Br±zowow³ose farbowane :) - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-11-14, 18:22   #2911
gold-fish
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 514
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)

Zauwa¿y³am w Superpharmie now± farbê L'oreal Excellence odcieñ 630 (wyglada jak jasny br±z) jestem ciekawa czy która¶ z Was ju¿ jej u¿ywa³a?

D¿unior maj 2013

Hanna kwiecieñ 2015
gold-fish jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-14, 21:07   #2912
Exly
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 693

Dziewczyny Mo¿e która¶ z was wie jak± konkretn± farb±/szamponem koloryzuj±cym uzyskaæ taki piêkny br±zik jak ma Khloe Kardashian?
Marzy mi siê taki od d³u¿szego czasu (mój kolor to taki najzwyklejszy, nudny br±z)

Foty w za³±cznikach

Exly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-14, 21:25   #2913
DontSaySorry
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 688

Cytat:
Napisane przez Exly Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny Mo¿e która¶ z was wie jak± konkretn± farb±/szamponem koloryzuj±cym uzyskaæ taki piêkny br±zik jak ma Khloe Kardashian?
Marzy mi siê taki od d³u¿szego czasu (mój kolor to taki najzwyklejszy, nudny br±z)

Foty w za³±cznikach
moze cos takiego?

http://e-styl.com/photo/product_big/...b537a78f5f.jpg
Stary 2009-11-15, 11:23   #2914
natee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 574

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Poka¿ wiadomo¶æ
tez poleci³abym ten odcieñ, tylko szybko siê zmywa
przynajmniej u mnie tak by³o.

natee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-15, 12:27   #2915
willy wonka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 148

hej dziewczyny, na dzien dzisiejszy mam taki kolor wlosow jak widac na zalaczonych zdjeciach, wg mnie jest jakis dziwny, nieokreslony. chcialabym uzyskac kolorek mniej wiecej taki jaki ma pani na opakowaniu farby loreal (ale na opakowaniu, bo ten obok juz jest taki jakis dziwny). jaka farba udaloby mi sie przejsc z mojego obecnego koloru na pozadany?
willy wonka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-15, 12:36   #2916
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez willy wonka Poka¿ wiadomo¶æ
hej dziewczyny, na dzien dzisiejszy mam taki kolor wlosow jak widac na zalaczonych zdjeciach, wg mnie jest jakis dziwny, nieokreslony. chcialabym uzyskac kolorek mniej wiecej taki jaki ma pani na opakowaniu farby loreal (ale na opakowaniu, bo ten obok juz jest taki jakis dziwny). jaka farba udaloby mi sie przejsc z mojego obecnego koloru na pozadany?
zdradz lepiej jaki masz obecny
a mo¿e to naturalny?
moim zdaniem jest boski

Stary 2009-11-15, 12:55   #2917
willy wonka
Raczkowanie

dziekuje chociaz mi zbytnio sie nie podoba moze dlatego ze wpada troche w zielen i na sloneczku w taki hmm zolty? naturalny to nie jest i na prawde trudno mi okreslic co to za kolor:P jesli chodzi o farbe to ostatnio robilam blond z garniera belle color, jak widac blon nie wyszedl chcialam uzyskac jakis brazik i pozbyc sie pasemek

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 14:50   #2918
natee
Zakorzenienie

pewnie te przeb³yski s± win± pasemek, ale radzê Ci jeszcze poczekaæ kilka zmyæ, kolorek mo¿e spraæ siê do bardziej naturalnego
a je¶li masz ochotê na br±zik , który pokryje blond to polecam z Nutrissa Ciemny Szatyn, ale troszkê ciemno wychodzi, taki ciemny br±z.

Stary 2009-11-15, 15:03   #2919
willy wonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natee Poka¿ wiadomo¶æ
pewnie te przeb³yski s± win± pasemek, ale radzê Ci jeszcze poczekaæ kilka zmyæ, kolorek mo¿e spraæ siê do bardziej naturalnego
a je¶li masz ochotê na br±zik , który pokryje blond to polecam z Nutrissa Ciemny Szatyn, ale troszkê ciemno wychodzi, taki ciemny br±z.
Ten kolor o ktorym piszesz troche za ciemny jest, ale teraz tak patrze na palete kolorow i zloty jasny szatyn oraz jasny szatyn z garnier nutrissa sliczne sa tylko jak to zrobic aby wlosy nie wyszly zbytnio za ciemne
Stary 2009-11-15, 15:10   #2920
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez willy wonka Poka¿ wiadomo¶æ
Ten kolor o ktorym piszesz troche za ciemny jest, ale teraz tak patrze na palete kolorow i zloty jasny szatyn oraz jasny szatyn z garnier nutrissa sliczne sa tylko jak to zrobic aby wlosy nie wyszly zbytnio za ciemne
mo¿e potrzymaæ 10 min krócej? moja kolezanka ze studiów zawsze tak robi³a, ¿eby kolor nie wyszed³ za ciemny i efekty by³y zadowalaj±ce

Stary 2009-11-15, 16:49   #2921
Xtase
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 732

Raczej nie poleca³abym tego sposobu, bo skracaj±c czas dzia³ania farby w³osy mog± siê zafarbowaæ nierównomiernie...
Xtase jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-15, 18:48   #2922
natee
Zakorzenienie

no w sumie je¶li w grê wchodz± pasemka to racja, moja znajoma mia³a jednolity kolor wiec nie mia³a z tym problemu.

Stary 2009-11-20, 19:29   #2923
CrazyButterfly
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 143

hej
Wiecie moze jak wychodzi gorzka czekolada z wellatonu??
Chcialabym sobie zafarbowac, ale nie chce zeby wyszedl jakis taki z rudymi refleksami.
CrazyButterfly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:31   #2924
ifrit
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 959

A o to moj brazik
Garnier Color&Shine ciemny blond
zdjecia robione z lampa wiec dok³adnie nie oddaja koloru
Stary 2009-11-20, 20:55   #2925
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ifrit Poka¿ wiadomo¶æ
A o to moj brazik
ja z tej serii mialam Mro¼ny Kasztan i wyszed³ bardzo podobny
jedno co dobre to w³oski l¶ni± ju¿ prawie miesi±c bez ¿adnych od¿ywek

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-23, 10:43   #2926
willy wonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ifrit Poka¿ wiadomo¶æ
A o to moj brazik
Kolorek sliczny, moze nastepnym razem skusze sie jednak na ta farbe? a na razie zrobilam swoje wlosy szamponetka palete sredni braz i kolorek wyszedl nawet nawet nie ma juz jakis zielonych odcieni i kolorek jest troszke cieplejszy
Stary 2009-11-23, 12:29   #2927
Emilia1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 867

Dziewczyny a ktore farby wed³ug Was s± najtrwalsze? juz 3 razy farbowa³±m w przeci±gu miesi±ca farb± profesjonaln± julien&julien jasny br±z i po poltora tyg sie wymywa! kupilam londe ciemny kasztan , zawsze farbowalam ciemny braz lond± i kolor byl trwaly, jednak troszenke jasniejszy chce teraz uzyskac kolor.

jak Wam londa trzyma?? lub ktorym jestescie wierne??

Edytowane przez Emilia1
Czas edycji: 2009-11-23 o 12:34
Emilia1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:12   #2928
Merys
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 289

Witam wszystkie dziewczyny
Ostatnio, pomalowalam wlosy loreal madras zloty bursztyn nr A1 i wyszedl mi taki kolor jak widac na zalaczniku. Wlosy mile w dotyku i o dziwo blyszczace i miekkie zobaczymy jak sie bedzie zmywal bo przechodze z blondu na ciemniejszy odcien:P to nie jest moje pierwsze farbowanie wczesniej uzylam garniera kolor blond nie polecam szybko sie zmywa pozniej caffe latte ladny kolorek ale rowniez szybko sie zmyl mam nadzieje ze po 3 malowaniu odcien utrzyma sie dluzej bo nie chce meczyc wlosow ciaglym farbowaniem.
Merys jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-25, 12:19   #2929
mila17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 355

Je¶li chodzi o trwa³o¶æ, to nie polecam garniera- farbujê opalizuj±cym szatynem i kolor szybko siê wyp³ukuje. Dzisiaj kupilam sobie safirê drzewo sanda³owe-zobaczymy co wyjdzie, teraz siê zastanawiam, czy nie wzie³am zbyt jasnego odcienia, ale jednak na moich w³osach szatyn garniera jeszcze jest i nie chcia³am zeby wysz³y czarne, no i drzewo sanda³owe jest chyba najbardziej popielate.
mila17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 14:05   #2930
MonkaIska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 060

Cytat:
Napisane przez mila17 Poka¿ wiadomo¶æ
Je¶li chodzi o trwa³o¶æ, to nie polecam garniera- farbujê opalizuj±cym szatynem i kolor szybko siê wyp³ukuje. Dzisiaj kupilam sobie safirê drzewo sanda³owe-zobaczymy co wyjdzie, teraz siê zastanawiam, czy nie wzie³am zbyt jasnego odcienia, ale jednak na moich w³osach szatyn garniera jeszcze jest i nie chcia³am zeby wysz³y czarne, no i drzewo sanda³owe jest chyba najbardziej popielate.
Mnie Safira pofarbowa³a poduszki i ¶cianê Farbowa³am Szka³atn± Ró¿± i za ka¿dym razem woda lecia³a ciemna, chodz±c z mokrymi w³osami ufarbowa³am na czerwono wszystko wokó³
Chocia¿ powiem jedno, pomimo tego ¿e sp³ywa³a z wod± za ka¿dym razem to kolor na w³osach pozosta³ d³ugo.

Króliczki
MonkaIska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:38   #2931
mila17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 355

O kurcze Ale jesli jest naprawdê trwa³a, to wybaczê jej wszystko Po garnierze mam z³e wspomnienia, tydzien ³adnego koloru, pozniej wyp³owia³e w³osy...A w³asnie, po³ozy³am te drzewo sanda³owe i mam piêkny, ciemny br±z A jak sie piêknie b³yszcz±! Jutro wklejê zdjêcie
mila17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-26, 08:40   #2932
MonkaIska
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 060

Cytat:
Napisane przez mila17 Poka¿ wiadomo¶æ
O kurcze Ale jesli jest naprawdê trwa³a, to wybaczê jej wszystko Po garnierze mam z³e wspomnienia, tydzien ³adnego koloru, pozniej wyp³owia³e w³osy...A w³asnie, po³ozy³am te drzewo sanda³owe i mam piêkny, ciemny br±z A jak sie piêknie b³yszcz±! Jutro wklejê zdjêcie
Super czekamy na fotkê

Króliczki
MonkaIska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:48   #2933
tusia872
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 679

Witam was dziewczynki
Mam pytanie jak widze jestescie obeznane w tenacie ciemnych wlosków
mam zafarbowane w³osy na ciemny braz palette i chcia³abym kolor safira drzewo sanda³owe albo garnier opalizujacy szatyn... czy myslicie ze te farby pokryja moje ciemno brazowe w³osy??

"Ka¿d± sekundê mojego ¿ycia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino ¶wiat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:00   #2934
Merys
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 289

Witam, z tego co wiem moze wyjsc taki kolorek "safira drzewo sanda³owe" jedynie na Twoich odrostach reszta wlosow moze byc w takim samym stanie jak przed farbowaniem najlepiej jakbys wrzucila zdjecie bo tak trudno jest cokolwiek napisac pozdrawiam.
Merys jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-26, 13:42   #2935
ineska1986
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 648
GG do ineska1986

no miom zdaniem farby brozowe niestety ale nie rozjasniaja wlosow... wiec albo odcien podobny do wyjsciowego albo dekoloryzacja, mozesz sprubowac myc szamponem przeciwlupioezowym jakis czas-dzieki temu szybciej i mocniej wyplukuje sie farba z wlosow;]
Stary 2009-11-26, 13:59   #2936
Emilia1
Zakorzenienie

Dziewczyny kupilam ciemna czekolada Londa naturalns. w ksc wychwalaj± t± farbê. Moze miala ktoras do czynienia z ni±? jutro klade wiec dam znac
Stary 2009-11-27, 07:51   #2937
willy wonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny kupilam ciemna czekolada Londa naturalns. w ksc wychwalaj± t± farbê. Moze miala ktoras do czynienia z ni±? jutro klade wiec dam znac
Mialam kiedys ta farbe co prawda w innym kolorze ale bylam bardzo zadowolona, nie wychodzily rudosci, farba nie wychodzila o wiele za ciemna, miala ladny, naturalny kolorek (chyba intensywny migdal nazywala sie moja farbka) a i nie zniszczyla mi wlosow
Stary 2009-11-27, 09:45   #2938
Caramella
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 373

a jak z trwa³oscia? moze sie skusze nastepnym razem. bo uzywam garnier color&shine jasny brazbo tylko z niego wychodzi mi taki kolor jak chce ale splukuje sie blyskawicznie, moze z londy bym znalazla cos podobnego
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-11-28, 07:45   #2939
willy wonka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Caramella Poka¿ wiadomo¶æ
a jak z trwa³oscia? moze sie skusze nastepnym razem. bo uzywam garnier color&shine jasny brazbo tylko z niego wychodzi mi taki kolor jak chce ale splukuje sie blyskawicznie, moze z londy bym znalazla cos podobnego
Jesli chodzi o trwalosc to z tego co pamietam jest to dosc trwala farba i przy kazdym myciu wlosow woda pozostawala czysta.

Kupilam sobie color&shine z garniera ciemny blond, za tydzien moze poltora zrobie sobie wlosy ta farbka, a na razie wklejam fotke wlosow po szamponetce palette jasny braz i po 2 myciach
Stary 2009-11-28, 13:22   #2940
Emilia1
Zakorzenienie

Zrobilam wczoraj wlosy i mylam juz je. farbowalam londa ciemna czekolada. kolor troszke ciemniejszy ale nie czarny, widac ze to br±z a na tym mi zalezalo. wlosy lsni±ce i niezniszczone. jak na razie jestem zadowolona. u mnie londa zawsze sie spisywala, dlatego po farbowaniu profesjonalnymi, ktore ciagle sie wyplookiwaly jupilam ja zeby miec kollor na glowie a nie w wodzie!
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.