Mamusie grudniowe 2015 cz. 9 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-18, 21:42   #2881
halwaya
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez zaciekawa Pokaż wiadomość
ooo..mój też w tym roku zażyczył sobie playdoh. Jaki zestaw kupujecie?bo my lodziarnie
Moja dostała na urodziny osmiornice playdoh od znajomych(na razie poszło to na szafę). Poczekam, aż będzie mogła się bawić pod nadzorem.. bo u niej w pokoju jest wykładzina

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:50   #2882
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaciekawa Pokaż wiadomość
ooo..mój też w tym roku zażyczył sobie playdoh. Jaki zestaw kupujecie?bo my lodziarnie
Jeszcze mysle jaki zestaw , duzo tegooo jest

Dla mnie seks w tej ciazy,.teraz jest mega przyjemny. Jak juz pozycje sie zlapie to mega

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-18, 21:55   #2883
Fionka_31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość

Dla mnie seks w tej ciazy,.teraz jest mega przyjemny. Jak juz pozycje sie zlapie to mega

Mi wyjątkowo szybko przychodzi to co ma przyjść Z pozycja mam dokladnie to samo, tylko tz czasem poczuje ze 20kg więcej na nim siedzi

No ale co z tego jak co rusz jakas infekcje podlapie :/ i seksy palcach można policzyć ...

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 00:09   #2884
benita84
Zadomowienie

syylwuska super trafiłaś z tą snuzą! a co do gwarancji to może 24m jest na samo urządzenie a 12m na baterię?

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
No a z takich praktyk co mi sie mniej podobają to jak nie urodzę do 8 to szpital obserwacja i do 12 będę juz mama
miałam taką ginkę w pierwszej ciąży, też nie czekała tylko pare dni po terminie już byłam na wywołaniu... może nie jest to super rozwiązanie ale ja już żyłam w takim stresie że w sumie było mi to na rękę

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że w tym roku robiłam to tak wcześnie, ale dziś pakowałam prezenty gwiazdkowe
Jeszcze tylko czekam na prezent dla mamy. I muszę kupić prezent dla męża na imieniny i wszystko będzie gotowe
hehe no to faktycznie szybko się uwinęłaś z prezentami ja nawet jak mam kupione wcześniej to zwykle za pakowanie zabieram sie w okolicach wigilii i oczywiście zawsze sobie obiecuje że za rok będzie inaczej

Cytat:
Napisane przez limonka_86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz po wizycie jestem teraz 38tydz 4d mała ma 3400 wszystkie wyniki w normie ale łożysko juz się zaczyna starzec na ktg wyszło ze skurcze juz mam ale nieregularne choć teraz już urodzić mogę w każdym momencie szyjka skrócona i niby przymknieta ale już delikatnie tylko wiec jestem jak tykajaca bomba aż tz się przestraszył tych skurczy no ale w końcu kiedys urodzić musze;-)
heh no nie ma już odwrotu nie mniej jakoś zaczęłam się stresować bo mamy zbliżone terminy a mi ostatnio też brzuch co raz twardnieje

ogolnie ja mojego tż też informuję o każdym skurczu czy bólu ale niestety nie robi to na nim większego wrażenia... jedyny skutek to taki że jestem bez szans na do grudnia

andriuszka śliczna ta broszka

Cytat:
Tego samego dnia maja chyba albo mervie ma 26 nawet.

Dobra aktualizuje bo tz sie kapie

Halwaya
Acapella
Koristi
Mervie
Benita
Limonka
Karmazynova
Sweet
Dolinka
Fionka
a co ja tam tak wysoko na tej liście robię ja chce do grudnia doczekać

Cytat:
Napisane przez acapella Pokaż wiadomość
Myślicie, że jak mam już to małe bo małe, ale rozwarcie to mogę pić dalej herbatkę malinową? Miałam tydzień przerwy, bo tak wyczytałam, że lepiej i nie wiem czy zacząć. Niby nie wywołuje porodu, ale nie wiem już sama...
wiadomo że u każdej może być inaczej ale ja piłam tą herbatkę w pierwszej ciąży, miałam rozwarcie już jakoś od ok 32tyg i takie samo było do dnia jak mnie na oddział przyjmowali, także na mnie w tej kwestii herbatka nie podziałała
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 01:25   #2885
andriuszka77
Zadomowienie

Ehh druga noc z rzędu nie moge spać, glowa mi pęka i tak pezewracam sie z boku na bok tylko. Biodra bolą od tych pozycji na boku.

---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
Nie w moim stylu, ale bardzo ładna
Ja też już idę spać, też mam dosyć już. rozmawiałam chwilę z tż przez telefon. Nic mu nie powiedziałam, tylko się popłakałam. Musze iść jutro do labo na badania, czyli wcześniejsza pobudka mnie czeka
Trzymam kciuki , ubierz sie ciepło bo pogoda kaprysna jednak. Sciskam !

---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ----------

Cytat:
Mój top:

Halwaya

Acapella

Koritsia+Mervie

Limonka

Wojniann

Karmazynova

Sylwoha

Benita

Evciapo

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Biedulka

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Andriuszka nie widzę. Raz wrzucilas wanienke to widziałam wiec może w ten sposob zawsze zalaczaj zdjęcia?
Widzę lista konkretna, życzę przede wszystkim bezpiecznego i zdrowego rozpakowywania.

Czyli jednak foty muszę zalaczac najpierw na kompie na pokazywarke żeby na serwer gdzieś wrzucić, bo jak zalaczam z telefonu to właśnie coś nie widać. Ok poprawie sie.
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 04:01   #2886
wojniann
Rozeznanie

GG do wojniann

Jakby ktoś.się.martwił.o.jabłko to.spokojnie Ju zjadłam
Hehehe próbowałam zasnąć ale.niestety.
Co udało mi się zasnąć to czapy mi się śniły, dochodzenie wód i porody. Aj.....

---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ----------

Widzę ze znalazłam się w.top 10 do porodu heheh powiem.ze mam nadzieje bo mnie nerwy noszą juz. Dopatruje się czy to.juz czy za.chwilę.....

Co do play dooh fajna zabawa ale rada dla kupujących nie bierzcie słoiczków z pastelowymi kolorami tylko podstawowe. Mam całe pudło i sprawdziłam. Pastelowe ma delikatniejsza konsystencję co wydawałoby się fajnie oto nie!!!!!! Nie można.tego wygrzebac z foremek, masli się tak rozsmarowuje i nawet jak.zaschnie z.foremek nie.chce wyjść. A podstawowa czyli żółta czerwona niebieska itd jest fajna bo miękka zasycha i odkurzaczem sprzątam ja jak.gdzieś zostaje i lekko z.foremek odchodzi lub jak.przypadkiem zostaje gdzieś to się.kruszy i poprostu wysypuje się to. U mnie to.od 3 lat ulubiona zabawa.

---------- Dopisano o 05:01 ---------- Poprzedni post napisano o 05:00 ----------

Pastelowe były w zestawie tort. I właśnie były mega beznadziejne.
wojniann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 04:29   #2887
kalwinka
Zadomowienie

Spałam całe 45 minut o 7.50 mam pociąg na uczelnie, może w końcu załatwię cholerny dziekanat :sciana:
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 05:05   #2888
ogolnie
Zakorzenienie

Ja dziś też miałam kiepskie spanie, aż się zdziwiłam. Śniło mi się że byłam na wizycie u gina i mnie badał palcami i nagle krzyknął "auć" i powiedział że mam rozluznic mięśnie bo nie może palców wyciągnąć
Potem mi się śniło że pod nieobecność TŻ przyjechał do mnie jakiś facet bardzo podobny do TŻ i chciał się kochać a ja miałam taka ochotę że się zdecydowałam a potem miałam wyrzuty sumienia z powodu zdrady. Najgorsze jest to że do tego faceta powiedziałam jak we mnie wchodził "nooo wreszcie inny ku.asik"
Kobiety nie wytrzymam z tymi moimi snami
Potem że byłam w jakimq gangu który szukał złota i weszliśmy do jakiejś podziemnej jaskini a tam mieszkał jakiś facet. I chciał nas zastrzelić. Jak uciekałam to się przewróciłam i wtedy on strzelił. I koniec spania

Co do tych snów o tym że zdradzam TŻ to śniło mi się wiele razy ostatnio ale zawsze w tym śnie ostatecznie tego nie robiłam, a dziś pierwszy raz śniło mi się że zdradziłam TŻ
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 05:13   #2889
Koritsi_a
Zadomowienie

Czesc dziewczyny. Zerwałam sie z samej rana żeby sie wyrobić z KTG przed męża pracą. Mam nadzieję ze się uda, bo mnie wczoraj nastraszył, że moze mi powiedzą ze mam zostać na oddziale

A nocka koszmarna do tego. Jak nie skurcze to głupie sny :/ chyba z nerwów to wszystko...

Edytowane przez Koritsi_a
Czas edycji: 2015-11-19 o 05:14
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 05:24   #2890
ogolnie
Zakorzenienie

O, i za karę dzień powitałam
Stary 2015-11-19, 05:39   #2891
mujer
Zadomowienie

Brydzień
Ależ panika powstała widzę, rozpakowywanie pełną parą

Wygląda na to, że ja będę ostatnia. Jeszcze czas, a i Młody się jakoś nigdzie póki co (chyba) nie wybiera Jedynie przybiera na masie zapewne, bo brzuch mi się powiększa, mam wrażenie, że co rano jest większy i bardziej idzie do przodu. Tylko jakoś mało ruchawy jest, co mnie martwi Ogólnie teraz ma długie okresy ciszy, a potem jak się rusza to też tak raczej przeciągle. Mam nadzieję, że to nic złego, choć już panikowałam kilka razy.

Hm nie wiem, czy któraś zdecydowała się na opłacenie położnej do porodu? Bo nie przypominam sobie...

Skurcze, miewam teraz bardzo silne, ale widzę, że raczej wiele z tego nie wynika. Nawet jak ich jest dużo w ciągu godziny, to potem odpuszczają. A jak złapie, to boli mnie brzuch łącznie z kręgosłupem. Młody poza tym wysoko, nic mi nie opadło, mam regularną zadychę i spojenie wogle mi nie dokucza. Tylko pachwiny trochę ciągną.

Edytowane przez mujer
Czas edycji: 2015-11-19 o 05:42
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 06:22   #2892
evciap0
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Mój mąż kupił wisior/broszkę srebrną. Uwielbiam taką biżuterię, patrzcie co właśnie dostałam. Trochę wcześniej dostałam, bo urodziny mam 27, on mówi że to część prezentu już Chciał mi humor poprawić miło. Warmet, kolekcjonuję i uwielbiam srebrną biżuterię ze starych lat. aż się pochwalę

Idę spać, głowa mi pęka dziś od tych stresów i wrażeń
Ale kochany mąż

Cytat:
Mój top:

Halwaya

Acapella

Koritsia+Mervie

Limonka

Wojniann

Karmazynova

Sylwoha

Benita

Evciapo

Fionka, Ty razem ze mną

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Ja dziś też miałam kiepskie spanie, aż się zdziwiłam. Śniło mi się że byłam na wizycie u gina i mnie badał palcami i nagle krzyknął "auć" i powiedział że mam rozluznic mięśnie bo nie może palców wyciągnąć
Potem mi się śniło że pod nieobecność TŻ przyjechał do mnie jakiś facet bardzo podobny do TŻ i chciał się kochać a ja miałam taka ochotę że się zdecydowałam a potem miałam wyrzuty sumienia z powodu zdrady. Najgorsze jest to że do tego faceta powiedziałam jak we mnie wchodził "nooo wreszcie inny ku.asik"
Potem że byłam w jakimq gangu który szukał złota i weszliśmy do jakiejś podziemnej jaskini a tam mieszkał jakiś facet. I chciał nas zastrzelić. Jak uciekałam to się przewróciłam i wtedy on strzelił. I koniec spania

Co do tych snów o tym że zdradzam TŻ to śniło mi się wiele razy ostatnio ale zawsze w tym śnie ostatecznie tego nie robiłam, a dziś pierwszy raz śniło mi się że zdradziłam TŻ
Ogolnie hahah dobre, Twoje sny są najlepsze

Ja też się całą noc mordowałam, jakieś głupoty mi się śniły, do tego miałam wrażenie, że ktoś puka w okno

40/40
evciap0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:15   #2893
limonka_86
Zadomowienie

Cytat:
Sylwuska no ja też czuję jakby tam mniej miejsca było, przy TŻ ma czasem problem, żeby się przedostać

Czubasek mój też dziś leniwy jakiś. Niedawno dopiero zaczął się odzywać w miarę regularnie. Chłopaki nastroju nie mają przez pogodę może

O kuźwa, nieładne te czopy w googlach Mi czasem też wypadnie jakaś taka mała brązowa kulka, może też zaczyna mi odpadać czopek? Cholera, nie chcę urodzić przed świętami
Jezu, dopiero co się śmiałam z czerwcowego smętnego czopa A tu za chwilę będę swojego oglądać

Ale wiecie co, ja tam już się nie pierniczę i nastraszam TŻta Melduję mu o każdym skurczu i o każdej boleści O czopie też już go poinformowałam, więc jak kiedyś powiedziałam że wypadła mi brązowa kulka to byście widziały to przerażenie w oczach
Celowo panikuję, że nie mam wszystkiego do torby jeszcze, że w ogóle jeszcze nic nie popakowane, nie porobione...Że łóżeczko nieskręcone, że wszystko w opakowaniach jeszcze... Szkoda mi go czasem, że go tak traktuję Ale co, ja przechodzę trudy ciąży to niech on się podenerwuje moim gadaniem.
Bardzo dobrze ze swojego nastawiasz!! Moj teraz co jękne to stoi na baczność jeszcze wymyślil ze jak juz bede miec czestsze skorcze to mam mu najpierw smsa napisac do pracy a po 5 min zadzwonic zeby mial czas sie oswoic z ta mysla :P
A ja to niby jak mam sie oswoic ;-)

Cytat:
Mój mąż kupił wisior/broszkę srebrną. Uwielbiam taką biżuterię, patrzcie co właśnie dostałam. Trochę wcześniej dostałam, bo urodziny mam 27, on mówi że to część prezentu już Chciał mi humor poprawić miło. Warmet, kolekcjonuję i uwielbiam srebrną biżuterię ze starych lat. aż się pochwalę

Idę spać, głowa mi pęka dziś od tych stresów i wrażeń
Kochany ten Twoj Maz pewnie w same urodziny tez ladna niespodzianke dostaniesz

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Ja i Mervie mamy mieć w ten sam dzień.

Tez obstawiam ze gdzieś w najbliższym czasie moze być acapella i limonka
Hehe no ja juz chyba przestalam liczyc na to ze w grudniu dane mi bedzie urodzic bedzie listopad jak nic ;-)

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny. Zerwałam sie z samej rana żeby sie wyrobić z KTG przed męża pracą. Mam nadzieję ze się uda, bo mnie wczoraj nastraszył, że moze mi powiedzą ze mam zostać na oddziale

A nocka koszmarna do tego. Jak nie skurcze to głupie sny :/ chyba z nerwów to wszystko...
3mam kciuki zebys jeszcze troche wytrzymala w dwupaku moj jak wczoraj siedzial ze mna na tym KTG to caly czas mnie straszyl ze jak nic zaraz do szpitala jechac bedziemy :P

Strasznie sie wczoraj czulam po tej wizycie nie dosc ze to krwawienie na szczescie juz teraz tylko lekko plamie. To skurcze mi sie wlaczyly, mala sie tak strasznie rozpychala ze szok normalnie jakby glowka juz chciala wyjsc a nogami sie odpychala:P
Juz naprawde myslalam ze bedziemy na ip jechac ale na szczescie jakos zasnelam i rano juz spokojniej
limonka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:24   #2894
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ogolnie Twój sen wymiata śmiałam się do siebie jak czytałam o "innym ku.siku"

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Mujer nie martw się, to ja będę ostatnia - u mnie młody wyjdzie na początku stycznia

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:36   #2895
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze mysle jaki zestaw , duzo tegooo jest

A ja dołączam do tych, co uważają, ze w ciąży seks przereklamowany, my ostatnio w rocznicę naszego ślubu, czyli na koniec września i potem już nic,i nic,już nie będzie, bo wtedy nie było mi już tak przyjemnie, brzuch przeszkadzał, pobolewal i w ogóle Tz też w strachu. Teraz sobie nawet nie wyobrażam tego, bo tak jak pisałam, czuje dyskomfort jak coś tam mam, a jak miałoby się to,jeszcze ruszać, to nie nie nie, a sszkoda, bo my zakazu nie mamy i mieliśmy, a tak mało w ciąży było ze aż czuje się teraz winna temu. Na początku strasznie złe się czułam, potem jakoś nie było jak i teraz wiadomo....

Cytat:
Mi wyjątkowo szybko przychodzi to co ma przyjść Z pozycja mam dokladnie to samo, tylko tz czasem poczuje ze 20kg więcej na nim siedzi

No ale co z tego jak co rusz jakas infekcje podlapie :/ i seksy palcach można policzyć ...
U mnie i bez tego można policzyć pewnie na palcach ;/

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
syylwuska super trafiłaś z tą snuzą! a co do gwarancji to może 24m jest na samo urządzenie a 12m na baterię?

miałam taką ginkę w pierwszej ciąży, też nie czekała tylko pare dni po terminie już byłam na wywołaniu... może nie jest to super rozwiązanie ale ja już żyłam w takim stresie że w sumie było mi to na rękę

hehe no to faktycznie szybko się uwinęłaś z prezentami ja nawet jak mam kupione wcześniej to zwykle za pakowanie zabieram sie w okolicach wigilii i oczywiście zawsze sobie obiecuje że za rok będzie inaczej

heh no nie ma już odwrotu nie mniej jakoś zaczęłam się stresować bo mamy zbliżone terminy a mi ostatnio też brzuch co raz twardnieje

ogolnie ja mojego tż też informuję o każdym skurczu czy bólu ale niestety nie robi to na nim większego wrażenia... jedyny skutek to taki że jestem bez szans na do grudnia

andriuszka śliczna ta broszka

a co ja tam tak wysoko na tej liście robię ja chce do grudnia doczekać

wiadomo że u każdej może być inaczej ale ja piłam tą herbatkę w pierwszej ciąży, miałam rozwarcie już jakoś od ok 32tyg i takie samo było do dnia jak mnie na oddział przyjmowali, także na mnie w tej kwestii herbatka nie podziałała
Dzięki
Bardzo możliwe, też się wczoraj,nad tym zastanawialam.

Odpisze jeszcze odnośnie mm, mi chodziło o to, żeby mieć w razie w, właśnie w przypadku jakby nic nie leciało o mnie i nie miało się jak rozkręcić, ale nie wiem jak to wygląda, bo skoro dziecko ciągnie i nic nie leci to coś musi jeść... chociaż ja wiarę mam cały czas, wiem że to nie,ma reguły, ale jakoś liczę, ze skoro jest teraz to i mleczko będzie

Cytat:

O mamo... te Twoje sny
Mam nadzieję, że to jednorazowy wypadek.

Dobry!

Dzisiaj dołączam do grona tych, które złe spały w nocy, ogólnie nie śpię za dobrze, ślę dzisiaj to już było słabo, dużo się budzialm, bylo mi gorąco, aż grzejniki zakrecalam, od tych pozycji tylko brzuch mnie już bolał, siku mi się cały czas chciało a spania nie było, może po 3 dopiero przysnelam na dluzej, ehh a jak będzie Mała z nami już to pewnie wszystko bym oddała ze te połowę nocy nieprzespanych co mam teraz ;P

No i oczywiście jak już spałam to sny okropne, chyba sytuacja na wątku,na moją świadomość tak oddzialuje, bo tylko, szopy, wody, porody też mi się śnią, no,i standard, ze nie zdazam do szpitala o ze zaczyna się już, mimo, że jeszcze muszę 2 tyg wytrzymać do zakończonego 37 tyg...

A no właśnie dzisiaj za mną skończony 35 tydzień

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:36   #2896
kalusia87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ogólnie, niemożliwa jesteś z tymi snami
Mnie TŻ wkurza bo dzisiaj stwierdził, że będę miała syna na imieniny. Ja sobie wypraszam takie komentarze, czekam do grudnia i tyle
TŻ wczoraj ogarniał kołyskę, już jest pomalowana ale mi się teraz wydaje, że ma za niskie boki i dziecko mi z niej wypadnie
Stary 2015-11-19, 07:38   #2897
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
aniqa na.imieniny tz sprezentujesz Inke
No, postaram się

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
W sumie to dzięki Ani zajrzałam na olx, dzięki ANI_QA

Cytat:
U nas mala zazyczyla sobie playdoh i zeby ,, Wojtek wyszedk " takze

Cytat:
Napisane przez benita84 Pokaż wiadomość
Ja zwykle też na ostatnią chwilę to robiłam, nawet prezenty nieraz w ostatniej chwili kupowaliśmy, ale w tym roku mogę być w szpitalu i chciałam mężowi gotowe zostawić

Cytat:

Dzień dobry
Stary 2015-11-19, 07:40   #2898
kalusia87
Zakorzenienie

A mi znowu dzisiaj się śniło, że TŻ mnie olewał a oglądał się za innymi ala:
Stary 2015-11-19, 07:41   #2899
halwaya
Zakorzenienie

Ogólnie.. Prawie ekran poplulam mi się sexy nawet nie śnią.. Jedynie co, że chciałam wam opis porodu napisać a tam już 10 część była.. I to nie elektroniczna tylko zwykły folder, do którego trzeba było się wpisać

Dziś czatuje przy telefonie. Tak się napalilam, że jutro już jadę, że chyba bym się rozczarowała gdyby mi powiedzieli, że mam przyjechać w sobotę czy niedzielę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 07:44   #2900
mujer
Zadomowienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;53512697]Ogolnie Twój sen wymiata śmiałam się do siebie jak czytałam o "innym ku.siku"

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Mujer nie martw się, to ja będę ostatnia - u mnie młody wyjdzie na początku stycznia

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Wcale niekoniecznie, tu się jakoś wszystkie spieszą

Też źle spałam, o 5 juz koniec spania. Ale odjechanych snów jakoś nie miewam :/

Poza tym, nadal nie czuję się porodowo, w sensie, że raczej mało realnie to widzę. I chyba już nic na ten temat nie czytam, bo gdzie nie spojrzę, to straszą dosłownie wszystkim i już mi bokiem wychodzi

Kurcze, chciałabym kurtkę do noszenia w chuście, ale strasznie drogie jakoś :/
mujer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:52   #2901
czubasek20
Zakorzenienie

Hej
Witamy w 36 tyg badz 37 jak kto liczy

Ja juz od tz dostalam zje.bke ze tel nie odbieram. Spanikowal chlopak po wczorajszych wygibasach.
Ale mielismy taka radoche ze nawet Wojtek sie rozchulal po.
A teraz pisze smsy co godz czy wszystko ok bo jedzie do Warszawy na egzamin i wroci wieczorem dopiero.

Nie puscilam.dzis malej do przedszkola, bo strasznie mi chrypi i ma katar. Wole ja na dwa dni zistawic i domowymi sposobami przeleczyc niz ma mi ja calkowicie rozlozyc.
Swoja droga pierwsze przeziebiebie w tyn roku ja zlapalo

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:53   #2902
sylwoha
Zakorzenienie

Hej czesc i czolem

A ja spie dobrze w szpitalu :p

Dwnerwuje mnie mij lekarz, przychodzi dzis usmieh tego tamtego i kurde pytan co ja mam robic, wszystko ciagle tak samo- ze poszlabym do domu chociaz na 3 dni.
A on do mnienwierze ze podejmie Pani dobra secyzje. A ja na to ale ze to on jest moim lekarzem i ja nie mam pijecia.
Pytam co on robi z pacjetkami w takiej sytuacji. A on ze nie ma sensu porownywac bo kazdy jest inny. Ze on mnie nie badal juz miesiac i ze sie wypowiadal nie bedzie
A ☠☠☠☠a zajrxec w dokumenty to nie laska?
Cos czuje ze nasza przygoda skonczy sie na tej ciazy ..
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 07:55   #2903
halwaya
Zakorzenienie

Sylwoha.. Masakra jakas. Co za lekarz..

Stary 2015-11-19, 08:00   #2904
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Hej czesc i czolem

A ja spie dobrze w szpitalu :p

Dwnerwuje mnie mij lekarz, przychodzi dzis usmieh tego tamtego i kurde pytan co ja mam robic, wszystko ciagle tak samo- ze poszlabym do domu chociaz na 3 dni.
A on do mnienwierze ze podejmie Pani dobra secyzje. A ja na to ale ze to on jest moim lekarzem i ja nie mam pijecia.
Pytam co on robi z pacjetkami w takiej sytuacji. A on ze nie ma sensu porownywac bo kazdy jest inny. Ze on mnie nie badal juz miesiac i ze sie wypowiadal nie bedzie
A ☠☠☠☠a zajrxec w dokumenty to nie laska?
Cos czuje ze nasza przygoda skonczy sie na tej ciazy ..
Współczuję kochana. No zaangażowanie lekarza w stosunku do pacjentek czasami powala. Dziewczyny tu opowiadają ze np całą ciążę chodziły prywatnie a potem po porodzie w szpitalu lekarz ich nie poznawał już na sali. Życie.

Zdrowia życzę Tobie i malenstwu!
Stary 2015-11-19, 08:02   #2905
ogolnie
Zakorzenienie

Kalusia jakbyś miała mieć na imieniny to w przyszłym tygodniu! Co, nie chciałabyś?

Jeny, dobrze, że TŻ nie ma wglądu w moje sny. Potem jak jeszcze usnęłam po to znowu śniły mi się seksy...Oszaleć idzie. A co gorsze, takie sny powodują, że naprawdę mi się chce A jak mi się chce to TŻta nie ma, a wieczorem to już jestem zmęczona

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

u nas jest aktualnie burza
Stary 2015-11-19, 08:02   #2906
benita84
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję kochana. No zaangażowanie lekarza w stosunku do pacjentek czasami powala. Dziewczyny tu opowiadają ze np całą ciążę chodziły prywatnie a potem po porodzie w szpitalu lekarz ich nie poznawał już na sali. Życie.

A myślałam że to tylko jak się chodzi na nfz to lekarz ma takie zerowe zainteresowanie pacjentką :/
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-19, 08:03   #2907
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Hej

Ja juz od tz dostalam zje.bke ze tel nie odbieram. Spanikowal chlopak po wczorajszych wygibasach.
A teraz pisze smsy co godz czy wszystko ok bo jedzie do Warszawy na egzamin i wroci wieczorem dopiero.

Nie puscilam.dzis malej do przedszkola, bo strasznie mi chrypi i ma katar. Wole ja na dwa dni zistawic i domowymi sposobami przeleczyc niz ma mi ja calkowicie rozlozyc.
Czubasku gratki za nowy lvl dla Wojtka, dobrze mu w brzuszku
Zdrowia dla małej, niech szybko wraca do sił! Skoro pierwsze to i tak odpornosc ma dużą, szybko pewnie pokona wirusa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-19, 08:06   #2908
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:

Chore to Ciekawe jak ja trafię na swojego lekarza w szpitalu po porodzie czy nawet przy porodzie, bo normalnie chodzę prywatnie.
Chociaż, niech no tylko burknie coś, to mu coś powiem. Panek jeden cholera.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Hej

Gorąca linia Warszawa - Skierniewice
Stary 2015-11-19, 08:07   #2909
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomość
Wcale niekoniecznie, tu się jakoś wszystkie spieszą

Też źle spałam, o 5 juz koniec spania. Ale odjechanych snów jakoś nie miewam :/

Poza tym, nadal nie czuję się porodowo, w sensie, że raczej mało realnie to widzę. I chyba już nic na ten temat nie czytam, bo gdzie nie spojrzę, to straszą dosłownie wszystkim i już mi bokiem wychodzi

Kurcze, chciałabym kurtkę do noszenia w chuście, ale strasznie drogie jakoś :/
A to taka z dopinana wstawka z przodu w kurtce ?
Wogóle odzież z dedykacją ciazowa to ma.kosmiczne ceny niestety;/
Stary 2015-11-19, 08:10   #2910
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Kalusia jakbyś miała mieć na imieniny to w przyszłym tygodniu! Co, nie chciałabyś?
Nieeee jeszcze nie jestem gotowa psychicznie. Chociaż pewnie teściu byłby wniebowzięty bo to patronka kolejarzy
Ale bożenę już zaczęłam ogarniać w razie W a propos, polecacie jakiś dobry żel aloesowy? U mnie tylko to się sprawdza na podrażnienia po depilacji, miałam Gorvitę ale może jest jakiś lepszy?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości