|
|
#2881 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
No i prosze
|
|
|
|
#2882 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze ja na telefonie x androidem na aplikacji i mi nie pokazuje tu fotek 😣
|
|
|
|
#2883 |
|
Raczkowanie
|
Cd
|
|
|
|
#2884 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ze poziomo, pierwszy raz wstawiam foty na wizaz :P
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2886 |
|
Winter is coming
|
jakie fajne foty jak dobrze
Ja mam wrażenie, że mój brzuch nie rośnie wcale jeszcze mam talię i zarysowane mięśnie jak patrzę od przodu
|
#2887 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2888 |
|
Rozeznanie
|
Mój też malutki prawie go nie widać :P
Ale chyba czuje smyrania to chyba Babel się ogłasza że mu jest dobrze
|
#2889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokaz foty to ocenimy jak u Ciebie u mnie to 16t7dz, wiec chyba w zasadzie 17/18 tydzien do tej pory mi sie myli jak to liczyc :P
|
|
|
|
|
#2890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4 d
|
|
#2891 |
|
Winter is coming
|
tydzień temu wrzucałam foto
jak będę miała chwilę, to zrobię aktualizację ![]() Smarrita chyba w 16 tc to sobie specjalnie foty porobiłam brzuchola od przodu bo mi aż trudno było uwierzyć, że tak można w ciąży wyglądać ale nie mam tu na kompie.
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez mam czasem takie bóle i uczucie rozpierania ale mi sie wydaje to normalne w ciazy gin tez tak mówi. Wszystko tam sie powiększa rozciąga naciska na inne narządy ️
|
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
uwierz mi można, wiem po sobie. W 1 ciązy w pracy bardzo długo nikt nie wiedziałam a jak coś się dowiedział to się dziwił. Ja gacie ciążowe zaczęłam w grudniu nosic (pod koniec grudnia) a teraz już bez nich ani rusz. Brzuch mi rósł w przód i nieskromnie mówiąc z tyłu jak laska wyglądałam ;p
|
|
|
|
#2894 |
|
Raczkowanie
|
Agnessa no i dołączyłas do mnie...
U mnie na kolacje o 17 dwie kromki chleba i pół serka topionego. A śniadanie o 9 :p A ta dziewczyna dostała tabletkę i albo zacznie ronić w nocy i zabieg, albo o 9 rano. No i leży z nami dalej, i po zabiegu tez będzie u nas na sali. Koszmar. Była u mnie położna posłuchać serduszka, a ona w płacz. Coś strasznego... |
|
|
|
#2895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze gosiaczek velika
Mój tatek taki jest, on by mi ględził całą drogę. Mój mąż siedzi cicho jak ja prowadzę, powie mi tylko np: nie rób tam czegoś co robię źle i mi wytłumaczy czemu robię to źle. Ogólnie on jest mega cudowny pod tym względem. Uwielbiam z nim jeździć jak siedzi obok bo to dzięki niemu znów wsiadłam za kółko .Jak pierwszy raz pojadę sama gdzieś to na pewno będzie to w miejscowości rodzinnej. tam się czuję po prostu bezpiecznie - wiem gdzie co jest, gdzie skręcić itp.Cytat:
Parówka. .. nie nawidze parówek ... Jak dobrze Brzuszeczek boski! naprawdę śliczniutki ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
jeeeesuuu szlag człowieka trafia jak się dowiaduje o takich rzeczach!!! Nie powinno tak być...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
W końcu z mężem ogarnęliśmy te kartony pelne ciuszków i posegregowalismy rozmiarami. Pokaze wam slodziaki😁
|
#2897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2898 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętam jak rok temu lezalam na ginekologii, mialam robiona laparoskopie w celu poznania przyczyn nieplodnosci... Bylam w 2osobowym pokoju z dziewczyna ktora stracila dziecko tuz przed porodem.. 10 lat starala sie z mężem o tego chłopca. Plakali ciągle, nie wiedziałam co mówić, to bylo straszne. Ona w tym szpitalu mogla sobie zastrzec ze chce byc na sali bez ciężarnych i przed moim przybyciem do szpitala tez zastrzegla sobie ze jedna dobę chce byc na sali jednoosobowej. Takze nie wiem dlaczego z ta dziewczyna tak postąpili, moze olali ja z tego powodu ze ciaza w miare wczesna..
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam chwile temu 6 mandarynek i kurka mam zgagę coś Idę poleżeć chwile z książką i spać ![]() Branoc!
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2900 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja nie mogę czytać takich historii, słabi mnie od razu och postaram się poczytać coś dobrego na wieczór by mi się nie śniło.BTW apropo snów. Często mam tak, że mi się śni to (przed ciążą już tak miałam) o czym czytałam, widziałam i rozmawiałam w trakcie dnia ![]() Kiedyś (z rok temu) przyśnił mi się po prostu genialny sen! Byłam na nartach w zaawansowanej ciąży z bliźniakami i chciałam zjechać ze stoku by jechać rodzić w domku w takiej chatce drewnianej w górach. I ktoś mnie powstrzymywał i zjechałam wyciągiem. A teraz wyjaśnienie czemu mi się to przyśniło: czytałam w gazecie historie porodu naturalnego. ciocia opowiadała mi o mojej innej cioci, że ona ma bliźniaki i że mogę kiedyś mieć bo to genetyka coś tam coś. mieliśmy jechać na narty niedługo i omawialiśmy ten temat. I mix z całego dnia przyśnił się w nocy
|
|
|
#2902 |
|
Zadomowienie
|
Mi sie snilo wczoraj ze tz-ta zdradzilam w pokoju hotelowym ze swoim byłym a po rachunek przyszedł kumpel mojego męża i sen sie skończył podejrzliwym spojrzeniem kumpla na mnie i na kochasia😁
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
A dzisiaj mi sie nie chce spac
a tak sie chwaliłam ze zasypiam jak dziecko
|
|
|
|
#2904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie zasne pewnie jeszcze przez kilka godzin, wstalam o 11 wlasnie zjadlam lody mietowe z czekolada, ide czytac ksiazke jak mi dobrze, kocham lody )
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zadomowienie
|
A ja bule z białym serkiem mniaam
i mlode znowu wariuje w brzuchu😊
|
#2906 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2907 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to zła sytuacja i dla niej, bo w tym neiszczęściu to najmniejszy szczegół potrafi rozbroić, a dla was też bo same nie wiecie jak się zachować ![]() Cytat:
ja uwielbiam takie różne gadżeciki ![]() Cytat:
mi jeszcze dzisiaj się śniło,ze piłąm z najlepszym kumplem męża browary w pubie, i ktoś do mnie , Ty drugie już piwo, przeciez Ty w ciąży jesteś? a ja oj to nic nie przeszkadza i dalej pije o moje smaki, twaróg i dżem
|
|||||
|
|
|
#2908 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, w końcu postanowiłam do Was dołączyć
termin mam na 5.04 więc obecnie 20t5d. Ciąża wywalczona po długim staraniu i nerwach oraz wizytach w klinice niepłodności-więc bardzo długo bałam się do Was dołączyć bo cały czas gdzieś miałam w głowie że mój sen może się skończyć w każdej chwili. Wczoraj dowiedziałam się że będą córeczki, a tak morzyłam o syneczku mamusi, -czyli ciąża bliżniacza ale o tym wiedzieliśmy od początku.Miłego dnia życze Edytowane przez magdajja Czas edycji: 2015-11-22 o 08:11 |
|
|
|
#2909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znaczy, ze bedziesz miec blizniaczki?chce zamowic do Antka pokoju taka literkę ze sklejki, wielkosc 50-54 cm... i albo oni mi pomaluja (wyslala pytanie narazie) albo sama pomaluje na czarno. Popatrzcie moze sobie cos wybierzecie tez ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=34208611 mialam wam wczoraj wstawic ale mac mi padł w trakcie pisania :P ciezką noc mialam.... zle mi sie spalo- dzis nie bylo meza, corka spala ze mna. Chrapala, wiercila sie... odkrywala mnie a jeszcze kilka razy obudilam sie, bo lezalam na plecach a jakos mam zakodowane, ze nie wolno i sie ciagle budzilam na plecach ojjj ciezka noc
|
|
|
|
|
#2910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.

pokaz foty to ocenimy jak u Ciebie
u mnie to 16t7dz, wiec chyba w zasadzie 17/18 tydzien

Mnie pobolewało podbrzusze (takie rozpieranie, jak pezy miesiaczce) po południu Ale pielęgniarka dotykala brzuszek powiedziała ze jest miękki ze wszystko ok.
och postaram się poczytać coś dobrego na wieczór by mi się nie śniło.
I mix z całego dnia przyśnił się w nocy
a tak sie chwaliłam ze zasypiam jak dziecko