|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Lidka cudowne wiadomości. Rośnijcie zdrowo.
Kryształek my też mamy w tym roku 7 rocznicę. Dokładnie za dwa tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2883 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lidka99gratuluje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Straszne jest to co piszesz z tą ramką, ja też jestem raczej przesądna, ale... tak jak Ci napisałam, nie myśl że to mogło być coś złego, bo jeszcze naprawdę jakieś licho przyciągniesz! ![]() Właśnie mi przypomniałaś, że ja też jak jakieś pół roku temu sprzątałam, to wypadła mi z rąk antyrama od TŻ-ta z naszym zdjęciem z przed kilku ładnych lat, jeszcze tacy młodsi byliśmy... ale na szczęście stłukła się tylko rama (chyba na milion kawałeczków:/ ![]() ![]() Zua, nie pisz ta nawet! to dopiero 25 dzień. Trzymam kciuki, żeby jednak coś się "wykluło" ![]() Edytowane przez maddd Czas edycji: 2016-06-06 o 18:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2887 |
Wtajemniczenie
|
Termin na czwartek - piątek. Nie wiem, nic mnie nie boli nic nie czuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim bardzo
![]() Cytat:
Kochana uda Wam się, wiem to że na pewno się doczekacie, wszystkie się doczekacie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |
Rozeznanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
maddd bardzo się cieszę, że macie pozytywne widoki na przyszłość! Trzymam za Was mocno kciuki!
VelaLuca gdzie jesteś? Cytat:
Ja dzisiaj się fatalnie poczułam jak wyszlam z pracy, mdłości, w samochodzie już w ogóle masakra, wróciłam, zjadłam żółty ser, potem chrupki o smaku ketchupowym, a potem ryż z warzywami ![]() Edytowane przez cavagirl Czas edycji: 2016-06-06 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jelonekhihi fajnie, może na rocznicę coś się uda ![]() zUa_tysica dopóki nie ma okresu nadzieja JEST!! ![]()
![]() |
#2893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
esor widzę że mamy te same podglądy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nemmireth trzymam kciuki za badanie nasienia, wyniki wiele wyjaśnią, oby były idealne ![]() zawiechaczarny no nie, jeszcze tydzień czekania, chyba sobie przypominanie w telefonie nastawie żeby Wam przypomnieć ![]() A ta cena to za parę wizyt nie za jedną tak? Jeśli tak to fajna cena ![]() Lidka99 cudownie!!! Na kiedy masz termin? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
A może wpisać Cię na testowanie? Tylko kiedy??
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TSH 1,0 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zakorzenienie
|
Kobietki, ja bardzo Was przepraszam, nie chcę nikogo urazić, ale...
Wg mnie nie powinno się pić nawet takiego piwa, które ma w sobie 0,5%. Ciąża to wcale nie jest aż tak długi czas w porównaniu do całego życia, aby nie móc wytrzymać. Nie pijcie. Nie ma pewności, jaka dawka alkoholu może być szkodliwa dla dziecka - może to być ułamek procenta nawet. |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
![]() Cytat:
Daj znać daj. ![]() Ale jaja! A Wy co skończyliście? ![]() My jeszcze się nie obroniliśmy, w sensie magistra. Ale same studia skończyliśmy rok temu. Cytat:
![]() |
#2902 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2903 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=pater86;61369321]esor też lubię się napić (jakkolwiek to brzmi), pewnie obie jesteśmy po AGH i doskonale Cie rozumie ![]() ![]() Ja skonczylam UWM i tez alkohol lubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Daj znac jak sie czujesz po wszystkim [QUOTE=zUa_tysica;61379956]Hej dziewczyny, wróciliśmy z urlopu!!!! ![]() Nadrobiłam was, gratuluje nowych ciąż (pater ![]() ![]() ![]() Dziewczyny urlop był super, az nie chciało się wracać, Kocham góry !!! a dzikość Bieszczad wpływa mnie tylko pozytywnie!!!![/QUOTE Ciesze sie bardzo ze wypoczelas ja tez mieszkam na mazurach i jeszcze nigdy nie bylam w gorach, to moje marzenie moze kiedys sie spelni ![]() Cytat:
![]() 25dc to jeszcze nic nie przesadzone trzymam kciuki ![]() Vela wiem ze teraz przechodzisz ciezki okres ale co tam u ciebie?
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Hej dziewczyny! Ja juz po. Dziękuje za życzenia i kciuki!
Miałam laparo i histeroskopie. Wczoraj był juz u mnie gin który razem z moim ginem robił zabieg i wstępnie przekazał mi wyniki ktore mnie zaskoczyły, ale niestety negatywnie. Tak jak według sono HSG lewy jajowod jest całkowicie niedrożny i nie dało sie go udrożnić. Natomiast prawy który miał być drożny tez ma chyba jakaś wadę bo płyn który puszczali w nim zatrzymywał sie. Usunęli mi torbiel. Znaleźli w tylnej części macicy małego mięśniaka i tez usunęli. No i potwierdziły sie przypuszczenia mojego gina ze mogę mieć przegrodę w macicy - właśnie ja mam i nic z nią nie zrobili bo potrzebowali by mojej zgody na to, wiec za ok 2 mięs mogę o tym pomysleć. Przyznam ze jestem zawiedziona z ta przegroda - ze juz robiąc tak inwazyjny zabieg mi wszystkiego co sie dało nie naprawili. A ze to nie była niespodzianka tylko on podejrzewał ze może tam być, to czemu wcześniej nie zapytał o zgodę???? ![]() Chyba ze ta przegrodę usuwa sie inna metoda czy za dużo zabiegów naraz nie jest dobrze? Nie wiem - jutro mam spotkanie z właściwym ginem i go o wszystko zapytam. Z tego co zdążyłam wygooglować to taka macica to na prawdę wielki problem - nie dość ze cieżko o zagnieżdżenia zarodka (tłumaczy to ostatnie poronienie) to jak juz zacznie nawet płód rozwijać sie to znowu jest wielki zagrożenie straty ciąży lub urodzenia wcześniaka bo przegroda przeszkadza w rozwoju. Żyjesz tak żyjesz, zero symptomów a tu na takim badaniu wychodzi ze tyle w środku masz zle ![]() Co do mojego stanu to wczoraj nic nie jadłam ani piłam - jak spróbowałam malutki łyk wody to zrobiło mi sie strasznie niedobrze. Żadnych boli nie czuje - pewnie mam dobre przeciwbólowe. Pózniej jak poszłam do łazienki pierwszy raz na sikanie to poczulam mdłości i 3 razy zwymiotowałam. Dostałam wiec przeciwwymiotne. Generalnie "piękna" sprawa taki zabieg robić prywatnie - po prostu czujesz sie człowiekiem i termin miałam dosłownie od ręki. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez Milagr0s Czas edycji: 2016-06-07 o 01:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:09 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- Lidka gratuluję serduszka 😍 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Co do alkoholu to ja nie pije wcale. %% mi nie smakuja. ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Dziewczyny jakoś mi nick zmieniło jak ściągnąłem tapatalka. To ja Lilotka może wiecie jak zmienić ten nick? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Cena ładna, jak za kilka wizyt 😊 gratuluję dobrych wyników 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milagr0s, jak po zabiegu?? ZUa_tysica, często na samym początku nie ma żadnych objawów, jeśli nie czujesz zbliżającej się @, to też dobrze😉 ja nie miałam żadnych objawów ciąży, jedynie dziwaczne plamienia, śluz itd. zupełnie nie taki jaki powinien być 😉 VelaLuca co się dzieje?? Strasznie dawno zaginęłaś... Piszę z telefonu-pozdro szejset ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Kurczę nieciekawie że takie wiadomości, ale wiesz, nawet jeśli masz tą przegrodę, to przynajmniej o tym już wiesz, i wiesz że możesz ją w przyszłości usunąć. Gorzej jakby było coś niby super a ciąży dalej brak. Trzymam kciuki żeby usunięto Ci szybko tą paskudę! Piszę z telefonu-pozdro szejset
![]() |
#2909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę, no trochę słabo, że nie zajęli się to przegrodą. Mi gin, ta która podejrzewała u mnie macice łukowata i właśnie przegrodę, powiedziała że na laparo mi ją usuną, jeśli będzie. Tak jak piszesz, powinni wcześniej to przewidzieć i mieć już Twoją zgodę. Mam nadzieję, że szybko to wszystko wyjaśnisz, wrócisz do formy i rozwiążesz sprawę najwyżej za te dwa miesiące. Mogę zapytać ile Cię ta "przyjemność" kosztowała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cześć
![]() Cytat:
Kurczę z jednej strony przykro mi, że się okazała prawdziwa ta przegroda, ale z drugiej bym na Twoim miejscu czuła pewna ulgę i nadzieję na niedługo zaczęta, szczęśliwie zakończona ciążę ![]() ![]() Daj znać co powiedział Twój gin. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.