![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Butter, chce mi się, bo lubię takie zabawy, ale nie gwarantuję, że mi się uda. podrzuć jakieś zdjęcia na priv swoje i fryzur jakie chcesz. swoje najlepiej, bez włosów na twarzy,
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Zakorzenienie
|
Madziu akurat podziękowania dla rodziców uważam za fajny zwyczaj.
Tym bardziej że to oni imprezę Wam organizują....no i Was wychowali ![]() Piosenki nie mogę odtworzyć bo nie mam głośników przy kompie w pracy.
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, ja myślę, że piosenka fajna - nadaje się
![]() Z resztą każda jest lepsza od 'Cudownych rodziców mam' ![]() Cytat:
Tyklo bez włosów na twarzy to chyba nie mam ani jednego zdjęcia generalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoda, ze nie mozesz odsłuchac ![]() Cytat:
To ma byc cos wesołego, bo przeciez chwila tez jest radosna.\ Tylko,z e w tej piosence Anny jantar, nie ma nic o podziekowaniach i nie wiem czy pasuje. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie wiem co mogłoby to być.....
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezbyt podoba mi sie obraz: sipińska w tle , wszyscy powoli kręca sie w kółku ze lzami w oczach i mysle, kiedy to sie skonczy. edit: Haniu specjalnie dla ciebie słowa ![]() Anna Jantar » Radość najpiękniejszych lat To już przedmieścia gorzki smak, autobus rusza w krótki rejs.. Zdyszana biegnę z żartu w żart, z podróży w podróż, z wiersza w wiersz. I kocham, pragnę, tracę tak, jak by się chwilą stawał rok, jak gdyby świat wymykał mi się z rąk. To, co mam (to, co mam), to radość najpiękniejszych lat; to, co mam (to, co mam), to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam (to, co mam), to młodość, której nie potrafię kryć, to wiara, że naprawdę umiem żyć - umiem żyć. Już jesień i latawców klucz, a w kinach tyle pustych miejsc. Z niedawnych zdarzeń ścieram kurz, babiego lata wątłą sieć, bo jestem wiatrem, śpiewam wiatr, jestem łąką, trawy źdżbłem. Jak biały jacht, w nieznany płynę dzień. To, co mam .. To, co mam .. Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-04-09 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Zakorzenienie
|
Madziu ładne słowa
![]() ![]()
#2920 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Ja od wtorku przechodzę na SB. O!
Cytat:
Co Ty tu piszesz? TŻ wparował do pokoju gdy oglądałam zdjęcia ze spotkania i po serii pytań w stylu "a kto to?", "znasz je?", "skąd po co i dlaczego?" ![]() Pojechałam do Rossmanna po podkład. Chciałam kupić taki jak miałam ostatnio (Bourjois - 10 Hour Sleep Effect) i liczyłam na jakąś promocję. Promocji nie było i podkład kosztował 54 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Butter no wlasnie chodzi o koncepcje swojego slubnego imagu ![]() a wogole to czesc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Kaśka sukienka bardzo mi się podoba
![]() Madzialenka nie wiem jak twoje paznokcie, ale moje sa koszmarne, łamią się i rozdwajaja i jeśli brałabym slub,to pewnie bym cos zrobiła (teraz maskuję lakierami.French, albo coś ciemnego:brąz, bordo, czerwień ![]() Hania tobie ładnie w blondzi i brązie.Szczęściara ![]() Poemi skuterki wypasione ![]() Kotekk jak wczorajsza impreza?Chyba nie napisałaś nam dlaczgo twoja przyszła bratowa sie. pogubiła ![]() Ja miałam grzywkę na bok, prostą, a teraz nie mam ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-04-09 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-04-09 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Żel nakładają na naturalną płytkę.Na zdjęiach zobacz jak to wygląda
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
|
goosia207 jesli mam byc szczera to impreza byla impreza....slabiakowa
![]() ![]() ![]() a co do mojej bratowej to glownie pogubila sie w doborze dodatkow, fryzury tez nie jest do konca pewna i makijaz czyli ogolnie chodzi o jej image, bo jesli chodzi o sale i jej wystroj to raczej nie maja za duzego wyboru w strojeniu bo jest ona typowo nadmorska w stylu, jedynie male szczegoly jej doradzilismy |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Tez dzisiaj w pracy i chyba nie puszcza nas wczesniej
![]() Kurier dotarl jak wracalam do domu ale na szczescie byla mama i odebrala za mnie ![]() Jesli chodzi o swieta to robie jak zawsze sernik z brzoskwiniami i taki ala makowiec na szybkiego a salatke z tunczykiem warstwowa/ tunczyk, marchewka, bialko jajka, cebulka i na wierzch starte zoltko/. Szybka i smaczna ![]() Ale jakos tak nie mam zbytniego nastroju swiatecznego i jakiejs wielkiej radosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
u mnie w warzywniaku koło pracy już od rana zadyma, babcie wykupują wszystko możliwe. Musiałam więc zrobić rano zakupy. Dostałam maila, że torebka jest w sortowni w Poznaniu, nie wiem tylko, co będzie, jak nie zdąży dziś dojechać, bo takie prawdopodobieństwo jest nawet duże |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś mam wolne, ale z Wami nie posiedzę. Robota czeka: i ta związana z dyplomem, i ta w domu. Ostatnio w ogóle do Was nie zaglądałam, nie mam szans nadrobić ![]() Czeremchowa, dziękuję za zdjęcia ![]() Wczoraj dotarły do mnie zamóiwone w aptece internetowej tabsy na cellulit, Cellasene. Opinie mają bardzo pozytywne, mam nadzieję, że u mnie zadziałają, bo mój cellulit ma się świetnie. Chyba jestem jakimś mutantem, mam to cholerstwo nawet na łydkach ![]() W czwartek wybieram się na wykład amerykańskiego architekta - co najdziwniejsze, TŻ chce iść ze mną ![]() Chyba mi się nie chce nic robić ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Cześć witam wszystkie gnijące w pracy
![]() ButterB Ty na urlopie w końcu ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wogóle nie mam czasu, dlatego nadrobiłam Was tak ogólnikowo ![]() Mam prośbę do Butter czy mogłaby napisać przepis na sałatkę ziemniaczaną(2 rodzaje) bo szukałam w wątku, ale nie mogłam znaleźć. Madziu całkowicie zgadzam się z dziewynami, że do tej sukienki dodatki muszą być proste i skromne, wtedy najlepiej wyeksponuje się jej urok, a Ty będziesz wyglądała pięknie. Poruszyłyście nurtujący mnie temat podziękowania dla rodziców. Dla mnie są oni naprawdę bardzo ważni, zawsze mogłam na nich liczyć, zawsze we mnie wierzyli, sprawili, że moja dziedzinstwo było super, zresztą nadal to robią, wesele również oni finansują. Chce im w ten dzień podziękować za wszystko, powiedzieć kilka słów, ale nie chce robić z tego szopki, nie chcę robić tego "pod publikę", nie chcę aby ludzie płakali. Dlatego wydaje mi się, że najlepiej będzie jeśli powiem to do nich bez żadnego mikrofonu, normalnie na sali, ale bez nagłośnienia. Wiem, że dziękując im w tym dniu, sprawię im radość dlatego nie chcę z tego rezygnować. Boję się tylko, aby ktoś nie krzyknął, że nic nie słyszy i żebym mówiła głośniej ![]() Zresztą i tak to zignoruje, więc po co się martwie ![]() Nad piosenką się jeszcze nie zastanawiałam... Mężatki, a jak było u Was z podziękowaniem? |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja mam dzis wolne, ale za to jutro juz na 6 do pracy (i nie wiem czy do 18 skoncze, chyba raczej nie), no i w świeta. a TZ jutro i swoeta ma wolne ![]() TZ słuchał wczoraj tej piosenki na podziekowania i bardzo mu sie spodobała. Powiedział, ze ją chce ![]() Zaczelam tez wczoraj robic album dla rodziców, ale strasznie duzo z tym roboty. oo fajne. i delikatne. moze nad czym takim pomysle. |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Zakorzenienie
|
Madzia co do piosenki wybrałaś piękną - uwielbiam piosenki A. Jantar a ta jest szczególna i stare Krawczyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Problem w tym, że u mojego TŻ sytuacja wygląda dokładnie odwrotnie, więc on pewnie powie, dziękuje tak od picu i po sprawie. ![]() A... Kilka razy byłam na weselu, gdzie po podziękowaniach młodzi tańczyli nie ze swoimi rodzicami, tylko teściami! ![]() Dori widzę, że smaczne jedzonko szykujesz na święta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem myślę że najlepiej zrobić z tego dedykację i tyle, ale jak zrobisz po cichu to chyba jednak nie to samo....Może dedykacja i podziękowanie za całokształt, pomijając podziękowanie za wychowanie ![]() ![]() No uczta będzie jak nic, po prostu cieszę się świętami po mojemy i wtedy aż mi się chce robić jakieś pyszne rzeczy, kiedyś święta były dla mnie męką siedzenia przy stole, teraz bardzo się cieszę z tego, zresztą wpadają przyjaciele do nas, którzy podobnie jak my zarzucili wizyty u rodziców i mamy już pewną tradycję naszych świątecznych przyjęć ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.