Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-23, 21:46   #2911
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

Milka19:

Na szczescie ja tych wlosow miałam za duzo xD zawsze narzekałam ze moglabym je miec rzadsze no i teraz jest ok...ale nie chce zeby jeszcze wypadaly bo z dnia na dzien wypada ich coraz wiecej.A wszystko przez nieodpowiednia diete...
No wiesz co jak można narzekać z powodu gęstej czuprynki na głowie Wlosy to jedna z tych rzeczy, której jeśli chodzi o głowe nigdy za dużo Mam nadzieje, że u Ciebie jeśli chodzi o odżywianie już lepiej Nie czekaj do czasu aż zaczniesz narzekać na widoczne prześwity na głowie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Co do zakupow, juz u ktorejs z kolei z Was czytam o "zapasie wiesniakow i jogurtow nat." - bedziecie je pożerać w święta? Ja chyba zrobie sobie od nich odwyk na rzecz jedzenia swiatecznego...
Lubie pierogi... ale bez przesady - cały dzień ich jadać nie będę Ja jak wracam do domu muszę mieć swoje jedzonko U mnie w rodzinnym domku króluje białe pieczywo, nabiał na maxa tłusty, masło, smalec, różne wędliny, kiełbasy, płatki ale jak już są to takie słodkie i czekoladowe a jeśli chodzi o świąteczne jedzenie będzie to co na kolacji wigilijnej + może jakieś ciacha z piekarni, ale pewnie takie za którymi i tak nie przepadam Jak czytam to co przed chwilą napisałam stwierdzam, że wcale wybredna nie jestem

A co do prezentu nie mam pojęcia Ale obstawiam, że albo jakaś biżuteria albo kosmetyk Chociaż nadal mam nadzieje, że to jednak prostownica Ehhh nadzieja matka głupich

Choinki pierwsza klasa
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 21:51   #2912
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Pomijając ten okropny incydent,muszę Wam coś opowiedzieć
Moja koleżanka [24l.] spotkała się z takim chłopakiem,długo ze sobą rozmawiali itp. On ma 25 lat,ten wiek jest istotny w tej historii,dlatego zwracam na niego szczególną uwagę a więc On jest jedynakiem,ukochany synek mamusi siedzą sobie w knajpie i jest godzina 22;30,po czym dzwoni do niego mama i pyta się czy jest w domu,więc On mówi 'tak mamo jestem w domu' a Ona do niego 'Jak jesteś w domu to trzaśnij drzwiami z mieszkania,muszę słyszeć' [w tym momencie po prostu mnie zatkało,ale...] Więc On wstał,podszedł do wejściowych drzwi łazienki w tej knajpie i trzasnął drzwiami tak głośno,że barman go wyprosił z knajpy moja koleżanka wróciła załamana,fajny,przystojny chłopak,śmieszny a tu takie buum.
o jaaaa nie mogę

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A umnie choinka tylko na zewnątrz ubrana I to tak skromnie - tylko światełka Nikomu się nie chciało w tym roku nowej kupować Boje się, że Mikołaj nie zauważy choinki i nie zostawi w tym roku prezentów

ja myślę zew jednak mimo wszystko zauważy

Cytat:
U mnie święta pełną parą,mój tata od rana robi niezwykle kosmiczne awantury,moja mama płacze,jak co roku, w końcu zwyczaj-zwyczajowy nierówny prawda?.

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny kochane! Tak pomiędzy pieczeniem makowca, a ubieraniem choinki wpadłam do Was, żeby życzyć Wam wspaniałych, magicznych i niezapomnianych Świąt!
wesołych Kochana

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Kochane dzisiaj byłam o krok od śmierci Z moja prostownicą już dawno było coś nie ten tego, jakieś iskierki przy kabelku kiedys leciały to obwiązałam to grubą taśma i dalej mi służyła. Otoż dzisiaj prostuję sobie włosy a tutaj nagle czuję dziwny zapach spalenizny. Nic.. stwierdzilam, że mój węch jest jakiś dziwny i dalej prostuje te włosy i nagle... BUM! Gdyby nie moj refleks to zostałabym pokopana przed prąd, bo na samym początku kabelka od prostownicy było spięcie ;o Korki w domu aż wybiło! Oczywiscie ojciec zamiast się przejmowac tym czy żyję, czy nic mi nie jest, to zrobił mi wielka awanture, ze pozbawiłam go oglądania tv i zaoferowała perspektywę spędzenia Świąt przy świeczkach... Oczywiście nie obyło się bez najeżdżania na moja psychikę, gadki, ze jestem do niczego itd itp. Ehh
Oczywiście poleciałam do sklepu po nową prostownicę [kosztem spódniczki..], bo nie wyobrażam sobie życia bez niej, tym bardziej, że teraz Święta to chcę w Wigilię ślicznie wyglądac ^^

o matko dobrze ze Ci się nic nie stało

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość

najpierw kościół, potem obiad, nauka, miało być lodowisko ale pojechałam z zyczeniami do babci i jak wróciłam to znowu nauka
a teraz uciekam na "marzyciela" bo już dwa lata czekam, żeby obejrzeć ten film
oj Ty naukowcu nasz

dziś znowu zwariowany dzień, jak większość z Was tylko ja nawet nie miałam czasu do kompa usiąść moja mama jest stanowczo szalona z tym gotowaniem mam nadzieję że jutro wpadnę złożyć życzenia Wam

piękna nowiutkie zdjęcia choinek
moja w domu też już ubrana (przez siostrę) ale nie mogę jej zrobić zdjęcia bo aparat został w Katowicach

jestem naprawdę padnięta i nadaję się w sumie tylko do spania
dlatego się żegnam już na dziś
dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 22:13   #2913
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
dobra, to załączam zdjęcia swojej choiny - 3 bo nie moglam sie zdecydowac,ktore wstawic
jak dobrze,ze wreszcie moge spokojnie posiedziec i nikt niczego ode mnie nie chce - dolce vita

emotki musiałam pousuwać...
Śliczna Kochana

Cytat:
Napisane przez Emocja Pokaż wiadomość
Naprawdę bardzo ładna
To był zdecydowanie zabiegany dzień Dobrze że już wszystko praktycznie gotowe, nadprogramowo zrobiłam jeszcze ciasteczka owsiane i przy okazji najadłam się masą, w końcu święta są raz w roku xD

Też pokażę swoją choinę

A teraz zmykam wskoczyć pod prysznic, bo padam I popakować prezenty
Emocja Twoja też śliczniutka

Pojechałam z Tatuskiem po Mamcię, potem znów poleciałam do babci, przemyciłam prezenty wróciłam zrobiłam z Mamusią Gyrosa pierwszy raz robiłyśmy Chyba smaczny wyszedł Ja dla siebie zrobiłam bez majonezu Teraz idę się połozyć, bo jestem padnięta, normalnie szalony dzień :d Byle więcej takich A jutro... wigilia Słodkich snów Kochane moje do jutra

Edit: nie udało mi się dodać zdjęć spróbuje jutro.
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 22:19   #2914
Milka19
Zakorzenienie

Ewuś, Tamonita dobranoc

Skończyłam oglądać horror Główna bohaterka utknęła w szafie i walczyła z rzucającymi się na nią potworami Nieźle się ubawiłam
Stary 2007-12-23, 22:20   #2915
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ojj dostałam taki śliczny i mięciutki prezent,że jednak zdecydowałam się na to kino poszliśmy na horror 1408? nie jestem pewna ale jakoś tak w każdym razie-całkiem,całkiem chodziłam po sklepach,bo chciałam sobie coś kupić,ale NIC nie znalazłam,mierzyłam z 4pary spodni,ale albo za małe,albo za długie,albo za duże-nie lubię kupować spodni.Później pomyślałam,że może jakieś kosmetki,ale nie mogłam się już skupić,bo Tż-et mi marudził,że już zmęczony itd więc koniec końcem nie kupiłam nic nie lubię mieć tyle pieniędzy,bo nie mogę się zdecydować co chcę sobie kupić .
Jestem już taka zmęczona,że lecę do łóżka jeszcze mnie brzuch boli,tak jakbym miała mieć znowu miesiączkę,ale to niemożliwe,bo jestem już po eh mama mi dała jakieś tabletki na pęcherz kiedyś miałam zapalenie dróg moczowych może to ma jakiś związek.
Dobranoc Słoneczka :-*

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 23:30   #2916
phenomena
Zakorzenienie

zycze wszystkim, aby te swieta byly spedzone w milym, rodzinnym gronie, zeby wsyztskie problemy poszly w zapomnienie. no i bogatego mikolaja! hoł hoł hoł
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 06:58   #2917
Mercy
Zadomowienie

Witam

Chciałam Wam wszystkim zyczyć wesołych i spokojnych swiąt, pysznej wigilii-i zeby Wam w boczki nie poszła, albo i poszła-tym którzy chcą, zdrówka, pieniażków, pięknych prezentów oraz wspaniałej zabawy sylwestrowej i udanego 2008r!!

Ostatnio nie udzielam sie tak na wizazu jak wcześniej, jakoś tak sie wybiłam z rytmu, dochodzi jeszcze natłok zajęc, ale to nie znaczy ze o Was nie pamiętam i ze o Was nie mysle

U mnie w domu panuje naszczęście świateczna atmosfera-nie wliczajac brata z którym nawet w święta sie kłóce, no ale dziś Wigilia to moze wreszcie przemówi ludzkim głosem

I chciałam Wam jeszcze powiedziec chociaz moze nie powinnam zapeszać-mój tata od czasu do czasu lubił sobie popijac i nieraz były przez to awantury no ale stało sie tak ze zrobił prawo jazdy i od kąd jezdzi samochodem- jakieś 1,5 miesiąca nie tknął nawet kieliszkaOd razu go więcej lubie- jak nie pije-złoty człowiekNo to tyle co tak po krótce u mnie, a teraz ide troche ogarnąć dom a potem upiec Kopca Kreta

Do zobaczenia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-24, 07:24   #2918
Ather
Zakorzenienie

Dzień dobry Gwiazdeczki
Zapowiada się dzień pełen wrażeń... ja niestety już teraz mam dość, a wszystko przez tego ******* psa.

Ale pod warunkiem, że dzisiaj mi więcej nie wejdzie w drogę - może być całkiem miło - i tego Wam również życzę

Mercy
! Tak dawno Cię tu nie widziałam
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 08:08   #2919
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
Witam

Chciałam Wam wszystkim zyczyć wesołych i spokojnych swiąt, pysznej wigilii-i zeby Wam w boczki nie poszła, albo i poszła-tym którzy chcą, zdrówka, pieniażków, pięknych prezentów oraz wspaniałej zabawy sylwestrowej i udanego 2008r!!

Ostatnio nie udzielam sie tak na wizazu jak wcześniej, jakoś tak sie wybiłam z rytmu, dochodzi jeszcze natłok zajęc, ale to nie znaczy ze o Was nie pamiętam i ze o Was nie mysle

U mnie w domu panuje naszczęście świateczna atmosfera-nie wliczajac brata z którym nawet w święta sie kłóce, no ale dziś Wigilia to moze wreszcie przemówi ludzkim głosem

I chciałam Wam jeszcze powiedziec chociaz moze nie powinnam zapeszać-mój tata od czasu do czasu lubił sobie popijac i nieraz były przez to awantury no ale stało sie tak ze zrobił prawo jazdy i od kąd jezdzi samochodem- jakieś 1,5 miesiąca nie tknął nawet kieliszkaOd razu go więcej lubie- jak nie pije-złoty człowiekNo to tyle co tak po krótce u mnie, a teraz ide troche ogarnąć dom a potem upiec Kopca Kreta

Do zobaczenia
Mercy! - żyjesz Ostatnio zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać Cieszę się, ze tutaj zaglądnęłaś. Co do ojca - nawet nie wiesz, jak ta wiadomość mnie ucieszyła... Chociaz jedna ma już lepiej w domu Wesołych Świąt Kochana i wyluzuj trochę z tymi zajęciami

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
zycze wszystkim, aby te swieta byly spedzone w milym, rodzinnym gronie, zeby wsyztskie problemy poszly w zapomnienie. no i bogatego mikolaja! hoł hoł hoł
Wzajemnie Phenomenko ;*

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Dzień dobry Gwiazdeczki
Zapowiada się dzień pełen wrażeń... ja niestety już teraz mam dość, a wszystko przez tego ******* psa.

Ale pod warunkiem, że dzisiaj mi więcej nie wejdzie w drogę - może być całkiem miło - i tego Wam również życzę

Mercy
! Tak dawno Cię tu nie widziałam
Ather : wyluzować. Dzisiaj nie ma miejsca na coś takiego jak stres, nerwówka. Pies jak pies , on niczemu winien. Po prostu olej sprawę ;*
Także życzę Tobie, i innym także, miłego dnia

Idę zmontowac jakieś sniadanie i uciekam jeszcze na sklepy dzisiaj ;o
Miłego dnia laski

Mango!!!!!!!! - widze Cię! Żyjesz! Napisz coś!

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 08:09   #2920
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witajcie Dziewczyny
Na prawdę wzruszyłyście mnie swoim zainteresowaniem i zamartwianiem się moją osobą Z góry uprzedzam, że liczbę emotek muszę ograniczyć ^^
Nie byłam w stanie doczołgać się do komputera. Każde zetknięcie się z monitorem powodowało wielkie zawroty głowy. Dziś jedynie odczuwam lekki ból i myślę, że powodem jest ciągłe myślenie "Czy dziś też będzie boleć mnie głowa? Czy zemdleję? Czy umrę?". Przyczyn wyciągnęłam kilka:
-depresja
-nerwica
-zaburzenia hormonalne (brak okresu etc.)
-chodziłam w mrozie niedoleczona przez 0,5h z psem bez czapki, szalika, rękawiczek - niezasłonięte uszy, ręce jak kostki lodu.
Płacę za swoją głupotę - za moje ED, bezmyślność

Ale Wasze zainteresowanie i troska... bardzo podnoszą mnie na duchu
Apeluję byście martwiły się nieobecnością moją dłuższą niż tydzień

Szkoda, że taka sytuacja wynikła przed samymi świętami. Nie byłam nawet w stanie sprzątać i gotować... Wszystko robili wczoraj rodzice, ja jedynie upiekłam piernik i sernik. Wieczorem wbiłam się do kuchni z zamiarem robienia kapusty z grochem, boczkiem i pieczarkami, począwszy od obierania pieczarek. Ale... nie obrałam wszystkich i padłam do łóżka.
Niemniej jednak zauważyłam, że gdy nie myślę nad moimi zawrotami głowy nie dolega mi prawie nic - wniosek? - nerwica, osłabienie.

Wszystkiego Najlepszego Wam życzę!
Zdrowych (!), Rodzinnych, ciepłych, beztroskich (bez liczenia kalorii ) Świąt

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 08:17   #2921
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Manguś- jak aj się cieszę, i zapewne nie tylko ja, że się odezwałaś.
Wiemy, że żyjesz. A co do nerwicy, osłabienia.. Też tak miałam Wszystko przez moją depresję... Ehh.. Zdrowiej kochana ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-24, 08:19   #2922
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
Na prawdę wzruszyłyście mnie swoim zainteresowaniem i zamartwianiem się moją osobą Z góry uprzedzam, że liczbę emotek muszę ograniczyć ^^
Nie byłam w stanie doczołgać się do komputera. Każde zetknięcie się z monitorem powodowało wielkie zawroty głowy. Dziś jedynie odczuwam lekki ból i myślę, że powodem jest ciągłe myślenie "Czy dziś też będzie boleć mnie głowa? Czy zemdleję? Czy umrę?". Przyczyn wyciągnęłam kilka:
-depresja
-nerwica
-zaburzenia hormonalne (brak okresu etc.)
-chodziłam w mrozie niedoleczona przez 0,5h z psem bez czapki, szalika, rękawiczek - niezasłonięte uszy, ręce jak kostki lodu.
Płacę za swoją głupotę - za moje ED, bezmyślność

Ale Wasze zainteresowanie i troska... bardzo podnoszą mnie na duchu
Apeluję byście martwiły się nieobecnością moją dłuższą niż tydzień

Szkoda, że taka sytuacja wynikła przed samymi świętami. Nie byłam nawet w stanie sprzątać i gotować... Wszystko robili wczoraj rodzice, ja jedynie upiekłam piernik i sernik. Wieczorem wbiłam się do kuchni z zamiarem robienia kapusty z grochem, boczkiem i pieczarkami, począwszy od obierania pieczarek. Ale... nie obrałam wszystkich i padłam do łóżka.
Niemniej jednak zauważyłam, że gdy nie myślę nad moimi zawrotami głowy nie dolega mi prawie nic - wniosek? - nerwica, osłabienie.

Wszystkiego Najlepszego Wam życzę!
Zdrowych (!), Rodzinnych, ciepłych, beztroskich (bez liczenia kalorii ) Świąt
Mango! Tak się cieszę, że w końcu się odezwałaś !
Co do tej całej sytuacji, nie wygląda to za ciekawie, a na dodatek stało się to przed samymi Świętami - kochana, główka do góry, nastaw się na pozytywne myślenie i nie zamartwiaj się za bardzo wszystkim - odpoczywaj przede wszystkim. Będzie dobrze - musi być!
Ściskam mocno
Stary 2007-12-24, 08:23   #2923
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Manguś- jak aj się cieszę, i zapewne nie tylko ja, że się odezwałaś.
Wiemy, że żyjesz. A co do nerwicy, osłabienia.. Też tak miałam
Wszystko przez moją depresję... Ehh.. Zdrowiej kochana ;*
Chciałam się odezwać wcześniej, ale nie dałam rady
Ostatnio sporo było na mojej głowie - zagrożenia w szkole, pukający sąsiad (), wewnętrzny niepokój, pesymizm etc. Wszystko niestety zaowocowało, ale przynajmniej ustąpiły zawroty głowy i odczuwam lekki ból w tyle głowy. Wierzę, że to minie Zaraz zmykam do apteki i na targ po mleko, ocet i żarówki do lampek
Przynajmniej zrobię na kolację wigilijną... ziemniaki i usmażę karpia A miałam takie plany co do wigilii Ach te moje szczęście

Ather - Dziękuję bardzo J.w. - najbardziej boli to, że wynikła ta sytuacja przed samymi świętami

Stary 2007-12-24, 08:38   #2924
asiek14
Zakorzenienie

mango! mercy! jak dobrze was widzieć
ja od samego rana mam głupawkę z siostrą ale teraz muszę sie tylko szybko ogarnąć i lecieć szybko po brakujące składniki do ciasta a potem cała kuchnia moja
milego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 08:47   #2925
śnieżka_
Zakorzenienie

Mangoś taaak się cieszę

Emocja Madame - śliczne choinki
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 08:54   #2926
vixeen89
Rozeznanie

Witam
chciałam Wam życzyć ;
Wesołych,
pogodnych
spędzonych w rodzinnej atmosferze
Świąt Bożego Narodzenia oraz
duuużo duuużo miłości
i spełnienia najskrytszych marzeń
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 09:24   #2927
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
mango! mercy! jak dobrze was widzieć
ja od samego rana mam głupawkę z siostrą ale teraz muszę sie tylko szybko ogarnąć i lecieć szybko po brakujące składniki do ciasta a potem cała kuchnia moja
milego dnia
Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Mangoś taaak się cieszę

Emocja Madame - śliczne choinki

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
Witam
chciałam Wam życzyć ;
Wesołych,
pogodnych
spędzonych w rodzinnej atmosferze
Świąt Bożego Narodzenia oraz
duuużo duuużo miłości
i spełnienia najskrytszych marzeń
VIX! Tęskniłam za Tobą!

A w załączniku moja choinka Prawdziwa i komputerowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2003.jpg (85,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg choinecyka.jpg (93,4 KB, 6 załadowań)

Stary 2007-12-24, 10:20   #2928
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry Świątecznie Dziewczynki

Mango Strasznie się ciesze, że się wkońcu odezwałas! Ty wiesz jak my się martwiłyśmy Dobrze, że juz wyzdrowiałas ! Ale nie narazaj nas więcej na takie stresy

Dziewczynki...
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałam Wam życzyć:
Szczęścia, dużo zdrowia, radości, bogatego Mikołaja, przyjemnego i nie bezkarnego obżarstwa, spełnienia wszelkich marzeń i wszystkiego czego pragniecie !
Wesołych Świąt !

Mnie dziś tak, jak każdą z Nas zapewne czeka bardzo szybki i obfitujący w wydarzenia dzień. Mniejmy nadzieję, że będzie udany A w moim przypadku mam nadzieję, że nie popsuje tego magicznego dnia swoim zachowaniem... Nie wiem jak Wy, ale ja dopiero ok 17 jade do jednej babci, a na 20 do drugiej, więc będe tu zaglądała do tego czasu

Miłego dnia

Btw. załączam zdjęcie mojej choinki Nie mogłam się zdecydować na jedno, więc dodaje 3
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cho.JPG (84,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1090285.JPG (93,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1090288.JPG (91,9 KB, 6 załadowań)

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-24, 11:32   #2929
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Tamonitko - Co prawda łeb mnie boli, ale to chyba nic strasznego Śliczna choinka

Ale numer Właśnie tata przyszedł z Media Marktu z pudłem wielkości domku na drzewie i ciężkim tak, że ledwo je uniósł Dał mi do ręki nowiutki aparat cyfrowy i powiedział "to możesz zobaczyć, bo to nie jest prezent". Dodał, że w pudle jest zestaw do playstation, ale mam do niego nie zaglądać, bo będzie źle Ja i tak wiem, że czeka tam na mnie komputer nowy
Ach Materialistka ze mnie nieziemska

Stary 2007-12-24, 11:38   #2930
Milka19
Zakorzenienie

Witam Kochane (Mango, Mercy miło Was widzieć)

Dziękuję za życzonka i również życzę wszystkim udanych świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze oraz super prezentów

Ja dziś już po ostatecznych zakupach. Było tak dużo samochodów, że ja zdolna próbowałam otworzyć kluczykami jakiś całkiem obcy podczas gdy ten mój stał obok

Potem robiłam z siostrami pierniczki na choinkę - i jak zwykle trochę się przypaliły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zimowa_kartka.jpg (29,3 KB, 4 załadowań)
Stary 2007-12-24, 11:39   #2931
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tamonitko - Co prawda łeb mnie boli, ale to chyba nic strasznego Śliczna choinka

Ale numer Właśnie tata przyszedł z Media Marktu z pudłem wielkości domku na drzewie i ciężkim tak, że ledwo je uniósł Dał mi do ręki nowiutki aparat cyfrowy i powiedział "to możesz zobaczyć, bo to nie jest prezent". Dodał, że w pudle jest zestaw do playstation, ale mam do niego nie zaglądać, bo będzie źle Ja i tak wiem, że czeka tam na mnie komputer nowy
Mangoniu Twoja też śliczna
Mikołaj mnie odwiedził !!!
Dostałam nową klawiaturke, myszke, słuchawki i odtwarzacz MP 4
Szał Wiem, ze mnie też materialistka
Mangoniu jak tata prosi to nie otwieraj poczekaj jeszcze troszke

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2007-12-24, 11:45   #2932
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Mangoniu Twoja też śliczna
Szał Wiem, ze mnie też materialistka
Mangoniu jak tata prosi to nie otwieraj poczekaj jeszcze troszke

Dziękuję
Ooo, ładnie
Trzeba być trochę materialistą
Oczywiście, że nie otwieram Gdybym próbowała pewnie zostałabym nim przygnieciona, bo stoi na szafie I musiałabym rozciąć papier A tak przynajmniej będzie większa ekscytacja wieczorem

Stary 2007-12-24, 11:46   #2933
Ather
Zakorzenienie

Vix
Mango - Ty szczęściaro no ale nie zaglądaj i zaczekaj grzecznie do pierwszej gwiazdki
Tamonita, Mango - bardzo ładne choinki

No nic, ja wpadnę dopiero w nocy zapewne, jak wrocę z trzeciej Wigilii... ech tak bym chciała spędzić te święta w domu ze wszystkimi, rodzinnie ale nie można mieć wszystkiego.

Wesołych Świąt!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-24, 11:49   #2934
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Vix
Mango - Ty szczęściaro no ale nie zaglądaj i zaczekaj grzecznie do pierwszej gwiazdki
Tamonita, Mango - bardzo ładne choinki

No nic, ja wpadnę dopiero w nocy zapewne, jak wrocę z trzeciej Wigilii... ech tak bym chciała spędzić te święta w domu ze wszystkimi, rodzinnie ale nie można mieć wszystkiego.

Wesołych Świąt!
Ale w sumie może lepiej nie zapeszam, bo jeszcze się okaże, że dostałam jakieś cegły
Dziękuję, Twoja również )

Ja mam również jakby 3 wigilie Ale kolację tę oficjalną będę mieć w domu z rodzicami, a później 2 wizyty u wujka i kuzynki mamy

Ale dalej nie umiem odciągnąć myśli od "czy będzie boleć mnie głowa", a to potęguje tym, że ciągle coś tam pulsuje...

Stary 2007-12-24, 11:51   #2935
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

sasasa

a ja upiekłam kolejne ciasto
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 11:53   #2936
Spaza
Zakorzenienie

wesołych świąt
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 12:00   #2937
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Powoli rozeznaję się w wizażu i odkryłam wątek plotkowy. Mam nadzieję, że Was poznam, a Wy poznacie mnie .

Pisałam trochę w wątku "ile dzisiaj zjadłam", więc niektóre dziewczyny mnie już znają.

Tamonita, ale super prezenty! Moje leżą i kuszą ale nie otwieram!

Dziewcyzny, super choinki macie! Moja jest sztuczna, ale mi się podoba . Ale caly czas drżę o jej życie z powodu mojego kociaka .

Wiecie, w tym roku nie czułam aż tak atmosfery świąt, co mnie trochę martwi. Pamiętam, że w zeszłym już dwa tygodnie przed latałam za prezentami, odliczałam dni. A teraz... zaczęłam COŚ czuć dopiero dzisiaj. Lepsze to niż nic, prawda?

Chciałam Wam jeszcze życzyć wesołych świąt! Bo w końcu to swiateczny post

Wesołych świąt! - mówię, niby jak co roku
wesołych - niech uśmiech nie schodzi Wam z twarzy
A gdy pierwsza gwiazdka zabłyśnie wśród mroku,
Niech spełni się to, o czym każda marzy !

Wesołych świąt - zdrowia - by każdy dzień nowy
z zapałem witać i żegnać, momentem się cieszyć!
By każdy dzień dla Was miał kolor różowy
a gdy smutek, by zawsze Ten Ktoś Was pocieszył

Wesołych świąt! Radości, miłości i szczęścia!
Świąt rodzinnych, pięknych, beztroskich, wspaniałych!
Byście odnalazły wkrótce swego Księcia,
Byście żyły dla kogoś - (wiem, że to banały).

Dodać muszę - szczęśliwego i dobrego roku,
który za dni kilka płaszczem nas okryje,
Byście dotrzymały oka mgnieniu kroku,
Skakały w marzenia - tak - na łeb, na szyję!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 12:11   #2938
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Super prezenty

MP4 przydałoby mi się, bo moja komórka niestety nie nadaje się już do użytku i nie mam żadnego przenośnego odtwarzacza muzyki

Cytat:
Ja i tak wiem, że czeka tam na mnie komputer nowy
Nowy komputer - fajny prezent

Cytat:

Wesołych Świąt!
Ja również nie lubie na święta jeździć w gości i nie za bardzo przepadam jak goście się u nas lokują No niestety to drugie niedługo się ziści

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
a ja upiekłam kolejne ciasto
Moja mama wydała ponad 90 zł w cukierni Pozbawiając nas tym samym przyjemności pieczenia

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
wesołych świąt
Wesołych

Edit: Witaj Izo
Stary 2007-12-24, 12:13   #2939
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry Dziewczynki
Mercy,Vixeen,Mangosiu strasznie się cieszę,że wpadłyście
Mango ad. do Twojego bólu głowy mnie dziś od rana boli tak samo,strasznie mnie światło razi,mama dała mi etopirynę,ale póki co nic może to niskie ciśnienie? chociaż sama nie wiem jakie jest ale w każdym razie nie jesteś sama .

Wspaniałe prezenty tamonitko,sama chciałabym jakiś dostać,ale cóż,człowiek się starzeje i nie ma tak dobrze.
Chciałam Wam złożyć życzenia ii..

Wesołego jajka-oj! to nie tak bajka!
Przepraszam-pomyłka,to miała być choinka!.
Więc życzę prezentów,szczęśliwych momentów,karpia smacznego i roku 2008 udanego.
Wesołych

iii..
Podzielić się opłatkiem nie mogę na żywo,więc wirtualnie.
http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Karolina

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-24, 12:21   #2940
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Dzień dobry Dziewczynki
Mercy,Vixeen,Mangosiu strasznie się cieszę,że wpadłyście
Mango ad. do Twojego bólu głowy mnie dziś od rana boli tak samo,strasznie mnie światło razi,mama dała mi etopirynę,ale póki co nic może to niskie ciśnienie? chociaż sama nie wiem jakie jest ale w każdym razie nie jesteś sama .

Wspaniałe prezenty tamonitko,sama chciałabym jakiś dostać,ale cóż,człowiek się starzeje i nie ma tak dobrze.
Chciałam Wam złożyć życzenia ii..

Wesołego jajka-oj! to nie tak bajka!
Przepraszam-pomyłka,to miała być choinka!.
Więc życzę prezentów,szczęśliwych momentów,karpia smacznego i roku 2008 udanego.
Wesołych

iii..
Podzielić się opłatkiem nie mogę na żywo,więc wirtualnie.
http://www.poee.yoyo.pl/oplatek/?od=Karolina
Witaj Lolciu
Mnie również leki nie pomogły, taki lekki ból za mną ciągle chodzi Być może to pogoda nieadekwatna do panującej pory roku...
Pociesza mnie, że nie jestem sama choć w żadnym wypadku nikomu nie życzę bólu głowy w święta...

Wzajemnie Lolciu, Ślicznotko nasza )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości