Mamusie kwietniowe 2016 - część II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-21, 18:36   #2851
beth007
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Jakby co to ja tylko raz miałam wrażenie bąbelków a tak to nie, u mnie to inaczej odczuwalne jest:P
Jak krótkie wibracje mięsnia hehhe jakby mi ktoś komórkę przyłożyl i dostałabym gdzieś w brzuchu smsa to moje porównanie hehe

No to Patulinka czekamy aż Twój malec zacznie kicać, Ty już znasz płeć?

Wiecie, że mam znajomych (już o nich pisałam kiedyś), że nie chcieli by im lekarz podał płeć i dowiedzieli się po porodzie jak za dawnych czasów gdy USG nie było hihi Ja ją podziwiam jak ona kupowała wyprawkę i wszystko dla ich malucha

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Kropcia Ty miałaś 3 D?
Ja się upieralam ze nie chce znać płci i chce niespodziankę ale to było do czasu gdy myślałam że mam jedno dziecko hehe. A przy blizniakach juz opuściłam i stwierdziłam z mężem ze lepiej wiedzieć. :-P

Edytowane przez beth007
Czas edycji: 2015-11-21 o 18:37
beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 18:37   #2852
patulinka94
Zadomowienie

beth007 no przy blizniakach to skomplikowana sprawa 😜
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 18:38   #2853
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość
Ja się upieralam ze nie chce znać płci i chce niespodziankę ale to było do czasu gdy myślałam że mam jedno dziecko hehe. A przy blizniakach juz opuściłam i stwierdziłam z mężem ze lepiej wiedzieć. :-P
Ojej hehhehe No a dalej nie wiemy czy córa to córa więc ja czekam na Twoje kolejne USG dosłownie jak na moje hehehhe
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 18:40   #2854
beth007
Zadomowienie

Ja się dowiem pewnie 9 grudnia dopiero na polowkowym usg no ale jest nadzieja. A u Ciebie potwierdzone juz?
Choć patrząc na ostatnią zmianę płci na forum to chyba nie można być niczego pewnym :-P

Stary 2015-11-21, 18:46   #2855
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się dowiem pewnie 9 grudnia dopiero na polowkowym usg no ale jest nadzieja. A u Ciebie potwierdzone juz?
Choć patrząc na ostatnią zmianę płci na forum to chyba nie można być niczego pewnym :-P
Jeszcze nie, w ten piąteczek mam USG i mam nadzieje, że poznam płeć.

dziewczynki jest promocja -15 % do niedzieli w moim ukochanym sklepie, ale te półśpiochy są takie piękniutkie dla dziewczynki lub dla chłopca. No cóż, ja jeszcze się wstrzymam, mam nadzieje, ze wrzuca coś jeszcze na promocje w okolicy świat/ po świętach

http://www.sklep.pinokio.net.pl/pl/s...earch=Id%C5%BA

Na ich FB jest napisane "Do niedzieli -15% taniej - na wszystkie półśpiochy- pełna oferta dostępna na stronie :"

Ale jak dodałam jedne półśpiochy do koszyka to od razu odjęło -15 % na:
-15% PODKOSZULKI,PAJACE,PÓŁŚPI OCHY

Więc może któraś z was coś sobie upatrzy
21 tc córeczka
Stary 2015-11-21, 19:35   #2856
patulinka94
Zadomowienie

Świetny ten sklep Polinezyjka! 😊
Stary 2015-11-21, 19:36   #2857
kajaja
Zadomowienie

Hejka co do prawa to mam od 2001 roku i cały czas jezdze jeśli muszę a jak nie to mąż mnie wozi
Trzymajcie się dziewczyny w szpitalu najważniejsze że z bobasami wszystko ok

Przypominało mi się jaj ją poronilam i po wszystkim byłam bardzo przybita a na dodatek przenieśli mnie di sali gdzie dziewczyna zaczynała rodzić a ją non stóp ryczalam
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 19:48   #2858
AsiaPo
Mama Land

Kajaja: No też właśnie! To nieludzkie, żeby tak kobiety traktować

Co do półśpiochów - moja kumpela mi odradzała. Lepiej kupić leginsy/porty, bo wystarczą na dłużej. Ona w półśpiochach obcinała nóżki i robiła z tego porty 7/8 a nawet 3/4 zaradna pani domu ;P
AsiaPo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:05   #2859
Jak dobrze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jak dobrze weź sobie kilka lekcji albo pojezdzij z jakimś dobrym kierowcą to wszystko sobie przyppomnisz. Ja miałam z 8 lat przerwy, moja Mama z 15 i teraz obie smigamy. Mi przyjemność z jazdy przyszła wraz z kupnem fury z silnikiem 2,0 heh śmiga się elegancko! Wracam do remontowania!
Velika, polinezyka - tylko ja sie tak straaaasznie boje wsiasc za kierownice! No a wiem, ze musze nie wiem np ni cholery kto ma pierwszenstwo na drodze, nawet rowerem boje sie po jezdni jechac. Myla mi sie strony a po ciemku to w ogle jK kura nic nie widze... Ale juz teraz bardzo mi doskwiera brak czynnego prawka, bo nawet na zakupy duze ciezko pojechac i zostaje mi tylkotesco 24 albo taszcze to wszystko w zebach. I zanim przyjde do domu to jestem mokra jak pies, bo zakupy, nawet na kilka dni tylko, waza jednak duzo! Moj tz nie chce nawet slyszec o odnawianiu prawka w ciazy - mowi, ze jestem za bardzo rozkojarzona. Inna rzecz to kasa, teraz naprawde z tym krucho, bo wyprawka, ciaza prywatnie, do tego robimy remont i w miedzyczasie musimy przeciez gdzies mieszkac wiec wynajmujemy mieszkanie. Czasem z ta kasa to sie zalamac mozna, normalnie mam dola z tego powodu no i jeszcze z wyplaty bedzie mniej teraz bo na zwolnieniu jestem, a tak to jest, jak ma sie premie uznaniowe :-/

Przepraszam, ze tak marudze ale jakos zle mi dzisiaj

Z dobrych wiesci, to zrobilam samodzielnie kostke rosolowa! Taka drobiowo-warzywna. W przepisie mowia, ze mozna ja przechowywac w lodowce kilka miesiecy jest tam mieso drobiowe, marchwe, seler, por, pietruszka, gozdziki, bazylia, por, pietruszka pachnie i bedzie gotowiec do zup

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Jak dobrze weź sobie kilka lekcji albo pojezdzij z jakimś dobrym kierowcą to wszystko sobie przyppomnisz. Ja miałam z 8 lat przerwy, moja Mama z 15 i teraz obie smigamy. Mi przyjemność z jazdy przyszła wraz z kupnem fury z silnikiem 2,0 heh śmiga się elegancko! Wracam do remontowania!
Velika, a co dokladnie masz do zrobienia z tym remontem ? Pochwal sie!

Powiedzcie prosze jak wrzucic tu zdjecie z ipada, bo nie mam komputera:/ chce Wam pokazac brzuszek i mojego szkaraba mam zdjecie 4d na ktorym widac twarz ! Jutro zaczynamy 18 tydzien, ale to leci. Jeszcze nie czuje ruchow, kiedy u Was sie pojawily?

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Witaj i trzymaj się mocno trzymam kciuki byś z maleństwem szybko wyszła i więcej nie musiała wracać do szpitala

Ja mam pralkę z suszarką i jestem mega zadowolona przynajmniej narazie :-P
Beth, to ja mam na odwrot, wedlug om tp to 06 maj 2016, a wg usg to 30.04 nie wiedzialam, ze mozna miec przesuniecie w druga strone )
Jak dobrze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:05   #2860
patulinka94
Zadomowienie

A to mój brzusio. 😊
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1448132734221.jpg (41,0 KB, 34 załadowań)
Stary 2015-11-21, 20:06   #2861
gosiaczek071
Zakorzenienie

hejoooo

PRAWKO
ja mam od 8 lat, jezzdze odkad zdałam. W ciazy zreszta :P:P nie zapomne mojej pierwszej samotnej podrozy maz mi kazal jechac do makro po flaszke dla kumpla, bo kladli panele u nas w mieszkaniu. Nie dosc, ze wjechalam w jedną ulicę pod prąd (nie mowilam mu tego) i wsszyscy na mnie trąbili, to potem zle zjechalam, wjechalam na autostrade, a nie jechalam autostradą NIGDy (wtedy) i nie wiezialam, ze lewy pas jest "szybki" ja jechalam 60 kmm bo sie balam szybciej, wszyscy na mnie trabili, nie mialam gdzie zjechac. wiec zaczelam ryczec, dzwonic do meza ze nie wiem gdzie jestem i nie wiem co robic i panika totalna... w koncu znalazlam jakis zjazd, poprosilam, zeby mnie pokierowali spowrotem... jakos po 2 godzinach udalo mi sie wrocic, zajechalam pod makro, zrobilam te zakupy i wyjezdzajac tylem przywalilam w jakies auto, stłukłam sobie lampę (jemu nic o dziwo) i zdarlam zderzak troche.... matko jak ja sie balam wtedy :roll eyes: mimo wszytsko, jezdzilam dalej i super, bo teraz uwazam sie za naprawde dobrego kierowce.
jezdze w zimie, w sniegu (tez mieszkam na wsi) w deszczu, nie wazne. Kiedys nie umialam jezdzic kombiakiem meza, ale sie nauczylam i teraz wsiade w praktycznie kazde auto (nawet takim wielkim vanem jezdzilam, jakis mercedes viano czy jakos tak), mialam sportową hondę, a teraz mam fajna osobowkę i na szczescie mam cvzujniki parkowania z tylu, ale i bez zaparkuję. Juz umiem perfekcyjne zatoczki tylem, lubie w ogole wjezdzac tylem, uwazam, ze to latwejsze niz przodem. Dziewczyny- jezdzic jak najwiecej, zebyscie nie byly zalezne od nikogo, Zacznie sie jezdzenie po lekrzach, wiec nie bedzxiecie sie musialy nikogo prosic...

sunmade to okropne co piszesz o tej dziewczynie... przykre, no ale jak uslyszala o tym w sali dopiero, to co mieli zrobic. wiadomo, szpitale sa oblozone, wiec pewnie trudno bylo znalezc od razu miejsce gdzies inndziej dla niej. nie to zebym bronila, bo tez uwazam to za okrucienstwo, no ale nasze szpitale niestety są przepelnione...przyke to bardzo

a ja mialam polspiochy i nie narzekam, jak dziecko wyrosnie, no to trudno...

RUCHY
moj maly chyba sie ulozyl w poprzek, wydaje mi sie ze lepkiem sie rozpycha w srodku brzucha a syrkami dostaje po bokach. heh ja odczuwam jako takie "przeciaganie"

u nas sie zaczal remont syf mam w domuuuu ale za tydzien bede miec piekne, nowe 2 pokoje

ogladacie czasami "zycie bez wstydu"? ja lubie, ale zawsze zakrywam oczy jak im tam w tych nosach dłubią czy rozdziawiają te rany, zaraz mi sie moja cesarka przypomina.... aaaaa bo ja wam nie pisalam, jaki geniusz ze mnie podczas pierwszej CC gapilam sie w lampę, wsyztsko sie odbijało... i widzialam wiele za wiele... potem mnie zemdliło i myslalam, ze pawia puszcze. A instrumentaruszka do mnie z tekstem "prosze na mnie nie rzygac, ja dzis juz bylam obrzygana":brzyd al:
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:17   #2862
velika
Winter is coming

ja też się bałam, też nie ogarniałam wielu rzeczy, po nocy bardzo rzadko jeżdżę, bo gorzej widzę - ale praktyka czyni mistrza. Twój chłop umie jeździć? To niech cię uczy. Mnie mój nauczył i teraz mu wypominam, że stworzył potwora Latami się wzbraniałam przed jeżdżeniem, bo się bałam, bo nie umiałam itd. sto wymówek. Ale cieszę się, że się przemogłam ;] i to od razu zaczęłam z grubej rury, moja pierwsza podróż to było samej 30 km do pracy, a tydzień później jazda do Poznania 140 km ;] jak teraz nie chcesz, to spróbuj po urodzeniu dziecka.
I w ogóle jakaś jestem niekulturalna dzisiaj, witam paulinka
A wam dziewczyny współczuję przebojów ze szpitalami to jedyna rzecz, która mnie przerażała w ciąży, naprawdę wam nie zazdroszczę. Oby szybko was wypuścili!

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Jak dobrze Pokaż wiadomość

Velika, a co dokladnie masz do zrobienia z tym remontem ? Pochwal sie!

Powiedzcie prosze jak wrzucic tu zdjecie z ipada, bo nie mam komputera:/ chce Wam pokazac brzuszek i mojego szkaraba mam zdjecie 4d na ktorym widac twarz ! Jutro zaczynamy 18 tydzien, ale to leci. Jeszcze nie czuje ruchow, kiedy u Was sie pojawily?
hmm jak wrzucić zdjecie to nie wiem. Co do ruchów to u mnie pierwsze smyranie było w 17 tc i tak cały czas, a wczoraj pierwszy kop (20 tc)
Co do remontu to robimy wymianę drzwi i okien, cały przedpokój, kuchnię, kibel plus pokój dla dziecka, czyli generalnie pół mieszkania. Dużo robimy sami, a w zasadzie mój chłop, ja bardziej na zasadzie "ja tu tylko sprzątam" ale pomagam ile się da. Póki co pomieszkujemy u moich rodziców, dopiero 4 dni, a ja już mam dość i jutro chyba wrócimy do siebie, choćbym miała spać w pyle i gruzie :/
Jutro jedziemy kupić farbę do pokoju dziecięcego ale jeszcze nie wiem jaką. Gosiaczek na jaki kolor malujecie?

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:19   #2863
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Jutro jedziemy kupić farbę do pokoju dziecięcego ale jeszcze nie wiem jaką. Gosiaczek na jaki kolor malujecie?
W "Mamo to ja" czy cos podobnego, czytałam ze pokój dziecięcy powinien być pomalowany na takie kolory jak: niebieski, żółty, zielony i pomaranczowy. Wpływają na rozwój dziecka. 😊
Stary 2015-11-21, 20:22   #2864
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
Hejka co do prawa to mam od 2001 roku i cały czas jezdze jeśli muszę a jak nie to mąż mnie wozi
Trzymajcie się dziewczyny w szpitalu najważniejsze że z bobasami wszystko ok

Przypominało mi się jaj ją poronilam i po wszystkim byłam bardzo przybita a na dodatek przenieśli mnie di sali gdzie dziewczyna zaczynała rodzić a ją non stóp ryczalam
Oj biedactwo, ale faktycznie powinni coś z tym w szpitalach zrobić , bo to psychika siada całkowicie
21 tc córeczka
Stary 2015-11-21, 20:24   #2865
lulka19
Zakorzenienie

Ja też się zastanawiam nad kolorem pokoju dla małego, bo potem to będzie nasza garderoba, a on będzie urzędował w większym....

może żółty jakiś.
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:25   #2866
margueri
Zadomowienie

Sun jak się czujesz??? Biedna jesteś, trzymaj się dzielnie

Kropcia gratki córeczki

Agnesa trzymaj się dzielnie!

Jej dziewczyny, współczuję wszystkich problemów ciążowych, trzymajcie się dzielnie! Już nie będę narzekała na swoje wymioty :P

Prawko
Mam już kilka lat, jeździć się nie boję, prawko zdawałam w innym mieście, niż mieszkam, żeby było śmiesznie...na początku bałam się jeździć po moim mieście, aż śniło mi się to w nocy a teraz juz nie mam problemu, ale ja musiałam szybko jeździć, bo jestem jedynym czynnym kierowcą u mnie w domu...uwielbiam szybką jazdę na autostradzie tylko teraz zaczyna mi być nie wygodnie za kółkiem, ale to przez pasy, chyba czas zacząć używać adaptera pasów, bo póki co torebka świetnie się sprawdza

Półśpiochy
Mam mało, stwierdziłam, że tylko będą po domu, ale i tak wolę pajacyki, bo plecki będą przykryte A na dwór to leginsy lub jakieś spodenki lub poszalejemy i będą sukieneczki

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 20:27   #2867
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
W "Mamo to ja" czy cos podobnego, czytałam ze pokój dziecięcy powinien być pomalowany na takie kolory jak: niebieski, żółty, zielony i pomaranczowy. Wpływają na rozwój dziecka. ��
o matko nigdy
na razie na prowadzeniu są odcienie szarości meble pewnie białe, a ewentualne dodatki jakieś kolorowe.

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2015-11-21 o 20:28
Stary 2015-11-21, 20:28   #2868
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się bałam, też nie ogarniałam wielu rzeczy, po nocy bardzo rzadko jeżdżę, bo gorzej widzę - ale praktyka czyni mistrza. Twój chłop umie jeździć? To niech cię uczy. Mnie mój nauczył i teraz mu wypominam, że stworzył potwora Latami się wzbraniałam przed jeżdżeniem, bo się bałam, bo nie umiałam itd. sto wymówek. Ale cieszę się, że się przemogłam ;] i to od razu zaczęłam z grubej rury, moja pierwsza podróż to było samej 30 km do pracy, a tydzień później jazda do Poznania 140 km ;] jak teraz nie chcesz, to spróbuj po urodzeniu dziecka.
I w ogóle jakaś jestem niekulturalna dzisiaj, witam paulinka
A wam dziewczyny współczuję przebojów ze szpitalami to jedyna rzecz, która mnie przerażała w ciąży, naprawdę wam nie zazdroszczę. Oby szybko was wypuścili!

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

hmm jak wrzucić zdjecie to nie wiem. Co do ruchów to u mnie pierwsze smyranie było w 17 tc i tak cały czas, a wczoraj pierwszy kop (20 tc)
Co do remontu to robimy wymianę drzwi i okien, cały przedpokój, kuchnię, kibel plus pokój dla dziecka, czyli generalnie pół mieszkania. Dużo robimy sami, a w zasadzie mój chłop, ja bardziej na zasadzie "ja tu tylko sprzątam" ale pomagam ile się da. Póki co pomieszkujemy u moich rodziców, dopiero 4 dni, a ja już mam dość i jutro chyba wrócimy do siebie, choćbym miała spać w pyle i gruzie :/
z ipada sie daje tak : trzeba dac "zarzadzaj zalacznikami" i tak jak w kompie, wybrac z biblioteki, lub zrobic od razu zdjecie, dac zaduj i potem zamknij okienko i wyslij odpowiedxz.

a pokoj malujemy na bardzo jasny szary, a na jedna sciane dajemy taka tapete http://jarsol.nazwa.pl/all/michal/No...zdjecia001.jpg

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
W "Mamo to ja" czy cos podobnego, czytałam ze pokój dziecięcy powinien być pomalowany na takie kolory jak: niebieski, żółty, zielony i pomaranczowy. Wpływają na rozwój dziecka. 😊

ehhh bzdury dajemy taki kolor, jak nam sie podoba wiadomo nie jakis wsciekly czerwony czy ostro zielony, ale ja nie wierze w zadne teorie, ze te kolory mają wplywac na rozwoj... na rozwoj wplywa wiele czynnikow, a akurat kolor scian ma tu chyba najmniej do gadania.
Stary 2015-11-21, 20:30   #2869
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
o matko nigdy
na razie na prowadzeniu są odcienie szarości meble pewnie białe, a ewentualne dodatki jakieś kolorowe.
No przeważnie teraz rodzice wybierają szarości, ale to nie wpływa na rozwój dziecka. 😉

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Wiecie to są takie teorie tak samo jak inne zabobony w ciąży 😜
Stary 2015-11-21, 20:30   #2870
Polinezyjka
Zakorzenienie

Jak dobrze ja po kilku latach nie jeżdżenia najpierw kilka dni jeździłam po parkingu a potem po uliczkach na osiedlu ale w rodzinnej miejscowości bo tam się czuję bezpieczniej.

patulinka jaaaaa ale fajnie Ci wyskoczył juz hihihi

gosiaczek NAJLEPSZA historia ever !!!!

Dlatego ja mam teraz mocne postanowienie jeżdżenia jak najcześciej tymbardziej, że akurat jak do kogoś śmigniemy to mężu się napije a ja poprowadze.
Ale też jutro jedziemy do centrum handlowego, postanowiłam pojechać. Jakoś dam radę! Muszę! Ile można być kaleką kierowcową
21 tc córeczka
Stary 2015-11-21, 20:46   #2871
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jak dobrze Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Beth, to ja mam na odwrot, wedlug om tp to 06 maj 2016, a wg usg to 30.04 nie wiedzialam, ze mozna miec przesuniecie w druga strone )

to chyba nie do mnie :-P mój termin z om jest praktycznie taki sam jak usg :-P

Stary 2015-11-21, 20:55   #2872
velika
Winter is coming

Cytat:
Dlatego ja mam teraz mocne postanowienie jeżdżenia jak najcześciej tymbardziej, że akurat jak do kogoś śmigniemy to mężu się napije a ja poprowadze.
Ale też jutro jedziemy do centrum handlowego, postanowiłam pojechać. Jakoś dam radę! Muszę! Ile można być kaleką kierowcową
pewnie, że dasz! ale ja np. najbardziej lubię jeździć sama mój chłop jest świetnym kierowcą, jeździ bardzo dużo i jak z nim jadę jako kierowca to się mnie czepia. Rzadko się kłócimy, ale nieraz to ledwo wsiądziemy do samochodu a już mam ochotę go z niego wywalić. Oczywiście twierdzi, że to dla mojego dobra te jego uwagi

Stary 2015-11-21, 21:03   #2873
Jak dobrze
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
z ipada sie daje tak : trzeba dac "zarzadzaj zalacznikami" i tak jak w kompie, wybrac z biblioteki, lub zrobic od razu zdjecie, dac zaduj i potem zamknij okienko i wyslij odpowiedxz.

a pokoj malujemy na bardzo jasny szary, a na jedna sciane dajemy taka tapete http://jarsol.nazwa.pl/all/michal/No...zdjecia001.jpg

ehhh bzdury dajemy taki kolor, jak nam sie podoba wiadomo nie jakis wsciekly czerwony czy ostro zielony, ale ja nie wierze w zadne teorie, ze te kolory mają wplywac na rozwoj... na rozwoj wplywa wiele czynnikow, a akurat kolor scian ma tu chyba najmniej do gadania.
Dzieki gosiaczek - dokoncze zupe i zaraz dodam

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Jak dobrze ja po kilku latach nie jeżdżenia najpierw kilka dni jeździłam po parkingu a potem po uliczkach na osiedlu ale w rodzinnej miejscowości bo tam się czuję bezpieczniej.

patulinka jaaaaa ale fajnie Ci wyskoczył juz hihihi

gosiaczek NAJLEPSZA historia ever !!!!

Polinezyka, to ja chyba tez tak zrobie z tym parkingiem poprosze tz zeby mnie tam zawiozl i przywiozl a z tz nie bede jezdzic bo on jest swietnym kieorwca i bardzo mnie stresuje, ze widzi co robie zle. I on sie szybko na mnie denerwuje, ja sie zaraz denerwuje ze on sie denerwuje i tak konczy sie klotnia. Zdecydowanie musze jezdzic z instruktorem albo sama.
Jak dobrze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 21:10   #2874
gosiaczek071
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że dasz! ale ja np. najbardziej lubię jeździć sama mój chłop jest świetnym kierowcą, jeździ bardzo dużo i jak z nim jadę jako kierowca to się mnie czepia. Rzadko się kłócimy, ale nieraz to ledwo wsiądziemy do samochodu a już mam ochotę go z niego wywalić. Oczywiście twierdzi, że to dla mojego dobra te jego uwagi
moj to samo. az mu kiedys wrzasnelam, za przeproszeniem, ze ma skonczyc pier...lić i dac mi prowadzic a jak mu sie nie podoba, to niech sie zamienia i sam sobie prowadzi. no i juz nie komentuje. polewa tylko jak wyprzedzam, bo sie wtedy spinam i podnosze na maxa jak bym miala cos wiecej zobaczyc przez ta szybe :P
Stary 2015-11-21, 21:10   #2875
Kalpana
Zakorzenienie

Coś się zrobiło strasznie szpitalnie na wątku Oby to było tylko chwilowe.

Półśpiochy... U nas zestawem obowiązkowym było body + półśpiochy. Najczęściej właśnie tak małego ubierałam, było najwygodniej.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-21, 21:13   #2876
Agnessssa
Rozeznanie

Mnie już odlaczyli od kroplowki jest o wiele lepiej dostałam nospe z pyralgina i puscilo leży nas 4 na sali ale ogólnie warunki ok sala spora z łazienką więc luz mam nadzieję ze długo tu nie poleże i szybko wrócę do domu. Na kolację była parowka cala 1 sztuka! I 3 kromki bułki normalnie aby tylko się nie przejesc :P
Stary 2015-11-21, 21:14   #2877
GGI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek071 Pokaż wiadomość
moj to samo. az mu kiedys wrzasnelam, za przeproszeniem, ze ma skonczyc pier...lić i dac mi prowadzic a jak mu sie nie podoba, to niech sie zamienia i sam sobie prowadzi. no i juz nie komentuje. polewa tylko jak wyprzedzam, bo sie wtedy spinam i podnosze na maxa jak bym miala cos wiecej zobaczyc przez ta szybe :P
Ja też na początku dostawałam szału z uwagami raz się kończyło na takiej kłótni że się zatrzymałam i kazałam mu wysiąć bo mam dość jego ☠☠☠☠☠☠☠enia....:pal a:

półśpiochy u mnie jest pare par w wyprawce wyjdzie w praniu czy się przydały...
Stary 2015-11-21, 21:15   #2878
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Mnie już odlaczyli od kroplowki jest o wiele lepiej dostałam nospe z pyralgina i puscilo leży nas 4 na sali ale ogólnie warunki ok sala spora z łazienką więc luz mam nadzieję ze długo tu nie poleże i szybko wrócę do domu. Na kolację była parowka cala 1 sztuka! I 3 kromki bułki normalnie aby tylko się nie przejesc :P
Szał z tą kolacją 😀 U mnie dwie kromki chleba i pasta z twarożku z zieleniną. Kolacja była o 18 A śniadanie o 8 😀😀😀😀
Stary 2015-11-21, 21:19   #2879
Agnessssa
Rozeznanie

Dobrze ze Internet tutaj chociaż jest bo bym zwariowala
Stary 2015-11-21, 21:20   #2880
velika
Winter is coming

heh gosiaczek, GGI dobrze czytać, że nie tylko mój jest takim dziadem jak prowadzę. Też się kiedyś zatrzymałam i powiedziałam, że z nim dalej nie jadę A ile razy się pokłóciliśmy to nie zliczę. Najczęściej każę mu siedzieć cicho.
Agnessa tylko nie przytyj za dużo na tej diecie oby cię szybko wypuścili!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości