![]() |
#2881 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowości kosmetyczne
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() boski ten gb ...ja zamówiłam sobie ten sam co iceflower i czekam na niego z niecierpliwością :d
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2886 |
Wtajemniczenie
|
#2887 |
Zakorzenienie
|
tez dobrze wiedziec, wracac chcielismy z ystad. ale w takim razie... chyba sobie odpuscimy
![]()
![]() |
#2888 |
Zadomowienie
|
Widzialam wczoraj nowa sloneczna serie Maybelline i niestety,ale nic ciekawego
![]() Wszystko naszpikowane drobinkami, ze odechcialo mi sie testowac.... ![]() A puder w kamieniu mial dziwny nieokreslony kolor. Dziewczyny, czy ktoras z Was uzywala nowej kuracji rozswietlajacej Sorayi? Ma drobinki?Dziala cokolwiek? Chodzi mi o Soraya Rozświetlająca
#2889 |
Zakorzenienie
|
Nowość w serii Strefa T Tołpy - Pianka do mycia twarzy
Linia StrefaT rozszerzona została o innowacyjny preparat w formie delikatnej pianki do mycia twarzy intensywnie oczyszczającej, przeznaczonej dla skóry mieszanej, tłustej i trądzikowej. Preparat dokładnie oczyszcza skórę twarzy z zanieczyszczeń i nadmiaru sebum. Humino-kompleks TOŁPA® usprawnia funkcjonowanie skóry, zwęża rozszerzone pory. Ekstrakt z lukrecji przyspiesza ustępowanie mikrouszkodzeń, działa antyseptycznie i łagodząco. Ekstrakt z lipy i d-pantenol łagodzą podrażnienia i działają kojąco. Kompleks LACTIL® wpływa na odpowiednie nawilżenie naskórka. Po zastosowaniu pianki skóra jest matowa i dokładnie oczyszczona. Pianka jest produktem hypoalergicznym - nie zawiera alergenów i sztucznych barwników. Cena od 16,99 PLN. |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
Mi też się podoba, ale najpierw muszę wykończyć megawydajny żel Avene
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak tak, śledzę Cię... ![]()
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zadomowienie
|
jestem ciekawa czy ona naprawde tak super intensywnie oczyszcza... jesli tak to kupuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Baza rozświetlająca pod makijaż Oligo 25 Vichy w dwóch wersjach - do jasnej i ciemnej karnacji
http://www.apteka-centrum.pl/oligo-r...ja-p-2760.html Ktoś ma skład? ![]() edit: spojrzałam na stronę vichy internaszynal i zobaczyłam róż w musie z serii oligo ![]() cynamonka - do cery suchej jest dobry od nich ten produkt https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...zy-i-oczu.html podniosłam mu ocenę dzisiaj, bo jest wart polecenia, ale tylko jeśli używa się wcześniej mleczka czy płynu miceralnego Edytowane przez agnieska Czas edycji: 2007-07-12 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ooo, ciekawa jestem bazy ![]() Choc u mnie kazda baza 'pod' ginie, gdy naloze podklad ![]() ![]()
![]() |
#2898 |
Zakorzenienie
|
To chyba nowość(wcześniej były tylko przeciwzmarszkowe) - kapsułki nawilżające Rival de Loop Rossmanna - 7sztuk za 4,99zł(brak promocji)
Nowa linia Olay Adaptive - wszystko w Rossmannie bez promocji za 16,99zł. Tonik, żel w tubie i chyba mleczko. Opakowania prawie identyczne z tym ze zdjęcia.
![]() |
#2899 |
Wtajemniczenie
|
Chętnie te kapsułki wypróbuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
i nawet założyła o niej wątek
![]() ![]()
#2901 |
Zakorzenienie
|
Porcyjka nowości
![]() EVELINE W trosce o stopy i dłonie Nowe produkty firmy Eveline Cosmetics, ułatwiają własnoręczne wykonanie zarówno perfekcyjnego manicure jak i pedicure. Pełną linię tworzy 7 preparatów. Aktywny cukrowy peeling do stóp to doskonały kosmetyk do wykonania domowego zabiegu pedicure. Polecany jest zwłaszcza osobom mającym problemy z pękającą skórą na piętach oraz ze skórkami okołopazniokciowymi. Zawarte w peelingu składniki aktywne, takie jak cukier trzcinowy, olejki sojowy i migdałowy oraz krzem koloidalny, wspomagają usuwanie martwego naskórka. Regularne stosowanie kosmetyku likwiduje stwardniała skórę na stopach, pozostawiając ją gładką, delikatną i dobrze nawilżoną. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: około 10 zł Krem Satynowe Stopy to odżywczy preparat zawierający koncentrat cynamonowy. Przygotowany został z myślą o osobach, których problemem jest pękający i zrogowaciały naskórek. Główny składnik aktywny kremu, wyciąg z cynamonu, natychmiast przywraca miękkość, elastyczność i gładkość, a wzbogacenie preparatu o witaminy, masło Shea oraz kompleks zmiękczający na długo pozostawia skórę w dobrej kondycji. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: około 6,50 zł Lekkie Stopy to pielęgnacyjny krem mający właściwości zarówno zmiękczające jak i relaksujące. Doskonały do stosowania latem, zwłaszcza dla osób z problemem opuchniętych i ciężkich stóp. Specjalny kompleks relaksujący oraz wyciągi z nagietka i szałwii przynoszą natychmiastowy efekt komfortu i zapewniają wielogodzinne uczucie lekkości. Dzięki zawartości mentolu, chłodząca formuła kremu idealnie sprawdza się podczas letnich dni. Kolagen i elastyna sprawiają, że skóra staje się, miękka i elastyczna, a Laminaria gel (wyciąg z alg) głęboko ją nawilża i doskonale odświeża. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: około 6,50 zł Cukrowy peeling do rąk to doskonały kosmetyk do wykonania domowego zabiegu manicure. Polecany jest szczególnie osobom mającym problemy z wysuszoną skórą. Wspomaga także usuwanie skórek okołopaznokciowych. Regularne stosowanie peelingu (min. 2 razy w tygodniu) likwiduje przebarwienia i plamy pigmentacyjne, wyraźnie wygładza i idealnie nawilża. Unikalny skład preparatu: mieszanka kryształków cukru i naturalnych składników aktywnych takich jak olejki sojowy i migdałowy, kompleks witaminowy, oliwa z oliwek oraz krzem koloidalny sprawia, że dłonie są gładkie i doskonale nawilżone. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: około 10 zł Serum Młode Dłonie to idealny kosmetyk do pielęgnacji skóry dojrzałej. Preparat zalecany jest przy pierwszych oznakach starzenia się skóry. Przynosi ulgę dłoniom suchym i zniszczonym, a jego unikalna formuła oraz składniki regenerujące odbudowują zniszczony naskórek, przywracając młodzieńczą gładkość i delikatność. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: 6,30 zł Niewidzialne Rękawiczki to odżywczo – ochronny krem do rąk. Przynosi ulgę osobom mającym problemy z suchą i podrażnioną skórą. Witaminowa formuła nieprzerwanie przez 12 godzin buduje skuteczną barierę ochronną i jednocześnie dba o skórę, a nawilżające, odżywcze i ujędrniające składniki utrzymują ją w doskonałej kondycji. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: 5,40 zł Aksamitne Dłonie to wygładzająco - nawilżający krem do rąk i paznokci. Preparat przygotowano z myślą o osobach cierpiących z powodu suchej i popękanej skóry dłoni. Specjalna formuła, bogata w ekstrakty roślinne wspomaga regenerację naskórka. Systematyczne stosowanie preparatu sprawia, że nawet najbardziej wysuszone dłonie stają się gładkie, miękkie i dobrze nawilżone. Pojemność: 100 ml Cena detaliczna: 5,40 zł DAX COSMETICS Perfecta Mama Perfecta Mama firmy Dax Cosmetics to specjalistyczne preparaty dla kobiet w ciąży (od 4. miesiąca ciąży) oraz matek karmiących. Trzy kosmetyki przeciwdziałają problemom najbardziej doskwierającym przyszłym lub świeżo upieczonym mamom. Są to: specjalny preparat do pielęgnacji biustu, intensywny preparat przeciw rozstępom oraz chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi. Preparaty zostały stworzone niezwykle starannie na bazie tylko naturalnych, roślinnych składników, które gwarantują skuteczne, a zarazem całkowicie bezpieczne dla dziecka działanie. To m.in. składniki często polecane na oddziałach ginekologiczno-położniczych, np. wyciąg z liści kapusty, który przynosi ulgę bolesnym piersiom. Inne znane naturalne składniki to wyciąg z Centella asiatica, z arniki górskiej czy olejek ze słodkich migdałów. Kosmetyki Perfecta Mama posiadają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka. Pojawiły się na przełomie maja i czerwca 2007. Ceny preparatów: ok. 12 – 25 zł. ![]()
#2902 |
Zakorzenienie
|
Define a lash Maybelline wchodzi wreszcie do Polski
![]()
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() On ma gumową szczoteczkę jak dobrze widzę? ![]()
![]() |
#2905 |
Wtajemniczenie
|
ja jakoś nie jestem przekonana do marki Maybelline
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 |
Zakorzenienie
|
#2908 |
Zakorzenienie
|
i mój !!
Wygląda super. jaka szczota ![]()
#2909 |
Zakorzenienie
|
Nawet na allegro juz jest
![]() http://www.allegro.pl/item212845882_...ne_a_lash.html A czemu ma zielona szczoteczke jak jest czarny? ![]()
![]() |
#2910 |
Zakorzenienie
|
a o nowym teleskopie juz bylo?
ponoc nie tylko wydluza ale tez i precyzyjnie rozdziela rzesy ![]() zdjecie z all aha, on w PL jeszcze niedostepny [tylko na all]. ja bede go miec wieczorem, wiec jakby co to mozecie pytac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.