![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowe 2017
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2882 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro chcialas być architektem, to może są jakieś kursy na dekoratora wnętrz? To by było coś fajnego. ![]() My rzeczywiście mamy pole do popisu, najgorsza ta mała łazienka i chyba kuchnia, bo nie mam na nią pomysłu, reszta to chyba pikuś. A może mi się tylko tak wydaje ![]() ![]() Popielilam ogródek, bo nam w tydzień wszędzie wyrosła gorczyca i nic poza nią nie było widać! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2884 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
To czeka was dużo pracy, ale też wiele miłych wyborów! Jakby mieć do tego nieograniczony budżet to marzenie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
Ja po grillu u teściów. Nie zjadłam dużo ale właśnie patrze na swój brzuch i nie widzę stop ...
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() ![]() Edytowane przez furjatka Czas edycji: 2016-07-16 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Konto usunięte
|
Serial obejrzany, a przy okazji miałam szansę wreszcie doświadczyć takich konkretnyh ruchów kropeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualnie mógł to być obcy w moim ciele ![]() Ale stawiam jednak na dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Henrykiem jest ten problem, że tak miał na imię szczurek mojej siostrzenicy. Siostrzeńcy nauczyli go sikać na zawołanie - przed oczami mam komendę "Henryk szczaj!" i sikającego szczura ![]() Cytat:
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63100866]Serial obejrzany, a przy okazji miałam szansę wreszcie doświadczyć takich konkretnyh ruchów kropeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualnie mógł to być obcy w moim ciele ![]() Ale stawiam jednak na dziecko ![]() Super ![]() Jak plecy? Ile waży Twój Franek? Wczoraj wieczorem był dramat. Mdłości do entej, w dodatku trzeba zrobić zakupy. Cały czas odwlekam kupno leku przeciwwymiotnego z recepty, próbuję dostać w aptece Imbifem i nigdzie nie ma. Panie farmaceutki dziwnie się wtedy uśmiechają - coś z rodzaju "wymyśliło się tym babom".
![]() |
#2888 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja lubię rozmieszczać rzeczy, ale kompletnie nie mam zmysłu dekoracyjnego. Jedynie co potrafię, to patrzeć w internety, stwierdzić, że coś mi się podoba i to zastosować u siebie. Modyfikacje nie wchodzą w grę, bo nie umiem stwierdzić, czy coś będzie pasowało, chyba, że biały i kolor drewna :P Ale kombinowanie gdzie co postawić to jest to. Wykorzystam każdy centymetr. ![]() ![]() I tak, własny bank przydałby się, żeby te wszystkie pomysły remontowe zrealizować ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63100866]Serial obejrzany, a przy okazji miałam szansę wreszcie doświadczyć takich konkretnyh ruchów kropeczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualnie mógł to być obcy w moim ciele ![]() Ale stawiam jednak na dziecko ![]() A mi się dzisiaj śniło, że to małe dziecię, tak kopało i dźgało mnie rękami, że te malutkie kończyny wystawały mi poza brzuch, tylko okryte moją skórą brzucha ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję mdłości, ja od paru dni mam względny spokój z brzuchem, tylko ten głód co chwilę, ale bułki z pomidorem załatwiają sprawę :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2889 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Franek waży ponad 12 kg i staram się go nie nosić, ale czasem muszę ![]() ![]() Miłej niedzieli mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biały i kolor drewna to najpiękniejsze połączenie i najchętniej wykorzystałabym je w całym domu ![]() My mamy podobny tp, bo i om miałaś o 1 dzień po mnie. ![]() [1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63105481]Hahaha.... nieźle z tym szczurkiem. Ciężko znaleźć imię, które się z nikim bądź niczym nie kojarzyło ![]() Franek waży ponad 12 kg i staram się go nie nosić, ale czasem muszę ![]() ![]() Miłej niedzieli mamusie ![]() Miłej niedzieli i dużo spokoju. Dobrze, że plecy nie bolą. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Różnie mi wyliczali termin - między 27 a 29 stycznia. Ale to chyba nie ma znaczenia, i tak wyjdzie, kiedy będzie chciał/a ![]() Pytanie za 100 punktów: czy któraś z Was orientuje się, i słyszała o czymś takim, żeby kuchenkę elektryczną podłączyć pod zwykłą instalację w bloku? Niby ta: http://www.euro.com.pl/kuchnie/amica...20htadqw.bhtml potrafi, ale coś mi się matematyka nie zgadza - jeśli w bloku jest max 4kW mocy, a kuchenka ma ponad 10kW to jakim cudem to ma działać? Hm... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zadomowienie
|
To jak włączysz pełna moc to będzie wywalalo korki na mój gust. Po prostu nie skorzystasz z pełnej mocy.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja pracuję w korporacji i jestem tym już bardzo zmęczona. ![]() Dziwnie z tym tp, bo ja miałam om o dzień wcześniej, a mi wyliczył tp na 30.01. Oczywiście nie mówię, że u Ciebie coś nie gra, bardziej wydaje mi się, że u mnie jest późno... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2895 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Internety mi wyliczały termin nawet na luty, więc to chyba zależy od algorytmu. Ale jeden raz termin mi wyliczyła maszyna od USG, a że rozmiar dziecka u mnie jest równy wg OM i USG to liczę, że to wyliczone 28. stycznia to "ta" data. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zadomowienie
|
A ja piszę do Was ze szpitala, dostałam grypy żołądkowej i dzisiaj rano mąż mnie przywiózł, na szczęście z kruszynka wszystko dobrze tętno idealne aby ja się kiepsko czuję, żołądek wykrecony na drugą stronę 😞
|
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2898 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2899 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że będzie wywalać korki. Cytat:
Pracodawca i mój zespół jeszcze nie wiedzą, że jestem w kolejnej ciąży, napisałam maila z prośbą o oficjalne spotkanie. Najchętniej bym ich postawiła przed faktem dokonanym (byli bardzo nie fair względem mnie w pierwszej ciąży), no ale pan mąż mówi, żebym sobie nie paliła mostów, referencje itp. Cytat:
Wracaj szybko do zdrowia ![]()
![]() |
#2900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postawiłam ich przed faktem dokonanym, poszłam z dnia na dzień na zwolnienie, ale takie było zalecenie lekarza. Miałam straszne wyrzuty sumienia w stosunku do moich koleżanek, ale poprzestawiałam sobie wszystko w głowie. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2901 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2902 | |
Zakorzenienie
|
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;63100866]Serial obejrzany, a przy okazji miałam szansę wreszcie doświadczyć takich konkretnyh ruchów kropeczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualnie mógł to być obcy w moim ciele ![]() Ale stawiam jednak na dziecko ![]() A jaki serial oglądasz? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2903 |
Zakorzenienie
|
Jutro ide podgladnac maluszka <3 pierwszy raz w tej ciazy maz idzie ze mna, mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i wyjdziemy z usmiechem od ucha do ucha no i moze poznamy plec <3
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno będzie wszystko dobrze, nie ma innej opcji. Czekamy na relację z badania i z reakcji małżonka. ![]() Słuchajcie, po tym wczorajszym pieleniu ogródka plecy nadal bolą i wszędzie mam zakwasy. Ale zardzewiałam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
Mnie dzis plecy bardzo bolaly
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
#2906 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
zdrówka dla was! Szpital nic miłego, ale czasem lepiej się przemeczyc! Cytat:
Ja też pracuje w korpo. Jako takich norm do wyrobienia nie mam, ale stres, wyścig szczurów straszny! Jedyny plus jest taki, ze bedzie gdzie wracać. A nie zawsze jest to takie pewne! Dlatego ja juz jestem na l4 i trochę odzylam! Cytat:
Udanej podróży i dużo wypoczynku! My mieliśmy być teraz nad morzem. i patrząc na pogodę bardzo się cieszę, ze nie wypalilo ![]() Cytat:
Oglądałam "devious maids", a dzisiaj wykupilam netflix i będziemy oglądać seriale ![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzisiaj apka mi uświadomiła, ze to już 5 miesiąc :p |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wizyty i za wizyty w tym tygodniu.
My dzisiaj mamy długo wyczekiwane usg prenatalne, strasznie się boję czy moje małe serduszko nadal bije. Niebie rozłamałaś się w ogródku, jakieś 2 tygodnie temu u teściów podbierałam ogórki to sobie ponaciągałam uda od schylania i przysiadów i tez bolały, totalny brak formy. Lidka wracajcie do zdrówka i do domciu dalej rosnąć. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2908 |
Konto usunięte
|
Na pewno bije, nie bój żaby
![]() ![]() Lidka, dużo zdrowia życzę! My dziś mamy rocznicę ślubu ![]() ![]() Wkurzył mnie trochę i jednocześnie zrobił niespodziankę, bo ustalaliśmy, że nie kupujemy sobie w tym roku prezentów, a on wczoraj wrócił z pracy z nowym smartfonem dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2909 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy: ). Następna już z dzidziusiem będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, totalny brak formy! Czuje wszystkie mięśnie nóg, pośladków, a mało się schylałam, bo TŻ mi zrobił specjalny niski taborecik. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;63134701]Na pewno bije, nie bój żaby ![]() ![]() Lidka, dużo zdrowia życzę! My dziś mamy rocznicę ślubu ![]() ![]() Wkurzył mnie trochę i jednocześnie zrobił niespodziankę, bo ustalaliśmy, że nie kupujemy sobie w tym roku prezentów, a on wczoraj wrócił z pracy z nowym smartfonem dla mnie ![]() ![]() Oj, nie wkurzaj się, przecież chciał Ci sprawić radość. ![]() ![]() Bawcie się dobrze w restauracji, na pewno będzie bardzo miło. Słuchajcie, na stronie H&M są wyprzedaże i można złapać ciążowe jeansy, parki a nawet kurtki na zimę. Ja się zaraz chyba zaopatrzę w jeansy, bo już zwykłe mnie cisną. Tylko boję się, że to za szybko i ze zapeszę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez NiEBiE Czas edycji: 2016-07-18 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.