za mąż, ślub jak ślub
![]() A poważnie - jak się ogarniemy to napiszę, na razie wrzuciłam foto z komórki na fb ![]() edit - chyba że istapp chce zrobić to pierwsza
Edytowane przez drazetkaa Czas edycji: 2015-06-22 o 12:31 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Wiem, że byliście na weselu, bo napisałaś to w poprzednim poście, który cytowałam -> cytowałam = przeczytałam go ![]() Pytałam, GDZIE było to wesele
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
ta pogoda jest zakręcona : czasem słońce czasem deszcz
![]() mam takie zakwasy po moich ostatnich ćwiczeniach, że ledwo chodzę
|
#2902 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu ktos dzisiaj? cisza jak makiem zasiał
|
|
|
|
#2903 |
|
na przekór do celu
|
Ja jestem
![]() Siedzę i zastanawiam się za którą rzecz zabrać się najpierw...
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzisz, widzisz, 3 z poskiego cale życie mialam nie tylko za ortografie, stylistykę i gramatyke ale tez czytanie ze zrozumieniem ![]() wesele było pod zielona górą tuo
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siedze i a) czekam na zlecenia pracy , b) zastanawiam sie czy kupic i jezeli tak to 38 czy 40... https://www.zalando.pl/chi-chi-londo...1c00u-a11.html i tak o totalnie nieużytecznie zastanawiam sie dlaczego na zalando mimo 100000 firm mają 1 rozmiarówkę w tabeli rozmiarów i człowiek musi szukac czy na pewno tej sukienki to dotyczy...
|
|
#2907 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Dzięki, pytałam bo nie wiedziałam do kogo idziecie (czy to ktoś z Twojej strony czy TŻ-a), a wiem, że "obracacie się" w znajomych mi rejonach
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie nie w Twoich rejonach/kluczbork to Twoje bo Ty chyba bardziej łódz...??/ bylismy 2 tygodnie temu
|
#2909 | |
|
na przekór do celu
|
Ogarnąć trochę mieszkanko, bo po wczorajszej leniwej niedzieli naczynia stoją jak je zostawiłam, kot rozsypał żwirek, łóżko nie pościelone
![]() Znaleźć kilka wykładów, które muszę przepisać do Worda i wysłać koleżance w ciąży, która bierze IOS ![]() Iść do sklepu. Zmusić kota do zjedzenia tabletki. Przygotować coś sobie na obiad. Wypadałoby tknąć magisterkę ![]() No, to mój porywający plan na dzień ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

jak tata ją prowadził do ołtarza to sie popłakałam...stałam i ryczałam... no jest mi bliska to byl wazny slub i wygladała MEGA! do tego krotki welon zakonczony perełeczkami, sliczna fryzura, makijaz!! okrzyknelam ją najladniejszą PMką tego roku 

jest tu ktos dzisiaj? cisza jak makiem zasiał